TÄVLING !!!!!!!!!!!!

 
Den här gången  är priset  ett ängel-halsband.... 
 
Du som vill vara med och tävla  skriver som kommentar vilken relation du har just kring änglar.
Tävlingen varar till tisdag  natt  kl 12 och på  onsdag morgon presenteras vinnaren.
 
I dag ber jag er att INTE ställa frågor..... enbart ni som vill vara med och tävla om ängeln skriver !!
 
kram & lycka till
 
1 Aino:

skriven

Hej
Min relation med änglar är att jag börjat prata med dem. Särskilt min skyddsängel som Esmeralda skrivit om i sin seans till mig ❤
Massa kärlek å kramar ❤
Aino

2 Jossan :

skriven

Under en healing för 3 år sedan fick jag kontakt med min skyddsängel.. Sen har jag många änglar runt om mig i mänsklig form. Mina syskonbarn. Men jag hade inte velat vinna den till mig skälv utan till min syster som är tokig i änglar och behöver beskydd!

Kram

3 Jossan :

skriven

Under en healing för 3 år sedan fick jag kontakt med min skyddsängel.. Sen har jag många änglar runt om mig i mänsklig form. Mina syskonbarn. Men jag hade inte velat vinna den till mig skälv utan till min syster som är tokig i änglar och behöver beskydd!

Kram

4 Livsturisten :

skriven

Attans otur att man inte ställer frågor just idag då... Men visst vore det fint att få vinna ängeln.
Jag tror definitivt på änglar och att de alla har sin lilla uppgift att jobba utefter. Jag tror det finns både änglar vi ser o de vi inte ser. Brukar tänka på min son som min ängel för han sprider så mycket gott runt sig. Typisk synlig ängel då.
De mer osynliga som man ändå "kan känna av", de ser jag som en sorts hjälpare. När jag tänker ängel så tänker jag ljus, glädje o styrka.
Kram på dig!

5 Anna E:

skriven

Tror som sagt att det var en ängel som räddade mig när jag voltade med bilen.

6 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Jag vill vara med och tävla.
Vilken relation jag har till änglar?
Jag hade en nära döden upplevelse i våras och då blev jag räddad av tre änglar i tatuering. En kolibriängel, en uggla och en fjäril. Hur min relation ser ut till dessa änglar? Ja jag är väldigt tacksam att de ryckte in. Jag kände det med en gång, att jag var tacksam. De var väldigt kärleksfulla och de visste att allt skulle gå bra redan innan jag visste det själv. Jag kunde vara helt lugn.
Kram ThereseC

7 Helena:

skriven

Min relation till änglar kan man säga började för ca. 1 år sedan efter att ha läst en bok om just änglar. Efter det började jag ta hjälp av dom i mitt arbete i djurskyddet. Varje gång vi har en katt vi behöver extra hjälp med att få in, så ber jag änglarna om hjälp och (tro det eller ej) så ha katten varit inne efter ett dygn. Dom har även hjälpt mig med andra saker jag bett om. Mest hjälp fick jag i samband med min senaste lungtransplantation i januari, då jag även kunde se cirklar av kristallaktigt ljus omkring mig flera gånger. Tänkte först att det var all smärtlindring som gjorde mig lite snurrig, men har även fått uppleva detta hemma senare en gång.
Så änglarna finns där och de hjälper oss bara vi ber om hjälp.
Vore roligt att få vinna men är iaf glad att få berätta för er om mina änglaupplevelser ❤️

8 Solstjärnan:

skriven

Hej

Vilket vackert smycke.
Vill gärna vara med och tävla.

Äger några vackra änglar i mitt hem.
Samlar inte på änglar direkt utan är mycket noga med vilka som jag önskar äga.

Önskar en dag att få kunskapen att förstå/avläsa/ uppmärksamma de tecken som jag möijligtvis kan få av änglarna.

Än är jag inte där men hoppeligen en dag..

Nu efter min mammas bortgång känner jag att änglarna jag äger har en viktigare /annorlunda roll.
De påminner mig om något fint.

Tror att de bär budskap om kärlek och att bry sig om varandra på ett fint sätt.

Vore intressant att få lära sig mer om dom.


Kram
Solstjärnan




9 Louise:

skriven

Jag är med och tävlar. Min relation till änglar är att jag samlar på dem dels så finns de där och skyddar mig och min familj. Förlorade mitt ängelsmycke när lilltjejen fastnade med den i håret. Olyckshändelse men jag känner mig naken utan.
Hoppas på vinst 🙏.
Ha en bra söndag kramar

10 Varis:

skriven

Helt bedårande ängel!
Min relation till änglar började för ca 3 år sedan.
Jag gick igenom en stor livskris och kom i vad som kändes som en nära relation till Ärkeängel Mikael. Jag hade dagliga pratstunder med honom och under en meditation är jag helt säker på att han visade sig för mig. Likaså när jag fick healing och hela rummet fylldes av blått ljus.
Idag pratar jag med fler änglar men min relation till Mikael kommer jag aldrig att glömma. Han hjälpte mig att komma dit där jag är idag.
Änglar är fantastiska och finns där för oss alla alltid, så fort vi ber om deras närvaro och/eller hjälp.
Kram

11 Helena Ir:

skriven

En fin ängel,som jag gärna vill vara med om att lyckas vinna! Jag tycker om änglar..jag har ett fint minne av när min fina väninna dagarna innan hon gick över till andra sidan,kallade mig för en ängel :)
Har jag tur och Universum vill,så kanske jag får möjligheten att få se en riktig ängel.

Kram :)

12 Fanny:

skriven

Jag skulle vilja vara med och tävla om ängeln fast som en fin födelsedagspresent till min mamma.

Min mamma har haft det tufft i år. För att göra en lång historia kort, så var hennes man otrogen mot henne och hon förlorade därmed personen hon trodde var hennes största kärlek men också bästavän.

Jag vet att mamma har en stor tro och tillit till sina änglar. Och jag vet att hon vänder sig till dem när vi alla har det kämpigt.

För mig så symboliserar änglar så mycket glädje. Det finns oändligt mycket kärlek i änglar och dem svinker en aldrig. Jag tror att mamma behöver just det i sitt liv, någon som alltid finns med henne och vakar. Hon är så otroligt stark som person och jag beundrar henne för det. Mamma förtjänar en ängel som ett bevis på att hon aldrig behöver vara ensam. Det är vad änglar är till för. Kram

13 Helena Ir:

skriven

Jag skrev en kommentar,men tror inte det fungerade..något fel på sidan uppstod.

Jag älskar änglar som många andra,just detta smycke var fint..jag tror på änglar och har även själv blivit kallad för ängel,av min fina väninna dagarna innan hon gick över till andra sidan. Om jag vinner den,så kanske jag ger den vidare till min yngsta dotter,som har en tuff termin kvar i skolan..och dessutom gillat änglar sedan hon var liten flicka.

Kvar :)

14 <3:

skriven

Min relation till änglar är att jag samlat på vackra änglar sen jag var barn. Blev så glad när jag för första gången hittade en knubbbig liten brun ängel.Känner att min mormor och farmor som lämnat jordelivet är mina skyddsänglar nu och för alltid tills vi möts igen. Änglar finns.
😇😇😇

15 Sus:

skriven

Hej
Änglar finns dom?......😀😳
Love sus

16 Malin:

skriven

Kära Ezmaralda och alla fina läsare,
Min relation med änglar sträcker sig över denna livstiden. De beskyddar oss, finns hos oss hela tiden och när vi kallar på dem, står de alltid där parat med guidning och massor av ovillkorlig kärlek. Vårt hem består bl a av många änglar och jag önskar ingen ängel åt mig själv, däremot en ängel att hänga runt halsen på mina barn när de är hemma... De behöver beskydd, massor av kärlek förutom den de får av mig... Jag vet att din ängel är laddad med det allra bästa för den som behöver det mest. Må den hamna hos sin "rättmätige" ägare.

Med ljus och kärlek,
Malin

17 Nettan:

skriven

Jag tycker änglar är vackra att titta på och ger mig inre frid.

18 Nettan:

skriven

Jag tycker änglar är vackra att titta på och ger mig inre frid.

19 Nettan:

skriven

Jag tycker änglar är vackra att titta på och ger mig inre frid.

20 Susanne Amalia:

skriven

Jag pratar med änglarna nästan varje dag.. känner deras styrka och kärlek.
Den universella kärleken är driften till till livet, den kraft som tar oss vidare.
Jag pratar med änglarna om vad jag ska göra eller vad jag vill göra med livet. Det jag skapar nu. Att leva i nuet är viktigt för mig.

Jag har faktiskt flera skyddsänglar.. med mig är alltid min häst. Jag vet inte när var och hur vi har levt tillsammans men det är en Pinto och jag älskar honom.
Jag har även en skyddsängel som har en vit 1500 talskjorta på sig . Han är mitt livs stora kärlek. Vi kan inte släppa varandra och han ser alltid till mig .. det är tryggt.
Sedan har jag en gudinna som visar sig ibland .. Venus.. det är mäktigt starkt och sant..
Men min alltid kärleksfulla är Athilla.. hon har varit med mig från barnsben och vakat över mig.
Hon har långa kjolar.. och kommer från kakasus i bergen.. hon ser ut som en trollkvinna ... hon är magisk och kokar alltid i kitteln.. det av henne jag har fått all min kunskap om medicinväxter..
Alla mina skydsänglar är fantastiska och jag ber även parkeringsängel om P-plats när jagåker in i ett köpcentrer.. har alltid hittat en snabbt ..
Så tack änglarna att ni finns ... glädjen är så stor att kommunicera med er .. <3 <3

Önskar dig en underbar dag med kärlek och glädje <3 <3 EllaBella hälsar att hon ser många änglar.. <3 <3 så hälsar hon till MG och dig förstås <3

21 lilleba:

skriven

Det er en stund siden jeg skrev her inne nå, men jeg leser bloggen hver dag. En så vakker engel må jeg være med å konkurrere om.....

Jeg har engler over alt i min stue. En såkalt "uro" med 4 engler som henger ned fra taket. Jeg har engler i min bokhylle, og også i uterommet (verandaen) har jeg tre stykker. Det er en englefontene med lys, og to små engler sitter ved siden av den store.. Til å begynne med var det bare den store, men i sommer kjøpte jeg to til som ligger på hver sin side i bassenget. Jeg er så glad for denne.. http://mawyou418.blogspot.no/2013/05/ny-fontene.html

Hver gang blikket faller på noen av englene mine, kjenner jeg ro og glede innvendig.

Om jeg skulle bære en på meg, ville jeg stadig vekk komme til å kjenne på den.. Ha en fin søndag !

Kram !

22 Åsa:

skriven

Jag pratar med änglarna varje dag.Om allt och när som helst
Känner att dom är mina vänner
Och dom jobbar alltid för nej
Kram

23 Jag:

skriven

Hej, jag är gärna med i tävlingen å min dotters vägnar. Jag insåg att änglar finns då jag såg min babydotter skratta och le mot dem, fick också bekräftat i seans av dig att det var änglar hon såg. Kram

24 SGS:

skriven

Min Fru är en ängel,har varit gifta över 40 år och äktenskapet är som ett årgångsvin blir bara bättre med åren,hon är definitivt värd detta halsband.

25 Little miss piggy:

skriven

Åh vilken fin ängel! Vill gärna vara med i tävlingen!

Min relation till änglar? Mitt namn betyder den "änglalika". Nä, skoja bara 😁 Jag tror min skyddsängel räddade mig från mina självmordsförsök för några år sedan. Å hen gav mig chansen att se allt annorlunda och få en ny chans i livet! Att det finns dom som har det värre än man själv har det. Känner ibland att min farmor, morfar och min farfar tittar till mig ibland och dom är nu änglar.

Oavsett vem som nu vinner så önskar jag alla lycka till!
Kram från mig 💜

26 Desp:

skriven

Änglar? Jag tror på att alla människor i denna värld är änglar. Ingen är elak inne i hjärtat djupt. Jag har ingen relation med min ängel. Vet inte har aldrig pratat med hon elr han ängeln har aldrig vissas sig mot mig... Så som skydds osv, men jag vet en sak ! Alla kommer vi bli änglar fastän jag inte ser elr har ingen aning hur jag kommunicerar med den? 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😇😇😇😇😇😇😇

27 Anonym:

skriven

Änglar? Jag tror på att alla människor i denna värld är änglar. Ingen är elak inne i hjärtat djupt. Jag har ingen relation med min ängel. Vet inte har aldrig pratat med hon elr han ängeln har aldrig vissas sig mot mig... Så som skydds osv, men jag vet en sak ! Alla kommer vi bli änglar fastän jag inte ser elr har ingen aning hur jag kommunicerar med den? 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😇😇😇😇😇😇😇

28 Smiley:):

skriven

Åh så fint halsband,älskat änglar<3

Jag har fått hjälp av mina änglar många gånger när olyckorna vart mycket nära att hända. Ibland pratar jag med de när jag behöver hjälp med något viktigt. Men jag har aldrig sett någon och tror inte jag vågar se de heller:)! Men jag vet att någon/något ofta är där och skyddar mig, mäste ju bara vara min ängel<3
Önskar att få vinna denna vackra ängel skulle sitta så fint på min hals:)
kram

29 Mathilda:

skriven

Åh vilket fint halsband. Änglar vet jag att jag har runt omkring mig hela tiden. Min skyddsängel har jag kontaktat med sen något år. Under healing ber jag alltid om beskydd av änglar. jag har även bett om healing från änglarna och känt av dom och deras kärleksfulla energi ❤

30 Chopper:

skriven

Hej es.

Haft en underbar helg hos mina föräldrar 😊😊. Är ju lite rädd för sånt å vet heller inte om jag skulle förstå om jag fick något tecken.

Men önskar att jag har en ängel vid min sida som följer mig ❤. Men om jag får önska så vill jag ha min mormor som en skyddsängel❤❤

Å vill åxå vinna denna ängel som alla andra å då vet jag att jag har en ängel som följer mig 😇😇.

Många söndags kramar till er 🤗🤗

31 Pia1:

skriven

Min ängel är den som ger mig hopp och tröst trots att universum ger mig prövningar, den ena värre än den andra. Men bara en enda gång kan jag säga att jag är tvärsäker, att den stod tätt intill. Det var när pappa tog livet av sig och allt var ett stort svart hål. Jag vaknade en morgon och tårarna rann av en sorts kraft, tröst, hopp. Jag vill ha min ängel igen <3

32 Skorpan:

skriven

Min kontakt med änglarna är nog mest på minussidan pga av min oförmåga. Har dem med mig men att jag skulle känna av dom kan jag inte påstå. Vinner jag ja då ger jag ängeln till min dotter som har det jobbigt just nu. Tror den är laddad med allt gott :).
Kram Skorpan

33 Skorpan:

skriven

Min kontakt med änglarna är nog mest på minussidan pga av min oförmåga. Har dem med mig men att jag skulle känna av dom kan jag inte påstå. Vinner jag ja då ger jag ängeln till min dotter som har det jobbigt just nu. Tror den är laddad med allt gott :).
Kram Skorpan

34 Jill:

skriven

Vilket fint änglasmycke!

Min relation till änglar har jag fått från min mamma som trodde på dem mycket. Min mamma gick bort för två och halvt år sedan men jag vet att hon besöker mig ofta, för det har du Es och andra sett. Om jag skulle vinna smycket skulle jag tänka på mamma varje gång jag använder det och det kanske skulle kunna hjälpa mig att själv känna in när mamma är med mig🙏🏻❤️

35 Browallia:

skriven

Jag var från början mycket skeptisk till att jag hade förmåga att konversera med min ängel men blev nyfiken att prova det du lärt ut här på bloggen. Jag använde mig även av en gnutta fantasi och humor för att kunna förnimma honom och de tecken på svar som han ger mig. Detta har berikat mitt liv i massor.

36 Tisa:

skriven

Min relation till änglar är det att jag har börjat prata med de när jag behöver hjälp. Es berättade i en seans att det var min skyddsängel som underlättade (kan man säga så?) mitt fall när jag svimmade i trappan.

Sen var det i slutet av 2008 och början av 2009. Då är jag säker på att mamma hade en skyddsängel som räddade hennes liv. Läkarna var säkra på att hon skulle dö då hon hade alla odds emot sig, vi fick sitta i anhörigsrummet, men av någon anledning kände jag på mig att hon skulle överleva. Mitt i allt det där blev jag väldigt sjuk i min ätstörning, hade inga vänner (de hade jag svultit bort) och en usel hjälp från vården, men jag väntade på att få kbt men det skulle ta några månader. Jag hade dock kontakt med hon jag skulle gå hos (för att den andra vården var usel och hon erbjöd mig telefonkontakt). Jag bodde ensam medan mamma var på sjukhuset (under lång tid), jag och pappa skulle bara bråka annars p.g.a. maten. Vi hade ändå mycket kontakt. Men när jag nästan bestämt mig för att sluta kämpa hände plötslig någonting. Det dök upp en vän från ingenstans på ett väldigt märkligt sätt som är för långt för att förklara, sen kom en annan ny vän bara några få månader efter. De fick mig att orka överleva och kämpa vidare. Två väldigt djupa vänskaper skapades, som finns än idag. Hursomhelst så brukar jag säga att från en klar himmel från ingenstans kom två änglar. Och sen så fick jag kbt:n tidigarelagd, förmodligen för att jag var i så pass dåligt tillstånd och dessutom fått tag i rätt människa. Jag är helt säker på att jag hade skyddsänglar runt mig som såg att jag höll på att braka ihop och inte orkade mer.

37 AnnaK:

skriven

Är gärna med och tävlar! Vill ge den till "svärmor" som älskar änglar. Hon behöver den just nu! Hon har förlorat make och husdjur på löpande band här och har det kämpigt.

Kram :)

38 Linda N:

skriven

Hej! Först och främst vill jag säga att det SGS skrev om sin fru var himla fint.

Det underbara med änglar är att de står över alla småproblem - och ger mig på så vis perspektiv på tillvaron.

Är även tacksam för att de har möjlighet att skicka jordänglar till hjälp. Sist häromveckan när jag p g a yrsel inte kunde ta mig vidare över övergångsstället. Inte en människa i sikte först - och så helt plötsligt står en kille där som jag får hjälp av.

39 CA:

skriven

Hej
Jag har nog ingen relation till änglar.
Vid min första seans så sa du att jag hade den på min vänstra sida, min ängel/hjälpare.
Så jag brukar prata med den men annars så har jag nog ingen , vad jag vet. Vet nog inte hur man får det :o)
Kram på er alla

40 Söta Nisses matte:

skriven

Jag tänker att jag har änglar närvarande och pratar med dem ofta. Ber om hjälp när jag behöver och hoppas att de finns där för mig 🙏🏼❤️

41 (♥♥,) :

skriven

Jag tyckter det är så himla intressant och spännande att läsa om allas upplevelser om änglarna❣


(ɔ◔︣‿◔︣)ɔ ❤ Lycka till ツ

42 Alexandra:

skriven

Hej Es,

Min relation med änglarna är underbar. Dom har hjälp mig såååå otroligt mycket genom livet. Från barnsben (5 år) då jag höll på att drunkna, fram till idag.
Oftast talar dom till mig & ger mig värlefull information eller så skärper dom min lyhördhet/ magkänsla/ vakenhet.
Dom ger mig nya infallsvinklar på livet i alla olika situationer.
Dom fyller mig med villkorslös kärlek flera gånger om dagen.
Jag är oändlig tacksam & ödmjuk innför min relation med änglarna.

Tack Es.
Tack Lena.
Tack alla goa medmänniskor ute i stugorna.

Livet är vackert!❤


43 Rose:

skriven

Jag fick för några år sedan en ängladocka av en fin vän. Dockan har jag döpt till Gabriella för hon ser ut som en Gabriella. Hon sitter i min soffa, lite tilltufsad och de virkade änglavingarna är lite sneda och vinda. Ibland kramar jag henne och blir alldeles varm i hjärtat ❤

44 Söta Lisa:

skriven

Hej.
Vacker ängel,den vill jag så klart vinna.
Jag tror absolut på änglar eller snarare vet jag att dom finns.Har blivit övertygad flera gånger men särskilt en gång var speciell när jag var i ekonomisk nöd och verkligen bad om hjälp och fick månadens avbetalning på lånet betalt trots att jag bett om betalningsfri månad,inte nog med det det blev dubbelt så mycket betalt den månaden.Trodde först det blivit fel och skulle rättas till,men inget har hänt.Jag tackar än i dag för den hjälpen.
SÅ nog finns dom änglarna.
Kram

45 MollyD:

skriven

Änglar är så vackra och jag älskar dom. Men den ängel jag ser för mitt inre är en man. Dom flesta jag ser är kvinnliga och sirliga, så vackra. Kanske dags för "min" ängel att få sällskap av en liten sirlig vacker ängel .

Kram

46 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag tror verkligen på änglar o dom har räddat mej många gånger. Senast kom deras skyddande hand i min rygg då jag höll på o ramla baklänges nedför en trappa o rakt in i en byrå med en tungvattenhink i ena handen.

Men en stark hand sattes i min rygg o jag restes upp så att jag fick ett bra grepp runt ledstången o jag klarade mej.

Vet att änglarna finns runt oss hela tiden o dom hjälper o stöder oss.

Så det skulle vara underbart med en sådan fin ängel runt min hals.

Kram Barbro

47 anne_hemma:

skriven

Min relation till änglar är något ansträng. Jag föreställer mig att min skyddsängel både dragit på sig gråa hår och fått bucklor i glorian när denne bankat huvudet i molnet över mina tilltag...
Hade jag kunnat så skulle jag vilja säga förlåt och köpa en flaska renat till den stackaren. Fast han har väl redan magkatarr...
Från djupet av mitt hjärta, jag ber om ursäkt och lovar att jag ska bli bättre på att lyssna!

48 Mikael:

skriven

Änglar saknade jag kontakten med mycket under långa och svåra år, även så idag.

Fina Smycket skulle jag ge till min dotter, som är utan mig i mångt och mycket och måhända ensam, i hopp om att hon inte behöver vara utan änglar!

49 Alexandra:

skriven

Till 47 "Anne-hemma";

😂😂😂!!! 👍


Jag hoppas Es ger dig denna fina ängel så har du två.

Kram & kärlek till alla i nöd. ❤😊

50 Millan:

skriven

Min relation med änglar är att jag pratar med dom och känner av deras närvaro. Är så tacksam för deras hjälp och stöd.
Kram Millan

51 Mind:

skriven

Jag har nog aldrig trott på änglar som yngre, fast jag har känt av en närvaro. På senare år har jag undrat om de inte finns ändå, alltså det folk kallar änglar. Men inte så i kristen bemärkelse. En sak som jag var med om har fått mig att fundera många gånger. Då jag körde och en kompis åkte med mig en lång resa norrut till våra hemtrakter. Det sprang ut älgar på vägen och jag hamnade i ett sånt läge att om jag tvärnitar, så kommer jag sladda och träffa den sista älgen, om jag gasar kommer jag inte hinna före den första. Så jag gjorde lite av båda. Jag bromsade lagom, sedan tröck jag plattan i botten, rätade ut en sladd och gasade in precis mellan två älgar och missade dem på någon centimeter när.

Jag var helt lugn, för det var liksom inte jag som körde. Det var som att jag var radiostyrd och helt lugn. Manövern jag gjorde var fullkomligt omöjlig. Min vän satt och skakade av skräck så jag fick stanna vid närmsta parkering så han fick ta luft. Han sa att han inte visste att jag var sån skicklig rallyförare. Och det är jag ju inte heller (vad jag vet).

Den gången kändes det verkligen som att någon annan höll i spakarna.

Kram!

Svar: Ja den gången agerade din egen ängel... den som du hela tiden har vid din sida.. kram :)
Esmaralda

52 Amelie:

skriven

Mina änglar finns ständigt omkring mig, jag ser dom aldrig men känner när dom är nära mig. Dom ger mig trygghet och jag pratar ofta med dem, och tror ofta att de faktiskt hör mig. Tacksam att dom finns. ❤️

53 Fians:

skriven

Vilken vacker ängel!
Jag önskar att jag kunde vinna denna vackra ängel. Ibland behöver vi alla något tryggt med oss speciellt när tron på oss själva sviktar...
Kram på er alla.

54 [email protected]:

skriven

@ Alexandra (49)

Hahaha!! Jag vågar lova att jag skulle försöka behandla denna lite varsammare ;))

❤️


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: