Rövpluggarna.....

Min kompis var på släktkalas i början av sommaren.

  Det var  hennes  faster Margit som fyllde 90  och  det är en tant med huvudet på skaft och de små grå i behåll.

Hon hade catering och bjöd på champagne och spelade Edith Piaf LP på sin skivspelare.

Stämningen var väldigt god.

  Så går min kompis på toa. Och toapappret tar slut. 

Så hon öppnar ett av skåpen  i badrummet för att se om det finns mer.  

Det fanns det inte.

Istället fanns det en hel uppsättning RÖVPLUGGAR.. i  massa olika färger.  Min kompis blev lite chockad.  Faster är ju trots allt 90 år  och verkar inte vara typen som shoppar sexleksaker. Men man ska aldrig säga aldrig.

 

Några veckor efter kalaset tittar min kompis in till sin faster för att få en uppsättning kaffekoppar som bara står och drar på sig damm… faster är godhjärtad och delar gärna med sig.

  Hon bjöd på fika och då kunde min kompis inte bärga sig lägre utan berättade att hon öppnat skåpet  badrummet på jakt efter topapper och upptäckte en hel uppsättning butt plugs.  ” Vad för något ?” undrade tanten. 

” Sådana där som man stoppar i analen”  sa min kompis krystat.  Och ångrade sig direkt att hon överhuvdtaget nämnt det hela.

Faster Margit lyste upp och berättade att hon sett dem i en annons och så beställde hon. Via internet, tillade hon stolt.

” Men dom är inte bra” konstaterade hon.

” Inte ? ”

” Nej, jag tror mer att man måste jobba på sikt och ändra kosten. Till och med stoppande te är bättre  för orolig mage för dom där stopparna fungerar inte alls, fast de är väldans granna "”  sa faster Margit, 

-Ridå-

 

Kram & kärlek

1 Hjälp:

skriven

Hej Es! Hjälp! Inatt drömde jag om djävulen och det var det värsta jag någonsin drömt! Jag måste bokstavligen slåss mot djävulen och kände hur han försökte trycka ner mig, få mig att sluta andas. När jag vaknade var jag alldeles kallsvettig och livrädd. Känns som att jag aldrig vågar somna igen. Kan du se vad drömmen betyder? Usch den kändes så verklig, kan det vara så att djävulen faktiskt kom till mig på riktigt?

2 Katten:

skriven

Haha, helt underbart! :)

Igår skickade jag (för säkerhets skull) två nya mail till dig, eftersom det jag skickade den 6/8 tydligen inte kom fram. Hoppas det funkar nu. Jag skulle verkligen vilja beställa en seans. Kram

Svar: Jodå nu ser jag att det är ett mail från dig och jag svarar strax.. kram :)
Esmaralda

3 Hej.:

skriven

Haha haha. 😂 , ja vad ska man säga.

4 Anonym idag:

skriven

Hej Es hade mens för två veckor sedan. Hände en olycka inatt och han kom i mig. Var inte meningen. Bör jag ta ett dagen efter piller. Vill helst inte ta något på grund av biverkningar och för min sjukdom jag har. Har känslan att jag inte kan bli gravid. Mina p piller har jag inte hunnit börja med än. Oansvariga inatt.
Kram

Svar: Ta dagen efter tabletten... för säkerhets skull.. kram :)
Esmaralda

5 Tanten:

skriven

Hahaha, toppen med saker och ting som har många användningsområden.

Kram

Svar: :)
Esmaralda

6 Anki:

skriven

Godmorgon Es
:-)
Alltid lär man sig ngt nytt...hade ingen aning om att de kunde vara så snygga ;-)

Inatt var många från "förr" i drömmen både folk o fä ;-) Både trevliga och mindre trevliga personer...betyder den ngt speciellt ?

Kram Anki med flock

Svar: Här handlar det en hälsning till dig.. kram :)
Esmaralda

7 Skorpan:

skriven

Hahhaa haa... Tror också som faster Margit, att man behöver arbeta upp det på sikt ;). Vilken härlig faster din kompis har :). Min pappas faster hade också koll på allt ända till slutet och jag hoppas att jag brås på henne!? Fast rövpluggarna tror jag att jag lämnar åt sitt öde ;D... Det är ju en utgång, fast kanske jag är gammaldags nu igen...

Igår kväll blev det äntligen klart gällande jobbet, som jag alltså kommer o börja imorgon med informationstillfälle. På tisdag kör det igång på "allvar". Ska jobba med femmor o ettor, dom kom till under veckan ;). O med denna information i hand undrar jag Es om du ser något kring jobbet, hur det kommer o gå, kommer jag o komma överens med alla, får jag nya kompisar, ja vad som helst?Det ska bli mig en sann njutning, igen, att ringa o meddela arbetskraftsbyrån att jag fått jobb...

O dagens horoskop har lovat att jag kommer o falla för någon idag, hahhaa, så framtiden ser ju mycket lovande ut ;).

Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

Svar: Stämmer dagens horoskop så måste du berätta... kram :)
Esmaralda

8 Sus:

skriven

Hej
Kul kul....
Aj,aj....
Hmm..
Undrar om det blivit något bättre?
Love sus

9 Lizette:

skriven

Haha, herregud! Där fick man sig ert gott skratt iallafall ;) sicken skön faster.:-))
Gör ett försök till o frågar.. Är ju så fasligt nyfiken förstår du o därtill otålig.. Är T på jobbet min själsfrände eller kommer det nån annan?
Kram

Svar: Det löser sig snart och du vet.. men mkt pekar på att det kommer någon annan.. kram :)
Esmaralda

10 Alexandra:

skriven

... asså....
😂😂😂😂😂😂😂😂😂!!!!

11 Den nyanställda:

skriven

Godmorgon!

Jag har lite frågor, som om mitt nya jobb. När jag började jobba visste jag att de skulle säkert finnas spöken med tanke på stället, och ett rum har speciellt fått mig att vara oroad och må dåligt över närvaron. Kan jag vara lugn? Ska jag bete mig på ett visst sätt?

Ha en bra dag och kram

12 Nours:

skriven

God morgon Esmaralda!

Har precis fått veta att min bror träffat en tjej. Ser du om hon är rätt för honom och om det kommer hålla eller verkar det mer vara något tillfälligt?

Kramar

Svar: Svårt att säga.. det ser tillfälligt ut men finns ändå en chans att det kan hålla.. du får helt enkelt vänta och se.. kram :)
Esmaralda

13 Misstjejen:

skriven

Hej

Lite orolig om F kvinna skulle var på föreläsning också och vill inte det skulle dyka upp en problem mellan mig och henne.

Ha det trevlig dag :)
Misstjejen

14 Lotta S:

skriven

Es, stolt över att faktiskt ha lyckats få ihop ett maunskript till tävlingen, men hur går det, blir det publicerat?

15 Jossan :

skriven

Usch vilken jäkla dröm jag hade inatt! Vaknade i ren panik och var inte så sugen på att somna om.. Vi var på något ställe och hade jätte roligt.. Sen från ingen stans kommer den mörkhyade mannen (kan ha varit is också) som varit med oss och haft trevligt och säger att vi ska lägga oss ner för det är ända sättet att överleva. Han skrek att alla vita skulle dö.. När han står över mig med sitt vapen vaknade jag i full panik..

Idah ska jah fortsätta med den gamla skolbänken jag köpte för ett tag sen. Skrapade av all gammal färg och idag ska jag slipa den. Och kanske måla den men grundfärg. Har skrivit till en kille som sålde en för en månad sen.. Hoppas han svarar för jag vill ha den också... 🙄

Drömde även en annan dröm om en vän som jah inte borde ha drömt...

Imorgon är det arbetsintervju nervöst...

Kram

Svar: Ibland tar drömmarna med oss på äventyr som vi helst velat vara utan !! Vad fina skolbänkarna kommer att bli.. kram :)
Esmaralda

16 Helena Ir:

skriven

:))) jag kan hålla med faster Margit,de är väldigt granna :) men stoppande kost,fungerar nog bäst!

Idag kommer min tjeja hem efter 3 veckor,tiden har gått rätt fort..men nu är det på tiden att hon kommer hem igen :) bra träning för en dag flyttar hon ju.

Mitt äldsta barnbarn har börjat spela fotboll med ett nytt lag,och stolt skickade han en bild på sig själv med medalj runt halsen,de vann 4 av 5 matcher. Vi har en speciell kontakt i våra hjärtan <3

Värmen och solen ska leta sig tillbaka..så sommaren är nog inte slut..jag ser framemot min och min dotters lilla 2 dagars resa i Sverige,jag behöver verkligen luftombyte..att alltid behöva vända på slantarna är tufft..känner mig lite som en dysterkvist..egentligen har jag ju det så bra :)

Ha det gott :)
Kram :)

Svar: Ja, ungarna ska ut ur boet och kan de förbereda sig lite är det bara bra !! kram :)
Esmaralda

17 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Haha, ja det är inte lätt att veta vad allt är för något, eller vad det ska användas till :)

Es, jag bara gick in på hans Facebook sida och där såg jag att jag inte kunde lägga till honom som vän! Är inte jätte inne på hur det funkar men det har väll med inställningar att göra, och då funderade jag på om det var just mig han "blockat"! Vad tror du? Är det personligt mot just mig?
Kram




Svar: Känns som att han är mkt restriktiv med vem han okeyar.. kram :)
Esmaralda

18 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Hur ser mina chanser ut om jag lämnar in cv i den florist butiken i den lilla tätorten?
Kram


Svar: Det ser inte ut som om de är i behov av arbetskraft på så sätt att du får en anställning rakt av.. men kanske som extrahjälp.. kram
Esmaralda

19 Lillan:

skriven

Hahahaha😂😂Ibland behöver man ett gott skratt! En fråga Es ser vi ut att kunna sova gott på rummet eller kommer det vara mycket liv? Kram

Svar: Som hemma blir det ju inte men helt okey.. kram:)
Esmaralda

20 Mo:

skriven

Underbar historia haha tack för dagens skratt.Kram

21 h:

skriven

Hej!
Haha älskar den här bloggen alltid roligt o läsa!

Är lite förtjust i J...va tycker han om mig?
Kram!

22 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser du vilken årstid jag möter min kärlek? Ser det ut att vara ute, varmt sommar?
Eller kallt, vinter?
Kanske omöjligt att se?;)
Kram

23 Susanne Amalia:

skriven

Sexleksaker är ju väldigt vackra ibland... ;) vilken fin historia...

När min mormor levde så kom Pizzan till Sverige med buller och bong.. och tillpåköpet till de område som min mormor bodde..

Då sa hon till mig att hon gärna skulle vilja pröva en sådandäringa mat.. men hon tyckte att det var så fult namn .. hur kan man döpa en maträtt till ett slangord (min mormor var troende) som man använde när man skulle på toa.. PISSA kan man inte ens ta i sin mun,, viskade hon...

Jag berättade att det hette Pizza.. och se då gick mormor genast och köpte en .. det tyckt hon var så gott att hon köpte en i månaden i resten av hennes liv.. ;)

Älskade Pappa är fortfarande här budskapen är luddiga.. men det börjar klarna <3 <3

Jag har ont i min mage och läkarna säger att jag måste kanske operera bort 1,5 m tarm... det är ok ... bara det går bort...
Infektionen sprider sig och nu har jag även stora tumörliknande knutor i benet.. men det fixar sig för jag tänker frisk... men det gör ju ont... Ska ju till Indien och då blir det bra tänker jag ...
Svensk sjukvård är så seg att patienterna hinner dö innan de får vård ;)

Tråkigt att sjuka patienter (inte bara jag ) inte får hjälp i tid.. man måste numera vara ekonomiskt inkomstbringande för sjukhuset.. (alltså ingå i den kategorin där det genererar in pengar till verksamheten) Förut skulle alla som behövde vård innom övre gastio göra en bypase om det gick... eftersom sjukvården inbringade pengar för detta. NU vet jag inte vad som gäller ... ??

Önskar er nu en underbar dag med kärlek och lycka...
Många kramar <3 <3

EllaBella hälsar att -här regnar det så jag tänkte vara inne hela dagen .. matte har tydligen tänkt sig ut i skogen för hon har plockat fram regnkläder stövlar och spårlina... Suck.. kan hon inte måla istället?? Det är jobbigt med aktiva matar ibland.. jag funderar på att jag kanske måste följa ed ut i skogen för min matte har så dåligt luktsinne.. hon hittar aldrig de där klövarna hon tappar bort eller så vet hon helt plötsligt inte vägen till bilen ...
Hälsar till dig och MG med en slick...

Svar: Ja, min pappa tillhörde också de som blev pizzaförtjust.. han köpte frysta och la sedan själv på massor av godsaker. Vad det gäller att få hjälp snabbt så ska du inte ge dig... du har förmåga att få saker o ting att ske och i detta är det viktigt... så gör upp en plan och ge dig INTE... MG hälsar och äger att Ellabella måste försöka uppfostra sin matte lite bättre... att när det regnar ska man ligga i soffan med en gosig filt över sig.. kram :)
Esmaralda

24 c:

skriven

Kan du möjligtvis se om jag och personen jag tänker på får tillbaka kontakten sådär som vi haft förut? Kram

25 Lil:

skriven

Haha, rolig gammal faster!

Kommer han att vilja ses (relativt) snart igen?

Kram :)

26 Fröken T:

skriven

Hej es!
Bra inlägg igår, många behöver påminnas om det. Det är lätt att fastna i den falska tryggheten man kan få av att vara i en relation utan kärlek. Bekvämlighet.

Och dagens inlägg var ju hur kul som helst, hihi.

Es, jag har börjat träffa Thomas igen, efter långt tid utan att ses. Han har alltid varit snäll, jag har nog aldrig varit kär eller liknande i honom men vi har det så mysigt och så trevligt. Jag tror inte att han är min soulmate(för att jag inte får den känslan men också för att du sa att jag aldrig träffat min soulmate innan, när du spådde mig i början på året, dock sa en annan "spåkvinna" för flera år sen att det skulle vara ngn jag redan mött? Well well 😉 )...

Så jag frågar nu ändå, Kära Es, vad ser du kring Thomas och mig?

Ha en fin höstdag! För nog känns d som höst idag 🙈

Blessings 🌟🌟🌟
T.N

27 Linnean 🌸:

skriven

Ha ha ha ha 😂😜😂
Tack, för det morgongarvet redan i sängen! Se där vad internet kan ställa till med! Läcker tant! Hon kunde skjutit skarpt om det velat sig illa, ju! Guuud! Butt Plugs och tant får mig att tänka på äldre och sex. Många yngre tror kanske inte att äldre "håller på" Joho då!
Känner en man som älskar mogna kvinnor. Han hade svarat på en annons från en kvinna på 62 år. Det visade sig att hon var...72 år, när de träffades. Men de hade ett hett sexförhållande tills kvinnan var 88 år och hamnade på sjukhus för att gå över till andra sidan. Så det finns hopp även på ädre dar!
Så lite butt plugs och andra "redskap" kan verkligen...pigga upp. Särskilt med en lite yngre och het man 😜 Så jag skrattar vidare och önskar er en (kanske het) ljuv söndag!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja inte måste sexet ta slut med åldern inte !! kram :)
Esmaralda

28 Lavena:

skriven

Hahaha, det var nog kul att rengöra dem😂 Har läst och läst och läst, och det är mycket visdom jag missat, men nu har jag tagit igen det!!! Det där om medberoende skriver jag under på, man lever enbart för att göra den andre tillfreds, helt sjukt egentligen... Här är det lugnt, livet börjar lägga sig tillrätta och ungarna frodas, så jag har inget att klaga över! Det finns en kille... Vad får du upp för vibbar angående det? Skulle va kul att få din syn på det! Ha nu en riktigt skön dag!!! Pussa MB! Stor kram💞

Svar: Skönt att leva spårar rätt, då mår man så mycket bättre !! När det gäller killen så ser jag en positiv och stark person, som går egna vägar, som kan vara både envis och självisk men som ändå har ett gott hjärta.. kram :)
Esmaralda

29 Virrhönan:

skriven

Oh herreguud, dagens garv! Tårarna har sprutat ha ha ha. Vilka roliga historier du bjuder på...:-)

En ganska långtråkig dag är det idag fast att solen skiner. Satt o drömde mej bort till vita stränder o palmer. Kommer jag nånsin att få uppleva en resa till paradiset? Skulle inte du till Zanzibar framöver? Ha en go dag. Kram!

Svar: Njut,,, för här skiner ingen sol kan jag säga !! Visst kommer du till stränder och palmer.. det vet jag !! Själv bokade jag av Zanzibar resan eftersom man avrådde folk att åka dit pga oroligheterna... så det får bli en annan gång .. kram :)
Esmaralda

30 Klara:

skriven

Hej Ez!
Borde jag satsa på skådespeleri/sångerska, jag har alltid fått känslan av att det är något jag borde satsa på, eller ser du mig göra något helt annat i framtiden?
Kram Klara

31 Telefonfobi:

skriven

Hej!

Kommer jag att våga ringa och boka tid??

kram

32 AnnaK:

skriven

Ja, det var allt granna grejer ;) Förstår att de kanske inte fyllde de syfte hon önskade dock :)

Vad jag har börjat drömma drömmar med samma innebörd! Spökdrömmen när det spökar i begränsade delar av hus och att jag räddar barn ur isvatten. Var även på en jättehög bro som öppnade sig för en massa ubåtar och jag var jätterädd att ramla. Jobbiga drömmar men gissar att de vill säga nåt.

Kram :)

33 Skorpan:

skriven

Lovar att berätta om det händer, men sitter jag hemma lär det inte hända ;). O det gör jag...
Kram Skorpan

34 Skrållann:

skriven

Hej!
Coolt av tanten och ännu coolare av kompisen att fråga henne om dom! Jag har faktiskt inte hört talas om sådana🙈
Åker från Göteborg efter en heldag på Liseberg och en natt på hotell och nu åker vi vidare mot Ullared.
Det har varit trevligt men harmonin saknas helt. Min man har en otrevlig attityd och ryter i både nu och då, oftast obefogat enligt mig. När jag frågar vad det är säger han inget eller kommer in på annat. Varför beter han sig så? Mår han inte bra, vill han inte detta längre? Det är orätt mot
barnen.

Kram❤️

Svar: Hälsa Ullared från mej :) Din man verkar stressad och ni behöver ett rejält samtal på tu man hand.. kram
Esmaralda

35 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Drömde om R inatt vilket jag gör då och då. Vet inte hur jag ska tolka det. Sätter ju igång tankar i huvudet.
Tack!

36 Lotta S:

skriven

Skulle 5 månader alterneringsledigt nästa höst vara en bra lösning??

37 Adad:

skriven

Hej Esmaralda

Vad ser du kring mitt kärleksliv under den närmaste feamtiden? Ser du något specifikt eller detaljer ?

38 Skytten:

skriven

Hej E.Jobbar inom psykiatrin och har en inkompetent chef som inte kan nåt. Kommer han sluta och dröjer det länge i såfall? Vi personal har fått det så jobbigt p g a honom,allt är en enda röra.

Svar: Chefen slutar även om det kan dröja en tid.. och sen blir det så mycket bättre.. kram
Esmaralda

39 Hönan:

skriven

Haha tänk vad tokigt det kan bli ibland :)
Igår träffade jag min vän. Det var trevligt, men kändes lite märkligt efter så lång tid. Fick snällt ändra min uppfattning om varför han ville ses. Men var ganska skönt att det inte var som jag trodde.
Kan det här vara en vänskap att bygga på, med tanke på att vi har liknande intressen, eller verkar det bättre att lämna det i det förflutna?

Kram

Svar: Det ser ut som om era vägar kommer att skiljas så sakta.. kram :)
Esmaralda

40 Kiara:

skriven

Kära Es!
Jag undrar hur många år efter jag har gått ur högskolan som jag får mitt/mina sista barn? Blir det strax efter eller kommer det dröja flera år efter? Tack i förhand! Kram Kiara ❤

41 Adad:

skriven

Hej Esmaralda

Vad ser du kring mitt kärleksliv under den närmaste feamtiden? Ser du något specifikt eller detaljer ?

42 Louise:

skriven

Jag håller på att skriva på min avhandling och jag hoppas innerligt att den är G för annars kommer jag inte få något studiemedel.
Det är den som jag måste bli G på då jag tydligen saknar 7,5 p och den ligger på 9 hp. Examensarbetet kan vi glömma. Vi ska fixa så mycket vi kan nu innan terminen startar så vi hinner få en handledning till så vi får sitta dagligen denna vecka och nästa vecka så hon blir nöjd annars får vi vänta till nästa termin på våren och jag vill inte ha det hängandes över mig också. Och kommer jag inte att klara min VFU så står min skrivarkompis där med ett examensarbete.
Men jag ska se till att jag klarar det.

Hur kommer det gå för mig och min avhandling? Blir jag godkänd denna gången (tredje gången gillt) så jag kan få studiemedel för när man studerar så får man inte ekonomisk hjälp från soc.

Ha en bra söndag. Kramar

43 erika:

skriven

Hej! Ska jag gå på festligheterna som anordnas i min stad till helgen? Eller ser du någon varning?

Svar: Nejdå, jag ser ingen varning så gå du och ha så trevligt :) kram :)
Esmaralda

44 F:

skriven

Äntligen är det strålande väder ute, som vi har längtat!!

Längtar till semester, önskar kunde åka med familjen till en underbar semester, ser du om vi kommer iväg 😊😊 kram

45 Fjäril :

skriven

Tror du vi kommer bli ekonomiskt oberoende i framtiden? Kram

46 Lilly:

skriven

Undrar om det finns något meddelande ifrån andra sidan till mig ❤️❤️

47 Anna:

skriven

Några varningar som jag bör veta??

48 MK Gbg:

skriven

Vad jag skrattade... Påminner mig om en väninnas finska farmor... Vid en middag sitter farmor och berättar om sniglarna i trädgården.. alla lyssnar uppmärksamt när farmor plötsligt säger " och så kommer de där testiklarna fram..." Du kan tro att de satte kaffet i vrångstrupen! Vad farmor försökte berätta om sniglarna var deras låånga tentakler..inte testiklar!
Kram på er!

Svar: ha ha ha .. den var bra :) kram :)
Esmaralda

49 Adad:

skriven

41 Adad:
skriven för ungefär 2 timmar sedan
Hej Es, testar igen

Vad ser du kring mitt kärleksliv under den närmaste feamtiden? Ser du något specifikt eller detaljer ?

50 Mikaela:

skriven

Hej E!

Ser du om vi kommer flytta till något hus snart eller närmaste 2 åren ? Älskar min man mig ?kram från mig

51 <3:

skriven

Hej kära Es fina pluggar hihi 😉
Blir så less på människor som bara vill förstöra och snacka skit. Bör jag ta ett snack med de två medelålders tanterna och lägga av ? Tänker mest på L. Känns tyvärr inte som vi någonsin kommer kunna umgås igen utan att hon ska tala illa om mig.
Kram

52 Kiara:

skriven

Kära Es!
Jag undrar hur många år efter jag har gått ur högskolan som jag får mitt/mina sista barn? Blir det strax efter eller kommer det dröja flera år efter? Tack i förhand! Kram Kiara ❤

53 lisia:

skriven

God dag! :) tror du våra vägar möts i framtiden? kram <3

54 Zeppie:

skriven

Hej

Kommer det bli en vanlig höst och vinter?


55 Boudica:

skriven

Känner mig smått bättre idag, men fortfarande otroligt slö och tung, och inte hade jag äns ork till att försöka på healing, får testa ikväll.
Växlande molninghet efter morgonens regn, men lyckades återigen ta mig ut på promenad under den finaste väderperioden.
Näh ska inte gnälla mer om trötthet idag... ;)

Haha, härlig humor på dagens blogg!
man kanske borde skaffa sig ett upplägg för att pryda badrummet ;)

Funderade lite, tycker ju att långhåriga män är vackra, då undrar jag ju självfallet, kommer nästa flirt/romans/tillfällighet ha långt hår?


Svar: Antingen näst eller så din soulmate.. kram :)
Esmaralda

56 Browallia:

skriven

Vilken fantastiskt härlig faster, så ska jag med vara när jag blir gammal! :D :D :D

Tacksamhet och glädje

57 Sus:

skriven

Hej
Undrar varför jag känner mig så irriterad ?
Love sus

58 Maleficent:

skriven

Roligt detta
Fick hon veta tillslut om vad det var till?
Denna kvinna som du sett mig möta, vad är det första hon lägger märke till hos mig, den första tanken när vi väl träffas?

Svar: nej, jag tror inte att min kompis fixade att berätta för henne :) kvinnans första tanke är att strålar ut en slags glädje och trygghet.. kram :)
Esmaralda

59 Fjärilen:

skriven

Något roligt på väg in i mitt liv du kan berätta om 😊😊

60 Amelie:

skriven

Hej Es,
Semesterveckorna har lidigt mot sitt slut och i morgon börjar allvaret. En smula ångest ( som kanske nod de flesta har) men ändå roligt att börja igen, faktiskt. Ser du om veckan har något roligt att komma med?
Kram :)

61 Pinsamma jag:

skriven

:D
Heja faster Margit!

Du Esmaralda.. Jag var på dejt med en kille idag. Jag virrade till det som vanligt, men det anses turligt nog charmigt av vissa ;) Vad tyckte han, vill han ses igen tro?

Kramar!

Svar: han är tveksam men det beror mer på honom själv än på dig.. kram
Esmaralda

62 Adad:

skriven

Hej Esmaralda

Vad ser du kring mitt kärleksliv under den närmaste feamtiden? Ser du något specifikt eller detaljer ?

63 Chopper:

skriven

Ha ha kul 😊. Skriver igen å frågar. Djupt kär i min Ulf å undrar om han är rätt? Kommer de bli vi känns som jag har hittat mannen i mitt liv? Vi har haft problem under våran tid tillsammans missförstånd på grund av kommunikations problem. Vi bor inte på samma ort å har två olika familjer.

Svar: Det ser tveksamt ut om det blir ni... ha lite is i mage o känn noga av....kram
Esmaralda

64 Tisa:

skriven

Jag håller på att gå i bitar, hittar jag dvd-filmerna?

65 Skorpan:

skriven

Såå besviken att dagens horoskop inte stämde. Hur kunde det ha så fel ;)? Trots mitt besök i svampskogen sprang jag inte på någon karl. Märkligt, kan inte annat säga. Varedu mannen min ;)..
Kram Skorpan

66 Sen semesterfirare:

skriven

Ha ha. Där rök mascaran.
Jag ska aldrig mer öppna din blogg på bussen.. ;-)

Ser du möjligtvis hur Axel uppfattade mig, blir det nått mer? Jag tyckte han hade fina ögon.

Megakram och tack för en alltid lika härlig blogg!

Svar: han gillade dig också... och om det ska bli nåt mer så visar det sig väldigt snart... det finns en chans.. kram :)
Esmaralda

67 Mie:

skriven

Hej jag hittade dig och såg att du spår? Stämmer det? Om det är så önskar jag komma i kontakt med dig. Maila mig gärna. Mvh Marie

Svar: Maila mig på: [email protected] så mailar jag all info tillbaka...
Esmaralda

68 Hönan:

skriven

Tack för svar :)

Kram

69 Fjärilen:

skriven

Undrar om det finns något meddelande ifrån andra sidan till mig ❤️❤️

70 Anna:

skriven

Tror du vi kommer bli ekonomiskt oberoende i framtiden? Kram

Svar: Du kommer att ha det gott ställt och kan unna dig en hel del.. kram :)
Esmaralda

71 Adad:

skriven

Hej Es, testar igen

Vad ser du kring mitt kärleksliv under den närmaste feamtiden? Ser du något specifikt eller detaljer ?

Svar: Nej tyvärr.. inget specifikt.. kram .)
Esmaralda

72 Lilly:

skriven

Undrar om det finns något meddelande ifrån andra sidan till mig ❤️❤️

73 Maddia:

skriven

Hej Es

Kan du se något litet kännetecken på min nästa kärlek?
så tacksam för svar

74 Karin:

skriven

Hej

Blir det någon resa för oss snart ?
Och blir det giftermål eller förlovning inom det närmaste ?
Kram

75 Ivón :

skriven

Kära
Esmeralda

Hoppas du jättebra.

Jag vill veta om jag ska resa bort i december och hälsa mitt mor.
Tack så jättemycket
Hälsa Ivon


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: