EXPLOSIONSRISK !!

Alla har en låda med oreda.. där man trycker in allt bröte som liksom inte passar in nånstans.
 
Och jag har en hel tvättstuga full med såna lådor & skåp .... och  jag  har utvecklat en smidighet & färdighet i att öppna dörren på glänt och sen snabbt tycka in nya grejen och igen med dörren. Det är en konst i sig minsann
 
Om  någon annan försöker så exploderar det i en enda röra och fyller golvet.
Och jag skriker hysteriskt att vafan, du får inte RÖRA  nåt därinne !!
Om man ska ta en handduk, får man en skruvdragare i huvudet....
Och så kan man ju inte ha det...  
 
Nu när det inte blev Ullared - så tänkte jag att okey... då gör jag nåt annat med min  plötsligt lediga tid och fick för mig att röja i  dessa skåp. Jag visste inte riktigt vad jag  gav mig in på.
 
Nu i skrivande stund har jag röjt 4 skåp och har redan en full sopsäck !!
Jag har fem skåp kvar !!
 
 
 
Borrmaskiner o slangar o sladdar och trasiga lakan och ett strykjärn som pajade för sju år sen !
 
 
Och  här då... gamla färgburkar med färg som torkat in och stelnat för åratal sen... burkar och nycklar och gamla  BEGAGNADE svampar....
 
Och sånt som man inte ens vet vad det är..... vad i hela friden är detta?
 
 
Och detta ?
Och det här liknar nån slags ben till en plastgran..eller ?
 
I rena ivern kastade jag massa lakan o handdukar.. och tänkte att jag köper nytt på Ullared  på tisdag - hej & hå... så det blir riktigt fräscht.... men nu  i efterhand känns det lite överarbetat... jag drogs med.. det är lätt gjort... eller rättare sagt... jag är den sorten som när det ska röjas.. då röjer jag... det mesta åker med  och sen kan folk gå i åratal och fråga efter sina förlorade grejor och jag säger att jag har iiiiiiingen aning.. men det har jag...för troligtvis blev det kastat under förra röjningsmanin !!
 
Jaha.. i morgon gör jag alltså ett nytt Ullaredsförsök
Då blir det äldsta dottern som åker med.
 
Vi  far rätt tidigt på morgonen.... tar dagen på oss... men övernattar inte.... 
 
kram & kärlek
 
1 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Skönt att se att det finns fler som är som en hamster. Jag har också förmågan att spara på allt och då man tar sig tid till att försöka rensa upp i oredan så kan man ge sig fn på att det man slänger behöver man nästa vecka. Just nu känns hela mitt liv som en enda stor oordning. Kan du se om det kommer att räta upp sig? Någon kärlek? Eller hur kommer det att gå med jobb och barn?
Kram Linda

2 <3:

skriven

Godmorgon kära Es. Tror det är en explosion i mina garderober just nu. Fick ett ryck igår kväll och drog ut kläder som legat i lådor och kartonger. Hoppas att jag kommer en bit på vägen idag med det. Så det äntligen blir lite ordning och reda där. Gått och dragit på det länge nu och hittat på massa annat för det känns som ett evighetsjobb. Latmasken. Är det med honom tror du jag kommer göra resan vid nyår ? Blir det en bra resa. Jag hoppas att det blir som jag tänkt. Behöver sol och värme efter den här jobbiga hösten och komma tillbaka till livet känns det som.
Kram

3 Tanten:

skriven

Välkommen i klubben. Här har det också röjts på flera hyllplan. Sorterat och ges bort och kastas. Vad mycket plats man plötsligt får. Vissa papper kvar att sortera, men det går åt rätt håll i alla fall. Hur skönt som helst. Riktigt stolt över mig själv. Återstår fler större ställen att rensa ut, men tänker ta det pö om pö tillsammans med mumsig mat och vin till, måst ju belöna, är ju så himla tråkigt annars att göra. Så lätt att skjuta det framför sig.

Ha en fin vecka alla.

Kram

Svar: ja jag har kämpat med mina skåp i flera år... och nu var det dags !! Märkligt ändå.. i andra skåp har jag hur fint som helst.. men det är som om fan själv flugit in i tvättstugan o bosatt sig i dess skåp !! Kram :)
Esmaralda

4 Chopper:

skriven

Hej es....
Underbart att se ha ha finns nog sånna skåp hos alla...

Å underbart att du visar ha ha ska nog ta mitt städskåp när jag kommer från ullared... men har inga saker som jag inte vet va de är 😉😉😉.Men saker som ska kastas..

Minus grader å kallt i norrland snö väntas i veckan men då är vi ju på ullared å shoppar 😀😀.

Två saker jag undrar tänker skaffa mig en bättre bil hittar jag en bra bil snart?
Sen känns det som jag har träffat rätt kille å dejta är de honom jag ska satsa på ? Men bara pratat å skrivit med honom men känns som han är som jag jätte lika..

Ha en fin dag alla ❤❤❤

Svar: Önskar good hunting på Ullared... en bra bil kommer din väg... kram :)
Esmaralda

5 Jossan :

skriven

God morgon!
Helgen gick fort och det är redan måndag. Ska strax börja göra mig i ordning och åka till jobbet. Blir att lägga sig redan vid halv 8 ikväll. Ska öppna imorgon,
Jag orkar inte jobba idag. Dels pga min mun gör ont men för jag sover så dåligt. Drömmer massa drömmar. Inatt drömde jag om att en arbetskamrat fick jobbet hon sökt. Hoppas för hennes skull men inte för vår. Men jag vaknar och tror det är på riktigt.
Hoppas jag kan sova bra snart igen.. detta är så jobbigt!!

I helgen åker jag förhoppningsvis iväg! Behöver komma iväg..

Åker till Ullared den 19/11

Kommer jag få löneförhöjning på detta stället?

Kram

Svar: Ja, du behöver lite avkoppling och det ska du se till så att du får... det kommer en löneförhöjning så småningom men den är inte så stor.. kram :)
Esmaralda

6 Little miss piggy:

skriven

God morgon Es!
Ja, ibland blir det inte alltid som man har planerat. Men man får väl se de från den positiva sidan av allt ihop - du har fått ny städade skåp 😄

Något jag undrar över är om det dröjer länge innan flirten som du såg kommer in i mitt liv? Var det i år eller nästa år den skulle komma? Tack så mycket i förhand! Kramiz 💗

Svar: Jag ser ju inte när.. men den kommer, det kan du vara helt lugn för... kram :)
Esmaralda

7 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Oj! Den energin kan jag behöva! 🙈😄 Finns mycket som jag behöver rensa undan, men som jag skjuter på hela tiden. Det gör vi nog alla. 😊 I helgen var det dags för våran stads stora marknad och den gick jag på ihop med min älskade mamma. Mormor flyttade till sin nya lägenhet som hon stormtrivs på och halva släkten kom för att hjälpa henne. Wow! Säger jag bara. Vissa kunde inte gratta henne när hon fyllde 85 år och har knappt någon kontakt med henne men de kunde komma och hjälpa henne att flytta. Ja ja, det är väl som det är. Till och med mormor tycker det var konstigt, men nu är det gjort och det är huvudsaken. Något jag fick göra var att träffa en kusin med familj som jag inte har sett på länge och det var roligt! 😊 Något som både jag och min mamma kände/känner var att kusinen M har mer min lillasyster som favorit. Stämmer den känslan? Man känner som om man inte duger när man är i närheten av henne. Varför då? Vad är felet på mig jämfört med min syster? Tack i förhand! Stor kram från Zoey 💕

Svar: Det är inget fel på dig alls... du och din syster har olika personligheter.. hon kan vinna vid första kontakten men på sikt är det nog allt du som är vinnaren.. kram :)
Esmaralda

8 Skrållann :

skriven

Hej!
Jag skulle med behöva röja rejält på många ställen i huset.
Ledig hela veckan och det känns fantastiskt. Ska bara umgås med barnen och hitta på lite roligheter. I helgen skrev jag högskoleprovet. Det lär inte bli så hög poäng för min del men jag gjorde det och är stolt över mig själv;) Nu har jag också sökt ett par nya jobb och hoppas få komma på intervju?!
Jag är så less på många bitar i mitt liv:(

Kram❤️

Svar: Ja, jag tror nog att du är på G nu.. och att det leder till en hel del positivt... kram :)
Esmaralda

9 Muminmamma :

skriven

Hej Esmaralda!
Det är otroligt skönt att rensa ut! Då går man plats med nytt!!

Es, igår när jag tittade på halsbandet du lagt ut så kände jag en styrka i det! Sen läste jag längre ner att du skulle eller redan hade lagt in en healing i det utav styrka!

Es, det har varit i en period nu då jag känner att jag liksom tappat styrka psykiskt! Ser det ut att vara en tillfällig period nu? Kommer det komma in mer roligt och givande i mitt liv snart? Kan jag möta en ny kärlek innan årsskiftet?
Kram

Svar: Ja, det är en tillfällig period... det kommer snart något nytt och bättre och du känner hur energin återvänder.. kram :)
Esmaralda

10 Helen:

skriven

Åk tidigt,så ni är där när de öppnar, sen kom jag på en sak det är väl höstlov för vissa nu. Kanskemycket folk hela veckan.
Ha det så gott

Svar: Kollade nyss på deras webcam och det är ingen kö såhär 40 min innan de öppnar.. ingen RIKTIG kö.. men folk kommer hela tiden med sina vagnar.. det är inte min grej att stå i kö 40 min innan öppnandet... huga.. kram :)
Esmaralda

11 Anna.L:

skriven

God Morgon!
Lätt hänt att bara lämna saker och ting, typiskt mig att efter en shopping tur med massa intryck vara helt slut och nya grejer lämnad i en hög. :(
Men i allmänhet är inte städskåpen så organiserade. Ligger lite överallt.

Jag har en fråga kommer kärleken och dejter med en speciell person J under November månad eller December?? Möts vi, Är vi redo för något...

Åh Kram!

12 Hej.:

skriven

Ja man kan hitta allt möjligt när man röjer. Den ena bilden ser ut som en babyvakt.
Får hembesök om några veckor. Kommer dom att gilla oss.

13 Li:

skriven

Du har inte hört talas om KonMari, japansk städnörd, men hon har en väldigt charmig syn på att rensa och hålla ordning hemma.

Jag har separerat sen ett tag tillbaka och i början gick det så lätt och enkelt. Nu har jag träffat mitt ex igen och det visar sig att han haft ny kvinna hemma med ett av barnen. Det rörde upp en miljon känslor.
Och jag vill nog egentligen att han ska ha det bra.
Tycker att det gått fort (inte min sak, jag vet) och jobbigt map barnen och att han inte berättat det för mig innan.
Finns det någon här som har tips hur man hanterar alla känslor som jag antar man måste leva igenom?

Vi ska fira jul ihop.
Funderar på att resa bort på nyår istället för att fira med honom o barnen (den nya är bortrest).
Några tips, hur gör man? Lätt att bli barnslig men å andra sidan att vara för flat.

Inser att detta är småpotatis efter gårdagens inlägg. Men kanske fler i samma sits som kan behöva tips.

Om någon vill får ni gärna maila mig på [email protected]

Svar: KonMari hade jag behövt här hemma.. men nu är det snart klart i tvättstugan o i övrigt har jag rätt bra reda... bryt de traditioner ni haft och skaffa dig egna... tillsammans med barnen när de är hos dig och utan barnen när de är hos din ex... kram :)
Esmaralda

14 Helena Ir:

skriven

Ja..vad man samlar på sig. Eftersom jag flyttat några gånger,så har jag lyckats kasta en del också. Vet en del som har extra rum..i sina bostäder,som är som extra skräprum.

Åkte till barnbarn igår..tyvärr har jag fått problem med ryggen..hade en stor ryggsäck,som vägde sina kilon..

Tack för din generositet att sända healing..jag ska meddela min dotter om detta!

Kram 😊

Svar: Ja meddela henne... hon glöms inte. Hoppas nu din rygg snabbt blir bättre också.. kram :)
Esmaralda

15 Varis:

skriven

God morgon!

Men åh så bra gjort Ez! Det hör till mina favvosysslor att rensa hemma. Jag hoppas du känner en rikrigt lättad o skön känsla nu.

Nu behöver jag din hjälp. Mitt barn önskar sig sedan lång tid tillbaka en resa till Egypten. Jag tänkte ge det i julklapp till honom, men så avrådde någon mig från Egypten pga situationen där och omkring. Men vad säger du om detta? Vågar jag boka in oss på ett all inclusive hotell i Egypten? Ser du oss göra det eller ska vi någon annanstans?
Kramar V

Svar: Jag hade vågat... jag ser ingen fara... inte i närheten av er... men du ska välja det du känner dig trygg med... en resa ser viktig ut.. kram :)
Esmaralda

16 Kiara:

skriven

Hejsan svejsan Es!
Jag undrar om det dröjer länge innan lycka och glädje kommer in i mitt liv? Blir galen av hela tiden glädjas åt andras lycka! 😞💔 Kram Kiara ❤

Svar: Glädjen kommer till dig och den kommer att stå högt i tak.. kram :)
Esmaralda

17 Anonym:

skriven

Hej!
Du har ju färgat håret om jag har rätt en fin och häftig röd färg. :)
Jag har under en till om själv velat färga mitt hår, större ljusa slingor med "skonsam" färg O&M! Kommer det bli bra på mitt sköra obehandlad hår, vill ju spara ut det till rumpan det är målet. :)
Hade tänkt göra en hårbehandling som stärker Olaplex, kan jag göra allt detta utan problem och Varningar för komplickationer som allergi?? Orolig kring nya ting som detta, föräldrarnas påverkan...
Kram!

18 Anna.L:

skriven

Den lite annorlunda frågan om hårfärg var jag, råg rakade bli anonym. 🙈
Vågar jag färga hår och gör behandling utan komplickationer?
Allergier....

Kommer kärleken och "dejter" med personen J under November månad eller December?? Är vi redo för något då eller först längre fram.

Hoppas det gick bra trots allt

19 fw:

skriven

Åh har väntat på att få skriva en kommentar på bloggen, äntligen så kan jag!

Jag går runt med en ständig fråga i mitt huvud, hur känner han kring mig? Vi må vara vänner nu men finns det nåt mer? Jag vet ju att du sa att vi båda kände samma gnista när vi fick ögonkontakt.. Hur ser möjligheten ut att det blir vi?

Idag ska jag iväg och resa. Ha det så bra!

Svar: Det finns en chans men i så fall bör de snart bli något.. sen försvinner möjligheten.. kram :)
Esmaralda

20 Kicki:

skriven

Jag är nog din motsats, kastar direkt! Ungarna har åtskilliga gånger blivit galen över att saker försvinner. Och jag blånekar 😂!

Svar: jag brukar också kasta.... herregud om jag inte gjort det.....kram :)
Esmaralda

21 Skorpan:

skriven

Jo då, det känns igen. Bastun full samt balkongen! Och där ute mår grejorna kanske inte så bra... Vet inte om jag bara ska sätta det hela i plastsäckar och sedan baxa in i förrådet. Mestadels leksaker och mycket i plast, men inte genomgångna utan bara ihopskrapade för att få det städat, suck... Skulle behöva gås igenom men... Suck o stön säger jag också.

Kläderna som blev kvar efter loppiset har dottern börjat bunta ihop till paket som vi sedan ska slå in i julpapper och ge till någon hjälporganisation. Ett bra sätt att hjälpa andra, förhppningsvis också glädja :), och bli av med sånt som vi inte behöver. Ett stort jobb hon gör, tack för det! O alla andr får ju hjälpa till att paketera förstås ;).

Nu har jag då sökt jobbet och undrr om du ser något kring chanserna att få det Es? Eller är det meningen att jag ska fortsätta på det nuvarande till nästa sommar?

Vintertiden förde med sig tidigare morgonljus :). Ska bli kallt i veckn och jag som inte har vinterdäck ännu, hmm...

Kram Skorpan

22 Tildis:

skriven

Haha jag är likadan. Ska faktiskt också stor städa idag så då blir det nog mycket som behöver slängas men eftersom jag inte har bil så åker det upp på vinden. Och blir ett problem till en annan gång istället hehe... En fråga Es hur borde jag tänka för att slippa den otrivsamma känslan jag har på jobbet? Kram

Svar: Sätt dig över den.... ta egna initiativ... även socialt... köp kaffebröd... bjud arbetsplatsen på en blomma eller vad som nu faller sig naturligt... gör vad du kan för att vända känslan och du har stor chans att lyckas.. kram :)
Esmaralda

23 💕 Zoey 💕:

skriven

Tusen tack för ditt svar, Es! 💖
Hade en fråga som jag glömde ställa förut: har det inte något med att min syster har barn? Jag menar att när jag får barn så duger jag helt plötsligt för henne? Eller kommer hon alltid ha min lillasyster som favorit?
Tack återigen i förhand! Kram Zoey 💕

24 Pia1:

skriven

Jag har flera såna skåp och lådor... Blir galen på mig själv! Men har haft en plan om att avsätta en dag för detta nästa vecka. Får vara nån måtta på bra att ha nu 😊 Kram!

Svar: Just så... och du kan tro det blir fint.. det är värt mödan.. kram :)
Esmaralda

25 Rebecca:

skriven

hej Ez! Då och då känns det som att jag inte får in tillräckligt med luft när jag andas. Kan du se vad detta beror på? Stress? Min järnbrist som kommit tillbaka? Eller något helt annat? Ska såklart söka vård om det håller i sig länge och blir värre, men tänkte om du ser något, du brukar ju vara pricksäker :) kram

26 Överfall:

skriven

Livrädd för att gå ut just nu.

Tar de fast den galning som härjar runt husknuten? Överfallslarm i högsta hugg, men man känner sig ändå så försvarslös, förnedrad och begränsad.. Kan jag känna mig trygg, något/någon jag ska ha uppsikt över?!

Fy fan för våldtäktsmän.

Arg och rädd kram...

Svar: ja fy för den lede... var försiktig.. ha ögonen med dig... kram :)
Esmaralda

27 Heaven:

skriven

Hej es, måste verkligen också rensa! Men det tar en sådan tid..får nog avsätta en förmiddsg under helgen..

Fina es jag undrar ifall mister jag träffade under helgen och jag kommer att höras av något mer.

kram på dig och trevlig måndag!

Svar: Kanske.. men jag ser ingen seriös fortsättning för er.. kram :)
Esmaralda

28 Camilla:

skriven

Tack Es för att du finns och ger mig hopp för framtiden, när jag bara ser mörker! Kramar i massor

29 Filippa:

skriven

Hej kommer tur i kärlek snart?

Kram

Svar: Det kommer.. ingen tvekan.. kram :)
Esmaralda

30 Hej.:

skriven

Hej, får du lika tydliga svar när man frågar här på bloggen som vid en personlig seans.

Svar: Nej det får jag som regel inte.. kram
Esmaralda

31 Skorpan:

skriven

Inget nytt jobb på lut då?
Kram Skorpan

32 Mos:

skriven

Hej!

Vår son verkade äntligen ha mognat och så går han och gör en dum grej igen. Jag blir så ledsen. Blir det lugnare igen med honom eller ökar det jobbiga på igen?

Kram

Svar: Det lugnar ner sig men rätt som det är händer det något och sen blir det lugnt igen tills nästa gång.. tills den gången det BARA blir fortsatt lugnt.. det är på rätt väg.. kram :)
Esmaralda

33 Dunegull:

skriven

Ser du om vi får bra väder på vår resa?
Kram

34 Mim:

skriven

Godmorgon! Förlåt mitt tjat men händer det något på jobbfronten snart?? hoppas att det händer något mycket snart.

kram

35 Carolina:

skriven

Kära Es! Har min minsta son asperger många misstänker detta att han har det. Kommer vi få lägenheten vid skolan står kö på en fyra.

Svar: Han kan ha eller vara nära en diagnos.. prata med BVC till att börja med.. kram :)
Esmaralda

36 Tingeling :

skriven

Jag älskar att rensa, känns som en sten som tas bort från ens axlar. Ändå känns det som att jag kan rensa ännu mera! 😄

Känner mig nervös för i morgon. Tänkte att nej nu har jag gjort fel, är detta verkligen rätt, vill inte vara där, vill vara hemma och göra ingenting, vill åka härifrån osv.... Men sen lugnar jag mig och tänker att det gäller bara för en stund, och jag kan alltid söka annat om det blir fel.

Var min mamma med igår? Fick känslan av det vid ett tillfälle.

Ha så kul i ullared!!

Kram!

37 Tingeling :

skriven

Till Li:
Jag har själv varit där du är och precis kommit ur det. Själv vill jag veta vem som är med mitt barn, men inser att det inte går att styra hur långt som helst. Dock har jag min dotter 70-75 % av all tid så är kanske annorlunda då, än om man hade varannan vecka. Jag vet inte. För mig hjälpte faktiskt healing av Esmeralda... Det blev liksom vändningen. Mitt ex firade också jul med oss förra julen. Och var även med på min dotters födelsedagskalas. Men kände sen att det fick vara nog. Jag kom till en punkt där kände att det var ohållbart, att han bara irriterade mig osv. Jag sa att vi inte skulle göra saker ihop längre och han blev faktiskt sur! Och så fick jag dåligt samvete. Men jag har hållit fast vid det och jag känner mig FRI. Varför hålla kvar något som inte finns, man mår bara dåligt och man kommer aldrig vidare. Mitt tips är att kapa så många band som möjligt och bara höras när det är nåt speciellt med barnen.

Såg ditt svar esmeralda om att göra egna traditioner med barn och utan barn. Det är vad jag ska komma på nu.... För jag har ju inga. Men jag ett hum om hur jag vill göra.

38 Tanten:

skriven

Till 18, Anna L. Om du är känslig, allergisk mm. Kolla med Ecofrisör om hårfärg och diverse produkter. Kan säkert ge dig de råd du behöver.

Kram

39 Sheri:

skriven

Hoppas kön är kortare imorgon haha

Es, vad ser du kring tjänsten jag sökt? Har den blivit tillsatt än ellet finns chans att de hör av sig till mig?

Kram

Svar: Nu är chansen väldigt liten.. tyvärr... kram :)
Esmaralda

40 JF:

skriven

Hej. Ja visst är det så befriande att rensa ut gammalt skräp ur skåpen, tycker att man mår så mycket bättre efteråt. Känslan... man riktigt känner hur man får mera energi!

Esmaralda, igår inträffade en incident där jag helt oprovocerat blev jagad av en knarkare, hon var aggressiv och skrek och gormade. Jag mötte henne påväg hem och plötsligt attackerade hon mig. Jag är nästan säker på att hon är min nya granne fast jag aldrig sett henne förut. Jag kom undan henne genom att springa ifrån henne, men det var ändå en obehaglig upplevelse. Visserligen bor jag i närheten av ett ghetto-liknande område, men hittills har jag varit besparad från obehagliga grannar. Nu vill jag inget hellre än att flytta härifrån till ett bättre och trevligare boende. Hur stor är chansen att jag ännu får flytta under detta året, 2016? Sådär procentuellt? Kram

Svar: Att en flytt sker i år ser ut att vara runt 20 % möjligt... och 80 % nästa år... men herregud vilken hemskt upplevelse... kram
Esmaralda

41 Anonym:

skriven

Hoppas kön är kortare imorgon haha

Es, vad ser du kring tjänsten jag sökt? Har den blivit tillsatt än ellet finns chans att de hör av sig till mig?

Kram

42 f:

skriven

drömde inatt att jag o en kompis blev jagade av polisen, vi lyckades gömma oss på bra gömställe, där ingen hittade oss, förutom robbie williams som är död i verkligheten,, vad betyder detta

43 EPM:

skriven

Hej!
Hoppas på mindre lemmeltåg till kö idag, så nu får julshoppingen gjord!

Kommer jag kunna hjälpa R, kommer det ordna sig?
Härom kvällen träffade jag en ny bekantskap som kändes nästan förutbestämd, finns det ett högre syfte med denna bekantskap?

Kram

44 Sus:

skriven

Hej
Mycket bra te ha saker.....
Har inte alla så?
Kommer ingenstans ser du om jag närmar mig en lösning?
Love sus

45 Noura:

skriven

Ezmaralda hr ser mitt kärleksliv ut under närmaste tiden? Något att hålla utkik efter??

46 Noura:

skriven

Ezmaralda hr ser mitt kärleksliv ut under närmaste tiden? Något att hålla utkik efter??

47 Myran:

skriven

Ser det på något sätt ut som jag sabbat mina chanser att få biologiska barn bara för att jag var ihop med honom?
Kommer livet bli bättre snart/händer det snart något kul/nytt?

48 Susanne Amalia:

skriven

God morgon..
Det första d inte vet vad det är är ett sätt med slipar.
Det ska finnas en tillhörande maskin son ser ut som en stav. HÖLL PÅ ED STENAR FÖRUT OCH JAG HADE ET SÅDANT..


Den Gula manicken har jag faktiskt ingen aning om .. I mina ögon kan det vara mycket.. kanske en radio.. mmmm- Eller en Babyvktare..

Men den tredje bilden är e del i ett sett med konsoller ..

Jag förstår vad du menar röja är befriande när man väl kommer igång..
Jag kan också falla n i detta och kasta mer än vad jag ska.. MIt motto är att har man inte använt saker på fem år eller åtgärdat det så ska det kastas..

Hoppas att ni får en underbar dag på Ullared.. Glöm inte hyllan för hundar säger Saga och Ellabella... MG blir glad då..

Jag hade en gång en hund (en Whippa) Disla.. och hon fick en knallrosa flamingo.. Den var fluffig och hade lång hals.. och så pep den som vanliga hundleksaker.. Denna var hennes käraste ägodel.. hon sov med den och lekte .. inte ett hål eller en skada..

En dag kom det en främmande hund på besök och han tog denna flamingo kastade runt den och slit den i två stycken på ett nafs.. Jag har aldrig sett ett par så sorgsna Whippetögon i hela livet.. men så sprang jag på en likadan i en affär och gissa om hon blev glad när jag kom hem med en hel ...

Jag ska måla julglas i dag med snögubbsmotiv och tomtar...
Det ska bli så kul.. Detta blir min Julklapp i år... Alla får målade glas med motiv på...

Kramar till dig och jag önskar dig en härlig dag med kärlek och glädje .. <3 <3
MG en god nosdag och EllaBella hälsar att hon var nere och tittade till sina änder i går .. 'Då var det en hel Svanfamilj som simmade där också..

Fråga: Jag är bjuden den 7/11 på restaurang .. denna person vet man aldrig riktigt vad man har .. gäller det fortfarande ??








Svar: Ser ut som om inbjudan den 7:e står sig... i alla fall nu i skrivande stund... och MG hälsar o säger att han vet precis hur det är med de bästa gosedjuren.. de ska pipa och han piper med dem frenetiskt.. och han blir lika ledsen om någon annan hantera dessa ovarsamt... tänk ändå vilka känslor våra djur har.. kram :)
Esmaralda

49 Rebban :

skriven

Det låter som jag det. Jag rensar förvisso rätt ofta och har slängt en hel del bra grejer som jag saknar efter ett tag. Jaja!
Och så har jag ett par lådor som jag inte rensat på ett tag, de innehåller säkert mest skit så blir nog en rensning av dessa i veckan. Känns alltid så befriande att göra sig av med det som inte används.

Har haft alldeles för mycket att göra sista tiden och har därför knappt varit inne på din blogg. Som jag saknar det. Och åh vad jag saknar min fritid. Börjar kännas att jag konstant har arbetsuppgifter upp över öronen. Säg Ez, kommer min chef tillbaka snart? Och ser det ut som att jag kommit ihåg att göra det mesta?

Kram

Svar: Chefen kommer o jag tror inte det dröjer länge.... och visst har du kommit ihåg och skött dig hur bra som helst.. kram :)
Esmaralda

50 Kärlekskrank:

skriven

Hej Es, kan du se om jag kommer att köpa ny lägenhet nu och kommer jag att dejta samma kille igen som det är slut med. Kram :)

Svar: Ny lägenhet ser det ut att bli men värre med att dejta ditt ex... kram :)
Esmaralda

51 <3:

skriven

Hej kära Es. Kommer mina föräldrar iväg till Thailand. De har bokat resa och allt. Är orolig att pappa inte kommer orka med resan på grund av sin sjukdom. Vill inte att det ska bli jobbigt för mamma med pappa.
Bör de boka av den ? Pappa var piggare igår så det kanske går ändå. Kör hårt i Ullared imorgon och köp bara nödvändiga saker hihi 😉
Kram
💜💜💜

52 Virrhönan:

skriven

Goddag!
Jag är precis likadan! Fast här är det skit precis överallt. Jag som en gång i tiden var pedant känner absolut inte igen mej själv. Får sånna utbrott ibland så Gud hjälpe mej. Å andra sidan gör jag inte så mycket åt det, orken tryter ofta. Behöver flytta om det ska bli ordning. Jag vill ha det rent o snyggt men så lär det aldrig bli...Nu ska jag iaf börja med att städa toaletten....
Ha det så kul i Ullared imorgon o hoppas ni slipper allt folk, men som sagt, det är höstlov på många ställen o många har nog Ullared i tanken....Kram🌸

Svar: det är ju så att ju mindre prylar man har desto mer lättstädat...kram :)
Esmaralda

53 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
Hade en fråga som jag glömde ställa förut: har det inte något med att min syster har barn? Jag menar att när jag får barn så duger jag helt plötsligt för henne? Eller kommer hon alltid ha min lillasyster som favorit?
Tack återigen i förhand! Kram Zoey 💕

54 Guldskatt:

skriven

Hej!

De flesta har väl sina små skatter gömda eller framme o ibland tar man väl fram dem för att bestämma sig för att behålla eller ge vidare.

Jag undrar om jag hittar nytt bättre boende där mina skatter kan förvaras till bra kostnad?

55 Pollan:

skriven

Ska åxå röja innan julen.Nu är det så - hör o häpna , jag har haft en nät-deit!, Vi åt lunch, och försökte bekanta oss!!! Vet inte riktigt vad jag tycker- det som stör mig att förutom telefonnummer ger han sitt Visitkort Ungefär som en försäljare. Var han kanske bara osäker? Ska jag ta kontakt- vänta att han gör det eller bara glömma alltihop?

Svar: Han var bara lite osäker.... ta kontakt tom du verkligen känner för det.. inte annars.. kram :)
Esmaralda

56 IeIe:

skriven

Ja dessa mörka hål till förvaring.. De rymmer en hel del intressant av olika ting.. Den där vit/oranga saken ser ut som en duschradio å så fötterna till en plastgran å så hårspolar m. värme..

Själv har jag bäst ordning i förrådet och vid min senaste flytt till ditt där jag bor nu så hivade jag iväg katastrofalt mycket som jag hamstrat på mig genom åren, inte klokt egentligen.. Tokigt å snudd på skämigt.. Lgh:en min är en annan historia, hittar som ingenting däri.. Får ofta söka å gå på skattkul, kan vara rätt kul då andra försvunna saker dyker upp men en förbannelse när tiden är kort å man ska iväg å inte hittar det man ska ha.. Vilken frustration och ilska det är.. Då vill jag met skrika, morra å ha sönder nå.. Att det är såhär beror på att jag flänger runt mellan två platser å knappt är hemma nå men jag har faktiskt försökt ta tag i problemet vid mina sällsynta hemsvängar så nu börjar det se relativt ordnat ut ändå å jag har oftast bättre koll på saker å ting vilket är skönt :) .. Men när jag städar har jag en tendens att kasta saker på olika finurliga gömställen.. Speciellt om jag väntar besök å då ev gäster berömmer hur fint jag har det så håller jag ett noga öga på att de undviker att öppna fel garderober.. Haha.. Så knäppt egentligen..

Fråga.. Kan du få någon känsla om nästa år blir mer stabilare å lugnare för mig än detta år? Kommer det bli en ev. flytt för mig? Något annat du kan pejjla in på eller få till dig? Vad som helst egentligen.. :)

Tack på förhand å ha en bra dag! Njut å må väl 🌺


Svar: Nästa år blir ett bra år på det stora hela... gott händer men det blir ändå lite berg o dalbana.. kram :)
Esmaralda

57 Moonshade:

skriven

Grattis till vinnaren!
Du har för ett bra tag sedan att det skulle komma in en kvinna i mitt liv ett tag.
Kommer jag vara i ett förhållande den dagen vi möts?

58 Tisa:

skriven

Es, förlåt för att jag är så negativ hela tiden, men det är precis som allt känns just nu.

Han har fortfarande inte hört av sig. Jag känner mig så ledsen över det. Jag tycker ju om honom så mycket och jag vet ju att han tycker om mig också. Jag bara önskar att han slapp de tankar och känslor som han får som gör så ont i honom.

Jag känner mig så väldigt övergiven av mina gamla vänner som jag har stått väldigt, väldigt nära. Jag är så rädd att jag håller på att förlora dem. Alla utom en har fått pojkvänner. En av de som jag flyttat mycket närmare med bara fem minuters gång, hon och jag som skulle umgås så mycket kan aldrig ses längre. Pojkvännen går före. En vän som inte är en gammal vän jag umgås med vill aldrig vara hos mig. Jag orkar inte vara där jämt. Hon har själv en del problem och har alltid ursäkter till att inte komm a när jag frågar. Jag tror att döljer en massa nojor.

Min kbt är snart slut vilket gör mig så orolig pluss en massa annat, och jag har en speciell knäpp rädsla/fobi som förstör så mycket. Jag föröker verkligen utmana men det är så fruktansvärt svårt, just för att jag är så rädd. Jag känner mig så ensam inuti, det liksom värker i hjärtat. Jag saknar mamma och pappa så mycket. Allt händer nu, det går för fort!

Jag känner mig så orolig och osynlig. Vad ska jag göra?! Känner att detta blev väldigt personligt. Men jag behöver verkligen ett litet råd.

59 Michaela:

skriven

Hur hanterar man bäst män som hör av sig bara när det passar dem. Som försvinner med jämna mellanrum. Jag har sagt ifrån många gånger men har inte funkat. Skall man ignorera eller finns det något riktigt bra att säga så att de fattar? Trött på att bli illa behandlad!

Svar: Säg upp bekantskapen med dem.. tydligt och direkt.. de är ingenting att ha och gör sig bara olycklig.. kram
Esmaralda

60 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
Hade en fråga som jag glömde ställa förut: har det inte något med att min syster har barn? Jag menar att när jag får barn så duger jag helt plötsligt för henne? Eller kommer hon alltid ha min lillasyster som favorit?
Tack återigen i förhand! Kram Zoey 💕

Svar: Hon kommer nog alltid att pendla lite hit och dit.. kram
Esmaralda

61 Skorpan:

skriven

Hmm, skulle kunna tro att jag skrivit något opassande som inte kommit igenom ditt filter idag Es ;). Har jag det? Skrev inget kränkande om någon men men... Nåväl, undrade bara om det tar flera månader tills jag är på nytt jobb, eller kan det ske rätt fort? Eller blir det någon intervju överhuvudtaget?
Hem ljuva hem väntar...
Kram Skorpan

Svar: Nej nej nej... du har väl aldrig skrivit något kränkande.. och jag låter så gott som allt passera .... har ditt inlägg försvunnit så vete tusan vart de blivit av ,en jag är oskyldig.. !! Du får nog räkna med några månader innan nytt jobb men däremot kan det komma tillfälligt ganska snart.. kram
Esmaralda

62 f.:

skriven

En kille jag är intresserad av och haft kontakt med i över en månad har slutat höra av sig om det inte är så att jag gör det först.. Vad beror detta på? Och bör jag vara orolig?

63 Sivan:

skriven

Hej´! Mitt problem är att jag har två hem att städa och hålla ordning på. Kommer jag att bo i stan eller på landet i framtiden? Stuga eller lägenhet? Såhär vill jag egentligen inte ha det. Men det vill maken. Blir det flytt?

Svar: Ja, det ser ut som om de blir stan så småningom.. kram
Esmaralda

64 Webcam?:

skriven

Hej Es

Vart går du in och kollar på ullareds webcam?Jag kommer inte in på den som förut
kram

Svar: Genom deras hemsida... den gamla vanliga....
Esmaralda

65 Solsken:

skriven

Hej

Ser du något stort som händer mig?
kram

66 Mikaela:

skriven

Hej E!

Varför gillar inte tanten mig längre ? Förstår inte vad jag gjort ? Är det bara för att jag hostade hon absolut avskyr mig ? När jag orkade med henne lät det Alm hon skämdes att hon förstorat upp det och bad mig om ursäkt ? Men hon gnäller än till andra ... vad har jag gjort henne är uppriktigt ledsen :( ser du något kring situationen ?


Kram

Svar: Får en känsla av att hon är mer förvirrad än arg.. kram
Esmaralda

67 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Trodde inte det heller.

Försöker vara snäll, men nu känns det som om någon pratar lite skit, bara inbillning? Hoppas det..
Resan obokad ännu, hjälp blir den av..
Kramar Skorpan

68 Månfas:

skriven

Hej es!
Duktig du är som tar tag i brötet!
Har själv oxo gjort lite ansträngningar det sista men nu ser det ut som, hej kom o hjälp mig:)
Ser du en date snart mellan han o mig? Vet att tid är svårt att se men ligger det i nutiden.
Rocka o röja på, du är bäst!
Kram

69 Webcam?:

skriven

Tack för hjälpen Es<3
kram

70 Muminmamma :

skriven

Hej Esmaralda!
träffade en vän jag inte sett på ett tag häromdagen! Känner mig ofta lite dålig utav henne som att jag är sämre! 'Men jag tror vi är väldigt olika varandra! Tror du föresten det är snack kring tjejerna angående hur jag och ex sambon lagt upp våran situationen?
Kram



71 Muminmamma :

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer det att finnas någon för mig?
Känns som om jag kanske kommer att ha svårt att träffa någon! Tror du ex sambon kommer att träffa någon ny kärlek före mig? Han har mer möjligheter att röra sig ute!
Kram

72 Hej.:

skriven

Tack för svar. Får se om det blir en seans snart.
Ser du om bilen blir såld snabbt eller får vi gå ner i pris

73 Noura:

skriven

Ezmaralda hur ser mitt kärleksliv ut under närmaste tiden? Något att hålla utkik efter??

Svar: Håll utkik efter någon som får dig att skratta.. då kan det vara på rätt väg.. kram
Esmaralda

74 Tingeling :

skriven

Min kommentar kom inte med! Skrev råd till Li bland annat?

Kram!

Svar: Märkligt.. jag sorterar INTE bort något... förstår inte vart det tagit vägen !! Snälla skriv igen... kram
Esmaralda

75 Adad:

skriven

Hej esmarada!

I början av året såg du att nåhot jag önskar verkade kunna ske i år. Ser du möjligtvis om det skett eller inte ? Om inte, ser du ngt om vad det kan vara?

76 Agnes:

skriven

Även jag har kommit igång med städningen...snart är badrummet klart...exet skall vara behjälplig med att baxa ut badkar och såga till duschstång med påföljande uppsättning...förhoppningsvis.

På tal om exet...vi har ju företag ihop...och nu har något inträffat, som gjort mig både sorgsen och starkt ifrågasättande när det kommer till VEM egentligen exet är innerst inne...då han valde att göra som han gjorde...jag kan inte förstå hans agenda med detta, och när jag frågar, så har han inget svar...det bara blev så?

Hur kan en sak...bara bli...när det är så mycket som riskeras...jag kan inte förstå...kort o gott...efter att haft fullt förtroende och litat hundraprocentigt på min exmake....så väljer han att dels, anklaga mig för att en person valt att sluta, och dels lämnat ut sådant jag delgett honom i förtroende om personen...

Jag träffar en person i drygt 2 timmar, den sista av dessa, så väljer personen att ignorera mig...efter några dagar med exet på företaget, så frågar personen om jag inte gillar denne...och då delger exet glatt det jag sagt i förtroende....

Varvid personen utgår med beskedet att då kommer jag inte något mer...varvid, som sagt, exet beskyller MIG för att det är mitt fel att personen försvunnit...

Vad har hänt? Hur kommer det sig att mitt ex valde just detta? Att jag, som nu lagt ner varje ledig tid på företaget, går nästan över en natt, till att vara ett stort problem...jag är både sårad och väldigt ledsen över detta....

Har dock kommit fram till att jag inte tänker en individ med egen agenda få sista ordet, så mitt beslut, är att helt enkelt vara vuxen och fortsätta som nyttig idiot i företaget...att mitt ex troligtvis blivit bergtagen av en människa som på bara några dagar lyckades med att plocka fram exets absolut sämsta sidor, säger en hel del...han har nu förlorat det vi hade, för jag kan aldrig mer lita på honom...

Herregud...hur kan en människa förändras så? Aldrig att jag, ens i min vildaste fantasi, skulle kunna tro en sådan här sak om honom...och så gör han så här...så lågt...som att bli huggen i ryggen...och allt detta har skett, för att han tvunget skulle ha denna människa i sin närhet...vilket för mig betyder, att han sett och ser mig, som något som mest varit bra att ha, men inget som är värt att respektera...

Har helt klart gått vidare med mig själv, då jag inser, att denna händelse var tänkt att ske...och är helt övertygad om, att den person som ligger bakom detta, kommer att få sitt...reagerade med ryggraden på personen, när den klev in på företaget...ren ondska gömt bakom övertrevligt yttre...och jag är förvånad över att mitt ex som säger sig vara så duktig på att avgöra vad för folk han har att göra med....trillade dit...

Undrar...ser du Es syftet med detta...för jag grunnar verkligen...

Kram!

Svar: Ärligt talat så ser jag inget syfte från ditt ex.... hur jag än försöker... han frigör sig men det är ju på låg nivå.... och du "frigör" dig också eftersom du inte kan använda honom som förtrogen mer utan måste tänka efter vad du säger.... det KAN vara så enkelt att det handlar om en lärdom.. men det kan också vara något helt annat.. kram
Esmaralda

77 Pia1:

skriven

Alltså vad fan i helvete händer nu då! Resan till läkaren i Finland, betald och planerad sen månader tillbaka... Läkaren har ställt in med bara några dagars varsel. Snacka om att jag bryter ihop. Bara att åka i onödan. Försent att ställa in resan.

Svar: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ja det var ju helvete.. rent ut sagt.... styrkekram
Esmaralda

78 AnnaK:

skriven

Såg först nu att du skulle skicka healing till alla kandidater ikväll....vad snällt 😊

Håller också på att försöka gå igenom alla skåp härhemma men går så långsamt då energin inte finns riktigt! Trivs bäst hemma när det är ordning och reda och rent och snyggt. Har dock så svårt nu att ta tag i saker och får ingen att hjälpa trots att jag ber.

Verkar det gå bra för lillan ikväll som är hos kompis och ska gå bus eller godis? Är rädd att hon ska bli skrämd av nån clown som hon är så rädd för nu.

Kram 😊

Svar: Det kommer säkert gå fint för lillan !! kram :)
Esmaralda

79 Mannen med K:et:

skriven

Har träffat en kille sen i somras och min känsla i kroppen är att han kan vara mannen med de stora K:et som vi alla leta efter😊
Kan du se om denna mannen kommer att finns i mitt liv ett längre tag?

Kram och ha en fortsatt trevlig dag!

80 Virrhönan:

skriven

Är väl för sent ute att få ett svar ikväll ....skäms så förskräckligt men undrar över flingen, hör han av sej snart o kan det bli nåt hett möte där snart....Tänker han nåt på mej..? Skämskudden fram...😱

81 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Skulle den mannen ha intresse utav att träffa mig eller lära känna mig bättre? Få kontakt med mig?
Kram

82 Signe:

skriven

Hej Ez!

Underbart, om än arbetsamt att rensa! Gör gott i själen😇.

Vill även gratulera och önska Louise allt gott! Sköt om dig och fortsätt kämpa 💜.

Har idag mailat chefen om nya planer med utbildning om möjligt, kanske på sikt samtal som arbete och profession...,
Hur tar hon det? Tvingas jag säga upp mig? Vad kan jag påverka? Har du råd kring hur jag bäst agerar?

Kram till dig och givande bloggvänner!

83 Agnes:

skriven

Tack Es!
Väljer att ta det som en lärdom...att växa som person, och att inte ta saker för givet.
Även det att vara försiktig med att dela med sig av det som är jag...eftersom jag nu lärt mig att det lätt går att missbrukas av de som har ett visst syfte med att umgås med folk...

Denna person, som nu mitt ex valde att bli bergtagen av...vad är dennes syfte med umgänget med exet?
Verkligen intresserad, då jag har känningar av, att om han nu väljer att ha ett fortsatt umgänge på det han kallar "kompisnivå" inte kommer att gagna honom det minsta, utan troligtvis kommer att stjälpa det liv han byggt upp de senaste åren...då denne person, för mig, sände ut säregna vibbar som fick mig att reagera som jag gjorde...och även denne person...ondskefyllda individer brukar få något avigt till mig...de luktar svart galla...en odör som inte känns, men som tränger in i sinnet...

Kanske du inte "ser" något om detta, men jag undrar ju lite smått...

Och detta fick mig som sagt att verkligen "frigöra" mig...och lära att inte delge människor för mycket om vad jag tycker o tänker...o det svider, faktiskt....tufft att bli vuxen...

Kram!

84 Mörkret:

skriven

Hej E

Är något glädjande, roligt på väg?
kram

85 Muminmamma:

skriven

Hej Esmatalda!
Verkar det vara snack bland tjejerna nu angående hur jag och ex sambon lagt upp det?
Kram

86 Louise:

skriven

Jag har gått med ett dumfånigt leende hela dagen efter vinsten. Av djupet av mitt hjärta. Tack igen.Jag ska vårda det ömt. :-)

Denna veckan har vi examination och så fyller lilltjejen 6 år på torsdag. Vi har examinationen på hennes födelsedag.
På fredag får vi tillbaka vårt paper och jag är så sjukt nervös att jag inte ska klara det trots att jag förstått uppgiften rätt. Måste få igång CSN.
På måndag går vi ut på VFU igen och visst gnager den där envisa ångesten där inne i bröstkorgen och allt det där Tänk om...
Jag är helt säker på att jag kommer klara det för jag kommer förhoppningsvis ha ett bra samarbete med min handledare. Jag hoppas att allt löser sig.
Maken min kommer förhoppningsvis börja på en lärlingsutbildning inom måleri i januari. Jag hoppas han kommer in. Hur ser det ut med det? Kommer jag bli G på mitt paper. Två frågor visserligen men jag hoppas på svar :-).

Massor av kramar

87 Li:

skriven

Tack Tingeling och ES för era kommentarer. Ska nog prova på healingen.
Är klar och inte klar med det som rör exet. Fattar inte varför men det är väl en bearbetning.
Har nu bokat en lyxresa av mina sparpengar över nyår istället. Hoppas den blir bra.

Tingeling om du orkar får du gärna maila mig. Kan vara bra att kunna ställa frågor till ngn som har varit där. Fast förstår fullt ut om det är ngt du släppt.

88 Abba:

skriven

Hej
Kommer någon man att korsa min väg snart?

Svar: Ja det känns absolut så, kram :)
Esmaralda

89 Kecka:

skriven

Hej o Kram

Jag vill ha honom! Vill han ha mig?
/ Kecka

90 Tanten:

skriven

Pia 1, vad hemskt. Håller tummarna att det dyker upp något bättre för dig. Klen tröst i eländet, det förstår jag.

Stor Kram

91 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser du något om varför donen vaknar flera gånger per natt?
Känns som om han blir "störd" och vaknar till! Ser du något om varför? Finns det något jag kan göra för att förbättra nätterna för honom?
Kram

92 Emra:

skriven

Hej, ser jag ut att få nytt jobb före jul och i vilket land? Kram och tack för en fin blogg 🌺

93 Tingeling :

skriven

Jag älskar att rensa! Känns som en stor sten lyfts från ens axlar. Känns som att jag skulle kunna rensa ut det mesta i mitt hem, men skulle bli lite tomt då 😄

Är nervös för i morgon. Får upp tankar om jag verkligen gjort rätt, vet inte om jag vill jobba heltid, känner på mig att jag inte kommer vara kvar, vill egentligen bara åka bort och fly och göra nåt annat. Är rädd att detta inte ska bli bra. Att detta ska vara ännu ett misstag i livet.

Var min mamma med igår? Det kändes som det vid ett tillfälle. 😄 det dök upp en tanke liksom.

Till Li:
Jag har varit i samma situation som dig. Firat jul och dotterns födelsedag ihop med mitt ex. Det är inte att rekommendera. Jag insåg sist att han bara irriterade mig och jag ville inte ha han så nära i mitt liv. Varför vara kvar i något som inte finns? Man har svårare att gå vidare. När jag sa till honom att det fick vara slut på detta så blev han faktiskt sur! (han lämnade mig), men jag stod på mig. Och nu känner jag mig FRI. Och en knuff ditåt fick jag faktiskt från healing av esmaralda. Mitt råd är att klippa så många band som det bara går.

Och jag såg ditt svar esmeralda om att göra egna traditioner med barn och utan barn. Det tänkte jag ta tag i!

Kram!

94 Starlight*:

skriven

Hej

Ser du något nytt roligt som är på kommande

95 F:

skriven

drömde inatt att jag o en kompis blev jagade av polisen, vi lyckades gömma oss på bra gömställe, där ingen hittade oss, förutom robbie williams som är död i verkligheten,, vad betyder detta

96 Abba:

skriven

Tack snälla för svaret
kram:)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: