Nu jävlar brakar det snart loss....

 
Nu börjar det arta sig.... till grann-glögg - festen !!
 
Alla övervintrarna har tackat ja.... en  hel del grannar är ju bara sommargäster så  de får skylla sig själva....
 
 
Mittemot... på spisen står två jättegrytor.. en med svensk och en med tysk glögg och en butelj mandel likör för dom som vill krydda lite extra....
 
... somliga gillar inte glögg oavsett och jag har dukat fram två av mina finaste whisky... här sparas de inte på gracerna  ikväll... och så har jag öppnat en box gott vin.
 
 
 
Ska för säkerhets skull ladda en hink med  tysk julöl/is... och då måste det ju vara NÅGOT som faller alla i smaken.  Vaddå ? Alkoholfria alternativ ???? Då få rman väl lapa smältvattnet från  ölhinken....
 
Partajet börjar redan kl 17... och jag vill se Idol... ett dilemma som jag  funderar på att lösa   genom att supa alla under bordet  i god till till kl 20.00
 
Känns som att det kan bli en  riktigt bra grannkväll..... förresten så kommer  allas vår Nettan också.. hon är inte granne men fick en liten specialinbjudan.... och på tal om Nettan så
 
GLÖM INTE ATT BOKA  SPÅDOM och/eller REGRESSION till  kraftigt reducerat pris under den 1-15 februari  när vi befinner oss i  Grythyttan.
Närmare Stockolm än så  här kommer inte
 
Har  du frågor eller vill boka så hör av dig med ett samtal eller SMS till Nettan:
070 6661570
 
Kram o kärlek
1 Katten - Sophia* :

skriven

Skrev ett långt inlägg i förgående inlägg men tänkte korta ner till frågan istället!

Jag undrar om min hankatt är kastrerad? Då han blivit sexuell med vår nya katt. Detta kan ändå ske vid kastrerade katter läste jag, men jag blir osäker. Så vore tacksam för svar!
Och vad kan jag göra för att han inte ska göra så mot henne? För hon till & med gnyr ju vid tillfället. Jag tycker inte alls att det är ok. Och jag antar att jag som ägare har rätt att sätta stopp för det, även om det är naturligt i sig, så känner jag att det inte är okej.

Kram

2 Helena Ir:

skriven

Så trevligt..ser ju för gott ut! Tänk om man haft dig till granne,ändå :)

Kan du se om det närmar sig för sonen,med butiken?
Han har kommit in i ett flow i sökandet,och det glädjer mig enormt..

Ett glas i vardera handen,på varje gäst..så hinner de supa till ordentligt.före Idol..

Och nu passar det nog med "Skål ta mej fan"

Kram :)

3 Virrhönan:

skriven

Jäklar i baljan vilken fest, synd man inte bor granne med dej😀
Sup dom under bordet du haha eller kanske ni får ha eran egen idolkväll...grannarna kanske är jävlar på att sjunga hihi. Shit vilken lust jag fick o festa nu...då hade jag minsann skrämt mitt hjärnspöke rejält haha!!
Hoppas ni får en riktig trevlig kväll👍

4 Tingeling :

skriven

Åh va mysigt det ser ut! Trevlig kväll! 😊

5 Smiley:

skriven

Åh vad mycket gott du har lagt upp nu vill jag med komma över mums:)))

Es ser du något glädjande som händer mig:)?

6 Lilly:

skriven

Ser du mig gå igenom en till graviditet snart ?

7 F:

skriven

Något spännande på väg in i mitt liv ❤️

8 Skrållann:

skriven

Hej!
Haha, ja förutsättningarna för att supa dom under bordet till kl.20.00 bör nog finnas med tanke på det dryckesutbudet;) Ser riktigt fint och trevligt ut..
Barnen och jag är själva ikväll då maken är på AW. Kul tycker jag eftersom han aldrig är ute.
Han har varit så konstig senaste tiden och jag tror han tycker jag är astråkig, och då får han tycka det... Är han lika trött som mig på att ha det så här?

Kram❤️

9 F.u:

skriven

Hoppas du går en trevlig kväll 😊 det ser underbart ut. Skulle du kunna hjälpa mig med vilken utbildning som skulle passa mig bäst?

10 Skorpan:

skriven

Förbenat att jag inte bor nära Es ;). Själv är jag typ mitt i urskogen och ska hitta härifrån själv då barnet skulle köras hit på utbildning. Ska bli kul att se vart jag hamnar i kväll ;). Glögg ska inhandlas o sedan ska jag njuta :). Ha en trevlig kväll med grannarna!
Kram Skorpan

11 Mm:

skriven

Ha så fruktansvärt trevligt!!
Här brakar det också!

Har jag chans att träffa någon intressant ikväll?:)
Kram

12 Browallia :

skriven

Haha... om vi varit grannar så hade jag fått lapa smältvatten från hinken. :D
Bara älskar din humor!! Mig hade du dessutom inte behövt supa under bordet för att så se Idol, jag hade gjort dig sällskap framför tvn. :)

Bamsekram

13 Linnean 🌸:

skriven

Waaaooo!! Så jäkla läckert! Så himla fint du har fixat!! Såå mycket godsaker! Hade varit kul att vara din granne i kväll! Så generöst och fint gjort av dig 👍 I morgon lär ni nog ha lite ont i hövvet 😉Se Idol?! Ha! Det har du nog glömt vid klockan åtta! Då dansar ni nog glatt runt och har skiitkul!

Katten Sophia: Öh, va? Håller den kastrerade på med din steriliserade hona? Låter oroväckande! Jag ska ju ha en sådan gosse här med min ljuva kattflicka. Oftast brukar det ju vara så att om honan inte är i höglöp så
brukar hannen få på fan så det ryker om det om han försöker "tafsa" Hade en kasterade hanne tidigare ihop med nuvarnade hona och det var helt lugnt på den fronten. Hoppas inte det blir så här när jag ska vara kattvakt. Man kanske kommer att leva i en kattbordell eller så. Det kanske avtar om de får hållas ett tag.

Ha nu riktigt kul Es, och jag tror att du gör så att nya vänskapsband knyts i kväll, kanske, mellan grannarna. Du är verkligen superhäftig!
Skål ta mig fan 🍷Kram.../Linnean 🌸

14 Pia1:

skriven

Och nu ringde neurologen från Finland 😁 Alltså TACK Es! Han fixar alla papper, en sån ödmjuk underbar människa! Jag vet minsann hur de brukar vara, prestige före människan. Jag är fan kär! Kraaaam från en lycklig tjej 💓💓💓

Svar: Vad glad jag blir.. du om någon behöver lite flyt... kram :)
Esmaralda

15 🐸🍷:

skriven

WOW Party time:)👌

Ser du någon kärlek på kommande för mej? kram

16 Adad:

skriven


Esmaraldaä, hur ser min närmaste framtid ut? Sker något spännande?

Kramar

17 Tanten:

skriven

Härligt haha, ha så kul. Idol kanske går i repris?

Kram

18 Skorpan:

skriven

AnnaK, ledsen att jag inte såg att du gratulerat mig redan för flera dagar sen :(. Tack så mycket snälla du!!! Jag skäms.
Kram Skorpan

19 Butter:

skriven

Hejsan, vart kommer jag finna kärleken? kommer jag hitta honom eller han mig?

20 Fanny:

skriven

Det låter ju helt fantastiskt!! Önskar själv en glöggkväll med fina vänner, hade vart så mysigt. :-) Hoppas ni fick en fin kväll och att du fick se idol! ;-)

Jag måste bara fråga, jag är gravid med barn nr 2 och börjar fundera mer o mer på förlossningen.. Vi bor 40 min ifrån sjukhuset och jag är så rädd för att föda hemma/bilen för att jag väntar förlänge hemma. Ser du något om min förlossning? Kommer den gå fort?

Hälsningar Fanny

21 Li:

skriven

Ska också ha glöggfesten ikväll med lite julpyssel. Fast jag har typ dammsugit klart. Vet inte ens vad jag ska bjuda på, men har hittat några recept iallafall. Ska bli kul

Svar: Ha det riktig trevligt !! kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: