I natt var en magisk natt....

 
Natten till idag satt mamma och jag ute....med varsin whisky... och väntade in de utlovade stjärnfallen.
Det skulle ju bli massor
Och för varje stjärna som faller får man ju önska sig något - och vi hade långa listor.
 
 
Bortåt 100 fall i timmen var utlovad.
 
Men så började det mulna på och regna och vi insåg att jaha, nu missar vi hela kitet.
 
Men vad gjorde det ?
 
Vi hade det så mysigt i alla fall   - när regnet trummade mot plasttaket, glasen fyllda av bästa ( och dyraste) whiskyn och  samtalade om gamla tider, gamla vänner , gamla husdjur och allt sånt där som man nästan glömt.
Det var en magisk natt
 
kram & kärlek
 
 
1 Queen:

skriven

Hej hur blir det framöver... Kommer vi lyckas med utomlands projektet. Kommer vi bosätta oss där?

2 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
På måndag börjar jobbet igen efter semestern och jag undrar om du kan se något hur det blir för mig under hösten? Eller kan du se någon kärlek runt mig snart?
Kram Linda

Svar: Jag ser inte annat än att det kommer rulla på som vanligt på jobbet... kärleken kommer men kanske en flirt först.. kram :)
Esmaralda

3 Fjäril:

skriven

Hej esmeralda undrar om du kan se om vi behöver vara oroliga med vårt företag, det har inte varit så mycket att göra det sista...kommer det ändra sig, till det bättre snart. Kram

4 Li:

skriven

Vad mysigt det lät! Stjärfallet kan ju bli en annan natt.

Svar: Ja, absolut :) kram :)
Esmaralda

5 Helena Ir:

skriven

Åh så mysigt,tänk att få göra det med sin mamma!
Förstår att ni haft mysigt,det ser så fint ut där ni sitter..en kväll/natt att minnas..som man mår bra av att plocka ur minnesbanken.

Själv blev jag skitledsen,så där helt plötsligt..luften gick ur mig..det finns bättre,och det kommer bättre..så är det att vara människa..

Ha det bra!
Kram :)

Svar: ja, det var sååå mysigt fast idag var det trögt att stiga upp... och det var bara mamma som glatt skuttade ur sängen och gav sig ut på tidig MG promenad !! Ibland går luften ur oss.. men den kommer tillbaka.. kram :)
Esmaralda

6 Cissi33:

skriven

Åh jag älskar när man hör regnet och det får gärna åska också. Tända ljus. Mysigt ni haft det! :-)

Jag har tappat en silverring som jag väldigt gärna vill ha tillbaka. Har för mig du sagt att du inte brukar hitta borttappade saker men tänkte om du kunde se om den är borta för alltid, eller komma dyka upp?

Kram!

Svar: Ja, jag älskar sånt :) Jag tror faktiskt att ringen kommer tillbaka till dig även om det kan dröja.. kram :)
Esmaralda

7 Michaela:

skriven

Gud så mysigt! :) Ser du något kring min höst/vinter? Någon period som blir lite extra bra? Kram

Svar: Jag ser dig extra glad en period under vintern men kan inte se varför.. kram :)
Esmaralda

8 Hönan:

skriven

Men åh vad mysigt det lät! Synd att det mulnade på, men lät som ni hade det väldigt bra ändå :) nu förstår jag varför jag såg 2 stjärnfall i går. Förra året när det också var mycket stjärnfall satt vi på ett berg med havet framför oss och spanade stjärnor. Tyvärr såg vi inte så många stjärnfall då, men däremot såg vi något märkligt grönt sken, undrar än idag vad det kan ha varit.
I morgon blir det träff med en vän från gymnasiet, kunde inte skjuta på det längre. Kan säkert bli trevligt, även om jag inte har jättelust. Finns det något som kan vara bra för mig att veta innan träffen? Något att tänka på eller så?

Kram

9 Fjäril:

skriven

Hej esmeralda undrar om du kan se om vi behöver vara oroliga med vårt företag, det har inte varit så mycket att göra det sista...kommer det ändra sig, till det bättre snart. Kram

10 Queen:

skriven

Hej hur blir det framöver... Kommer vi lyckas med utomlands projektet. Kommer vi bosätta oss där?

11 Lena:

skriven

Det är ju DU som är stjärnfallet!!!! Försöker hålla modet uppe så gott det går själv..... Kan du se om jag kommer att måsta operera ryggen igen? Läkarna säger olika och jag vet varken ut eller in..... Eller kommer jag att fortsätta hanka mig fram som nu? Många tankar- att välja sitt eget bästa är SKITSVÅRT!!!! Tack finaste stjärnan för allt pepp💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar: Se till så du kommer till en riktig specialist... och den ska du lita på... kram :)
Esmaralda

12 Heaven:

skriven

Vad mysigt! Es, ser du om jag kmr börja dejta någon av de jag håller kontakten med är menad för mig?

13 AnnaK:

skriven

Lät ju rätt mysigt ändå :)

Drömmer lite då och då drömmar med samma tema. Det är alltid så att det spökar i en begränsad del av en byggnad och att det inte är välvillig aktivitet. Men bara man håller sig från det rummet så är man trygg. I regel finns det också något lockande över de rummen. Att de är jättefina eller att det finns något fint man skulle vilja ha där. Är en väldigt obehaglig känsla i de drömmarna. Vad kan de betyda tro?

Kram :)

14 Ullegull:

skriven

Hej E!
Första veckan på jobbet efter semestern snart avklarad och redan mår jag dåligt. Måste härifrån! Hur ser det ut på jobbfronten för mig? Hoppas finna ett jobb som inte får mig att må dåligt och ge ångest snart. Var på intervju för en tjänst jag verkligen ville ha nyligen men som tyvärr gick till en annan. :-(

15 F:

skriven

Provar igen o hoppas på bättre tur... Kan du se om vi kommer lyckas med vårt projekt utomlands o bosätta oss där iframtiden? Kram o trevlig helg

Svar: Var beredd på att det blir motigt emellanåt. Fixar ni det och tar er vidare, ja då är chansen stor att ni lyckas med projektet och drar utomlands.. kram :)
Esmaralda

16 Sus:

skriven

Hej
Va magist.....
Visste inte ens om att de var stjärnfall ....
Är oförmögen att göra något....
Love sus

17 Klara:

skriven

Hej Ez!
Borde jag satsa på skådespeleri/sångerska, jag har alltid fått känslan av att det är något jag borde satsa på, eller ser du mig göra något helt annat i framtiden?
Kram Klara

18 Stjärnspanare:

skriven

Magisk syn!! Här var det mulet minsann.. Men annars älskar jag allt som har med rymdfenomen att göra. Blodmånen för ett tag sen var också häftig :-)

Passar på att fråga om hösten, ser du någon detalj där?

Stor kram på dig!

19 h:

skriven

Hej!
Tack för svaret angående jobbet att jag inte behöver vara orolig! Men ser du om min chef kommer skicka mejl te mig snart?
Kramar!

20 Nettan:

skriven

Jag undrar om jag gör något förhastat vad det gäller en valp. Det är en russkiy toy. Ska träffa uppfödaren på söndag.

Trevlig fredag!

21 Pia 68:

skriven

Hej.
Jag brukar också ägna mig åt att titta på himmelens olika fenomen. Ibland går det bra:)

Om du har tid så undrar jag om du kan se något om jobbet jag nu sökt. Kommer jag att stöta på problem? Hur stora är mina chanser?
Kram på dig ❤️

22 Fjäril:

skriven

Hej hur blir det framöver... Kommer vi lyckas med utomlands projektet. Kommer vi bosätta oss där?

23 C:

skriven

Kan du möjligtvis se om jag och personen jag tänker på får tillbaka kontakten sådär som vi haft förut? Eller är det bara ett minne blott..

24 Skorpan:

skriven

Ja det är till och vara växlande molnighet så man inte ser så mycket, men det är ju nog sällskapet som har störst betydelse :).

Vi skulle iväg till loppiset och hade bilen fullpackad och då hände inget när jag vred om nyckeln. Ackumulatorn hade sagt upp kontraktet, jippii, o det blev till att handla en ny. Som tur var kom vår hjälpsamma granne hem just då vi skulle starta o jag fick hjälp av honom. Himla tur i oturen alltså ;). Kan tillägga att bilen går som en ängel...

Så nu undrar jag om hör kommer med något nytt åt mig eller fortsätter livet som förut, lite småtrist sådär ;)?

Helena Ir, tack för gratulationen, väntar ännu på besked från den andra platsen. .

Loppisrunda på nytt.
Kram Skorpan

Svar: Lite småtrist ett tag till men små glädjeämnen mitt i detta... se dem och ta vara på dem och det vänder fortare.. kram :)
Esmaralda

25 Virrhönan:

skriven

Sånna mysiga stunder måste man ta vara på, skitsamma om regnet faller o stjärnfallet uteblir, det kan man se en annan gång. En kompis berättade att hon inatt klev upp mitt i natten irriterad för hon inte kunde sova pga sina restless legs, ute hör hon glada skratt från barnen o blir ännu mer irriterad. Men när hon tittar ut ligger dottern o sonen inlindade i sina täcken o tittar på stjärnfallen o har det hur mysigt som helst o vips var den irritationen väck. Det är sånna tillfällen man får tänka tillbaka till senare i livet....
Det blev en skön dag idag, varmt o soligt. jag önskar er alla en trevlig helg. Kram

Svar: Ja, det är just sådana tillfällen som blir varma minnen.. kram :)
Esmaralda

26 Mackan:

skriven

Vad mysigt ni haft det och fin bild på din söta mamma<3

Ps: kommer det bli bättre för mig snart?
kram

Svar: Tack :) Och ja, det vänder och blir mycket bättre.. kram :)
Esmaralda

27 Elsa:

skriven

Åå vad mysigt! Kanske ge det ett nytt försök ikväll? Kan du se några varningar på resan? Kram

Svar: Nej, det kommer gå fint.. kram :)
Esmaralda

28 Jonkan:

skriven

Nu är det på gång igen, blir studierna bra för mig?
Funderat länge och väl nu.

Svar: ja det känns bara bra.. kram :)
Esmaralda

29 Emmiie:

skriven

Så mysigt! Vilken fin och gemytlig stund ni måste ha haft, allt kanske inte blir som tänkt men huvudsaken att man gör det bästa av situationen ändå, vilket ni tydligt gjorde med whisky, prat och nostalgi :)

Synd att jag missade stjärnfallen fast.. Det regnade och så inatt så hade nog inte sett något ändå men blodmånen i höstas missade jag inte. Det var en upplevelse som jag sent kommer glömma om ens någonsin..!

Hmm.. Skickade sms till K igår och inget svar än, är lätt besviken och uppgiven. Känns inge kul med vår relation och jag är inte den som ids hålla på att jaga folk längre för att hålla kontakten så jag backar hellre när jag märker att folk inte reagerar eller inte har tid eller vad det nu än är som är ivägen..

Och med risk för tjat och upprepning nu..

Kan som inte riktigt släppa ämnet K för hon betyder så mycket för mig då både hon och jag är den enda familj vi har i vår trasiga släkt och näe.. Det är inte bara därför vi har en nära relation utan för att vi verkligen trivs i varandras sällskap trots viss åldersskillnad och olikheter.. Sen har vi våra likheter oxå plus att vi kommer bra överens rent allmänt. Det har som flutit på bra mellan oss, vi har kunnat pratat och umgås fram tills nu, då hon är upptagen, stressad med allt och alla..

Och handlöst kär dessutom, där (verkar det som) deras tid är mer viktigt än något annat.. Vilket jag förstår för när ens stora livskärlek knackar på dörren så är det ingen man skickar bort utan är det rätt så är det rätt och då är det bara köra och känna tacksamhet samt glädje över att "the one" äntligen dök upp, speciellt om du saknat den person större delen av ditt liv.. Men mjo..

Jag skulle hellre vilja höra att K sa att hon inte har möjlighet att ha kontakt just nu istället för att oftast säga "sen" eller det klassiska "jag hör av mig" vilket sällan blir av.. Det går ju varken prata eller ens umgås längre och det gör ont.. Och att hon kommer ha tid så småningom är en klen tröst för det låter som det ligger långt bort i tiden fast ja.. Jag har H iaf och viss kontakt med D så det är iaf nånting, bättre än inget..

Mer vänner kan jag skaffa helt klart men helt ärligt.. Jag har varken den orken eller energin att lägga på nya bekantskaper, folk har en tendens att vara så knepiga och besvärliga. Det tar oftast mer energi än det ger och jag är inte heller som alla andra så vad andra gillar rent allmänt intresserar inte mig det minsta. Jag söker djup, äkthet och utbytte på så många olika plan istället för något ytligt spel för fasaderna.. Sånt påhitt tål jag inte och därför har jag en tendens att vara i krock med mycket som är just nu..

Hmm hmm.. Nu skrev jag rätt mycket och gode så långt oxå fast.. Det var skönt att skriva av mig lite, känns som redan lite bättre.. Ska nog fortsätta lyssna på musik nu och fastna i något intressant, kanske ett nytt serieavsnitt eller någon artikel..

Blir nog bra, och sen blir det att fira H.. Baka vegansk tårta och laga middag. Då blir det fullt upp men det är kul så det går bra. Jag gillar att "skämma" bort mina närmaste med diverse påhitt och annat skoj, inte för att jag måste utan för att jag vill, och speciellt då de fyller år! Hihi.. :)

Nåväl, ha en fortsatt fin dag och helg :) Sköt om er, både du Es och alla andra fina själar. Ni är värdefulla, glöm aldrig det <3

Svar: Jag tycker du ska sluta höra av dig... då kommer hon nog känna saknaden efter dig...och så småningom hör hon själv av sig.... ibland blir det sådär och jag tror det är tillfälligt.. ha du oxå en fin helg nu.. kram :)
Esmaralda

30 Fanny:

skriven

Vad trevligt det skulle vara att se stjärnfall! Det har jag alltid velat se.. Minns att jag ofta inbillade mig som liten att jag sett stjärnfall.. Fast det var ju inte riktigt sant!

Om jag skulle ha tur att se stjärnfall nu så skulle min önskan vara en bra hälsa. Jag har mått dåligt länge, över ett år och nu vill jag ha slut på detta elände. Jag har ingen ork längre.. Mitt liv är så begränsat, kan inte göra nåt. Jag vill börja se ljuset igen, kunna njuta av livet fullt ut.. Finns den framtiden för mig Es? Kommer orsaken till mitt mående hittas snart? Och när..

Kram

Svar: jag vet inte hur eller när men ditt mående blir bra... för jag ser dig pigg och i full gång i framtiden.. kram :)
Esmaralda

31 Mimi:

skriven

Hej Esmaralda!

Kan du se något om hur hösten/vinter blir? Hoppas på en bra förändring i livet.

kram

32 Skorpan:

skriven

Skolan nästa...
Företaget ville inte ha mig av någon orsak, tror det var den blivande kollegan som inte tyckte att det var jag som skulle väljas, vad tror du Es?
Kram Skorpan

33 Susanne Amalia:

skriven

Det är magiskt vackert... vilken lycka att få sitta och njuta av detta...
Jag förstår att ni hade trevligt och underbart..

I går försvann min halva text .. ville berätta för dig om när jag tog min mamma upp till läkaren och hon slängde sig handöst ut ur bilen för att hon var sur över att jag hade sagt åt henne att använda sina medicinska hjälpmedel.. hon kastade sig ut ut bilen och skrek hjälp!! hjälp!! min dotter slår mig och är elak mot mig.. sedan gick hon in till läkaren och fick ett psykbryt.. la sig på golvet och sa att hon fick hjärtinfarkt... och sjukvårdspersonalen tittade snett på mig... Hon polisanmälde mig för att jag inte gjorde som hon sa och att jag behandlade henne som en tvåårig och att hon inte fick maten serverad två gånger om dagen av mig.

och allt bara för att jag hade sagt att jag var glad när jag skulle hämta henne,,, till polisen sa hon att det var brottsligt att jag säkert levde ett bättre och mer spännande liv än hon..

Men polisen var tuff och sa att man fick inte hitta på saker om andra bara för att man var sur eller ville ha något man inte fick..
MEN INNAN VI KOM DIT... omg..

NU tänkte jag ställa en fråga.. som inte berör detta.. Kommer intervjun (som ska släppas ut i en stor svensk tidning) gå bra och vara mig till fördel?? Det är lite viktigt och jag är lite nervös..

Önskar dig en underbar dag... vi har varit och badat EllaBella och jag .. och nu ska vi ut och leka ... kramar till dig och MG ...


Svar: Ja, din mamma är då inte lätt att tas med och det är beundransvärt av dig att du fortfarande orkar ställa upp alls för henne.. det har hon inte gjort sig förtjänst av. Var inte nervös, intervjun kommer gå riktigt bra.. så mysigt med bad o lek.. MG berättar att han och mormor spelar massor av fotboll.. kram :)
Esmaralda

34 Ullegull:

skriven

Hej E!
Första veckan på jobbet efter semestern snart avklarad och redan mår jag dåligt. Måste härifrån! Hur ser det ut på jobbfronten för mig? Hoppas finna ett jobb som inte får mig att må dåligt och ge ångest snart. Var på intervju för en tjänst jag verkligen ville ha nyligen men som tyvärr gick till en annan. :-(

35 Solstjärnan:

skriven

Hej

Javisst hade ni en magisk natt fastän det inte blev något stjärnfall.
Fina ,goda minnen ,bra sällskap och värmande dryck.
Inte illa,nejdå ,tvärtom.😊

Har en lägenhet jag försöker sälja
Måste jag måla om i den innan den blir såld?
Är rädd för att den ej blir såld.

Kram
Solstjärnan

Svar: Jag tror den blir såld som den är.. kram :)
Esmaralda

36 MissTjejen:

skriven

Hej!

Vill bara fråga om föreläsningen den kvinna som jag samarbeta med. vad tycker hon om mig? har hon något som hon vill kämpa framtiden med mig?

exempel en bättre för alla andra eller något annat?

fråga lite om det men gärna få lite svar och har det en trevlig kväll :)

ha det bra
Misstjejen :)

Svar: Jag får till mig att hon spontant tycker om dig.. kram :)
Esmaralda

37 G.H:

skriven

Mysigt! Det är något speciellt med sensommarnätter pch kvällar:)

Här var det mest mystiskt i natt ... Streamar ju vaggvisor under natten till sonen ,,, det hade stängt av sig självt ,,,2 ggr! Sen gick kökstadion igång ... 2 ggr! Tyckte det var riktigt läskigt och väckte maken o sa att det spökade;) ... Han trodde att det var obalans i internetet pga oväder o närheten .... Gillade hans förklaring bättre även om jag tvivlar på den ;)

Kram ☀️

Svar: Nog hade ni allt besök av en liten busig tjej.. som ställde till lite oreda. Glimten i ögat hade hon. Det ser ut att vara ett engångsbesök... och är alls ingen fara.... kram :)
Esmaralda

38 Noura:

skriven

God kvall Es

Har precis fått veta att min bror träffat en tjej. Ser du om hon är rätt för honom och om det kommer hålla eller verkar det mer vara något tillfälligt?

39 Ängeln:

skriven

Finns det något spännande o roligt på väg in i mitt Liv?

40 Ledsen:

skriven

Hej. Min hund dog idag, väldigt oväntat och plötsligt, familjen sörjer. Undrar om du kan se om han gått vidare till ett bättre ställe och förstått vad som hände? Känns som om det var en sån onödig död som vi kunnat avvärja om vi hade tagit honom till veterinären tidigare. Känner mig så skyldig. Undrar också om han är ensam eller med någon? Kram

Svar: Känn dig inte skyldig - oavsett vad så hade hans liv inte gått att rädda. Hans tid var ute. Och nu är han tillsammans med andra hundar och flera goa människor som tar hand om honom. Han är frisk och glad och trivs även om han var lite förvirrad just i början innan han förstod. Han älskar dig och skulle bli så ledsen om du känner skuld. kram :)
Esmaralda

41 Alexandra:

skriven

Hej Es,

Idag mötte jag en man för 2:a gången i mitt liv. Gift. Öppen med det. Han minns mig sedan 90-talet. Jag minns inte honom alls.
Han ville, på stående fot, nu spendera sin semester med mig.

Vad hände egentligen?
Fattar ingenting.


Kram & kärlek

42 [email protected]:

skriven

Hej
Magiskt
Ursäkta...
Men va fan är problemet...
Love sus

43 Sus:

skriven

Hej
Give me some thing ...
Love sus

44 Noura :

skriven

God kvall Es

Har precis fått veta att min bror träffat en tjej. Ser du om hon är rätt för honom och om det kommer hålla eller verkar det mer vara något tillfälligt?

45 Ängeln:

skriven

Finns det något spännande o roligt på väg in i mitt Liv?

46 F:

skriven

Tack för ditt svar esmeralda, på vilket sätt blir det motigt för oss? Vi gör inget än kämpar o kämpar!!? Kram

47 Pia1:

skriven

Men guuud så mysiga ni är <3 imorgon ska jag på mitt första och enda roliga i år! Hoppas då på stjärnklart, stjärnfall och ett par ord med stjärnan ;) kram!

Svar: Håller alla tummar.. kram :)
Esmaralda

48 Livsturisten :

skriven

Nejdå inte borde det vara för sent att se stjärnfall. Hörde precis på nyheterna att det är ikväll vid midnatt man ska gå ut o titta. Attans att det är så molnigt hos mig redan nu då...
Träffade en ungdomsvän och kortvarig flirt häromdagen, ser du något kring mötet o ev framtida umgänge eller blir mitt liv rörigare om jag tillåter mig träffas flera gånger? För min "vän" som jag trodde/hoppades lite på o som du oxå såg lite mer positivt på... Ja den vännen känns otroligt avlägsen o inget att hoppas på mera.
Kram...o visst kunde man behöva se stjärnfallen inatt för jag har så väldigt många önskningar.

49 Längtar & längtar...:

skriven

Finns det något kärlekstecken för mig som du kan se?
kram

50 Browallia:

skriven

Åh, vilken magisk kväll, helt i min smak! :)
Det kommer en ny chans i natt då fenomenet kulminerar har jag läst. Jag jobbar i natt och har typ jour så om det är lugnt så kan jag sitta med telefonen ute på balkongen med en filt om mig och kika upp mot himlen. Det är så fascinerade med alla slags himlafenomen och de är alldeles gratis att titta på!

Tacksamhet och glädje


Svar: Du måste berätta om du ser något.. här är det regn o moln och lär inte bli så mycket att se.. kram
Esmaralda

51 Skorpan:

skriven

Lite småtrist, som jag då alltså ; D. Nää..
Inget har hörts från skolan, har jag ens jobb??
1-0 till oss och en nöjd fotbollspelare..
En ensam kvinna här,hur länge??
Tack o kram - Skorpan

52 F:

skriven

Tack för ditt svar esmeralda, på vilket sätt blir det motigt för oss? Vi gör inget än kämpar o kämpar!!? Kram

53 Häxa :

skriven

Hej
Esmeralda

Jag vill veta om mitt har några känslor på med eller
Jag måste gå vidare själva.
Har så bra
Trevligt helg kram
Tack så jättemycket
Välsignad

54 Browallia :

skriven

Nix, jag fick inte heller se något stjärnfall men har haft en mycket lugn jobbnatt. :)

55 Mind:

skriven

Hehe, ja regnet har ju en förmåga att jämt dyka upp när det är intressanta astronomiska fenomen som ska ha sig.

Tur att det är så mysigt :). Jag gillar regn.

Kram

56 Orolig 😟 mamma :

skriven

Hej
Esmaralda
Jag är mamma till tre barn.
Jag är väldigt orolig för att mitt kära dotter.

Jag undrar att hon ska klara sig på sina studier.
Jag är väldigt orolig 😟 och jag vet hon kan och hon mår bra.
Har så trevligt helg
Tack så jättemycket

Mamma


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: