Jag kan spå dig !

En del undrar hur jag håller mina seanser – och ni som är gamla i gamet vet… men det verkar som om det tillkommit nya följare… och därför vill jag tala om att när  jag  håller personliga seanser som är samma sak som personlig spådom.. då gör jag det enbart via mail.

Det kostar en slant.

 Man mailar mig och berättar lite om sig själv…och man ställer alla frågor man har. Man får fråga hur mycket som helst…tills man skäms, som jag brukar säga :)

Innan jag påbörjar en seans går jag igenom en procedur som hjälper mig att fokusera och som också innebär att jag får kontakt med mina hjälpare i universum.. jag trycker så att säga på ”ON” knappen.. den gröna.

 

Och jag tar emot all information som kommer till mig och med fokus på den person jag spår. Allt skriver  jag ner i mailet till kunden.  Somligt kan vara svårt att tolka.. men jag gör mitt bästa. Ibland blir det fel och det beror på den mänskliga faktorn.. just att tolka är inte det lättaste alla gånger.

Jag räknar med att mina spådomar stämmer till 80 % och det som inte stämmer är alltså tolkningsfel.

Under en spådom kommer ofta kundens nära & kära på andra sidan och vill lämna meddelande… likaså  dyker ofta kundens skyddsängel upp… jag brukar se kring arbete, vänskap,kärlek, ekonomi, resor och mycket annat. Likaså  kring tidigare liv.

// För dig  som inte redan vet har jag gett ut denhär boken som nu också finns i pocket //
 

Ibland händer det att allting hänger upp sig under en spådomssession .. och då svär jag en ramsa… och tar en promenad längs havet där jag bor & rensar skallen. Det brukar hjälpa – och sen kan jag ta nya tag

Ibland använder jag mig av kort.. vanliga spelkort eller tarot . Detta använder jag enbart som stöd om det behövs. Dock är mitt huvudsakliga arbetsredskap mig själv och de mediala bilder som jag tar emot  under seansen.

Människor har egen vilja – och vi valsar inte bara omkring som rö för vinden och lever vad som är förutbestämt… somligt finns längs vår huvudväg och det som ska ske där.. det sker och annat kan vi förändra.

 

Har man problem/bekymmer eller befinner sig i kris – så är man välkommen att beskriva den situationen i sitt mail till mig och  ja bistår med problemlösning och rådgivning.

Det hela bygger på ett ömsesidigt förtroende och det handlar INTE om trolleri –   jag behöver information  från dig för att kunna tolka den information jag får på rätt sätt.

Maila mig gärna och be om mer information – och jag mailar över infon till dig !!

Japp.. det var det hela..i runda slängar…

Kram & ha ett riktigt gott lördagsmys !

 
1 Jennifer:

skriven

Godmorgon!

Tack för era hälsningar Esmaralda och Carina ST :)

Jag är kvar på sjukhuset och operationen gick bra igår, men mår ruskigt illa ännu efter narkosen och kan varken äta eller dricka utan att bli så illamående.

Att ligga på sjukhus ger mig ångestkänslor och jag vill bara hem såfort som möjligt! Till min bebis, saknar henne varenda sekund, och det jobbigaste är att vara ifrån henne.

En sak som fick mig att bli väldigt fundersam är att en sjuksköterska sade att kirurgen inte var helt 100 procent säker på att de svåra magsmärtorna berodde på inflammerad blindtarm. Det var ju vad de trodde och därför opererades jag.

Men nu känner jag oro - vad kan smärtorna bero på isåfall? Jag har inte fått träffa läkaren o talar med honom, och tydligen kan det dröja då det är helg.

Jag vet att du Esmaralda inte tycker om att spå kring sjukdom, men för att inte bli tokig måste jag ändå fråga detta:

Tror du att det blir ytterligare undersökningar?

Vill bara åka hem NU. Kram

2 Thomas:

skriven

God morgon Esmeralda! Jag kommer att skicka mina frågor till dig för en seans då jag behöver lite stöd i livet. Jag vill bara egentligen veta om jag kommer att bli lite gladare framöver. Det har varit tungt en längre tid nu. Ha de gott - Thomas

3 Bara undrar:

skriven

Är det nån på jobbet som är intresserad av mig? och kan det bli nåt i så fall?

4 Hanna:

skriven

Hejsan!! Jag är eld och lågor över att jag ska få komma på en efterlängtad arbetsintervju. Kan du se något kring detta? Är det nu det lossnar för mig? Har länge gått och väntat på att få gå vidare. Kramar

Svar: Det lossnar snart, absolut.. kram :)
Esmaralda

5 Susan :

skriven

Och jag är så glad att jag vågade beställa seans av dig, det har gett mig mer inre lugn o hopp om framtiden. Visserligen pendlar jag i vissa stunder på att det ska bli bra men oftast ser jag bara fram emot vad som komma kan :) Idag e det en sån dag..."allt kommer ordna sig dag" ... trots skitvädret ute :)

Kramizar

6 mg:

skriven

Hej E! Kan du se om Morgan o hans flickvän kommer förlova sig och flytta ihop? min magkänsla säger att dem inte kommer göra det men vet inte riktigt, vad tror du?? Kramar!

7 Makaon:

skriven

När jag var arbetslös och spådde mig så sa du flera gånger, ge inte upp och just det är så lätt att göra men till slut så är jag nu ute i arbetslivet igen, inte fast jobb men jobbar det jag får och tycker att det är så roligt och det gör att man mår bättre. Så jag är så tacksam för det och så glad över den här bloggen.
Ha en trevlig helg allihopa!

8 Zita:

skriven

Godmorgon Esmaralda Det verkar väldigt spånnande det där. Alltid undrat hur man kan få den gåvan. Jag får till mig bilder helt osammanhängande Mycket platser kan bara dyka upp där man har varit eller kanske nån person i bland Är det en förmåga som man kan utveckla eller har alla det Mycket spännande i alla fall. "Det är mycket med det jordiska" Roligt att läsa din blogg alltid lär man sig nått nytt. Ha en bra dag Kram :)

9 carinaj:

skriven

Gomorron!! kära Esmaralda! igår fick min lille mor ett tråkigt besked, hon har fått spiral spenos och måste opereras =( och det känns tungt just nu för henne.för en tid sedan skrev jag till dej om du kunde se att hon skulle bli bra, och då svarade du att hon skulle men att hon behövde en bra kiropraktikor, men tyvärr kan dem inte göra något åt detta =(.Jag undrar om du kan se något om operationen kommer gå bra och om hon kommer bli bra igen.hoppas på svar kramen carinaj

Svar: Efter operationen känns det som om det ska bli så mycket bättre-- kram
Esmaralda

10 Zita:

skriven

Godmorgon Esmaralda Låter spännande det där. skulle vara spännande att ha den gåvan. Jag kan få till mig bilder i bland helt osammanhängande på platser eller personer. Fast det är kanske något som alla har. eller kan man kanske utveckla det? "Det är mycket med det jordiska" Trevligt att läsa din blogg alltid lär man sig nått nytt Ha det bra Kram :)

11 Carina ST:

skriven

Jag har fått flera seanser och de har alltid hjälp mig framåt på olika sätt. Jag har varit och är inne i en period i livet som stundtals är rätt kämpig och då har seanserna varit en stor hjälp i att få nytt hopp och ny energi. De har också hjälpt mig att tänka lite i nya banor. De råd och den hjälp man får av dig Esmaralda är guld värd.

Än har inte mycket av de större fina saker som ska ske i mitt liv inträffat. Mitt liv är fint ändå på många sätt, men de stora sakerna har inte kommit än. Däremot har jag haft hjälp i övergångar i livet, byte av jobb och annat. Då har jag fått det stöd jag har behövt för att ta mig steget vidare.

Andra gästbloggar här emellanåt och berättar om saker som har inträffat som seanserna har förutspått och det ger alltid hopp och glädje.

Igår var jag på en alldeles magisk ljusvandring. Ett tusen ljus var utplacerade i skogen runt ett vattendrag. Vi vandrade och det kändes som om vi gick i stjärnhimlen. Så fint och så magiskt.

Om en liten stund bär det iväg till barnens skola på öppet hus. Äldsta dottern ska sjunga sin egenskrivna låt. Efteråt samlas vi hos mina ena syster och umgås. Tre systrar med familjer plus pappa som är på besök.
Kram, Carina ST

12 Jennifer:

skriven

Nu är jag så jävla rasande arg och förbannad!!!!!! Fick nu bekräftat att det inte var någon inflammation i blindtarmen, och således var hela operationen till ingen nytta och helt i onödan!!!!!!!!!!!! Bara en massa onödigt lidande och krångel, som att jag nu inte får bära min bebis på minst en vecka. Grrrr hur ska det gå till då jag är ensamstående...

Och läkarna och kirurgerna som hade så jävla bråttom att operera och var SÅ övertygade om att det var blindtarmen som vållade smärtor. De hade fel.

Frågan kvarstår nu varifrån de svåra smärtorna i magen kommer?? Och hur blir det nu med allting? Är så förbannat rasande så jag har bara lust att sparka och slå och skrika (vad det nu sku hjälpa).

Svar: Förstår att du är upprörd...det ser ut att vara något med tarmarna.. men jag ser ingenting konkret & hoppas att du snart mår bra igen.. kram :)
Esmaralda

13 EM:

skriven

Då var man åter till bloggen efter att ha fått en liten son. Världens sötaste såklart :)

Skulle vilja fråga dig Es, har min syster adhd?

14 Anne,N:

skriven

Jag har blivit spådd av dig vid ca 3 tillf, har varit SÅ nöjd alla gångerna.
Som du säger så har det stämt till 80%.
Har även testat healing och DET va' en sådan fantastisk upplevelse.
Gjorde det i ett skede i livet då jag mått väldigt dåligt ett tag och va i en destruktiv relation.
Efter healingen så kändes det PRECIS som att vakna upp ur en narcos och jag va groggy i några dagar, men såg allt klarare och på ett annat sätt, så det är verkligen något jag rekommenderar till alla 👍😃.!

En fråga Ezmeralda,
Finns det något intresse och tycker Mathias den vältränade killen att jag är attraktiv??
Tycker han verkar vara en SÅ mysig och trevlig kille 😃.
Kram Anne,N


Svar: Vad roligt att du känner dig nöjd med dina spådomar.. och faktum är att kan man ta emot healing så är det STORT... Ja, Mathias tycker att du är attraktiv, ingen tvekan om detta.. kram :)
Esmaralda

15 Ulrika:

skriven

Äntligen har jag hittat Dig, vilken fin blogg! Kändes verkligen trist att inte kunna följa din blogg på ett tag, men nu är allt som det ska:)

Fortfarande är det verkligen stiltje i mitt kärleksliv och jag vill så gärna träffa någon speciell. Ser du fortfarande honom till 100 % längs min livsväg? Finns han nära? Kan du se hur vi kommer att träffas?

Jag hittar på saker och träffar mycket nya människor, men det är så sällan som jag tycker att någon är intressant på det planet.
Jag kanske dömer för fort, men tror att att jag kommer att känna något på en gång, vad tror du?

Ha en fin lördag!
Kramar Ulrika

16 Anonym:

skriven

God Morgon God Morgon!

Undrar lite smått om äkta kärlek eller flytt kommer först????

Kramar

Svar: Troligtvis blir det flytt först.. kram :)
Esmaralda

17 Linda:

skriven

Det skulle va så spännande att få en personlig seans från dig! Men det känns lite som om jag skulle få skriva en hel bok med info till dig ang allt ;)
Nu vill jag iaf bara fråga igen om jag får tillbaka mina pengar från honom??!!
Kram

18 Lotta:

skriven

En liten kort fråga. Har min stora kärlek några speciella eller något speciellt drag eller annat i sitt utseende som är utmärkande och som jag känner igen honom på?
Med vänlig hälsning, Lotta

19 Inga:

skriven

Tolkning, ja...
Du spådde häromveckan att jag skulle träffa en ny man "ingen man du känner idag och geografiskt finns han inte i din närhet"... Träffade på en okänd karl häromdagen, vi började babbla och upptäckte att vi har en hel del gemensamma bekanta. Jag undrade mycket om det är Han, men han bor bara 13-14 mil härifrån. Det är definitivt i min geografiska närhet, bara nån mil bortom vårt närmsta lasarett.
Allt är ju relativt, och en tolkningsfråga, ungefär var går gränsen för din och hjälparnas "geografiska närhet"??
Du har givit mig väldigt mycket att fundera på, stort TACK och KRAM!
Inga

Svar: Gomorron.. nu är det så att jag inte tycker att 13-14 mil är precis nästgårds.. så du ser.. man kan tolka så olika:) Kram :)
Esmaralda

20 Lena:

skriven

Vill bara säga att jag älskar dig Es!

Svar: Oh, tack :) Kram :)
Esmaralda

21 Sofia:

skriven

Hej es!
Hoppas att ni får en bra lördag du och mannaboy Glenn!
Kram

Svar: Tack ska du ha, idag ska vi till yngsta dottern i Lund... och har lovat bli bjudna på en god middag :) Kram :)
Esmaralda

22 Gravid:

skriven

Hej!
Suktar lite efter baby 2. Finns hon inom 6mån = gravid inom 6mån. Dröjer det läääänge?
<3

23 IM:

skriven

Hej Esmaralda! Blir livet lite ljusare nästa år??
kram

Svar: Ja, de tror jag att det blir.. kram ;)
Esmaralda

24 Hästen:

skriven

Hej
Ser du om vi får ordning på vår hästs galopp? Så min dotter vågar galoppera? Vi har tagit hjälp. Men ser du om det är hopplöst eller om vi lyckas? Kram

Svar: Just det faktum att ni tagit hjälp innebär att problemet går att lösa.. kram :)
Esmaralda

25 kattflickan:

skriven

God morgon E!
Ser du om jag kommer jag ha ett nytt boende under kommande år?
Varm kram och ha en mysig lördag!

26 Helena Ir:

skriven

Jag har nu hunnit få några seanser.
Speciellt den första var mäktig,det var som
att jag fick det påslag av extra energi jag
verkligen behövde i min situation.
Jag har kommit en bit nu i det jag föresatt mig.
Jag har ett stort förtroende för dig,Esmaralda!
Så glad att jag hittade dig!

En skön lördag till alla på bloggen :)
Kram :)

Svar: Jätte tack.. kram :) Ja, den första seansen innehåller ju alltid mest.. ha du oxå en fin lördag.. kram :)
Esmaralda

27 HiP:

skriven

Hejsan Es!
Kommer jag nånsin komma ur det här j*vla förhållandet? Finns så mycket runtomkring som gör att jag inte kommer vidare...kommer jag lyckas ser du mig lycklig i kärlek?
Kram

28 Louise:

skriven

Studierna är i full gång och jag är klar med första kursen.
På måndag börjar den andra kursen.
jag söker extrajobb de dagar jag inte går i skolan då jag behöver det, men jag känner att ingen vill anställa mig varken i affär eller förskola och då känner jag mig helt nere.
Blir det något extrajobb för mig snart? kan du se inom vilken bransch?
Vill i Danmark men det är inte lönsamt för mig i längden nu under studierna.

Ha en jättebra dag.
Kram

29 Lilla Jaget:

skriven

Go'lördag Esmaralda,
Min ekonomiska situation är ju bättre men jag dras ju med lite långsegade "issues". Nu vill min chef prata lite om detta och jag tycker bara det är såå jobbigt att prata om. Men jag vet ju också att det kan påverka ev framtida möjligheter. Är det värt att ta snacket eller spelar det ingen roll? Jag fick ett samtal häromdagen som gav mig en del funderingar och hintar om en positiv utveckling med större ansvar. Är det på gång med något större? Stor lördagskram på dig Esmaralda!

30 Längtar:

skriven

Hej
jag är så ensam längtar efter kärlek möter jag någon i år eller skall jag vara ensam alltid?

Svar: Du kommer INTE att alltid vara ensam.. ingen risk... du möter en fin och speciell kärlek men det lär dröja minst ett år... kram :)
Esmaralda

31 blue:

skriven

Har blivit spådd några gånger och kan verkligen rekommendera det! varit väldigt nöjd.
Nu till min fråga; vi var ute tillsammans igår, och fick ett tillfälle att kyssas, men han gjorde det inte. varfr? blev han blyg eller är han inte intresserad?

32 Jennifer:

skriven

Jag vet inte vad det kan vara för fel... Smärtorna uppstod för några dagar sedan o ökade snabbt... Och enligt flera olika läkare uppvisade jag exakt sådana symptom som vid blindtarmsinflammation. De sade att jag genast måste opereras.

Men sen under operationen då de öppnat upp magen så hittade de inga fel, de gjorde en grundlig undersökning av bla tarmarna. Allt såg fint ut.

Känner mig nu så ledsen o förtvivlad att jag bara gråter, hur kan allt gå så på tok? Och hur ska jag nu ta hand om bebis?

33 adad:

skriven

Hej Es
Du har tidigare spått mig och sett att jag möter den stora kärleken när det är varmare väder. Ser du om det kan ske till våren/sommaren eller dröjer det längre?

34 adad:

skriven

Hej Es
Du har tidigare spått mig och sett att jag möter den stora kärleken när det är varmare väder. Ser du om det kan ske till våren/sommaren eller dröjer det längre?

35 adad:

skriven

Hej Es
Du har tidigare spått mig och sett att jag möter den stora kärleken när det är varmare väder. Ser du om det kan ske till våren/sommaren eller dröjer det längre?

36 SSS:

skriven

Hej Es
Var/ hur möter jag den kärleken du sett att jag kommer möta snart??

37 SSS:

skriven

Hej Es
Var/ hur möter jag den kärleken du sett att jag kommer möta snart??

38 Virrig:

skriven

God Morgon E.

Jag har ofta drömmar där jag får hälsningar från "ljusfolket" som oftast är riktade till andra än mej själv, jag är som en mellanhand antar jag och det är ju trevligt. Men ibland får jag se hemska saker och får en del varningar, oftast även de riktade till andra än mej själv. Jag har börjat förstå att saker jag ser till stor del är symboliska och inte ska tolkas rakt av. (Oj! Vet ärligt inte vart jag fick orden från när jag skrev just den sista meningen... det bara kom för så har jag inte sett på det innan!?)

Min undran till dej som är en klok gumma *blink* och vet mycket om sånt här:

-Är mina drömmar "på riktigt" eller är det bara just drömmar? Jag vet inte hur jag ska hantera det här men känner att jag gärna vill hjälpa andra, göra gott, utveckla förmågan. Ja alltså OM jag nu har nån???
What to do? Stor Kram! V. <3

Svar: Jag tror det ligger mycket i dina drömmar och de är mer än vanliga drömmar..kram :)
Esmaralda

39 sheri:

skriven

hEJ esmeralda
ser du om något speciellt händer inom den närmaste tiden, isåfall inom vad?

kram

40 Dm:

skriven

Såg B mig i lördags vardet därför han kom ut från garderoben han jobbar i? Tittade han till mig den natten utan att jag visste?

41 Hemliga H:

skriven

Hej Es! Känner mig förvirrad, jag tycker mycket om han jag tänker på, men har svårt att lita på honom. Borde jag göra det?

42 Tisa:

skriven

Hej Es!

Kommer det in lite kärlek i mitt liv snart?
(en man alltså)

Kram!

43 Robban:

skriven

Hej Es
hur länge e "så småningom"

:-( vill inte vänta så läääääänge
kram

Svar: Jag vet tyvärr inte.. kram :)
Esmaralda

44 PF:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser du om det blir någonting med kvinnan jag nu håller kär?

Svar: Möjligheten finns men du måste vara strategisk.. kram :)
Esmaralda

45 Höst:

skriven

Hej och fortsatt trevlig helg, en fråga Es. Efter en hel del reflektion väljer jag att ta en paus från att umgås med min mor. Känns skönt med tanke på det som varit och att relationen kostat så mycket energi. Ser du något kring detta? Någon aspekt jag inte tänkt på som gör att jag bör ompröva?

Svar: Det är bra att du fattat ditt eget beslut - och när du känner dig redo kan du omvärdera och se hur du känner.. kram :)
Esmaralda

46 Lil:

skriven

Jag är jättenöjd med den seans jag fått och längtar tills jag ska ta nästa!!

Blir det bra (lite pirrig) när vi träffas nästa vecka? :)

Kram :)

47 Otålig:

skriven

Hej Esmaralda! Kommer det att ordna sig med jobb nästa år??

kram

48 anonym idag:

skriven

God lördag till er alla! Jag har fått en första seans av ez och än kan jag inte säga hur väl alt stämmer överens men jag ser fram emot med spänning om jag om några år kan läsa och se vad som stämde. Jag tror att mycket kommer att stämma, känns så, Samt de enkla frågor jag ställt här på bloggen har jag fått svar som sedan visat stämma till 100%...det fattar jag inte, magiskt;). Nä ez är seriös och duktigy. Tack och hej från mig. Ha en bra dag allihopa.

Svar: Vad glad jag blir :) Kram :)
Esmaralda

49 Agnes:

skriven

Åter åter från singelkryss, och djizzes, vad folk gillar att dricka alkohol.Vilket gjorde att jag lullade omkring i mitt eget sällskap, då jag knappt dricker när jag är ute på "lokal". Pratade dock med en man, som i fyllan såg just MIG som sin soulmate...jo, tjena,haha! Han kände att han fick energi från mig, och då backade jag, då jag vet vad det betyder...snubben har problem!
Han är oxå från dejtingsidan, men jag kommer inte att söka upp honom, då han helt enkelt bor på annan ort, och dessutom är för ung för att vara MIN soulmate.
Förutom det, så var det rätt hyfsat, inget specifikt att klaga på, och jag tänkte inte på något under hela resan.

När jag kom hem i går em, så kände jag ett behov av att dansa. Jag bara måste ta mig in till det ställe där jag brukar gå. Och tvärt om mot det jag brukar göra, så befann jag mig på ett annat plan på stället, och fastnade där. Ok, då...roligare musik där, haha!
Har galet kul, och helt plötsligt dyker en man upp...och HAN kan dansa, han!
Vilken fröjd!
Och oj, vilken charmknutte.
Vi connectar, s a s, direkt!
Han är 4-barnsfar.
Min sk soulmate, ska ha ett, kanske två...
och...
som vanligt...
är jag åter mitt vanliga jag...tror inte ett smack på det han berättat.För det är för spejsat, liksom, hans förflutna...
Utan utgår från att han, som andra karlar, helt enkelt vill ha mig i säng.
Vilket han, visserligen, redan påpekat!

Jag har ju den senaste tiden ändrat inställning till män som är intresserade av mig, dvs, jag inser redan från scratch att det inte kommer att fungera, och även om jag "spelar spelet", så kommer jag att låta saken rinna ut i sanden.
Och helt enkelt bli krass känslomässigt.
Även om telnr är bytta, och den här kan dansa som en gud.
Så kan jag inte låta känslor styra, för jag gitter helt enkelt inte.
Och att känna något...nope!

Går rätt bra att ignorera, faktiskt, även om jag nu tänker på honom, då han var rätt rolig.
Och nej, i dagsljus, så tror jag faktiskt inte ett ögonblick på hans story...that's it!

Fortsätter med mitt liv, och han får lura brallorna av något annat fruntimmer, som är mer aningslös än vad jag är...och DET blir ingen match för honom, då han besitter en specifik utstrålning, haha!

Kram!






Svar: Fint att du hade det bra på kryssen... även om ingen speciell kök upp,,, och så gick du ut & dansade.. och hade kul... och det är SÅ det ska vara... slappna av o ha kul... leta inte ... när det är dags sker ett kärleksmirakel... och under tiden ska du bara koppla av , vara dig själv och göra ditt.. . kram :)
Esmaralda

50 Fru F:

skriven

Kan du se några fler barn för oss framöver???

Trevlig helg <3 kram

51 Malin:

skriven

Hej! Jag tillhör den "äldre" skaran av kunder. Jag frågade i seans i januari om den nya arbetsplatsen jag skulle börja på i Februari och om du såg om jag skulle ta mig vidare i arbetslivet på något sätt?
Du svarade att jag skulle trivas på min nya arbetsplats. Men ingenting kunde varit längre från sanningen då jag behandlades illa och vantrivdes så fruktansvärt att jag inte såg ngn annan utväg än att säga upp mig. Nu har jag lån pga av de ca 3 mån karens man får när man säger upp sig själv och omöjligen kan betala tillbaka med A-kassa.
Men du svarade också "Inom arbetslivet tar du dig steget vidare vilket kommer att omfatta mer oberoende arbete och en högre lön. Jag ser någon form av studier eller kurs så att du nischar in dig och processen till denna förändring kommer snart att börja
Följ med här i den egen process och känn ingen tvekan.

Jag är säker på att din tid kommer inom kort när du inser vilket steg du vill ta.. och då kommer du också att ta det och det kommer inte att bli så svårt som du kanske tror.

" Nu nästan ett år senare funderar jag fortfarande vad det är för "steg" du var säker på att jag skulle ta eller studier eller kurs?? Jag har varit arbetslös i ett halvår och läget är desperat!!! Både ekonomiskt och själsligt... Jag har ingen familj att flytta hem till om jag blir hemlös... Jag vet att spådom inte är nån "exakt vetenskap" som du brukar säga. Men ser du någonting som skulle kunna "skingra dimman" något?

Kram Malin


Svar: Då har jag sett fel. Det var inte den första arbetsplatsen du hamnade på där du skulle trivas.. men den kommer.. jag har feltolkat... för jag har sett dig trivas och må väl på ett arbete.. och studier/kurs är något du kan behöva i utvecklingen i arbetslivet.. kram :)
Esmaralda

52 Everything:

skriven

Vill bara tacka dig för ditt svar till mig! Du har så rätt så... behövde få höra att det är upp till mig att släppa taget. Tack! :) Kram!

53 anonym idag:

skriven

God lördag till er alla! Jag har fått en första seans av ez och än kan jag inte säga hur väl alt stämmer överens men jag ser fram emot med spänning om jag om några år kan läsa och se vad som stämde. Jag tror att mycket kommer att stämma, känns så, Samt de enkla frågor jag ställt här på bloggen har jag fått svar som sedan visat stämma till 100%...det fattar jag inte, magiskt;). Nä ez är seriös och duktigy. Tack och hej från mig. Ha en bra dag allihopa.

54 anonym idag:

skriven

God lördag till er alla! Jag har fått en första seans av ez och än kan jag inte säga hur väl alt stämmer överens men jag ser fram emot med spänning om jag om några år kan läsa och se vad som stämde. Jag tror att mycket kommer att stämma, känns så, Samt de enkla frågor jag ställt här på bloggen har jag fått svar som sedan visat stämma till 100%...det fattar jag inte, magiskt;). Nä ez är seriös och duktigy. Tack och hej från mig. Ha en bra dag allihopa.

55 Louise :

skriven

Hej :)! Kommer jag att träffa den rätta snart? Är det någon som jobbar på gymmet ?

56 Emelie:

skriven

Hej Es!
I augusti skrev du att när du ser framåt ser du min man i nytt jobb. Ser du fortfarande det och ligger det nära i tiden nu? Kramar

Svar: Ja jag ser det fortfarande... jag ser honom i jobb men kan inte se när.. kram :)
Esmaralda

57 Emma:

skriven

Hej! Du är guld värd! :D tack så mycket för svaret.
Får man fråga en liten liten fråga?
Jag kan inte bara ringa MA för det var så länge sen. Men kommer vi stöta på varann snart eller vart har jag störst chans att "springa på honom"?

Det här är alltså mannen i mitt liv, jag skulle kunna offra vad som helst för att få träffa honom igen. Snälla hjälp mig!

Kramar från en med hoppet kvar <3

58 Emma:

skriven

Hej! Du är guld värd! :D tack så mycket för svaret.
Får man fråga en liten liten fråga?
Jag kan inte bara ringa MA för det var så länge sen. Men kommer vi stöta på varann snart eller vart har jag störst chans att "springa på honom"?

Det här är alltså mannen i mitt liv, jag skulle kunna offra vad som helst för att få träffa honom igen. Snälla hjälp mig!

Kramar från en med hoppet kvar <3

59 MariLou:

skriven

Jag vill bara önska dig en härlig helg och säga att du är en underbar person. Kram på dig och ha en härlig helg. P.S jag kan tänka mig att din fredagskväll var trevlig :-)

Svar: Du är också en enastående person och jatack min fredagskväll var så himla kul... vi snackade till framåt två tiden på natten och så spelade vi spel.. åt god gryta & rött vin och mådde bara så bra, Ha nu en fortsatt go helg och stor kram :)
Esmaralda

60 Jeanette:

skriven

Jennifer: Det finns något som heter tarmfickor och det gör fruktansvärt ont.

Krya på dg!

61 Jolene:

skriven

Hej E.
När möter jag kärleken?
kram

62 Ivana:

skriven

Hej E!

Finns min stora kärlek i min närhet i dag & vem skall jag hålla utkik efter då?

kram:)

Svar: Kanske inte i närheten precis... men han kommer... håll utkik efter killen som får dig att skratta och må bra och som det är lätt att prata med..kram :)
Esmaralda

63 Tove:

skriven

Hej Es! Är David rätt för mig och kommer det bli vi? Ser du en flytt inom de närmaste året? Tack!

64 Jobbs:

skriven

kommer jag hitta ett fast jobb i min stad snart?

65 Emmy:

skriven

Under vilket sammanhang möter jag mina nya vänner du sett skall komma in i mitt liv?


kram

66 Pojkvän:

skriven

Hur ser min nästa pojkvän ut vart dyker han upp?

67 Alexandra:

skriven

Hej!

Jag undrar om du kan se om någon är kär i mig & vem det kan tänkas vara ..?

kram kram

68 Kakadu:

skriven

Vad kommer först ett jobb? eller mannen i mitt liv,ser du vilken årstid vi möts?

stor kram<3

Svar: Det känns som om det blir jobb först - innan du möter den man som du stadgar dig med..
Esmaralda

69 Zoli:

skriven

Hejsan.

Jag vill fråga om min framtid man har ett jobb kanske rik eller om han bor själv?

tack

70 En gåva från ovan:

skriven

Hur många barn kommer jag få och hur många år tror du jag får vänta tills jag blir en lycklig mamma?

kramar

71 Agnes:

skriven

Tack Es, men jag måste bara säga, att något "kärleksmirakel" för min del, tror jag inte på. Faktiskt.
Sorry!
Jag är alldeles för cynisk för det där som kallas "kärlek".
Att jag inte heller litar på folk, är även det en bidragande faktor.
För jag har tröttnat på att inbilla mig saker som rör känslor. Om det nu inte gäller erotik, vill säga.
För DET vill jag inte vara utan.
Men sånt där känslopjuck...nä...
Överlämnar sådant åt de där romantikerna som nu tror på sådant.
jag föredrar att fortsätta som singel...

Är förresten för gammal för att börja om...
men erotik, det blir jag nog aldrig för gammal för, tror jag, haha!

Kram!

Svar: :)
Esmaralda

72 G:):

skriven

Drøyer det lenge før jeg blir gravid?

73 Agnes:

skriven

Jennifer, skickar dig en krya-på-dig-kram!

74 issues:

skriven

Jag drömmer ofta otäcka drömmar om min pappa, att han blir skadad eller liknande... Jag skäms och känner mig dum över detta... Varför händer drömmer jag så? Jag älskar min pappa och vill honom inget ont alls... :/

75 Söker...:

skriven

Hej E.
Nu äntligen kan jag läsa din blogg igen.Tack för du informerade mig på mailen,tack!Hur ser det ut för mig och Daniel?Kommer min kärlek till han bli besvarad?Ska jag vänta på han? Hoppas ni kan hjälpa mig så jag kan gå vidare på ett eller annat sätt.Kram E!

76 CeCe:

skriven

I natt lyckades jag sova i över 13 timmar vilket jag inte gjort på länge, vaknade ett par gånger men somnade om rätt snabbt. Men jag drömde, olika drömmar men om samma man.
Jag drömde om att jag träffade min framtide man, i drömmen så visste vi det, men vi kunde inte vara tillsammans än av någon anledning,och jag hade inget sätt att nå honom på, förutom nummret till en av hans vänner.

Kan den här drömmen ha betytt något?
Kan det ha varit HAN jag drömde om?

Svar: Jag tror att drömmen handlar om att du börjar bli redo..kram :)
Esmaralda

77 En gåva från ovan:

skriven

Hur många barn kommer jag få och hur många år tror du jag får vänta tills jag blir en lycklig mamma?

kramar

78 körkort men utan bil :

skriven

När kommer jag ha råd att köpa min första bil och vad blir det för model då?


79 Christina :

skriven

Hur blir det med mitt jobb? Stanna, byta, vidareutbilda mig?

Svar: Ser faktiskt ut som om du byter men att det också i detta kommer att finnas utbildning ..kram:)
Esmaralda

80 Spådom :

skriven

Hej se och alla andra! Jag har fått flera seanser av esmeralda och dom stämmer i det stora hela.

Speciellt de korta svaren som jag har fått på bloggen här när jag frågat diverse killar, har en fråga idag Es.

Ser du om jag och Han återupptar det vi hade? Börjar vi om? Kram

81 Anonym:

skriven

God eftermiddag i regnet:)

Fina Es!
Tror du det blir någon solresa för mig inom kort längtar såå att åka bort ett tag under vinteråret?

Ps:När var det du skulle iväg till Hongkong & kommer du hålla en healing där ifrån?

kram ha en fortsatt trevlig lördag:)




82 Anki:

skriven

Hoppsan nu blev min kommentar anonym glömde skriva namn:) så fort det kan gå ibland))


kram Anki

83 Jonkan:

skriven

Är någon av R och S.J något för mig?

84 zoli:

skriven

Hejsan.

Jag vill fråga om min framtid man har ett jobb kanske rik eller om han bor själv?

tack

85 Snöflingan:

skriven

Kommer något nytt positivt hända mig i höst/vinter?
stor kram

86 Jeanette:

skriven

Esmaralda: Min kusin har aldrig träffat sin pappa och hennes mamma (som nu är död) vet ej vem som är hennes pappa. Nu vill hon försöka hitta honom, men det är ju som att hitta en nål i en höstack. Är det någonting som du kan hjälpa henne med?

Trevlig helg!

87 Christina :

skriven

Hur blir det på jobbet? Stannar jag byter jag, ska jag vidareutbilda mig? Blir livet ljusare snart

88 Månskenet:

skriven

Kan bara säga att en seans är värd alla sina pengar!
Själv har jag fått ett slags lugn efter att jag fick min hittills första seans för 2½ år sen. Nu grunnar jag på om jag ska småningom ta en till - eller om jag först o främst satsar på en ny grupphealing. Fast jag egentligen borde följa Es's råd om meditation. Där jag bor finns inga kurser i sånt, så nu undrar jag om nån kan tipsa om nån bra sida på nätet där man får instruktioner, har inte hittat nån speciellt tilltalande sida i ämnet.
Ha det gott, alla!

89 Cissi:

skriven

Hej. Mitt liv är ett jättekaos och jag undrar hur långt jag har kvar innan jag bara inte orkar mer.. Kan du se någon form av ljusning? Evinnerligt tacksam om du skulle vilja svara.. Tack på förhand!

90 Natalie:

skriven

Hej Esmeralda,
Har två frågor och den 1 är kommer jag träffa någon att hålla kär detta året?
Min andra fråga gäller en kille som jag hade en fling med i somras som det har blivit jätte stelt med jag vet att jag föll mer för honom än vad han föll för mig. Men jag vill bara inte att det ska vara konstigt emelllan oss han tittar på mig men hälsar inte varför?

91 melissa:

skriven

Hej E! Tänkte bara fråga om det kommer att bli något mellan mig och den killen jag gillar?

92 Lena Hedman:

skriven

Hej Ezmaralda!
Jag har skrivit till dig förr men aldrig fått svar.
Du reklamerar gratis spådom.
Det verkar som att jag ändå måste ringa och betala minutavgift.
Dåligt.
Jag är besviken på dig.

mvh
Lena

Svar: Nåt har du fått om bakfoten...här på bloggen svarar jag gratis på frågor och då ställer man frågan som kommentar. Jag svarar på en del av dessa kommentarer men har inte möjlighet att besvara alla. Jag erbjuder också personlig seans/spådom VIA MAIL som är betydligt mer omfattande än mina frågesvar här på bloggen och detta är inte gratis. Jag tar inte på telefon. Det gör däremot min kollega Nettan. Så ligger det till.. kram :)
Esmaralda

93 johanna:

skriven

Hej Esmeralda. Jag undrar vad jag bör jobba med, vilket yrke skulle jag trivas bäst med, vad bör jag satsa på?

94 Lillemor:

skriven

Hej! Skulle vilja veta lite allmänt vad som kommer hända i mitt liv. Arbete, kärlek, har haft det väldigt turbulent i mitt liv kommer det bli lugnt framöver. Hoppas på svar Kram

95 Uffe:

skriven

har problem med en kvinna i mitt liv vi har haft kontakt sedan 6 år men hon bor långt bort vi har satsat mycket men inte lyckats att ses hon känns som stark connection till mig ändå ..är detta något som är bra?

96 Uffe:

skriven

har problem med en kvinna i mitt liv vi har haft kontakt sedan 6 år men hon bor långt bort vi har satsat mycket men inte lyckats att ses hon känns som stark connection till mig ändå ..är detta något som är bra?

97 Uffe:

skriven

har problem med en kvinna i mitt liv vi har haft kontakt sedan 6 år men hon bor långt bort vi har satsat mycket men inte lyckats att ses hon känns som stark connection till mig ändå ..är detta något som är bra?

98 Marie:

skriven

Känner att jag har lite krossat hjärta och lite förvirrad över situationen, förstår inte riktigt vad som händer... Är han fortfarande kär i mig? Eller ska man försöka släppa och gå vidare..?

99 Anonym:

skriven

Kommer Aleksandar Mitic tillbaka till mig!

Svar: Känns inte som om det blir ni två framöver. kram :)
Esmaralda

100 Anonym:

skriven

Är jag gravid?

101 R:

skriven

Hur går jag tillväga för att få petsonlig seans av dig? Skulle vara så tacksam för svar. Kram

102 förkrossad:

skriven

hej E jag har mått jätte dåligt har inte kunnat sova eller äta på flera dagar jag kommer inte ut från huset..jag spenderar mina nätter bara att gråta jag vill inte förlora mina stora kärlek jag lider jätte mycket kommer vi att forsätta tillsammans vi hade planerat att gifta oss snälla hjälpa mig att må bättre snälla! mvh Z

103 Anonym:

skriven

hej E jag har mått jätte dåligt har inte kunnat sova eller äta på flera dagar jag kommer inte ut från huset..jag spenderar mina nätter bara att gråta jag vill inte förlora mina stora kärlek jag lider jätte mycket kommer vi att forsätta tillsammans vi hade planerat att gifta oss snälla hjälpa mig att må bättre snälla! mvh Z

104 Sara:

skriven

Hej Esmeralda, det är första gången jag skriver här och jag undrar hur man kan nå dej via mail, personligt alltså?

Svar: Ja, maila mig på: framtidoradgivning@hotmail,com så mailar jag tillbaka information om hur en personlig seans fungerar.. kram :)
Esmaralda

105 Shkurtesa:

skriven

Hej esmeralda! När kommer den rätta ??och hur ser han ut? :(

106 Maria Astrid :

skriven

Hej. Jag har rädsla för att vi båda är för blyga. Att det inte skall bli någonting. Jag känner mig ensam, olycklig med hälsoproblem och rädd att gå till tandläkare.

107 Anonym:

skriven

Kommer kärleken snart?

108 kattis:

skriven

Hej ..
snälla berätta om du ser en ljusning för mig snart, både i kärlek och ekonomi ... är ensamstående knapert och inget vill gå min väg .. kommer det bli ljusare eller ska jag kämpa varje månadi min ensamhet ?

109 kattis:

skriven

Hej ..
snälla berätta om du ser en ljusning för mig snart, både i kärlek och ekonomi ... är ensamstående knapert och inget vill gå min väg .. kommer det bli ljusare eller ska jag kämpa varje månadi min ensamhet ?

110 Anja:

skriven

Hej!
Är jag gravid just nu? Om inte kan du se när jag kommer bli gravid?

Tack och KRAM!

111 Michelle:

skriven

Hej :) Hur får man kontakt med dig?

Jag skulle vilja se om där finns ett hopp för mig och Hampus igen? Det enda jag går och väntar på.

Eller ska jag gå vidare helt.

Svar: Vill du ha omfattande spådom så skriver du till mig på: [email protected] och jag mailar info till dig om hur det funkar.. kram :)
Esmaralda

112 Michelle:

skriven

Hej :) Hur får man kontakt med dig?

Jag skulle vilja se om där finns ett hopp för mig och Hampus igen? Det enda jag går och väntar på.

Eller ska jag gå vidare helt.

113 emelie:

skriven

hej kommer ja och klara mig?

0737741117 har ja en bra start på året mvh emelie

114 Hanna:

skriven

Hej Ezmaralda!
Jag har lite funderingar över min ekonomi.
Bor med min sambo, så det är ju två inkomster. Men som timanställd är det ändå lite "snålt" med betalt.
Kommer detta att bli bättre?

Med vänlig hälsning, Hanna.

115 Lina Svanberg:

skriven

hej esmeralda!
Jag undrar om min familj kommer ha hälsan, om vi kommer få bättre ekonomi och om vi kommer få ett barn till? :)
Kram

116 Zara:

skriven

Hej, jag har en fråga som tynger mig, har precis sålt min lägenhet och de va planerat o affären för ett nytt bostadsköp va i princip klart. Mäklaren har typ blåst oss, vi hade kommit överens om ett acceptpris, och sen bara börja de krångla till allt, så till slut blev det tjaffs. Nu står vi att vi har sålt vår, och har ingenstans o ta vägen. Vi vill verkligen ha de huset fortfarande. Så min fråga är att kommer huset bli vårt ändå?? Kommer det lösa sig att det blir vi som köper den?? Snälla jag ber dig..jag behöver ett konkret svar, mår så dåligt över situationen.. Med vänlig hälsning, zara

117 Linda:

skriven

Hej!! Jag och min sambo har länge försökt att få barn men inte lyckats. Vi genomgår nu en utredning. Kommer vi att få barn? Med vänlig hälsning,

118 Anonym:

skriven

När kommer jag och ta körkort

119 Anonym:

skriven

När kommer jag och ta körkort

120 Erika:

skriven

Hej Esmeralda!
Hur gör jag för att du ska spå mig via mail?
Maildress osv ?

Svar: Maila mig på: [email protected] och jag mailar dig tillbaka med all info om hur en seans fungerar... kram o välkommen
Esmaralda

121 Anonym:

skriven

När kommer jag förlova mig?

122 cathrine :

skriven

Hei.
Når vil jeg bli gravid ?

123 Alexandra:

skriven

Hej jag håller på att teknar min egna manga. Kommer jag att lyckas publicera den? Dvs kommer jag en dag att jobba med att rita manga?

124 RACHE:

skriven

jag vill veta är det just nu goda krafter som styr mitt liv är det ärkefineder eller besvärjelser eller annat som ibland ger livet oturs förförjda serier av förbannelser.
vem älskar mig nu? ibland vimlet av folk. är det ngn kvinna som har hemliga drömmar.
vad sker mellan mig och rachel.är det kört. och ardiana resp karin.
är det mer är vänskap.kommer jag och rosina att ha sex mer.
kommer min framtida partner vara fla.
Kommer jag få mer barn.gillar nell mig mer än vän

125 Anonym:

skriven

Hei. Jeg er veldig usikker. Jeg lurer så veldig på om jeg er gravid elle ikke? Får både positive og negative. Kan du plis hjelpe en fortvilet meg. Kroppen er på bærtur de to siste månedene. Klem fra fortvilet en barns mamma

126 Anonym:

skriven

Hei. Jeg er veldig usikker. Jeg lurer så veldig på om jeg er gravid elle ikke? Får både positive og negative. Kan du plis hjelpe en fortvilet meg. Kroppen er på bærtur de to siste månedene. Klem fra fortvilet en barns mamma

127 aurora:

skriven

Kära Esmeralda .Jag undrar om du kan se om vi ska få vårt gemensamma barn vi genom går ivf och har två gånger kvar. Och kan du se om vi kan köpa mitt barndomshem inom snar framtid. Eller är det något vi ska tänka på som du känner av Tack i förhand och jag önskar dig all lycka i livet. Kram

128 aurora:

skriven

Kära Esmeralda .Jag undrar om du kan se om vi ska få vårt gemensamma barn vi genom går ivf och har två gånger kvar. Och kan du se om vi kan köpa mitt barndomshem inom snar framtid. Eller är det något vi ska tänka på som du känner av Tack i förhand och jag önskar dig all lycka i livet. Kram

129 aurora:

skriven

Kära Esmeralda .Jag undrar om du kan se om vi ska få vårt gemensamma barn vi genom går ivf och har två gånger kvar. Och kan du se om vi kan köpa mitt barndomshem inom snar framtid. Eller är det något vi ska tänka på som du känner av Tack i förhand och jag önskar dig all lycka i livet. Kram

130 Benca:

skriven

När finner jag ny fast anställning?

131 Erika:

skriven

Hej! Jag har några funderingar, jag och min sambo har ett barn på 1 år och 9 månader en flicka. Vi försöker nu att bli gravida med ett syskon, kommer det att lyckas och när isåfall?
/ Erika

132 Erika:

skriven

Hej! Jag har några funderingar, jag och min sambo har ett barn på 1 år och 9 månader en flicka. Vi försöker nu att bli gravida med ett syskon, kommer det att lyckas och när isåfall?
/ Erika

Svar: ja det ser ut att lyckas och jag tror inte det dröjer så länge.. kram
Esmaralda

133 Nina:

skriven

Hej! Måste man ställa alla frågor osv här? Det finns ingen mer privat mail man kan skriva till?

Svar: Skriv till: [email protected] och jag mailar dig information om hur det fungerar med en personlig seans..
Esmaralda

134 Anonym:

skriven

Hej!
Min son dog för 3månaders sen. Han blev bara 2 månader, dog helt plötsligt. Här är mitt enda barn. Kommer jag att få några mer barn?

135 Caroline:

skriven

Hej,

kommer mannen i mitt liv, Feliciano, tillbaka till mig?? Saknaden är helt övermäktig.

136 Hej:

skriven

Kommer vi köpa ett hus/radhus framöver??

137 Forough:

skriven

Kära Esmeralda

Hur kommer ser mitt liv ut?

138 Forough:

skriven

Kära Esmeralda

Hur kommer ser mitt liv ut?

139 Mikaela:

skriven

Jag undrar hur mitt kärleksliv ser ut

140 Julia:

skriven

Hej
Jag undrar hur killen jag träffat känner för mig om han vågar ta steget ? Han o jag ?
Mvh Julia

141 Felicia:

skriven

Hej! Jag är en tjej på 21 år som alltid tänker lite för mycket..
Jag har varit ihop med en kille i nästan två år.. vi gjorde slut efter mycket strul och nu har vi börjat träffas igen.. han är ju en väldigt underbar och trevlig man men vill också vara säker på att jag inte slösar min tid på någon som inte kommer finnas där resten av mitt liv..

MVH Felicia

142 Ida Olsson:

skriven

Kan du se när jag få barn undra

143 Ida Olsson:

skriven

Kan du se när jag få barn undra

144 Ida Olsson:

skriven

Jag undra om du kan se när jag få barn undra jag längta få mysa bebis

145 Jag undra om du kan se när jag bli gravid:

skriven

Jag undra om ni kan se när jag bli gravid

146 Ida Olsson:

skriven

Jag undra om ni kan se när jag få barn

147 Ida :

skriven

Jag undra om ni kan se när jag kommer få barn undra

148 Anonym:

skriven

Har två frågor , ang min hälsa och om jag kommer få ett barn till? Och en sista fråga har en ny vän vän och undrar om han är riktigt vän till mig eller låsas han bara?

149 irena:

skriven

hej . jag vill bara veta om jag snart kommer att bli gravid? jag och min sambo har försökt i 1 och ett halvt år nu . tack så mycket för ditt svar.
kram :)

150 Natalie :

skriven

Hej kag undrar om jag kommer få den killen jag strullar med?och om han kommer sluta med dina dumheter.

151 Linda:

skriven

Jag är en tjej på 39år som vill veta om jag är gravid? Jag har haft mens från och till men mår så fruktansvärt illa hela tiden och är så trött. Visst det kan vara utmattning med då det varit mycket runt omkring. Jag har 3 barn sen innan men jag är orolig. Vågar inte testa mig :(

152 Natalie :

skriven

Hej jag vill veta allt från ja föddes till min framtid

153 Natalie :

skriven

Hej jag vill veta allt från ja föddes till min framtid

154 Erica:

skriven

Hej Esmeralda jag heter Erica jag är född19820126 jag har levt ett tufft liv. Jag måste fråga ser du att det kommer ändras snart? Och när? Kommer vi flytta? Och var ?isafall. Kommer min hälsa bli bra? Kommer jag få inkomst? Kommer mina barn må bättre? Väldigt viktiga frågor hoppas på svar från dig. Mvh Erica.

155 Caroline :

skriven

Hej! Hur kommer jag i kontakt med dig via mejl?

Med vänlig hälsning, CAroline

156 Negar:

skriven

Vad kan jag göra åt mitt liv hur lyckas jag?

157 Sjuk dom :

skriven

Hej tänkte fråga om jag är allvarligt sjuk eller inte om jag kommer dö av någon sjuk dom. Och sen vill jag veta om jag kommer ärva några pengar

158 Benny:

skriven

Hej jag ha försökt med allt typp sykolog familjeterapi läkare.
Jag hitta inte mig skälv. Min fru ha gett upp och jag förstår henne men inte riktigt än då. För jag försöker gör så gott jag kan. Det känns lite som hon ger allt till sin dotter för att hennes dotter inte heller må så bra men börja må bättre. Så det känns som om familjen ha delas i två delar. Och min fru vill inte vara ensam med mig.Så min fråga till dig är hur se fsmiljen ut i framtiden kommer det bli vi i gen med mycke kärlek för nu se det mörkt ut. Sen vill jag fråga om ekonomi om du se nått där. Ochjobb om jag ta steget att våga byta. Hoppas värkligen du se nått som kommer stämma. Lycka till mvh benny

159 Petra:

skriven

Har hamnat i en svår situation mellan två personer jag tycker om. Vill veta vilket val hade varit det bästa för mig. Den ena säger inte så mycket medan den andra killen säger mer vad han tycker.

160 Natalie:

skriven

Vill göra en kärleks läggning kan betala nu. Bara ja vet hur mycket. Och det gäller christoffer dhalen som kallas totte. Han är singel och ja är singel. Han ger mej olika budskap ena gången saknar han mej m.m och andra gången har han mycket med sej själv. Så vet inte vad ja ska lita på. Är kär i han. Han sitter I fängelse i 2 år. Han säger han ska komma till mej när han har permission men vet inte om han bara leker med mej. Ja blir osäker på mej själv och mina känslor.

Har börja skriva dagbok. Och tacka änglarna varje dag

Svar: Vill du spådom så är du välkommen att maila mig på: [email protected] och jag mailar tillbaka info om hur det funkar. Kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: