Traumat

 
Mannabonne Glenn önskar er alla en fin fortsatt söndag.... själv  sörjer han storebror nu efter flytten och han går in i det tomma rummet.. skriker och rumsterar  och  kan inte på något vis i världen acceptera detta trauma.
 
// Man tackar för en kul kväll med massa god mat.. käre bror //
 
Och Mannabonne Glenn tackar för gosedjuret !!
 
 
Kram & kärlek 
 
Du som vill bli spådd via mail -  få ställa alla dina frågor och få en omfattande spådom.. maila mig och jag mailar info tillbaka till dig om hur det fungerar !!
1 Helena Ir:

skriven

Stackars Mannabonne..men vad jätteglad han ska
bli när storebror kommer på besök :)

Ser trevligt ut hos din bror..när jag var liten
önskade jag mig en storebror :)

Ser du något skojsigt för mig?

Kram o kärlek tillbaka :)

2 GH:

skriven

Hej Es, blir första tiden med bebis bra :)?
Kram!

3 Anonym:

skriven

Fin bild på mannabonne Glenn haha, han klär i allt ;)

Jag undrar om vi kommer lyckas sälja bilskrället eller om det är bättre att ha den kvar och reparera ?

Kram!

4 anna:

skriven

hej esmaralda! jag undrar över kärleken, finns den för mej? jag mister snart hoppet..

5 kraftdjur:

skriven

Så go grabb du har,
Älskar djur! Dom ger så bra energi, och tror de är det dom är till för på något konstigt vis.
Kan det vara så att min katt vi har här hemma är mitt kraftdjur lite grann? Inte helt kanske. Men blir alltid glad och får än massa positiva känslor av honom. Föruuutom när han är arg haha!

kram

Svar: ja, din katt är speciell och påverkar dig positivt.. mer än du kanske tror.. kram :)
Esmaralda

6 Anonym:

skriven

Hej

Hur kom går det för mig på torsdag?

7 94:

skriven

Mysigt det ser ut :) Es, dyker min kärlek upp det här året eller blir det nästa år kanske? Kram!

8 sus:

skriven

hej
stackars hund jag vet hur det känns inte kul. hoppas att han blir glad snart,

hur tror du det blir om han följer med på resan?

love sus

9 moj:

skriven

Hej ez! Jag tänkte fråga angående kärlek. När blir jag ihop med nån? Jag känner mig trött på kärlek. Kram

Svar: Skit i kärleken för tillfället.. ägna dig åt annat.. och det kommer av sig själv.. kram :)
Esmaralda

10 Tanten:

skriven

Stackars Klimpen, skickar STOR STYRKEKRAM till honom.

Hoppas du hittar mycket mums i Tyskland.

Kram

11 sus:

skriven

hej
varför kommer han? det känns som att han vill få det att verka som om han vill träffa sonen men är det något annat behov han vill fylla? elle?r är det bara lite tråkigt

love sus

12 Xena:

skriven

Hej Es&Mannabonne:)

Ser du om något stort roligt händer mig snart?
kramar:)

Svar: Ja, något kul är på väg.. kram :)
Esmaralda

13 Anonym:

skriven

Hej ES,
Får jag och pappa till mitt barn fler barn tillsammans? Ser du fler barn för mig i framtiden?
Kram

14 Susanne Amalia:

skriven

Hej det där med att skiljas från sin bästa vän kan ta tid.. Min älskade lilla katt blev så ledsen när min andra katt bestämde sig för att flytta hemifrån.. När de väl träffades igen så var min katt sur och ville inte umgås med sin förra själsfrände. Däremot har jag aldrig sett mina hundar sura på detta vis.. Min son älskar de varje gång han kommer hem... tjooohooo!! äntligen någon som leker de lekar som vi vill göra säger vovvarna och vår katt är med på noterna..
Men vist undrar de våra djur vart deras bästa tvåbening tar vägen ...
Nu undrar jag om jag kan bli utbjuden av Micke innan jul.. har mina planer om en julmarknad och bara mysa.. men man vet aldrig... jag vill så gärna... kramar och ta hand om dig... julmys har jag också börjat med.. älskar Julen...

15 CeCe:

skriven

Jag vet inte hur jag ska tänka längre, jag vill ju nå mitt mål som du flertal gånger sagt jag har god chans att nå, och jag vill jue! Så jag kämpar på även om det varit en del motgångar på vägen, men även några pustar av medvind. Känner att det är nära mållinjen nu, men börjar tvivla på mig själv, skulle jag klara av att gå hela vägen igenom? Det finns en dold rädsla inom mig som säger att genomföra målet kan skada mig på andra områden i livet. Så kära Es, har du något råd till mig om detta?

Svar: Du klarar det... stärk tron på dig själv... kram :)
Esmaralda

16 Brutna vingar:

skriven

Hej Es!
Ett ego inlägg. Ber om ursäkt.

Måste jag leva länge till? Orkar inte. Känner mig gammal, ful, tjock. Jag har barn som jag kämpar om vårdnaden över mot en frånvarande pappa som bara vill ha vårdnaden för att VINNA och sätta mig på plats. Vet inte om jag orkar längre. Barnet och jag ryker ihop ofta numer. Han lyssnar inte och jävlas.
Jag har ett behov av att gå in i mig själv ibland och vara där ett tag men numer får jag aldrig tillfälle till det. Barnet trotsar och är en pain in the ass. Jag mår skit och vet inte hur jag ska hantera det. Jag ber snällt, jag tjatar (för att jag MÅSTE tjata)Vi har djur och hen skiter fullständigt i när jag säger till att inte hoppa i soffan, stå på soffkanten och hoppa etc för att 1) Hen kan skada sig själv 2) Hen kan skada något av djuren 3)Respektlöst. Hen jävlas med mig. AAAAAAAAAAGGGGGRRRAAAAaaaaa. Trött och sliten. Och vågar inte öppna käften pga situationen jag befinner mig i.
Jag svamlar och har mig nu för jag vet inte hur jag ska få ut alla känslor. Just nu lockar det mer på andra sidan. Känns som barnet inte behöver mig, jag får inte ut något av det och jag vill bara till M på andra sidan.
Jag har börjat få utbrott. Inga små heller. Jag känner mig begränsad i min mammaroll och ointelligent, korkad mm mm som inte får barnet att lyssna. Barn SKA trotsa, känna sig fram, etc men jag pallar inte med 24/7 dag ut och dag in vecka ut och vecka in, månad ut och månad in. Det tar aldrig slut.

Jag har inget liv. Jag har inga drömmar. Jag har inga mål. Längre!
Orkar inte tänka psykologiskt.

MÅSTE man leva klart sitt liv?
Jag förstår inte vad min uppgift på jorden är?
Dömd att må skit,

Jag har varit mån om mitt utseende men nu orkar jag inte bry mig hur jag ser ut. Skiter fullständigt i det. Och sedan mår jag ännu sämre för att jag känner mig oattraktiv och värdelös. Jag hatar att inte få vara lycklig.

Jag skulle vilja träffa M på andra sidan. Så kanske jag orkar mer. Ny energi.

Självklart är det mig det beror på. Men får barnet bättre med någon annan? Jag är ensam, extremt ensam. Jag har under dessa år sedan barnet föddes fått OERHÖRT mycket varma ord, beröm etc om hur charmig, fantastisk, fint uppfostrad, ödmjuk etc hen är men nu har hen blivit värsta monstret och jag får panik. Så ibland ploppar det grodor för att hen ska vakna upp och lyssna men det göra ju bara hål i hens själ. Jag älskar mitt barn, hen är helt fantastisk och underbar, rolig, charmig, omtänksam, kärleksfull mm mm. Jag tror att det är en uppmärksamhets grej från hens sida men kan inte bara vara det. Och jag FÖRSTÅR till fullo hen. Jag hatar mig själv för att jag är så begränsad...

Jag HATAR att inte ha M i mitt liv. Jag HATAR att han togs ifrån mig. Jag vill ha tillbaka honom.Han BEHÖVS! Jag avskyr att jag inte känner av honom.
Vet att jag inte kommer att få svar. Sänder ut sådan negativ energi nu. Usch. Men det är nog mer ett rop på hjälp.

Jag vill inte dö för jag älskar de mina. Men saknaden är enorm och önskar så att bara få vara med M en liten stund. Måste man leva sitt till tänka liv?

Kan man som vanlig människa utan gåva få kontakt med den man saknar på andra sidan????? Regression??? Kan man få hjälp att etablera kontakt????

Vågar inte använda mitt alias


KRAM

Svar: Ja regression kan hjälpa dig och plus en period i terapi.. du behöver ha en professionell samtalspartner.... och kanske läsarna kan ge dig praktiska och bra råd i övrigt .. styrkekram
Esmaralda

17 Helena:

skriven

Jag undrar om jag träffar Fredrik på onsdag och om jag kommer berätta vad jag känner för honom? Jag vet inte om det är rätt beslut att berätta.
Kram!

18 Ingela:

skriven

Brutna vingar, sök hjälp! Ring vårdcentralen imorgonbitti och be dem lotsa dig,du vill ju inte lämna detta liv! Livet är så jäkla kämpigt ibland men tänk på dem du har nära. Kram och lycka till!

Skorpan, tack för din hälsning! Ja, hur gör man egentligen för att träffa ngn...?!;) Efter 21 år med samma man är man ju en aningens vilse! Men rätt som det är dimper det nog ner en man, både för dig och mig, visst skulle det väl vara mysigt...;)
Hoppas din helg blev lyckad! Kram Ingela

19 Sååå nyfiken :( :

skriven

Mysigt det ser ut :) Es, dyker min kärlek upp det här året eller blir det nästa år kanske? Kram!

20 Sus:

skriven

Hej
Vad ska jag göra?

21 Tintin:

skriven

Hej Es!
Kommer mitt ex att köpa in sig i nya kvinnans hus? Eller kommer hon fram till vad han går för innan det hinner ske? Jag skulle vilja varna henne men enligt dig har han ljugit ihop en egen "sanning" som hon tror på. Det är alltså bäst att inte blanda sig i..
Jag är övertygad om att han är en narcissist.. alla tecken tyder på det.
Tack och kram!

22 Camilla:

skriven

Hej Esmaralda
Skriver här igen. Behöver ett svar. Klarar inte av ovissheten om jag kommer få bli en mamma eller inte. Är rädd för att det inte blir så. Kan du ge mig nån liten hint?

23 Anonym:

skriven

Hej Es!
Ser det ut att bli en floristutbildning i annan stad än där jag befinner mig nu?
Kram

24 sus:

skriven

hej
nu har han varit här ätit och varit och bowlat och nu är kag helt förkrossad. varför är de så svårt. vill bara att han ska ångra sig hur blir det om vi åker på resa? tror du att han kommer att ångra sig?

love sus

25 Dahlia:

skriven

Om det inte är försent för fråga nu så undrar jag, ser du lite kort om det händer något speciellt för mig nästa år?

26 Annlaa:

skriven

Min soulmate är nyfiken på honom! Ser du något? Kram :)

27 Orolig:

skriven

Gokväll, jag har gjort bort mig. Jag följde bara mina känslor men är nu lite rädd att det kommer fram. Ska jag berätta eller bara låta det vara. Har han samma känslor för mig ? Blir det något mer ?
Kram

28 Brustna vingar:

skriven

Jag har gått hos terapeut på allmänpsykiatrin. Det har hjälp en aning men inte inom detta ämne. Tror att eventuellt stöd från bloggläsare kan vara till större hjälp.

Mitt barn är en underbar person och det är JAG som är trasig. Min stora skräck är att förstöra mitt barn och det är åt det hållet vi är på väg. En 'kurs' i pedagogik och föräldraskap kanske skulle vara en hjälp?

Kram

29 sus:

skriven

hej

nu år jag tillbaka i samma tankegång igen vill bara att han ska ångra sig vad är det för fel på mig varför kan jag inte komma ur denna tanke?

love sus

30 Tanten:

skriven

Till 16 Brutna vingar. Dålig på att ge råd i detta, men vill i alla fall skicka dig en STOR STYRKEKRAM. Tänker på dig.

KRAM

31 Xena:

skriven

Tack för svaret vad roligt:)
kram:)

32 Anna:

skriven

Naaw....stackars go'klimpen! Ställa till det för honom sådär....;) Hoppas han finner sig i det nya snart iaf!!

Stor kram till Mannabonne Glenn :)

33 ångest:

skriven

hej esmaralda!

är min soulmate någon jag aldrig träffat eller är det någon jag snackat med förut på något sätt?
jag känner mig förvirrad just, känner att jag behöver veta det! :/
tacksam för svar!! kramiiis :)

34 Linnean:

skriven

Stackars lille olycklige Mannabonne! Det skär ju i hjärtat att höra att han skriker i det tomma rummet. Har du inte en otvättad tröja eller något som doftar av storebror? Det brukar ge dem tröst att få nosa och gosa med när de saknar någon.

Tack, för ditt svar om min lille kisse och vovve. Det släppte loss tårarna och jag tror det har lättat lite nu. Jag vet ju att det var rätt men det gör ändå ont att mista de små vännerna.

Sov så gott och ha så skoj i morgon på tysklandsresan!

Kram...

/Linnean

35 A:

skriven

Jag och min mor skrolla runt på blocket, då fick vi upp ögonen för en speciell hund valp! Den var så fin, kändes bara så rätt.
Men vi har som sagt redan en hund och är själv osäker om han skulle accepter och trivas med en hund kompis?

Måste även meddela att din Mannabonne är så charmigt söt! Vilken snygging! :)
Men även Stackarn med trauma, kan bara önska lycka till! Tiden läker sår...
Stor kram tillber alla!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: