Inte bara jag...

Fast.. det var inte bara jag som stökade till det…. och det har jag påpekat för sonen

När jag var skild så reste jag och sonen en hel del.. och den här gången var vi på Bahamas.

 

Sonen badar och jag solar o läser… lugnt och fridfullt.  På kvällen är det som vanligt dans och jag sitter i ett hörn med min vackra grogg… när konferencieren  ropar upp mitt namn. Om jag vill vara snäll och resa på mig. Herregud.. vad är detta nu då ? Men jag reser mig snällt och vinkar lite nervöst.

 

Han berättar att jag har en son som vill efterlysa manligt sällskap till mig, gärna en rik  och snygg man som tycker om barn och som älskar  spela TV spel och bygga med lego.

  Hugade intressenter  var välkomna att bjuda upp mig. Mina intressen var psykiskt sjuka människor, shopping och röka.  Mon dieu !!   

Då hade jag kunnat bryta nacken av sonen som fnissade och vinkade från ett annat bord där han satt med en hel hoper nyfunna små kompisar. Han var väl 8-9 år gammal.

Men jag satt kvar.  Och blev uppbjuden.

 

De flesta inledde konversationen med att de inte var psykiskt sjuka men kanske jag ville dansa i alla fall ? Jag fick förklara att jag JOBBAR med människor som har problem och att sonen nog  missuppfattat… och jag fick förklara att det var CIGARETTER jag rökte …. men sen  struntade jag  i alla förklaringar.

För att göra en lång historia kort så slutade kvällen med  ett improviserat poolparty  och både jag och sonen roade oss kungligt hela natten lång !!!

Så tro inte bara att det är jag som ställer till det….

Kram & kärlek

1 Helena Ir:

skriven

Gud vad roligt!😂😂😂
Och roligt hela kvällen.😆

Kram

2 Susanne Amalia:

skriven

Hmm den var bra.. Det ska jag komma ihåg..

När vi (min son och jag) åkte skidor i Åre..
Så kom det ett på skidlärare och såg missmodiga ut..
-hmmm vi har tappat bort din son..
Yes!! Sa jag.. Hur har ni gjort då??
Jag förklarade att jag hade en självgående son.. Fast han bara var 6år..
Så de behövde nog inte vara så oroliga.. Och eftercett tag kom det en skoter och min son var med på den..
Det var häfftigare än att åka skidor och min son tyckte nog att han gärna ville bli borttappad flera gånger..
Killen som körde skoter visade sig vara en trevlig prick och jag och sonenbblev bjudna på skoterkväll med grillat och mycket åka..
Skrev lite på förra inlägget också och konstaterade att du och jag på semester skulle vara en hitt..

Önskar dig nu en fin kväll. Hälsa MG .. Puss på nosknappen..

3 Fw:

skriven

Jag träffade idag världens finaste kille. Kommer vi att träffas igen? Jag hoppas verkligen inte att det var den sista gången. Kram

4 A:

skriven

Haha 😂😂
Detta va precis vad jag behövde ☺️👏🏼

Vad tänker o känner han om mina sms? Bryr han sig? Tänker han något på oss?
Han svarar inte mig nämligen 😰💔
Tänkte att han kanske började fundera mera nu när det visade sig att jag får barnen mer än honom o det inte alls blev som han ville när vi va på kommunen..

Nej, nu ska jag se om yngsta sonen vill somna så jag kan baka lussebullar med storebror ❤️🎅🏼

Trevlig eftermiddag ❤️

5 Boudica:

skriven

Tack Es för att du delar med dig av dig! Du är så skön :)
Var själv i Egypten när jag var tonåring, 13/1 år.
Men inga pinsamma minnen, min far som jag reste med var inte pinsam. Däremot har jag "hemska" minnen! Något som satte spår i mig, som fick mig att tänka att jag inte vill återvända.
Nu när jag äldre kanske jag kan, men nu är det ju mer osäkert pga andra orsaker.
Men som ung å blyg flicka, då är man ju inte beredd på att män flera år äldre dras till en. En hamnade i diket efter att jag fick nog av hans tafsande, å tur nog behövde pappa inte några kameler som hans bud var! haha
Men värsta nog var när vi satt i en sådan resebuss som skulle ta oss nånstans ut i öknen.
Jag satt där kollade ut genom fönstret, vad ser jag? En gammal gubbe som trycker ansikted och händerna mot fönstret å typ dreglar. Nej mot slutet vågade jag knappt gå ut från hotellet. Men även där var de på mig, minns att jag fick en blomma av en servitör i restaurrangen.
Däremot, det känns som jag liksåväl kan växa upp att bli en pinsam mamma, när jag väl får barn ;)

Igår märkte jag hur viktigt ljuset är för mig, varit så trött och helt slut senaste tiden, går till jobbet när det är mörkt, kommer hem när det är mörkt. Tog gårdagen ledigt för skulle på hälsokontroll, som gick utmärkt :) men på vägen dit, så märkte jag "så här pigg har jag inte kännt mig på länge!". Denna lediga dag behövdes mycket väl!.
Men på tal om det, vet att du varit upptagen med festande senaste dagarna, men börjar bli orolig, har du fått mitt svar på healingmejlet?
Lite osäker på hur det fungerar att skicka från windows meljen.

Ok, dags att sluta slöa, och sätta igång städande, har bjudit över far å fru till middag. Bjuder på liberal low carb middag här, så får de se att jag inte bara äter kött (vegetarianer som de är, de äter fisk!) Saffranslax med blomkålsris å en het rödbetssallad till det.

Måste bara fråga, kan jag träffa någon ny på kryssningen med jobbet, eller håller jag mig till mina kolleger? Eller kanske blir jag ensam som jag är rädd för?

KRAM!

Svar: Ja, sånt där är hemskt äckligt och småflickor ska inte behöva vara med om det... så förbannat onödigt och trist.... på kryssningen finns det god chans att du knyter an till någon ny.. kram
Esmaralda

6 Aa:

skriven

Hej Esmaralda!
Är han det minsta intresserad utav mig?
Kram

7 Tildis:

skriven

Haha😂 Det gäller att ta tillvara på dom stundern hehe. En fråga Es kommer jag och min kamrat få leva det liv vi önskar? Kram

Svar: Kanske inte fullt ut men till stor del i alla fall.. om ni går in för det.. kram
Esmaralda

8 Jossan :

skriven

Haha!! Vad hade man gjort utan dina inlägg 😂😂😂

Dagen går i städets tecken! Lite julstäd.. Det blev dock en pause med julklappsshopping. Syrrans och föräldrarnas julklapp blev precis köpta.

Det är så skönt med helg! Jag fick sova länge och bara städar. Inget jobbigt faktiskt..

Jag drömmer mig bort.. Hoppas på giftemål för min syster om 2 år.

Jag var lite spion.. 🙈 Kollade upp vart mitt ex bor och han verkar inte vara sambo längre för hans tjej har tydligen flyttat hem igen.. känns märkligt allt ihopa!

Jag funderade på på min fråga från förra veckan.. om att det fanns en chans att jag skulle bli sambo nästa år. Hade det varit en ny kille då?

Kram

9 Skorpan:

skriven

Sådan mor sådan son ;), kanske. Kul då någon har glimten i ögat och den utsatta inte blir fly förbannad för en practical joke.

Ja julmaten avklarad och inre file'n var nog inte värd sitt pris, på special men ändå. Kan inte påstå mig vara speciellt nöjd över måltiden, o till min egen jul, har inte frågat exet ännu, ska det nog vara något helt annat i matväg. Kanske bara dricker vin ;). Undrar hur det kommer att kännas, att vara ensam en högtid?

Hälsningar till sonen, hoppas han ordnar ett o annat för dig i fortsättningen också :).
Kram Skorpan

Svar: Ibland kan det faktiskt vara riktigt skönt att äta vad och när man vill.. koll på de man vil på Tv.. gå ut och ta en öl i ensamt majestät... kram
Esmaralda

10 Lavena:

skriven

Hahaha! Äntligen en mamma som är som jag!!

Man kunde göra så mysiga och småtokiga grejer med dem när de var 7, si sådär, varför ska man då bli helt bannlyst bara för att ungen är 15..?

Lägger man ut nåt på fejan får man höra det, PINSAM!! Sjunger man när man diskar eller lagar mat, PINSAM!!!

Om man frågar en expedit i sportaffären (som dessutom bara RÅKAR vara ett utsökt exemplar av ögongodis) om hockeygrejer - PINSAM!!

So what?!? Jag ÄR pinsam, men det är förbannat roligt på mina möten!😂

Nu är det igång ordentligt med socialen, må jag säga, och de letar nytt boende åt mig! Jag har själv letat upp en femrummare på blocket, billigare än den TREAN jag har nu och på en ort relativt långt härifrån, men där bor en av mina bästa kompisar och ungarna har en kusin som bor där på internat och jag har en kk som bor en bit därifrån😏, tror du att det blir den här lägenheten, och hur ställer sig ungarna till en flytt?!?

Sonen är i lite dåligt sällskap här, så jag skulle vilja få honom till en ort där han kan vara "normal" om du förstår hur jag menar...

Nu är han skilsmässounge/kommer från en problemfamilj och söker sig till de andra ungarna som har samma erfarenheter, fullt förståeligt eftersom han inte behöver anstränga sig med dem!

Skolan tog kontakt om hans frånvaro, då han har varit hemma 33 % under ht, det är ju alldeles för mycket!!

Nu tycker jag iofs att det känns som om vi rett ut detta med rektor och lärare - underbar personal, måste jag säga - så det är jag inte orolig för, men om han byter skola är det risk att den cirkusen drar igång igen!

Dock vet jag att jag inte kan vara kvar här på orten, för det är för mycket gammal skit som hela tiden maler i skallen, och jag kommer inte vidare!

Hoppas du får en underbar kväll!!

Pussa MG på lilla nosen från mig, en stor blöt jäkel😜

Kramar till alla som behöver!!!💞

Svar: Chansen finns vad det gäller lägenheten och det känns som om inte bara sonen utan också du skulle må bra av en bra flytt... lite att börja om på nytt... en bra nystart.. jag håller tummarna.. kram :)
Esmaralda

11 Sus:

skriven

Hej
Gulligt ju....
Omtänksamt.....
Hur i hela friden ska jag göra....
Love sus

12 Linnean 🌸:

skriven

😂😂😂 Jag dööör!! Vilken UNDERBAR son du har!! Fy fan, så häftigt!! Jag skrattar nästan på mig!! Det var dagens garv!! Ha ha ha ha!!
Fick du tag på någon gobit, då? 😉
Kram fr asgarvande Linnea 🌸

Svar: Jo det fanns en Nicolas om jag inte missminner mig men det blev bara lite svärmande runt poolen.. sonen var som sagt med :) Kram :)
Esmaralda

13 Smiley:

skriven

Hahaha underbart , vad roligt du och sonen haft det💕

Undrar om något kul händer mig snart?
kram

14 h:

skriven

Hej!
Du har action på dina resor😀😀

Hur kommer mitt liv se ut 2017? Har jag någo roligt att se framemot?
Kram!

Svar: Ja och som regel helt ofrivillig action.. en hel del kul kommer i din väg.. se och ta vara på det när de kommer så genererar det mer.. kram
Esmaralda

15 Queen:

skriven

När blir det förändring för min syster , ??

16 F.u:

skriven

Finns det något meddelande till mig ifrån andra sidan, kan du se ifrån vem iså fall kram

17 Chatrine:

skriven

Det där var riiiiiktigt roligt skrivet. Mungiporna gick till öronen direkt! Ha en fortsatt fin och mysig lördag Ez och bloggfamiljen. Det är skönt att vila sig och vicka på tårna ibland och tänka på livet.

Kram Chatrine

Svar: ja ikväll blir det TV soffan... djupt nersjunken.. kram :)
Esmaralda

18 Kristin:

skriven

Flott gjort av en liten gutt på 8 -9 år å gjøre noe slik. Han ville jo bare det beste for sin mamma, selv om det nok ikke var like enkelt å være mamma der og da.
Skulle gjerne hatt en slik liten oppfinnsom sønn jeg også :)
Føler meg sterk, så jeg håper det går bra framover.
KRAM og god helg!

Svar: och du ÄR stark.. du kommer in i en positiv och kreativ period nu.. ta vara på den.. kram :)
Esmaralda

19 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Köpte bord och stolar begagnat med "inbyggda" sittdynor som var riktigt sunkiga, då blev jag rädd att tänk om det är löss eller liknande i detta!
Vad tror du? Något att oroa sig för?
Kram

Svar: Sanera dem för säkerhets skull men jag tror inte det finns löss.. kram
Esmaralda

20 Maria :

skriven

vilken härlig historia och kreativ son! Kan du säga vad jag kan göra för att pojken som bor här ska må bättre och komma till ro här hemma?

21 HS:

skriven

Haha, vad rolig du är Es! Tack för att du bjuder på dig själv!

Stort tack för seansen också. Den hjälper mig att komma vidare på ett par olika områden. Hade möte på kontoret igår och det utbröt ett gräl mellan de två som har dålig personkemi, jag blev halvt indragen också... tungt men tror det var bra att alla korten kom upp på bordet nu.

Kram

Svar: Ja, det var dags för det.. kram :)
Esmaralda

22 Susan:

skriven

Kärejissenes vilka äventyr ni varit ut för😂 Galet härligt👍

Kram

23 AnnaK:

skriven

Så slut.....är det i huvet det sitter eller är det den segdragna förkylningen och värken?

Kram 😊

24 Freddy:

skriven

Hej Es

Ser du något kul som händer mig?
kram

25 f.u:

skriven

Finns det något meddelande till mig ifrån andra sidan, kan du se ifrån vem iså fall kram

26 V:

skriven

Haha väldigt roligt! Busiga barn är härliga barn! :)

En kortfattad historia om min 3 åring. Vi står i mataffären (i somras), han hade bara badbyxa och i kön, som för övrigt var väldigt lång i båda kassorna, står han och håller för sin lille penis. En äldre man säger "ja håll hårt i lille snoppen grabben" varpå min son svarar "nej, pappa liten penis, Elias stor"
Du kan tro varenda människa började skratta och undra på om jag skämdes!!!


Es, blir det E och jag? Är det menat för oss?

Kram

27 Lovisa :

skriven

Hej Esmaralda!

Kan du säga vem Oskar är? Det är nämligen ett namn som tycks komma till mig hela tiden, och kommer inte riktigt underfund med vad det handlar om.. :) Kram och trevlig helg! :)

28 Agnes:

skriven

Ja, då där barnen...de kan, de...!

Inget mina gjort...att ragga en partner till mig, alltså...inte heller de få jag umgåtts med under årens lopp har känt sig manade att tipsa om någon man som skulle kunna passa mig...

Kanske för att de ansett att ingen man faller mig på läppen...eller för att jag mest haft längre förhållanden...av pur hänsyn mot den jag varit tillsammans med...och nu, när jag satsar på mig själv, och sätter mig själv i första rummet..ja, då är ingen man intresserad av att komma i andra hand...

Lite konstigt, det där...att för en man så är det självklart att han kommer i första rummet i ett umgänge med en kvinna...och när han får veta, att det är kvinnan som kommer i första rummet, så drar sig mannen ur...därför att män tror att vi kvinnor är till för att serva dem...och de är till för att bara surfa runt och bli daltade med...

Tog en promenad till shoppingmeckat...såg alla som liksom "hörde" ihop...och ännu en gång så upplever jag att folk inte verkar speciellt lyckliga, trots tvåsamhet och familjer...sura miner, hårda ord, trötta blickar, sjaviga och ovårdade...är det något att trakta efter...?

Vet ju att du, Es siat om en man som skall dyka upp...men jag är väldigt tveksam till om jag ännu en gång vill ha en tvåsamhet...då jag hitintills endast stött på män som visat sig vara rena nedköpen...varför börja om från början, för att efter några år, konstatera att jag ännu en gång står där med arslet bart...ännu en man som satt sitt eget mående före mig och mina behov...

Är väl även därför det är torrt på sexfronten...då jag inte kan lite på att en man är potent tillräckligt att sexa loss med...det, plus att jag nu har rätt höga krav på den/de som ska få ynnesten att se mig naken...alla snyggingar har ju förfan skägg...går ju inte att hångla med en luden man...känns ju som att lägra en sketen chimpans...eller gorilla...

Äsch...varför sakna det som varit...vet ju med mig att jag är både snygg och jävligt hot...men tyvärr så ställer jag inte upp på att sexa loss med ludna och egotrippade individer...

Gillar ju inte heller äldre män...eller, rättare sagt...är inte tillräckligt desperat för att välja en man som är äldre än mig...tycker det ser väldigt sunkigt ut, faktiskt...en äldre man med en yngre, snygg pingla...haha!

Kram!



29 Browallia:

skriven

Vad sköna ni är både du och sonen. Alltid lika roligt att läsa dina anekdoter. :)

Oj, vad omtumlande första veckan på sjukhuset har varit för mig. Allting bara snurrar i mitt huvud.

30 Fanny2:

skriven

Herrejistanes, vilka kriterier! 😂😂😂 Vad bra att han inkluderade vad han själv önskade för det är nog inte lätt att hitta en rik och snygg man som gillar att bygga med LEGO... 😂

Hoppas alla har haft en underbar kväll! Blir så glad av att läsa om Månflickans bror. 😊

31 Fröken T:

skriven

Hej es
☺️

Åh vilka roliga berättelser, fick mig ett gott skratt! Tack.

Es ser du ngt om hur 2017 kommer att se ut för mig?
🌟

Ha en riktigt god kväll!
T.N

32 V:

skriven

Jag är rätt så ny här, ca två veckor sedan jag fann din blogg.

vill du kanske inte skriva ett inlägg om dig själv? :) Berätta lite mer om vem du är osv.
Hade varit kul att läsa!

Kram

33 V:

skriven

Jag är rätt så ny här, ca två veckor sedan jag fann din blogg.

vill du kanske inte skriva ett inlägg om dig själv? :) Berätta lite mer om vem du är osv.
Hade varit kul att läsa!

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: