MIRAKEL !!

 

Jag  berättade innan om mitt eget mirakel.. att jag inte HADE cancer när det kom till kritan. Och världen är full av mirakel

Som den här lilla  bebisen som föddes i vecka 21 – och klarade sig !

 

Ett annat mirakel är  Zlatan förstås – fast på ett helt annat sätt.

Naturens mirakel är kråkan som tar hand om en kattunge. Bara kolla här:

http://www.youtube.com/watch?v=lCVmN7T5hgc

Eller flodhästen Jessica som  älskar sin matte och husse och lever som familjens hund. Och då får man betänka att just flodhästen är rankad bland världens farligaste djur och dödar 100-300 människor om året. En aggressiv rackare

Kärlekens mirakel upplever man ju då och då.  Min  kompis i Paris åstadkommer mirakel genom voodoo .   Och det var ta mig tusan snudd på  mirakel när jag häromdagen letade långtidsboende utomlands.. i Riga och Krakow och bara trillar över vingården i Grekland.. och fem minuter senare jag har bokat !!

Döende människor som blir friska – bevis på sådant finns  - och det är sannerligen mirakel!

Har du själv  varit med om ett mirakel ? I det stora eller lilla ? Berätta gärna

Kram 

P.S.  IDAG ÄR JAG  & RÄNNER PÅ STORMARKNAD HELA DAGEN OCH KAN INTE BESVARA ERA FRÅGOR !!!

1 Lavena:

skriven

Japp! Hela TRE gånger har jag varit med om ett fantastiskt mirakel! Första gången lade de en liten flicka på mitt bröst, andra gången var det en liten pojke och tredje gången var det ännu en liten tös! Och alla tre gångerna är lika magiska och underbara! Och sen är det ju ett mirakel i sig, att man är välsignad med att få se dem växa upp! Att få lära känna dem och vara med när de tar sina första steg, säger sina första ord, slåss 24/7:) Att få uppleva att de faktiskt har blivit rediga! Livet är fullt av miirakel, om man bara väljer att se dem! Jag har också storhandling på agendan idag! Tar med mig mamma, som moraliskt stöd och bärhjälp:) Ha en bra dag! Kram till dig och fismonstret<3!

2 Miltons mamma:

skriven

Du är lite busig du Ez. I natt smög du dig in i min dröm. Hahaha! Som en frisk fläkt med glittrande ögon. Trevligt att träffas :)


TILL THERESE
Vad fint av dig att ta dig tid.att skriva. Dina ord ger mig styrka och värmer mitt hjärta. Tack snälla Kjam

Svar: Vad roligt :) Hoppas jag skötte mig.. kram :)
Esmaralda

3 Carolina:

skriven

Jag tror på stort att julen är magisk och det har den varit för oss än så länge. Här om dagen fick jag oväntad besök av en fond som jag har sökt pengar ur. Och ville veta mer om mitt liv. Dagen efter hade jag pengar på konto precis när mina hade minskat. Dagen efter där fick jag lägenheten och nu väntar jag bara på kärleken för i år är julen magisk<3

4 Anonym:

skriven

Hej Ez! Vart kommer jag träffa min stora kärlek? och vad jobbar han med? Kramar!

5 V.L:

skriven

Hur kommer det sig att jag ser andar fast dem är helt täckt svart klädda när jag är ensam och när jag inte ensam så ser jag svart och vit kläddar andar. Är det någon som vill mig speciellt?

6 V.L:

skriven

Hur kommer det sig att jag ser andar fast dem är helt täckt svart klädda när jag är ensam och när jag inte ensam så ser jag svart och vit kläddar andar. Är det någon som vill mig speciellt?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: