OBS VIKTIGT ATTENTION...

Gomorron mina vänner… då är jag på väg igen… och startade upp så pass tidigt att jag väckte tuppen och Nettans syrra som är snäll nog att skjutsa oss till Helsingborg och Öresundståget.. i svinottan !!

För Nettan är mitt ressällskap också denna gång. Och det passar ju så bra – eftersom jag ägnar förmiddagarna åt jobb.. och det gör hon också.

Sen blir det nöje & shopping i Europas billigaste stad !!

Vi bor på Ratonda hotell i centrum längs huvudgatan.. och som sagt så är det ju i princip gratis men jag hoppas inte  det är av den sorten att sänglössen anfaller och vägglössen kryper ner i väskan för att få följa med hem  på ett miljöombyte !!

Jag kommer att hålla er underrättade !!

Vi kommer att finnas här i Vilnius tills nästa söndag !!

 // Vårt hotell.. påminner det inte lite om ett sjukhet ??? //

Under den här veckan kommer jag inte att ta emot mycket seanser – så snälla ni som vill ha seans, vänta tills veckan därpå. Då är jag fit for fight igen och allt rullar på som vanligt.

Den här veckan tar Nettan emot för spådom och för regression – allt via Skype. Hon har rabatt på alla priser under den här veckan.

Jag vet att hon redan har en del bokningar men fortfarande finns det tider kvar för dig som vill ha regression eller som vill ha en djupare spådom.

På onsdag har hon sitt extraerbjudande som hon alltid har när hon reser… då får du ställa tre korta och konkreta frågor för 100 kronor. Också via skype.

 

Hör av dig till henne på skypeadress:  Anette  Devad ( utan bostadsort)

Så lägger hon till dig på Skype så snart  hon fått kopplat upp sig.

Eller besök hennes Facebook där du ju också kan skicka privat meddelande:  

www.facebook.com/andlig.vagledning

 

 

I morgon hör jag av mig och berättar hur lopporna på gratishotellet biter !

Kram & kärlek

1 Moj:

skriven

Hej ez! Ser du när jag blir gift? Kram

2 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon!
Hade en fråga angående det ja frågade iförrgår. Du sa att en bästa vännina skulle komma och jag undrar nu om de blir före eller efter jag har träffat kärleken???
Kram Z 💕

3 ThereseC:

skriven

Hej!
Nu ska ni få höra :) . Min lärare tyckte inte om min text om Härryda. Han läste upp valda delar inför klassen för att visa hur man skriver en dålig text.Han ville inte fara till Härryda sa han. Och nu skulle vi förbättra grammatik och sådant innan vi lämnar in dem defenitivt på måndag. Men jag har inte bara förändrat grammatiken :D . Jag har skrivit den text jag egentligen ville skriva :) . Jag har skrivit om hur vildmarksleden är värt ett besök i Härryda, samtidigt som jag strängt varnar for allt oknytt som bor i skogarna. Jag har lagt ut texten om hur farligt det är med troll, Näcken och skogsrået. Jag har döpt om hela texten till "Vila ut i Härryda. Vågar du?" Jag hade mycket roligt när jag skrev texten :D . Sen visade jag den för släktingarna. "Det var inget fel på den förra texten, men den här blev mycket bättre, jag tycker du ska lämna in den. Den är mera du." sa Marja och Dirk nickade instämmande. Så nu har jag bestämt mig för att lämna in en text där jag skämtar om hur farligt det är att gå vildmarksleden i Härryda :LOL: Det är så kul. Läraren sa att han inte ville åka till Härrryda och nu kommer han absolut inte vilja åka dit, fniss. Kramar Therese <3

4 Annelie:

skriven

Jag önskar er en underbar vistelse, njut!
Glad 1:à advent! ❤️
Kram

5 Helena Ir:

skriven

Gratis är gott..i det ingår inga loppor!

Kram :)

6 TjejenO:

skriven

Vad roligt ni verkar ha det mest hela tiden, ditt liv är verkligen helt underbart! 👌❤️

Åh Es, börjar nya jobbet imorgon, kommer det gå bra? Jag är sååå nervös :( har jag tagit mig vatten för huvudet? Kommer jag klara det?

Största kramen!!

7 Sus:

skriven

Hej
Ha det så bra på resan hoppas ni gör fynd:)
Vad vill han?
Love sus

8 Anonym:

skriven

Hej

Kom barnet gillar mig? Min brorsan ska få barnet.

9 Healing :

skriven

Ha det så bra nu! (Är lite avis att du reser iväg så mycket) Haha :)

1) Kostar en healing 100kr eller lika mycket som en seans? Jag vill gärna ha en seans själv, men vill även ge bort en healing till en väninna...

2) Jag tror jag drömmer mardrömmar som ett slags test från högre makter, men jag undrar varför jag måste testas så ofta...Eller om det har med annat å göra? Kanske bara drömmer sånt för att jag tvivlar på mig själv?

Kram

Svar: En seans hos mig kostar alltid 550 kronor. En healing kostar 500 kronor. Men jag kommer att erbjuda grupphealing i slutet av veckan och all info om detta kommer i morgon på bloggen. Nettan har extraerbjudande med billig spådom & regression under veckan här i Vilnius... skypa henne på: Anette Devad ( utan bostadsort)
Esmaralda

10 janina:

skriven

hej esmeralda!
jag har haft konflikter med min bror och min svägerska och vi har inte pratat på ett par månader nu vilket känns jobbigt för mig. det känns som att läget är väldigt låst och att vi inte förstår varandra, kommer det någonsin bli bra det här? har du några tips till mig? hoppas du har tid att svara mig :)
kram

11 Linnean:

skriven

Vill bara önska er en trevlig resa!
Hoppas att ni slipper möta ondskefulla spökvarelser i korridorerna den här gången. Då kanske det är bättre med någon pigg liten vägglus? Brrr!

Ha så skoj och hoppas att 1:a advent kommer att glittra och glimma över er...Kram...

/Linnean

12 E:

skriven

Hej! Kommer det hända något mellan mig och B? Har han känslor för mig? Kram

13 Mila:

skriven

Hej Es. Varför blir min kompis så upprörd på mig bara jag pratar med hans vänner? tycker det är väldigt orättvis behandling. tror han att jag ska bli bra vän med dem och sluta prata med honom, eller blir han svartsjuk för att han har känslor för mig? han vägrar svara. kram

14 E:

skriven

Hej Es! Kommer det bli något seriöst mellan mig och han? Gillar han mig eller ska jag gå vidare? Själv så gillar jag verkligen b


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: