Laleh gästbloggar.....

Dagens gästbloggare är: Laleh

Hej alla och tack för att jag får gästblogga

På tal om julen så vill jag berätta om en jul för sex år sedan.  Du har så många kunder  Es så du minns nog inte mig. Jag kotaktade dig och  ville ha en kombinerad spådom/terapeutisk  rådgivning då jag ju vet att du också är familjeterapeut. 

  I samband med en skilsmässa från min sons pappa höll dessa jular på att slita sönder mig.  För sonens skull försökte vi fira jul tillsammans och samma sak med födelsedagar.

 

Vi harvade oss igenom massor av sessioner i terapi för att försöka fixa detta och så säger du Es  de förlösande orden : Jamen varför firar ni jul tillsammans? Det finns ingen anledning. Nu när ni  är skilda är det meningen att ni ska  skapa egna traditioner för era barn. På varsitt håll och på varsitt sätt. Och barnen kommer att klara det fint. Det verkar vara ni om har vårt att fixa det på grund av dåligt samvete gentemot barnen. Så kom igen nu.

Just så skrev du. Jag har sparat det.  Det gick rakt in i hjärtat.

 Så  enkelt och så självklart.

 

Man bär ju själv med sig barndomens jular och vill inte upprepa några misstag för egna barnen  och man vill att allt ska bli  så perfekt som möjligt. Och   det kan det bara bli om barnet får ha båda sina föräldrar hos sig , TROR vi  vuxna.  Och vi tror så fel. 

Den julen skapade jag förändringen.

 

Jag gjorde upp med sonens pappa att  pappan skulle ha honom  den 20 – 25 december och sedan skulle han vara hos mig  från den 25:e och vi hade en alldeles underbar jul tillsammans, han och jag och mina föräldrar och min syster.  Och så fortsatte det. 

Grabben for inte det minsta illa men det hade han kanske gjort om vi fortsatt slå knut på oss och fira konstgjorda jular tillsammans. Och nu efter sex är så börjar vi närma oss en aning där du är nu Es.  Jag har alltid öppet hus med glögg några dagar innan jul och i fjol kom pojkens pappa med sin nya flickvän och det föll så väl ut att de gör om det i år. 

Så bra kan det bli om man inte försöker tvinga fram någonting.

 

Jag är dig evigt tacksam för rådet. Kan också berätta att jag talade om ditt råd för de familjeterapeuter som vi gick till och de höll med om att ja, det är ju ett sätt, att skapa egna traditioner. Den ene av dem kände till dig och sa att hon verkligen respekterar dig för det du gör. Du kanske minns att jag skickade dig ett tack-kort där jag också talade om detta.

Nu ser jag fram emot en bra och fin jul

Jag har en ny sambo och ett litet syskon väntas komma strax efter jul ,  min son är 12 år och mår hur fint som helst. Inga posttraumatiska stress syndom  inte.

Jag vill önska er alla en riktigt  fin jul och särskilt till dig  Es. Tack för  seanserna genom åren.

Kramar från Laleh

1 ❤️:

skriven

Hei. Jeg har litt jeg lurer på, og håper virkelig du kan hjelpe meg.
Kan jeg stole på kjæresten min da han skal på fest i helga? Han sier han skal bevise at han er til å stole på og at han aldri kommer til å gjøre noe så han kan miste meg.
Og kommer jeg noen gang til å stole på han? Eller er jeg såret mange nok ganger av andre til å ikke klare det?
Og hvordan kommer jul, romjul og nyttår til å være for meg?

Svar: Ha tillit... annars gör du bara dig själv illa... kram :)
Esmaralda

2 Mia:

skriven

Tror du att A.J och jag blir ett par?

3 Sus:

skriven

Hej
Va bra när någon säger de förlösande orden så kommer man vidfare.... Inte alltid det är så
Sus

4 Fjärilen:

skriven

Gud vad fint skrivet Laleh! Es du betyder så mycket för oss läsare! Vi kanske inte säger det varje dag men jag garanterar dig att dina svar gör att man finner ro i själen och dagen blir plötsligt så mycket bättre! Dina roliga inlägg får mig att skratta, dina seriösa inlägg får mig att reflektera över mitt liv! Och att få följa dina resor är så himla intressanta och spännande...Oh gud sedan jag börjat läsa din blogg har jag suttit fast klistrad varje dag! Jag inväntar dina inlägg med stor glädje på morgonen! Du ska bara veta es att du inte bara har en vacker utsida din insida är lika fin!

Jag har en fråga Es, jag har stor förståelse för att du inte alltid kan svara på frågorna jag ställer då det finns andra fina människor som är minst lika nyfikna som jag är. Jag undrar om du ser hur år 2015 ser ut för mig? Ser du något positivt! ... och tycker du att vi läsare är tjatiga när vi ställer frågorna igen? Ska man inte göra det kanske?


/Din trogna läsare Fjärilen

Svar: Oj, nu rodnar jag !! Gamla människan !! Frågan om 2015 är en allt för stor frågan för att jag ska kunna se kring den här på bloggen... men jag ser att en ny person kommer in i ditt liv och det skapar glädje... likaså gör ett nytänk i samband med ett val.... och jo, visst går det fint att ställa om samma frågor... kram :)
Esmaralda

5 Tanten:

skriven

Så fint att få läsa Laleh, tack för att du delade med dig.

Hej Esmaralda, hoppas att allt är bra med dig efter allt trevligt "bockbestyr".

Har en fråga som jag hoppas få svar på. Närmaste grannhuset är till salu och har stått tomt nu i flera månader och verkar svårsålt. Nu har både maken och jag oberoende av varandra börjat känna av olustiga vibbar från huset kvällstid när det mörknar. Börjat kännas "ruvande", "hotande" i mörkret, så pass att vi tidigt drar ner gardinen när kvällsmörkret börjar inträda. Finns det något, någon där som inte vill att huset skall säljas eller har vi helt fel i vår känsla? Huset är mycket gammalt och fanns i makens släkt för många, många år sedan.
Så vackert i solljus, men ruskigt i mörkret. Kommer det att bli sålt ändå?

Kram



Svar: Det blir sålt...till sist....men någonting är på väg in dit... något som ännu inte kommit.. och det är de vibbarna både du och din make fångar upp.... kram :)
Esmaralda

6 Zwezia :

skriven

Hej Es nu är jag på plats i mitt nya hem! Känns ganska bra. Tror du han kommer ha modet att börja ett nytt liv tillsammans med mej tids nog? Kram

7 ThereseC:

skriven

Hej alla på bloggen!

Vad skönt att du släppte taget Laleh! Bra gjort och tänk att det blev så himla bra :D

Själv ska jag baka kakor idag. Det är en kak-kurs med gamla nederländska recept på julkakor.

Inatt drömde jag att jag ville leva och att jag gjorde ett konstnärligt collage på temat. Sen vaknade jag till och oroade mig starkt för hur jag skulle klara tentorna. Hur ska jag genomleva tentaperioden? Tänkte jag. Den kommer att innehålla massor av lidande och besvikelser.

Men så tänkte jag på jul och hur mysigt det ska bli hos släktingarna. Vissa dagar fram till provet kommer alltså att vara mysiga och trevliga, och vissa dagar kanske eventuellt blir plågsamma, beroende på hur orolig jag är att inte klara det.

Men i kväll blir det kakbak!
Kram ThereseC

Svar: Hämta energi ur det positiva tänket... känns som att det blir riktigt goda kakor.. kram :)
Esmaralda

8 Mamman som varit med från början:

skriven

Vad roligt att läsa ditt inlägg Laleh! Och att du haft sån nytta av Es råd :) fick själv en tankeställare när jag läste det!

Esmaralda , är du bra på att tolka drömmar?
Jag brukar aldrig minnas drömmar men natten till igår drömde jag om enhörningar ! Kändes så ovanligt och speciellt och jag undrar vad det kan betyda!?
Kram till er alla!

Svar: Ibland kan jag tolka drömmar... och vad det gäller dina enhörningar så berättade de om att något nytt ske ske.. en förändring... av det goda slaget... kram :)
Esmaralda

9 Anonym:

skriven

Åh så fint..vi får vara glada och tacksamma för att vi har dig fina ES..
Ser du om min sons pappa tänker på mig eller om han har gått vidare och tänker ha ett liv utan oss?

Kram

10 Hur:

skriven

Hejsan Es. Varför hälsade hon inte i fredags? Kram

11 Jennifer:

skriven

Hej! Jag har sådan grym insomnia, håller på riktigt på att bli galen av sömnbrist... Har testat sömntabletter men de hjälper inte, kan ändå inte sova fast jag är dödstrött. Kan du se vad som skulle hjälpa?

12 ThereseC:

skriven

Hej Es!

Är det så illa med grammatiken som jag tror eller finns det chans att jag kan klara den?
Ska jag fokusera järnet på att klara grammatiken och strunta i historian, eller ska jag satsa järnet på att klara alltihop. Är det över huvud taget möjligt att klara både grammatiken, historian och ordkunskapen eller bör jag snäva in mitt fokus på en eller två fack?
Kram ThereseC

13 DarkSideOfMe:

skriven

Härligt med sånna positiva gästbloggar!
Hoppas att jag inte skickade iväg en halv kommentar tidigare idag. Dumma mobil!

Men jag undrar kommer han att erkänna sina känslor för mig? Även om de nu inte är så djupa!

Svar: Tveksamt... det finns en liten chans.. kram :)
Esmaralda

14 Mimi:

skriven

God morgon! Blir 2015 ett bättre år? jag har haft några riktigt usla år. Hoppas att det vänder 2015.

Kram

15 Sss:

skriven

Hej Esmeralda
Vart möter jag min stora kärlek? i vilket sammanhang ska jag ha ögonen extra öppna haha?

kramar

16 Anonym:

skriven


Vart möter jag min stora kärlek?

kram

17 Väntan:

skriven

Hej. Esmaralda. Ser du om jag kommer att möta min livspartner snart? Kram

Svar: Detta möte sker och blir helt underbart.... det känns som att det kan bli snart men dettta kan jag inte lova.. kram :)
Esmaralda

18 Anonym:

skriven

Hej! Är Patrik intresserad av mig? Har svårt o tolka hans blickar...någo o satsa på? Kramar!

19 L:

skriven

Jag känner verkligen igen mig i din berättelse Laleh. Att slå knut på sig själv i tron att det blir bäst på ett visst sätt. Riktigt jobbigt. Kul att ni/du har löst det. Det har inte jag, tyvärr, men det handlar kanske bara om att ta beslutet och bestämma sig.

Därför en fråga till den kära spådamen....Är det rätt att fira julafton med "mitt ex" familj för min del eller är det bättre att jag är själv och tar ett steg åt sidan.

Önskar alla en riktigt GLAD JUL!!!

Svar: Lyssna inåt dig själv... det du känner mest för är rätt... kram :)
Esmaralda

20 ❤️:

skriven

Er Roy den rette for meg? Og er jeg den rette for han?

21 Skorpan:

skriven

Tack Laleh, precis vad jag behövde höra :).

Nästa jul är det jag som inte syns till hos exet ;). Endast barnen... Fast vi har klarat det rätt bra, trots allt. Tycker jag, men jag vet ju inte vad barnen tycker förstås.

Sängtankarna snurrar i huvudet o jag vet varken ut eller in. Behöver bestämma mig fort om jag ska utnyttja erbjudandet.. Argh jag blir galen...

Tack för svaret gällande sängen igår Es. Det känns ju bra att höra att andra också har svårt o bestämma sig ;), inte bara jag.

Undrar om den bekanta an jag träffade i söndag kommer o vilja hålla kontakten med mig? Just friends alltså. En mycket trevlig man som det är lätt att prata med. Tycker jag behöver få in manliga vänner i min krets. Dom tänker ju annorlunda på saker o ting, tror jag, o det kan jag absolut behöva...

Kunde kanske åka ut en sväng o kolla in lite flera sängar...

Kram Skorpan

22 Anonym:

skriven

Vad fint, jag har själv skilda föräldrar och vi har alltid gjort så att jag och min lillebror är halva julen hos pappa och andra halva hos mamma, alltså fm hos pappa då blir det em hos mamma, har funkat helt ok och det gör vi fortfarande även om jag och min lillebror är vuxna!

Esmaralda, kommer han och jag att ha få ett förhållande igen?
Kram

23 Carina ST:

skriven

Jag gillar att läsa om andras erfarenheter! Tack Laleh för att du delar med dig av dina. Och tack Esmaralda för att du alltid delar med dig generöst av ditt liv. Gårdagens blogg med utdrag ur några av dina olika jular känns trösterikt. Livet går upp och ner och saker förändras. Det tycker jag är trösterikt.

Hos mig har det också växlat genom åren hur ekonomin har sett ut. När jag var gift var ekonomin bättre på många sätt. De senaste åren har den inte varit något vidare. Men på något sätt har det ändå ordnat sig så att barnen har fått ha det bra. Min äldsta dotter som är 15 år sa för en tid sedan till mig att hon är glad över att hon har fått uppleva hur det är att inte ha massor av pengar och kunnat göra och ha precis allt. För då, tyckte hon, kan hon förstå andra som inte har det så bra. Hon kände en skillnad i skolan mellan hennes klasskompisars sätt att resonera och tänka och hennes eget. Så hennes slutsats var att hennes egna erfarenheter var bra. Den här julen har hon och hennes två syskon bestämt att de istället för att ge julklappar till varandra så ska de köpa och ge till hemlösa. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket. För mina barn har t ex inte kunnat få månadspeng som klasskompisarna under flera år. Sedan i somras har jag kämpat för att de ska kunna börja få det. För jag vill att de också ska få lära sig att själva ta ansvar för pengar. Under några månader har de för det mesta kunnat få en månadspeng som visserligen inte är lika stor som klasskompisarnas men ändå en summa som de har kunnat använda. Och från dessa pengar har de nu bestämt att de istället vill ge till andra som har det sämre.

De har alltid genom åren själva tillverkat saker som de gett bort som julklappar. Smörknivar eller armband gjorda i slöjden eller hemma. I år har yngsta dottern gjort en julklapp till nya kusinen som äntligen har kommit från Sydafrika till min syster och hennes man.
Den här julen blir en extra stor glädje eftersom de äntligen har fått sitt efterlängtade barn. Och vi får umgås med dem och fira lilla tjejens första jul. Det ser vi alla fram emot.

Jag tycker om jultraditionerna. Det jag hoppas på inför framtiden för egen del är att få det där huset med mysfaktor som du Esmaralda har förutspått och där kunna bjuda hem alla nära och kära för att fira jul hos oss. De senaste åren har vi firat hemma hos min syster för att vi har för liten plats hos oss. Men maten hjälps vi åt med, delar upp vem som ska göra vad. På julafton är det god mat, Kalle Ankas jul, vi spelar spel och det kan bli rätt högljutt vilket brukar bekymra mamma en aning, tomten kommer trots att barnen är tonåringar nu och glögg och julgodis dukas fram. Framför allt umgås vi och försöker hålla de traditioner som vi och barnen uppskattar.

Paketen har blivit färre, det är framför allt barnen som får paket. Vi vuxna köper ett paket var och lottar vem som köper till vem. Det roliga är numera inte hur många paket man får utan vad de innehåller. Förra året letade jag fram olika familjebilder och bilder på barnen som jag skrev ut, ramade in i små ramar och lade i en kartong. Det blev min systers julklapp. Och det var något som hon blev mycket glad över. Så det gäller att minnas när ekonomin är kärv att det inte är de dyra sakerna som betyder något. Det är det vi skapar tillsammans, att vi är tillsammans.
Kram, Carina ST

24 Emmi:

skriven

Jag är så nyfiken om den där nya kompisen som är påväg, i vilket sammanhang träffas vi och kan det ske inom de närmsta månaderna? :)

25 december:

skriven

Fint att ni vågade tänka annorlunda!
Här har vi också varannan vecka, men den som inte har barnen "lånar" dem halva julafton. Har hittills fungerat bra, men vet att det kommer bli på andra sätt framöver när avstånd och konstellationer ändras. Om något så försöker jag föra vidare till barnen att de inte ska vara rädda för förändringar..

Es, både denna och förra julen har jag upplevt sådan själslig kontakt med Mannen. Har då trott att han varit nära, men så försvinner han igen, ut med tjugonde dag knut. Funderar över om denna inre syn mer ska ses som en gåva att han finns. Uttryck för längtan kanske, men igår kom det helt osökt. Mycket som pågår i livet nu, så visst förstår jag att det kanske inte är tid för möte. Men kärleken tar ju inte alltid hänsyn till praktikaliteter. Ser du något om mötet? Ska jag hoppas på en romans med någon annan först? Är ju öken i kärlekslivet här..

26 Bönan:

skriven

Hur ser mina svärföräldrar om min nya graviditet ?

27 Moj:

skriven

Hej ez! När flyttar jag hem till mig själv? Snälla kan du svara mig. Kram

28 Tanten:

skriven

TACK.

Kram

29 Moj:

skriven

Hej ez! När flyttar jag hem till mig själv? Snälla kan du svara mig. Kram

Svar: Snart har du kontroll och kan själv bestämma och då flyttar du.. kram :)
Esmaralda

30 Moj:

skriven

Hej ez! När flyttar jag hem till mig själv? Snälla kan du svara mig. Kram

31 anki:

skriven

Hej Es
Tack för svaret igår..Jag ska höja blicken och se mig omkring <3

Tack Laleh för ditt gästinlägg Härligt att det blev så bra !

Idag trist väder , längtar efter snö

Har handlat hårda julklappar på nätet till sönerna och en till mig själv :-) Ser fram emot din bok Esmaralda !

Kram Anki

32 ThereseC:

skriven

Till Jennifer:
Jag vet förstås inte varför du har så svårt att somna men jag vill tipsa om något som hjälper mig själv att komma ner i varv.
Det är ett avslappningsband för djupavslappning med Jörgen Sundvall hypnoanalytiker.
Jag har provat många avslappningsband och tycker att hans är det bästa.

Känn dig inte tvungen att somna när du lyssnar på honom utan gör det förutsättningslöst föra att ha en skön stund i en timme.

Du skulle också kunna prova spikmatta en stund på kvällen. Själv tycker jag att spikmatta gör ganska ont men därför är det så skönt när jag går av den för då känner jag endorfiner och det hjälper mig också att komma ner i varv.

Och en timme innan du går och lägger dig tänder du ett doftljus lavendel i rummet. Och så kanske du har lite lavendelolja som du kan smörja in dig med innan du går till sängs.

Och om du har bekymmer som du tänker på så fantisera om hur du lägger ifrån dig bekymren på nattduksbordet och att du helt säkert kommer att minnas dem dagen därpå och att du därmed inte behöver fundera över dem på natten.

Sök upp en bra doktor också. Som inte bara skriver ut medicin och sen hej då utan som följer upp hur det gick och är beredd att prova något annat för att hjälpa dig falla i sömn.
Kram och lycka till <3
ThereseC

33 Sus:

skriven

Hej
Tror du han tänker att de inte blev bra iallafall?
Love sus

34 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Finns chansen att han och jag skaffar barn tillsammans?
Kram

35 Framtiden:

skriven

Hur ser framtiden ut för mig och familjen? Kram

36 Framtiden:

skriven

Hur ser framtiden ut för mig och familjen? Kram

37 Dinara :

skriven

Tackar Laleh för blogginlägget.
Och har en fråga till Ezmeralda, kommer jag klara mig genom den jobbiga hemtentan? Känner mig så omotiverad att plugga just nu. Kram!

Svar: Får du bara upp ångan och motivationen så går det bra.. kram :)
Esmaralda

38 Anonym idag...:

skriven

Tack för ditt gästinlägg Laleh!
Själv har jag aldrig förstått detta med att fira med gamla x. Men det är jag det. :)

Esmaralda, har det med stress och hjärnspöken att göra allt som är jobbigt med mej nu?

Kram och ha en fin fortsättning på dagen! :)

Svar: Ja, stress har sin del i det hela.. kram :)
Esmaralda

39 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag har verkligen blivit kär i ett hus, ser du möjligen om det huset blir mitt en vacker dag? Ligger i en annan stad och jag har sett det när de har legat ute på nätet men har plockas bort just nu. Tacksam för svar! Kram Z 💕

40 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag har verkligen blivit kär i ett hus, ser du möjligen om det huset blir mitt en vacker dag? Ligger i en annan stad och jag har sett det när de har legat ute på nätet men har plockas bort just nu. Tacksam för svar! Kram Z 💕

41 E:

skriven


Hej Esmaralda!
Varför hör han av sig igen? Har han känslor för mig eller kommer han bara för att att förstöra för mig? Kram

42 Louise:

skriven

Julafton om en vecka. Man får hoppas man överlever resan ner och hem sen. Kommer bli en massa julklappar där nere också.Men jag börjar så smått undra varför jag kom på det här med att följa med dit...en vecka med hans föräldrar jisses. Kommer bli drygt, sen ska vi fira nyår med dem också...här hemma. Julen får vi fira nästa år hos mina föräldrar för min mamma jobbar måndagen och tisdagen och min sambo och äldste sonen kommer hem på måndagen på morgonen eller något....

Snart dags för VFU( i april) och jag ser inte fram emot det, Om jag inte klarar det så kommer jag åka ut från skolan med halva min utbildning kvar. Kommer få en ny förskola och ny handledare.
Kommer jag klara omtentamen i VFU(praktiken)?
Tacksam för svar. Kram på dig

Svar: Resan kommer bli bra så bara slappna du av. Du har goda chanser att klara omtentan men var väl förberedd.. kram :)
Esmaralda

43 Sus:

skriven

Hej
Vad kan jag göra?
För att få det som jag vill?
Love sus

44 Helena Ir:

skriven

Trevligt Laleh att ni kunde skapa nya jultraditioner,
det tror jag är bra, eftersom nya familjer bildas,under vårt liv...lycka till med din nya familj!

Idag fick jag igenom en remiss för magnetkameraröntgen..mitt knä är inte bra..
Så jag tränar lite på halvfart :)

Ha det gott
Kram :)

45 Skorpan:

skriven

Es, har nu bestämt mig för sängen. Ser du om kreditbolaget ger mig krediten jag behöver?
Kram Skorpan

46 Tro:

skriven

Hejsan Esm. Kommer det att lugna ner sig framöver? Det vart så himla mycket saker som händer samtidigt.
Kram

Svar: Mycket har samlats samtidigt men det kommer att lugna ner sig betydligt.. kram :)
Esmaralda

47 Jag:

skriven

Hejsan E. Jag försöker med min fråga igen: varför hälsa hon inte när vi sågs? Kram

48 Anonym:

skriven

Hej esmaralda!
Jag var precis hos en läkare och hon sa att hon kan se en graviditet men den är inte så långt gången. Antingen är graviditeten avstannad eller så är det en normal graviditet men den är inte längre gången än så! Jag fick en återtid om ca 1-2 veckor vilket känns väldigt länge att gå och grubbla på! Vad ser du Esmaralda? Ser det ut som om denna graviditet är normal och kommer att fortsätta? Ser du något?
Kram

49 Mamman som varit med från början:

skriven

Tack för svaret Esmaralda! Vad roligt att enhörningarna betyder glad förändring i mitt liv! :) det kändes faktiskt i drömmen också för i drömmen blev jag glad och förundrad och förvånad när de kom springande mot mig :) en känsla jag aldrig glömmer! Det var faktiskt något utöver det vanliga! Kram och tack :) väntar förresten med stor spänning på den beställda seansen :) :) :) kram igen och god jul till er alla!!!

Svar: Japp.. och seansen kommer snart... kram :)
Esmaralda

50 Undrande:

skriven

Finns det chans till lite kärlek snart? Just nu känns det mesta tungt och svårt.

51 Susan:

skriven

Laleh, skönt att det ordnat sig till det bästa för er alla 👍

Att det ska va så svårt att komma fram till vad jag vill jobba me, 50 fyllda o fortfarande har jag inte kommit underfund me det😠 Har ett år kvar på mitt vikariat så sen får jag ut o leta igen....

Kram

52 Anonym:

skriven

Hej! Vänder det snart så att jag får lite tur i livet??

Svar: Det vänder.. helt klart... kram :)
Esmaralda

53 Ellissa:

skriven

Är W.A blyg eller finner han inget intresse att träffa mig??

God Jul :)
Kramar

54 Jobb:

skriven

Hej Es! Hur ser det ut att bli med jobb och inkomst nästa år?

kram

55 Star:

skriven

Hej Es, Vad känner Z för mig? Det känns som att han är seriös men det sa han att han var sist också.. Tycker om honom så mycket men vet att han hade blandade känslor förut. Är det så nu också? Så tacksam för svar. Kram!

Svar: jag tror inte att han till 100% vet vad han vill.. kram :)
Esmaralda

56 Louise:

skriven

Tack för svar Ez :-)

Ha en fortsatt bra dag. Kram

57 xs:

skriven

Hej E! Är axel intresserad av mig eller tycker jag är söt:)

58 Anonym:

skriven

Hej ES!
Blir det vi igen?
Kram

59 e:

skriven

Hej es! hur kommer 2015 bli för mig inom kärleken? kram

60 Olivia:

skriven

Es:Dröjer det länge till tills min Själsfrände dyker upp?
kram:)

Svar: jag kan inte se.. men hoppas inte det ska dröja länge.. kram :)
Esmaralda

61 Anonym idag...:

skriven

Tack för svaret Esmaralda!
Skönt att få det bekräftat!
Så det är bara för mej att ta tag i nått avstressande nu. Yoga kanske.. :)

Ha en fin kväll o Kram igen! <3

62 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Vad känner han för mig?
Ser du en relation mellan oss?
Kram

63 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du allt är som det ska?
Kram

64 Anonym:

skriven

Hej esmaralda!
Jag var precis hos en läkare och hon sa att hon kan se en graviditet men den är inte så långt gången. Antingen är graviditeten avstannad eller så är det en normal graviditet men den är inte längre gången än så! Jag fick en återtid om ca 1-2 veckor vilket känns väldigt länge att gå och grubbla på! Vad ser du Esmaralda? Ser det ut som om denna graviditet är normal och kommer att fortsätta? Ser du något?
Kram

65 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag har verkligen blivit kär i ett hus, ser du möjligen om det huset blir mitt en vacker dag? Ligger i en annan stad och jag har sett det när de har legat ute på nätet men har plockas bort just nu. Tacksam för svar! Kram Z 💕

66 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag har verkligen blivit kär i ett hus, ser du möjligen om det huset blir mitt en vacker dag? Ligger i en annan stad och jag har sett det när de har legat ute på nätet men har plockas bort just nu. Tacksam för svar! Kram Z 💕

Svar: Nej, det ser inte ut att bli just detta hus men ett annat som du kommer att älska.. kram :)
Esmaralda

67 Lucy :

skriven

Känner jag personen jag kommer att gifta mig med? Kram :)

68 Anonym:

skriven

Hej Ezmaralda,

Kommer det bli något mellan mig och honom?

69 emilia:

skriven

hej ez! Hoppas allt är bra med dig, det rullar på hos mig och jag trivs jätte bra på det nya jobbet MEN…jag har T väldigt nära nu..o det gör att jag saknar honom..o fortfarande vill att det ska bli något, finns det någon chans att det kan bli bra, vad ska jag göra Ez??
kram

70 CeCe:

skriven

Ser du om det kommer ett bra tillfälle inom närmsta månaderna att för en gångs skull slutföra mitt mål? Kommer jag veta eller är det något jag kan gå miste om?

71 Anna:

skriven

Är mitt mående övergående? Känns som att jag tagit helt slut och vet inte hur jag ska fixa allt inför julen. Blir det bättre om jag får vila lite?

Kram :)

Svar: Vila.. ta en time out.. för något roligt.. du behöver tanka energi... kram :)
Esmaralda

72 Anonym:

skriven

Tycker han om mig? Han säger det men han visar det inte alltid.

Svar: Han kan ha lite svårt att visa känslor.. men verkar vara sanningsenlig.. kram :)
Esmaralda

73 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda,
Jag undrar om du kan se min mans riktiga känslor för mig då han inte säger något själv..borde jag vara orolig?
Kram

74 lippan91:

skriven

Hej blir 2015 ett bra år? Med mkt kärlek ?

75 Mamman som varit med från början:

skriven

Tack för svaret Esmaralda! Vad roligt att enhörningarna betyder glad förändring i mitt liv! :) det kändes faktiskt i drömmen också för i drömmen blev jag glad och förundrad och förvånad när de kom springande mot mig :) en känsla jag aldrig glömmer! Det var faktiskt något utöver det vanliga! Kram och tack :) väntar förresten med stor spänning på den beställda seansen :) :) :) kram igen och god jul till er alla!!!

Svar: Och seansen kommer.. snarast möjligt.. kram :)
Esmaralda

76 Nyfikna jag!:

skriven

Är det en kvinna som mitt nästa förhållande blir med? Eller kan det vara en man?

77 Anonym:

skriven

Hej ES,
Kan du se var min nästa partner finns..i Sverige eller utomlands? Var borde jag leta efter honom?
Kram

78 Bara en Våg:

skriven

Dröjer det länge innan jag är i ett förhållande? 2015? Även om det nu inte är den rätte!
Har vart ensam nästan för länge nu!

79 Sus:

skriven

Hej
Tror du att min önskan kan slå in ?
Love sus

80 Anonym:

skriven

Firar varannan jul/nyår med mina barn. Funkar helt okej, även om barnen vill ha ändring. Dock svårt när en vuxen inte vill samarbeta...

Nåja. Tänkte fråga dig Es.
Min inkompetenta chef, kommer han eller jag sluta först? Står knappt ut! Men samtidigt så visar jag inget för honom... Det hjälper inte att klaga, han varken ändras eller byta ut. Snarare tvärtom, att jag byts ut. Men att alltid få svaren; " det vet jag inte" "det har jag inte brytt mig om att lära mig" osv.... Blir tokig på riktigt snart.

Snart helg och ledigt!
Jag jobbar mellandagarna i år. Nån måste ju set med...

Kram

81 Cathubodva:

skriven

Har han någonsin tänkt tanken att få mig i säng? Ett flertal gånger?

82 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Skulle du kunna se om du ser någonting, tror du att allt är som det ska med denna graviditet och kommer den fortsätta?
Skulle vara så glad för ett svar på denna fråga om du ser något!
Kram

83 Bianca:

skriven

Hur blir min Jul&Nyår?
kram:)

84 Anna:

skriven

Tack Esmaralda! Tar dina ord till mig!

Kram :)

85 Zwezia :

skriven

Älskar han mej? Ska jag ha tillit till situationen och mer tålamod? Kommer det att löna sej? Kram

86 sus:

skriven

hej
är verkligen imponerad av hur envis jag är..... inte alltid positivt.

tror du han kommit till insikt?

love sus

87 Maria:

skriven

Hej!
Kommer jag träffa rätt man snart?
Eller kommer det dröja? Är det någon jag redan mött tro?
Kram från längtande

88 Anonym:

skriven

Hej!
Kommer jag träffa rätt man snart?
Eller kommer det dröja? Är det någon jag redan mött tro?
Kram från längtande

89 J:

skriven

Hej E..
Hur känner han för mig? Blir inte klok på signalerna. Han är en god vän, så det är svårt att veta om han bara är trevlig eller om han verkligen är intresserad. Kram

90 M:

skriven

Hej Esmeralda!
En sak jag funderat över länge... Vad vill han egentligen, borde jag strunta i honom nu?

91 Anonyma:

skriven

Hej Es!
Nu är jag tillbaka från att ha varit på resande fot...
Skönt att vara hemma igen, men hade gärna stanna längre speciellt när mötet fortfarande inte inträffat.
Förväntade att mötet med dem skulle ske under resan eftersom chansen var stor att de inträffa just där. Du skrev även att detta möte sker och närmar sig, jag skulle vara öppen för alla eventualiteter...

Men nu är jag hemma igen och inget har tyvärr hänt under resan.
Jag är inte besviken, vågade inte önska eller hoppas för mycket just då, på plats! Är van vid att leva med inställningen att det inte blir som tänkt, kan bero på att jag inte vill bli sårad.

Men snälla ser du om jag sumpade min chans på plats, var jag inte tillräckligt närvarande eftersom jag ej möte dem?Hoppas att mötet är menat att ske endå och att de fortfarande inträffar...

Jag är endå glad inombords, inte ledsen som jag trodde jag skulle bli. Hoppet brinner allt för starkt inom mig! :)
Kram

92 Anonym:

skriven

Hej
Tror du jag klarar min utbildning. Har två år kvar.

Kramar från en orolig

93 Linn:

skriven

Vad fint skrivet,jag o exet är inte där ännu att vi är riktigt överens om viktiga saker osv men vi vill båda sonens bästa o i år är han med mig, jag erbjöd mig åka förbi exet innan vi åker till min pappa på julafton så han får säga god jul till sonen o det ville han:) ev kommer vi också köpa en julklapp ihop till sonen för att visa vi är enade för sonen även om vi inte riktigt är där än..

Min fråga är om man kan se om sonen har det bra hos sin pappa?om han mår okej?(för sonen är väldigt orolig nu o påverkats starkt av mkt under hösten som skett o dessutom har umgänget ökats från tor-sön hos pappa varannan vecka till tis-sön nu) så jag känner sån oro för honom:-/💗

Sen om chans ges undrar jag med om det är Peter eller Mattias som jag ska lägga min kärlek på( alltså två män som jag velar mellan att dejta mer)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: