Mördarmaskinen.....

 
Ibland är man tacksam för det lilla
Jag är tacksam för att jag har mitt löpband hemma och inte på gym !
 
Nu var det bara jag själv som upplevde förnedringen...
 
I går joggade jag lite lätt..  råkade sätta foten på kanten av bandet och per automatik satte jag ner andra foten på det rullande löpbandet för att få stöd... och far som en  projektil rätt in i väggen bakom ... och fastnar mellan maskinen och väggen hoptryckt som ett paket... jag visste inte att jag var så vig att jag kunde knyckla samman mig i en sån formation.... ont gjorde  det som tusan och skrattade  gjorde  jag så jag nästan kissade på mig....
 
Stackars Mannabonne Glenn  kom farande och slickade desperat mina fötter som stack ut i en märklig vinkel...
 
Så kan det gå när man har lite vardagskul på egen hand....
 
kram o kärlek
 
 
1 Skorpan:

skriven

Stackars dig, kan förstå att det gjorde ont men också att det var en för dråplig syn. Hoppas att du har repat dig o gått upp på den igen, för att du inte ska bli rädd för den!?

Japp, just därför använder jag inte den maskinen på gymmet ;). O idag behöver jag åka dit, det är den dagen, men före det blir det stallet o dom goa människorna där :).

Annars ser det inte speciellt ljust ut med tanke på vårens fest, Valborg. Ser du om något oväntat skulle kunna hända o nån skulle bestämma sig för att bjuda mig nånstans Es? Ensam hemma del nr 578? Nåja, här behöver städas o tvättas så ;)...

Ha en bra början på Valborg!
Kram Skorpan

Svar: I dag ska jag nog ta mig upp på maskinen inte... hittills har jag bara muttrat och hotat den på avstånd... det ser ut som om du kommer att göra något kul med en kompis snart... kram :)
Esmaralda

2 Tildis :

skriven

Stackaren😂 Hoppas du inte skadade dig bara<3 Tyckte dom det var trevligt att träffa mig igår? Ibland är jag kanske lite väl pratglad...

Svar: Ont krut förgås inte så lätt :) Visst tycke de det var trevligt att träffa dig och du är pratglad på ett positivt sätt... kram :)
Esmaralda

3 Johanna:

skriven

Kära Es,

Ser du när jag kommer möta min livspartner?

Kram

Svar: Nej, tyvärr.. jag inte när det sker.. kram :)
Esmaralda

4 Tanten:

skriven

Oj, tur att du inte bröt något. Dessvärre har du nog "träningsvärk" idag efter att blivit så hopviken, det brukar ju komma dagen efter. Dom där gömda musklerna brukar ju göra extra ont. Hoppas det går över snart.

För ett tag sedan skulle du till doktorn för koll efter dunderförkylningen du fick. Hoppas att allt gick bra med det.

Kram



Svar: Jodå, nog känns det i kroppen idag.... och av doktorn fick jag efter diverse undersökningar veta att jag fått vuxenastma !! Så jag fick förklaringen till varför andningen inte riktigt ville hänga med... tack för att du minns och frågade... kram :)
Esmaralda

5 Linda N:

skriven

Ja, de där löpbanden kan vara lite vilda. Jag har hört att Friskis & Svettis håller dressyrkurser med jämna mellanrum ;-)

(Tack för att du bjöd på ett gott skratt så här på morgonkvisten!!)

Svar: Då ska jag genast anmäla min maskin dit... kram :)
Esmaralda

6 Anonym:

skriven

Hej E,
Gillar Johan mig mer än vän?

Varma hälsningar

Lilian

Svar: Tveksamt.. men han tycker att du är attraktiv.. kram
Esmaralda

7 hh:

skriven

Hej! Lägenheten som ja ska kolla på nästa vecka..är den en bluff? Han verkade seriös via tel..men ville ha förskott..va tror du?
Kramar!

Svar: Ska du betala i förskott ska du noga kolla upp personen i förväg.. kram
Esmaralda

8 S:

skriven

God morgon kära Es! Behöver jag smsa chefen eller kommer hon ändå föra schemat normalt?

Svar: Kontakta du för säkerhets skull.. kram :)
Esmaralda

9 Anki:

skriven

Godmorgon Es !
eller
Kanske inte så god...hoppas du inte känner dig för mörbultad idag ....du duktiga kvinna ! Löpa minsann , jag springer väldigt ogärna...ja inte alls om jag skall vara ärlig ...Det är en bedrift att jogga och ha den disciplinen att göra det hemma ! Hatten av för dig Esmaralda !

Idag sol och kunglig födelsedag
Ha en underbar Valborg !

Kram Anki med flock

Svar: Att försöka jogga var mitt misstag.. annars går jag ALLTID... men så blev jag övermodig ett ögonblick och där fick jag för det !! Kram :)
Esmaralda

10 <3:

skriven

Goaste MG som slickade dina fötter. De vet när man behöver lite extra kärlek och omvårdnad. Har en vit mördarmaskin hemma som jag försöker gå lite på. Glad Valborg och kram till dig kära Es och till MG från mig och min lilla hund. Är bekymrad och ledsen att den vän jag trodde var en av mina bästa vänner är så off och inte verkar bry sig om vår vänskap. Hon gjorde en sak för några veckor sedan jag inte trodde om henne och när jag hörde av mig trots att det inte var ok helt mellan oss bemödade hon sig inte ens och svara fast jag fått tag i biljetter till en spelning vi pratat om och gå på. Jag har släppt tidigare saker som hänt och värdesätt vår vänskap fast en del tycker att hon är lite speciell och har autistiska drag. Ska jag släppa vår vänskap eller blir det bra igen. Vet att hon tycker om mig men förstår inte att hon ska komplicera saker så mycket ibland. Kram & Love
PS det känns bra på lilla resan med Fredrik. DS tror du han tycker om mig igen ? 💜💜💜

Svar: Ja din vän tycker verkligen om dig men beter sig märkligt emellanåt... och jag tror faktiskt inte att hon riktigt kan rå för det..... försök reda ut det som går att redas ut..... kram :)
Esmaralda

11 Li:

skriven

Hoppas det gick bra trots allt så du kan ge dig på löpbandet igen. Själv är det dåligt med träningen men jag har iallafall inhandlat ett par vandringskängor att gå in inför den tänkta El Camino vandringen som jag hoppas blir av i modern tid.
Jag håller på med min utveckling och ibland är det dom att gå på moln och ibland bara tungt, trist och skrämmande och framförallt ensamt.
Om du känner för det kan du inte skriva ett inlägg om "faserna" man ska igenom?
Det kan kännas som bom stop fast tittar man bakåt har man iallafall gått framåt!

Svar: El Camino... jag blir så sugen... och utveckling ÄR trögt.. ibland tar man ett skutt fram och ibland får man kämpa sig blå och man tycker inte mycket hände... men det är också under de stunderna man utvecklas..... kram :)
Esmaralda

12 Cj:

skriven

Haha, jag ser bilden framför mig😄😂, tur du inte gjorde dig illa.
Ska resa till ALanya med min kompis i maj? Ser du någon varning? Eller blir det en rolig resa, händer det något annat? Kram

Svar: Det ser ut att bli en bra resa.. jag ser inga varningar.. kram )
Esmaralda

13 AnnaK:

skriven

Haha......ja så kan det gå ;)

Strax iväg de dryga 10 milen till Ikea en sväng och inget ska jag egentligen ha! Men kul att komma ut lite :) Nästa gång kanske jag kör själv dit vem vet!

Humöret känns lite bättre idag iaf! Gissar att det är hormoner som spökar. Allt känns lite mer hoppfullt idag och jag törs tro lite iaf att detta kan vara menat för mig och att det blir bra. Lite hopp måste man ju ha iaf :)

Kram :)

Svar: Även om man inge ska ha så brukar det slinka med något litet hem i alla fall :) Skönt att humöret är bättre.. då tänker man klarare.. kram :)
Esmaralda

14 Agnes:

skriven

Oj, oj, oj..så du får till det, Es!
Tack för skrattet nu på morgonkvisten!jag kan se för mitt inre, hur du sitter som ett smäck i väggen, och hur Herr fralla försöker få in i sitt huvud, vad i herrans namn "Mamsen" nu pysslar med...

Fick även ett hjärtligt skratt efter det att jag läst Gunillas inlägg riktat till mig i gårdagens blogg...då även jag ibland läser bloggen från mobil...och endast kunde läsa till inlägg 83 under natten...och läste de övriga 7 via min stationära när jag nu kom hem...herregud...Tack för dina ord, Gunilla!

Män är knepiga varelser...svåra att begripa sig på...därmed mitt beslut att lämna dem därhän...är liksom inte värt sinnesfriden att släppa dem inpå livet...det finns så många andra fruntimmer för män att fördärva...så en mer eller mindre spelar ingen roll, haha!

Tycker jag!

Ha det bäst, alla, och kram!


Svar: Hädanefter kommer jag att tassa väldigt försiktigt på den där maskinen som jag för övrigt aldrig gillat... den har alltid haft nåt lömskt över sig !! Kram :)
Esmaralda

15 Nadja :

skriven

Hej Esmeralda! Jag ska flygresa på Söndag. Ska jag träffa kärleken då. Tacksam för svar!

Svar: I alla fall har du chans till en liten flört :) kram
Esmaralda

16 Linnean:

skriven

😂😂 Tack, för det jättegarvet redan i sängen på morgonen!
Är inte alltigenom ond utan undrar ju om du är ok så här dagen efter? Man kan bli väldigt öm efter sådana vurpor. Motion KAN vara livsfarligt! Men jag kan skratta mig grön åt sånt här. Gjorde själv en fantastisk vurpa utanför en Zooaffär här i stan. Ramlade i en grop, föll bakåt så benen for rakt upp mot himlen och häcken följde med. När jag väl märkte att inget var brutet så börjar jag skratta så hejdlöst så jag inte kunde resa mig. Alltså låg jag kvar på marken och skrattade så jag nästan spydde. Min kära brorsdotter stod bredvid och vred sig i skrattkramper. Folk tittade konstigt vilket fick oss att skratta än mer. Malmöborna får skåda mycket konstigt! En grå valborg har grytt. Nåja, ska iaf marinera kött till grillspett. Nu ska våren firas även om den verkar väldigt blyg i år. Hoppas dina kroppsdelar är intakta och att du, MG och alla ni andra får en skön och kul valborg!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Jodå tack.. lite öm i rumpestumpen är jag allt efter gårdagen !! Och tack själv för ett gott skratt i den här tidiga timmen... njut av grillspetten... så gott... kram :)
Esmaralda

17 Skrållann :

skriven

Hej!
Drömde i natt att jag blev rejält uppvaktad av en kort liten man med sydländskt bakgrund. Han fällde smickrande komplimanger och friade till och med. En helt ok dröm alltså och jag undrar om den betyder något?

Kram❤️

Svar: Drömmen betyder att du är redo för romantik.. kram :)
Esmaralda

18 Mikael:

skriven

aj aj, ibland är det skönt ingen ser en :)

Ez på löpbandet i framtiden

https://youtu.be/E52L3Ds5-DQ?t=1m26s

Kram :)

Svar: Ha ha ha... jajamän, med bara LITE mer träning är jag snart där :) Kram :)
Esmaralda

19 Jossan :

skriven

Usch jag mår riktigt dåligt i bröstet. Känns som jag inte har någon att prata med och jag känner mig så ensam. Jag mår så dåligt över hur alla skriver på Facebook att de fått jobb och jag kommer inte kunna jobba med det på iallafall 6 månader. Jag kanske inte ens klarar min praktik utan blir utslängd..
Jag får inte tag på L heller.. Vi har inte hörts på 1 vecka.. Jag undrar vad jag har gjort..
Vad har jag hjort för fel i mitt liv för att förtjäna detta? Har jag det onda ögat på mig? När vänder mitt liv? 😕

Nu ska jag snart gå upp! Laga scones och fula inför kvällens Valborgs firande!

Kram

Svar: Det är nu du prövas... det är tufft och skitjobbigt men du ska inte ge dig.. du har investerat för mycket i detta för att bara ge upp... och jag vet att du kommer att lyckas till sist. Något ont öga finns inte på dig.... njut av sconsen, slicka dina sår och ta nya tag... stor styrkekram !!
Esmaralda

20 Livsturisten :

skriven

Hahaha jag måste få skratta med dig fastän jag förstår att du nog blev halvt mörbultad. Jag e likadan, skrattar åt mig själv o bjuder på det. Ramlade rejält ute en gång o det måste ha sett galet kul ut. Låg där o skrattade o ett par kom rusandes o ville hjälpa. När de såg att jag skrattade kunde de inte låta bli att fnissa lite o frågade ändå "men har du inte ont?" och fick svar gapskrattaabdes "joooooo det gör jätte ont men jag måste skratta för jag flög ju". Tack för ditt svar igår o det är så jag anat... Ett "nja" för nåt intresse finns men nog inte på "min nivå" och då backar jag för att må bra i det. :-)

Svar: Ja ibland måste man skratta åt eländet :) kram :)
Esmaralda

21 Millan:

skriven

Hej!
Min sambo klagar på mig hela tiden o är på dåligt humör.
Kommer det att bli bättre?
Ha en bra helg.
Kram Millan

Svar: Det blir bättre bara om du gör något åt det... kram :)
Esmaralda

22 Solstjärnan:

skriven

Hej
Oj nej,vilken otur att dina fötter slog knut på löpbandet.
En av fötterna ville helt klart ta paus och det fungerade ju inte värst bra i praktiken att jogga med ett ben.
Kan tänka mig det gjorde ont.
Men nu vet vi somsagt att du är vigare än du någonsin trott,inte illa det.
MG gjorde så rätt med att trösta dig.Tänk så matte hitta på...
Vardagskul på egen hand är toppen((känner igen mig) men det är klart ibland går det mindre bra.
I detta fall kunde kanske en ny tränings outfit vara bra.
Skyddutrustning med dynor fram o bak och under..
Svettig utrustning men landningsvänlig absolut.

Ez har anmält mig till en veckosluts kurs i mitten av maj.Är det något för mig?
Har jag nytta av kursens innehåll i mitt framtida jobb?

Tack på förhand.☺
Kram Solstjärnan

Svar: Ja lite dämpande dynor här och var skulle inte vara fel..... jag tror kursen blir positiv... kram :)
Esmaralda

23 Amelie:

skriven

Godmorgon Es, Men aj aj aj säger jag, hur gick det med foten? Ja i de läget är man kanske glad att man har sin egna träningsstudio och inte var på ett gym... ;)

Idag blir det träff med goa tjejerna och deras barn. Mat, vin, snacks, spel och skratt :)
Önskar alla en riktigt härlig Valborg!
Kram

Svar: Mysigt ni ska ha det... kram :)
Esmaralda

24 Vonsan:

skriven

Tur att du inte skadade dig i alla fall. Kan du se hur det blir framöver med min vän och även bland mina väninnor. En av mina väninnor har inte hört av sig och det känns som om hon är sur på mig men jag vet inte varför. Däremot har hon varit ganska otrevlig mot mig innan hon "försvann".

Svar: Känns hon viktig för dig så ta ett snack med henne... känns som om det finna lite lagrad irritation från både håll här.. kram :)
Esmaralda

25 Susan:

skriven

Ha ha , jag har oxå råkat illa ut på en en sån helvetesmaskin, fast på gymmet😀 Småjogga när min kompis gick bakom o råkade dra ut sladden ur kontakten , resultatet tvärstopp😳, fall o skrattattack som följd. Går numera hellre på fast mark👍

Storhelg igen, mögväder, ensam ...får nog bli inomhusjobb o en go middag ikväll🍾🍴
Kram o härlig helg på er alla

Svar: Ja, vädret är inget kul... men en go middag låter desto bättre.. kram :)
Esmaralda

26 Jenny:

skriven

Godmorgon! Det är livsfarligt att sporta ;) Jag undrar om jag vågar låta personen som jag tänkt jobba och ta hand om mitt ställe när jag åker iväg en vecka. Ska jag behöva vara orolig ? Eller ska jag försöka hitta någon annan, det är jättesvårt att hitta någon.
Kram

Svar: I det mesta kan du nog lita på den personen du tänker på... saker och ting blir inte gjorda riktigt på ditt sätt men det kan du nog leva med.. kram :)
Esmaralda

27 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Du bjuder alltid så gott på dig själv. Har också försökt komma igång med lite träning. Kan du se om jag kommer att hålla i och gå ner något kilo innan sommaren är slut?
Kram Linda

Svar: Ja det finns det goda chanser att du lyckas med... kram :)
Esmaralda

28 Helena Ir:

skriven

Oj..oj..hoppas du inte skadade dig..när du knycklade ihop dig så där. Jag har också hamnat som en hög,mellan vägg och säng,när jag hoppat i sängen,efter en större insekt :) som en studsboll var jag, som hoppade ur studsmattan. Men jag tänkte: nu dör jag!För det var inte stort där jag hamnade..
Mina barn brukar undra varför jag gör vissa saker :)
I ditt fall,tur att du var hemma..och att MG skyndade sig till dig :)

Jag hade en känsla av att det inget skulle bli idag,min väninna är inte helt pigg. Trist,jag hade behövt kommit iväg. Lite sent att bestämma med annan väninna,så här..men imorgon så :)

Solen skiner..så en promenad blir det nog :)

Kram :)

Svar: Ja jösses.. man klarar värre fall än man tror !! ha en go promenad. kram :)
Esmaralda

29 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Är fortfarande nyfiken på R och vad som hände med hans förra relation eftersom han skrev till mig om den.
Vad ser du?
Tack!

Svar: Både han hans partner kände sig lite lurade och irriterade på varann.. kram :)
Esmaralda

30 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Kunde precis se det framför mig :) och så MG på det som pricken över i !
Kram ThereseC

Svar: :) Kram :)
Esmaralda

31 Morran:

skriven

Oj, oj, hoppas du inte skadade dig eller fick alltför ont. Farligt att träna, bäst jag stannar i soffan idag ;-)

Skall jag överklaga? Eller eg ingen fråga, jag anser att man inte skall acceptera fel och överträdelser, inte ens av myndighetspersoner, även om de omkring mig tycker det. Frågan är väl, kan en överklagan göra mig mer skada än nytta?

Kram!

Svar: Ja soffor bär sig inte lika hysteriskt åt !! Jag tror du måste, för att få frid i själen, överklaga.. kram :)
Esmaralda

32 Ingela:

skriven

Ja, du råkar då ut för allt möjligt, kul att du delar med dig till oss!:)
Duktig du är som tränar hemma, det är ju en jäkla bedrift att få till, tycker iaf jag...
Behöver själv sätta igång med ngt, trots att jag rör mig mkt, mer behövs vad det verkar...
Här i Uppsala firas sista April för fullt, som alltid denna dag! Själv har jag dock valt att vara hemma, är inte på humör för ngt alls sedan en tid tillbaka! Vet att jag måste sparka igång mig så att jag inte fastnar i detta men det är sååå svårt!!
Är så jäkla less på allt, känns liksom som att ingenting händer, allt står still. Jobbet, det ena, tar kål på all min energi och den där kärleken jag trott att jag ska springa på känns som ngt som aldrig kommer hända!

Es, kan du se ngt om min arbetssituation, kommer jag att vara kvar elr byter jag arbetsplats? Känner mig så ambivalent, trivs ju på stället, och det ena jobbet är helt ok men det andra, nä fy fan rent ut sagt!! Sliter som ett djur och den nya lönen gav knappt ngt plus alls i kassan, rent löjligt faktiskt och då tappar man ju sugen!!

Ha en fin helg alla!
Kram Ingela


Svar: Det känns som om något nytt kommer i arbetslivet.. något som blir bra.. kram :)
Esmaralda

33 Vonsan:

skriven

Hej. Skriver igen idag. Undrar bara om du tror att det kommer att hålla mellan min vän och mig?

34 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Något kul med en kompis, undrar vad det är
O du har svarat alla idag :).

Ridningen var inte positiv idag då barnet hade samma ponny som förra gången o då blev det närkontakt med manegen o gråt o tandagnisslan. Sade åt ridläraren o hon sa, att hon undrade vad det var då barnet annars är rätt bestämt av sig o får det o bli som hon "vill", eller ridläraen kanske ;). Så synd att vi inte kan fortsätta för den här läraren är av helt annat skrot o korn än den förra. Får se hur det går med galopperandet, något helt nytt för oss :). Spännande... Synd att det inte är så många gånger kvar. Funderar faktiskt om jag skulle klara av att rida mera? Skötsel går nog, ingen av dom "normala" hästarna "jävlas" med mig, är attans bestämd ;), men att sen rida, chicken?? Nåja, lär väl inte ha pengar heller så... Tänk att så mycket är fast på en sak...

Berätta sen för oss hur det gick på helvetesmaskinens dressyrkurs ;D. Den var bra!!

Kram Skorpan

35 Morran:

skriven

Tack!
Hoppas resten av helgen blir lugn och smärtfri.

Till Jossan. Jämför inte med folk på Facebook, vem som helst kan få mindervärdeskomplex av att läsa folks skönmålande och tillrättalagda historier där. Jämför med dig själv och din egen resa istället.
Och ge inte upp, fortsätt kämpa! Du är ju nästan i mål. Försök hitta saker i vardagen du är tacksamhet och tanka energi ur det. Även i det djupaste elände brukar det finnas något att vara tacksam för, t ex att du har hälsan, tak över huvudet och mat för dagen (om du nu har det).

Kram!

36 Månskenet:

skriven

Oj hjälp så det kan gå!
Tur att du inte bröt dej sönder o samman men du blev säkert blågul som Sveriges flagga runt vristerna, eller hur!? Att våra fyrfotade kompisar alltid kommer till "undsättning" i såna situationer, man måste ju liksom skratta från sej o ta hand om dem också o förklara innan det är dags att veckla ut sej själv, man har ju varit med själv oxå ju ;)
Ha det så gott o glad valborg o 1a maj!!!

37 Queen:

skriven

Kan du se något spännande på väg in i mitt liv som du kan berätta om?

38 Hönan :

skriven

Åh nej vilken otur! Hoppas att du klarade dig bra utan några skador? Och tack för ett litet fniss när det spelades upp i huvudet. I riktig "americas funniest homevideos" anda, synd att du inte fick det på film bara. Och stackars MG, vad håller mamma på med för tokigheter haha :)
Så var det Valborg igen och tyvärr är vårt umgänge dåliga på planering, så vi får se vart dagen bär. Någon brasa blir det nog inte, för det har man slutat med i stan. Tråkigt tycker jag, det är så mysigt med brasor. Tur med vädret har vi i alla fall. Hoppas på att dagen bär med sig något kul :)

Finns det något speciellt jag ska tänka på eller göra idag?

Stor kram och trevlig Valborg till dig Es och MG och alla ni andra i bloggfamiljen <3

Svar: se dig omkring lite extra ikväll.. nån du inte pratat med på ett tag kan dyka upp.. kram :)
Esmaralda

39 Carina ST:

skriven

Jag kan livligt föreställa mig hur det såg ut och det gav ett härligt skratt på morgonen. Men samtidigt fundersam kring hur det gick. Att du inte brutit något. Så läste jag kommentarerna här och förstod att du klarat dig okej. Jag har aldrig vågat mig på löpbandet på gymmet just på grund av att jag livligt kan föreställa mig att hamna i ett liknande läge. Hoppas dressyrkursen ska hjälpa :) Så att löpbandet beter sig i fortsättningen.

Li, jag läste din kommentar och känner så igen mig i att vara i en fas i livet där utveckling, förändring och en hel del kämpande är en del av vardagen. Kanske omständigheterna är olika men många hamnar i de där faserna i livet och ibland håller de i ett bra tag. Men jag tror att så småningom kommer man ut på andra sidan och har växt och kanske kan se tillbaka på det som något som gav något positivt.

Jag drömmer också om att vandra El Camino. Och har precis som du tänkt skaffa mig vandringskängor och börja gå in dem. Var och kollade på några för några veckor sedan. Ska göra slag i saken nu.
En styrkekram till dig Li.

Tack för svar Esmaralda. Jag hoppas att jag ska kunna få en plan som fungerar för mig. Så att jag ökar på min ork bit för bit och sedan utökar arbetstiden. Som det blev nu så ökade arbetstiden medan orken försvann.
Kram, Carina ST

40 Michaela:

skriven

Haha men gud vilken grej! Kan riktigt se det framför mig. Jag springer också på löpband i källaren och har någon gång varit på väg att ramla men lyckats hålla mig kvar.

Idag börjar mitt nya liv efter din seans igår. Är laddad :)
Kram!

Svar: Bra.. u go girl !!! Kram :)
Esmaralda

41 Maleficient:

skriven

Ha ha tack för morgonens skratt! även om det är ju lite elakt att skratta åt sånt. Därför håller jag mig borta från allt som har med mördarmaskiner att göra.
På morgonen satt jag och tänkte att jag minns att jag drömt men inte vad. så kom jag på att jag drömde i natt.
Och drömmen var så konstig. Därför hoppas jag du kan hjälpa med att tolka den.
Jag var på en färja med familjen, färjor är rätt så återkommande i mina drömmar.
Där träffade jag en kvinna, som du förutspått att jag ska träffa, jag tänkte alltså att det här måste varit kvinnan du sett åt mig.
Jag tror att vi hade sex, och sen kretsade tankarna rätt mycket om hur jag ville ha det nästa gång.
Sen var det plötsligt bara en kvart kvar till avgång, hade massa att packa och var rädd att jag inte skulle hinna gå av. minns att landgången var 16.00 om dessa siffror spelar nån roll
Kan du säga något om denna dröm?

Svar: Drömmen säger att du ska ta vara på tiden... ta vara på mötena du gör och kanske rentav våga ta lite mer tätare kontakt med intressanta damer.. kram :)
Esmaralda

42 Willan:

skriven

Hoppas det är bra med dig, Inte bra med för mycket motion :)
Har du bra tips hur man kan stänga av från energitjuvar utan att man får dåligt samvete.

43 Tanten:

skriven

Så tråkigt med vuxenastma. Det som är bra är att det ju finns bra mediciner. Trist ändå.

Kram

Svar: Ja jag som aldrig varit allergisk mot nånting alls o aldrig haft sådana besvär.... var själv övertygad om att det var kol.... på nåt sätt känns ändå astma mer ok... kram :)
Esmaralda

44 Fjärilen:

skriven

Hej Esmaralda!

Har jag någon hälsning från alltet?
kram:)

45 Bumble bee:

skriven

Hejsan Es!
Jag undrar en sak gällande min mormor. Hon ska på visning på två lägenheter nästa vecka eftersom hon inte trivs där hon bor nu. Ser du om hon har någon chans att få någon av dom? Eller hittar hon snart en annan lägenhet? Blir det någon flytt i år för hennes del överhuvudtaget? MYCKET tacksam för svar! Kram Bumble bee 🐝

46 Virrhönan:

skriven

Haha tack för ett gott skratt men vilken tur att du inte skadade dej. Jag undviker helst att springa på dom där konstiga banden, gå får räcka fast jag än i år bara har tittat utan att röra...går ute istället! Tänk att vi fått en solig Valborg hittills, ovanligt o ganska skönt är det ute oxå. Jag går inne med skallebang o plockar lite, känner mej inte på humör, ont i magen har jag med. Vad hittar ni på ikväll? Blir det grille och våreld? Verkar det seriöst med kärleksbekymrets dejt eller är jag helt glömd nu tro...? Han är ju duktig på att sprida sina charmerande energier...
Hoppas ni får en trevlig Valborg o ta det lugnt med mördarmaskinerna...😀

Svar: Ikväll laddar jag inför natten... vid 3 snåret far jag iväg till Kastrup o vidare till mitt älskade Dubrovnik !! fast en säng till vårelden får det blir för MG:s skull... han älskar såna tillställningar.... nej helt glömd är du inte... kram :)
Esmaralda

47 Undris?:

skriven

Hej Esmaralda!

kan du se hur min nästa pojkvän eller den rätta ser ut?

Önskar dig en trevlig resa
kram

48 Bumble bee:

skriven

Hejsan Es!
Jag undrar en sak gällande min mormor. Hon ska på visning på två lägenheter nästa vecka eftersom hon inte trivs där hon bor nu. Ser du om hon har någon chans att få någon av dom? Eller hittar hon snart en annan lägenhet? Blir det någon flytt i år för hennes del överhuvudtaget? MYCKET tacksam för svar! Kram Bumble bee 🐝

49 Bumble bee:

skriven

Hejsan Es!
Jag undrar en sak gällande min mormor. Hon ska på visning på två lägenheter nästa vecka eftersom hon inte trivs där hon bor nu. Ser du om hon har någon chans att få någon av dom? Eller hittar hon snart en annan lägenhet? Blir det någon flytt i år för hennes del överhuvudtaget? MYCKET tacksam för svar! Kram Bumble bee 🐝

50 Tanten:

skriven

Ja,absolut. Måste man nu ha något så är ju vuxenastma ändå att föredra. Håller tummarna att den ändå blir lindrig i långa loppet.

Ha en fin resa till Dubrovnik.

Kram

51 Queen:

skriven

Kan du se något spännande på väg in i mitt liv som du kan berätta om?

52 Monica:

skriven

Haha fick ett gott skratt! Har själv varit inne på att skaffa ett löpband. Men jag kommer säkert skada mig. 😂
Funderar på att söka jobb i Norge...svårt att hitta något här hemma.
Hittar jag jobb snart eller tar jag med löpbandet till Norge? 😜

Varm kram

Svar: Norge kan nog vara värt att prövas på en tid,, kram :)
Esmaralda

53 Lollo:

skriven

Hej Es!

Jag har en fråga?
För några dagar sedan när jag sov hörde jag en tydlig röst omkring mig men vet inte vad den sa? Innan jag sov så prata jag till min ängel och fråga om kontakt med denna eller min guide. Nu undrar jag om detta bara var en dröm? vilket kändes verkligt för jag var halv vaken och blev rädd av rösten jag hörde(en manlig röst som mumlade något)!

Mycket tacksam för svar
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: