När ens kärlek är gift....

Jag är ingen moraltant. Herregud, nej.

Jag  har gjort massor av omoraliskt själv i mitt liv & det kan ni nog tänka er.

Däremot finns det en sak jag aldrig gjort…  haft förhållande med gifta män.

Mest för att jag tycker att  människor som söker relationer utanför sitt fasta förhållande är så patetiska.  Trivs man inte i relationen.. då  avslutar man den och SEN är man  fri att ragga och ligga till höger och vänster precis som det passar en.

 

Det är fegisarna som  både ska ha kakan och äta den.

Man har hört till leda  hur de gifta som vill vänstra, beklagar sig. Äktenskapet är dött… hustrun/mannen är ett hår av hin och  de bedyrar att de är på väg från äktenskapet.

Många av dessa har varit på väg i 10 år eller mer....

 

De som  tycker att de stannar i förhållandet tills de kanske träffar någon bättre – och DÅ kan de  kanske tänka sig att flytta från den ena till den andra, det är   människor som lever med både hängslen och bälte. Ynkliga stackare.  Och om sådana tycker jag inte.

 

Till dig som står  valet och kvalet om du ska inleda en relation med en gift man eller kvinna – till er vill säga att ni kan ge ett tydligt budskap till den gifte  - att när separationen är klar.. då är hen välkommen att höra av sig och så får man se vartåt det bär

Och till dig som är gift eller sambo och står i beredskap att  inleda en relation bredvid.. till dig vill jag säga : Separera ! Omgående !

 

Förresten kära bloggfamilj, var tycker ni gränsen går för otrohet ???

Kram & kärlek

1 Sophia* :

skriven

Gränsen vid otrohet är när man söker kontakt med andra på det vis att man känner för bekräftelsebehov på fel sätt. Och det är ju då man oftast flirtar. Sen tycker jag att man ska hålla i sig i tankarna. För tanke för mig är ibland lika fel. Att titta på andra kan jag väl ta,men typ "Jaha, vad fin den personen var. Fin klädstil, eller, såg glad ut.." inte att man tänker något som "henne skulle man ju haft" eller så givetvis.

Man ska vara trygg i sina känslor & det man byggt upp med sin partner & visa det tycker jag.

---
På tal om relationer. Jag undrar endast, varför han ignorerar mig ibland medvetet? Jag förstår behoven & vad han delvis känner, men det för mig känns knasigt de gånger han ignorerar mig & jag VET att han gör det..
Varför har han kvar den där sidan som vi träffades på? Jag tog själv bort kontot.


Tack, Kram & ha en fin dag

2 Skrållann:

skriven

Hej!
Konstigt att detta ämne kom upp i dag då jag just skulle ställa en fråga om min man. Han har just bytt telefon och igår när han höll på med den betedde han sig lite när jag råkade komma förbi och då fick jag känslan av att han hade en konversation uppe som jag inte skulle se. Kan det vara så att han träffar någon?
Har i hela mitt liv tyckt som du kring denna fråga och vad otrohet är tror jag beror på hur man ser på det. Är det när man blottar sig fysiskt och inleder en intim relation eller kan det vara när man har en nära själslig relation. När man känner att man har en god vän och helt plötsligt upptäcker man att man har lättare att prata och kommunicera med den än sin partner och man blottar sina känslor. Är man otrogen då?

Kram❤️

3 Mareli:

skriven

Hej!
Skulle det bli roligt eller mest jobbigt om jag går med på den?
Kram

Svar: Både och faktiskt... kram :)
Esmaralda

4 Mums mums :

skriven

Jag trodde han skulle lämna men efter 6 månader fick han kalla fötter å stannade kvar med sin sambo iallafall och fick fler barn.
Kommer jag att komma över honom? Vet innerst inne att det i te är något kort att satsa på då han kunde göra såhär mot henne (och mig) men ändå är det ibland så att jg inte kan släppa tanken om honom. Allra helst när det strular i mitt förhållande.
Den tanken gör inte mig otrogen anser jag. ;)

Svar: Du kommer över honom och du går vidare.... det finns en annan väldigt fin kärlek för dig lite längre fram... och han du sörjer nu... han var inte din soulmate i alla fall.. kram :)
Esmaralda

5 sus:

skriven

hej
svårt ämne...
vart går gränsen? och vad är värst tanke eller handling....
är fortfarande väldigt förvirrad av min situation.....
men ändå lugnare.....
love sus

6 Anonym:

skriven

Hej!

Jag minns för längesen jag drömde en deja vu av som ska hänt på riktig. När hunden biten på min höger benen. Kom det hänt på riktig och är så rädd för det ska hänt på riktig. Jag är lite orolig för 24 oktober då är det dopt för min brorson som har dopt och hundarna kom finns också på platsen. Tänkt om dom biten mig på riktig. Kan jag ändra den historia så hänt det inte på riktig?

Svar: Nej, jag ser inga tecken alls på att någon hund kommer att bita dig... kram :)
Esmaralda

7 Kia:

skriven

Behöver lite rådgivning av du fina människa.
Är verkligen i ett länge som känns stundtals fel och stundtals alldeles underbart.
Värt att vänta på att han ska bli vuxen? Känns som att vi står still och jag blir inte yngre precis.
Var jag för naiv som trodde att åldersskillnaden inte spelade någon roll?

Svar: Åldersskillnaden har börjat spela roll nu och i längden känns det inte som om du orkar med... kram :)
Esmaralda

8 Skorpan:

skriven

En tuff början på veckan serverar du oss Es, verkligen ett tänk efter före -inlägg...

Jag hoppas verkligen att jag inte blir förälskad i någon som är upptagen, har lyckats undvika det hittills, o vill inte heller att nån gift man börjar stöta på mig. Sen råkar man ibland ut för bekanta upptagna män, som i fyllan o villan, tycker man är så underbar o tar tag i en... Herregud, ger jag ut signaler av intresse? Okej, det var inga färska händelser, men ändå... Usch säger jag, umgänget blir aningens ansträngt efter sådana händelser, eller bryts helt.

Inte patetisk, men feg, var jag som inte gick ur mitt förhållande tidigare än jag gjorde. Ja egentligen borde jag aldrig ha gift mig med karln... Utan gjort slut rätt fort efter att vi träffades... Men ajg var rädd för att bli ensam, att ingen skulle vilja ha mig... ändå fanss det dom som var intresserade av mig, ja så tolkade jag det, men icke, jag bara fortsatte. Jag är som rödvinet, mognar långsamt, men då kommer jag också o bli helevetes bra ;D... Eller hur?Hoppas att mina barn är modigare i det hänseendet o inte går i sin moders fotspår... Tror knappast att nån av dom träffar sin soulmate direkt, om ens någonsin... Fast det hoppas jag ju att dom gör :)!

Otrohet ja, jag drar nog gränsen vid att man går i säng, träffas ute på stan flera gånger, sms:ar massor. Otrohet är för mig inte att man tänker på en annan än den man är gift med. Många tycker väl att tänker man på någon annan, ja då är man otrogen. Tankar kommer o går, handling är något helt annat... O kanske kommer det i mitt återstående liv att finnas så mycket kärlek att jag inte behöver hoppa över skaklarna... Vad tror du Es, är min skakelhållare alls närmare än han var för ett halvt år sedan?

Soliga sista dagen i augusti kramar - Skorpan

9 55:

skriven

Visst är det så ezmaralda. Kompisar av det motsatta könet kan man vara. Men det är klart det finns en gräns. Är det kramar o pussar helt klart otrohet

10 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag tycker otroget går när man börjar "prassla" gömmer och döljer saker för sin partner, när man börjar ljuga oavsett om det handlar om sms, vem man ska träffa osv!

Ser det föresten lång tid kvar innan jag träffar min stora kärlek?
Kram


11 Jossan :

skriven

Jag har aldrig varit otrogen och kommer aldrig vara det. Min första kille var otrogen med mig och mot mig... Mina andra killar har också varit otrogna med mig.. Den ena bara hände det.. Inget planerar över huvud taget.. Den andra visste jag inte att han hade tjej ens.. Vet idag att de har ett öppet förhållande... Sjukt enligt min mening.. För mig är otroget från kyssar.. Efter ha varit andra tjejen är jag ständigt rädd att min nuvarande kille kommer vara otrogen mot mig.. Tror aldrig han skulle vara det mot mig..
Men jag funderar på det.. Hur kan han kännas så rätt och jag har känslan att det kommer vara han som är pappa till miba barn och så ser du att han bara är rätt nu.. Om inte han är rätt... Vem är?
Nu sitter jag på bussen till skolan... Får se om skolan har något hopp för mig att jag kommer klara det...
Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

12 Anonomyz:

skriven

Hej Es!

Varför fungerar det inte att ha sex med min pojkvän? Vi kan vara nära på andra sätt som att kramas, kela och smekas men mer än så, då tar det stopp och det går bara inte! Jag längtar även efter just den närheten då jag är rätt så aktiv av mig på den biten och över tre månader utan sex känns som en evighet.. Finns det något jag/vi/han kan göra eller tänka på?

Kram och ha en fin måndag! :)

Svar: Han ska söka hjälp för detta... kram :)
Esmaralda

13 Anna:

skriven

Tja.....titta må man ju få göra! Men flirtande kan ju räknas som otrohet tycker jag. Fast sen finns det väl dem som skiter fullständigt i om partnern flirtar så länge inget fysiskt händer så det är väl lite olika från person till person var gränsen går.

Ställer en liten fånig följdfråga.... Ser det ut som att jag är gammal när jag går på date?

Kram :)

Svar: Nej, inte gammal, det ser jag inte.. kram :)
Esmaralda

14 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer det att ta slut mellan han och mig när jag flyttar?
Kram

15 Therese:

skriven

Hej Esmeralda
Jag och en kille bröt upp i april efter att han velat i 2 månader om vad han ville. För några veckor sedan loggade jag in på dejting sidan där vi träffades, då började han besöka min profil flera gånger om dagen i flera dagar, har han ångrat sig och vill ha tillbaka mig?
Hoppas du får en fantastisk dag.

Svar: Han velar lite hit och dit.. ha du själv fokus på vad du EGENTLIGEN vill själv.. kram :)
Esmaralda

16 Jessica :

skriven

Hej! Vågar jag hoppas på att finna den äkta kärleken och sanna vänner ? Kram

Svar: Ja absolut... kram :)
Esmaralda

17 Anki:

skriven

Godmorgon Es !
Håller med dig till fullo !
Min bittra erfarenhet i min ungdom av otrohet har märkt mig för livet Visserligen var vi inte gifta...men bodde ihop i 3 år och helt plötsligt säger karln att han vill flytta isär för han har haft en annan vid sidan om i ett halvår !
och nu hade fanskapet bestämt sig !! och jag drog det korta strået...ja så kan det gå när haspen inte är på...

Kram Anki

Svar: Fult.. så in i vassen fult att göra på det viset... tur du slapp det ryggradslösa krypet... kram :)
Esmaralda

18 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon fina Es!

Inte för att döma någon men själv kan jag inte fatta hur man kan vara så elak att man är otrogen mot sin partner. Den som är otrogen har definitivt inte något hjärta. En kompis till mig var otrogen mot alla sina killar och när jag frågade varför så svarade hon att de var för spänningens skull. Hur kan det vara spännande att såra någon annan? Tycker otrohet är för jävligt! Gränsen går definitivt när man flirtar med någon annan när man redan har någon.

För att bara spy ut lite från mina egna känslor lite ... igår kväll kände ja mig verkligen misslyckad och ensam. Träffade en gammal klasskompis från gymnasiet och vi stod och pratade en stund. Det var då jag insåg att nästan alla mina gamla klasskamrater är gifta och har barn eller i alla fall har någon medan man själv är ensam. Det värsta var nog att man insåg att dom hade kommit någonstans här i livet och att jag är totalt misslyckad. Vet att min tid kommer oxå men i de läget kände man att man bara ville försvinna dit ingen man kände fanns. Vet att ingen tänker så men ibland känns de som om många tror att ingen vill ha en för att man är för ful och överviktig att det inte finns någon som vill ta i en. Dum tanke ja vet! Gud vad jag önskar livet kunde se annorlunda ut och om det fanns någon tidsmaskin hade jag verkligen åkt tillbaka och förändra mitt liv. Synd att "Tillbaka till framtiden" inte funka på riktigt. 😉 I väntan på min soulmate kommer jag självklart leva livet och göra det jag tycker om och be till Gud att jag träffar honom snart. Jag hoppas du och MG får en bra dag! Kramar Zoey 💕

Svar: Ja, en riktigt dum tanke.. det vet du... du är en söt och fin tjej och att du inte hittat din soulmate än handlar INTE om ditt utseende.. herregud nej... de vänner som fått familj tidigt.. de hinner gå igenom skilsmässor och nya kärlekar men när din tur kommer.. då träffar du rätt och det kommer att bli en bestående relation.. kram :)
Esmaralda

19 Dotter:

skriven

Är så ledsen just nu, Es. Sorgen och krisen har lamslagit mitt hus..

Får du något budskap från honom? Vad som helst. Snälla.

Svar: Ska jag få den sortens budskap krävs att jag går mycket djupare än jag kan göra här på bloggen... stor styrkekram till dej !
Esmaralda

20 Jennifer:

skriven

Kära Esmaralda!

Jag hörde igår talas om AURATRANSFORMATION, och undrar vad du anser om det? Tycker det låter så märkligt att någon "certifierad auratransformatör" kan FÖRÄNDRA och FÖRVANDLA ens egna aura till något annat (bättre)?

Stämmer det att ALLA barn som är födda år 2003 och senare är INDIGOBARN? Och att ALLA barn som är födda 2013 och senare är KRISTALLBARN? Själv ställer jag mig väldigt skeptisk till detta.

Svar: Det är ett exempel på sådant som jag tar med en nypa salt..... och jag tror inte heller att att alla barn födda 2013 är indigobarn och att de senare är kristallbarn.... kram :)
Esmaralda

21 Sophia* Hjälpen & Kvinnan :

skriven

Tror du att jag ens får hjälp från den där mannen som sa att han skulle hjälpa mig med lägenhet?

En annan fråga..
Den äldre kvinnan jag haft kontakt med, som du sa att vi hade levt tidigare liv ihop..det är så att jag skrev henne ett "stort" mail men undrar varför hon inte svarar...blev det för mycket?

Tack,
Kram!

22 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Tycker inte heller om otrohet!

Ser allt okej ut med graviditeten?
Kram

Svar: Ja, allt känns okey.. kram :)
Esmaralda

23 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Hör han utav sig till mig igen?
Ser det ut att vara några seriösa intiativ?
Kram

24 Zita:

skriven

Hej Esmaralda tTror du dagen min blir bra? Kram 😃

25 Emelie:

skriven

Håller helt med dig i det du skriver... För mig personligen känns det som att det finns en gräns för när den andrs personen _kan tänka sig_ vara otrogen... Och visst, man kan kanske få låta fantasin och tankarna dra iväg lite... Det skadar inte den andra. Men när man inte är 100 % committad i förhållandet skulle det för mig kännas som ett svek.

Tänkte passa på att fråga också om du ser ngt den närmaste framtiden vad gäller plugg och jobbsökning... Något råd vad gäller detta?

Stor kram

26 Pollan:

skriven

Haft ett förhållande med en gift man i flera år. Han förklarade att han var gift o tänkte så förbli. Ändå föll jag handlöst för denna man. Inget har känts så rätt. Vi umgås inte längre , men om vi ses blir jag helt svag i benen , o han reagerar åxå.Tror inte att jag verkligen älskat någon som han. I dag är det endast ett underbart minne. Tänk - det fanns ändå någon som jag kunnat älska.

27 Anonym:

skriven

Hej!
Har min man träffat någon annan?

Kram❤️

28 Anonym :

skriven

Min man har... Visst ljög han igår?...
Kram

29 G.H:

skriven

Hej Esmaralda! Den jättestora canvasen som ramlade ner i natt, var det någon form av tecken ?

Kram:)

30 Anonym:

skriven

Hej Es!

Tänker a på mig ibland?krammm

31 Helena Ir:

skriven

Huh..för det där med otrohet!
Jag har själv blivit bedragen,2 små barn och jag
var de som blev över. För han gick till den andra
kvinnan.
Var drar jag gränsen..gränsen är rätt tunn för mig.

Min yngsta åkte till skolan..nervös..1,5 år kvar
på högskolan.

Nu iväg till gymmet

Kram

32 Anonym:

skriven

Detta inlägg måste vara ett tecken då jag de två senaste veckorna blivit uppvaktad av just en gift man sedan 16 år. Dött mellan frun och honom och de vill båda skiljas men inget händer utan de fortsätter. Jag tror inte att han kommer lämna henne. Har jag rätt eller fel? Skall jag avsluta detta helt fastän känslor finns? Han är väl inte den rätte för mig?

Svar: Nej, jag tror inte han är den rätte för dig.. kram :)
Esmaralda

33 Anonym:

skriven

Hej Es,

Vad betydde den rörningen när han var här... Betyder det inte att han vill vara intim trots allt...


Kramiz:)

34 Pia1:

skriven

Den här karln som jag smsar med... han har satt fart på mina hormoner... men är han singel??? Känns konstigt att fråga eftersom det inte är nåt sexuellt men nog sjutton skulle jag vilja. Kram!

35 Anonym:

skriven

Hej Esmaralada, ser du om han har spelat igen,

36 Anonym:

skriven

Hej esmaralda, ser det ut att vara deras förhållande kusins vitamins?

Kram

37 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda tror du det dröjer länge innan jag träffar den rätte. Kram 😃

38 :/ :

skriven

På tal om relationer. Jag undrar endast, varför han ignorerar mig ibland medvetet? Jag förstår behoven & vad han delvis känner, men det för mig känns knasigt de gånger han ignorerar mig & jag VET att han gör det..
Varför har han kvar den där sidan som vi träffades på? Jag tog själv bort kontot.


Tack, Kram & ha en fin dag

39 Mikkan:

skriven

Jag har fått kontakt med en gift man på nätet. I vanliga fall skulle jag slutat prata när han sa att han var gift men det finns någon dragning till honom som jag inte kan förklara. Har sagt att jag absolut inte kommer inleda något så länge han är gift men jag är nyfiken på att se vem han är irl. Ta en fika men inget mer just för att jag skall slippa tänka "undra vem han var". Lättare att gå vidare då. Tänker jag fel Es?

Svar: Det blir nog tvärtom... svårare att gå vidare om du träffar honom.... kram :)
Esmaralda

40 Anonym:

skriven

Hej Es,

Ser du om han är intresserad av mig då A
Kramiz

Svar: Du är mer intresserad än vad han är... något stort intresse från hans sida ser jag inte.. kram :)
Esmaralda

41 Camilla:

skriven

Jag tycker otrohet kan redan vara det att man börjar extra noga titta på en annan för det är ju ett tecken på intresse, för är man gift så skall man bara ha ögon för den man är gift med tycker jag, börjar man titta efter andra är det kört... Kram Es!!

42 i:

skriven

Hej.. Jag undrar om jag kommer att få mycket jobb denna höst/om jag kommer orka med mycket jobb.. Skulle bli väldigt glad och tacksam över om du kunde se något då jag plötsligt började må väldigt dåligt över det här.. Hoppas du kan se något.. mvh <3

43 Anonym :

skriven

Hej Es, hur hör han av sig annars om han inte har mitt nummer? Jag borde skicka det till han och sen se om han skriver tycker du inte?

Krammm

44 Natalia:

skriven

Hej Ezmaralda! Blir min fot bättre iveckan? Skulle verkligen behöva den. Ser du nån kärlek iveckan då? Kram

Svar: Foten bli bättre.. sakta men säkert.. kram :)
Esmaralda

45 Anonym:

skriven

Han har spelat igen och hittar ursäkter hela tiden,? Eller? Han går inte på terapi heller ?

Åhhhhhhhh vilken kväll de va:(

Kram

46 Cicci:

skriven

Hej Es!

Nej du, otrogna män har man varit med om. Även om jag inte är särskilt gammal än så har jag haft ett år av dejtande och har stött på både ett och ett annat rötägg som tyvärr har fått min tillit för framtida män att brista.

Jag anser att otrohet går redan vid flirtande.. Man ska ju behandla andra som man själv vill bli behandlad. Och jag vet själv att det skulle svida ordentligt om den person jag är tillsammans med flirtar med andra. Fantasier fine, men att göra verklighet av det genom "oskyldigt" flirtande är inte okey. Då skall man vara tydlig redan från början att man inte vill inleda någonting för man inte lekt klart ännu..

Hellre vara ärlig med hur man vill ha det än att bygga upp förväntningar hos den andre som inte kan hållas.

Många kramar!

47 Anonym:

skriven

Hm..jag satt själv och diskuterade otrohet med en väninna i fredags, huruvida man skulle kunna förlåta något sånt...förmodligen inte! Jag beundrar verkligen människor som kan vara storsinta nog att överse med ett sådant känslomässigt snedtramp...Det beror väl mycket på omständigheterna, hur länge man har kilat stadigt, om barn och hus och svärmor är med i bilden och så vidare...eller om man kanske är för bekväm eller rädd för att ställa till med en scen!
Oavsett så tänker jag att otrohet aldrig har med någon annan att göra, än personen som utför handlingen. Det råder förvirring därinne och det spelar ingen roll om han/hon skyller på en frånvarande partner, slentrian i förhållandet, hämd, fyllegrej eller nåt annat...Hen tog det valet, alltså blir det konsekvenser!
Men...vi får inte glömma att vi är mänskliga...
Vi kan göra fel, vi kan bli störtförälskade i grannen, vi kan bli tända på killen i blomsteraffären...
Detta är ingen moralisk ursäkt, men jag tror det är viktigt att ha med det i beräkningen....Att livet är som det är...Vi kan lova en människa evig trohet och lyckliga är de som lever i det förhållandet och trivs med varandra...
Tyvärr hänger många upp sig på att den andra hälften är den som ska fylla upp det tomma hålsom är placerat i hjärttrakten....Det som händer då är att vid en otrohet blir hela livet plötsligt meningslöst och svart....Vi lever i en dualistisk värld där vi hela tiden söker den andra pusselbiten, den som ska matcha oss och göra oss hela....I många andliga traditioner handlar det om att komma förbi den passagen, att en annan person skall uppfylla detta. Uppfyll dig själv i stället och hitta dina egna pusselbitar. Man kan ha en givande och kärleksfull relation ändå....men skulle det av någon anledning inte relationen längre fungera...så ligger du inte som en blöt disktrasa på golvet i flera år...Det handlar om en medveten livsstrategi, att förebygga känslomässiga dippar..så mycket som man är i stånd till!
Det är djupa saker...och krävs en del arbete med sig själv...Medvetet arbete....Att inte fästa sin identitet så starkt vid någon....det är människans öde och gissel. Det börjar med att älska sig själv och trivas i sitt eget sällskap! Lite måndagsfilosofi från mig...Kram

48 Linnean:

skriven

Ja, det där är verkligen något att tänka på innan man rusar iväg...men ofta är det just det man gör...rusar i väg!
Har varit båda situationerna. Efter att ha blivit rejält sviken av en man jag litade på har jag fått en rejäl tankeställare...och det gjorde ont som fan men var nog väldigt bra åxå! Otroheten börjar nog redan när tankarna och blickarna börjar gå åt annat håll...önskan att träffa någon annan.
Har råkat ut för såå många män som gnällt som barn över sitt trista äktenskap och att de inte "får något" och det är den värsta sorten. Eller de som säger att de vill hitta någon ny innan de skiljer sig. Fy tusan! Tror inte att man inser hur mycket smärta och elände "sådant här" kan innebära förrän man själv fått en rejäl käftspark. Så tänk er för mer än en gång...så många kan få lida pga lite "lattjolajban" Men det ÄR svårt att stå emot svallande känslor!
Ha en skön måndag! Själv ska jag städa och städa...det tar aldrig slut! Tänk om det kunde vara med pengar som med damm...det bara vräker in mer och mer!
Kram.../Linnean🌺

Svar: Ja, om damm vore pengar... vilken känsla det vore då att städa... kram :)
Esmaralda

49 Anonym:

skriven

Han skriver fortfarandd gulliga & fina saker & så.. Men det är jobbigt när han medvetet ignorerar mig ibland. Oavsett om han inte menar något illa med det så får det mig känna mig avvisad och ta ett steg bakåt. Jag vet vad du sagt innan, inte det jag vill veta mer om. Utan bara om han fortf. Är ärlig mot mig.

Kram

50 Anonym:

skriven

A gillar mig Es... Och jag han... Beröringen bevisade det... Men kommer vi att fortsätta så? Kram kram

51 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda..

Tänker A på mig ibland?

Kram :)

52 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda..

Tänker A på mig ibland?

Kram :)

53 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda..

Tänker A på mig ibland?

Kram :)

54 Anonym:

skriven

Hej Es! Vad döljer min syster för
sin familj? Vi är väldigt oroliga men hon verkar inte ta det vi säger till henne på allvar och det gör mig väldigt ledsen. Hon verkar ju inte inse allvaret i hennes situation och det gör mig både förbannad och sårad...men nån förändring måste ju ske efter alla dessa år

55 Anonym :

skriven

Halloj Es!

Jag undrar vad för budskap denna dröm hade?:

Min kusin berättade för mig en hemlighet att hans fru inte kunde tvätta kläder med deras tvättmaskin och att han visade henne hela tiden?

Kram Es!

56 anonym :

skriven

Halloj Es!

Jag undrar vad för budskap denna dröm hade?:

Min kusin berättade för mig en hemlighet att hans fru inte kunde tvätta kläder med deras tvättmaskin och att han visade henne hela tiden?

Kram Es!

57 Agnes:

skriven

Herregud...det enklaste i världen, att skaffa sig en partner, som redan är upptagen...finns inget så lättraggat, som just upptagna individer...de tar "vad" som helst, verkar det som...och det verkar som, att "vad" som helst, gärna hoppar i säng med, och dessutom TROR, att de är "den ende/enda"!

Fantastiskt!

Det där lärde åtminstone JAG mig väldigt tidigt i min "karriär" som kvinna...suck...
Hur många gånger har jag inte hört..."Min fru förstår mig inte...!!!"...Jo, tjena...mohahaha....jag brukar så säga..."Jag förstår din fru...jag förstår mig inte heller på dig!"

En aspekt av dessa kvinnor som nu gärna ställer upp på mäns desperata jakt på bekräftelse...vilket det ofta är, eller jakten på spänning, eller jakten på att stoppa pitten i vilken muff som helst...är att de inte vågar ragga på de män de vet är singlar...för dessa kvinnor är skrajsna för att bli avvisade...därför "väljer" de att bli den där "fantastiskt, underbara varelsen som en man nu vill spänna på"...som jag skrev...en upptagen man är lättraggat....hur nu kvinnor är, vet jag inte...då jag nu gillar män...

Visst, jag har inga skrupler...men vad ska jag med en upptagen man till? Som istället för att ringa, skickar sms...kanske när han sitter på toa...hur gosigt är det?

Därför jag luskar som attan, när jag springer på en karl...och eftersom folk har en tendens att inte hålla sig till sanningen, när det hägrar sex, det vet åtminstone jag...därför jag är kritiskt osexad...därför att jag punkterar mäns utsagor...åter...vad ska jag med en upptagen man, till? Vars enda drift är att sätta på en annan kvinna, än hans fru?
Jag är alldeles för bra för att vara älskarinna åt en ynkrygg, som medvetet bedrar sin fru, eller den kvinna han har ett umgänge med...

Som sagt...det är därför jag är grymt osexad...och grymt frustrerad över att inte få sex med en man...därför att jag har min stolthet...och mina krav...och har en tendens att de få män jag nu fattar tycke för...är just upptagna, på ett eller annat sätt...

Däremot dömer jag inte de som nu väljer att bli älskarinna/älskare...det fyller ju ett behov hos folk...eftersom nu sex är något alla behöver...det jag däremot anser att jag får undra över, är varför dessa personer nu hänger upp sina liv på upptagna individer...hur ofta läser man inte om kvinnor som ställer upp på att vara "den andra kvinnan" hur länge som helst...för att de inbillar sig att mannen ska lämna sin familj...under tiden som mannen "jublar" över sin förmåga att kunna få sina behov tillfredsställda av TVÅ, eller kanske FLER, kvinnor...utan att nu behöva ta ansvar...för givetvis utgår kräket från att han är så fantastiskt smart. så just HAN kommer ALDRIG att åka dit...sopprötter!

Hur det är med det omvända, vet jag inte...kvinnor som lovar sina älskare guld o gröna skogar...

Det jag däremot vet, är att det inte går att vara "tvärsäker" på vad man egentligen tycker, om otrohet...livet är upplagt på det viset...en dag kanske jag står där, med en älskare som säger sig ska lämna sin familj...vilket jag tror faktiskt aldrig kommer att hända mig...därför att jag nu har min förbannade stolthet...och svartsyn, på män...

Enkelt sagt...väldigt lätt att sitta bakom en skärm, och påstå sig nu aldrig i hela sitt liv komma ägna sig åt otrohet...som det sägs....viljan är stark, men köttet svagt...

Jag fortsätter i min torka...fantiserar om en sexpartner...drömmer om sex...därför jag inte har den minsta lilla lust att bli styrd av en man...varför trams med en upptagen man?

Säger som ES...gå hem och red upp det som redan finns....SEN, kan vi snacka...typ...

Fan, så trött jag är på omogna syltryggar till karlar....bah...

Ha det bäst, alla, och kram!

58 Anonym :

skriven

Hej Es kommer det att bli bra emellan oss mig och A?

Kram

59 01:

skriven

Känner R samma sak som mig? Eller var det bara jag som kände något under helgen? :)

60 Undrande flundra:

skriven

Hej Es!
Ett kompispar till mig har det väldigt jobbigt just nu, arbetslöshet har lett till att flakbottnen syns alltför ofta :(. Kommer situationen att reda upp sig eller kommer dom att gå skilda vägar? Finns det något jag kan göra för att hjälpa dom?
Kram :)

61 Made in Sweden:

skriven

Hej Es!
Äta kakan o ha den kvar verkar vara lite för vanligt nu för tiden. Även om det inte alltid gäller gifta.
Stor Kram till Er båda!

62 Storm :

skriven

Hejsan es, jag har funderat en hel del på livet. När kommer jag äntligen hitta en kille som kommer ta mig med storm?:/

63 Undrande flundra:

skriven

Hej Es!
Ett kompispar till mig har det väldigt jobbigt just nu, arbetslöshet har lett till att flakbottnen syns alltför ofta :(. Kommer situationen att reda upp sig eller kommer dom att gå skilda vägar? Finns det något jag kan göra för att hjälpa dom?
Kram :)

64 Anonym:

skriven

Es, bor min blivande pojkvän i samma stad som mig eller bor han långt härifrån? :)

Svar: Det känns som om han bor i en annan stad.. kram :)
Esmaralda

65 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Hör han utav sig igen?
Tror du att han är intresserad utav mig?
Kram

66 Anna:

skriven

Jaha, där ser man! Inte gammal alltså.....då kan det inte ligga såååå långt i framtiden. Kanske finns lite hopp om gladare dagar :)

Kram :)

67 Anonym:

skriven

Hej Ezmaralda,

Jag förstår inte varför Lill tjejen inte dricker varför äter hon inte heller som hon ska ?


Kram

68 Drutten:

skriven

Att råka ut för otrohet är jättejobbigt. En gång räcker och det var verkligen förodmjukande. Så jag hoppas inte att jag råkar på någon gift/upptagen man eller blir råkar ut för en otrogen pojkvän/man igen.

Jag tycker nog gränsen går när man börjar träffas och smyger inför ens partner. kram

69 Anonym:

skriven

Hej Ez!

Han kan inte höra av sig för att han har inte mitt nummer..., ska jag skicka numret till han och sen se om han skriver eller inte skriver .....?


Krammmmmmm

70 Susanne Amalia:

skriven

Här finns det litet missat ... har varit borta totalt för att jag har studerat.. har fått certifiering som internationellhypnoterteruaput ... internationell... fantastiskt.. nu väntar jag bara på att få certet från USA.. fantastiskt... har redan skandivaviskt och Europeiskt,,,... Det var en fantastisk kurs och nu finns bara tre önskningar kvar i mit liv med olika betydelser.. kommer mitt skepp at bli mitt på standvägen 135??? krävs otroliga åtgärder för att det ska bli så.. men jag hoppas ju att ett mirakel inträffar.... men man ska aldrig sluta att hoppas.. du får hälsa MG för att han är en underbart fantastisk hund och har den goda förmånen att få leva med dig... <3.... Grattis och EllaBela hälsar... <3 hon ska bli vattensökshund .. det är ju fantastiskt i sig själv... <3 ska nu gå uantumfysik.. så intressant... kramizar till dig och jag hoppas att du kan ge mig något svar... jag affrimerar ... tackar och bara njuter av att bo på skeppet... ska berätta mer och gör det i mitt mail till dig... men slutar aldrig att bara vara i det händelser somjag vill uppleva... och jag hoppas att du också får uppleva de händelser som du vill. det svåra är att släppa men fortsätta att afrimera... <3 <3 ... önskar er en fin dag ... Amalia oc Ella-Bella.....

Svar: Grattis till certet ! Så roligt !!
Esmaralda

71 Jossan :

skriven

Ska jag beklaga förlusten igår? Malmö är snäppet bättre än HIF.. ;) får hålla tummarna att ni slår Göteborg så vi har en chans att komma i top 3!
ÅHH vi kommer inte iväg vecka 44 heller bara för den jäkls skolan.... Bäst jag klarat skolan..

Jag tänkter fortfarande på det med min kärlek.. Om han inte är sen rätte för mig.. Vem är då rätt för mig?

72 Anonym :

skriven

Kommer A att alltid göra beröringen... Men leder det till något?

Kramiz Ez

73 Måndag:

skriven

Har en del singelkompisar som är mycket ute i farten. Blir förvånad över att höra deras historier, hur de uppvaktas med blommor och choklad av gifta män. Inte bara i stundens hetta, utan planerande i dagarna efters nykterhet. Det är så fjärran från hur en annan tänker och ser på kärleken i romantiska skimmer.

Tänk, på väg att bli sambo igen. Kan nästan inte tro att det är verklighet. Känns bra, riktigt bra. Hade aldrig kunnat tro detta i början av året. Ser det bra ut E?

Svar: Japp.. det ser bra ut.. kram o lycka till :)
Esmaralda

74 Rebban:

skriven

Jag blir galen, att arbeta i samma byggnad som sitt ex är inte helt enkelt. Man tvingas stöta på människan i tid och otid vilket å ena sidan innebär att jag snabbt kommit över honom då jag inte lever kvar i en fantasivärd, å andra sidan skulle jag klara mig utan att se honom några gånger i veckan. Tycker jag ser honom mer nu än tidigare - kan det vara universum som har ett finger med i detta och vill att jag ska lämna det helt bakom mig. Jag får dessutom akta min tunga då jag fortfarande är besviken på hans beteende... Och uppenbart vill han ha någon form av kontakt vilket är ännu mer krävande för mig. Kära Ezmaralda ser det ut som att jag snart kommit en bra bit på vägen och helt enkelt inte kommer bry mig alls över att se honom? Och kan jag lita på att han inte försöker sig på att kontakta mig igen?

KRAM

75 M:

skriven

Trodde E var min stora kärlek och soulmate. Känner mig så kluven. Har starka känslor för honom. Hur ska detta gå? Vill vara med honom men kanske det inte går?

76 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Jag var på bröllop i somras och dom var ett underbart brudpar. Tårarna rann verkligen när man såg dom. Ser du om dom kommer leva hela livet med varandra? Är dom varandras soulmate? Tack på förhand! Kramiz 💞

77 Anonym:

skriven

Nu måste jag ta ett beslut. Antingen träffa honom eller inte. Vill inte bli sårad. Blir jag det om vi ses? Kram

78 Höst:

skriven

Hej Es
Händer det något speciellt roligt under hösten?
kram

79 Marre:

skriven

Vill så gärna få bli galet kär och träffa en kille som känner samma. Någon som vill satsa på mig mm. Kommer jag träffa honom?

Svar: Visst gör du det !! Kram :)
Esmaralda

80 Erika/:

skriven

Här är en till som tycker dom är så patetiska dessa gifta oavsett män/kvinnor. En gång på tidigt -70 tal mötte jag en kille som lurade mig i minst två år att han var singel. Till slut kom det fram att han bodde med en kvinna och dom väntade barn. När jag fick reda på det och han en kväll kom till mig öppnade jag dörren och in kom han....där greppade jag honom i jack kragen, vred om tryckte upp honom i hörnet av hallen och sa nu din lille j...el erkänner du..och det gjorde han, sedan öppnade jag dörren och skickade ut honom samma väg han kom in.

Efter det började han sprida rykten om mig, skulle tagit munnen på honom och tryckt ner i halsen om jag vetat vad han skulle sprida. I dag är han en som tittar i flaskan till sista droppen försvunnit från flaskbotten. Som det kan blir. Ynkliga varelser det blir av vissa!

81 Erica:

skriven

Kan inte annat än hålla med. Förstår inte hur folk kan välja att vara otrogna när möjligheten faktiskt finns att lämna den man är tillsammans med. :/

82 smulis:

skriven

Var finns min tygrulle och mina kuddar?

83 Anonym:

skriven

Jag var otrogen i mitt förhållande. Mycket för att den bekräftelse jag behövde kom inte från min sambo, så då en annan man gav mig det jag behövde då blev det lätt att hoppa över skarvarna. Men så dåligt jag mådde av det. Var på väg att berätta flera gånger. Till slut separerade vi av andra orsaker. Min sambo var ut och testade sina vingar. Ca 1 år efter började vi träffas igen. Då bearbetade vi allt detta som hänt under våra tidigare år och under året vi var ifrån varandra. Idag är allt förlåtet, inte glömt. Men det var en läxa för oss båda om att gräset är inte grönare på andra sidan. Kommunicera så hålls gräset grönt hemma. Idag är vi bättre på det och mycket lyckligare i vårt förhållande

84 I.S.I:

skriven

Hei!
Jeg fant din blogg og dette innlegget passet bra..
Jeg har en lang historie angående dette året om hvordan min ex såret meg kraftig med utroskap, manipulering og løgn..Tror kanskje at han er psykopatisk? Jeg sliter ennå, og jeg lurte kort og enkelt på om jeg kunne stille spørsmål angående dette til deg? Om du kan se om jeg kommer helskinnet ut av det og om jeg vil få en slags closure? Det vonde er at jeg savner og hater ham samtidig for at han bedro meg og brukte meg sånn og la all skyld på meg.

Takk på forhånd! Din blogg er veldig fin, Esmaralda :)

85 I.S.I:

skriven

Jeg glemte å skrive fødselsdato, om det skulle være til hjelp.

21.12.94


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: