Picknickmiddagen...

 
I kväll åt vi picknickmiddag nere i hamnen.... tillsammans med sonen, äldsta dottern och barnbarnet Ozzy !!
 
Sen blev det en tur i båten !
 
Så ska sommaren vara när den är som bäst.
 
 
 
Kram & kärlek
1 Helena Ir:

skriven

Båtliv är härligt..länge sedan nu ..frihetskänsla utav dess like!

Kram :)

Svar: ja, visst är det mysigt... när det puffar fram sakta... sonen har en tendens att köra fort och då är det lite mindre kul... tycker jag... som blivit lite harig på gamla dar.. kram :)
Esmaralda

2 Varia:

skriven

Hej ez,

Bara en snabb fråga. Jag misstänker att ett par medlemmar i föreningen fuskat pengar från kassan. Har jag rätt? De känns oerhört oärliga.

Kramar

Svar: Något fuffens finns det kan jag känna... men agera inte förrän du har bevis.. vilket kan vara svårt att hitta.. kram :)
Esmaralda

3 Peter:

skriven

Hej Es,

Undrar om du kan se om det blir bra igen mellan oss? Vi bråkade i onödan för två veckor sedan och jag ångrar det djupt. Känner mig otroligt ledsen för vet att jag sårade den jag älskar. Vill göra allt som går för att försonas igen.

Kram,

Peter

Svar: Allt du kan är att be om en ny chans... ett nytt försök... hon behöver lite tid... det finns en chans att hon säger ja.. den chansen är runt 60-70 %... kram !!
Esmaralda

4 <3:

skriven

Vad mysigt med picknic i hamnen.
Vad intressant och läsa om regression något jag skulle vilja prova för och kunna släppa en del gammalt.
Jag hoppas att M E kommer ihåg mig som något positivt och att han ändå gillade mig. Var lite blyg tror jag.Vi blev vänner igår på FB hoppas att det kan leda till något bra. Vad tror du Es. Sån märklig känsla jag har med den här mannen. Drömde om honom inatt att han kom med båt och satt och fiskade utanför ett litet hus jag bodde i. Krig kom emellan när jag skulle gå ut och prata vi sågs sedan och då var det vatten och ett stängsel han kröp under för och nå mig. Var även hundar medi drömmen och min hund var med i drömmen.Han har inte svarat ngt på mitt meddelande...😢. Tror du vi skulle passa ihop om han gav mig chansen. Han känns singel när man ser hans inlägg men kollar jag A sida så verkar de umgås men inga kärleksförklaringar. Tror du han kommer vilja träffa mig ?
Kram & Love
💜💜💜

5 Dina:

skriven

Hej Ezmeralda! Tror du att F kommer höra av sig igen?

6 Undra:

skriven

Hej Esmaralda!
Är jag glömd och begraven för honom?
Är han vidare och vill inte vända åter? Pratar han någonsin om mig?
Kram

7 Skorpan:

skriven

Ja sommaren kom tillbaka :). O barnen sitter med sina telefoner... I morgon ska jag på intervju, ser det ut att gå bra o finns det någon chans att jag får jobb?
Kram Skorpan

8 Deppig:

skriven

Hej Es

När vänder det?
tacksam för svar

9 Anna E:

skriven

Har hon det bra nu? Var det henne jag hörde förut prata med mig?

10 Helena Ir:

skriven

Även jag har blivit harigare på gamla dagar..speciellt vid stora vågor på sjön. Det ska vara spegelblankt och blå himmel.

Kram

11 Virrhönan:

skriven

Härligt härligt!
Här blir det lite båtliv, ö-liv o mycket semesterliv. Har totalt kopplat av så jag jag känner mej helt tom i knoppen. Ser det ut som vi stannar där vi är nu hela semestern? Orkar inte iväg nånannanstans. Tror du t om att flörten kan titta förbi nån dag?
Fortsätt njut, jag njuter vidare, nu med ost o vin....

12 Tvillingsjäl:

skriven

Hej!

Har haft lyckan att möta min livs stora kärlek, min själsvän, nu mitt i livet. Vi har levt ihop i många liv tidigare, som vi nu tillsammans utforskar. Kan du se om vi har flera liv gemensamma än de vi redan känner till? Om ja, kan du ge mig en hit om var/när det utspelade sig och vilken roll vi hade till varann?

Vi har båda ett varsitt långt förhållande med barn bakom oss. Gemensamma barn innan vi blir för gamla är nu en stor dröm och önskan, gärna flera. Kan du se att barnen kommer till oss? Vi har känt deras själars närvaro, men ännu har de inte kommit till oss i fysisk gestalt.

Tack för en fin blogg, som jag vanligtvis läser med stort nöje, utan att kommentera.

13 Lil:

skriven

Härligt!! Fortsätt njut av sommaren :)

Kram!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: