Lokrum....

 
I går tog vi båten till den lilla ön Lokrum... som ligger bara  en bit bort.... 
Solen gassade och det var alldeles underbart väder !
 
 
Lokrum
 
 
Osceaner av kaktusar.. och jag måste påpeka att det röda som sticker upp där är INTE en kaktublomma...
 
 
Massa påfåglar och både de och kaninerna var hur tama som helst och tiggde mat...
 
 
Ibland skapar naturen alldeles egna konstverk....
 
 
Mysiga grottor fanns det gott om...
 
 
Och här lägger båten till
 
En dag med frid & ro.. picknick och fågelsång.... och tiggande fasaner & kaniner som ju tillhör det mer ovanliga.
Kaninerna kom fram till oss och satte sig på bakbenen och som tur var hade vi lite gurka på  mackorna så vi  kunde bjuda.  De åt hur handen.. och det gjorde påfåglarna också fast de föredrag ju bördsmulorna !
Blev inte så mycket över för oss !
 
 
Sen - innan det blev dags för heaingen - rundade vi av med en god middag   i ett litet trädgårdsparadis !!
 
I dag är sista dagen här...i morgon far vi hemåt.... och dagarna har bara  galopperat förbi.....
 
Kram & kärlek
 
1 Nadja :

skriven

Hej Esmeralda! Ska jag hitta åt mig en fin kappa och shoppa den?

2 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser verkligen ut som att du har en härlig semester. Solen kom tillslut både hos er och här hemma. Det gick verkligen från täckjacka till t-shirt i rekordfart. Jag har under en ganska lång period haft ett struligt förhållande med en man med sambo. Han säger att det inte finns något mellan dom men ändå får han inte kraft att lämna förhållandet. Jag funderar mycket över vad som händer om jag säger att jag inte vill träffa honom mer innan han ordnat upp saker och ting. Och hur kommer framtiden att bli för mig? Min dotter ska opereras på tisdag och min pappa är sjuk. Mannen har liksom varit en slags räddning för mig att inte sjunka ner i ett svart hål av ensamhet. Hoppas att du kan se något!
Kram Linda

3 Sus:

skriven

Hej
Ser helt underbart ut......
Solen skiner här också .....
Tror du han menade de han sa igår?
Love sus

4 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Tusen tack för ditt svar igår! Kan du se om farfar blev ledsen igår? Kändes lite så ... jag fick känslan av att han skämdes eller nåt att jag fick se honom. Han tittade på mig när jag kom och sedan tittade han inte så mycket åt mitt håll. Var han ledsen över att jag fick se honom eller såg han att jag var ledsen? Eller skämdes han? Tack på förhand! Kram Zoey 💕

Svar: Han kände in att du var ledsen och hade svårt att hantera det.. kram :)
Esmaralda

5 Loressa:

skriven

Åhh så vackert<33 vad jag vill resa nu Es:)

Es:Kommer det dröja tills jag gör resor med prinsen?
kram<3

6 Hönan:

skriven

Det där måste vara paradiset, så otroligt vackert. Och klipporna med hålet, blir förundrar över hur mycket fint som kan skapas här på jorden. Magiskt är det. Påfåglar är en favorit hos mig, så mäktiga och vackra. Vad kul att det blev en stark healing. Nästa gång ska jag nog också försöka mig på det. Men tror jag måste komma in lite mer i meditationen först så att jag kan ta emot.
Tack för dina ord igår. Jag vet att det är viktigt att lyssna på sig själv och vara ärlig mot sig själv. Men det är svårt, känns inte som jag vet vad som är viktigt för mig längre.
Jag tror ju att det är viktigt för mig att få prata om det som finns mellan oss, oavsett vad det leder till efter. Och jag vet att du sagt att jag ska våga ta det öga mot öga men det känns helt omöjligt i dagsläget. Jag kan inte förstå hur jag någonsin ska få mod till det?

Kram

7 thess:

skriven

Har min kollega t börjat tröttna på mig, eller ser det ut som om att han kommer göra det?

8 Boudica:

skriven

Tack för svaret Es, jag ska ta vara och försöka minnas de drömmar jag kommer ha nu, vilket jag annars försöker lite halvhjärtat annars med.
hade ju lite blandade drömmar i natt, men jag tror inte någon av dem var svaret.

Drömde bl.a. om att en VD på mitt jobb gjort upp en personlig träningsplan för mig, så att jag ska orka mer och att göra ett bättre jobb. Slutade med att jag surade på en arbetskamrat som inte ville arbeta, och jag som precis fått veta att jag måste träna!

Drömde även att Sverige fick en guldmedalj på första OS dagen, Fick även upp namnet på medaljören, men det har jag tappat för tillfället.

Sen drömde jag även något om onda levande pannkakor XD

Var mycket drömmande inatt, men som sagt tror jag inte någon av dem var svaret på vad hästarna ville ha sagt.

Ha nu en fortsatt trevlig och mysig dag, och ta vara på denna sista dag i Kroatien! Tiden, den går ju riktigt fort ja...

KRAM!

9 Louise:

skriven

Samboledig och barnledig denna fredagen och jag slurpar nu på en slush i detta fina vädret.
Ska ta hand om tvätt och plocka lite här, hinner jag ska jag blogga lite och dessutom hinna lägga in lite observationer i vårt examensarbete innan vi ska skicka in ett utkast på söndag. hela arbetet ska vara klart den 23 maj tror jag det var. Hoppas vi blir G.
Jag har även skrivit ut och fyllt i byte för VFU och jag hoppas att jag kan få ett bra ställe nästa gång :-).

Jag undrar vad är det min dotter ser? Hon vågar inte gå själv till toa, hon vågar inte gå och hämta saker själv utan att jag ska följa med.
Antingen ser hon att någon är här eller så är hon extra mammig nu. Var inga problem innan. Dessutom har hon väldigt livlig fantasi. Kan det vara det hon upplever?

Tacksam för svar och ha en trevlig resa hem imorgon:-)

Kramar i sommarsolen.

Svar: Mycket bottnar i rädsla... hon är rädd för vad hon KAN få se... och det går över... kram o njut av helgen :)
Esmaralda

10 Helena Ir:

skriven

Ja,sådana där grottor är så mysiga..vattnet påminner om Sardinien..och även grottorna.
Passa på och njut in i det sista..tänk vad 1 vecka går fort..men det är varmt och soligt i Sverige..så då är det ju lättare att bege sig hemåt..och MG blir ju så glad :)

Ser du något om min sommar? Lika bra som förra året?

Kram..kram :)

Svar: ja det känns som om du det ligger en riktigt bra sommar framför dig.. bidra med vad du kan o gör upp de goda planerna.. kram :)
Esmaralda

11 F:

skriven

Kommer skilsmässan innebära att vi måste flytta? Vi har alltid älskat vårat hem och sagt att det är som menat för oss.. Det finns ingen annanstans vi hellre skulle vilja bo. Vad ser du kring detta? Kommer vi kunna bo kvar eller hur blir det? Kram

12 Skorpan:

skriven

Åh så fint o mysigt det är där. Dit vill jag också åka. Trist att semestern er snart är slut, men det kommer säkert flera resor för er och speciellt för dig Es, i höst...

Ser du om det snart kan tänkas bli ett uppsving i min ekonomi eller fortsätter det som förr? Jobb? Chans till skolsekreterarjobbet? Inte sökt ännu, men ska...

Härlig sommarväder, nu sen lunch o sen till gymmet. Skam den som ger sig ;).

Kram Skorpan

Svar: Bättre kommer ekonomin att bli men jag ser inte hur.. kram :)
Esmaralda

13 AnnaK:

skriven

Oj, redan dags för hemfärd!!

Var in och kollade på erat boende och det var verkligen bra pris! Hoppas jag kommer mig iväg dit någon gång! Så bra när man blir hämtad och lämnad också.....passar en chicken som mig :)

Kram :)

Svar: Ja tveka inte... bättre och tryggare kan det INTE bli... boendet ÄR billigt.. ingen lyx men rent och fint o allt vad man behöver.... kram :)
Esmaralda

14 Cecilia:

skriven

Alltid lika spännande att läsa om andras healing upplevelser, kul att många kunde ta emot. Platserna ni besökt verkar helt magiska, speciellt vattnet, så blått och fint!

Jag har lagt märke till att det flyger ovanligt många citronfjärliar vid mitt område. Råkar det bara vara många i år eller är det kanske ett tecken från andra sidan tror du? Isådanafall har jag kanske mina aningar om vad det rör om, eller så är jag bara helt ute och cyklar. Hur som helst, gula och vackra är de, lite synd att hunden försöker äta upp varenda liten varelse hon ser... Kramar

15 Li:

skriven

Vad mysigt det låter. Tama djur och underbar natur. Frågan är om det kan bli så mycket bättre!
Jag och dottern åker till Kreta snart. Tror du det blir bra?

Svar: Ja det tror jag att det blir.. kram :)
Esmaralda

16 Smulan:

skriven

Hej Ez. Hoppas allt är fint med dig! Jag och C har träffats ganska länge nu och väldigt mycket det senaste. Dock försöker jag förstå vad han vill. Han säger att han är livrädd men vill ändå ses. Han har gett en hint om att han vill ta allt ett steg längre dock får jag känslan av att det ändå inte riktigt är så. Utan att han säger så för att jag inte ska gå... Jag vet verkligen inte vad jag ska göra.. Jag vill så gärna vara med honom men vill inte ödsla tid på någon som inte vill samma sak. Kan du se något?

17 Michaela:

skriven

Jättefint! Härligt att ni har det bra :) Känns som jag är på rätt väg i livet nu. Satsar på mig själv och mår bättre. En sak som slog mig är om min mamma som fyller 66 år nu i Juni kommer få uppleva när jag träffar min soulmate och mitt bröllop? Vill så gärna få dela det med henne. Stor kram från stekhett Sthlm

Svar: jadå det känn som om hon visst får uppleva detta.. kram :)
Esmaralda

18 Betty:

skriven

Hej!

Händer det något extra roligt för mig snart som du kan se?
kraam

19 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jag vet, jg träffar säkert en rik karl som vill överösa mig med pengar, visst ;D...
Kram Skorpan

20 Resa?:

skriven

Hej Es!

Ser du om jag reser utomlands?
kram:)

Svar: Japp det kommer du att göra.. kram :)
Esmaralda

21 Hanna:

skriven

Hej.
Skrev en kommentar om min otrogna sambo (enligt honom 1 gång) såg ditt svar men nu är allt borta. Tror du att det var mer än en gång i alla fall?
Tankarna far runt mycket i huvudet nu.

22 Gabbi:

skriven

Så vackert... Hoppas du hade det lika fantastiskt som man kan tro. Kärlek och värme, stor kram från Gabriella


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: