Vem är du ?

 

Det var länge sen vi presenterade oss!  En hel del nya har tillkommit i vår bloggfamilj så jag föreslår att vi  gör en ny presentation. 

Jag har  tre barn… äldst dottern bor  med sin sambo och lille son i skogen… yngsta dottern bor i Lund med man och tre barn… sonen som är en riktig sladd  är yrkesmilitär och bor på förläggningen men kommer hem rätt regelbundet om helgerna. 

Jag har en nygammal sambo… vi var gifta en gång och hittade tillbaka till varann igen.  Annars har jag varit gift/sambo ett antal gånger och mina barn har olika pappor. Trevliga är dom allesammans.

Såväl ungarna som papporna.   

Så har jag ju Mannabonne Glenn.. min lille goe fralla !!  Jag är familjeterapeut och har haft eget företag i många år.  Har även haft skyddat boende för utsatta kvinnor. Gjort en del jobb utomlands. 

Bor i Vejbystrand och det är en dröm jag lever – att bo så här vid havet. 

Medial har jag alltid varit och jag har verkat medialt och ”spått” sedan ungdomen.. nu är jag 58 år.

 Sedan min bok ” Esmaraldas seanser” kom ut har jag fått en del förslag av TV men alltid  tackat nej. Men vem vet.. om någonting ”rätt” dyker upp kanske jag säger ja. Är restokig. Tillbringarna vårarna utomlands sen fem år tillbaka och  nästa fredag blir det till Grekland  och där stannar jag sex veckor.  Är en glad skit för det mesta… umgås gärna med mina vänner…trivs med livet & tillvaron….

Och vem är du ?

Kram

1 Ewa:

skriven

Vad roligt. Jag är en kvinna på 61 år som följt bloggen sedan starten på Metro. Jag är präst. Jag är också mamma och mormor. Tack för ordet och en trevlig dag tillönskas.

2 Charlie:

skriven

Man som lever singel på 42 år. Fritidspedagog. Läser bloggen regelbundet men kommenterar sällan. Skilde mig för 8 år sedan och har sedan dess enbart haft kortare förhållanden.

3 Marianne:

skriven

Så roligt initiativ. Jag är Marianne och är 52 år och jag är gift sedan jag var 22 år. Jag lever i ett bra äktenskap. Jag är butiksbiträde och trivs med jobbet mycket bra. Jag är intresserad av trädgårdsskötsel, målar i glas och dansar gammeldans. Kram.

4 Monica:

skriven

Hej Esmeralda,

Jag känner en viss dragning till en viss kollega (F) på det nya jobbet. Är han intresserad av mig och känner han samma som jag el inbillar jag mig?

Tack Esmeralda, ha en fin helg!!

Kramar

5 Mulan:

skriven

Tjej på 22. Pluggar ekonomi på högskolan. Läser bloggen regelbundet. Just nu singel. Har en häst som jag ägnar mycket tid åt.

6 Adad:

skriven

Hej esmeralda
Möter jag kärleken iår? I vilket sammanhang ska jag ha ögonen öppna??

KrAm

7 Adad:

skriven

Hej esmeralda
Möter jag kärleken iår? I vilket sammanhang ska jag ha ögonen öppna??

KrAm

8 S:

skriven

Tjej på 21år som pluggar medicin. Jag älskar bloggen!

Es, ser du när jag möter honom??


Svar: Nej, det gör jag ju inte men jag ser att ni verkligen möts.. kram :)
Esmaralda

9 Uffe:

skriven

Jag är en man på 54 år som är frånskild och jag har arbetat i många år som bartender såväl i Sverige som utomlands. Jag är medial och vänder mig enbart till Esmaralda när jag själv behöver andlig vägledning. Jag har två barn som jag har nära och bra kontakt med. Cyklar mycket på fritiden.

10 Camilla:

skriven

Vad glad jag är att tillhöra bloggfamiljen. Jag är en tjej på 48 år som är glad och positiv och som har tvillingar på 11 år. Är sambo i ett vacklande förhållande. Tycker om att resa, gå på konserter och träna. Hälsningar till er alla.

11 Eugenia:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om du kan se om jag kommer träffa min soulmate innan, under eller efter sommaren??
TACKSAM för svar!
Kram E

12 Lindis:

skriven

Tandläkare, 38 år, frånskild med barn på 4 och 6 år, är på väg att flytta till Frankrike och mina intressen är bland annat träning, löpning, utförsåkning och att måla. Ha en fin dag familjen.

13 S:

skriven

Här är en tjej på 26 år som arbetar som modell och med drömmar inom design. Ingen man och inga barn men jag hoppas att det kommer en dag. Lagar gärna mat på fritiden och bjuder mina vänner. Har en älskad katt.

14 CeCe:

skriven

Vilket sammanträffande, kollade igenom blogginlägg på gamla bloggen igår och kon fram till ett sådant inlägg och tyckte det skulle vara intressant med ett nytt sånt! Du måste läst av mina tankar ;)

Jag återkommer med presentation när jag har lite mer tid!

15 Lisa:

skriven

Hej, jag är en 43 årig tonnåring :-) Livrädd för kärlek och relationer med män så singel är jag och jag trivs bra med MIG som sällskap och mina två barn såklart :-) Barnens pappa och jag har en bättre relation i dag än när vi levde som sambos. Gillar alla sorters bus och galna upptåg, resor, motorsport och trivs i min lägenhet i ett hus alldeles vid havet. Har följt Esmeralda i några år nu, å jag bara älskar bloggen och boken för den delen. Har väll inte dröm jobbet direkt men jobbet ger mig möjlighet till galna resor och ett roligt fritidsliv. Vill passa på att önska ER alla en riktigt härlig helg. KRAM från LISA

16 Carina:

skriven

Banktjänstekvinna, 47 år, singel, 2 barn, tycker om resor, träning, umgås med mina fina vänner, plocka svamp. Önskar Er alla en underbar helg:-)
Ez ser du om mitt möte sker inomhus eller utomhus med han som skall komma... Kram

17 Bolla:

skriven

Jente, 38 år, singel og ingen barn. Har to katter. Jobber på kontor og liker å reise :-)Og venter fortsatt på min soul mate :-)

18 N:

skriven

Hej ES!
Ser det ut att dröja innan jag träffar "den rätta"? Eller känns det ganska snart?

Kram

19 Skorpan:

skriven

Frånskild med barn, dagens melodi alltså.. Undrar vad jag ska bli, när jag blir stor? Drömmer om den rätta :D, månne han är närmare mig nu??

Kommenterar rätt mycket, kanske för mycket, men nåja, det må vara så då... Tycker om att läsa om människors "öden", och att karlar skriver här tycker jag är väldigt positivt :). Annars är jag helt vanlig, antar jag ;).

Så Es, har vi alls närmat oss varandra, eller har han fallit av den rätta stigen? Eller kanske det är jag, som fallit av den ;)?

Kram Skorpan

20 Anonym:

skriven

Hej Es!
"Relationen" jag är i nu! Finns det "risk" att den bryts innan sommaren?

Eller är det bara en inbillning jag har?

Kram

21 A:

skriven

Upptäckte bloggen av en slump för ca 1 år sedan och är nu fast.. :) följer den dagligen.
Jag jobbar som Sjuksköterska. Lever själv utan man och barn men hoppas så klart på den stora kärleken. Jag älskar att resa och upptäcka , tar varje tillfälle jag får... :)

22 Anonym:

skriven

Hej ES!
Finns det chans att jag blir av med mitt studiestöd innan jag hunnit gå klart terminen?

Kram

23 Anonym:

skriven

Hej ES!
Tror du att han är kär i mig än?

Kram

24 Helena Ir:

skriven

Trevligt!
Okej,jag är 55 år,har 2 pappor till mina 3 barn..
Min lilla på 19 läser på högskola och bor kvar hos mig.
De 2 äldsta har 2 barn i var, önskar jag kunde träffa barn
och barnbarn oftare, men oftast är det tidsbrist och ork som
gör att vi inte träffas så ofta :(
Jag har varit med om en stor olycka som förändrade mitt
liv mycket..
Nästan alltid varit intresserad av kost och hälsa, tränade
mycket när jag var yngre och börjar så smått tycka
att det är roligt och nödvändigt för mig igen.

Nix,ingen man här inte..:) Den som lever får se..vad
som kan dyka upp
Intresserad av det andliga,givetvis!!

Glad att tillhöra denna bloggfamilj,Esmaralda har
betytt mycket för mig i min kamp.

Kramar till alla goa :)

25 hh:

skriven

Hej Es!

Chefen har varit sjukskriven i flera månader.
Nu har vi lugnt på jobbet och alla trivs ganska bra, vilket vi inte gjorde tidigare.
Kommer chefen tillbaka
Kram

26 Miltons mamma:

skriven

Hej!
Charlotte heter jag och är ensamstående mamma till en helt charmerande kille på 4 år.
Vi har hund-phalène (Mumma), katt-bl. ras 75%ragdoll (Zuki) och en lånekanin- hermelin (Cocos)

Mitt nick - Miltons mamma - är.. Ja.. Milton är min djupt älskade och saknade bästa vän. Min stora kärlek förutom min son. Milton ÄR en phalènepojk som jag förlorade förra året. Smärtar ännu djupt men tack vare Ez lindras smärtan bland annat genom bekräftelser av mina upplevelser. Gissa om jag är tacksam för det,
Och min övertygelse på livet efter detta.

På väg framåt i livet och har gått igenom många jobbiga och tuffa saker de senare åren MEN nu JÄKLAR . YAAAAYYYY! Man måste ta mig tusan LEVA medan man kan :0) Siktet inställt på att börja plugga.

Förutom djur gillar jag att resa, pyssla, agility, hundutställningar och annat smått och gott.

Kjam Kjam

27 Cara:

skriven

53 år. Nyskild. Har hängt med ett tag. Läser bloggen varje dag när jag går och lägger mig och då känns det ofta försent att kommentera.

Skickar extra tankar till Agnes!! Håller du huvudet ovanför?

Många kramar till alla andra i familjen!

28 C:

skriven

Jag är skådespelare och artist och föredrar en liten "hemlig position. Dock vet Es mycket väl vem jag är och jag ha fått seanser sedan innan min karriär tog fart och fått de bästa råd som tänkas kan. Jag är singel och har hopp om att den rätta kärleken ska komma så småningom. jag har en ödla som heter Anders och som är mitt sällskap i vardagen. Är aktiv på fritiden med vänner och reser en hel del såväl i jobbet som privat.

29 IM:

skriven

Hej! När kommer jag ut i arbete igen dröjer det länge till?? måste få ett jobb snart.
kram

30 Marita:

skriven

Vilket roligt initiativ. Jag är jurist, 41 år, nyskild och mamma till en liten tjej på 6 år, mitt allt. Fritiden är som regel färgad av min dotter och hennes aktiviteter och vi reser även en hel del. Hälsningar till er alla.

31 Kajman:

skriven

Hej på er. Jag är en man som är 41 år och som arbetar med extremsporter. Arrangerar bland annat bergsklättring och har arbetet en del med "problem"-ungdom. Jag är polis i botten. Det var mitt ex som introducerade mig för bloggen. Jag är inte aktiv i att kommentera men läser regelbundet. Har fått seans och är en stor beundrare av allas vår Esmaralda. Jag har en kamphund, om man nu vågar säga det, och det hunden tog jag över efter en missbrukande kille som inte kunde sköta den. Tanken var att hunden skulle omplaceras men vi fann varann han och jag. Mvh

32 Anonym:

skriven

Hej Ez! blivit spådd att träffa stora kärleken 2014, när träffar jag han? och vart isåfall? Kramar

33 Anonym:

skriven

Flytt för mig i maj. Hinner jag med en till flytt innan drömprinsen dyker upp?
Kram

Svar: Ja, det kan bli så.. prinsen kommer när det är meningen och det är svårt att säga exakt när.. kram :)
Esmaralda

34 Skorpan:

skriven

Cara, är det dig som jag tidigare "pratat" med här på bloggen? Om ja, grattis, vågar man säga så, till att du skiljde dig. Hur känns det? Går väl opp o ner, kan jag tänka...

Måste säga, att det återigen finns så många intressanta människor här, med så olika bakgrund. Nån lever definitivt det liv som jg skulle tycka om att leva, men som just nu inte är möjligt pga rådande omständigheter ;).

Men det ska bli bättre, det har Es lovat ;), o det lever jag ju på/av. Ja inte hela tiden förstås :D..
Blir lika glad varje gång jag får ett svar av dig Es, o försöker låta bli att tjata ;), men hur väl jag lyckas med det, det är ju definitivt en annan femma :).

Kajman, låter intressant :).

Kram Skorpan

35 Anonym:

skriven

Hej Esmeralda,

Jag känner en viss dragning till en viss kollega (F) på det nya jobbet. Är han intresserad av mig och känner han samma som jag el inbillar jag mig?

Tack Esmeralda, ha en fin helg!!

Kramar

36 Britten:

skriven

Singelkvinna som valt "tokigt" när det gäller män. Jag är inte motiverad att "jaga" utan vill ta det lugnt. Nästa gång måste det bli rätt. Vill du se om det kommer att ske snart? Läser din blogg med nöje. Kram

37 diva:

skriven

Jag är 43, bagare,singel å lite vilsen i livet. Har svårt att älska mej själv, och efter att jag fick en kronisk diagnos är det ändå värre fast jag inte ens känner mej sjuk, har 3 tonårstjejer, häst, 3 hundar.
Gillar å träna,läsa, inredning är andlig och är andlig

Men saknar nåt och nån...
Ser du om kärleken, till en man,kommer in i mitt liv igen?
Tack
Kram och trevlig helg

38 Lena:

skriven

Så trevligt att få veta lite mer om er alla. Jag är bosatt i USA, trogen bloggläsare sedan länge. är gift med en amerikansk man och vi har tre barn. Jag arbetar som dansare. Ha en trevlig helg bloggfamiljen

39 Anonym:

skriven

Men, du som har ett sånt fantastiskt liv, kanske kan ge lite råd hur man får allt det där man drömmer om? Hur lär man sej att älska sej själv, vara tacksam å ha tillit att man får det man behöver och vill ha? Tror ju att allt har en mening men varför ser jag inte meningen för mej?
Ett bloggämne kanske?
Kram

Svar: Först och främst.. mitt liv är inte fantastiskt på det viset att allt bara kommit till mig.. jag har fått kämpa i motvind många gånger...nästan gett upp.. fått ta nya tag...och när somligt reder ut sig tillkommer andra problem men så ÄR det ju för de flesta av oss... och ibland tar det tid innan man begriper vad det är man ska lära sig.. och ofta handlar lärdomen om oss själva.. hur vi tänker och agerar... kram :)
Esmaralda

40 Butter:

skriven

Hej! Jag är 30+ och ärligt talat inte säker på exakt antal år om jag inte börjar räkna på fingrarna. Är väldigt glömsk, förvirrad och blandar lätt ihop saker, och just siffror har jag extra svårt med. Föredrar att kalla mig ensamstående framför singel för det senare tycker jag låter lite som att jag är ledig/villig att dejta, men det är jag inte, är mycket upptagen med mig själv och min familj och nöjd med det. Hittade till bloggen någongång i samband med att jag gjorde min första seans för fyra år sedan, men det är först nyligen jag börjat följa den regelbundet och läser nästan varje dag.

41 Butter:

skriven

Till inlägg 22, det där kan nog din studievägledare på skolan svara bättre på än Esmaralda :) Hoppas det löser sig.
Kram

42 Cicc:

skriven

Tjej på 23 år, jobbar som kundtjänstansvarig på ett litet företag och trivs bra!
Är sambo och har en mysig liten kisse.
Läser bloggen varje dag, oftast på morgonen. Har läst sen i höstas då jag upptäckte bloggen, sen har jag varit fast! :)

All kärlek till er "bloggfamiljen"! ❤️

43 Pia1:

skriven

Har sett att det tillkommit en Pia så nu byter jag namn till Pia1 =)
38 år, bor på landet mitt i Sverige och hängt här sedan januari 2010, när jag blev dumpad gravid. Det blev en underbar pojke, och har en flicka som blir 12.
Tre hästar i familjen, min stora passion. Esmaralda har gett mig ny syn på livet, så glad för det.
Söker fortfarande mitt jobb, har problem med kroppen. Och kärleken, förstås.

44 Mo:

skriven

Läser bloggen varje dag,en av de bästa enligt mig. Är en 51årig frånskild kvinna sedan 30år och lever ensam,har haft flera relationer men ingen mera långvarig,trivs själv men på ålderns höst vore det ju kul att träffa någon.
Jobbar inom vården och bor på Södermalm i Stockholm. Har två vuxna barn som jag träffar ofta och umgås med.

45 Angeli:

skriven

Vad kul att läsa om er allihopa! :)
Angeli heter jag och har just fyllt stolta 50 år! Lever ihop med en otroligt snäll och go man sen 13 år. Visst turbulens har vi och har haft men så är det ju i livet. 2 vuxna döttrar inga barnbarn ÄN. :)
Utbildad inom IT men är sjukpensionär idag.
Esmaraldas blogg tillhör min morgonrutin och måna skratt har dagen börjat med! :)

Ha en fin helg Allihopa!

46 Tjejen:

skriven

En tjej på 25 år. Är singel och bor i en lägenhet med min katt. Pluggar, men det går trögt så jag får se om jag fortsätter med det. Tycker om att skriva, fotografera, umgås med vänner. Försöker leva så bra jag kan efter en del tuffa år. Har slutat ta saker förgivet och vågar ta chanser.
Jag började läsa denna blogg av en slump. Och jag gillar den verkligen, tack Esmaralda!

En fråga till dig också.
Tror du att det muntliga omprovet går bättre?

Kram

47 Yvonne (gammal kund):

skriven

Hej Allihopa! Och passar på direkt att sända en extra hälsning till Agens. Jag tänker på dig varje dag!!!

Jag heter Yvonne och är en trogen läsare och seansare hoa Esmaralda! Själv är jag medial och hjälper många nu för tiden med vägledningar osv. Jobbar i Skåne som medial vägledare och undersköterska. Bor ensam med min katt Mia och min älskade cockerspaniel Dennis. Har en nygammal vän i Värmland, som vi får se vart det leder hän. Är snart 55 år gammal.tre barn och fem barnbarn.

Och allas vår Esmaralda är utan snack den allra bästa!!!

Stor kram till er alla!

Yvonne.

48 Lite anonym..:

skriven

Esmaralda, när min äldsta dotter (som jag inte träffat på många år) mår dåligt känner jag det då?

Kram o Tack för ev svar! :)

49 Linette:

skriven

Hej!
Kan du se om det någonsin kommer en positiv förändring för mig. kämpar på men mycket i motvind på sista tiden tyvärr. Börjar alltmer igen sakna min man som dog för åtta år sedan. Har ett mer vänskapsförhållande med en man som vi utvecklade det till eftersom hans känslor inte var starka nog.

50 Annika A:

skriven

57 år, skild sen -00, 3 vuxna barn och mormor till två små prinsessor. Arbetar som adm och innesäljare. Älskar trädgård o skall nu på gamla dar öppna eget o rita trädgårdar åt andra, är tanken. Har mycket energi s jag använder i mitt eget hem, gillar att resa och väntar på den stora kärleken s är på väg. Smått beroende av denna blogg där jag läser om er alla! Håller på att bli mer medial och har fått två seanser av vår Ez! /trevlig helg

51 V:

skriven

Kommer ardian qorri acceptera mig om jag addar honom och när han gick vidare tänker han på mig nu eller innan??

Svar: det ser jag inte.. kram :)
Esmaralda

52 Dias:

skriven

Tack för att du delar med dig. Jag är relativt ny följare av din blogg och jag tänker varje dag att det är så konstigt för det känns som du är min goda vän fast vi aldrig träffats. Eftersom du gjort en seans för mig så vet du ju mer om mig än jag om dig ;-)
Jag föjer din blogg med glädje, startar dagen här för det gör mig på gott humör.
Själv är jag 62 år och 2 underbara barn och 3 fantastiska barnbarn varav ett som trotsat allt och kommit till världen fast det inte skulle vara möjligt.
Mina barns far och jag separerade för många år sedan och sedan dess har jag levt med mig själv och när någon frågar om min status brukar jag svara att jag är "enastående".
Nu måste jag tillåta mig att berätta något apropå det och vad du skrev om dig själv. Häromdagen träffade jag en person som ställde frågan om min status och jag svarade som jag brukar, personen replikerade då med: Jaha, själv är jag är dumbo. Hur menar du nu, sa jag. Jo, jag har flyttat ihop igen med min före detta. ;-)
Snart ska också jag flytta närmare havet, visst är det underbart! Har bott i lägenhet länge men nu blir det ett litet hus med trädgård. Åh vad jag tror att detta blir bra. Funderar också på att skaffa en liten katt som extra sällskap. Har haft hund/ar i alla år men inte de senaste. Kanske en katt och jag skulle trivas bra ihop.
Allt gott önskar jag dig och de dina <3

53 55:

skriven

Har varit här på bloggen ett år. Singel två vuxna barn. Läser bloggen tidigt på morgonen innan jag far till jobbet som är vården. 55 år.

54 Minni:

skriven

Nyss fyllda 60 och längtar efter att bli pensionär......
Bor ensam men umgås ofta med familjen!
Älskar att vara ute, går i skogen, pysslar i trädgården m.m.

55 Anonym:

skriven

Hej! Kommer min son att hälsa på mig någon gång?

kram

Svar: ja det kommer han att göra.. kram :)
Esmaralda

56 förälskad :

skriven

Hej Esmeralda! Finns det någon som saknar mig just nu? Kram

57 Flytt:

skriven

Hej Es! Blir det någon flytt till hösten??...kram

Svar: Chansen finns och är god.. kram :)
Esmaralda

58 Anonym:

skriven

Esmaralda kan du se om mitt liv blir bättre??

kram

Svar: MYCKET bättre.. kram :)
Esmaralda

59 Pernilla:

skriven

vad roligt att få läsa lite mer om er alla. Jag har varit medlem i bloggfamiljen ett år nu och läser bloggen dagligen. jag är barnmorska. 35 år och mamma till Gryn som är 2 år. Bor på landet tillsammans med min familj. Vi har får, getter, två hästar och två hundar. Bloggen har blivit ett MÅSTE för mig. kramar på er alla.

60 Felicia:

skriven

44 årig kvinna, psykolog och fd flygvärdinna som sadlat om. Har till min sorg inga bio barn men väntar med spänning på en adoption som snart bör ske. Är hemkär och pysslig, tycker om att rita och sy kläder och gillar även matlagning. Trevlig helg.

61 Norrlänningen:

skriven

Hej på er familjen. Jag läser inte bloggen dagligen men flera gånger i veckan. Har fått hjälp igenom en livskris av vår Esmaralda och är nu i god form och i takt med både mig själv och livet. Nyfiken på vad framtiden kommer att bringa. Söker kärlek men är nöjd i vardagen. Jag är 46 år. Arbetar i skogen och på sågverk samt med hästar som också är ett stort intresse.

62 Elina:

skriven

Jag fyllde nyligen 82 år och är pigg och mår väl för mina år. Reser gärna och är till vardags kontaktperson för ensamma äldre människor. När Esmaralda tog emot personliga besök så var jag hos henne och blev spådd och det var 1978. Jag minns henne som en väldigt trevlig och positiv person. jag blev väldigt glad när jag hittade bloggen. Tillönskan om en trevlig helg.

63 Filifjonkan:

skriven

Oj vad roligt! Jag läser bloggen nästan varje dag och kommenterar ibland. Det känns ju som en familj och jag ser fram emot att läsa kommentarerna lika mycket som bloggen. Jag är 50 år, skild och har tre barn och hund. Jobbar heltid som resesäljare men känner att mitt kall är att jobba medialt, jag har en egen firma där jag gör mediala rådgivningar. Men att se vad som ska hända i mitt eget liv kan jag inte, där får Esmaralda hjälpa mig.
Önskar alla en härlig helg
Filifjonkan

64 Rebban:

skriven

Social med en hel del nya vänner vid min sida men också ett behov att vara själv. Är lugn och sansad men grubblar ändå för mycket. Har en relativt sarkastiskt humor, vilket innebär att jag ibland får passa min tunga. Skrattar mer än gärna åt mina egna skämt. Faktiskt högst av alla nu när jag tänker efter. Älskar klänningar, vilket jag använder mycket hellre än byxor. Reser strax till Paris, igen. Arbetar med projektledning, IT och utredningar. Är 33 år och singel, för det bör man också skriva verkar det som.

Och självklart är bloggen numera en del av mitt liv och Esmeraldas seanser har fått mig på rätt väg vid svåra beslut och separationer.

KRAM

65 Lillis:

skriven

Är en tjej på 58 år.Läser din blogg varje dag.Undrar varför hatar min mamma mig för? Kram

66 Gabriella:

skriven

Älskar bloggen och har följt den i några år :)
Bor sedan några år i USA med maken. Jag är utbildad sjuksköterska och väntar nu på ett nytt arbetstillstånd så jag ska kunna återgå till jobbet. Under tiden är jag uttråkad hemmafru som gillar träning, inredning, matlagning och att få kickar av livet ;)

67 Zita :

skriven

Hej!jag är 50 år. 3 barn. Och en gullig katt Älskar livet. Lever ensamn å grund av att min man gick bort i en bilolycka för snart 2 år sen. efter ett 28 Årigt förhållande.Börjar komma tillbaka till verkligheten igen. Efter en tid i dvala. är en positiv och levnadsglad människa i grunden. Och tacksam för mycket här i livet Det ända jag vill är att få ett fast jobb. så man kan komma på fötter i gen. Följer Bloggen. Och Esmaralda har har stärkt en svåra stunder. är mycket glad att denna bloggen finns <3.

68 Åsa M K:

skriven

Hej vänner på bloggen!
48 årig tjej och singel....väntar på rätt kärlek.
Bra jobb och fina vänner.
Gillar min häst, naturen, vänner, resor, träning, gott rödvin, single malt whisky, god mat och det mediala förstås.
Lever ett bra liv men längtar efter en man att dela allt med. Efter flera sämre relationer önskar jag faktiskt att få gifta mig som ett bevis på att det blev rätt tillslut =)
Brottas ständigt med dåligt självförtroende (främst när det gäller relationer) och rädslan över att inte duga.
Kämpar för att älska mig själv!!
Jag har läst och följt bloggen i flera år nu.
Underbart!! <3
Kram och trevlig helg!

69 Jennifer:

skriven

Hej! Jag har varit med länge och läser bloggen varje dag, trevligt sätt att börja dagen på. :)

Jag är 33 år och ensamstående mamma till en ljuvlig liten flicka, och hoppas som så många andra på att träffa den rätta snart! Har bott och arbetat utomlands de senaste 11 åren, på mer eller mindre konstiga ställen runtom i världen, är social, utåtriktad men blir lätt uttråkad, är ganska rastlös och söker ständigt efter nya utmaningar i livet.

Jag försöker förverkliga mina drömmar så gott jag kan och har bestämt mig för att detta år 2014 är MITT år, då jag ska ta kontroll över livet och göra sådant som jag mår bra av.

Älskar att resa, resa och resa... Min största passion i livet!

70 Nyskild pensionär:

skriven

Trogen läsare av din blogg som förgyller min dag. Kan du se om jag kommer att träffa en trevlig man att åldras tillsammans med.

71 Isma:

skriven

Hej Esmaralda

Vad har jag för nytt att vänta mig i vår?
kram:)

72 kärlek:

skriven

Fint att få höra lite vem ni är här på bloggen. Är dryga 40 separerat för 2 år sedan, har en son som helt otroligt blir 13 på måndag. Går in och ut ur utmaningar i livets flöde... Spännande, utmanande och ibland lite vilsen... Lyssnar mer o mer till mitt hjärta och det gör livet mycket roligare o enklare :)Kram till er alla <3

73 M:

skriven

Dagens blogg är huvudet på spiken, BIG TIME. Den frågan for i mitt huvud när jag talade med Nettan efter allt detta kaos och jag hade fått det senaste kaotiska beskedet.

Vem är JAG?

Ställde inte frågan men Nettan frågade vem jag är och hon sa "titta på dig själv", det var inte så länge sen så jag har inte hunnit så långt med den frågan så får återkomma när jag vet mer, ungefär det enda jag vet är att jag nte får lämna jorden så lätt, står ju en del i övrigt i gästbloggen jag skrev.

Klokt av dig Ez känna in det där med TV, fint av dig om papporna, så känner jag om ex:n

74 Anonym idag...:

skriven

Snälla Esmaralda, ser du vart i min stress bottnar i?? Är SÅ jobbigt att inte kunna kontrolera den..

Kram och trevlig fredag!

75 EmelieEm:

skriven

Bor på västkusten på landet i varbergs kommun. Två "stora" barn med en pappa och en liten kille med min man. Villa, vovve, Volvo familj fast utan vovven, hoppas dock kunna ha en senare. Jobbar som förrådstekniker.

Fick enorm hjälp 2011 av ezmaralda när livet kraschade. Har nu byggt upp mig igen och livet har aldrig varit bättre. Återkommer med jämna mellanrum för seans, dels i kris och dels av ren nyfikenhet.

Tänk ta min man med till nettan på regression någon gång, hoppas under året :) ser du om det blir av Es?

Kramar alla vänner

76 Lott:

skriven

Hej. Är han intresserad av mig? Träffas vi snart igen?
Kram

77 Hedwig:

skriven

Hej, Hedwig heter jag, jag fyllde 39 år i december (vad tiden går fort...). Jag är holländska men bodde i Sverige under 2012, fick tyvärr återvända till Holland. Jag har läst språk (bl.a. svenska) och pluggade ett år rehabiliteringsvetenskap. Jag är ensamstående och är tyvärr sjukskriven sedan många år tillbaka. Jag jobbar som volontär på en skola med invandrare som ska lära sig holländska. Jag har en liten hund som är lika rolig och fin som Mannabonne. Väl mött på blogget!

78 M:

skriven

Krishnamurti fick frågan - vem är du?

http://youtu.be/7G-7-ZiiM-o?t=20s

79 Emmi:

skriven

Här är jag:)

1).Gammal tant som älskar bloggen sedan år tillbaka:)har gjort tre seanser hos Es<3
2).Arbetslös, men klarar mig på egen hand :)
3).Singel sedan år tillbaka & väntar på att HAN skall finnas till:)
4).Är lycklig lottad att ha världens bästa kärleksfulla familj som finns<3
5).Älskar god mat,lång resor,spela tennis mm:)

Trevlig helg önskar jag :)

80 pia:

skriven

Blir min bil körduglig?

81 Tacksam för svar:):

skriven

Hej Ez!

Förra året skrev du att jag möter min soulmate inom ett år runt vår/höst! Ser du att han finns under detta året eller dröjer det ändå?
Kram:)

Svar: kan bara hoppas att han är på väg.. det känns ju så.. kram :)
Esmaralda

82 Anonym:

skriven

Hej!
Härligt att läsa om er alla.
Jag är 36, gift sedan ett par år, har två fantastiska barn och ett jobb som jag stormtrivs med.
Har hus, bil, katt och en god ekonomi, egentligen allt man kan önska. Så allt ser väldigt bra ut på ytan men jag är inte riktigt nöjd. Glöden och känslorna i vårt förhållande är borta och jag trivs inte alls med situationen. Svackor kan man ha och man ska ha det med attraktionen är helt borta och det gör mig ont och det är svårt att förklara och jag har ingen aning om vad min man känner. Jag når honom liksom inte.
Har hoppats på att det ska bli bättre men jag tvivlar och jag vill inte gå och vara olycklig och bitter. Det är lustigt ändå vad denna blogg har gett mig en massa stöttning och gjort mig glad om dagarna och Esmeralda, du är fantastisk.
Önskar bara du kunde vägleda mig ytterligare så jag vet vilka stigar jag ska välja.

❤️kram

83 Henrika:

skriven

Hej! Jag är en 55-årig planerare och ensamstående mamma till två tonårsdöttrar. Jag bor i Finland, älskar att skriva, har en blogg på finska och har börjat skriva böcker om mina erfarenheter av energibehandlingar.

Jag har funderat ett tag på att bli gästbloggare här och berätta om hur seansen som jag beställde förra sommaren av Esmaralda har förändrat mitt liv - eller borde jag vänta ett tag och gå vidare i min andliga utveckling?

Drömprinsen har inte heller dykt upp tillsvidare, men Esmaraldas blogg är härlig och sprider mycket glädje åt alla läsare! Boken var också fin, så hoppas Greklandsresan inspirerar till en uppföljare!

84 Röd:

skriven

Kul idé med presentationer så jag fyller på med ytterligare en.

Jag är 46 år och arbetar som kurator efter många år inom socialtjänsten. Bosatt i Stockholm sedan födseln och bor med ett vuxet barn som är medial. Själv är jag halvmedial.

Läser bloggen till morgonkaffet som en stående rutin.

Kram :)

85 Flytt bilen?:

skriven

Bästa Esmaralda.

När tror du en flytt från denna staden blir av för mig?kramiz

86 Eugenia:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om du kan se om jag kommer träffa min soulmate innan, under eller efter sommaren??
TACKSAM för svar!
Kram E

87 Judit:

skriven

Hej :)
Jag är snart 52 år och har följt bloggen sedan jag läste Esmeraldas bok :) Jag har "startat" om mitt liv 2 gånger.
Första gången för 24 år sedan när jag träffade min själsfrände. Jag saknade ingenting i mitt liv då, ändå kände jag att jag måste gå.... så jag lämnade allt för ett nytt och okänt liv med min älskade och flyttade till Sverige.
Vi fick knappt 10 år tillsamman när han plötsligt, helt oväntat gick bort. Och där stod jag ensam med 2 små barn... Jag var helt förkrossad. Jag levde bara för barnen. Jag fick starta om i livet igen. Jag kände mig vilsen och jag var tvungen att hitta min väg ... Jag började intressera mig för det "okända". Ville veta allt om själen, kroppen och anden. Ville förstå livet!
Drygt ett år senare träffade jag min nuvarande partner som blev en fin extrapappa till mina barn och ett otroligt stöd för mig.
Idag är jag en stark kvinna. Jag är trygg i mig själv. Jag har en tro. Jag har ett bra liv. Idag vet jag att det är jag som styr mitt liv och hur min framtid kommer att se ut :)
Kram till er alla :)

88 zita:

skriven

Hej!Esmaralda. Tror du helgen kommer bli bra. kram :)

89 CeCe:

skriven

CeCe är en liten flicka på 27 år, hennes uppväxt har präglats av en sjukdom som påverkar utseendet, vilket gjort det svårt för henne med självkänsla och självförtroende. Men bemötandet hon fått genom åren har format henne till den person hon är idag, vilket hon är stolt över!
Den senaste tiden har hon tagit tag i kampen mot självkänslan och växt som person, även om hon har en bit kvar på det, och ibland så kan det svaja lite.
Singel råkar hon vara, där sätter den dåliga självkänslan sina hinder, men hon håller hoppet uppe för våran kära Es har lovat henne en underbar man! Som förhoppningsvis kommer snart... Vem orkar vänta på något så gott? ;)
Som person är hon vanligtvis glad och positiv, och lätt att tycka om, en sån människa som folk kommer med sina problem till.
Hon är en kreativ själ som tycker om att lyssna på musik och att fotografera, och djurvän även om hon för tillfället inte har egna djur.
Annars så är hon en riktig typisk våg-människa.
Det var allt tror jag!

Och en undran Es om du har tid!
Har utvecklingssamtal på jobbet nästa vecka, är det något annat än att vara mig själv som jag ska tänka på? Kommer jag få fram det jag vill till chefen å kommer han att förstå mig?

90 Saknar glädjen:

skriven

Fina Esmaralda

kan du se någon glädjande händelse för mig den närmsta tiden?krm

91 Emmi :

skriven

Vad roligt att läsa allas presentationer, kul ide! :)

Själv är jag en tjej på snart 27 år, trivs rätt bra i livet. Arbetslös men söker givande sysselsättning. Älskar katter men har tyvärr ingen egen för stunden.

Läser bloggen dagligen, har följt med i drygt två år nu. Blev fast efter att ha läst boken. Har även provat på två seanser och vilken häftig upplevelse det är!

Varm kram till er alla :)

92 Susan :

skriven

Vilken kul idé
Jag e en 50 år ung kontorsråtta som bor i ett renoveringsobjekt i Skåne. Singel o enastående (som det heter på skånska) men me en stor längtan efter tvåsamhet. Målar,pysslar o tränar på fritiden. Är så glad att jag hittat denna bloggen o Es :) vad skulle vi göra utan henne :)

93 SkyttenA:

skriven

Har följt bloggen länge och fått några seanser av Esmeralda, är en kvinna på 59år.Jobbar inom psykiatrin och lever ensam sen 20 år tillbaka. Har träffat en man som E har sett att jag ska göra och jag hoppas att jag har träffat rätt nu som jag ska göra enligt E.

94 Birgitta:

skriven

Hej!

Jag bor nästan så långt upp i Sverige som man kan komma o är 46 år o singel. Jag har två underbara killar på 7 o 10 år.
Bloggen har jag följt i 5 år till morgonkaffet , älskar den o har även två seanser av Es som hjälpt mig när de varit tungt.

Bakom mig har jag fyra kämpiga år men nu är jag på banan en stark person med båda fötterna på jorden, ett energi knippe redo att utforska vad livet har att erbjuda. Min passion är resor.

Önskar alla en bra fredag kväll!

Kram Birgitta

Svar: En fin fredag önskar jag dig också... och så undrar jag om det kanske finns någon stuga att hyra i dina trakter ? Jag tänker på nästa vinter... kram :)
Esmaralda

95 Christer:

skriven

Här har ni en bonde på 46 år som fastnat för den här bloggen och hade någon sagt det till mig för några år sedan hade jag skrattat.

96 Annika A:

skriven

Henrika! Gör ett inlägg och berätta för du kan ju göra ett ytterligare senare om du vill. Blev direkt nyfiken på vad du varit med om och den andliga utvecklingen kan ju bjuda på så mycket i alla för dig att berätta om!

Så kul att så många varit med och berättat om sig själv, bra initiativ som vanligt Ez!! /kram

97 Makaon:

skriven

Jag är 57 år, gift och har fyra barn och är mormor och farmor till åtta barnbarn.
Hittade hit för ett par år sen då jag under en period mådde dåligt!
Nu tillhör den här bloggen min favoritblogg.
Alltid kul att läsa allas frågor och svar, det roligaste är när man får veta att seanser slagit in.

98 Birgitta:

skriven

Hej!

Es du har ju min mail så skriv gärna några rader om vad du söker för boende... antal rum, hur lång tid, samt ungefär i tiden, om du vill bo ödsligt i någon stuga efter älven eller i liten by så ska jag försöka leta fram något lämpligt.

Kram Birgitta

Svar: Vet du,, jag mailar dig... kram o tack :)
Esmaralda

99 Lillis:

skriven

Varför hatar min mor mig? Kram

100 Frida:

skriven

Jag är 38 år, mamma till en pojke på 7 år. Bor själv med min son i ett hus i södra Norrland tillsammans med ett par kissekatter. Jobbar som lärare. Har följt den här bloggen i ungefär 5 år och älskar den.

101 MariLou:

skriven

Trevligt med alla presentationer...själv är jag över 50 år bor utomlands i Portugal. Är varje dag inne och tittar till Esmaralda och Mannabonde. Ibland blir det en kommentar. Har föjt dig E i många år!

Kram och trevlig helg till dig E och alla ni andra
MariLou

Svar: Och du, kära MariLou är också en riktigt god vän... en underbar person och jag hoppas att vi träffas snart igen.. stor kram :)
Esmaralda

102 Optimisten:

skriven

Din blogg Ezmaralda ärmin egna lilla hemlighet. Kanske egoistiskt av mig men jag vill inte dela den med någon annan i min närhet. Anser att jag har rätt att vara lite ego just nu. Efter att i hela mitt liv sedan barndomen varit känd för att vara "den snälla" som aldrig säger emot, alltid visat respekt, alltid, alltid funnits där, alltid blivit lärd att blod är tjockare än vatten och att man alltid håller på sina närmaste, alltid försvarar sina närmaste så orkar jag inte längre bry mig om människor som inte gjort annat än svikit.
Eller... Nu ljuger jag lite. Jag kan inte låta bli att bry mig! Men jag kan hålla dessa personer på ett mentalt avstånd.
Jag har i vuxen ålder fått ett abrupt uppvaknande. Jag har lärt mig att familj och släkt är låååångt ifrån något man kan lita på och känna sig trygg med.
Jag har upptäckt genom livet att vänner oftas är mer att lita på... Men det är en hemsk och fruktansvärd känsla att inte känna sig trygg med dem som egentligen ska få en att känna trygghet.

Hör ni fiolerna spela nu, haha tragiskt!

Nåja, alla upplevelser har gett mig styrka och en inre trygghet. En inre trygghet i mig själv. Jag är självständig och klarat mig genom livet med bravur! Så jag antar att jag får tacka för allt som gjort mig till den jag är idag.

Oj, känner mig väldigt gnällig just nu. Aldrig tyckt att man ska beklaga sig. Kavla upp ärmarna och kämpa vidare bara. Mitt motto. Ingenting blir bättre av att deppa ihop! Jag är verkligen inte en negativ person. Det mesta här i livet går att bota med humor... Men en eller två gånger om året så har jag också mina mörka dagar.
Ezmaraldas blogg håller jag för mig själv för att kunna ventilera. Utan att behöva vara rädd för att någon i släkten ska se. "Det vi pratar om här hemma, stannar inom dessa väggar" nästan ett mantra i min familj när jag växte upp. Så, ja jag känner en viss nervositet i denna skrivande stund.

Fortfarande i denna ålder känner jag skam och skuld! För tänk om någon skulle läsa det här???!!!

42 år ensam med mina två barn. Jobbar som undersköterska. Ensam dels för att jag har svårt att lita på män. Svårt att lita på människor överhuvudtaget. Tar tid innan jag släpper någon inpå och öppnar mig. När jag väl har "valt" den som får vara min vän så förutsätter jag att personen är lika lojal mot mig som jag är mot den personen.

Hela förra året har jag jobbat mycket med mig själv... Hur jag vill ha det för mig och mina barn. Vissa personer har jag tagitavstånd ifrån. Personer som bara fått mig att må dåligt. Personer som av ren avundsjuka försökt att trycka ner mig och försökt att få migg att mig värdelös.
Har så mycket mer att jobba med.
Ezmaralda din blogg har hjälpt mig till en del.
Jag minns ett inlägg som fick mig att släppa än mer. Det inlägget handlade om att man visst inte behöver förlåta!
Det kändes så befriande eftersom jag alltid förlåtit allt. Jag har förlåtit fast det inte ens varit fel! Bestämde mig tillslut att säga upp kontakten med en släktmedlem som stod mig väldigt nära. Bestämde mig för att jag inte tänker förlåta det hon gjort mot mig. Kände mig som en skit och kände mig så elak... Men när jag läste ditt inlägg E så kände jag att: näää, varför skulle jag! Fuck off, jag tänker gå vidare.

Jag älskar att skriva, hahaha. Lååångt inlägg.

Ny känner jag att jag vill flytta bort från släkten sombor runt knuten. Vill inte att mina barn ska behöva växa upp i denna dysfunktionella miljö...

Om jag hade råd skulle jag flytta imorgon!!!

Jag är trött på att leva ensam efter 12år. Är redo att träffa någon men rädd att man igen ska träffa en skitstövel. Har så klart haft kortare förhållanden (rena grodorna) och hur mycket jag än pussat på dem så har de inte förvandlats till prinsar.
Jag är redo att träffa någon att dela allt med. Jag har kommit så långt att jag idag vet vad jag VILL HA för slags man. Tänker inte längre vad jag inte söker hos en man.

42 år arbetar inom vården, frilansjournalist, barn, djur!

Kommer jag någonsin träffa en ordentlig och trygg karl att dela live

103 ThereseC:

skriven

Jag heter Therese och är 35 år. Jag drömmer just nu om att kunna följa en utbildning i Nederländska i Leiden (Nederländerna) till hösten. Därför pluggar jag just nu engelska för att klara IELTS-testet. Jag kämpar också för att få ordning på min medicinering innan jag åker så att jag ska orka med studierna som det är tänkt medan jag är borta.
Jag har följt bloggen i två år tror jag. En kompis hade köpt en seans av Esmaralda och tipsade mig så jag gjorde också en.
Jag är intresserad av att skriva och jag är intresserad av kaniner (så jag skrev en faktabok om kaniner). Jag tycker mycket om andra sorters djur också. Men hästar och kaniner och katter är nog favoritdjuren.

104 Felicia:

skriven

Har jag någon beundrare i min närhet:)?
kram

105 Louise:

skriven

Jaha vem är jag?
En trebarnsmamma 35 år gammal som pluggar till förskollärare men velar om jag ska fortsätta med det eller kommer in på en annan utbildning.
Har 2 pojkar 8 och 10 år gamla och en flicka 3 år.
Sambo sedan 2000 men det går upp och ner här.
Kan ibland drömma om att bli singel för det kan vara jobbigt ibland.
Älskar italiensk musik och har "dejtat" Eros Ramazzotti i snart 20 år..älskar hans musik.
Älskar det mesta som har med det övernaturliga att göra.
Intressen är familjen, blogga, lyssna på musik etc.

Det var väl lite om mig så nu vet ni :-D

Ha en bra kväll alla.

106 Linda:

skriven

Hej!
Linda heter jag. Läser bloggen varje dag och du har många kloka tankar Es! Jag vill tro att det finns mer än bara yta. Försöker att vara mot andra som jag själv vill bli behandlad. Men tycker att livet ibland är svårt och hårt. Till yrket är jag flygvärdinna. I drömmarna är jag dock sångerska och dubbar filmer. Min familj skänker mig den stora glädjen! Promenader i naturen gör mig hel. Kramar till Es och er alla!

107 en kvinna:

skriven

Vem jag är?. Kvinna dryga 50 . Gift med min underbare man, sen 32 år . 2 Fina barn som tyvärr bort många mil härifrån. Bondmora, Redovisningskonsult Tror på Gud, men väldigt intresserad av det andliga , tidigare liv. Är lite egen för jag ser absolut inga konflikter i det. Är barnslig i sättet. Men känner mig som jag har en gammal själ. med många liv bakom mig.
Äh, fråga om Ni vill veta mer . Kram på Er

108 Nornan :

skriven

"Jag är jag som ingen känner.
Jag behöver inga vänner"

Det var min ledord under ungdomen och gud vet varför? Ville kanske framstå som mystisk och "svår" som den konstnärssjäl jag så gärna ville vara.

Men vem är jag nu? Det har jag svårt sätta ord på faktiskt. Kvinna som vill andra gott, mamma, kärleksfull, heltidsarbetande, djurälskande, naturnära, vetgirig, sökare. Fortfarande väldigt ensam dock men nu är det mer ovilligt än en önskan. Men man ska ju vara försiktig med vad man önskar för det kan slå in...

Tack för din blogg Es. Du känns faktiskt som en vän i min dator :) Kramar <3

109 PS:

skriven

Jag är 41 år, civilingenjör, logisk och abstrakt, gift med en annan civilingenjör, logisk och abstrakt. Jag älskar musik, växter och djur, humor och skratt. Jag är etisk vegetarian. Jag har lätt för nära relationer, men är desto mer hopplös på allt ytligt umgänge. På nätterna drömmer jag ofta intressanta drömmar både från vår och från andra världar. Som jag upplevt det, så ligger vi inte medvetslösa under natten, utan har massvis med ärenden att uträtta. Vi kan även spöka i den verkliga världen minst lika framgångsrikt som de som har lämnat jorden. Vi återvänder till platser där vi har emotionella band kvar, även medan vi lever. Esmaraldas blogg upptäckte jag för drygt 2 år sedan och jag läser den nästan dagligen. Jag beundrar Esmaralda för att hon både behärskar och praktiserar konsten att ge.

110 mwk:

skriven

Ännu en singel, skild eller kanske ska jag börja kalla mig "enastående", som någon skrev :) tjej på dryga fyrtio med barn. Trivs så otroligt bra med livet just nu, tackar Esmeraldas 'spark i baken' för det ! Följt bloggen sen den första seansen för nåt år sen. Intresserad av att vara mycket i naturen, andlighet, historia, läsa...barnen:)
Bor i kanten av storstan men föredrar landet. Trivs med mitt jobb. Väntar på den 'stora kärleken' men kan ta en kortare romans på vägen, har ingen brådska.
Det går i perioder när jag kommenterar här på bloggen. Men läser den, oftast när jag vaknar eller går till sängs. En härlig vana!
Kram <3

111 Ha:

skriven

Hej familjen!
Här har vi en 32årig 4barnsmamma. Jobbar med mode o trender o ÄLSKAR bloggen. Läser den varje dag!
Livet rullar mest på i samma gamla bana o jag längtar efter nytt...som skall komma ;)
Ha det gott alla!
Kram

112 Nornan :

skriven

Nu när jag läst igenom alla kommentarer så vill jag komma med ett litet tillägg till det jag skrev för en stund sen. Men först, du behöver inte lägga ut det här inlägget på bloggen för det är riktat bara till dej. Fast jag dör ju inte om du gör det ändå :)

Vad jag förstår så vill du ha ett boende i norrland framöver och nu är det ju så att jag köpte min drömstuga "Änglagård" i höstas. (Jag skrev till dej om det i kommentarerna när ni var i Gargnäs och du och Nettan svarade mej...). I alla fulla fall, du/ni är mer än välkommen att låna min stuga för en vecka eller tre när helst du vill framåt senhösten -vintern. Först ska jag fixa och dona i sommar så den blir beboelig för ögat och själen. Kommer bli jättemysigt (hoppas jag).

Stugan ligger i en vacker liten by med en lång historia, omgiven av höga berg och djupa skogar, vid en stor sjö och brusande liten älv. En liten (men sned) charmig ladugård finns. En stor åker med hölada mitt på och en fiskrik bäck några meter bakom stugan ingår. El, vatten, avlopp och alla moderniteter finns. Inte alltför långt (med norrländska mått mätt) till affär och övrig civilisation. Det ligger ganska nära polcirkeln så vet du ungefär geografiskt vart vi är.

Trots att huset är dryga 100 år gammalt så ingår tyvärr inga spöken. Tror jag i alla fall!? Men... kan nog hända att där finns "nån" en man i så fall (?) som håller ett vakande öga över inte bara huset men hela platsen. Känns som han är snäll och vill nån ska ta hand om huset och göra det levande så som han önskade en gång . Jaa jag Vet ju inte utan skriver nu bara det som kom i mina tankar när jag var där första gången. Jag är inte särskilt medial nu för tiden så jag ska inte säga nåt!

Kramar V.

113 Tjejen:

skriven

Hej på Er alla. Jag är en kvinna på 29 år. Glad och positiv. Har följt min magkänsla i många fall. När sjukvården hade noll koll på att hitta vad jag hade för fel sade mig magkänslan att göra en hårmineralanalys. Med facit i hand kunde jag se att jag var förgiftad av dricksvattnet. På detta sett har jag fått några tröggående år. Partner har jag inte sett till. Men med en bra familj och många fina djur så klarar man allt. En ren slump att jag föll in på denna sida, eller? Mysig läsning =)

114 Sofia :

skriven

Hej es!
Jag har följt din blogg under ca två år :)
Jag lever i ett förhållande med mina tre barn och vår hund :)

Jag jobbar för tillfället men funderar på studier :)

All respekt till dig underbara ezmaralda, tycker du verkar vara en fantastisk människa och det känns som om jag känner dig! Konstigt va :)
Stor kram

115 Gullefjun:

skriven

Ensamstående Kräfta på snart 42 år med tonårsbarn.
Jobbar som butiksbiträde, är väldigt spirituell(lutar åt wicca)och vill utveckla min andliga sida på allvar. Samlar på tarotkort,älskar skogen,historia,loppis,inredning,hemsökta platser,musik,fotografera,upptäcka nya platser,att få andra att skratta och hoppas att kunna få uppfylla mina drömmar.
Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir "stor" men i en perfekt värld så jobbar jag på ett slott,bor i en stuga med en vildvuxen trädgård,har många nära vänner och är gift med min soulmate...
Hittade bloggen efter tips på nätet,ska bli roligt att följa!

116 CC:

skriven

51-årig kvinna, egenföretagare i IT-branschen sedan en massa år tillbaka. Gift men snart och äntligen på väg ut ur denna jobbiga relation och samboskap. Mycket tack vare dej Esmaralda som gett mig både mod och insikt. Hade jag lyssnat på dej från början så hade saker varit mycket annorlunda! Du brukar få rätt till slut- på gott och ont ;-) Men nu har jag äntligen ordnat egen bostad, är jag ska bo i lugn o ro tillsammans med min tonårsdotter och två katter. Flyttlasset går om 1,5 månad .Har följt din blogg ända sedan starten på Metro..
Hälsar din IT-support

117 Drutten:

skriven

Hej!

Är en 48-årig kvinna, inga barn. Bor i norrland och jobbar som seketerare. Upptäckte denna blogg i samband med min skilsmässa för 4 år sedan. Älskar katter, tycker om att resa och att umgås med mina vänner. Är en livsnjutare och trygg i mig själv.

Det finns en man i mitt liv, men vet inget om framtiden där än. Uppskattar din blogg Es! Och nu längtar jag till våren och sommaren och hoppas att fortsättningen på 2014 lir toppen :)

118 PL:

skriven

Hej bloggfamiljen!
Missade detta inlägget igår, annars läser jag bloggen allt som oftast sedan 2011. En av få bloggar jag följer. Har fått en del seanser här under de åren och de har alltid hamnat helt rätt och hjälpt mig framåt och fördjupat förståelsen över vad som sker just nu i mitt liv. 58 år, socionom, har själv en viss medialitet som jag inte utvecklat riktigt, Bor själv med yngsta dottern. Två utflugna barn. Gillar musik, resor, böcker, hälsa, motion, livet, min hund, film, goda samtal, andlighet. Har det bra trots en del jobbiga saker runt mig de senaste åren. Och nu har jag en helt underbar bloggfamilj också ;)

119 Cyklisten:

skriven

Hej alla, 46-årig man och ingenjör. Pappa till 2 fina barn. Har lyssnat till och följt Esmeraldas råd sen 3 år tillbaka. Börjar varje morgon med frukost och Esmeraldas blogg. Gillar livet med resor, god hälsa och träning, så det försöker jag prioritera. Min Soulmate hoppas jag träffa och få dela livets äventyr med.
Ha de gott alla och än en gång tack Esmeralda för en superbra och viktig blogg.

120 Micke:

skriven

Jag är en 35-årig man från Norrland. Har följt bloggen några år nu och fått några bra seanser :). Är själv synsk men har inte utvecklat det så det ligger starkt men latent. Får tillfällen då jag har starka upplevelser men oftast är det lugnt. Jobbar som programmerare och är väl snäll för det mesta. <3


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: