Besök av De Grå med silverögon.....

Jag har haft besök av  De Grå igen.. de med silverögon.

Det började med att jag   åkte färja till Danmark,strax inannan hösten kom .

Det var tidig morgon och ganska folktomt. 

Just innan vi kom i land passade jag på att gå på toa .

Och passerade ett bord där det satt en man som genast fångade mitt intresse. Jag kände riktiga strålar av obehag och fick liksom en flyktbeteende.

Men  terapeut som jag är så resonerade jag logiskt att om det nu var en elak fan som satt där  i grön  hood med uppfälld luva så fanns det ju folk omkring oss och något mer allvarligt skulle inte kunna hända. 

När jag passerar honom vänder han huvudet bara så pass mycket mot mig att jag kunde se hans silverögon… ungefär som rörligt  flytande silver.   Han var alltså en av dem. En av De grå.

Jag är livrädd för dom och jag vet inte varför. Snabbt drog jag blicken åt  mig.. gick på toa och tog sedan om omväg runt halva båten för att slippa passera honom igen.

 

De dyker upp ibland och de har aldrig varken hotat mig eller gjort  mig illa men ändå är det någonting med dem som gör mig helt sanslöst skräckslagen och jag tillhör inte de lättskrämda. 

När kvällen kom åkte jag tillbaka hem. 

Jag tog trapporna ner till bildäck… och  vem står still där längs ner i  trappan bredvid dörren om inte Den Grå.

Med blicken vänd mot mig. Som om han visste att jag skulle komma.

Jag undviker hans ögon och vet att de flesta inte ser ögonen precis  så som de ser ut.. fast jag är inte ensam om  fenomenet att kunna se. Jag tror till och med att någon av er här på bloggen berättat ni sett De Grå.

Jag vände tvärt.. rusade uppför trappan och bestämde mig för att ta hissen. 

Hissen kom, jag klev in, och direkt efter så gled två av De Grå in.

Att inte hjärtat stannade.

 

De har ingen mimik alls och är liksom grå alltigenom förutom ögonen då… och  så tränger en barnfamilj in sig i hissen. Tack och lov. Jag hade kunnat krama  om dom alla fyra.

  Jag stirrar i väggen medan hissen stånkar sig ner och  jag vägrar släppa fram några paniktankar. 

Jag känner en doft av  hallon och sommar från  Den Grå som står närmast mig. Märkligt.

Jag ser att  de båda har udda och konstiga kläder. Varma halsdukar till sina hoods fast det är mitt i sommaren.  En av dem verkar ha typiska tjejjeans på sig.

De hade både mössa och uppdragna huvor. 

Hissen stannar och dörren öppnas och jag armbågar  mig förbi barnfamiljen och är först ute… rusar med bultande hjärta fram till bilen och snabbt in  och låser om mig.

Jag ser hur de två glider in i baksätet på en annan bil och jag tror inte att mannen som sitter i förarsätet är medvetna om sina två passagerare.

För hans del kan allt hända nu. Jag har en klump i halsen och sväljer och sväljer.

Tänker att ifall mannen inte ser dem så gör de honom kanske inte något illa – men å andra sidan, varför valde de att gå in i hans  bil ? Och varför tror jag att de ska göra illa ?

Hur som helst  så fattade jag beslutet att bara sköta mina egna affärer.  Jag satte på musik på hög volym… sjöng med i låtarna och skrålade på så gott jag kunde… och  tappade bilen med De Grå ur sikte så fort vi lämnat båten. Och det var jag så himla glad för!!

Kram & kärlek

 

1 Tingeling :

skriven

Jag har aldrig sett en sådan, som tur är! Vad jag vet i alla fall! Obehaglig känsla kan man ju få av människor också, ibland vet man inte varför. Och vissa människor känner man att man vill undvika fast man inte vet varför. Personkemi antar jag på något sätt.

Tänker nu plugga upp ett ämne, matte 2. Tänkt på det länge men aldrig kommit till skott. Pga att vissa utbildningar kräver det. Kan du se mig plugga i höst 2017 till ett yrke?

Idag ska vi till bibblan och låna böcker. Och sen tvätta.

Igår kastade vi skräp och gav bort massor till en organisation. Nu har jag en kasse barnkläder jag ska ge till BVC nästa vecka för dem skänker vidare till familjer som behöver. 👍

Har varit en bra och lugn helg! Behövligt. Är så trött hela tiden så orkar nästan inte tänka klart.

Jag har förresten gjort tre tjänster nu för tre olika personer. Jag har gjort mer än tre....

Trevlig söndag!

Kram!

Svar: Jättebra initiativ att plugga matte 2 !! Och du kommer klara det bra. Det blir första steget på en riktigt bra studieresa så bara kämpa !! Kram
Esmaralda

2 Tanten:

skriven

Men Hu, vad hemskt, vad förfärligt. Om Du blir panikslagen då är det något riktig otäckt. Varför i hela friden finns sånt. Måtte inte den stackars mannen ha blivit skadad på något sätt. Och vilken tur att barnfamiljen kom. Måste tro att dom skickades dit som ditt beskydd. Vill aldrig se något sådant. Usch jag ryser, så otäckt.

Kram

Svar: Ja, det ÄR hemskt... man glömmer av dom mellan varven och sen plötsligt dyker det upp en eller två.. och man är tillbaka i sina funderingar kring vad de är och varför... kram :)
Esmaralda

3 Virrhönan:

skriven

Men fy, vilken morgonläsning, varenda hårstrå reser sej på kroppen. Vem är dom? Måste ju verkligen vara något väldigt otäckt om dom skrämmer skiten ur dej. Kan du fråga dom vad dom vill? Utan att titta dom i ögonen? Tankarna går ju osökt till mannen i den andra bilen, vad hände med honom.....Kunde det inte dyka upp lite trevligare väsen, små nissar t ex så här i juletider..?

Mitt hjärnspöke, häromdagen fick jag känslan av att han känner sej lite ensam, stämmer det? Tror du han hör av sej innan jul, han verkade glad när vi sågs...
Ska försöka släppa den där obehagliga känslan av dom grå o koncentrera mej på pepparkaksbak nu. Ha en skön o lugn 2:a advent. Kram

Svar: De är sådana att man smyger undan... men frågar inte... huva.. nej det gör man inte ! Och små goa nissar är så välkomna. Det finns en chans att han hör av sig till dig innan jul... men du gör rätt i att tänka på annat.. kram :)
Esmaralda

4 Linda N:

skriven

Huvaligen, ja du lyckas återigen förmedla känslan av obehag kring dessa.

Tänker att de är varelser där godhet och empati fått ge vika för illvilligheten. Att de lever av människors rädsla och skräck.

Svar: Ja, så kan det mycket väl vara.. kram
Esmaralda

5 J:

skriven

Vilka är dom med de grå ögonen? Dom verkar inte trevliga.. vad vill dom?
När jag möter min soulmate.. är det han eller jag som tar första kontakten? Kram

Svar: Har ingen som helst aning... och det din soulmate som först tar kontakt.. kram :)
Esmaralda

6 Skorpan:

skriven

På basen av din beskrivning låter dom inte trevliga o jag får vara glad som inte kan se något. Har du aldrig stött på de grå i dina regressioner? Skulle väl kunna komma upp i dem? Har länge funderat på att göra några regressioner här hemmavid, Nettan bor så långt borta ;), men känner inte till huruvida dom är bra eller ej. O hur många gånger behöver jag gå innan jag lyckats komma ner i regression? Står kanske på ruinens brant då...

Gårdagens teaterbesök var lyckat, förutom betalningen då som skulle gå från ett konto som min arbetsgivare "laddat". Tur jag har pengar jag ;). Kan varmt rekommendera musikalen om ni råkar besöka det östra grannlandets huvudstad. KAllt var det att gå genom staden för att sedan få sitta i ett tåg som luktade spyor :X, usch o fy.

Värmande glögg med rågchips till då jag kom hem o filmen Holiday, aah underbart romantisk film om julen när den blir det bästa tänkbara, enligt mig alltså. Huset på landet i England, det tilltaade mig väldigt mycket. Så skulle jag kunna bo, tror jag. Med min prins, men ack var håller han hus??

Helena Ir, du måste helt enkelt gästblogga sen då du tappat vett o sans pga kärleken ;). DET vill jag höra.

I dag blir det till o kavla upp ärmarna, ja jag hoppas att det inte stannar vid det ;), o få något gjort. Besöket närmar sig...

Önskar alla en trevlig andra advent!
Kram Skorpan

Svar: Nej, de har aldrig funnits när jag gjort regression... och allmänt är det ju så att man inte riktigt vet hur pass lätt man har det för att gå djupt i en regression.. somliga lyckas på första försöket och andra får jobba på det ganska längre.. kram
Esmaralda

7 Pia1:

skriven

Såna här gånger är man glad att man inte är fullt ut medial 😲 Du är då en tuffing Es, förstår verkligen att du är rädd för dem. Riktigt obehagliga typer...

Svar: Ja, fy tusan vad de är räliga !!!! Kam
Esmaralda

8 f.:

skriven

Hur stor är chansen att jag träffar honom nästa vecka? Vi har ju pratat lite om det.. skulle träffat honom i helgen men det blev för sent så jag ställde in då. Kan du se något om att vi träffas igen snart?
kram och ha en härlig söndag

Svar: Ja, ni träffas snart.. kram
Esmaralda

9 EPM:

skriven

Fy vad läskigt!
Undrar vad som hände, om det hände nåt, med mannen i bilen.

Ser du nåt om mig och Jonas..?
Känslorna är rena och underbara mellan oss men vår situation är komplicerad...

Kram

Svar: Ja och det ar lite tid innan du ser åt vilket håll det går.. kram
Esmaralda

10 A:

skriven

Fick det absolut sämsta beskedet man kan få känns det som igår 😰 Förstår att jag är stark o måste vara stark för barnen, lillebror o Anders skull men nu vill jag bara lägga mig nånstans o försvinna bort typ.
Förstår att detta säkert inte är nått du vill säga nått om, men uppskattar om du gör det.
Ska jag börja ta tillvara på tiden med min mamma?
Vad kommer hända med lillebror o Anders om det absolut värsta inträffar?
Just nu är jag utan hopp o inställd på att mamma inte kommer vara med oss mycket länge till.
Kan hon få slippa all sin värk o om det betyder att hon inte kan vara kvar här nere hos oss, ja då gör det de 😰 Jag vill bara inte att hon ska ha ont mer ❤️

Kramar

Svar: Jag kan inte säga något bestämt eftersom jag faktiskt inte vet. När det gäller allvarlig sjukdom föredrar jag att inte veta. Du ska vara både stark och svag.. ibland måste man få vara ledsen.. det måste få komma ut.. stor styrkekram till dig !!
Esmaralda

11 Ingela:

skriven

Men fy vad ruggigt, vad vill de tro? Känner ju inte dig men har en känsla av att de måste vara jäkligt läskiga om de lyckas skrämma dig, känns liksom inte som att du är den lättskrämda sorten...;)

Söndag igen, oj vad veckorna rusar på!

Jag måste fatta ett beslut de närmsta dagarna, känner mig hur velig som helst, vet helt enkelt inte vad jag ska svara!? Samtidigt är jag lite stressad över ungarna då de båda har det tufft med matten i skolan, ngn som känner igen sig....?
Funderar på att köpa läxhjälp men det är väldigt dyrt och ska ju egentligen inte behövas, men vad gör man?
Tänker just nu att livet består av så jäkla många uppförsbackar, borde det inte vara väldigt mkt nerför snart, känns som de sista fem åren innehållit så mkt trassel å bök, sorg å "ensamhet". Såklart har jättemkt varit bra och ibland också jättebra, men vore skönt att få vila lite nu, att också ha ngn att luta sig emot och stöta å blöta saker med vore underbart!

Es, ser du om det lättar lite framöver?

Ha en fin andra advent!
Kram Ingela


Svar: Tänk ett varv extra innan du fattar ditt beslut... fundera på att köp läxhjälp av något äldre skolbarn som blir glad åt lite extrapengar... det gjorde en kompis en gång.. en tjej som läste på gymnasiet och som hjälpte hennes mellanstadiebarn med läxorna... och det funkade riktigt bra. ja allmänt så lättar det. kram
Esmaralda

12 <3:

skriven

Vad läskigt det låter ryser när jag läser detta. Är de gråa med silverögon riktiga människor ?
Blev T E besviken att jag inte var på restaurangen i fredags ? Vill han och får vi chansen att mötas igen.
Kram
💗💗💗

Svar: Jag vet faktiskt inte om de är riktiga som vi eller inte. de passar inte riktig in någonstans.... T E tittade efter dig men ordet besviken är nog att ta i.. kram :)
Esmaralda

13 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Men fy så otäckt ! Jag är glad att jag inte har dina förmågor .Men vad ont kan de vilja ?

Ute är det kallt , på kvällspromman igår var det stjärnklart och snön "knarrade"....tycker om vintern på detta sätt med lite snö och lagom kallt..-7..

Ha en härlig andra advent ..vart tar tiden vägen

Kram Anki med flock



Svar: Jag har ingen aning och jag vet inte heller vilken värld de tillhör... kram :)
Esmaralda

14 Mimi:

skriven

Obehagligt!
Jag råkade ut för betydligt trevligare möte för ett tag sen, då jag plötsligt hade den mest attraktiva mannen framför mig. Finns ingen tvekan på att kemin stämmer mellan oss. Men blir det något av detta? Är det honom du såg i min framtid?

15 TjejenO:

skriven

Åh, vilka läskiga typer. För ett tag sen sa du att "kanske ska jag stanna upp och fråga vad de vill (de grå)". Kanske ska du inte det? Verkar inte vara några trevliga typer direkt!!

Es, som alltid när jag inte studerade - eller arbetar (är för tillfället mammaledig) återkommer jag till "det mediala" och tycker mig få starkare förmågor. Hur kan man skilja fantasier från verklighet? Tycker mig kunna "känna av" andras energier på avstånd. Men vet inte om det ör inbillning? En vän som har det tifft har bekräftat att det jag tror "känner" om henne stämmer. Hon är ju å andra sidan en vän så jag kanske är en "god människokännare", fast det känns inte riktigt så. Vad tror du?

Vore spännande om du kanske ville skriva ett inlägg om detta till och med? Jag försöker iallafall så ett för hehe 😜
Stooor kram till dig Es och till alla er andra här på bloggen, önskar er alla en strålande fin söndag!❤️

16 AGS:

skriven

Men fyyyyy! Tänker på de svarta ryttarna/vålnad i Sagan om Ringen. Hejja dig Es, som inte låter dom komma åt dig.

Tänkte kolla lite försynt om du fått mitt mail om ny seans, skuckade i onsdags. Kram!

Svar: Jag tror att du fått svar idag ? Om inte.. snälla maila igen.. kram
Esmaralda

17 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Men fy så obehagligt!man nästan ryser! Men något ont kan de väll inte göra!

Es, när jag träffade hans mormor fick jag en känsla utav att hon var lite sur på mig! Eller kanske inte sur men som om hon har synpunkter på det jag och mannen har kommit överens om!
Hon kanske lägger skuld på mig? Ser det ut som det?
Kram

Svar: Hon kan verka lite tvär... men i grunden är hon fin.. kram
Esmaralda

18 Helena Ir:

skriven

Fy vale..dessa figurer,med dessa ögon..låter inte som en höjdare! Känns inte som något positivt!

Imorgon ringer jag kiropraktor,och hoppas på hjälp..jag är kaputt!

Tänker på den drömtydningen,jag fick av dig igår,en varning om stark passion,inget annat som får betydelse..kan inte vara bra,hoppas jag inte ställer till med en massa oreda i min omgivning :)

Ha det gott :)
Kram :)

19 f:

skriven

vad ser du om jag kommer få gå igenom en till graviditet?

20 lilly:

skriven

vad hände häromdagen på jobbet, det kändes som om det var någon som stod bakom mig, när jag vände mig om så var det ingen där... kan du se vad det var, för jag blev jätte rädd.

21 Helena Ir:

skriven

Jo du Skorpis :)(du vet, kärt barn,har många namn!)
Jag kan ju inte lova att det blir en gästblogg,Esmaralda har ju skrivit, att inget annat kommer få någon betydelse..så jag kommer väl i något slags chocktillstånd..hoppas bara att det är positivt :):)hahahaa..

Kram på dig Skorpis! :)

22 Skrållann:

skriven

Hej!
Usch så hemska dom där är, jag är glad att jag aldrig stött på någon;)
Här blir det julmarknad idag för dottern och mig, det blir mysigt. Jag behöver göra lite roliga och mysiga saker. Känner mig ganska sårbar och det känns som jag går med ett påklistrat leende för att inte avslöja allt mitt missnöje. Äktenskapet känns ju inget vidare men det som är värre är min jobbsituation och den funderar jag mycket över. Den är komplicerad eftersom jag under flera år har haft ett förtroendeuppdrag i en organisation som jag trott på och varit stolt över. Nu har vi dock så mycket internt trassel och jag har hamnat i en förtroendekris eftersom vi inte lever som vi lär. Jag är nog oerhört trovärdig utåt men inuti vet jag ju att det inte är så lätt i praktiken eftersom vi själva har problem som vi inte reder ut.
Tror jag blir tokig av detta och jag är rädd att bli sjuk av min maktlöshet inför att inte veta hur jag ska gå vidare?! Söker andra jobb men uppdraget jag har idag tror jag gör vissa arbetsgivare lite försiktiga och väljer bort mig pga
det.

Vad ska jag göra?

Kram❤️

23 Solstjärnan:

skriven

Hej😊⭐⭐

Ååå nej så hemskt.
Att dom inte gav sej utan dök upp flera gånger dessutom.
Helt förståeligt att du kände obehag och rädsla.
Det tror jag minsann alla känner som aer dom.
Men tur att resan tog slut och du slapp dom

Hoppas att dom inte dyker upp mer för dig.

På tal om rädslor..
Känner oro/rädsla över att det blir förädring angående barnens vårdnad.
Nu har de bott hos mig och besökt sin pappa varannat veckoslut.
Men..ser du någon förädring i det hela framöver.
Är rädd att det ska bli vecka- vecka..


Ha en fin 2a advent⭐
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kram Solstjärnan ⭐

Svar: Jag kan inte känna att någon förändring är på gång.. kram :)
Esmaralda

24 Jossan :

skriven

God morgon!
Idag är jag väldigt trött. Det blev kusinträff för hela slanten. Vi var 11 vuxna och 9 barn 😰 Det var så trevligt. Vi hade paketleken och det var så kul!

Idag så kommer min syster och hennes familj. Ska bli mysigt.

Hoppas jag har en kärlek som vill följa med mig på kusinträffen nästa år.

Jag gör ett nytt försök igen...
Du nämnde att jag kunde vara sambo till nästa jul. Är det en ny kille? Hur ser han ut?

Kram

Svar: Härlig med kusinträff !! Då får man vara trött dagen efter :) Jag ser ingenting alls om vem... bara att de möjligheter finns... inte ens att den är stor... men den finns... kram
Esmaralda

25 Orolig :

skriven

Hej!

Jag har fortfarande nedsatt hörsel på ena örat men det är ingen vaxpropp. Blir det bättre??

kram

26 Linnean 🌸:

skriven

Men fy för, så obehagligt!
Är de här grå ett ont väsen och förstör? Som kan orsaka olyckor? Förvrida hjärnan på folk...tja, allmän ondska? Låter riktigt, riktigt otäckt! Får kalla kårar!! Jag minns den där konstiga varelsen som satt bakom dig på restaurangen på Island. Han var otäck! 😱
Jaha, i dag är det tänkt att jag ska baka saffransbullar och llite till. Tror det är lite trögt eft lördagskvällen. När klockan var 2 var jag fortfarande onödigt pigg. Vinet mognade och blev bara godare under kvällen😉 Garven blev allt gladare. Julafton är bestämd nu. Inte ett uns julmat. Inte ens tomtegröt. Det blir tobleronemousse med hallonsås till efterrätt. Känns bra!
Nä, skärpning så det blir lite bullar och kolakakor. Ha en fin söndag! Kram...
/Linnean 🌸

Svar: Där sa du nåt... nu måste jag gå och micra mig en eller två lussekatter med massa saffran.. som blev över från grannfesten !! Kram :)
Esmaralda

27 D:

skriven

Tycker gruppen om mig som jag går med? Vad tycker de o A? Kramar gillar A mig ?..

28 Fröken T:

skriven

Hej Es

Huaaaa vad obehagligt! Jag förstår att du blev skrämd, de verkar så obehagliga 😖

Es jag måste säga att jag är tacksam över att du svarar våra frågor som vi läsare ställer, många av oss frågar också många ggr om samma ämne och det glädjer mig att du inte tröttnar 💖😂

Jag drömde om en rödklädd person som vinkade, ingen aning vem det var men den verkade hamnat i fel dröm fick jag känslan av.

Es jag hoppas du svarar på detta för jag undrar nämligen hur det kommer sig att vissa får detaljer om sin blivande partner/kärlek medans andra inte får det?

Exempelvis jag, de flesta (inte många) jag har spått mig hos kan inte se detaljer när d gäller min blivande. Bara att jag kommer veta och det kommer vara fantastiskt. Det glädjer ju mig men av mänsklig natur så kommer Nicke nyfiken fram och undrar! När vart hur!?!

Så jag hör till den skaran som med jämna mellanrum frågar dig vad du ser om kärleken för min del. Jag längtar (men försöker tränga undan) den längtan av att bli sedd, åtrådd och "behövd" av en partner. Någon som väljer att vara med mig. Vill vara med mig....

Nin fråga: är det dags snart? Ser du ngt mer än att det kommer vara en bra relation när vi väl möts?


Jag önskar dig en fantastisk dag! Här lyser solen lite men det är isigt i luften ☺️

Kram kram

T.N

Svar: Det är vanligare att jag inte ser detaljer kring den tillkommande... och kring din ser jag att musiken tar plats... det är allt jag ser... och jag håller tummarna att ni snart möts.. kram
Esmaralda

29 Anonym:

skriven

Hej! Denna man som ljuger och verkar dölja nått har han en fru/kvinna? Barn? Är han Respektfull mot dom? Varför gör han så här?
Kram en ledsen kvinna

30 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag fick en känsla utav att två kvinnor pratat om mig! Jag vet inte exakt om det vara något negativt eller positivt! Men fick bara den känslan när vi satt och pratade att de hade kanske diskuterat mig och min situation! Tror du den stämde? Ser det isåfall uta att pratats negativt eller positivt? Är jag omtyckt utav dessa tjejer?
Kram

Svar: Pratade de så var det positivt, det lovar jag.. kram :)
Esmaralda

31 Adad:

skriven


Esmaraldaä, hur ser min närmaste framtid ut? Sker något spännande?

Kramar

32 Michaela:

skriven

Men huu vad obehagligt!

Dagens fråga kommer från min mamma som undrar om hon kommer ha kontakt med sina systrar igen? Har snart gått fyra år utan kontakt. Läget känns väldigt låst.

Kram från mamma Camilla ( och mig )

Svar: Ja i alla fall ser jag kontakt med en av systrarna.. kram på er båda :)
Esmaralda

33 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag är på gränsen till att ge upp nu, hela det här året har varit fullt av motgångar och jag känner mig helt värdelös. Kommer livet aldrig att vända?? Kan du se något positivt runt mig snart?
Kram Linda

Svar: Det vänder och snart bör du märka en positiv förändring.. även om den kommer sakta... kram
Esmaralda

34 Lilla Jaget:

skriven

Hej Esmaralda,
Läskigt, jag har tidigare uppfattat det som att dessa varelser var synliga för alla men att du kunde se deras avvikande ögon. Nu när jag skriver och sätter ord på hur jag tänkt inser jag att det låter som rena science fiction. Fattar att de inte är synliga för oss "vanliga". På sensommaren hade jag en väldigt ovanlig upplevelse. Jag kom körande och behövde sakta in i en korsning med rödljus. Då kom en ung kille släntrade runt hörnet av en byggnad och närmade sig korsning. Något hos denne unge man gjorde mig stel och märkbart ängslig- han utstrålade ondska och var läskig. Mitt på ljusa dagen fick jag för mig att jag behövde låsa om mig, istället blev det grönt och jag kunde gasa på och åka vidare. Märkligt och läskigt. Vad kan det ha varit?
Kram :)

Svar: Det kan ha varit en av De Grå.. men det kan också ha varit annan anledning... jag tror att en hel del kan se dem som vanliga människor.. medan andra inte alls ser dem.. och några ser dem för vad de är.. med de speciella ögonen.. kram
Esmaralda

35 Monica:

skriven

I vilken dimension hör de grå med silverögon hemma? De som kan lite om det ockulta som t e x anden i glaset och automatisk skrift säger att man skall akta sig väldigt noga att man inte får ovälkommet besök som biter sig fast i ens tillvaro. I den ockulta världen sägs det även finnas ondskefulla krafter precis som gudomligt goda. Det sägs att man skall be en bön om gudomligt beskydd när man sätter igång med anden i glaset och ha ett ljus tänt för detta ändamål.

För några år sedan så skummade jag igenom en artikel i en veckotidning om två systrar som lättsinnigt hade sysslat med anden i glaset. De hade slagit slint för dem och de hade hamnat på psykiatrisk klinik där dessa onda andar följde med och förföljde dom där. Vet inte hur det slutade för dessa systrar.

Beträffande det ockulta lade jag tarotkort för mig själv där jag ställde frågan om vad jag har att vänta mig nu under julmånaden december fram till nyår. Det skrämde mig att det olycksbådande tornet dök upp som huvudkort tre ggr. Vad har jag att vänta? Jag har två söner och fyra barnbarn och jag är rädd att det värsta händer. Allt annat oturligt kan jag stå ut med kan hända men inte just dom.

Med vänlig hälsning Monica

Svar: Jag tror att De Grå hör till.. inte att det är något som jag eller någon annan lockat fram..... faktum är att någon stor personlig katastrof runt dig kan jag inte se.. kram
Esmaralda

36 Lilla Jaget:

skriven

Hej Esmaralda,
Läskigt, jag har tidigare uppfattat det som att dessa varelser var synliga för alla men att du kunde se deras avvikande ögon. Nu när jag skriver och sätter ord på hur jag tänkt inser jag att det låter som rena science fiction. Fattar att de inte är synliga för oss "vanliga". På sensommaren hade jag en väldigt ovanlig upplevelse. Jag kom körande och behövde sakta in i en korsning med rödljus. Då kom en ung kille släntrade runt hörnet av en byggnad och närmade sig korsning. Något hos denne unge man gjorde mig stel och märkbart ängslig- han utstrålade ondska och var läskig. Mitt på ljusa dagen fick jag för mig att jag behövde låsa om mig, istället blev det grönt och jag kunde gasa på och åka vidare. Märkligt och läskigt. Vad kan det ha varit?
Kram :)

37 Alie:

skriven

Ytterst obehagligt Es.. Undra om dom visar sig just för att dom vet ATT du kan se dem och sedan närmar sig de personer dom vill illa???( tänkte på mannen som fick deras sällskap bak i bilen) vad vill dom säga egentligen...??? Huuu!!

En fråga om min resa; blir den som vi hoppas och kan vi släppa oron för pappa medans vi är borta denna veckan? ( eftersom han är sjuk )
Kram å ha en skön söndag! :)

Svar: Ja om man bara visste vad de ville !!! Ha telefonkontakt och stäm av med pappas mående.. det blir en bra resa.. ni behöver avkopplingen.. kram
Esmaralda

38 Rebecca:

skriven

Tror det finns dem som säger att "the greys" är utomjordingar som finns på horden men kan se ut som människor.undra vad deras syfte är här

Svar: Ja, så kan det vara förstås..... det är full möjligt.. kram
Esmaralda

39 AnnaK :

skriven

Huvva.....läste ditt inlägg innan jag skulle promenera iväg till jobbet tidigt imorse och du må tro att det gick undan att komma fram 😱Otrevliga filurer de där!

Tack för svar igår angående ljuset jag såg! Tänkte att det kanske var nåt sånt.....nåt som inte riktigt var av denna värld iaf 😊 Varför detta besök helt plötsligt?

Kram 😊

Svar: Ja, man vill helt enkelt inte vara ensam med dem !! Jag tror du haft besök många gånger men du har bara inte lagt märke till det förrän nu.. kram
Esmaralda

40 Emla:

skriven

Usch så obehagligt!
Då kan de med silverögon vara nära vem som helst?

Har min man någon chans att få detta jobbet? Han funderar på att åka imorgon och söka upp arbetsgivaren direkt. Han har redan sökt via annonsen.
Men tänkte att ett riktigt möte kanske gör susen?
Kram

Svar: ja de kan vara nära vems om helst... bra tänkt av din man och de ökar hans chanser.... kram
Esmaralda

41 MI:

skriven

Hej!

Fy! vad obehagligt. Finns det onda varelser som kan göra oss illa??

Kommer 2017 att bli ett tursamt år för mig???

kram

Svar: Ja, det är frågan... bara för att de är obehagliga alla mina varningsklockor ringer så MÅSTE de ju inte vara farliga.. jag har aldrig sett dem skada någon..... 2017 kommer föra en hel del bra med sig åt dig. kram
Esmaralda

42 Lizette:

skriven

Hejsan:)
Usch såna otäckingar, hoppas de inte gjorde mannen illa!
Kan du få nån hint om när min soulmate dyker upp? Trodde jag träffat honom redan men det kanske jag inte har..?
Kram💕

43 Myran:

skriven

Vad läskigt det låter... aldrig hört talas om något liknande. Hoppas du inte behöver se dem igen.

Jag ska denna målad börja studera. Kommer jag att komma in i gruppen, få kontakt med någon. Är inte så bra på att ta plats i en grupp, men skulle vilja det. Hoppas jag lyckas denna gång.

Svar: Jag tror det går riktigt bra.. och man delar sig i smågrupper och du ät med i en trevlig grupp.. kram
Esmaralda

44 Princess:

skriven

Man fy vad läskigt:(
Vad är dessa för människor igentligen?Är det bara du som kan se de eller kunde barnfamiljen med se de? Konstigt att inte mannen i bilen märkte av att de kom in i bilen? Stakaren hoppas allt gick bra för honom.

ps:ser du något spännande som händer mig?
kram


Svar: Ja det ÄR märkligt... alla kan nog inte se dem.. många ser dem nog som helt vanliga människor..... innan jul ser det ut som om det kommer en positiv överraskning.. kram
Esmaralda

45 Klara:

skriven

Hej es! Hur kommer 2017 se ut för mig? Detta året var ingen vidare för mig så jag undrar om du ser något specifikt positivt som händer nästa år? Kram Klara

46 Des:

skriven

Es kan du se hur stor är chansen att jag kmr in i högskolan i år! ? I ingenjörs utbildningen? Kram

Svar: 65 -70 % chans.. lycka till.. kram
Esmaralda

47 Anna:

skriven

usch vad läskigt men också intressant. Tänkte på de grå häromdagen och funderade kring hur ofta man ser dem i vardagen utan att ens förstå det. Kuslig tanke.

sköt om dig :)

Svar: Ja, det KAN vara ofta.... kram
Esmaralda

48 Makaon:

skriven

Det där låter inte alls kul, och blir du skraj, ja då låter det riktigt läskigt.

49 Chopper:

skriven

Hej es..
Så läskigt å läsa...
Vad tror du dom har för uppdrag här hos oss.. Är dom onda eller goda? Pyntat färdigt tvättat å städat ☺ nu en löptur med bästa kompisen...

Känner mig lite gladare å hittar sakta tillbaka till mig själv...

Ny kärlek som jag träffar å hoppas de håller länge man är väl skapt att vara två för att lycka ska infinna sig ❤❤..

Ha en fin söndag ❤❤

Svar: Mycket bra är på gång i ditt liv nu... bara stå på... kram :)
Esmaralda

50 Mikaela :

skriven

Hej E! Jag vet att jag frågat flera gånger men uddar ser du någpt hus för oss nästa år och fall om vi får En bra försäljning av lgh till kontantinsats? Eller är det på gång något oförväbtad sorg ?

Trevlig andra advent!

Mikaela

51 🌈💦:

skriven

😨😱 Hoppas du slipper se de ngt mer Es.

Ps:Ser du några stora förändring kring min ekonomi❓ bli den ↖större/mindre↘ till nästa år?💰

52 C:

skriven

Jag har haft kontakt med en kille i ungefär 3 månader och vi kan prata om allt. Däremot tycker att det mestadels är jag som tar initiativ till att höra av mig. Om jag tar det lite lugnare ett tag, kommer han då att höra av sig?

Kram

53 Cecilia:

skriven

Usch vad obehagligt! Scenariot i hissen måste ha varit en mardröm! Så glad för din skull att barnfamiljen kom.

I somras fick jag veta att en potentiell romanspartnern var nära. Kan det vara "Katta"? Kram

54 Hönan:

skriven

Usch vad det låter obehagligt, stackars dig. Förstår att du flyr från dem. Undrar varför de följer efter dig så, verkar lite märkligt. Eller så är de helt enkelt bara elaka varelser som tycker om att skrämma upp folk.
Igår var en tung kväll, men efter lite sortering bland mina tankar och känslor så känns det bättre. Vet vad som behöver göras och antar att jag nu bara får vänta in rätt tid.
Undrar om jag finns i hans tankar ibland, eller om han fortfarande inte bryr sig särskilt?

Kram

55 HS:

skriven

Fy vad obehagligt! Undrar hur det gick för den stackars mannen i bilen? Har tack och lov aldrig sett dem. Kan man skydda sig genom att rabbla en bön eller liknande om man skulle råka se dem?

56 Agnes:

skriven

Dessa kvicksilversögon har jag ej stött på...vad jag kan påminna mig..däremot så har jag väl stött på sådana som gett kalla kårar på annat vis...eller mer "en känsla i magen" som gjort att jag klarat mig från saker...

En annan typ av människa, kallar jag "vesslor"...den senaste jag stötte på, var som sagt den kvinna som exet valde att sätta sin "lojalitet" till på min bekostnad...hon var en vessla...be mig inte förklara vad jag menar med "vessla"...de bara är "vesslor"....

Gjorde "tabben" att regga mig på ännu en dejtingsajt...den är visserligen gratis, men ändå...som vanligt, så duggar dessa män som är runt 60 och däröver, tätt...oavsett vad man skriver i sin presentation, så är de där o sniffar runt...vet inte vad det är om får dessa äldre män att tro, att en kvinna som jag, skulle vara attraherad av en äldre man...när jag dessutom klargör detta redan i min profil...ett mysterium...men visst är det frejdigt med dessa äldre män som besitter ett sådant enormt stort självförtroende...typ...

Men, som sagt...jag begriper inte denna vurm för yngre kvinnor hos dessa äldre män...inser de inte orsaken till att yngre kvinnor "vill ha dem"?

Jag som är 55, vill knappt ta i dem...men det ställer de yngre upp på...får väl tacka de yngre kvinnorna till att de väljer att satsa på dessa "silver-ryggar"! *skrattar*

Tänk, om det fanns 3d-skrivare för människor? Då hade jag programmerat in ett önskemål om en man runt 50, välbärgad, hyggligt välbyggd, med ett intressant och givande yrke, där jag skulle kunna få in en fot...som kunde se mig för den jag är, och uppskatta mig trots mitt säregna sätt att bemöta min omvärld på...som sagt...ett önsketänkande...men drömma går ju!

Tydligen 2:dra advent i dag, och jag önskar er alla en trevlig sådan...insett att jag måste sprida lite mer glädje åt er alla här på bloggen...så puss på rumpan, alla, här på bloggen!

Oavsett vad, och oavsett hur ni för tillfället har det...det kunde ha varit mycket värre...enligt mig!

Efter hundmässan i går...en liten dröm till...att jag någon gång får möjligheten till att bli lycklig matte till en liten Shar pei-tjej....

Kram!

Svar: Vesslorna är inget kul.. de ska undvikas !! Och gubbar över 60 KAN vara kul. absolut... Bruce S är de väl inget fel på och han är född - 49 tror jag.... vd kul att du går i Shar pei tankar.. de gjorde jag också en gång men det stannade vid tanken tyvärr medan du en dag gör slag i saken.... kram :)
Esmaralda

57 Tildis:

skriven

Mhm...Nu blir jag riktigt nyfiken på vilka dom är. Kanske besök från en annan värld? Vem vet :/ Men man undrar ju varför dom var just på den färjan? Dock, så har jag lite svårt att se hur andra varelser kan vara ondare än människan ibland, så som vi förstör denna planet. En fråga Es, kommer vi två flytta och etablera oss utomlands? Kram

58 Lisa :

skriven

Hej! Kommer min älskade partner någonsin komma ur sin djupa depression, känns som att vi lever i ett mörker ständigt. när kommer vi kunna börja leva ett normalt liv?

59 Skorpan:

skriven

Gissar på att jag kommer att ha svårt att få en regression att funka...

Jag belönar mig själv med ett glas rött; har hållit på hela dagen med städning och tvättning o plockande av grejer. Puh vilket jobb och jag är långtifrån klar men framgång kan skönjas ;). Tänk vilken kvinna min blivande kommer att få, lat som bara den ;D... Eller kanske vi funkar bra ihop, den ena drar med sig den andra? Skulle jättegärna få gälla motionerande då bl a... Sex ;). Ja finns det någon som trånar efter mig i dessa tider Es? Hoppas det...

Trevlig kväll på er alla!
Kram Skorpan

60 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser du någon procent eller chans att jag möter min kärlek under nästa år?
Kram

61 Änglavakt:

skriven

Finns det något min skyddsängel vill säga mig?

62 Skorpan:

skriven

Helena Ir, hoppas ju vara ett kärt barn ;). Visst kommer du att skriva om din upplevelse, du vågar inget annat ;D. O vi är ju många här på bloggen som suktar efter kärlek o iom ditt inlägg känner vi som att vi också "får" en portion kärlek ;). Det mer intima får du hoppa över, kan uppstå avundsjuka då ;), kanske... Kram Skorpan med ännu en onödig kommentar...

63 Lilly:

skriven

vad hände häromdagen på jobbet, det kändes som om det var någon som stod bakom mig, när jag vände mig om så var det ingen där... kan du se vad det var, för jag blev jätte rädd.

64 F:

skriven

vad ser du om jag kommer få gå igenom en till graviditet?

65 Agnes:

skriven

Åh, så kul...det ser jag fram emot...har varit såld på shar pei sedan -73, då jag såg en bild på denna hundras....så det är ett väldigt övertänkt beslut, när det till sist sker!

Bli matte till en hund är inget som skall ske över en natt....enligt mig!

Nu är det ju bara jobbet som skall falla på plats...sitter tydligen långt inne hos ansvariga...känns nästan som att de hoppas på att jag antingen skall säga upp mig....eller sjukskriva mig....men så fan heller....fortsätter att vara jag....känner på mig att det till sist kommer att löna mig....

Se gärna på årets TV-kalender....är så bra så tron på Tomten börjar att spira...igen...efter drygt 50 års levnad, haha!

Krams på er!

Svar: Bra tips.. jag ska kolla julkalendern !! Kram
Esmaralda

66 Jonkan:

skriven

Es, vad skrämmande med de grå... men har du pratat med din guide/ängel om vilka de är och varför de dyker upp?

Kram på dig!

Svar: Jag får inga svar.. somligt ska man klura ut själv.. kram
Esmaralda

67 Young:

skriven

Hej Es

Är det genom jobb eller fest som jag möter min tillkommande..?kram

68 Red rose🌹:

skriven

Undrar om du kan se något om den man jag skall träffa utseende eller vad han jobbar inom? kram=)

69 Hedwig:

skriven

Så skrämmande. Jag är glad att jag inte ser sådana varelser. Jag blir redan rädd när jag ser sådant på bilder..Kan de ha (som även andra skriver) en anknytning till utomjordningar, till ´men i black´ kanske? Till sådana små gråa varelser som (kanske) hittades i Roswell på 1940-talet? Kan de ha en anknytning till de utomjorningar som sägs ha fört bort folk, utfört experiment på dem och som även lär samarbeta med den hemliga regeringen, främst i USA? Kunde du inte försöka kommunicera med dem och fråga vad i hela friden de gör här på jorden?

70 B:

skriven

Åh intressant o höra, hört att någon hade en sån som stökade runt vid sitt hus? Om det nu är möjligt att kunna ha, hon tolkade det som någon form av hustomte ?

Har jag mött min soulmate i mannen på jobbet? :) Eller kommer vår relation rinna ut i sanden?

71 B :

skriven

Åh intressant o höra, hört att någon hade en sån som stökade runt vid sitt hus? Om det nu är möjligt att kunna ha, hon tolkade det som någon form av hustomte ?

Har jag mött min soulmate i mannen på jobbet? :) Eller kommer vår relation rinna ut i sanden?

72 M:

skriven

Hej Esmaralda!
Hur stor är chansen i procent att jag träffar någon nästa år?❄️
Kram

73 Avstängd:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag tänkte på det, det känns som om jag har stängt av mig helt sexuellt! Jag har ju ingen som attraherar mig just nu men Kommer lusten att komma tillbaka?
Kram

74 anna:

skriven

ser du mig gravid igen,om du gör det dröjer det länge till iså fall

75 Princess:

skriven

Tack snälla för svaret Es:D
kram💛

76 Anna E:

skriven

Hittar vi hus att hyra innan våren/sommaren?

77 U:

skriven

Idag drar vi till Ullared senare wohooo äntligen, det var längesen, tråkigt att min syster väljer vara hemma, istället för att ha roligt med oss 😁😁


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: