Funderingar....

 
 
 
 
Nu har vi nyss varit ute & traskat i spenaten
 
 
Jag är ju ingen skogsmulle  och var livrädd att  bli attackerad av massa  fästingar.... fast jag höll också  ögonen öppna efter kantareller.. även om jag föredrar de som säljs i  butik !!
 
Inte en enda kantarell och inte nån fästing heller !!
 
 
Kossorna däremot är jag väldigt förtjust i !!
 
Särskilt den som tittar mot kameran till .. hon har blått halsband och är väldigt nyfiken på oss.
Då och då står hon vid ytterdörren och liksom väntar på att vi ska komma ut... och gosa, klappa och pussa på näsan.  Nästan som en jättestor Mannabonne !!
 
Finns hon inte i närheten så ylar man  för full hals : KOSSORNAKOSSORNAKOSSORNA... och då kommer hon vackert  travande  med  högburet huvud.... gracil som en koprinsessa !
 
Hade jag haft plats och möjlighet så hade jag skaffat mig en ko. Den saken är klar.
 
 
 
 
Under vår promenad hittade vi riktiga soptunnor också och det var ta mej tusan en orgasmisk upplevelse.
 
För här är det sopsortering som gäller.  Allt matavfall kastas ute i en frysbox utan botten och jag  tycker det är vidrigt äckligt att öppna locket... det  kan ju finnas vilka hemskheter  som helst.... Nettan öppnar... och jag  vänder skrikande upp och ner på  hinken... sen på med locket och vi rusar därifrån !!
 
 
 
På ett gammalt utedass är det fiffigt ordnat... i ena hålet stoppar man all plast och i andra hålet allt papper.
Fast vi sitter ju här med massa bröte som inte platsar i någon av kategorierna... men det problemet är löst nu när vi hittat en tunna UTAN sortering. YAY !!
 
kram & kärlek
1 Skorpan:

skriven

Ja ni är verkligen ute på landet, men vilken tur att internet fungerar i alla fall, fastän sopsorteringen inte kanske är så hejsan ;). Här sorterar jag loppisgrejor i säckar för nu ska det paceras undan för en tid, i all evighet hoppas jag. Vad som sker med en hylla o ett skrivbord som står lite mitt i alltihopa, ja det vete katten. En stor brasa kanske ;), nej det går inte i tätort... Lite tid kvar o få det fixat, också. I mitt nästa liv ska jag vara klok o inte införskaffa onödiga prylar. Eller ja alternativt bo stort o få allt o rymmas hur bra som helst. Undrar om jag inom 1-3 år kommer att ha mera utrymme än det jag har nu? Eget hus kanske? Med badkar, sånt med tassar ;)
Kram Skorpan

Svar: Du kommer att ha mer utrymme fast inte sådär grandiost stort.... bra tänk att för varje ny grej man skaffar.. så kastar men en som man väljer bort.. :) Kram )
Esmaralda

2 s:

skriven

hej
trevligt...
jag är ju bond unge men har ko skräck....
sopp sortering ligger inte för min personlighet....
de ska ju sorteras så man blir galen....
love sus

Svar: Råkade du ut för nåt elakt koexemplar kanske ? Jag har haft tur.. har bara mött de snälla goa kossorna.. kram :)
Esmaralda

3 Liten:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser han fram emot att jag ska flytta? Ser han det positivt?
Kram

4 IeIe:

skriven

Kossor är kloka och fina djur.. Jobbigt med soporna, förstår inte varför det ska vara ett sånt gnat och tjat om denna eviga källsortering till höger och vänster.. Hade ju varit enklare att bara ha en stor tunna för varje hushåll med olika plastpåsar där diverse skräp slängs i och sen får nån stackare sortera påsarna och ev. göra kontroller om innehåll på en avfallsstation.. Det hade nog varit tusen gångare smidigare än nu.. Och sen är det ju ett slitgöra utan dess like att sortera allt skräp rätt, speciellt med tanke på att material blandas och ofta vet man inte ens vad som är vad och hur det ska sorteras.. Och lurigt är det oxå för jag upptäckte nyligen att man måste slita bort skruvfästet från tex juicepaketet eftersom det är i plast och själva förpackningen räknas till papper.. Om man nu ska vara så pass noga vill säga.. Så det är ju inte så konstigt egentligen att folk "fuskar" och inte ids göra alla procedurer när det kommer till att slänga skräp och källsortera..

Fråga.. Vad var det egentligen H såg i backspegeln då han låg framför en annan bil? Kan du se eller känna av något? Skulle vara intressant att veta för jag tror inte han såg i syne eller så utan att det verkligen var något men frågan är vad..

Tack och ha en fin kväll :)

5 F:

skriven

Kan du se vilken utbildning som skulle passa mig?

6 F,u:

skriven

Vad har jag framför mig när det gäller karriär

7 Kiara:

skriven

Hej igen Es!
Nu gjorde du mig väldigt nyfiken! Jag frågade angående flytt i framtiden om de skulle bli i en ny stad eller där jag bodde som liten och du skrev "att det skulle bli både och men inte vilken ordning". Då kommer en annan fråga jag undrar över: kommer jag bo själv eller kommmer jag flytta till dessa ställen med min soulmate? Jag menar flyttar vi först till ett ställe och sedan till ett annat eller flyttar jag själv härifrån där ja bor nu till en annan stad pga ev jobb och sedan till en stad med min soulmate? Tack i förhand! Kram Kiara ❤

Svar: I alla fall så kommer du att bo på ett av ställena tillsammans med din kärlek.. kram :)
Esmaralda

8 Signe:

skriven

Hej!

Finaste kossorna! Rogivande med idisslandet ☺️.
Kan du se ngt om mitt kommande jobb? Samtal, skrivbord, sjukvård?

Kram på er!

9 Lite anonym denna fråga:

skriven

Hej Esmaralda!
Tycker han det ska bli skönt att vi flyttar snart, jag och barnet? Ser han fram emot det?
Kram

10 Lavena:

skriven

Tack, goa, söta, rara du för svaret!

Visst fasen är det som du säger!

Och det är väl tur att det hände så pass kvickt efter att vi börjat träffas, men jag kan ändå inte låta bli att sakna alla kvällar i telefon, alla skratt, allt vi kunde PRATA om...

Vi connectade verkligen till max, och jag saknar den VÄNNEN!

Stör mig på att han inte bara kunde säga det och sen ha det ur världen! Så fegt att bara skriva och sen inte våga svara i telefon...

Det är det största sveket, anser jag, för han sviker sig själv också! Vi har peppat och stöttat varann i veckor nu, och sen ska det bara ta slut för att "kemin inte stämde" när vi träffades...

Bah!

Fan att man ska va så intensiv i allt man gör och säger!!! Fast sen tycker jag samtidigt att jag förtjänar en man som kan ta mina sanningar och servera sina egna! Som lever fullt ut och ger och tar emot med samma energi - i det här fallet verkar det vara lite offerkofta och prestationstävling, vilket jag mycket bestämt avhåller mig ifrån!!!

Jaja, jag håller profilen på dejtingsidorna och tar emot både gulliga och NOT-gulliga kommentarer😂 Nån gång är det även min tur, och jag är så in i Bengan tacksam över den här upplevelsen, för han har tillfört mycket fint!!!

Än en gång: tusen tack för ditt stöd och för att du tar dig tid!

PS: kanske kon är nån reinkarnerad gammal bekanting😉

Stor kram till alla som behöver en💞

Svar: Och kram till dej :)
Esmaralda

11 Tanten:

skriven

Anki, tack ska du ha. Önskar och hoppas att få mer kontakt med de små i framtiden, och kanske till och med få se. Vill verkligen leva i samklang.

Kram

12 Caroline:

skriven

Mitt liv känns trist nu, blir de någon vändning?

Svar: Definitivt så vänder det.. kram :)
Esmaralda

13 <3:

skriven

Hua ryser när jag ser bilden på fästingen. De är så vidriga och otäcka. Kan du se om det ordnar sig med badet och sjukgymnasten som är så avig och elak. Tror min läkare gjort allt han kan. Funderar på och anmäla henne för felbedömning och mycket illa bemötande. Hon sätter sig upp över min läkare och verkar vägra vika en tum från sitt beslut. Osäker om jag orkar och ska gå på rehab som är planerad nästa vecka. Under den tiden ska jag få en annan sjukgymnast hoppas att hon kan hjälpa mig.Kan du se något kära Es om den här soppan som oroar mig.
Kram

14 Helena Ir:

skriven

Jag är nog också lite ko rädd,precis som s(2. Tycker de brölar så förskräckligt och varje gång jag gått in i en ladugård har jag varit rädd att jag ska få en smäll av bakbenen (vet inte vad det heter :) på kossorna.Tycker de stampar och låter så :) och nej,det har varit kossor inte tjurar :)
Men det finns säkert snälla exemplar..jag har aldrig bott på en bondgård..så vad vet jag :)

Jag gillar sopsortering,men inte utedass..kanske en vanesak,det också!

Fina bilder..
Kram :)

Svar: Min farfar hade en kossa som hette AnnMarie och jag fick sitta på hennes rygg... det var väl så jag började tycka om dessa underbara djur.. kram :)
Esmaralda

15 Mn:

skriven

Hej ES!
Mannen som tittade förbi mitt jobb igår är det HAN?

16 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Verkar det bli flera år av ensamhet nu? Eller ser en ny kärlek ut att hända inom sin tid?
Kram

17 Yvonne (gammal kund ):

skriven

Jag gillar också kor jättemycket!

Jag la allt märke till "era ". Och var sugen på att prata med dom.
Men det fanns så mycket annat som tog min uppmärksamhet just då 😉

Kram kram Yvonne

Svar: Ja "våra" kossor är så fina :) Hoppas körningen till HBG och tillbaka gick bra... kram :)
Esmaralda

18 Lizette :

skriven

Hej!
Kossor är gulliga :-) och väldigt snälla, farfar hade kor när jag var liten och det var alltid så roligt gå ut å hälsa på korna med honom.
Varför träffar jag ingen riktig kille? Alltid något med dem jag träffar.. Blir liksom aldrig på riktigt..de är så trasiga.. Ser du något om detta? Kram

Svar: Försök se o lägg märke till en annan typ av killarna som annars bara brukar passera förbi dig.. kram :)
Esmaralda

19 Malin:

skriven

I morgon är det ett år sedan jag köpte min sista seans. Då var din KÄNSLA att kärleken inte skulle vara långt borta... Jag var 34 år första gången du skrev i deans att jag skulle möta honom inom 2 år... Om några månader fyller jag 40 år! Jag är bottenlöst förtvivlad!

Svar: ja, det förstår jag... men jag SER kärleken framför dig... jag ser ju att den kommer men är hemskt ledsen att det röjt så länge.. kram :)
Esmaralda

20 Heaven:

skriven

Kossor är Goa! Ser du vad mina arbetskollegor tycker om mig es?

21 Hemliga H:

skriven

Hej Es!
Jag har ett stort intresse i K, har han det tillbaka eller misstolkar jag?
Jag vågar inte ta steget :/ kram

Svar: Avvakta lite.. hans intresse är på väg att landa och snart vet du.. kram :)
Esmaralda

22 Chopper:

skriven

Ha ha helt underbart 😂ni kan ju aldrig ha tråkigt ☺.

Ja sopor å fästingar inge skoj å mycket otrevligt 🙄. Kossor mmm fina men blir väl lite skit efter dom å😉. Glad å tror jag är på rätt väg 😆😆

Svar: ja du är helt på rätt väg.. kram :)
Esmaralda

23 Filippa:

skriven

Skulle ja fixa o ha en 2årig dvärgtax i år tror du?

Kram

24 Louise:

skriven

Jag gillar kor men mest hästar.
Jahopp då får man väl söka sig till de sociala myndigheterna,nästa omtentamen till avhandlingen är i april nästa år tyvärr :-(. Men nu har jag i alla fall tid att läsa hennes text noggrant och få rätt på skiten. På fredag har vi möte med vår handledare vi hade i examensarbetet så vi och jag hoppas en bit av det kan fixas så jag får studiebidrag för jag har inte lust alls att gå på soc.
Sambon ska ringa fk imorgon och höra hur det går med det där 1 års innestående bostadsbidrag. Det är alltid en massa klödd där.
Imorgon börjar skolan och sen på eftermiddagen har jag en intervju, sen på torsdag har jag en annan intervju på morgonen. Jag hoppas jag får napp denna gången. Väntar på min VFUplats också som jag kommer få inom 4 veckor...suck.

Kan du ge mig en liten hint hur det kommer gå för mig på intervjuerna?
Jag söker men någon måste ju vilja ha mig? Ehm...ser du kanske också om vi kommer upp till opponeringen med examensarbetet nu i december?
Nåja...hoppas på svar iaf.

Ha en bra kväll. Kramar

25 Liljana:

skriven

Hej
Kan du se någon ljusning i min ekonomi?
kram

Svar: Det kommer att ljusna.. kram :)
Esmaralda

26 Queen :

skriven

Undrar om vi kommer få fler barn ❤️

27 Mi:

skriven

Hej!

Kommer jag att få ett jobb igen förhoppningsvis snart??

kram

28 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Håller just nu på att rensar, kommer jag ångra saker jag slänger tro?
Kram

29 Kiara:

skriven

Tack för ditt svar!
Kommer det dröja länge till innan jag kommer flytta från min lgh till en annan stad? Tack återigen i förhand! Kram Kiara ❤

30 Elinora:

skriven

Vart kommer min nästa flytt bli till? lägenhet eller hus? & dröjer det länge tills dess?

Mycket tacksam för svar

31 F:

skriven

Vad har jag framför mig när det gäller karriär

32 Tänkaren :

skriven

Behöver veta om de som renoverar hemma hos oss , går det att lita på dem?? Är de ärliga??

33 La familia:

skriven

Blir det tillökning tro i vår familj ❤️❤️

34 Malin:

skriven

Ja, och HUR länge till kan det dröja!!?? Du skrev att din KÄNSLA var att det inte skulle dröja så länge och det var ju fel, men du skrev också att "Det kan ske i morgon – och det kan ske om två år." Betyder det att det absolut borde ske inom ett år nu då!!?

35 Virrhönan:

skriven

Godkväll!
Ser så idylliskt ut där ni är, Småland är härligt! Fästingar får mej att rysa men kossor... Tittar man in i deras ögon så blir man bara så himla kär, det är nåt speciellt med ögonen...
Det känns på nåt vis som jag är på väg att rasa ihop, jag är så trött, orkar knappt ta hand om hemmet o är mest på dåligt humör. Ser allt som måste göras men orkar inte, ingen ordning nånstans. Vad är det som händer med mej? Ser det ut som jag kommer bli sjukskriven framöver? Vet inte hur jag ska hitta krafter igen....

36 ängeln:

skriven

Hej, underbart att ströva på landet! Varför svarar inte väninnan på sms?

37 A:

skriven

Är det någon idé att mejla P? är så osäker...kommer det ens bli något?

38 Lilla jag:

skriven

Vilket jobb passar mig? Vad ska jag sattsa på?

39 Tvillingmamman:

skriven

Åååh älskar kossor <3 De påminner mig om min pojkvän hehe.. Väldigt snäll och lite blåst. Hoppas du slapp fästingarna!!

Svar: "skratt" & kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: