Våra döda varnar.....

I går när vi kalasade kom en oväntad men väldigt kär gäst.  Det var min  pappa. Som gick över för  15 år sedan. 

Jag och  en av mina döttrar kunde se honom och han satt på det utskurna elefantbordet.. väldigt obekvämt men jag tror inte han brydde sig. 

Där satt han mitt i kretsen av de sina och  vill  vara med på ett diskret sätt. Och inte gjorde vi något  väsen av besökaren inte. Fast Mannabonne Glenn var flera gånger och nosade honom på  byxbenen och begrep nog inte riktigt vad det var frågan om.

 // Här har vi  födelsegrisen.... //

Och timmarna innan kalaset höll jag en seans som resulterade i  ett besök från kundens storebror. Vilken jag berättade för kunden, så klart.  Storebror varnade henne väldigt bestämt från att köpa ett visst hus som det visade sig att hon varit och titta på och som hon var spekulant på.  Sådana varningar är alltid svåra… när man inte får veta exakt vad det är som  är fel.

 

Hade våra andar varit tydligare och sagt att  östra väggen i badrummet är fullt av mögel som ägarna bara målat över….eller…. pannan sjunger på sista versen och kommer att lägga av en vecka efter du flyttat in.. då hade varit  så  mycket enklare. Visst händer det att  budskapen blir väldigt tydliga.. men som regel blir det bara en varning och ingenting mer än så.

 

 

I dag åker mamma hem till sitt… jag ska till tandhygienisten.. tvi vale… och  allt är som vanligt igen efter helg & kalas !!

Kram 
1 G:

skriven

Varför vill han inte bära ringen? Skäms han över mig? Har han känslor för någon annan eller han någon annan känslor gör honom?

2 Anonym:

skriven

Hej Es! Om jag kommer ut i arbetslivet igen blir det då ett jobb som jag kommer att trivas med???

kram

3 Höst:

skriven

Hej. Vill hon träffa mig igen? Kram

4 Skorpan:

skriven

O energibehandlingen var mycket intressant. Full av andra människors energi, inte konstigt att enetgin saknas ;). Eftersom det är min lediga dag så tar jag en senare buss hem, njöt nyss av en rostbiff av lamm som formligen smälte i munnen.. Har vandrat lite i stan och ska fortsätta med det, i det fina vädret :). Här kunde jag bo, härliga gamla hus.. Ska komma på nytt och fortsätta med behandlingen o kanske så småningom kunna öppna mig för nya saker i mitt liv.
Ser du Es om något positivt kommer att komma ur detta?
Kram Skorpan

5 Sus:

skriven

Hej
Jag önskar att min mamma kunde hjälpa mig lite på traven nu

6 Anonym:

skriven

Hej es!
Blir det lättare för oss att få barn om han går ner i vikt?
Kram

7 Anonym:

skriven

Hej es!
Blir det lättare för oss att få barn om han går ner i vikt? Eller går det bra ändå?
Kram

8 höst:

skriven

Visserligen trevligt med besök från andra sidan vid festligheter, men kan bli lite psykad av det också.. Vill gärna försöka känna av var de rör sig, och så undrar man vad de tänker om tillställningen..
Nu har det varit ganska mycket turbulens på kvällarna, anar att något är på gång.

Dottern krasslig. Missar jag kursen eller hinner det reda ut sig?

9 Smulan:

skriven

Hejsan ES :)
Kommer mina och mickes drömmar ihop bli verklighet??
Kramar

10 Anonym:

skriven

Hej

Kom han var ärlig mot mig när jag kom till folkhögskola och har möt med honom. kom han var 100% ärlig mot mig om allt?

11 Anonym:

skriven

Hej

kom han var ärlig mot mig 100% när jag var på folkhögskola och möte med honom. Lovar han på allvar var ärlig 100% om allt?

12 Helena Ir:

skriven

Trevligt att din pappa ville delta på kalaset..
Jag vill minnas att det är vid sådana tillfällen
han brukar titta in,och jag förstår han :)

Nää,tandhygienisten är inte det roligaste,mina besök
har blivit färre där sedan jag bytte från tandtråd till plackers,för rengöring mellan tänderna.
Funkar bättre för mig..
Hoppas det blev ett kort besök för dig!

Såg mannen,jag ev ska ta en fika med,på håll..
Men jag ville inte göra så mycket väsen av mig,
och gick inte fram,ångrar det lite..

Kram

13 tjugofemtiotvå:

skriven

Jag försöker bearbeta det jobbiga & tror en slags inre utveckling sker, men allt runt omkring mig är fortfarande detsamma. Och jag behöver kanske bara luta mig bakåt och hoppas på att universum löser detta på bästa sätt för mig, men det känns samtidigt som jag "straffas" för att jag inte kan fixa detta för mig själv, eller göra mer än det lilla jag gör...

Om du förstår vad jag menar.
Finns det något du kan säga som kan ge mig lite hopp kanske? Skulle uppskattas, kram
Du har sagt att allt kommer bli till det bättre, men ser du lite mer om det bättre tro?

14 Emi:

skriven

Hejsan! Idag samlade jag modet och ringde till vår distriktschef som ska komma förbi på torsdag. Jag bad om att prata med honom då, för att bland annat ta upp att jag måste få byta butik för att få utvecklas och att jag inte är nöjd ned nya butikschefen osv. Är det bra? Är det något jag inte bör vara för ärlig med..Är ganska nervös inför samtalet men ska försöka förbereda mig lite..får jag något bra utav detta?
Kram

Svar: Var öppen och ärlig och tydlig.. annars ångrar du dig efteråt.. kram :)
Esmaralda

15 Anonym:

skriven

wow, hoppas mina kära hälsar på dig när det är dags för min seans :)
Kära ES på fredag ska jag träffa en person som jag vill ha hjälp av..tror du han kan hjälpa mig? Han börjar nämligen bli lite osäker..vad skall jag göra? Strunta i allt eller göra ett sista försök?

Kram

16 Frida:

skriven

Hej Es,

händer det något kul/spännande snart? Allt rullar bara på och både kärleken och andra spännande saker lyser med sin frånvaro. Det är tungt å kliva upp på morgonen nu....

Kram

17 Anonym:

skriven

Hej!
Ligger sjuk och skulle vara hemma några dagar men måste in på ett möte imorgon eftersom en person behöver mig och jag kunde inte säga nej.
Känns som om många behöver en och räknar med att man ska ställa upp.
Mycket händer både i arbetet och i privatlivet och jag behöver vägledning, det är liksom kaos på alla områden och jag vet inte hur det ska gå med allt.

Kram💞

18 Jossan :

skriven

Har precis sagt farväl till farfar.. Trodde inte det skulle kännas som det kändes.. Begravningen är nästa fredag. Undrar om han var med oss..

Min farmor hade ett arv på en hel del pengar.. Vi misstänker att pengarna är borta och vi inte kommer få ett dugg nu när farfar är borta.
Kommer det bli något arv till oss?

19 Anders:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser det ut att komma någon kvinna på min väg snart?
Tack så mycket på förhand om du väljer att ägna mig lite uppmärksamhet ;)

20 Mimmen:

skriven

Hej Es!
Du sa i en seans att min man kommer att klara av utbildningen. Idag ringde han och sa att han inte klarar den, att han inte lär sig något :(. Han är sugen på att hoppa av och söka jobb istället för vi är i stort behov av pengar spec. nu när vi snart ska få ett till barn. Ser du hur det kommer att bli? Lyckas han finna ett jobb snarast om han bestämmer sig för att hoppa av?
Är så nervös pga detta :(.
Lyckas han hitta ett arbete detta året? Bebisen ploppar ut i Februari.
Önskar dig en trevlig dag!
Kramar

21 Anonym:

skriven

Hej käraste Esmaralda.
Jag väntar barn i december och vi funderar på att flytta till ett mer lantligt ställe men detta ställe är känt för sina spökhistorier om att det går runt en elak dam som sägs ha dansat sig ihjäl med djävulen och att det finns andra andar. Huset ligger bakom denna herrgård jag är rädd för sådant men kan du se om vi kommer drabbas av något skrämmande ?Ibland vill jag inte tro på sådant men tror på andar . Fick ingen negativ energi när jag gick runt i huset heller så svårt och veta.
Med vänlig hälsning,
Elise

Svar: Det finns absolut ingenting i huset... och ni kommer inte att vara med om något skrämmande.. kram :)
Esmaralda

22 Lillan:

skriven

Får jag besök från andra sidan,finns det något meddelande till mig?kram:)

23 Anonym:

skriven

Hej e!
Nästa gång han hör av sig blir det något mer ordentligt då mellan oss?
Kram

24 Anonym:

skriven

Hej e!
Nästa gång han hör av sig blir det något mer ordentligt då? Tänker han på mig?
Kram

25 Anonym:

skriven

Hej! Lappen som kom upp på väggen på jobbet, var det menat mot mig?? Känns så men inte helt säker...kramar!

26 Hjälp:

skriven

Hej Es! Kommer jag att få hjälp med att hitta ett jobb???

kram

27 Agnes:

skriven

Tack för svar i går, Es!
Livet och mina val känns rätt stabilt, men visst undrar även jag om vissa småsaker...men visst är ju tänkt att vara just "valbart" i livet...så det får vara som det är, haha!

Grattis till "födelsegrisen"! Att ha en sådan fantastiskt paketöppnarservice, är inte fy skam...vet annars att hjälp med att SLÅ in paket, finnes...måste vara rena tramset, enligt Herr Fralla...SLÅ in paket, va? När de ska öppnas, juh!

Det här med varningar från andra sidan...när jag var yngre, så gick jag på det som kallas "magkänsla"...och som räddade häcken på mig...de gånger jag ändrat mig från mitt första beslut, så har det gått åt helvete, på olika sätt...så jag har helt enkelt lärt mig att köra på det första infall/beslut/val som poppat upp i skallen...även om det ibland har verkat käpprätt uppåt väggarna...och med protester från omgivningen...i det långa loppet, så har det blivit "bra"...typ...

Det där med kraftdjur har jag funderat på...läste någonstans, att det djur man ser flera ggr i olika situationer, är en form av kraftdjur...för just de beslut man nu går o grunnar på...ska tydligen inbegripa inte endast i levande livet, utan även via media. tv eller annat, där en bild poppar upp....

Som tex...skall jag köpa ett hus, eller en bil...dyker då en elefant, eller något annat sävligt djur upp, så kan det tolkas som att..."avvakta, för fanken...tänk ett varv till"...om ni nu följer själva tankegången....en skallerorm....snabba beslut....en myra....du är stark som attan....och så vidare...endast fantasin sätter gränser, haha!

Och drömmens värld...eller nu meditationens...den där övningen skall jag pröva på...något liknande finns för att få fram vilka avlidna som besöker en...Det kända mediet Iris Hall har talat in ett band, där både chakran och annat involveras...väldigt trevlig CD, tycker jag...Iris har gått över till andra sidan, men hennes CD finns ju att köpa...skall leta fram och åter pröva denna...nu kanske den funkar bättre för mig, nu när jag liksom har hamnat i en annan fas av mitt liv...än jag var förut...

Så...jag ser med glädje fram mot mitt dansande oktober, när det kommer till både kurser och resa...en kryssning i salsan tecken i slutet av oktober...skall bemöda mig att vara lite mer mig själv...alltså den positiva "solstråle" jag et att jag i grunden faktiskt ser mig som...hoppas ju även på en del givande möten nu i oktober...får helt enkelt utgå från att det så blir...det där med att "visualisera och använda affirmation"...kanske begreppet "dagdrömma" är enklare att köra med, haha?

Ha det bäst alla, och kram!

Ett stort "Lycka Till" när det gäller tandhygienisten... ;)

Svar: japp.. paket SKA öppnas anser den fyrbente.. aldrig tvärtom !! Vilken härligt dansande oktober för dig.. vem vet.. kanske det finns nån chans till dans i oktober för mej också i Skottland :) kram :)
Esmaralda

28 Gammal kund:

skriven

Hej Esmaralda!
Nu blev jag lite osäker, för jag hittade en annan sida på nätet med ditt namn: http://www.ezmeraldaz.com/
Adressen är ju med z, sen står det utan z i själva namnet på sidan:
"ESMERALDAS TAROT"
Är det du din nya hemsida eller blogg? Jag fick en skum känsla!

Svar: NEJ NEJ OCH NEJ... jag har ingenting med denna sida att göra.... och själv får jag också en obehaglig känsla... kram och tack för att du meddelade... !!
Esmaralda

29 Anonym:

skriven

Hej! kommer någon att hjälpa mig med att få jobb???

kram

30 Anonym:

skriven

Hej e! Börjar han känna för mig igen?
Keam

31 01:

skriven

Kan du se något om min nästa partner?
Kommer det bli äkta och långvarigt förhållande?
Hur kommer jag möta honom? Är det något jag redan har kontakt med?
Vore kul att veta, så man har iallafall något att se framimot i dessa jobbiga tider. Kram kram

32 Anonym:

skriven

Jag försöker bearbeta det jobbiga & tror en slags inre utveckling sker, men allt runt omkring mig är fortfarande detsamma. Och jag behöver kanske bara luta mig bakåt och hoppas på att universum löser detta på bästa sätt för mig, men det känns samtidigt som jag "straffas" för att jag inte kan fixa detta för mig själv, eller göra mer än det lilla jag gör...

Om du förstår vad jag menar.
Finns det något du kan säga som kan ge mig lite hopp kanske? Skulle uppskattas, kram
Du har sagt att allt kommer bli till det bättre, men ser du lite mer om det bättre tro?

33 Klara:

skriven

Kan inte sluta tänka på honom (W) ....kommer vi träffas igen? Och vad tycker han om mig? Kram Klara

34 Shreie:

skriven

Ser du om jag flyttar utomlands?
kram

Svar: Ja du gör nog det så småningom.. kram :)
Esmaralda

35 Anonym:

skriven

Hej! Lappen som kom upp på väggen på jobbet, var det menat mot mig?? Känns så men inte helt säker..kramar!

36 Anonym:

skriven

Hej Es,
Jag är fortfarande kvar i sinnet när det gäller våra kraftdjur.
Jag har försökt att få till mig mitt kraftdjur utan att lyckas, kan du direkt tala om för mig vilket djur som tillhör mig eller finns det en poäng att "finna" det själv?
Tre gånger i mitt liv har det funnits en uggla med i mina drömmar samt en upplevelse som var mycket märklig med en uggla inblandad, fantasi eller verklighet vågar jag ej säga..
Har det något med mitt kraftdjur att göra? Kan tillägga att ugglor skrämmer mig, men vet inte varför.
Kram :)

Svar: Man måste själv hitta sitt kraftdjur... och det tror jag du lyckas med om du slipper sinnet fritt... ugglan känns viktig.. kram :)
Esmaralda

37 Norrbotten:

skriven

Kära Es! Jag frågade tidigare om jag kom att få barn med min nya man. Du sa att det såg ut så. Ännu har inget hänt. Kan du se om det är länge kvar? Min högsta önskan är att få ett barn med honom. Och jag mår verkligen skit när min mens kommer... nu har jag haft så ont i brösten men vet inte om det är pmst el graviditet... snälla jag behöver din hjälp nu. Varmaste kramar!

38 Cathubodva:

skriven

Har äntligen hittat en klänning till festen, vad tror du han som jag så tycker om kommer att tycka om den?

39 Anonym:

skriven

Hej es!
Ser du om jag flyttat till annan ort?
Kram

40 Shreie:

skriven

Tack Esmaralda för svaret:)
kram.)

41 sus:

skriven

hej

förlåt att jag frågar men var är vi just nu?

sus

42 CeCe:

skriven

I natt innan jag somnade då tänkte jag på att ta upp kontakten med en vännina. Det slutade med att jag bästan blev skrämd ifrån det av min dröm.
Drömde att jag träffade henne, och hon ständigt försökte sticka iväg till en annan gemensam väninna. Jag undrade ju varför å så, då fick jag svaret att jag stinker, vad jag kände min självkänsla sjunka så lågt! Och blev arg så klart. Så arg att jag låste in henne någonstans där hon blev attackerad av fåglar. Och så gick jag iväg. Det sista jag minns innan jag vaknade var att jag tänkte att "så här kan jag ju inte göra" och vände för att släppa ut henne.

Får du någon klarhet i detta? Kan denna dröm vilja säga mig något?

Svar: Bara att du är i lite konflikt med dig själv hur du ska hantera situationen med väninnan... kram :)
Esmaralda

43 .:

skriven

Varma gratulationer till födelsedagsbarnet!

Kram till er båda och resten förstås ;)

44 Nikita:

skriven

Kusligt..
Jag försöker igen och hoppas på svar... Du sa att A gillar mig, gör han fortfarande det? Har inte haft kontakt med honom sen vi sågs. Kramis

45 Reem :

skriven

God afton Ez är Victor den rätta för mig? Kram

46 Cat vän:

skriven

Hej Esmeralda.
Precis som "gammal kund" skrivit idag så har även jag hittat denna dåliga kopia av dig. Högst oseriös om jag får säga så. Hon påstår att hon är av spanskt påbrå och femte generationens medium i familjen.
När man ska anlita henne och hennes tjänster så kan man bara betala via paypal, payson eller via swish. Det låter inte särskilt seriöst eller säkert, eller vad tycker ni?
Jag skrev till henne på [email protected] och lättade mitt hjärta :-) har även kontaktat skattemyndigheten för den här typen har INTE rent mjöl i påsen, tro mig!
Vill ni också bidra till att den här dåliga kopian försvinner så släng er över tangentborden och skriv till henne på [email protected]

Stor kram till dig Es och Mannabonne som är en sådan hjälte att jag nu kallar honom för Vejbystrand egen The Hoff från a la Baywatch.
Kram till alla andra i bloggfamiljen såklart❤️

Svar: tack.. så snällt att du engagerar dig.. då känner man sig inte så ensam o den djungel som ju internet är... tack och stor kram :)
Esmaralda

47 Anonym:

skriven

Hej ES,

Ska jag ge min man en ny chans? Kan du se något om detta?

Kram

48 Anonym:

skriven

Hej! Är tjejen jag träffade i helgen intresserad av mig?

49 Anonym:

skriven

Börjar jag och min nästa partner närma oss varann? Eller dröjer det ett bra tag innan? Kram

50 Lillis:

skriven

Kommer jag att resa nåt i vinter tro? Kram

51 M:

skriven

När man inte får en bild av vad varningen består av så beror det nog på att man inte får ihop det "logiskt" sätt, ifall man får veta orsaken kanske man säger "det kan ju inte inträffa så måste vara nonsens..." och försöker man få reda på om det är möjligt så finner man inget stöd för det heller, kan ex. vara något som ligger 5 år fram i tiden som man inte har en aning om och inte trodde skulle kunna inträffa.

52 Anonym:

skriven

Kommer jag att flytta till Danmark eller gör han en flytt till Sverige?

Kram:)

53 MK Gbg:

skriven

Kära Esmaralda. Har fått tre seanser av dig genom åren. Det är grymt att se att du har haft rätt i väldigt hög procent! Nu senast frågade jag dig bland annat om hur det skulle gå för mig vad gäller min ansökan om sjukersättning. Och...som du förutspådde, jag fick avslag... Men, som du också sa... det kommer öppnas andra dörrar... Och nu ska jag skicka iväg min överklagan med hjälp av en jurist specialiserad på försäkringslagen. Kan du se hur det kommer att gå när vi skickar iväg överklagan? Du spår fantastiskt bra! Efter alla år med seanser återstår den "svåra" frågan om var min själsfrände håller hus... I´m still waiting... KRAM

54 CA:

skriven

Hej
Vet att du sagt att snart är tiden rätt men fy sjutton va trött jag är på eländet nu.
Sen när det har ljusnat så kommer jag snart att glömma eländet men vad gör jag under tiden, hur överlever jag eländet, ser du vad jag ska göra eller hur jag ska hantera denna skit som nu är?

55 Undrar:

skriven

Är han intresserad?

Kram

56 Alice:

skriven

låter som en bra dag!

57 Sue:

skriven

Hej.. Det går tungt och i vakuum. Känns som jag är vid en milstolpe och ska tänka på riktning... Snälla ge mig ngt ledord för vägvisning.

58 Agnes:

skriven

Åh, det blir Skottland för dig i Oktober...så spännande!
Givetvis så blir det säkert dans för dig med, Es!
Finns ju en del udda varianter av "folkdanser" i Skottland...som du nog säkert kan få prova på...efter det att du prövat på deras whiskey...det var väl du som var förtjust i denna ädla dryck?

I Edinburgh så finns det ett världsledande laboratorium...där finns det hjärnvävnad från min mor....då hon avled i en ytterst ovanlig hjärnsjukdom...hon ville alltid till Skottland, och nu finns det en pyttedel av henne där... typ...

Och när jag var i Solbyn(kan nu tala om att den lilla gudsförgätna hålan heter Nerja), så var det skottar som gifte sig där...i kilt, yllestrumpor och säckpipa...om de var nakna under kilten? Nä, inte ens jag kollade detta, hahah!

Nerja är en stad som även säljer in bröllop...folk från alla delar av världen, kommer tydligen dit för att gifta sig och fira smekmånad...då inser ni ju liksom i vilken "liga" denna Solby spelar i?
Tydligen "Big Bizznizz," det där med att erbjuda romantiska och minnesvärda bröllop åt folk...goggla "Nerja + bröllop"...suck...

Och där yrde jag omkring ensam, typ....

Nä...tänker INTE återvända...tror att jag kommer vara till åren kommen, när min soulmate dyker upp...och orka vandra omkring i Nerja då...och tanken på att tillbringa ytterligare tid i denna by med någon annan karl...dessutom så måste jag ju ta reda på vad det är som spökar i mitt förgågna, när det kommer till spanien...
Vill dock åter till Barcelona...för där kände jag mig hemma...i Nerja, ja, där kände jag mig mest bara som...vet inte vad...vi synkade helt enkelt inte...men visst fanns det små guldkorn i gruset, haha!

Kram!

Svar: Ja, du kommer att resa en del men jag tror det bli till andra platser.. jag ser dig dansa utomhus och det finns hav och båtar omkring... men det dröjer nog en tid till..kram :)
Esmaralda

59 Anonym:

skriven

Hej es!
Verkar han vara nöjd i sitt förhållande nu?
Kram

Svar: Inte helt nej.... kram :)
Esmaralda

60 Reem :

skriven

Hej Ez Är Victor mina drömmars man den rätta för mig? Kram Reem


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: