Mina tidigare liv.....

Gästbloggare: Henrika

 När regressionsterapin misslyckades...

Till först vill jag tacka Esmaralda för den trevliga bloggen. Det känns nästan som om man själv
hade varit ute och resa, då man har fått följa med händelserna i Lappland och Grekland.

De senaste åren har jag allt mer börjat intressera mig för frågor som berör andevärlden. Jag beställde en seans av Esmaralda i juli 2013 som var mycket positivt skriven. Svaren på mina frågor födde dock nya frågor inom mig. Jag kände mig som om jag hade gått vilse i en labyrint med vägskyltar på ett obegripligt språk.

I seansen stod bl a att jag är en kvinna med en gammal själ. Jag har levt i många tidigare liv och bär på stora andliga och mediala gåvor som jag kunde aktivera.  För att bäst lyckas med det borde jag göra ett par regressioner med en duktig regressionsterapeut. På så sätt kunde jag backa tiden tillbaka till de gamla liven, stanna i situationer och ta till mig och föra med mig kunskapen och känslan tillbaka till nuvarande liv.

 

Detta väcker min nyfikenhet och jag beställer tid hos en regressionterapeut. Jag känner att jag ingenting har att förlora men istället kan få svar på en mängd frågor om livet och döden. En lördagsförmiddag i mitten av augusti ligger jag således på en brits med slutna ögon och lyssnar på harmonisk musik.

Min terapeut ”Sara” ber mig att slappna av, känna värme och andas djupt. Jag blir tung i hela kroppen men känner ingen värme. Sara beskriver en blomsteräng, en källa och en bro som ser ut som en regnbåge. Hon säger att min andliga vägledare möter mig, att vi tillsammans går mot en dörr bland rosenröda moln. Sara frågar om jag är pojke eller flicka. Det vet jag inte, för jag ser ingenting, bara mörker.

 

Sara däremot ser en indiankvinna som ber till olika gudar. Bredvid indiankvinnan ligger ett litet barn inlindat i läder. Hon ber bland annat till åskans gud. Det går dåligt för kvinnan och barnet.

Jag ser ingenting, men jag andas allt tyngre och häftigare. 

– Slappna av ännu mer! säger Sara. Du har varit en hjälpare i dina tidigare liv. En mamma som har hjälpt sina barn. Du har upplevt hemskheter och bär på så mycket rädsla att du inte vågar gå tillbaka i dina liv. Du är blockerad och kan därför inte se.

 

Allt känns så enormt tungt att jag börjar gråta. Näsan täpps igen, jag flämtar efter luft och känner mig svimfärdig. Mina händer känns mycket spända och tunga, alltför tunga för att jag skall orka lyfta upp dem, plocka fram en näsduk ur byxfickan och snyta mig.

Sara förmedlar energi till mig för att underlätta andningen. Flämtningarna upphör men mina händer går inte att röra. Det känns som om de hölls fast i ett stålhårt grepp eller som om de hade varit gjorda av stål. Otroligt och också en aning obehagligt! I vanliga fall kan man ju rycka sig loss på sätt eller annat, om någon utövar fysiskt våld.

Jag känner att okända fingrar möter mina fingrar. Tydliga konturer av okända fingrar möter mina fingrar parallellt mot varandra. Inga handflator. De okända fingrarna utstrålar ingen värme.

 
 
 

Jag säger att det är omöjligt att mina fingrar skulle böjas uppåt eller neråt, fastän det känns som om de mötte okända fingrar. Jag ligger ju på en vågrätt brits.

   – Dina barn från tidigare liv vill inte släppa dig, säger Sara. Ni skall nu gå vidare mot ljuset.


Jag fryser inte, men Sara sätter ändå en filt över mig och håller sin hand ovanför min högra hand. Efteråt berättar hon att mina händer har varit böjda och alldeles iskalla. Att de varit böjda som stora krokar vid handlederna förstår jag inte före långt efteråt.

Sara får mig att slappna av. Mina fingrar mjuknar, mina händer frigörs från stålgreppet. Jag kan äntligen plocka upp en näsduk och snyta mig. Under det vänstra ögonlocket dyker en liten, starkt lysande ljusboll upp och blinkar till en gång alldeles som om någon sände en signal genom mitt mörka medvetande.

Mitt sinne fylls av en svag känsla av lätthet och glädje. Innanför mina slutna ögon ser jag skimmer av ljus. Ovanör skenet öppnar sig en vacker, ljusgrå vägg med ett glest mönster av något som liknar vattendroppar. Det lockar mig att titta uppåt tills jag automatiskt öppnar ögonen och först ser samma mönster i taket ovanför mig, sen det vita taket och till sist Sara stå på sidan om mig. Hon bjuder mig på ett glas ljummet vatten. 

 

Jag dricker vattnet, inte för att jag är törstig, men för att jag känner mig litet förvirrad och svag i min lyckliga medvetenhet. Jag är smått berusad av glädje, kanske också lättad över att de tunga flämtningarna upphört. Ganska omskakad lämnar jag Saras mottagning. Senare har jag fått veta att Sara inte såg ljussignalen, ljusskenet eller den vackra, ljusgråa väggen. Senare har jag fått uppleva händelser ur tidigare liv tillsammans med en annan regressionsterapeut. Hos Sara går jag numera regelbundet på energibehandlingar och har varit med om så mycket, att jag redan skriver på med min andra bok om healing med mera.

 

 

Esmaraldas seans i kombination med regressionsterapibesöket hos Sara fick mig att på allvar att vakna upp och aktivt söka kontakt med andevärlden. Mitt sätt att tänka och agera har förändrats under det senaste året. Livet har blivit mycket intressantare... 

1 Skorpan:

skriven

Intressant men också på nåt sätt väldigt skrämmande. Kanske du nu upplever regressionerna på ett positivare sätt? Om jag förstår dig rätt? Är själv intresserad av att pröva.

Es, ser du nåt positivt som är på väg mot mig? Jo jag har jobbet som jag är jättetacksam över :).

Ha en bra dag -kram från Skorpan

2 Anonym:

skriven

Igår fick reda på att mitt senate ex är tillsammans med sitt ex.. De väntar barn och bor ihop.. Hela jag skakar och känner mig lite ledsen.. Han har sagt förr att han saknar mig..

Kommer han att höra av sig till mig igen?

Svar: Det känns som om han valt.. acceptera och gå vidare... det finns ny kärlek för dig som passar dig bättre..kram :)
Esmaralda

3 Lillis:

skriven

Mycket intressant läsning:) Kommer jag att fortsätta med min man? Kram

Svar: Ni har en del att reda ut.. det finns en chans att ni lyckas.. kam :)
Esmaralda

4 Stumpan:

skriven

Godmorgon Es!
Kan du se hur det kommer gå nu det närmaste? Kommer det jobb, hur går musiken o flytten? Ännu inte fått napp på nåt jobb och tiden bara går. Kram

Svar: Det ser ut som om något bra sker snart.. kram :)
Esmaralda

5 Zwezia :

skriven

Kommer jag och M kunna släppa varandra känslomässigt snart? Jag tror inte det blir så! För som det känns så kommer det bli han och jag! Även fast det finns många hinder att ta sej igenom. Jag tycker att det är ganska tydligt att vi inte kan vara utan varandra!? Hur tror du att det kommer bli mellan M och mej?

6 Lillis:

skriven

Vill min fd mans fru bli min vän tro? Kram

Svar: Tveksamt.. kram :)
Esmaralda

7 Anonym:

skriven

Kommer hormonerna rätta till sig i kroppen?

Svar: ja de kommer de definitivt att göra.. kram )
Esmaralda

8 mwk:

skriven

Umderbart Henrika att läsa om dina upplevelser och utveckling. TACK för att du delat med dig:)

ESMERALDA Kommer min nästa "fling" vara någon jag känner eller en ny bekantskap?

Ha en underbar Valborg m alla barn(barn)....Kram:)

9 Ingela:

skriven

Tack för att du delar med dig Henrika, intressant med regression, lycka till med din fortsatta utveckling!

Skorpan, grattis till dig som fått jobb!! Av ngn anledning trodde jag inte att det blev ngt med jobbet du skrev om tidigare. Hoppas det känns bra och att du ska trivas!

Es, tack för ditt svar igår, tänk vad det känns stärkande att få svar från dig, det ger hopp!
Fick igår en flaska bubbel av exmannen med orden, är det ngn som klarar detta jobb så är det du, allt du tar dig för med grejar du... Det stärkte mig också, han om ngn känner ju mig! Åh, den där mannen som jag egentligen lämnat bakom mig, mer elr mindre, ändå kan han få mig i "obalans"...

Hoppas att ni alla får en fin Valborg, vare sig ni firar eller ej! Själv drar jag igång pluggandet nu..:)

Kram Ingela

10 Anonym:

skriven

Hej Esmeralda,

Är min man mig trogen?

Kram :)))

11 dröm:

skriven

hej e jag drömde inatt att jag drog ut min visdomstand själv, för jag inte vågade gå till tandläkaren usch så hemskt.. vad kan det betyda??

12 anställa:

skriven

gör jag rätt i att anställa mig själv i företaget, kommer vi att ha råd med detta ekonomiskt?? kram

13 Fattig:

skriven

Godmorgon Esmaralda! Blir det bättre tider snart??

valborgskram!!

Svar: Ja.. det vänder.. kram :)
Esmaralda

14 Dora:

skriven

jag fick veta att jag inte är medial men det visste jag ju redan.

15 HJÄLP MIG:

skriven

Jag har sett genom fönstret av en tillfällighet att grannen ger sin 4 årige son stryk. Vad ska jag göra?

16 HJÄLP!:

skriven

Hej Es! Finns det någon i min närhet som kommer att hjälpa mig med jobb??? får jag hjälp??

Kram

17 Pia1:

skriven

Esmaralda, idag lämnar jag lägenheten och min galna hyresvärd. Men nyckeln till en av dörrarna har slutat fungera. Har hyresvärden bytt lås??
Kram!

Svar: Känns som om han kan ha ett finger med i spelet.. obehagligt... skönt att du lämnar bostaden.. kram :)
Esmaralda

18 V:

skriven

Snälla ezmaralda . Kan du se om min sambo älskar mig och vad tänker han om oss????

Kram

19 Lita:

skriven

Hej Es!

Vad känner du Es, kan jag verkligen lita på hennes ord? Talar hon sanning?

Kram

20 D:

skriven

Ser du kännetecken på min falska vän i min krets?

21 MM:

skriven

God Morgon
Himla massa dalt från advokater och Tingsrätt med exet. Nu har han efter 3 inställda förhandlingar och 1 via telefon fått ok att ta nästa förhandling via telefon igen. Det handlar omen vårdnadstvist och han har ej varit här på 4.5 år.

Nu säger han att han kommer i juli
Börjar känna ett uns panik att han får härja hur han vill.
I seansen i vintras såg du att det inte går hans väg men nå fan gör det de i alla fall.

VARFÖR... Jag får inte ens ut en fråga...Varför daltas det med honom? Varför får han , varför kommer han undan, GAAAAAAHHH! Varför får han skjuta upp gång på gång? Blir det RÄTTEGÅNG UTANhonom?

Kjam

22 Anonym:

skriven

Hej! Kommer jag o H inleda någo förhållande?.lr ska jag bara skita i han? Kram!

23 Anonym:

skriven

Hej! Kommer jag o H inleda någo förhållande?.lr ska jag bara skita i han? Kram!

24 Saknar:

skriven

Hej!
Kommer jag att få träffa mina nära och kära snart??? saknar dom.

Stor valborgskram!!!!

25 Anonym:

skriven

Hej Es! Jag har börjat tvivla på att någon tycker om mig. Min uppväxt var kärlekslös, blev utkastad när jag var sexton år och min mamma hatade mig.
Kommer jag att bli älskad och glad igen??

Kram

Svar: Ja visst blir du älskad.. väldigt mycket och du ÄR en viktig person.. kram :)
Esmaralda

26 Anonym:

skriven

Hej ES!
Känns det som om jag ska tacka ja till företaget "R" om jag får en tjänst där över sommaren? Eller ser det ut att dyka upp något bättre? Något roligare som jag hellre vill ha?
Kram

27 Dröm:

skriven

hej e jag drömde inatt att jag drog ut min visdomstand själv, för jag inte vågade gå till tandläkaren usch så hemskt.. vad kan det betyda??

Svar: Du står snart inför ett viktigt val och måste fatta beslut.. kram :)
Esmaralda

28 Anonym:

skriven

Hej ES!
Kommer det att hända något snart som visar mig vägen? Känns som om framtiden här ifrån är lite oviss!
Händer något bra snart som gör allt klarare?
Kram

29 Miltons Mamma:

skriven

TILL HJÄLP MIG!
Jag är emot barnaga. Dock kan jag som ensamstående förstå en förälders frustration.
Och som iakttagare vet man inte hur man ska agera. Ta upp det med föräldern på ett humant sätt (man vet aldrig vad en människa går igenom - personen kanske går igenom något tungt, tragiskt etc och behöver HJÄLP. Nej barnaga är ej acceptabelt ändå. Kan vara Ett rop på hjälp. Kanske det hänt förut? Då skulle iallafall jag ta upp det med polisen/socialen och fråga frågor

Eller ska man polisanmäla direkt. Eller socialen.
Tja valen är många. Känn efter i ditt hjärta. Se från allas perspektiv men BARNET är viktigast. Det är vår framtid och blir man slagen slår man oftast själv. Har jag fått för mig.


30 Frida:

skriven

Jag önskar alla härliga bloggläsare en trevlig Valborgsmässoafton! Tänk om vi här kunde få träffas nån gång. Hade varit kul att se vilka alla är :)

Ha det gott!

Svar: Ja.. jag får kanske ordna en JÄTTE STRANDFEST här hos mej så småningom :) Kram :)
Esmaralda

31 Carina:

skriven

Det var en skrämmande regressionsterapi du var med om. Låter också spännande och att du agerar, tänker lite annorlunda nu, att livet blivit intressantare. Har själv tänkt på att gå till en regressionsterapeut och nu blir jag ännu mer angelägen att göra det.

Ha en trevlig sista april som man säger i Uppsala
Kram/Carina

32 Mimmen:

skriven

Hej Es :)!
Det finns en butik som jag praktiserat på innan, jag trivdes så enormt bra där. Kommer jag få en anställning i den butiken?
Kramis

Svar: Möjligtvis länge fram men det ser inte ut att kunna bli inom det närmaste..kram :)
Esmaralda

33 Rättvist:

skriven

ezmaralda jag tycker att du ska svara på antingen ALLA frågor eller så ingen alls eftersom det inte blir rättvist.

Svar: Livet är inte rättvist.. och det här är bara en liten del av orättvisan... och herregud.. jag varken hinner eller orka besvara alla frågor.. gör så gott jag kan.... och vägrar ha dåligt samvete över resten... så det så.... kram på dej :)
Esmaralda

34 Emmi:

skriven

Har M något intresse för mig? Kram

35 offline:

skriven

hej, har pratat m en kille online ett tag, tycker vi fått så fin kontakt, men nu har han inte varit inne på ett tag, kommer vi tappa kontakten eller kommer han online igen snart?

36 Till Rättvist:

skriven

Beställ en seans om du tycker så. Då får du garanterat svar på dina frågor.

Hur ofta ställer du själv upp GRATIS för människor du inte känner?
Njut av bloggen och glädjs när du får svar 👍

37 Till Rättvist:

skriven

Snälla du, vi ska vara TACKSAMMA för att Esmaralda svarar GRATIS på våra frågor, vad mer kan vi begära??? sabba inte för oss andra som är innerligt tacksamma för vad Esmaralda gör för oss.
ESMARALDA DU SKA INTE HA DÅLIGT SAMVETE DU ÄR UNDERBAR!!!!!

38 Helena Ir:

skriven

Jag har gått in på några tidigare liv med hjälp
av Nettan..tittat in,kanske jag ska säga..ensamheten
fanns i alla av dem på ett eller annat sätt.
En dag ska jag fortsätta plocka i dessa bitar.

Jag känner mig så besviken på det mesta just nu..
Det är inte lätt att spotta i nävarna..äsch..förmodligen självömkan.

Önskar dig Es en fin och trevlig valborg med nära
och kära :)

Kram :)

39 Anonym:

skriven

Hej!
Du har tidigare svarat och gett mig vägledning men tiden har gått och det blir inte enklare. Kommer min man och jag verkligen reda ut detta och fortsätta vårt äktenskap?

Kram💕

Svar: Det går till en gräns.. och du se när gränsen kommer och fatta ditt eget tydliga beslut... jag vet att det inte är lätt men det här är ditt " call" kram :)
Esmaralda

40 a:

skriven

Kära Es,

Kan du se om det blir vi två igen? Det känns som H tvekar och är osäker. Men varför är H så osäker, finns det något jag kan göra?

Kram

41 Frida:

skriven

Till HJÄLP MIG: Du ska ringa socialtjänsten och anmäla detta! Du måste göra det. Vem ska annars hjälpa det här barnet?

42 Anonym:

skriven

Hej ES!
Jag tycker att du är bra:-)

Tror du att jag får jobbet där jag nyss var på intervju? Eller kommer det dyka upp något annat för mig?

Kram

43 Moonshade:

skriven

Kan det bli en kyss eller mer med honom den dagen?

44 Anonym:

skriven

Hej ES!
Jag känner mig lite flummig i huvudet på något sätt! Jag tänker ibland att andra kanske tycker att jag är lite "konstig" även fast jag vet själv att jag inte är det!

Ser du varför jag känner såhär?
Kommer det att bli bättre?

Kram

45 E (som skrev E från början):

skriven

Kära Es!
Ser du om ja träffar någon ikväll när ja ska ut med polarna?? Tacksam för svar! Kramiz

46 Anonym:

skriven

Hej ES!
Jag känner mig lite flummig i huvudet på något sätt! Jag tänker ibland att andra kanske tycker att jag är lite "konstig" även fast jag vet själv att jag inte är det!

Ser du varför jag känner såhär?
Kommer det att bli bättre?

Kram

47 Cara:

skriven

Önskar hela bloggfamiljen en härlig valborg!

Svar: och detsamma till dig.. kram :)
Esmaralda

48 Anonym:

skriven

Hej ES!
Ser du något om min kommande kärlek "den rätta"?
Kram

49 Anonym:

skriven

Hej ES!
Ser du om jag kommer att träffa"min rätta" här näst? Eller ser det ut som om det är andra romanser/förhållanden som jag kommer att ha innan?
Kram

50 Emma:

skriven

Hej

välja nu jag rätt vägen?

51 Anonym:

skriven

Hej ES!
När träffar jag troligtvis min rätta, vilken ålder är mest trolig , 25år? 26år eller 27,28år :-) ?
Kram

52 Agnes:

skriven

Först o främst...En fantastisk valborg till er alla, oavsett hur ni nu tänkt er den!
Att elda vid denna tid, var ju för att skrämma bort häxor och annat oknytt, men jag antar att vi alla, som nu ser oss som "häxor och annat oknytt", inte har den minsta lilla lust att skrämmas iväg, och bort, haha!

Själv jobbar jag, och är glad för det...för då vet jag vad jag ska göra, och jag måste helt enkelt göra det.
För den senaste tiden har jag mest känt mig som, ja, som vad? Vet inte, men mest som något som mest tar upp tid och plats. Kan inte förklara det närmare, mer än att jag existerar.
Ändå så försöker jag aktivera mig...går på jumpa, bio, promenerar på stan, sitter på fik, shoppar en o annan sak som jag faktiskt från hjärtat vill äga, och ha...pratar lite med folk jag möter, sänder ut leenden...bemöter små barn...skriver brev med en man...

Men ändå...känns det energilöst, för jag tycker mest att jag existerar.

I dag är det den sista april...och i morgon går vi in i maj...och mitt hem ser ut som en soptipp...okej, inte riktigt, men luften går ur mig, vid anblicken på allt jag nu har staplat upp överallt.

Jag inser ju själv, att haken ligger hos mig...för i tanken är det ju så lätt att kunna få till det...så att jag skulle kunna påbörja det jag tänkt mig...mitt skrivande...det där jävla skrivandet som jag har liggandes inom mig...och börja meditera...även här "vet" jag att nyckeln till fortsatt livsglädje finns gömd....och så detta med mina regressioner...och det skrämmande med de, är ju att här VET jag att det finns detaljer som kommer att göra skillnad....

Moment 22, helt enkelt...

Jag skulle behöva sälja av massor av saker som ligger här...men själva klivet över den där mentala tröskeln...fortsätta att sortera saker...hur svårt är det, egentligen...mer än att jag blir som blockerad, och hellre går ut....mitt gymmande...jumpar ju, men behöver även jymma....har planer på att läsa in mig på kost och hälsa...

Känner mig inte ensam, men visst...vet inte ens om jag har roligt, när jag är i situationer som kanske skulle kunna beskrivas som "roliga"...kort och gott...vette fan hur jag känner mig...bara DET är energikrävande...

Det jag vet, är att jag TVINGAR mig framåt...jag tvingar mig till aktiviteter...att leva...att umgås...men hur länge kan jag hålla på så?

Mannen jag skriver med, finns det ingen framtid med...men jag tänker åka o hälsa på honom...för att just aktivera mig...och att jag, som många redan vet, lever efter parollen att allt har en mening...någon vits är hans o min kontakt, men då det är drygt 50 mil mellan oss, och varken han eller jag är flyttbara...och pendla...no way...dessutom har han skägg...haha...men jag är flexibel...och lever som sagt efter parollen att "allt har en mening"...

Funderar en del, analyserar mig själv, men kommer liksom inte över den där "mentala tröskeln"...vilket gör att jag känner mig som om den enda fiende jag har i mitt liv, är mig själv...jag är skit för mig själv, helt enkelt...

Livet är en strid...ett konstant krig, tycker jag...visserligen finns det dagar då det råder "Vapenvila" eller "Eld upphör, men rent allmänt...saknar ett flow, någon gång...eller så är det kanske bara jag som helt enkelt inte har förmågan till att känna mig nöjd fullt ut?

Måste nog inse att vissa saker helt enkelt ska krångla för mig...just för att visa på att inte alla ska åka på en räkmacka genom livet...men...bara för att gnälla lite...jag är så trött på att vara jag...

Ha det bäst, alla, och kram!


Svar: Försök att tänk LITET Agnes..ha små mål för varje dag annars blir det lätt så förbaskat överväldigande och man blir trött bara av tanken på alla hinder man ska ta sig över. vad det gäller sortera och spara så är det inte heller riktigt bra att vara som jag.. jag tycker prylar är en belastning.. en boja om foten och kastar MYCKET mer än jag borde.. iväg med bara.. utan så noga sortering.. så jag slipper ha det omkring mig... antar att lagom är bäst i de flesta sammanhang.. kram på dej o ha en bra valborg på jobbet :)
Esmaralda

53 T:

skriven

Vilken glädjande läsning :)! Tack! Det är alltid så inspirerande att läsa om andras uppvaknande till andlighet.
Nu måste jag bara få ställa en fråga till dig, Esmaralda. Jag har helt nyligen fått en mycket fin kontakt med en man som bor långt ifrån mig. Vi har aldrig träffats men när vi pratar känns det som att vi klickar till 100% med varandra. Helt spontant galet nu, så har vi planerat att jag om bara några få veckor ska hälsa på honom i hans hemstad och eventuellt bo hemma hos honom i en hel vecka om vi nu trivs bra med varandra. Kan du se om mötet mellan oss kommer att gå väl och om jag stannar hos honom veckan ut?
Jag vill så väldigt gärna ha ett enkelt svar av dig för jag har aldrig gjort något såhär galet förut att jag bara åkt iväg på vinst och förlust till en man jag inte känner i en stad jag inte är så hemma i. Samtidigt känns det helt rätt inom mig och väldigt tryggt, en känsla jag inte kan förklara. Ha en mycket fin valborgsmässoafton Esmaralda, dagens gästbloggare och alla andra på bloggen :). Kramar T

54 Anonym:

skriven

Tack för svaret.. Har dock så svårt att acceptera när han var hos mig och höll på med mig veckan innan han sa att han skulle bli pappa..

Drömde om mitt gamla ex inatt igen och han smsa mig och hade dig.. Och åter igen hade vi mysigt..
Kommer jag och jag ses igen?

55 Tisa:

skriven

Är det mina skors fel att jag börjat få ont i höften?

Svar: Ja jag tror du behöver en annan typ av sko.. och du kan också behöva rätt sorts gymnastik.. kram :)
Esmaralda

56 Melody:

skriven

Hej!
Blir jag erbjuden att vara Melodys fodervärd? Är hon rätt hund för mig? Berätta gärna sanningen 😊👍
Kramar

Svar: nej, jag tror du tvekar och därmed är det inte rätt.. kram :)
Esmaralda

57 Angeli:

skriven

Tack för att du delar med dej Henrika!! Tycker detta med regression är så spännande! Lycka till! :)

Tack Mannabonne Glen för dogbloggen igår!! <3
Du är en härlig liten Mannabonne! :)

Ha en fin valborg Esmaralda med familj och Allihopa här på bloggen! :)

Kram på ER!

58 Anonym:

skriven

Hej ES!
Tänker han på mig ibland?
Kram

59 Anonym:

skriven

Hej ES!
Träffar jag min rätta här näst? Finns det chans att det blir i år?
Kram

60 Lillemor:

skriven

Jag har fått telefonregression av Nettan och det var en stark upplevelse. Jag såg mig själv som en svart liten pojke i Afrikas inland och jag hade en sjukdom, ett handikapp som gjorde att jag hade svårt för att gå. Jag upplevde också att jag var med i en expedition som flög luftballong. I sommar ska jag hem till Nettan för två regressioner och jag längtar redan. Kram och glad Valborg alla i bloggfamiljen

61 Redbull:

skriven

Om jag hör av mig till honom snart, kommer han att ta det positivt?

Svar: Jag ser lite blandade känslor.. kram :)
Esmaralda

62 Henrika:

skriven

Tack Esmaralda för de fina fotona som gör texten mera levande!

Tack för alla kommentarer inklusive lyckönskningar!
Skorpan: En bra dag till dig också! Prova gärna på regressionsterapi! Det är ju faktiskt meningen att
man skall gå tillbaka i sina tidigare liv. Mitt fall var ett undantag, tror jag. Jag har tänkt skriva en uppföljare om mina senare erfarenheter av regressionsterapi.

Dora: Har du gått på energibehandling?

Carina: Ja, jag var faktiskt mycket nervös, när jag några veckor efter regressionsterapin gick på
energibehandling. Energibehandlingarna har dock gett mig många intressanta upplevelser och
också information om tidigare liv. Det tycks finnas många av dem. ;) Strax efter energibehandlingen känner man sig spralligt glad. Ha en glad vappen som man säger här i Finland! Jag har faktiskt en god vän där i Uppsala...

63 Fundersam:

skriven

Hej Esmeralda! Menade hon verkligen det hon sa till mig eller hade hon en dålig dag bara? Tänker hon på vårt möte? Kram

64 Anonym:

skriven

Tack för svaret.. Har dock så svårt att acceptera när han var hos mig och höll på med mig veckan innan han sa att han skulle bli pappa..

Drömde om mitt gamla ex inatt igen och han smsa mig och hade dig.. Och åter igen hade vi mysigt..
Kommer han och jag ses igen?

65 Moonshade:

skriven

Försöker igen...
Kan det bli en kyss eller så den kvällen?

66 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Det är två inlägg jag skrivit som försvunnit.
Idag fick jag bekräftelse på att skolan i Leiden tagit emot alla dokument och jag är numera definitivt Antagen till utbildningen. Och så har jag skrivit kontrakt med han som ska hyra mitt hus. Han flyttar in första Juni.
Förra året krånglade allt och det hela slutade med att jag inte kom in. Den här gången har allt gått lätt. Och jag är redan säker på att jag kommer in.

67 Skorpan:

skriven

Oj, du svarade mig Henrika :). Jo jag tyckte det du genomgick lät skrämmande, fast det beror väl på ens tidigare liv det också? Jag SKA göra nån regression, vet inte när, för det där med att slappna av, det är liksom inte min starka sida hehheh... Berätta gärna vilken bok du skrivit så kan jag kanske, ja jag lovar inge ;D, läsa den... Vet ju något om vad jag sysslat med i tidigare liv så det skulle ju vara jätteintressant att "se" det också :). Ha en bra Valborg Henrika o tack för att du delade med dig av din erfarenhet!!

Ingela: jo jag hade det faktiskt så bra ställ att jag hade TVÅ JOBB!! Kan du tro? Jag kan det inte :D, men jag "sade upp" mig från det andra o tog deltidsarbetet som jag verkligen trivs med :). Ibland har man tur, eller hur? O du har ju också fått ett utmanande jobb som du ska klara av galant! Lycka till med jobbet, jag tänker på dig :)!

Ensam o likväl lycklig :). Jag vet att jag klarar av det också, men det trista är ju att behöva göra allt själv, speciellt då 6... Så ser det ut att ta länge innan jag får dela den biten med någon ;D? Ja jag nöjer mig med det för bara en kort tid också ;)... Kanske...

Kram Skorpan

68 M:

skriven

Bra blogg, nog första jag läst om regression, låter spännande men vågar jag göra det?, näää :)

Agnes, ha en bra Valborg!, jag var i storstan häromdagen men tydligen sprang vi inte på varann ;)

69 Anonym:

skriven

Hej Es!

Kommer jag flytta snart?
krm

70 Helen:

skriven

Regression. Jag tänk så många år jag funderat på det. Och jag skall göra det. Har funderat på en kunnig man i närheten. Ett problem är att han bor för nära mitt barndomshem, fast jag tror inte han vet om det.
Ibland tänker jag per telefon. Men jag vill nog att det skall vara så att man träffar personen. Sen vill jag ha lite referenser.

71 Gunilla:

skriven

Hej Es!

Har du en stor sommarfest, då kommer jag direkt!!
Spelar ingen roll att jag har 40-50 mil haha!!

Hoppas du haft en fin valborg med dina nära o kära.

Här är det jobb för hela slanten..när folk tar av sig mössorna, då ska här klippas, slingas o gud vet allt.

Bamsekram på dig världens bästa och snyggaste spåkärring!

72 Henrika:

skriven

Skorpan, tack själv för visat intresse! Jag har skrivit en bok "Nyckeln till en annan värld". Att skriva är en stor hobby för mig. Tyvärr är inte bokförlagen lika nöjda med slutresultatet så manuskriptet är tillsvidare opublicerat. Ifall du vill läsa det, förmedlar jag gärna min e-postadress, om det är ok för Esmaralda.

Esmaralda har beskrivit regressioner i några bloggar och jag har upplevt mindre dramatiska saker senare Absolut ingenting att vara rädd för!

73 jessy:

skriven

hej.
kan inte låta bli att fråga, men är allt bra och kommer allt gå bra med barnet jag väntar?
kram

74 maria:

skriven

hej kan du se om tidgare liv ?vad man varit å gjort


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: