Spökhunden....

Vi älskar våra djur.

I alla fall de flesta av oss  även om det finns de som inte borde  ha djur överhuvudtaget. 

En gång  fick jag kontakt med en glad och sprallig pudelflicka som gått över till andra sidan. 

Hon hade med sig en liten  hamster som snodde kring hennes  ben.

Jag  förstod att hunden sökte sin ägare och kanske hamstern också gjorde det. 

  Problemet är att hundar sällan vet vad deras ägare heter.   ” Titta som jag  kan. Bara titta nu. Titta nu då” tjatade hunden och ville visa att han umgicks med hamstern utan att bita ihjäl den.  Jag fick en glad energi från dem båda två. ” Hämta min matte” sa hunden gång på gång. ” Hämta matte”   Var är hon?” Varför kommer hon inte”

 

Som hon tjatade och jag hade ju ingen aning om vem matte var .  Jag kände ingen vars pudel gått över och jag fick en känsla av att det var länge sedan hon gick över.   Till sist tonade sällskapet bort.

Det  dröjde  tre år – sedan fick jag veta vems pudeln  var.  Jag var på besök  hos pappa som träffat en ny kvinna.  Nu skulle jag introduceras.   Mitt under kaffet  ringde det på dörren och det var blåbärsförsäljare.    Kvinnan tog upp sin plånbok, drog fram en sedel och lät sedan plånboken ligga uppslagen på bordet.  

Sådär så man kunde se vilka foton hon hade.  Och där.. på en av bilderna kände jag igen pudeln om besökt mig.  Hunden hade ju inte helt kommit fel… bara tre år för tidigt.

 

Så småningom  pratade jag och kvinnan om denna händelse och hon berättade att hennes älskade  Lisa för  ungefär tre år sedanbörjat komma på korta besök. Inte så att hon visuellt såg sin hund  utan det var mer att hon kände på sig att Lisa fanns där.   Och en gång hade Lisa bitit ihjäl dotterns marsvin. Allt hade hänt massor av år tillbaka i tiden.

Så skönt.. då kom den lilla pudeln  rätt till sist.Och  även marsvinet.

 

I dag regnar det här hos mej

Gäststugan är full  barn…  fast barn är de ju inte längre. Alla militärerna. Och en krogägare från Stockholm.. hur han nu hamnat här !:)   I  natt kom en till och jag vaknade av att de hämtade en extrasäng från vinden.  Och det är bara kul J

 

Kram o kärlek

1 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Det regnar hos mig också idag så kanske dags att ta tag i lite innebestyr som inte blivit av då vädret varit fint. Jag har fått kontakt med en man, B, som jag tycker verkar intressant. Kan du se något kring honom? Kommer vi att träffas som han utlovat?
Kram Linda

2 Virrhönan:

skriven

God morgon!

Härligt med huset fullt med folk, helst när de rer sej själva. Och har du en krogägare på besök så kanske t om du blir bjuden på mat... :-)
Skönt att djuren var sams trots incidenten...
Den senaste veckan har jag drömt så mycket om mitt span, att han dyker upp lite överallt o så gjorde han också igår, men i verkligheten. Betyder det nåt? Brukar ju aldrig drömma om karlar annars.Jag hoppas han blev glad iaf och undrar lite vad han tänker om mej?
Inget regn här, lagom med sol och i eftermiddag går vi ut på stan med några vänner. Ha en skön lördag och fortsatt trevlig helg. Kram!

3 hh:

skriven

Hej!
Är J.A nöjd me mitt arbete?
Kram!

4 <3:

skriven

Härligt och ha huset fullt med barn och folk. Kommer ihåg en del drömmar sista tiden. Drömde inatt att jag var i lilla byn i en stuga. Älskar den där byn. Skulle hälsa på han spontant och han hade en annan kvinna där som han bad gå när jag kom. Diskussion och drömmen slutar med att in i det sista bokar jag om min resa och åker bort med honom istället för mannen jag skulle åka med. Vaknade sen...även drömt att jag varit rund och det visade sig att jag var med barn och inte ville ha barnet och det var försent och göra abort. Vill drömmarna säga mig något kära Es.
Kram
💜💜💜

5 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Såg du att jag skickade filmen på mig och Willem?
Kram ThereseC

Svar: Japp och i morgon blir det världens sötaste gästblogg :)
Esmaralda

6 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Här är det mulet också men inget regn än!

Vad roligt med besök i gäststugan föresten!

Es, tror du mitt nästa förhållande blir med rätt man?
Eller kommer andra emellan innan?
Kram

7 Helena Ir:

skriven

Det var en söt berättelse,tänk vad du får vara med om..något extra,verkligen!

Låter också trevligt att sonen med vänner installerat sig nu..hoppas vädret ändrar sig till sol för er. Här skiner solen..men i eftermiddag så kunde det bli både regn och åska..själv så tänker jag ta mig in till city,promenera för att se prideparaden.

Hoppas på en bra dag! Försöka ha ögonen öppna :)

Kram..kram :)

8 Linnean 🌸:

skriven

Go Morron!
Vilken underbar historia med pudeln och lilla marsvinet! Jag gissar att det har vatit en del besök här av fd levande djur när andra levande djur har stirrat och betett sig lite "skumt"
Vad roligt med huset fullt med ungdomar!! Saknar den tiden!! Min son har just köpt hus och ska börja familjeliv med villa, stor vovve och kvinna. Undrar lite över en sak. Har ju mått ganska dåligt hela sommaren. Även i går...MEN på kvällen var det som något vände. Lättade! Var positivt överraskad! Började bära ut skräp och allt gick bra. Är mycket klarare i dag åxå. Är detta något tillfälltigt? Var det någon som sände healing? Vad skedde? Visserligen bad jag om energi och styrka i går...men så där bara!? Det kan väl inte bero på att H börjat höra av sig igen? Då är jag orolig över mig själv!! Men det var så märkligt! Nu är det dags för melodikrysset!
Ha det så gott denna Pride lördag! Kram...
/Linnean 🌸

Svar: Din önskan blev hörd igår och du har därmed healat dig själv. Nu hoppas jag att det ska hålla i sig.. kram :)
Esmaralda

9 Sus:

skriven

Hej
Du har fullt upp.....
Kul med besök.....
Hur blir det tror du?
Love sus

10 Anki:

skriven

Godmorgon Es !

Härligt att spökdjuren hittar rätt ! Jag har väl ett helt zoo väntandes på mig då....;-)
Ja kanske inte de vandrande pinnar jag hade i 9-års åldern ...de min mamma spolade ned i toaletten ...vi "odlade" dem o sålde jag och en grannkille...och min mamma fick nog när de helt plötsligt fanns "överallt"

Härligt med fullt hus Es !

Här ska det ätas surströmming igen !

Hos spanska grannen ...hans syskonbarn med världens sötaste pojke på 4 år reser hem idag till min stora sorg...finns det ngt sötare än en 4-årig pojke som ropar seniorita efter en och överöser en med kyssar och kramar...De var över med leksakerna jag plockat ned från vinden till pojken med en vacker orkide ...jag som är usel på blommor inne...

Ha bästa helgen alla !

Kram Anki med flock

Svar: jag tror nog att det klättrar en massa pinnar på andra sidan också :) Jag älskar surströmmingsfester men inte själva strömmingen även om jag får ner den... låter läckert med den lille spanjoren.. jag sitter här med ett brett leende.. kram :)
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Ja ännu skiner solen men det lär ska bli sämre väder så det gäller o ta vara på det vackra vädret då. Fick tag i min krage o tog mig till gymmet efter en alltför lång paus. imorgon lär det kännas av... Hoppas på en comeback inom den grenen ;). Uch o fy vilka korvar som satt sig på mig, o att pröva kläder då, buhuu... Som tur hittade jag en klänning som var rätt modell o storlek o den är nu inhandlad till kommande konfirmation, ett par snygga skor blev det också :). Fundrerar på den andra klänning, en sommarklänning...

Min gäst for hem o det verkar som om tre nätter med mig är det man klarar av ;). Sägs som så att efter tre dagar luktar både fiskarna o gästerna ;), något för mig att tänka på då jag åker till föräldrarna kanske...

Nu sen frukost o sen duschen o sen ut o cykla. Något kul som kan tänkas dyka upp under denna helg Es?

Ha det gott med gästerna!
Kram Skorpan

Svar: Ja, tre dagar brukar vara tillräckligt.. man umgås ju så intensivt också. Något speciellt för dig ser jag inte... en ta gärna hand om dig själv lite extra o pyssla om dej.. kram :)
Esmaralda

12 Mind:

skriven

Djur ser jag ofta i ögonvrån faktiskt. Kan oftast inte se dem rakt på (iaf inte som jag märkt), men ibland känner jag en närvaro och ser något i hundstorlek i ögonvrån, en skugga som rörde sig lite. Jag blir inte rädd, brukar tänka att det nog är Nalle eller Teija.

En sak som konfunderat mig ett längre tag nu, och jag minns inte om jag redan frågat dig detta Es, annars är det bara strunta i att svara förstås. Eller om svaret är för långt kan jag ju beställa seans.

Ibland så kommer jag att tänka på saker, liksom spelar upp en film i mitt huvud. Problemet är att jag bli kallsvettig och yr. Så pass att jag måste lägga mig ned för att inte svimma. När det är över så minns jag inte längre vad det handlade om. Poff, borta. Men jag vet att det är väldigt harmlösa och vardagliga saker. Typ, kan vara nån som cyklat och stannat till och poserar för ett kort eller liknande saker. Men jag fattar inte vad det beror på. Varför får jag en sån stark reaktion? Kan inte minnas att jag haft så förut när jag var yngre. Ordentligt påtagligt iaf. En gång läste jag en artikel i tidningen som också gav denna reaktion, tydligen så stönade jag till då för att min flickvän kom och var orolig. Artikeln handlade om någon som skulle cykla genom hela Sverige och bland annat ta sig genom Jokkmokk. Det vill säga helt harmlöst, det fanns inget i den som jag borde ha reagerat på tycker jag. Tack vare den artikeln har jag ett exempel på vad det kan handla om, annars hade jag inte minnats. Det händer verkligen inte ofta, men ibland.

Mvh / Mikael

Svar: Du står i nära connection med dina gamla liv och i de cellminnen du bär och som är mer levande för dig än för många, så upplever du känslor som triggar igång den känsla som du beskriver. Det är inte farligt men obehagligt. Troligtvis har det hänt dig något traumatiskt en gång i Jokkmokk . Kram :)
Esmaralda

13 Cline:

skriven

Kul m "barnen" hemma och fullt hus 😊..
Känns lite ostabilt mellan mig och min man just nu..
Jag känner att jag tar avstånd och kan inte släppa in honom.
Har verkar oxå ha' tröttnat på att jag alltid är sur och irriterad.
Jag vet inte varför jag beter mig såhär 😥..
Älskar ju honom och vill bara att det ska vara bra.
Har på något sätt låst sig.
Ser du någon förändring el går vi skilda vägar?
Önskar dig en skön lördag och trevlig helg, kram!

Svar: Det är NU ni behöver en period i familjeterapi.. kram :)
Esmaralda

14 Bella:

skriven

Hej Es

Hur många barn kommer jag få?
kram

15 Oväders älskare:

skriven

Tryggt med en militärliga på sin tomt :-)

Regn hos mig också.
Ingen "passa på att vara ute" ångest. Skönt!!
Går i tankar om vad mannen med halskedjan tänker om mig, har något växt fram?

Kramen!

16 Buddy:

skriven

Tack för svar igår! Hur är det då om man FÖRSÖKER ta ett kliv framåt i livet, tex hitta ett jobb, men man söker och söker och lyckas inte hitta ett arbete? Man står liksom ofrivilligt fast. Hur gör man då för att ta steget framåt och få positiva saker att ske?

Svar: Om inte en tankebana fungerar då måste man första hitta en ny... även man inte direkt ser det så finns det massor av olika trådar.. men det är inte enkelt.. det krävs lite träning.. kram
Esmaralda

17 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Det är hemskt mysigt med djur. Det finns en av mina gamla som gör sig påmind då och då. Det är Lillan. Ibland händer det saker som får mig eller J-O att spontant tänka på Lillan. Ibland kommer vi att tänka på henne exakt samtidigt.Hon var en speciell kanin och J-O var särskilt fäst vid henne.

Jag oroar mig lite för kaningulsoten. Den har nått Göteborg nu. Det finns fortfarande inget vaccin.
Vesslan är också ett bekymmer, liksom räven. Det är farligt att vara kanin.
Kram ThereseC

Svar: Ja fy, det är inte alldeles enkelt att vara kanin... och i början på veckan kommer din gästblogg... lille Willem är ju bara för söt :) kram
Esmaralda

18 Sofie:

skriven

Vilka mysiga små stories du får va med och knyta samman ibland!

Du såg en sommarfling för mig - om jag var uppmärksam. Ser du möjligtvis någon miljö eller situation jag ska vara extra vaksam i? Vill så gärna träffa honom..

Kramar

Svar: Bara se dig omkring och ha ett öppet sinne... bjud på ett leende. du har ingenting att frukta eller vara rädd för.. kram :)
Esmaralda

19 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Vad behöver jag göra för att mannen ska komma in i mitt liv?
Kram

Svar: Han kommer oavsett vad du gör.. men det är klart att det är bra om du vistas ute bland folk lite mer och gör dig själv lite synlig.. kram :)
Esmaralda

20 Emmiie:

skriven

Allt har sin mening och tid..

Jag funderar fortfarande vad som hände med mina katter jag hade som barn, de hann aldrig ens bli ett år gamla.. Var det som mina föräldrar sa, att de sprang bort/olycka/ihjälskjutna eller? Minnena av dom har jag som tur är kvar och hoppas de har de bra var än de är nu samt att de inte led där vid försvinnande..

Näe, dags för frukost å försöka väcka sjusovaren bredvid mig.. Sen blir det stan och sen ikväll loppis! 😊

Tack å kram, ha en fin dag! ☺️

Svar: Ja, det var helt enkelt en fruktansvärd otur med de katter du hade och de förolyckades på olika sätt... kram :)
Esmaralda

21 Afrodite😄:

skriven

Hej Es!
Du hade rätt! Han har hört av sig endel nu❤️
Väntat så länge..
Kan det bli Han o Jag?
Kram

Svar: Räkna inte med det... och var rädd om dig själv.. kram :)
Esmaralda

22 Michaela:

skriven

Ikväll är det utgång med några av mina närmaste vänner men jag har noll lust. Energin är på minus. Vill dock inte missa en lyckad kväll så kan du hjälpa mig med mitt beslut? Skall jag gå? Kram

Svar: Om du inte går tror jag att du ångrar dig mer... du kan ju alltid ha en bakdörr öppen och gå hem tidigt om det inte blir kul.. kram :)
Esmaralda

23 Healing kund mm:

skriven

Hej!
Förstår han att paketet är från mig, blir han glad?
Kram

Svar: Ja han förstår att det är från dig och drar på munnen.. kram :)
Esmaralda

24 Skrållann:

skriven

Hej!
Tidigare har jag fått till mig att en flytt kommer bli.
Kan du se någonting nu om en förestående flytt?

Kram❤️

25 Susanne Amalia:

skriven

GodMorgon alla underbara ... önskar er en fantastisk dag med glädje och kärlek.. solsken i era hjärtan och att ni får uppleva en magisk lördag...
Ibland går vägarna upp och ibland går de ner i någon konstig dal... fyll då dalen med blommor vackra hästar eller välbehag.. så vänder vägen... uppåt igen..

Jag var på möte i förrgår och ett biståndsmöte för min mamma och tillslut sa biståndshandläggaren till mig du får vara mitt vittne på att jag försökte hjälpa och jag är ditt vittne på att du vill din mamma väl... Så vände hon sig till min mamma och sa så .. när du får bort ortosen och stygnen i magen tror du att du från dag ett kan göra allt, handla, gå i alla trappor, laga mat, lyfta och sköta ditt stora hus.. då sa min mamma ja det klarar jag galant.. mitt baranbarn är Kock, min dotter sköter huset och grannarna trädgården. Mitt andra barnbarn reparerar och målar tillsammans med min dotter om det behövs.. Det måste vara skönt för min mamma att vara så trygg... hon tycker inte ens att hon behöver trygghetslarm... näe det ordnar sig .. jag har kanske en annan uppfattning .. men böjer mig för universum i att jag inte förstår meningen med vägarna nu men jag kanske gör det sedan ... min mamma är 90år och väldigt bestämd... Jag tänker att om man ger med hjärtat så kan det aldrig bli fel...

Så var det det där med sökhundar...
Jag hade ju en hund som hette Disla och var en Whippet.. hon kommer flera gånger i månaden och leker med hennes vän EllaBella.. jag kan se när hon är med för EllaBella leker på ett helt annat sätt..
Sedan hade jag en hund som hette Black.. han vakar fortfarande över mig... kan känna hans tyngd när han hoppar upp och ger mig en kram... MIna andra hundar kommer och går lite som de behagar... min gamla katt har kommit tillbaka i min nuvarande... Djur är fantastiska...

I dag ska jag handla kött och grilla... grillspett tzatziki oliver sallad och bröd... <3 mmm enkelt och supergott...
Till efterrätt blir det Citron fromage.. och en Kahlua coffee ... ska bli magiskt gott...

Här skiner solen och jag skickar över lite solstrålar till dig och dina gäster... Krogägaren från Stockholm är där för att få uppleva något annat än vardagen.. vatten båt stillhet och riktiga vänner... kroglivet är tufft... och tär på själen... han behöver återhämtning..

Måste fråga... Livet är lite tufft nu och lite på minussidan ... jag förstår att vägen inte alltid kan bära uppåt och det är ju då man önskar att pengar kärlek och glädje inte är långt borta.. just nu får jag ta skiten för att jag vill min mamma väl och vägarna jag vandrar är stora stopp eller återvändsgata...
Hennes ena granne rapporterar allt jag gör .. som om jag vore en tjuv och säger öppet att hans dotter ska överta min mammas hus... hade han tänkt... Jag tänker inte bråka om gräsmatteklippning, vattning av blommor eller att jag har med min hund.. (grannen säger till mamma att han blir utskälld när han går in i huset av min hund) men det är ju bara normalt... och vad har han att göra i huset.. han har ju ett eget..
Jag har inte svårt för människor eller tycker att jag är jagad .. men tycker nog att grannarna inte ska låsa postlådan och ta nyckeln eller kliva in i huset ... så klart att hunden skäller... . Ingen på gården pratar med mig eftersom denna granne har spridit ut att jag vill min mamma illa.. mystisk man ... vad tror han att han vinner på att vända grannarna mot mig??
MIn fråga är tar detta stopp?? och kan jag åka iväg till Cork.. ??


Önskar dig en underbar dag med kärlek och glädje <3 <3 njut av dagen och EllaBella med Saga skickar glada hälsningar till MG... EllaBella säger att hon badar med änder.. Svanar har hon inte hittat i vår sjö... ;)

Svar: Sant.. att ge med hjärta är viktigt ! Det är som du säger att vägen sällan är rak... de raka perioderna är sällsynta.. när det baktalas på det här sättet är det obehagligt.. men du ska inte lägga någon som helst vikt vid detta.. ge inte dessa människor någon som helst energi.. utan använd din energi själv... helt stopp tror jag inte det tar... MG hälsar lite avundsjukt med tanke på änderna.. kram :)
Esmaralda

26 Skytten:

skriven

Hej E, ser du om mannen jag träffar nu är min livskamrat som du sett ska komma i 10 årstid, är det han?

27 Solen:

skriven

Vilken söt historia! Det här får mig att undra över några saker...hur skiljer sig tiden mellan här och där? Och är mycket (eller allt?) förutbestämt eftersom de redan tre år tidigare visste att du skulle ha kontakt med din fars nya?
Är kartan över våra liv redan ritad? Vilka vi ska möta och få in i våra liv?

Dotterns förhållande har precis tagit slut och hon är så ledsen. De hade så många planer för framtiden. Hon hade från första stund känt att han var den rätta, att de var de som hörde ihop. Att det var något speciellt utöver det vanliga. Kände hon så fel?

Svar: Där går tiden mycket långsammare eller så är det så att den går fortare i jordelivet. Och det är ju DÄR vi hör hemma... där vi trivs och vill vara... jordelivet är bara korta perioder som egentligen inte är så viktigt... allt är inte förutbestämt men en hel del är. Vi går längs en huvudväg och där är allt bestämt.. men då och då tar vi avtagsvägar och längs dessa avtagsvägar råder vår egen fria vilja.. det är nog lite komplicerat... kram
Esmaralda

28 Elisa:

skriven

Hej!
Jag känner mig lite slutkörd... ser det ut att bli bättre snart?
Kram

Svar: Ja, ta den vilja du behöver.. kram :)
Esmaralda

29 n:

skriven

Hej Esmaralda
Hittade en florist butik lite utanför staden jag ska bo i. Det är i en liten ort utanför men det är inte långt att pendla emellan!
Hur ser mina chanserna ut där om jag lämnar in cv?
Kram

30 Sija:

skriven

Hallå, hallå.

Härligt sommarliv ni lever i Skåne. Önskar veta hur han känner för mig om något växt fram senaste dagarna?

Kram!

31 Skorpan:

skriven

Men skit också, det började regna o nu känns det som om jag sitter fast här hemma... Iofs tur att jag inte var ute på cykel då det började, hade absolut platsat i "miss wet t-shirt" ;D.. Plan B?
Kram i regnet, fast jag hade ju gärna åkt ut...

32 Solstjärnan:

skriven

Hej

Vad härligt då du även får djurbesök.
Så gulligt att spökhunden bad få sin matte inkallad.Fastän denna gång kunde du inte direkt hjälpa.

Vi drömmer fortsättningsvis om en hund men tiden är inte rätt nu har du sagt.

Kan det tänkas att min soulmate är hundägare?

Ha en fin lö!

Även du MG 😊
Du MG, ta tillfället i akt nu när gäststugan är full.
Njut av uppmärksamheten och se till att de skämmer bort dig 😊

Svar: Ja, och är han inte det så har han varit... och blir på nytt !! Nja.. jag tror nog snarare det är jag som skämmer bort de vuxna barnen :) Men det är goa pågar :) kram
Esmaralda

33 Jonkan:

skriven

Kommer vi få en nystart snart? Eller är jag helt oförmögen till att känna det jag "borde" känna?

34 Afrodite:

skriven

Hej igen!
Tack för svaret!
Du skrev att jag skulle vara rädd om mig. Menar du så att jag inte blir sårad eller ser du ngn varning eller så?
Kram

Svar: jag menar så att du inte blir sårad.. kram
Esmaralda

35 Linnean 🌸:

skriven

Tack, för ditt svar!!
Åh, kan jag ha blivit bönhörd? Gud, så glad jag blir! Ja, hoppas åxå att det håller i sig! Är så tacksam! Blev orolig att jag blev så påverkad av H:et för då kanske jag hade behövt gå i terapi 😊 Min hälsa får fan inte vara påverkad pga honom! Hade du inte något slags kock bland besökarna? Kanske bra idé att hutta på grillen och vifta lätt hjälplöst med några biffar? Man vet aldrig vad som kan trollas fram av ett proffs! Ha det megamys de luxe! Kram.../Linnean 🌸

36 Falurött:

skriven

Härligt med fullt hus!!

Precis så sommaren ska te sig enligt mig.

..Och en ensam stund i hängmattan lite då o då för att inte tappa det helt ;-) vad tror du förresten, e det på tinder eller irl som nästa romans dyker upp? Kram

Svar: kanske en romans via nätet men livskamraten lär du möta irl..kram :)
Esmaralda

37 Mim:

skriven

Hej!

Här skiner solen som den alltid gör.. nästan i alla fall känns det som. Jag vill ha mulet väder.
Kommer hösten med något bra så att jag får livslusten tillbaka??

kram

38 hh:

skriven

Hej!
Är J.A nöjd me mitt arbete?
Kram!

39 <3:

skriven

Hej kära Es kommer jag återvända till lilla byn jag tänker på med röda husen?När jag åkte iväg sist så tänkte jag att jag aldrig mer kommer komma tillbaka dit. Att det är över. Längtar tillbaka på något sätt. Och saknar lugnet där och kärleken.
Kram
💜💜💜

Svar: Det ser ut som om du kommer dit.. men det kan dröja.. kram
Esmaralda

40 Solstjärnan:

skriven

När jag skrev tänkte att det var MG som skulle ta tillfället i akt och njuta av uppmärksamheten o bli bortskämd.😊 ..

Vet nämligen att du Ez skämmer bort dina nära och kära.De njuter och du gör mycket med/för dem

Men...
De kommer väl ochså ihåg att skämma bort dig med nu som då?!

Ha det så bra!
Kram
Solstjärnan

Svar: och du kan tro han tar tillfället o akt.. han blir kliad och klappar och grymtar och låter som en flock grisar !! Och så får han spela så mycket fotboll han vill !! Kram :)
Esmaralda

41 Fjäril:

skriven

Undrar om det händer något spännande i mitt liv du kan berätta om💞

42 Sheri:

skriven

Hej Esmaralda
Är ung men blir äldre för varje dag och mitt liv känns alltid stå på samma ställe med samma rutiner. Längtar efter något nytt och lite spänning liksom... En ny vän eller ömsesidig romans skulle vara det perfekta. Ez hur ser min närmaste framtid ut? Sker något särskilt, i så fall vad/ inom vilket område ?

Svar: Ja det sker en hel del, inte minst i kärlek men också positiva ting i vänskap.. kram :)
Esmaralda

43 Skorpan:

skriven

Tack för svaret Es!
Har tagit hand om mig själv genom att läsa, äta o dricka o de två sistnämnda inte alls på "rätt sätt". O därför funerar jag nu på det här med egen PT. Är det möjligt att jag kan "få" en PT inom skälig tid så att jag snart kan vara nöjd med det jag ser i spegeln, eller är det UTOPI? Känns som att jag helt har tappat greppet om gymmandet o ätandet under den senaste månaden :(.

Apropå MG, är han ändå inte mera människa än hund Es? Som han tycker om fotboll o vill ha uppmärksamhet, dricker öl o ja vad allt "mänskligt" gör han inte :). Hoppas jag själv får en lika go hund som han, sen nångång...

Kram Skorpan

Svar: Att se till så du får en PT är ett sätt för dig att ta han dom dig själv !! Du kommer få en speciell hund den dagen det blir av.. kram :)
Esmaralda

44 Amine:

skriven

HeJ Es

ser du hur min framtida man ser ut?
kram

45 Virrhönan:

skriven

Blir lite galen på mej själv och alla mina funderingar men idag har varit en sån dag, ibland tänker man mer än vanligt...
Chefen har sagt att det kommer bli stora förändringar men kommer det verkligen bli så, alla tror att hon tagit sej vatten över huvudet och själv kommer krascha innan nåt händer,vad tror du? Känns som hösten kommer bli väldigt rörig, både på jobbet o hemma där mannen ska vara ute o resa väldigt mycket och jag blir ensam med barnen, kommer allt gå bra tror du. Barnen är i den åldern där de skiter i det mesta o allt jag säger gör mej dum i huvudet...suck, dessa tonåringar, men jag älskar dom hejdlöst ändå.
Här kom regnet till slut och mer lär komma men just nu skiner solen igen, men huvet skriker efter åska o sängen....trött trött trött Zzz Zzzz
Hoppas ni andra är pigga o glada denna lördag. Ha det gott o kram till er alla.

46 Emla:

skriven

Hej Es!
Får maken nån anställning på heltid snart?
Kram

47 Browallia:

skriven

Vilken söt historia <3
Jag hade ett mycket speciellt band till en väninnas hund, en Jack Russel. När jag var hemma hos dem så var det bara jag som dög att sitta i knä på eller busa med. När de promenerade förbi mitt hus så visste hon mycket väl att jag bodde där och försökte dra matte till porten fast de inte skulle hem till mig. Tyvärr blev hon svårt sjuk för ett par år sedan och måste avlivas. Jag grät i flera dagar som om det vore min egen hund. I en av mina seanser berättade jag för dig om mitt starka band till hunden. Jag blev rörd till tårar när du berättade att det starka bandet mellan oss berodde på att hunden varit min egen i ett tidigare liv då jag var jägare och hunden min egen jakthund. Fascinerande att även husdjuren följer med oss från liv till liv.

Här har vi haft ett uppfriskande åskväder under eftermiddagen. Det blir så härlig luft efteråt :)
Nu blir det att ladda inför nattens jobb.

Tacksamhet och glädje

Svar: Det händer inte ofta men ibland är det alldeles underbart när man förenas på nytt så som ni två gjorde.. kram :)
Esmaralda

48 Sus:

skriven

Hej
Något snart?
Love sus

49 Rosé ragata:

skriven

Hur söt story?! =)

Det dök upp en man vid namn Oscar på min nätdejtingsida. Fick en bra känsla.. Ser du om det kan vara av intresse till hösten?

Skål & kram från min altan!

Svar: Det kan i alla fall vara värt att undersöka saken.. kram :)
Esmaralda

50 Vonsan:

skriven

Träffade min väninna igår och jag märker på henne att hon hänger upp sig på något hos mig. Igår var hon riktigt otrevlig. Ska jag sluta umgås med henne. Kram

51 Skorpan:

skriven

Tack...
Kram Skorpan

52 Madde:

skriven

Hej ez. Idag när jag jobbade så hände det något märkligt! Mitt i rusningen (står i kassan ) så började en känsla komma krypandes, en sorglig känsla. Sen fick jag korta bilder på någon som förlorar eller kommer ifrån sitt barn. Jag skakade bort känslan och fortsatte. Nu till frågan behöver jag mer sömn eller snappade jag upp någon annans känsla? Vad hände? Många kramar Madde ❤

53 Desp:

skriven

Kära Es! Ser du om min aura är obruten? Mvh kramar

54 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Har inte fått svar från en kompis som jag försökt nå. Har hon fått mina meddelanden? Undrar lite varför hon inte svarar.
Tack!!

55 Micke:

skriven

Hej

undrar om du ser något nytt på väg mot mig?

56 CA:

skriven

Hej
Det gick inte så bra, tråkigt tycker jag.
Får se det som träning.
Ser du vad jag ska tänka på de närmsta två dagarna, när vi spelar
Kram

57 Lilly:

skriven

Undrar om det händer något spännande i mitt liv du kan berätta om💞

58 EE:

skriven

Själv har jag katt eller katter på besök. Känner av dom och sett som hastigast någon busa i köket. Tror de är svarta eller svart/vita. Ingen katt jag haft har varit det. Tror detta är katter från min barndom.

Es, jag blev lite sugen på husvagn. Såg hur barnen trivdes på campingen. Och insåg hur mycket dyrare det är att hyra stuga :/ dessutom vill jag skaffa hund och då passar det ju att ha även den med sig runt om i vårt land.

Insåg att det nog får bli Sverige och camping istället för utomlands för oss.

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: