När Universum kallar...

Ny  vecka.. ny dag  och nya krafter !!  Så ha då illamåendet försvunnit.. och det tackar man för. Plus att man också, såklart, tackar för era krya-på- dej-  hälsningar !!  De har värmt och hjälpt till ska ni veta !!

I dag vill jag presentera:

Dagens gästbloggare är  :  Henrika

Jag har beställt några seanser per e-post av Esmaralda och ser med spänning fram emot allt intressant som skall hända under kommande år. I april besökte jag finskspråkiga Anu för min första seans ansikte mot ansikte med ett medium. Detta är ett förkortat utdrag ur min kommande bok ”När Universum kallar” (tillsvidare skriver jag böcker endast för den egna bokhyllan). En text som jag tänkte dela med mig som ett litet tack till Esmaralda för den fina bloggen:

Mediet Anu sätter sig bekvämt till rätta i länsstolen. Med slutna ögon inleder hon seansen genom att högt läsa bönen ”Fader vår” och därefter en kort bön, i vilken hon tackar de andliga vägledarna för att de har hämtat mig till seansen och önskar att få fungera som en ren kanal. Sen öppnar Anu ögonen och tittar rakt ut i luften. Hon skrattar till och ser på mig med en glad blick. Finns det ett bättre sätt att väcka en annan persons nyfikenhet? Jag undrar vad som är på gång.    

   

 

   – Omkring dig i luften svävar en stor mängd energiglitter, säger Anu. Det ser lustigt ut! Det är som om du hade hållit en näve med guldglitter i din hand och kastat upp glittret i luften. Du bär på en burk med guldglitter som symboliserar din energi. Du är alltid beskyddad och alltid redo att hjälpa andra. Andevärlden fyller på burken hela tiden, men ibland använder du ändå för mycket av guldglittret, delar ut energi åt andra och tröttar ut dig. Känner du igen dig? 

   – Visst stämmer det, konstaterar jag. Jag är en energisk person och har alltid tyckt om att hjälpa andra.

   – Du har fötts med en burk med guldglitter i famnen, fortsätter Anu. Det är en så utpräglad del av dig, men du skall inte använda slut allt guldglitter på andra utan unna också dig själv av glittret. Bäst gör du det genom att sätta eller lägga dig ner fem minuter varje dag och låta guldglittret som faller över dig fylla dig själv med energi.   

   – Du har dragit och dragit i en garntråd tills du har samlat ihop till ett helt garnnystan, säger Anu. Emellanåt har du stanuat upp och inte riktigt vetat vart du är på väg, men du har alltid fortsatt och följt tråden i rätt riktning. Garntråden symboliserar livstråden. Den innersta meningen med livet är att hjälpa andra människor. Du har alltid hjälpt andra. Guiderna och de andliga vägledarna anser att du borde satsa tid på dig själv, för det har du fullt förtjänat.     

 

  

   – Guiderna säger att du verkligen är bra på en sak, nämligen att skuldbelägga dig själv, säger Anu humoristiskt leende. De anser du skall sluta kräva så mycket av dig själv. Det för dig visserligen framåt, men du är alltför sträng mot dig själv, fastän du har överseende med andra. Det är naturligt att tänka dystra tankar om andra människor och att känna sig besviken.       

   Jag tycker att jag känner igen mig på beskrivningen. Jag har märkt att jag lever ett ganska anspråkslöst liv jämfört med många andra och övertröttheten beror på överansträngning. Burken med guldglitter är en fin beskrivning av situationen. Jag har alltid haft mycket sprittande energi inom mig, men jag är nog av annan åsikt än de andliga vägledarna i den meningen, att visst använder jag guldglitter på mig själv också. 

   – Jag tycker om att hjälpa, svarar jag och småler mot Anu. Jag blir glad av det.

   – Du lever här på jorden som människa, säger Anu. Människor har mänskliga känslor. Du hjälper som en ängel och ska inte känna dig skyldig om du inte känner som en ängel. Du behöver inte vara en ängel. Har du något som du vill fråga av de andliga vägledarna?        

   – Ja, jag undrar om en själsfrände är på kommande, svarar jag.

   – Det är en fråga som de andliga vägledarna ofta lämnar obesvarad, säger Anu och stirrar ett tag ut i luften som om hon sökte ett svar i sitt inre. Vägledarna säger att det inte finns något hinder för att du skall finna din själsfrände.        

   Utan att jag märker det, eftersom jag är fullt upptagen att göra anteckningar i mitt lilla block, drar Anu tre kort ur sin änglakortlek på skrivbordet invid länsstolen och visar dem för mig.

 

   – Det först kortet visar att du har stött på gamla skrällen, säger Anu. Det andra kortet visar att du är öppen och redo för att möta din själsfrände. Det tredje kortet säger att du kommer att röra dig på glädjens höjder.

   – Du är mycket känslig och kan läsa av andra människors energifält, fortsätter Anu. Du anar dig till vad de tänker, så människor kan inte lura dig. Du skannar in människor. Du utstrålar så stark energi, då du kommunicerar med andra människor, att tysta och försiktiga personer blir rädda för dig. Andarna påstår att de svagaste svimmar.

   – Jag har börjat fundera på om människor upplever saker på olika sätt, säger jag eftertänk-samt. Jag har tidigare trott att alla reagerar och känner på liknande sätt som jag, fastän jag nog har märkt att jag är en ovanligt impulsiv och dominerande person.

   – Min följande fråga gäller min andliga utveckling, säger jag.

   Jag berättar om öronsuset, de mörkblåa ljusskuggorna innanför mina slutna ögon och den rosa färgfläcken som blinkar till i mitt högra öga sedan jag har börjat med energibehand-lingarna hos Sara. Anu har dock ingenting att kommentera om dessa tecken. 

   – Du har varit medial ända sen födelsen, du har bara inte förstått det, eftersom det har varit en naturlig del av dig, säger Anu. Du är nu inne i en andlig utvecklingsfas. Du har ett energiflöde i dina händer. Du kan också börja skriva texter tillsammans med andevärlden med hjälp av tarotkort. Om du vill satsa på detta, kan du hjälpa dig själv och andra människor. Dessutom kommer det att skänka dig tillfredsställelse på ett alldeles nytt sätt, då du blir del av detta energiflöde.

 

   – Att skriva är så din grej säger de andliga vägledarna, konstaterar Anu. Du tänker till och med i skriven form. De andliga vägledarna tycker att det är intressant hur du analyserar olika frågor genom att skriva om dem! Du skulle inte fungera som en skapande konstnär utan närmast som en printer. Du skulle vara mindre närvarande och de andliga vägledarna mer närvarande, då du förmedlar deras budskap.         

   – Att tro på andevärlden är en mycket personlig sak, konstaterar jag. Var och en måste få se eller uppleva något ovanligt för att komma till tro. Jag är ganska feg, så jag skulle nog bli livrädd om jag såg något avvikande.        

   – Du behöver inte vara rädd för dina andliga vägledare, säger Anu. De har varit med dig hela tiden. Du är klarsynt. Du kan se med dina inre ögon. Tänk på en god vän och föreställ dig att du ser honom framför dig. På så sätt ser du med dina inre ögon. Vägledarna ber mig berätta att också jag ser med mina inre ögon. Jag är lika livrädd för avvikelser som du och därför ser vi inte heller andevarelser med våra vanliga ögon.         

   – Genom att vara med i samma tankeflöde är man i kontakt med andevärlden, säger Anu leende. Vägledarna säger att det bara gäller att ställa in sig på en god mottagningskanal.         

   – Jag har två döttrar, säger jag. Hur skall det gå för dem? De är som natt och dag till personligheten. Vi är alla tre ganska olika. Hur hör vi ihop egentligen?          

   Anu ber om flickornas förnamn. Sen tittar hon mot väggen. Under seansen är hon en glad person som utstrålar varm energi och ofta skrattar. Och jag skrattar jag med så gott jag hinner, medan jag ivrigt antecknar det som Anu säger.        

   – Den ena dottern sysslar mycket för sig själv i sitt eget rum, sin egen stuga. Hon har samma känsliga energifält som du. Hon behöver sin egen ro för annars går energifältet sönder. Din dotter är världens känsligaste människa. Känsligheten är en gåva.        

   – Ja, min äldre dotter behöver få vara för sig själv i sin egen vrå, säger jag. Hon orkar inte med människor omkring sig. Hon är skicklig på att skriva liksom jag och på att teckna liksom sin far.       

   – Hon är som en ros, konstaterar Anu. Inte en ros som man köper från butiken utan en ros som växer vilt i naturen. Din andra dotter är systematisk.        

   – Det skulle man inte tro, när man går in i hennes röriga rum, småler jag.        

   – Hon har ordning i sin oordning, konstaterar Anu. Hon sköter sina saker, hon ordnar allting på sitt sätt och om någon försöker ändra på hennes system, får han hett om öronen.        

   – Det stämmer precis, säger jag. Vi brukar kalla henne för Lilla My för att hon är så bestämd av sig. 

        

 

   – De andliga vägledarna säger att du och dina döttrar är grenar från samma äppelträd, säger Anu. Ni har levt tillsammans tidigare och har velat återvända tillsammans till jordelivet för att reda ut vad det var frågan om och ställa sakerna till rätta. Ni har levt som tre syskon under en aning stormiga förhållanden på 1800-talet, troligen i Spanien. Er mamma hade fullt upp med hushållsarbetet och er pappa var ute på åkern, Ni var tre döttrar som ständigt bråkade med varandra. Ni stred så att stopporna yrde, sprang omkring med magen bar och knuffade varandra turvis omkull i gyttjan.     

   – Nu ville ni komma tillbaka för att undersöka om ni kan få situationen utredd, förklarar Anu. Ni klev över gränserna till varandras revir i det förra livet. Det är svårt att ta sitt eget utrymme i bruk, när andra kapar det och försöker dominera. I detta liv lyckas ni få sakerna uppklarade.

    Jag frågar också om mina andliga vägledare och får beskrivningar på dem. 

   – Var och en har andlig vägledare, säger Anu. Då man ber om kontakt och uppnår en känslig sinnesstämning, kommer vägledaren. En del människor skall uppleva det andliga också här på jorden, andra inte. Det är meningen att du skall göra det.          

   – Nu har vi samtalat nästan en timme, säger Anu och tittar på en liten väckarklocka på skrivbordet. Det är dags att avsluta seansen.          

   Anu sluter sina ögon och ber en bön vilken hon avslutar med orden tack, tack. Seansen är över. Det var en intressant pratstund fylld av glädje samt pepprad med humor och skratt. Många intressanta och ovanliga infallsvinklar som troligen kommer att påverka mitt sätt att tänka i framtiden.          

1 Student:

skriven

Hej ez! Ser jag ut att ha klarat provet?

2 Hoppfull:

skriven

Det känns som att det är jag som skrivit det här,känner igen mig i mycket.Känner skuld när jag blir besviken på människor.Jag har lärt mina barn att vi ska vara tacksamma som människor att vi kan tänka.Vi behöver inte delge alla människor vad vi tycker i tid och otid.
Ett medium sa till mig att min aura strålade ut för mycket, jag ger ut för mycket energi i förhållande till det jag får tillbaka.Hur hushåller jag med min energi?Är det någon som har ett tips!
Jag har ett jobb men trivs sådär..Ser du något nytt snart?

Svar: Ja, något nytt kommer definitivt.. håll ögonen öppna.. kram :)
Esmaralda

3 Barbro:

skriven

Skönt att du mår bättre i dag.
Är orolig för pappa som inte får sova. Han somnar men vaknar efter bara nån timme. När han sen försöker somna om så är det som en film framför ögonen o han ser allt möjlig.

Jag vet att pappa är medial men inte han o hur förklarar man det för en 84 åring.
Kan jag hjälpa honom på något sätt? Kan jag stänga ned honom?
Han blir deprimerad o så trött av att inte få sova. Han tar sömnmedicin men det hjälper honom inte att att få sova i lugn o ro. Vad kan jag göra Esmaralda för att hjälpa honom?

Kram Barbro

Svar: Prata med honom... pressa honom inte vad det gäller det faktum att han är medial för det ÄR han... utan prata på om allt möjligt och få framförallt honom att prata.. så att han tömmer sina tankar så mycket om möjligt... det är inte lätt.. jag hoppas och tror att det vänder snart så han får sova.. stackars pappa.. kram :)
Esmaralda

4 Skorpan:

skriven

Aah nu förstår jag det hela Henrika :). Jag sökte på ditt namn, tidigare då du hade skrivit nåt på Es´ blogg, men jag hittade ju ingen bok o nu fick jag ju förklaringen :). Såå intressant! Anu verkar vara mycket duktig. Absolut att du ska skriva boken o ge ut den! Härligt att du har hittat ditt kall :), själv söker jag fortfarande efter mitt o undrar om jag hittar det innan jag blir pensionär ;D...

Es, hört nåt om alla grannar vid det här laget vet om att du knarkar ;)? Ja när det är som mest upp o ner hemma ja då kommer nån... Ska på nån slags dejt idag, nåt jag behöver uppmärksamma? Annat än att jag inte ska drutta i sjön förstås ;)...

Lugnande magkramar från Skorpan

Svar: Näpp.. ännu har inga rykten nått mitt öra.. men än är det för tidigt att andas ut... dejten går bra men jag se inga stora känslor och ingenting omvälvande.. kram o ha trevligt :)
Esmaralda

5 Jess:

skriven

Hej Es! Kommer han kontakta mig eller måste jag ta kontakten för att det ska hända ngt?
Kram <3

6 A:

skriven

Hej Es,
Min före detta har börjat poppa upp i hjärnkontoret från och till, alldeles för irriterande ofta. Nu även sett honom i tidningen... Otroligt störande då jag lagt lång tid på att komma över honom för att gå vidare.
Är detta ett tecken att jag kommer att stöta på honom snart? Kommer våra vägar att korsas igen om så, även bara flyktigt?
Hoppas universum styr in en ny kärlek på min väg snart...
Kram :)

Svar: Er vägar korsas men jag ser ingen relation mellan er framöver.. och en ny kärlek kommer.. absolut.. kram :)
Esmaralda

7 höstmys???:

skriven

vad skönta tt du är på benen igen, ochmår bättre efter gårdagens bravader med kanyler och granntanter :).

undrar om mannen i min seans är på väg...blir mötet under hösten eller nästa år? kram

8 Smulan:

skriven

Hej.
Tror du min ekonomi kommer gå ihopa sig som fattig student med två barn. Har 2.5 år kvar det sista utan inkomst tyvärr men har sparpengar och förhoppningar om extrajobb. Känns även som om jag får "annan" hjälp.
Kramar

Svar: På något sätt löser det sig.. det går ihop även om det blir knapert... studierna är viktiga och du klarar det.. kram :)
Esmaralda

9 Henrika:

skriven

Skorpan: Fint att du är intresserad av min bok om energibehandlingar m.m. som jag skrev förra hösten! Kontakta mig på [email protected], så sänder jag den i pdf-format till dig. Allt gott till dig! Jag väntar nog också på en massa intressanta upplevelser i framtiden.;)

10 Carina:

skriven

Henrika - vilken spännande seans du var på. Man kunde nästan känna vilken energi det var i den.
Vore kul om du fick din bok utgiven, jag kommer att läsa den då.

På lördag drar jag iväg till Italien på en yogaresa och det ska bli så trevligt.

ES - skönt att du känner dig pigg och kry, själv har jag magkatarr igen.

Kram
Carina F

Svar: Magkatarr är ett elände.. men du får ha en riktigt fin och bra resa... kram :)
Esmaralda

11 tjejen:

skriven

Varför hör aldrig B-M av sig längre och varför ringer hon aldrig upp? Kram

12 fråga:

skriven

hej e vad är det min mamma går igenom, denna smärta som hon går igenom kommer den ta slut någon gång, så jobbigt att se henne så!! ser du något vi kan göra?? kram

Svar: Jag ser inte vad det handlar om men hon bör söka hjälp.. och det kommer gå över. kram )
Esmaralda

13 Jossan :

skriven

Helt plötsligt känner jag rädsla att han ska lämna mig och inte vilja ha mig. Jag försöker att inte visa det eller att säga det. För du sa att det skulle förstöra mer än vad det skulle göra nytta. Tror jag är rädd för att jag blev lämnad efter 1,5 månad senast och imorgon har vi träffats i en. Jag vill ha honom som min pojkvän, min man min framtid. Vi tar det sakta och vi ses inte så mycket. Vi hinner sakna varandra. Han säger att han tycker om mig. Han tar mig nära. Han mötte upp mig innan träningen.. Han tycker om mig men varför är jag rädd att bli lämnad? Du sa att det kunde bli fint mellan oss.. Hoppas det inte har ändrats..

Nu ska jag fixa mig och snart åka till första skoldagen!

Kram

14 åsa s:

skriven

Hej Henrika!!
Tack för att du delade med dig av detta. Det kändes som jag o det hjälpte mej . tack o lycka till! tycker du ska ge ut en bok . Jobbar lite på det med. tack!
Hej e!
Gott att kroppen börjar bli okey igen.
Vart ska det mötet bli sth el gbg på ett 30 års jubileum. Vill ej till småland som det va förslag . förstår dom min sitts? vill helst ha en dag tillsammans istället för två .lätt det ska ältas problem. kram å

15 anki:

skriven

Hej Es
Skönt att du är på benen igen , hoppas Mannabonne är det med .
Grannar kan vara nog så jobbiga utan "hittepåhistorier"
Jag råkade ut för min granne igår som måste ha jätteproblem då han inte kan lätta på gasen när han kör förbi mig och mina hundar..
Förstår inte varför han har sånt agg till mig och mina djur .....

Henrika - vilken intressant seans !

Kram Anki

16 Carina ST:

skriven

Vad skönt att du mår bättre igen Esmaralda. Och vilken intressant gästblogg. Tack för att vi fick ta del av den. Även om den var personlig så kunde den även skänka lite klokskap till oss andra också. Lycka till Henrika med livet, det medala och med skrivandet.

Esmaralda, jag undrar om hösten bär med sig något extra glädjefyllt, något som fyller mig med energi? Eller fortsätter livet ungefär som nu med att jag varje dag sätter den ena foten framför den andra i jämn takt utan att något speciellt inträffar?

Är väl just nu lite tröttare än vanligt med förkylning i kroppen. Och att börja jobba på ny avdelning med nya kolleger är som att börja om från början längst ner i backen och kämpa varje dag. Ibland känns livet lite extra tröstlöst. Ett ekorrhjul där varje dag är den andra lik och kampen med ekonomin fortsätter. Jag kämpar på, försöker använda verktyg för att må bättre, ta mig framåt och plantera små morötter längs vägen. Vet att det är mitt eget ansvar. Men gud vad jag skulle behöva en glädjekälla som bar mig ett tag. Så jag fick andas.
Kram, Carina ST

Svar: Det känns som om du ska göra upp en speciell plan.. någonting för bara dig.. något med glädje.. och det blir startskottet till fler positiva händelser.. kram :)
Esmaralda

17 A:

skriven

Tack för svar.. Stöter vi på varandra efter jag mött ny kärlek? ( vill inte möta honom om han funnit ny kärlek)
Kram å tack!

18 Slutat vänta.:

skriven

Hej igen.
Ser du om mannen kommer innan 2014 e slut som du spådde mej om i seansen i aug 2009 el ska jag sluta vänta?
Tackar på förhand....Kram.

19 Skorpan:

skriven

Tack Es! Trodde inte själv heller att det skulle bli omvälvände på nåt sätt, ja ännu har det inte hänt sas. Ser inte detta som min "kanal" att trffa nån, nätet alltså. Är väl för "oldfashioned", född på fel årtusende ;D.

Tack Henrika, ska maila dig! Det är alltid lika roligt att läsa om dom som hittat sitt kall, sin kärlek ja allt :).

Kram Skorpan

Kram Skorpan

20 Jennie:

skriven

Hej! Kommer det att ordna sig med arbete för mig? Ser du om det blir i hemstaden eller utomlands? Kram

21 Lillis:

skriven

Kommer dottern verkligen att gifta sig med den kille? Kram

22 Linds:

skriven

Hej, Finaste Es!

Bra att du mår bättre! :-) Jag skulle behöva din känsla kring våran resa som vi ska göra snart. Jag oroar mig för mycket om än det ena än det andra... Försöker lyssna inåt, men det är många tankar som far runt. Ska vi välja Kalifornien eller något heeelt annat? Tack, för din känsla kring detta! Kram! Linda

Svar: Oavsett så blir det bra.. riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

23 Lillis:

skriven

Ez skönt att du mår bra igen! Är förtvivlad om hon gifter sig med den killen.Gör hon det tro? Kram

Svar: Oavsett - så ser jag någon annan för henne längre fram.. kram :)
Esmaralda

24 Carolina:

skriven

hej E, Har haft 3 intervjuar nu och det ser bra ut. Kommer jag att få jobbet och kommer det att gå bra? tack så mycket - YOUR INPUT GIVES ME STRENGTH!!

Svar: Chansen är mycket god... kram :)
Esmaralda

25 Linda:

skriven

Hej igen, Es!

Tack för ditt svar! Det gladde mig att det kommer bli riktigt bra! Ska göra som du har rått mig tidigare, att våga tro på att det som blir är det bästa och att änglarna är med mig/oss. Och att inte oroa mig.
Tack! Kram t Dig!

26 Jossan :

skriven

Helt plötsligt känner jag rädsla att han ska lämna mig och inte vilja ha mig. Jag försöker att inte visa det eller att säga det. För du sa att det skulle förstöra mer än vad det skulle göra nytta. Tror jag är rädd för att jag blev lämnad efter 1,5 månad senast och imorgon har vi träffats i en. Jag vill ha honom som min pojkvän, min man min framtid. Vi tar det sakta och vi ses inte så mycket. Vi hinner sakna varandra. Han säger att han tycker om mig. Han tar mig nära. Han mötte upp mig innan träningen.. Han tycker om mig men varför är jag rädd att bli lämnad? Du sa att det kunde bli fint mellan oss.. Hoppas det inte har ändrats..

Svar: Tänk bort oron.. träna dig på att stanna i de goda och fina stunderna och ta inte ut något negativt i förskott... det är en "läxa" att lära från universum... och så är det ju så också att om man tidigare l blivit lämnad så kan detta ha skapat en rädsla för att samma sak ska upprepas...kram :)
Esmaralda

27 Lola:

skriven

Hej Ez!

Har planer på att ge mig ut på praktik på en s som e.a i hopp av att få jobb! Kan du se om jag får jobb där efteråt?

Ha en bra dag :)

28 Resa:

skriven

Blir det mer resa ut i världen, i år tro!! Kram

29 Curry Kanin:

skriven

Är Curry kanin en hane eller hona? Hoppas på det förstnämnda 😊
Jag är usel på att se kön på smådjur.
Kram

30 Lisa:

skriven

Hej es! Kommer jag ha någon mer kontakt med M? Kram Lisa

31 Anonym:

skriven

Finns det en chans att jag klarat provet?

32 Lisa:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag har nyss fått kontakt igen med ett ex....kan du se om det blir någon ny relation mellan oss, eller blir det bara på "vänplanet"?

Kram
Lisa

33 Vonsan:

skriven

Hej!
Skönt att du är bättre.
Har blivit spådd att träffa en ny man som dessutom kommer att älska mig, vilket den jag har haft i åtta år inte gjort säger han.
Är det något speciellt jag ska tänka på?. Kommer jag att kunna få känslor för någon ny man?.

Svar: Ja, det kommer så småningom och sker av sig själv... och det blir stort och speciellt.. kram :)
Esmaralda

34 Omsorgsassist:

skriven

Hej E<3

Ser du om det blir gravid i år pusss

35 Anonym :

skriven

Hej!
Har varit i väg på en minisemester i helgen och det var mysigt. Jag försöker vara glad och agera som vanligt men nu är det min man som inte bjuder till. Han tilltalar mig knappt och gör han det så är det med en snorkighet, han har mest varit intresserad av sin telefon och iblan tror jag det finns nån annan där. Nu på morgonen var han som vanligt, artig och trevlig. Vi är helt osynkade. Känner bara en uppgivenhet:(

Kram💕

36 Diana:

skriven

ser du vad som finns/ händer i mitt kärleksliv under de kommande veckorna?
Tack

37 sensommar:

skriven

Tack för gästblogg, intressant seans du haft! Var geografiskt finnes Anu?

Es, skönt att du är bättre! Hade jag vetat att du var så dålig hade jag förstås inte kommit med någon fråga igår. Min undran är om de kommande möten du sett är av romantisk art, eller handlar det om nya och återupptagna vänskaper?
Ha det bra!

Svar: Det kan faktiskt vara både och... kram :)
Esmaralda

38 Helena Ir:

skriven

Tack Henrika för att du delade med dig,
det var väldigt mycket information du fick
från Anu! Intressant!
Duktig är du på att skriva :)
Kram

Så det var verkligen så att Mannabonne Glenn
är spruträdd,och jag som skulle skoja till det.
Stackarn :(
Kanske även grannen var det :)

Önskar alla en fin vecka..här skiner solen!

Kram :)

Svar: :)
Esmaralda

39 Ångest och Oro.:

skriven

Hej ES!

Tror du jag får dåliga nyheter&blir ledsen:(eller kommer allt att gå bra i veckan?
Mycket tacksam för svar?

40 Undrar hur det blir?:

skriven

Hej!

Jo, jag har blivit spådd att vinna pengar. Tror du att detta kommer att ske?.

Svar: Det kan mycket väl ske men varken i år eller nästa år.. det ligger lite längre fram.. kram :)
Esmaralda

41 Exet:

skriven

Hej!
Jag undrar lite over mitt ex som gärna vill umgås med mig. Tycker du att jag ska fortsätta med det även om det gör lite ont. Det gör ännu mer ont att inte umgås med honom.

Svar: Ju mer ni umgås desto svårare blir det ju för dig att komma vidare.. men beslutet är ditt..kram :)
Esmaralda

42 Anonym:

skriven

Hej ES, skönt att du mår bra igen :)
Vad kommer R att tycka om mitt meddelande, kommer han att vilja hjälpa mig?
Kram

43 Carolina:

skriven

Kommer jag få positivt svar ifrån försäkring kassan? Kommer kärleken innan jul?

44 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda! Känns som en riktigt dålig dag i dag allt känns så hopplöst? Hur länge till kommer jag att vara arbetslös ser du någon ljusning???

Kramar

45 Anonym:

skriven

Hej Esmeralda! Är hon värd att satsa på eller kommer jag att bli besviken tror du? Kram

46 Anonym:

skriven

Hej ES,
Kommer vi att kunna komma närmare varandra snart?
Kram

47 Emmi:

skriven

Skönt att du känner dig bättre :)

Menade mitt ex det han sa om att jag inte behöver återbetala min skuld till han? Handlar ändå om lite pengar.. Jag vill ju bara göra rätt.

48 Anonym:

skriven

Hej es!
Tror du att jag och min nuvarande sambo kommer att få barn?
Kram

49 tajkonet:

skriven

Jag fick äntligen ett förhållande med en kille i April månad som jag kände var den RÄTTE för all framtid, vi hade det mycket tufft till och från i vår relation då allt hände så plötsligt men känslan fanns ändå där.. Sen gjorde vi uppehåll i ett par veckor och träffades återigen under utlandssemester tillsammans. När vi kom hem igen började vi om glömde allt gammalt och allt kändes så bra igen. Så nu står jag här singel och ensam igen. Han säger att det aldrig kommer bli vi igen, men min känsla är så stark att han kommer kanske inse det igen.. Han vill inte jag ska prata om det utan låta honom vara och att vi ska vara vänner.. Men vi pratade ju framtid tillsammans.. Kommer det bli vi igen tror du.. Mitt hjärta är krossat men hur stor är chansen? Älskar han mig?

Svar: jag förstår att du är ledsen men jag ser tyvärr ingen chans att ni skulle kunna få ett tryggt bra och välfungerande förhållande.. kram :)
Esmaralda

50 Ängeln:

skriven

Hej! Varför har min mamma dragit sig undan mig?

51 Ha:

skriven

Hej Es!
Undrar hur en seans blir om man ställer EN fråga kring ens situation just nu...blir det ett svar eller tar du med allt som dyker upp även sånt som inte har med just frågan att göra? Eller blir det bäst att vänta tills man har mer frågor...är inne i en kris o skulle mest vilja veta hur detta fortskrider?
Kram

Svar: Oavsett man har en eller tio frågor.. så försöker jag besvara dem och skriver också alltid ner allt annat som eventuellt kommer fram.. kram :)
Esmaralda

52 Anonym:

skriven

Hej es!
Finns det chans att det blir planer för en flytt denna månad?
Kram

53 Anonym:

skriven

Hej es!
Skulle så gärna vilja veta angående detta vad du ser,
Tror du att jag och min nuvarande sambo kommer att få barn?
Kram

54 Agnes:

skriven

Härligt att höra, Es, att du nu mår bättre! Tyckte verkligen synd om dig när jag läste gårdagens blogg...och blev samtidigt full-i-skratt, när jag, med min livliga fantasi, såg hela scenariet framför mig...varför blir det på "det viset" när situationen liksom inte riktigt synkar med verkligheten? Haha!

Och till dagens bloggskrivare Henrika: Oj...en del av det du skrev, satte exakta ord på hur jag har det i livet...är lite fascinerad av att det finns fler som fungerar som mig själv! Faktiskt!
Läser att det även finns fler som lagt inlägg om detta...att OJ, en del stämmer in på dem med, av det du skrivit i ditt bok-kapitel...

Tack för att du delade med dig...och inte för att "gå med håven"(...ett uttryck som en kollega använder när jag ibland säger något som rör mig själv, och som faktiskt gör mig en smula irriterad...vaddå "gå med håven"? Funderar på att helt sonika utelämna vissa saker när jag pratar med honom...just för detta...att han får för sig att jag "går med håven"...tror att han helt enkelt är avundsjuk, haha!)

...men jag ska, när jag får lugn o ro runt mig, även jag börja skriva så smått....just nu står ju den där blogg-starten inför dörren...ibland är det ju segt...tycker mest att mitt liv inte är speciellt intressant för andra...det rullar ju, livet...floden flyter juh...liksom...

Nu är det den 1:a september...dessutom måndag...och jag har två nätter kvar att jobba, och sedan semester....det är 11 dagar kvar, innan jag, och ytterligare en hög av "familjemedlemmar" skall befinna sig på Arlanda för avfärd ner till Spaniens solkust...vi har hyrt hus, och skall väl göra ingenting, i princip...åldersspannet är från 5 mån upp till drygt 60 år....jag tänker mest promenera, och leta efter kulturella byggnader o miljöer...bad o sol är ju inte riktigt min grej...

Känns bra...lite som en nystart...för mig...finns faktiskt en känsla av att denna resa är lite "livsomvälvande" i mitt liv...kommer att hålla sinnet och ögonen öppna för det som kanske poppar upp/fram därnere...det enda jag inte gillar, är ju att packa...att fixa i ordning och släpa runt...däremot att befinna mig på olika platser, ja, det är helt ok!

Utgår från att det helt enkelt kommer att bli bra...och skiter i att ta till mig det som nu kanske inte går så bra...har jag tur så hittar jag ställen med dans...kanske tom någon dansant individ...eller kanske ett sådant där "gammalt skrälle" från det förgångna, dyker upp...hahaha!

Det där med energierna, liksom...som fladdrar omkring...inget förvånar mig...liksom...typ...hehe!

Ha det bäst, alla, och kram!

Ja, herregud...

Svar: Kämpa på sista jobbdagarna.. och sen bara njuuuuuut... det har du gjort dig förtjänt av minsann... själv skippar jag gärna också sol och bad och vill ha lite upplevelse istället... fortsätt ta till dig de bra energierna.. kram :)
Esmaralda

55 Anonym:

skriven

Hej es!
Ser du om det troligtvis kommer att dröja mer än ett år innan jag hittar rätt och får familj?
Kram

56 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Du brukar ju kunna se saker, även "medicinska" saker tycker jag du är bra på att se, Du har iallafall haft rätt om de jag tidigare frågat!
Ser du om chansen finns att jag skulle vara gravid just nu?
Kram

57 Anonym:

skriven

Hej esmaralda!
Tror du att det är choklad som kan framkalla mina finnar?
Jag har fått för mig att det kan bli värre när jag äter det men bara ibland! Tror du att choklad kan framkalla dessa små rakare (finnar) i mitt fall ?
Kram

Svar: Ja, det tror jag.. kram :)
Esmaralda

58 Skorpan:

skriven

Nej, nej, det gav mig inget. Tror ju på det, att hjärtat åtminstone ska ta någons slags skutt då man träffar karlen. Eller lever jag i en fantasivärld? Jag önskar ju så, att dom känslorna ska infinna sig ;)! Tror du det kommer o vara så Es?
Kram Skorpan

59 Domi:

skriven

Hej Ez. Av vilken anledning har min internätvän klippt kontakten med alla sina nätvänner och undviker dem till varje pris helt plötsligt? (Detta har pågått i över ett år nu) kram

Svar: Nätvännen har kommit in i ett nytt skede av sitt liv och försöker göra sig av med allt gammalt... kram :)
Esmaralda

60 Blev medlem :

skriven

Blev medlem på en sida igår, och var väl lite tveksam över den sidan först, men tänkte testa vara medlem där ändå. Och jag undrar om det var meningen på något vis? Kan det vara genom där, som jag träffar någon seriös partner? Jag blev inte medlem där för att skaffa ett förhållande, men så har jag ju såklart ögonen öppna för det med :)Är bara nyfiken!
Bra att det är bättre med dig idag, kram :)

61 Omsorgsassistent :

skriven

Hej E!!

Jag undrar ser du om jag kanske blir gravid i år ? <3 kommer allt lösa sig till det bästa ... Vi längtar efter trean nu 😍

62 Moster:

skriven

Hej på dig Es


Undrar litebom du kan se om min moster från Polen hälsa på mig något i år? Sen undrar jag om min mamma besökte mig på min födelsedag och fall om hon har något att säga mig ? Puss och stor kram

63 Hälsning:

skriven

Har jag en hälsning från andra sidan?? Får jag även någon påhälsning!! Kram

64 Sda:

skriven

Blev medlem på en sida igår, och var väl lite tveksam över den sidan först, men tänkte testa vara medlem där ändå. Och jag undrar om det var meningen på något vis? Kan det vara genom där, som jag träffar någon seriös partner? Jag blev inte medlem där för att skaffa ett förhållande, men så har jag ju såklart ögonen öppna för det med :)Är bara nyfiken!
Bra att det är bättre med dig idag, kram :)

65 Anonym:

skriven

Tack för svaret, jag måste lära mig och de andra killarna sitter som ärr..

Är riktigt ledsen och besviken på mig själv. Klarade inte min tenta :/ ska gå till kåren och klaga och få den att bli godkänd! Håll tummarna!

Jag undrar om L kommer få denna lägenheten som han har Budat på? Någon la samma bud som honom :S
Hoppas han får den!

66 lippan91:

skriven

Vem är de som ringer mig hemligt på min mobil?
Kommer min kämpande ge resultat.

Svar: Bry dig inte om samtalen... ditt kämpande ger resultat men kanske inte riktigt som du tror ändå..kram :)
Esmaralda

67 lippan91:

skriven

Är de något bra samtal eller är de bara elakhet.

68 CeCe:

skriven

Ny vecka, ny början!
Och skönt att höra att du mår bättre!
Själv känner jag mig fortfarande tömd på energi, skulle nog behöva beställa en liten healing från dig, tror du den skulle fylla på lite?
När det gäller healing, har du en healinginfo, en sådan du har för seanser? Eller är det samma info som gäller som dina storhealingar? (förutom priset kanske?)

Svar: maila mig.. så skickar jag över info om personlig healing till dig.. kram :)
Esmaralda

69 Finns "Han"?:

skriven

Ser du något om kärleken dyker upp?
kram:)

70 DIANA :

skriven

Hej ES
Stor tack för svaret <3

Han finns i mitt huvud i varje sekund, ser du något om han kommer ta upp kontakten igen ? 😞 KRAM

71 ?:

skriven


Tror du jag får dåliga nyheter& blir ledsen:(eller kommer allt att gå bra i veckan?

72 ?:

skriven


Tror du jag får dåliga nyheter& blir ledsen:(eller kommer allt att gå bra i veckan?

73 Läsare:

skriven

Hej Ez!
Vilken spännande seans.
Han hörde av sig för knappt en vecka sen. Jag vet att han bryr sig om mig. Kommer han höra av sig igen o vill han träffa mig?
Kram

74 sus:

skriven

hej

kommer mina önskningar att slå in tror du?

sus

75 Tisa:

skriven

Kommer jag tillåtas att få en tillfällig lägenhet när det kommer att börja byggas i min nuvarande lägenhet?
Kram

76 Tisa:

skriven

Kommer jag tillåtas att få en tillfällig lägenhet när det kommer att börja byggas i min nuvarande lägenhet?
Kram

77 Anonym:

skriven

Hej es!
Ser det ut som om jag får någon utav jobben jag sökt?
Kram

Svar: Chansen finns på ett av dem.. jag ser inte vilket.. kram :)
Esmaralda

78 Malina:

skriven

Till Henrika som skrev ett sådant fint inlägg; Du skriver verkligen bra och inspirerande. Jag hoppas att allt ska gå bra med din bok. Tack för att du delade med dig!

Till Es ; vi är många som läser alla dina tokiga, roliga, inspirerande och ibland mkt allvarliga och alltid kloka texter. Själv är jag lite dålig på det här med att snabbt kommentera. Jag kanske inte läser varje dag men jag läser alltid allt:)Jag har alltid varit en lite introvert person som inte tror att mitt intresse skulle vara av betydelse men man lär sig. Livet lär oss. Vad jag ville komma till är att jag hoppas du vet att här finns mycket stöd som inte alltid syns :D Ja sånt vet du ju mkt mer om än jag...

"To you :
There are twenty angels in this World
Ten are peacefully sleeping on Clouds
Nine are playing
And one is Reading this now-in this moment"

Kram!
Och bamsekram till MG!!!
( jag förstår att ni passar bra ihop :D )



Svar: Så fint och underbart och en jätte bamsekram till dig :)
Esmaralda

79 Desperat student! :

skriven

Hej Es!
Visste inte vem jag skulle vända mig än dig och jag behöver verkligen någon som kan säga till mig hur detta ska gå! Jag klarade inte provet som jag kämpade verkligen för och jag har inte många chanser kvar! Kan du se något om hur det kommer gå för mig! Kommer verkligen lägga all min tid på detta men känner mig ändå chanslös😭

Svar: ta nya tag.. sök hjälp om du behöver... gör allt om krävs.. gå in för det 100%.. prata med din handledare.. öppna alla dörrar... det finns en god chans.. kram :)
Esmaralda

80 Undrar:

skriven

Hej E!

Kan Erik och jag ha en framtid? Kommer M komma krypandes?

Kram

81 Agnes:

skriven

Tack rara Es!

Under dagen fick jag ett mess, om att nu har osynlige sonens monsterhund även han klivit över till andra sidan...han hade ont i höft och leder, och de nya ägarna tog beslutet att låta honom somna in...

Så troligtvis är de nu,son och hund, åter ett där på andra sidan!

Åkte till graven, och frågade om hunden dykt upp...tyckte mig känna av svaret, haha!

Under natten, så har jag även tyckt mig känna av att någon tänker på mig...kanske min senaste hjärtevän, då jag kände mig glad...kanske han inte kunde sova?

Kram!

Fnular på bloggen...

Svar: Jamen då löste det sig bra och som det skulle...nu är son och hund tillsammans och det blev ett kärt återseende.. som det finns en god balans i. och detta försökte mycket riktigt sonen att meddela dig !! Ja, vännen tänkte på dig... med glädje.. kram:)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: