Ni vi avslutar vårt jordeliv....

Jag har sagt det innan och jag säger det igen – att våra älskade döda.. är inte borta.

Det är inte så att man dör och begravs och är försvunnen för tid och evighet.  

Nej, när man dör så flyttar man till en annan dimension.. det är enklaste sättet att förklara  vad som sker.  En dimension vi levande inte kan besöka eftersom vi inte har den förmågan  men däremot kan de döda ibland besöka oss.

Vi kan kalla platsen himlen, andra sidan, Alltet... oavsett vad vi kallar den så är det samma plats.

När de döda  besöker oss handlar det ofta om ömsesidiga tankar… att du  och den döde  rattar in er på samma kanal i tanken och detta öppnar en slags port…  som gör det möjligt för den döde att komma på besök.

Ibland skapar vi portar omedvetet, bara genom vår saknad.

 

Fast ofta är det så att de döda inte kommer till oss när vår sorg är som störst – eftersom de anser att det kan störa vår  sorgbearbetning.    De brukar vänta tills det gått en tid – tills vi kommit steget vidare.

Hur vet vi då att vi har besökare från den andra dimensionen? Många av oss kan aldrig vara riktigt säkra eftersom vi saknar förmågan att känna in – men som regel är detta något som kan tränas upp, om vi skulle vilja.

Tänk intensivt på den som är död…  visualisera hen så starkt du kan… och visualisera att hen  tex promenerar in i ditt kök och sätter sig vid köksbordet…  och rätt som det är kan du känna att tanken tar mark och HÄNDER… att det är mer än bara din visualiseringsförmåga… och det blir en mycket stark upplevelse 

En del av oss kan känna en närvaro av en besökare.. och känner man denna närvaro ska man ta den på allvar, stanna upp och hälsa besökaren välkommen.. på så sätt öppnar man en positiv kanal.

 

 

Sedan finns det de av oss som inte känner så mycket men som ibland kan se och lägga märke till små tecken.

  Min faster till exempel.. när hennes man dog var hon nedbruten av sorg.   Först märkte hon ingenting alls men sedan började det poppa upp små tecken.   Mannens favoritkaffemugg stod plötsligt på bordet.  Hans sänglampa tändes av sig själv.  En främmande katt följde henne när hon var ute och gick  och  telefonen ringde, en ”felringning” av någon med samma man som maken.

Till sist insåg hon att  maken fortfarande fanns  och försökte förmedla sig – och det blev en tröst för henne.

Sen finns det de av oss som förnekar. Som vägrar se. Som redan i förväg gör klart att man inte har förmågan att känna av och då låser man sig och upplever absolut ingenting

 

 

En gång tog min pappa med mig in i andra dimensionen även om det bara var typ i förmaket och en lite försmak.. och jag såg alla de jag älskat som gått över… de var tillsammans… mina djur fanns där… och jag kände en sådan enorm glädje… så underbart att få en bekräftelse och inte bara”tro”

Alltsammans var över på kanske 30 sekunder men det var stort och har etsat sig fast hos mig,

Och som pappa berättade, att när man gå över i nya dimensionen då  blir man per automatik upplyst. Man vet vad man gjorde fel i jordelivet… och man ser de begränsningar man hade och de  tossigheter man ägnade sig åt.  Men ser klart helt enkelt.

Ingen ska behöva vara rädd för döden.

Döden är inte slutet utan början på något helt nytt

Det är i andra dimensionen vi lever mest och längst och det är  där vi beslutar om och när vi ska tillbaka till ett nytt jordeliv.

Massa kärlek och stor kram

 

Ps.  Vill du ha omfattande spådom via mail - där du får ställa alla dina frågor ? maila mig på: [email protected]  och jag skickar dig mail tillbaka med all info om hur det funkar !!

1 Tanten:

skriven

Åh, så bra skrivet. Maken och jag har pratat och bestämt att visa varandra - ge tecken att vi är där oavsett vem som går över först. Ska försöka att förmedla detta även till mina barn. Går nog bra med yngsta dottern, men äldsta är inte riktigt så andligt tankemässigt, men förhoppningsvis ändrar hon sig. Besök blir det ju till alla efterlevande, men vill ju inte skrämmas. Skall skriva ut den här texten och spara och dela med mig av.

Kram

2 Skrållann:

skriven

Hej!
Vad märkligt att du skriver om de döda. Jag har drömt i natt om min döda mormor och farmor. De dog för ca 10 år sedan och dom var superkvinnor båda på olika sätt. I drömmen i natt så var de döda och de låg skavfötters i soffan vi hade i mitt gamla föräldrahem i väntan på att få åka vidare. Jag vaknade med ett leende mitt i natten av det och visst hade det varit roligare om dom levde i drömmen men det var ändå roligt och se dom. Det gjorde mig rofylld. Dom betydde väldigt mycket för mig. Undrar bara varför jag drömde om dom just nu och om det kanske rör sig om ett budskap till mig nu när min värld är lite rörig?!

Kram❤️

Svar: Jag tycker du ska ta det som ett trösterikt budskap, absolut.. kram :)
Esmaralda

3 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Kaninerna och jag hade en nära döden upplevelse i går.
Jag satt ute med Isak och Rafael i hagen. Plötsligt blir båda kaninerna rädda och far in i kaninhuset. Jag vänder mig om och precis bakom min rygg står en räv. Jag skriker åt den men den fokuserar kaninerna och ränner runt till baksidan av kaninhuset som om den varken hör eller ser mig. Den har bara en tanke i huvudet "mat! ". Jag fortsätter skrika och börjar jaga den och den springer ifrån mig, men inte särskilt panikaktigt och jag får förfölja den långt ut på vägen innan den tillslut beslutar sig för att ge sig av.
Kaninerna var i upplösningstillstånd och eftersom jag vet att kaniner mår dåligt av chock och kan dö av själva chocken så måste jag lugna ner dem. Jag var själv helt skakig. Till Rafael visste jag ju vad jag skulle säga för att hon skulle veta att faran var över och det funkade för hon kom ner i varv tillräckligt för att kunna ta några morotsbitar. Men Isak mådde sämre och jag visste att han måste återhämta sig på egen hand eftersom han inte har lärt sig faran är över signalen.
Jag var så chockad! Att den kom mitt på dagen och att den planerade att äta upp mina kaniner mitt framför ögonen på mig!
Fy vilken fräck räv!
Den var ju så nära mig att jag hade kunnat klappa den eller vrida om öronen på den om jag hade sträckt ut handen.
Det var ingen skabbräv. Den var jättevacker. Min syster hade älskat att få göra ett skinn av den.
Bara den inte kommer tillbaka fler gånger. En sak är säker. Jag kommer inte att lämna kaninerna ensamma i hagen ens för att gå på toa eller hämta en kvist efter det här.
Jag berättade för J-O om räven och att den inte verkade rädd för mig. Han brukar ju hävda att jag är en liten sork så han sa att det är klart att rävar inte är rädda för sorkar.
Men mina andra vänner säger att årsungarna brukar vara oförsiktiga och att det antagligen handlade om en mycket hungrig årsunge.

Kram ThereseC

Svar: Ja jag tror också det var en årsunge.. men nu vet han var kaninerna finns och kan komma tillbaka... usch vilken chock... tur dock att allt gick väl och att du var ute när detta hände... kram !!
Esmaralda

4 YR:

skriven

Tror jag har haft kortare besök därifrån. Min storebror dog när jag var 23. Han kom o "besökte" mig. Han berättade att han precis börjat att lära sig,Det var lite nytt på andra sidan. Och att jag inte skulle ha oro,att han valt själv att få dö..Sen tror jag att min pappa finns där nu. Han snackar inte så mycke,han bara är.. Önsketänk eller inte.Vet inte .men vill tro,det hjälper.Behöver det stödet,när livet inte e så lätt..

Svar: Det är inte inbillning.. det du känner är på riktigt.. kram :)
Esmaralda

5 Susan:

skriven

Jag försöker prata me några av mina nära som lämnat, men det där med att känna närvaro har jag inte gjort(än så länge) Fortsätter att tjata på dom som att hitta kärleken till mig, framförallt me min kompis som tyckte att jag kunde gifta mig me hennes man när hon lämnade oss. Rart tänkt men jag e kanske otacksam o egoistisk för jag vill ha en "egen kärlek".... Återstår att se om dom lyssnar på mig 😇
Kram

6 <3:

skriven

Godmorgon intressant läsning. Mina känslor går på högvarv med Björn nu. Aldrig känts så bra och vara nära någon som med honom. Min hund gillar honom med och pussade honom hela kvällen och låg som en liten boll intill honom. Tror du han kan bli kär i mig och det blir seriöst ändå. När vi var ute och åt i veckan kändes det som T som ägde restaurangen vi var på inte tyckte om att han var ut med mig stämmer
det. Vill han ringa och säga nåt dumt om mig till B.
Kram
💜 💜 💜

7 hej.:

skriven

Godmorgon. När man bestämmer sig för ett nytt jordeliv. Är själen från förra livet ändå kvar på andra sidan?
Får vi användning för barngrejerna igen eller ska vi sälja?

8 Jossan :

skriven

Fortfarande inget svar från L.. Nu börjar jag bli riktigt orolig.. Jag måste ha gjort något eftersom han inte svarar mig.. Men vi får väl se han hör väl av sig..

När som helst får vi vårt schema så jag kan se om jag kan åka till Monaco! Hoppas hoppas!

Kommer jag och L iväg denna sommaren?

Kram

9 MN :

skriven

Hej ES!
Ser du att vi är tillsammans igen?

10 Mimi:

skriven

Hej! Jag har syskon, föräldrar och ex som gått över till andra sidan. undrar ibland om någon av dem brukar besöka mig.
Ser du om det närmar sig något nytt för mig som nya vänner, jobb????

kram

Svar: Ja, de flesta besöker dig så försök känn in.. kram :)
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Jasså det är vi som bestämmer om vi ska tillbaka till jordlivet eller inte!? Undrar om jag kommer tillbaka? Kommer man o slå dom på käften som gjort en illa då? I vissa fall skulle det sitta bra med nåt sånt ;).

Undrar om du kan se Es varför äldsta barnets namn nämndes i lärrarummet idag, i de yngre barnens skola? Jag tjafsade lite om det här med att vara tvungen att ha lov, skriftligt, jävla byråkrati eller egentligen inte, o då fick jag ju det utförligt förklarat för mig... De andra lärarna tyckte säkert jag var konstig...

Hemma igen, nu förstår jag hur gott det gjort mig att få vara borta hemifrån, det om något ger mig energi, hurra!! Mera sådant åt mig ;).

Hoppas ni får en fin dag där på sagoön!
Kram Skorpan

12 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag undrar om du kan se något kring mitt jobb. En av mina närmaste kollegor slutar snart och jag undrar hur det kommer att bli. Hon har också blivit en god vän så jag hoppas att vi kan hålla kontakten. Sedan är det kärleken. Hur ser det ut för mig? Kommer den snart?
Kram Linda

Svar: ja det er ut som om ni håller kontakten ändå.... och kärleken, det kommer.. kram :)
Esmaralda

13 Kristin:

skriven

Takk for det du skrev her. Det er veldig interessant. Jeg vil samtidig få takke for en underbar healing du ga meg fra Island. Jeg fikk også healing av deg for en god tid tilbake. Dette er noe av det mest fantastiske jeg har følt, og så godt det blir i etterkant. Jeg vil faktisk oppfordre dere andre her til å bestille dere en healingtime, for dette er gull verdt! Tusen takk, Esmaralda

Svar: Tack Kristin, jag är så glad att du fick en bra healing och att du är nöjd... kram :)
Esmaralda

14 Linus matte :

skriven

Om en vecka ska min älskade hund Linus opereras.
Han har haltat till och från i ett par år.
Kommer det att gå bra?
Blir han smärtfri och får ett bra liv efter?
Han är bara tre år och har ju många år kvar.
Så tacksam för svar!
Kram!

15 Tjejen:

skriven

Vem är killen jag kommer få barn med?

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es !

Från ett kallt ( -6) men soligt Stockholm

När jag var i 20-års åldern miste jag en mycket kär vän och det var 1a ggr jag förlorade ngn nära..och jag sörjde ngt hemskt...Efter 2 mån tyckte nog hon jag måste "rycka" upp mig för hon kom i en dröm och visade mig med tydlighet att hon hade det bra och efter den drömmen kunde jag släppa värsta sorgen...

Att tänka på min Björn funkar inte än utan tårar så att visualisera honom får vänta ett tag till...fast å andra sidan kommer tårarna när jag tänker på min hund som gick bort för 20 år sedan...jag är nog skapt sån...med tårar och alldeles för känslosam ...
Men jag tyckte mig känna rökdoften av honom häromkvällen...

Ha nu en trevlig start på veckan och njut av de sista dagarna

Kram Anki med flock

Svar: Ibland är det en blessing att bara kunna låta tårarna rinna... kram :)
Esmaralda

17 Stor oro:

skriven

Hej Esmaralda! Kommer det att ordna sig och bli bra?? känner sån oro inför framtiden är rädd för att bli totalt barskrapad.

kramar

Svar: Det ordnar sig och det finns ingen anledning till oro.. kram :)
Esmaralda

18 soulmate:

skriven

Hej! Intressant inlägg har alltid undrat hur det är på andra sidan!

Har jag mött min soulmate te sommaren? Lr dröjer det längre..
Kramar!

19 F:

skriven

Saknar honom väldigt mycket i mitt liv.. Kommer jag och han ses igen även fast vi inte har kontakt just nu?

Svar: Ja fast det ser ut att dröja.. kram :)
Esmaralda

20 Helena Ir:

skriven

Det är en tröst att läsa det du skriver,och visst har jag haft känslan av någon som besökt mig,men ändå är döden något som skrämmer mig,ibland!

Jag besökte min syster igår,det går rätt långt mellan besöken,igår var ett av de bättre på länge. Vi samtalade även om sånt som inte brukar sägas,med hjälp av mitt initiativ så fick jag min syster att öppna sig lite. Och kanske var det så att jag fick min syster att berätta om det som oroat henne, något du sett i 2 seanser som hon grubblat en hel del på,men inte pratat med så många om! Jag tror att det var så! Kanske t o m att hon förmår att slappna av mer i annat också..

Kram och ha en bra dag :)

Svar: Ett bra besök hos din syster o det gläder mig... kram :)
Esmaralda

21 Laila:

skriven

Jag hann inte skypa Nettan igår och undrar om hon kan ta emot idag istället kanske ?

Svar: jag vet att hon har en annan ikväll också och hon kan säkert ta emot dig med . Skicka ett meddelande på skype och fråga henne: Anette Devad Island.
Esmaralda

22 Anna L:

skriven

Endå kan jag vara orolig att behöva tvingas lämna jordelivet för tidigt, utan att fått utvecklas fullt ut. Men till min fråga imorgon börjar jag min fasta och medicinering (laxering) inför koloskopin på onsdag?? Ser du någon fara i samband kring det, och min kropp/hälsa. Kram :)

PS. Om ni har tid så undrar jag om ni ser mig få en lika stor framgångs karriär inom film/skådespeleri som A.K?? Bara en drömmande tanke... Att lyckas nå ut som ung, kanske yngre än henne till och med?

23 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda! Ja jag vet också att det finns en himmel där vi alla samlas o har det bara gott.
Jag fick mitt tecken i en dröm om en kvinna som jag kände lite och som jag visste hade lungcancer o inte hade så långt kvar.

Men en morgon drömde jag att jag mötte henne ute i en vacker natur o hon var så glad o lycklig så att det bara strålade om henne. Jag frågade då hur det vara med henne o hon svarade " jag är så lycklig för all cancer är borta nu o jag är helt frisk" O jag svarade så lycklig jag är för din skull. Sedan vaknade jag o tyckte det var en konstig dröm men den glädje o lycka som hon utstrålade stannade kvar i mej o finns kvar än i dag.
Några dagar senare träffade jag en man som talade om att den kvinnan dött o när jag frågade när så var det precis den morgonen jag drömde om henne.

Min mamma kom också helt frisk tillbaka i en dröm tre månader efter att hon somnade in. Hon sprang om kring utan rollator o hon såg också fast hon i livet var nästan helt blind. När jag då i drömmen frågade hur det var möjligt så svarade hon mej bara " det var inte jag det var en annan" Så vi lämnar den gamla o sjuka kroppen när vi går över tror jag hon ville säga mej.

En av mina älskade hundar kom också tillbaka med en kompis o hoppade glatt omkring o lekte i min säng en natt o då var jag som vaken o det var så verkligt. Så jag vet att dom också finns där o väntar på oss för det sade hon till mej.

Så jag vet att himlen finns o alla våra krämpor o sjukdomar är borta o bara lycka o kärlek o gemenskap med alla våra älskade på två o fyra ben finns där.

Kram
Barbro

Svar: vad roligt att du kunde ta emot kvinnans meddelande och att få se henne frisk och glad för det ÄR ju så det blir när vi går över. Samma sak med din mamma... och din hund. Härligt.. sådana drömmar ger god energi.. kram :)
Esmaralda

24 Lo:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du han och jag har någon själslig koppling till varandra? I perioder så saknar jag honom väldigt mycket! Tror du min saknad till honom kommer tonas bort med tiden? Har vi något speciellt band till varandra?
Kram

25 Rätt val?:

skriven

Jag känner ofta av min pappa och min farmor
I verkliga livet är jag förvånad över att många som kallar sej medium och andliga inte alls är så "snälla"
Är mycket skvaller bla tycker jag
Har nyss konfrontera en "vän" till mej. Hon jobbar mycket med tarot och andlighet och trodde sej alltid ha alla svar Hon la sej i mitt förhållande
Och tålde så klart inte att jag sa ifrån
Så nu är hon borta ur mitt liv, hennes val egentligen. .
Var det rätt beslut att konfrontera å kommer mitt förhållande att växa av det el skulle jag varit tyst?
Tack å kram

26 Sus:

skriven

Hej
Nej det är för svårt för mig....
Kan inte ratta in...
Förstår ju inte dom som lever ens....
Igår kom frågan upp...
Se vad som händer vad tror du?
Live sus

27 s:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag tror mig fått uppleva en liten del utav den andra demisionen genom ett barn som jag känt utav! Jag har känt att det här barnet varit glad med mycket kärlek! Tror du det är det här barnet som nu kommit till mig på jordlivet? Eller tror du det är en annan själ?
Kram

28 Cecilia:

skriven

Så bra skrivet! Älskar verkligen att läsa dina inlägg om det övernaturliga och det känns tryggt att veta att allting inte är över efter döden, och att de går att ha kontakt med de som gått över.

Igår skickade jag min första jobbansökan, det är ett jobb som otroligt många söker så jag har inga höga förväntningar. Ska skicka iväg de andra idag också. Ser du mig med jobb i sommar? Tror du det är något utav de jag vill ha eller blir det jobbet som kommunen erbjuder? Kramar!

29 Browallia:

skriven

Jag upplever att min förmåga att förnimma besök ifrån andra sidan ökat när övat mig på det du lär ut här på bloggen. Så visst går det att träna upp förmågan om man vill. :)

Tacksamhet och glädje.

Svar: javisst går det... har man bara ett uns andlighet inom sig.. då är man utvecklingsbar.. kram :)
Esmaralda

30 s:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer min kära vänninanas förhållande att hålla med nuvarande man?
Kram

31 Hönan:

skriven

Himla spännande det där. Hur allt är på andra sidan, hur allt egentligen fungerar..

Hon jag träffade nu i midsomras, kan du se någonting om det? Varför kom hon till mig? Kan jag lita på det hon sa? Har så många frågor kring det. Var så himla knäppt men samtidigt helt fantastiskt!

Kram

32 <3:

skriven

Hej kära Es har sportlov nu och börjar landa lite rensat ur gamla saker i mitt liv och i lägenheten. Solen ger mig energi igen efter några månaders jobbig sjukdom och deppighet. Tror jag varit i en svacka men att det blir bra nu. Jag hoppas det allafall.Ska jag försöka nå min jobbdröm nu. Kan det gå bra som du såg i seansen? Har NJ mejl adress framför mig.
Kram
💜 💜 💜

33 CarolinE' :

skriven

Fint, så vill jag tro att det ÄR!
Förlorade mina föräldrar tidigt , först min mamma sen två år senare min pappa.
Då var jag just uppe i att ha blivit mamma för första gången , känner mer av min sorg och saknad efter dom nu.
Önskar så att mina föräldrar hade fått träffa mina fantastiskt fina barn, tror dom hade varit stolta 😊❤️! Ser du om dom finns med oss?
Kramar

Svar: Visst finns dina föräldrar både med dig och sina barnbarn och de är riktigt stolta.. kram :)
Esmaralda

34 Monica:

skriven

Döden skrämmer mig ibland. Jag är inte rädd för att allt är slut och att man somnar in i intigheten. Även om jag försöker att intala mig själv om att det är ologiskt och motsägelsefullt så blir jag fullständigt uppskrämda av väckelsekristna typ pingstvänner eller muslimer som är fullständigt övertygade om att man hamnar i ett ofrånkomligt evigt helvete om man inte delar deras tro. Det finns hemsidor här på nätet t e x apg 29 eller tidens tecken som skrämmer nätbesökare att de varnar för att inte ta emot Jesus Kristus innan man dör. Annars hamnar man i en outhärdlig pina som inte tar slut. Det är fullt normalbegåvade människor som ligger bakom detta år 2016. Så ibland tänker jag ingen rök utan eld. Men hur kan dom demonisera Jesus och Gud som de påstår är kärleken med detta. När jag var inne på apg 29 hemsida angående 30 årsdagen av Palmemordet påstod en att han vid tiden för mordet på Olof Palme hade en dröm att två demoner hämtade Palme till helvetet. I en bok som jag köpte heter Glimtar av nästa liv som handlar om livet efter döden tog de upp vittnesmål om personer som hade haft djävulska N D U upplevelser. Jag blev gravt besviken och kollade efter och det visade sig att det var en väckelsekristen grupp som låg bakom den. Jag kontaktade bokklubben som har New Age som ledstjärna och frågade varför de köpte in sådan litteratur. De svarade mig att de inte kan korrekturläsa allt som de köper in. Enligt dessa kristna så har ju New Age med den onde att göra. Dessa helvetestroende religiösa personer. Vad rör sig i deras hjärnor och själsliv Esmeralda?

Svar: Nå, helvetet och skärselden är ett påfund av människan för att hålla folk i herrans tukt och förmaning !! Det har ingenting med verkligheten att göra. Världen är full av knasbollar och bästa sättet att besegra dem är inte ge dem plats, tankar eller utrymme... kram :)
Esmaralda

35 Chrissie:

skriven

Har jag någon hälsning från andra sidan? Kram

36 Gemini:

skriven

Hej ez, nu är jag helt uppe i mitt huvud vilket betyder mörkt och jävligt😳 Ska jag lägga ner honom? Eller landa i den positiva känslan jag har? Tålamodet tryter..
Kram!

37 Anna:

skriven

Låter fint det där! Känns som en okomplicerad tillvaro där :)

Kan tycka detta liv och denna tillvaro är alldeles för komplicerad och att det mest handlar om att stå ut till man dör liksom. Sen är man ju lite knäpp som ställer till det och gör det mer komplicerat för en ;) Som mitt "projekt". Väldigt knepig situation som jag inte vet om den går att lösa. Även om jag går liiite på moln just nu också. Ja, jösses!

Kram :)

Svar: Ja, enkelt är det INTE.... kram :)
Esmaralda

38 Klara:

skriven

Hej Esmaralda! Jag kommer ihåg att du sa att om jag fokuserade på mig själv så skulle den rätta komma. Men jag undrar om jag träffat eller pratat med han någon gång, eller kommer han senare i livet bara dyka upp? Är så sugen på att få veta lite mer om den rätta.
Kram Klara

39 Tjejen:

skriven

Vem är killen jag kommer få barn med?

40 FrökenT:

skriven

Åh men vad bra att du skrev om detta, jag har nämligen undrat.
Jag känner mig så nöjd med tillvaron senaste åren, oftast iaf. Trots ofrivillig singel. Har inte alltid varit så här tillfreds med mitt liv. Jag har ju upp o ner som alla men jag mår bra, känner mig så tacksam oftast och ibland kan jag börja gråta för jag blir överväldigad av lugnet i mig och bara glad-känslorna... Ville bara dela med mig ☺️

Es du skrev att du såg ngn kärlek snart, ser du ngt mer om det? Är det soulmaten eller en "vikarie" till soulmaten? Hehehe! Ser du hur 2016 ser ut för mig generellt, ngt jag bör tänka på? ☺️

Ha en underbar dag!
Blessings✨✨✨
T.N

Svar: Inte mer än att det är fullt möjligt att antingen kärleken eller en romans seglar upp.. kram :)
Esmaralda

41 Rebecca:

skriven

Jag har alltid ogillat min näsa. Tycker folk den är stor när dem ser mig? Har funderat på plastik men är nog för feg för det, verkar göra ont. kram

Svar: Nej din näsa är det bara du själv som funderar över... kram :)
Esmaralda

42 Amelie:

skriven

Om man då befinner sig i dom olika dimensionerna och bestämmer sig för att komma tillbaka till jordelivet, då kommer man ju inte att mötas med sina nära å kära när dom gått över.., eller få påhälsning av dom man sörjer och saknar... Har lite svårt att greppa det hela.

En fråga; ser du nåt nytt om flytt? Hittar ingen passande lägenhet...det måste ju kännas rätt, eller hur?!
Kram

Svar: På andra sidan är vi mest delen av vår tid och ett jordeliv är bara ett en väldigt liten stund.. tiden upplevs annorlunda... ibland stöter vi hop med nära o kära i nya jordelivet.. men det är som sagt på andra sidan och tillsammans med de själar som står oss nära.. som vi tillbringar mesta tiden.. det ÄR svårt att begripa sig på.. kram :)
Esmaralda

43 matte :

skriven

Hej!
Frågar igen och ber om ursäkt för att jag tjatar. Om en vecka ska min älskade hund Linus opereras.
Han har haltat till och från i ett par år.
Kommer det att gå bra?
Blir han smärtfri och får ett bra liv efter?
Han är bara tre år och har ju många år kvar.
Så tacksam för svar!
Kram!

Svar: hemskt leden men jag ser ingenting kring din fråga.. kram :)
Esmaralda

44 Skorpan:

skriven

Det glesnar i dejtingleden ;), snart dags att se sig om något annat?
Strålande solsken i dag, så härligt!
Kram Skorpan

45 Ebba:

skriven

Hej ES!

Under vilken årstid på året möter jag min soulmate & vem är han?
kram

46 Mi:

skriven

Hej! Kommer jag att få ett jobb någonsin igen?? känns som om ingen vill anställa mig.

kram

47 Lillis:

skriven

Fina Ez <3 Kommer jag att bli godkänd på den kur3sen som jag snart är klar med? Kramar <3

48 Lola:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser han ut att sakna mig?
Kram

49 Lilla Lalla:

skriven

Hej!
Åhh ja önskar så mycke att min faster kunde ge mig råd och stötta mig igen, saknar henne så fruktansvärt, hon va min bästa vän o va oxå mä när ja födde mitt första barn.
Ber dig istället om råd o vägledning.
Drar ett tarotkort varje dag som vägledning, de har visat på flytt rörelse o familj sista tiden, nästan varje dag faktiskt, fast olika kort.
Kommer flytten till mannen bli av snart?

Soliga kramar :)

50 Queen:

skriven

Vilket vackert ämne du har tagit upp idag ❤️ Kan du se varför det är så svårt för mig att släppa saker o ting ältar o ältar !!! Vad ska jag göra !!?

Svar: Lär dig hur du ska tänka för att släppa.. när ältandet kommer så ersätt de tankarna direkt och medvetet med andra och positiva tankar.. kram :)
Esmaralda

51 Lola:

skriven

Hej Esmaralda!
Saknar han mig som jag gör?
Kram

52 Åsa M K:

skriven

Hej!
Nu är det mycket på g både med hälsan och annat.
Har liksom satt bollen i rullning.
Å jag bara önskar att det blir bra tillslut.
Vill ju orka träffa en kärlek också!
Kan du se om det blir bättre tider?

53 Normalt liv:

skriven

Hej!
Kommer jag ut bland folk och får leva normalt igen???

kram

Svar: ja det gör du, det vänder och går åt rätt håll.. kram :)
Esmaralda

54 Tisa :

skriven

Det där ska jag absolut prova.

Fast hur blir det då när de bestämmer sig för att gå vidare till ett annat jordeliv. Får vi då veta det, vi som fortfarande lever.

En spådam som jag blev spådd av för längesen, hon sa att mamma och pappa var tillsammans igen men att pappas fru hamnat i något annat. Vad betyder det? Hamnar inte alla på samma ställe?

Kramar

55 Lina:

skriven

Jag kan känna att det är lite integritetskränkande att de på andra sidan kan hälsa på när som helst. Inte alltid man vill ha besök ju. Har det skitstökigt hemma hos mig nu. Hoppas ingen kommer hit! :D

Undrar om du kan tyda min dröm. Drömde att jag var på lägenhetsvisning. Det var en jättefin lägenhet som jag visste att jag ville ha. Älskade den! Stor, ljus och fin. Men det var lite konstigt att det fanns inte bara ett, utan två, oproportionerligt stora tvättrum med tvättmaskiner och torktumlare etc.



56 Queen:

skriven

Tack för ditt svar ❤️ ser du om det blir bra med den nya killen som börjar

57 Melou:

skriven

Hej Es!

Har våren någon överraskning med sig?
kram

58 Alltet:

skriven

Hej Es

Finns det något budskap till mig från alltet?
kram

59 Queen:

skriven

Ser du om det blir bättre med den nya ersättaren ?!

60 Zahara:

skriven

Hej Esmaralda.

kommer det bättre & ljusare tider?
kram

Svar: Ja, det lovar jag att det gör.. kram :)
Esmaralda

61 Cissi:

skriven

Men kan det nån gång ta slut här på jorden och att vi sen alltid lever på andra sidan eller kommer det fortsätta i oändlighet? Eller finns det ett mål vi ska nå här på jorden, ex fred på jorden och då är vi "klara"

Kram

Svar: ja, om jag det visste.... jag tror inte vi får visshet i detta förrän vi går över.. kram :)
Esmaralda

62 Zahara:

skriven

Tack snälla för ditt svar Esmaralda
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: