Gör slut......

Nån undrade hur man gör slut med sin partner på ett snyggt sätt.

Och det ÄR lite av en konst… samtidigt som det är enkelt.

  För det första ska man göra slut INNAN det går så långt att man sårar i onödan.

  Känner man att  man tappar känslorna och börjar se sig om efter andra.. då ska man göra slut just i det läget och INNAN mötet med en annan sker.

Det sårar alltid mest att bli lämnad till fördel för en annan. Ingen mår väl av att bli bortvald.

Då är de lätt att bitterheten sticker upp sitt fula tryne och separationen blir mer plågsam än den behöver.

 

Var tydlig och  var ärlig.

Gör inte slut mitt i ett gräl när du är arg och uppretad… vänta till ett lugnare tillfälle… och säg precis som det är.  Det finns ingen anledning att du friserar det hela. 

Om din vän undrar varför, då ska du berätta så ärligt du kan men ge inte mer information än hen  ber om.

Man gör alltid slut mellan fyra ögon… aldrig via telefon/sms eller liknande.

 

Var beredd på att det blir jobbigt.. att din partner bryter ihop på ett eller annat sätt – för det gör ont både för den som blir dumpad och den som dumpar. 

Glöm den perfekta separationen.. den är mest en myt. Ta skiten som kommer… och tänk att det är för stunden och det blåser över.

Var inte detaljerad. Håll det hela kort. Det  blir bäst för er båda.

Tramsa dig inte genom att säga att din partner  är värd någon mycket bättre än dig  blablabla …. sånt dravel hör tonårstiden till… var konkret , tydlig och rak. Lägg inga värderinga i det hela.

 Tillskriv inte dig själv alltför stor betydelse i din partnerns liv... hen KAN faktiskt  leva utan dig och bygga sig ett nytt liv.

 

Prata bara om dina egna känslor… och bry dig inte om att tala om  för din partner att du gör slut eftersom hen är en sån skitstövel… det är liksom fel läge… lägg inte skulden på din partner utan stå rak för dig själv , dina beslut och dina känslor .

Inget fjant om att ni kanske kan bli tillsammans igen nån gång i framtiden….sånt dravel gör bara saken värre.

Bor ni ihop så flytta isär snarast

 

Har ni gemensamma barn så prata med varann om barnen och med deras bästa för ögonen.. ingenting annat.   Ha inga ambitioner om att ni ska bli bästa vänner

Och skulle ni mot förmodag blir det i framtiden,  då är det ovanligt och bara att gratulera.

Dock kan de flesta med tiden lära sig att umgås otvunget och prata med varann som folk.

Låt det gå en tid… sedan kan ni.. om ni båda vill… träffas och prata igenom.

 

Närmaste tiden blir tuff… men det är okey… man tar sig igenom och man kommer ut på andra sidan och det gör ditt  ex också.

Kram & kärlek

1 Varis:

skriven

God morgon!

Precis så ska det vara! Jag blev istället bränd. Så bedragen sä det tog år att läka.

Avslutade sommarromansen med eftersom han verkade ha känslor som var helt obesvarade från min sida. Känns fel att fortsätta då.

Kan du Ez, stilla ett längtansfullt sinne litegrann. Berätta någonting om min blivande man som jag ännu inte vet.

Stor kram
Ps synd med ringen.. Mina fingrar är rätt små :(

2 Cissi33:

skriven

Och när han/hon frågar varför man gör slut, svara inte "jag vet inte" för det fick jag höra. Har man vart tillsammans i 7,5 år så borde man kunna berätta. Mitt ex lämnade mig en månad efter vi gift oss. På min födelsedag dessutom. Det är inte heller ok. Bra tips av dig! Hoppas jag aldrig behöver göra slut med någon, att nästa man har jag för resten av livet!

Nu är jag frisk och ska till jobbet igen. Har egentligen ingen lust. Men bara masa sig upp...

Kommer jag vinna pengar eller få några extra pengar inom en snar framtid? (vinna på triss eller nåt kanske?)

Kram!

Svar: Men herregud, var glad att du slapp honom... är man kapabel att göra slut en månad efter giftermålet och på ens födelsedag.... utan att säga anledningen.. då är det inte mycket till partner att ha.. kram :)
Esmaralda

3 h:

skriven

Hej!
Kommer J skicka någo mer mess?
Kram@

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår jag promenera med han och ser ut som det han behöver mig? Att var må bra med mig?
Även har han något intressent för mig?
Gör jag rätt att få han tänkt på positiv

/Misstjejen

5 Helena Ir:

skriven

Tufft med skilsmässor..måste vara ovanligt med de lyckliga skilsmässorna,någon går alltid förlorad,åtminstone i början. Bara jag tänker på det,får det mig att tvivla på att ha ett förhållande med en man igen. Jag har tyvärr dåliga erfarenheter,från ex som vägrar släppa taget..
Det är inte som i sagorna,där de lever lyckliga i alla sina dagar!

Idag åker min yngsta på sin första intervju..pirrigt är det nog. Jag håller tummar att det känns bra..men hon ska inte ta det första bästa ..inom hennes yrke finns det jobb..spännande! Min yngsta är vuxen nu :)

Ha en fin dag..på kanelbullens dag..

Kram :)

Svar: Ja, oavsett hon får detta jobbet eller ej så ser jag henne i gång med ett arbete där hon trivs och utvecklas... hon får inga problem i yrkeslivet... det ÄR speciellt när barnen blir vuxna.... oj, är det kanelbullens dag idag !! Jag borde ha bakat o skickat till barnbarnen... kram :)
Esmaralda

6 Cajsa:

skriven

God morgon,

Det kunde inte bli mer träffande inlägg idag.

jag är förtvivlad, för jag tror att min sambo håller på att bryta upp med mig. Vet inte riktigt vad han känner och tycker längre för vi pratar inte med varandra som förr, och det är mitt fel. Jag har inte varit ärlig med honom om mitt förflutna, inga stora saker men han värdesätter ärligheten högt. Jag gör också det men har haft svårt att berätta vissa saker som jag har gjort dåligt i mitt liv. Har berättat mycket men inte allt och inte på ett rätt sätt.
Vi har pratat mycket om det fram och tillbaka. Det som händer med oss här och nu och från det vi träffas är helt ärligt från mig.
Nu säger han att han är less på mig.

Men jag vet inte om han kommer att lämna mej eller om vi reparerar det här på nått vis.

Vad känner han ? Är han så less på mig så han inte orkar mer och lämnar. Eller hittar vi tillbaka.
Vi hade verkligen nått unikt, men det har just nu försvunnit.. mitt fel allting. jag ångarar mig så det gör ont att jag inte var helt ärlig från början.

Kram C

Svar: Man måste inte heller berätta ALLT för varann.... dock ska det gamla inte ligga som ett hinder i vägen i en relation. Alla gör vi fel ibland och i det rätta förhållandet får man en ny chans att göra allting bättre och det är nära till en ursäkt.... det finns en möjlighet att ni reder ut detta... och snart vet du.. kram :)
Esmaralda

7 Kiara:

skriven

God morgon Es!
Jag undrar vad du menar med romantik? Blir jag bara uppvaktad eller innebär det intimt (typ sex) oxå? Vet jag vem han är? Vet jag vem romansen är? Eller kommer båda vara främlingar för mig? Förut verkade det som om romansen var nära och i förr går som om det är flera år bort... lite förvirrad 😊 Hur många år bort är han? Mycket tacksam för svar! Kram Kiara ❤

Svar: Omöjligt att säg exakt... jag ser att något kan ske snart... det KAN vara den stora kärleken men det KAN också vara en flirt.. och hur långt den tas, det ser jag inte heller.... och detta blev du inte mycket klokare av, tyvärr.. kram :)
Esmaralda

8 Tekla:

skriven

Jag är nog världens sämsta på att göra slut. Jag saknar ännu mitt ex och drömmer om att det blir han och jag igen. Jag kontaktar honom och ber honom att vi ska ses igen. Tror du att han kommer att vilja börja ses igen? Saknar han inte mig?

Fast jag träffar andra män eller kanske just därför saknar jag honom bara ännu mer...

Kramar

9 Skorpan:

skriven

Borde kanske gå med svansen mellan benen nu då, jag skickade ett mejl till exet där jag skrev hur jag kände det. Det var stört omöjligt att ta upp det face to face. O det drog definitivt för långt ut i tiden, men jag gjorde slut då jag kände att jag klarade av att göra det. Så kan det också gå... Jag hppas förstås att jag nu kan göra slut på et värdigt sätt, om det behövs ;).

O nu om jag tänker på den tiden versus nutiden, att jag skulle ha fortsatt i den relationen, nästan så jag får ångest. Såå glad, trots allt, att vara ensam o inte behöva dra någon efter mig. Kanske jag utvecklades mera, ville mer, göra och uppleva, o det var nåt som inte hände hos den andra. Eller ja, så upplever jag det.

O nu är det definitivt dags att träffa nån tycker jag ;). Men men... Syns icke till, varför inte? Vill så gärna sitta tillsammans vid frukostbordet över en kopp kaffe o annat. Är han inte redo ännu Es? Börjar lite undra om det ändå inte är menat att det ska bli vi...

+2 o nordlig vind, kan hända att häcken fryser fast på hojen. Idag ska jag ta med yngsta barnets "hobbykompis" till oss o det tror jag att hon ser framemot med glädje :). En kompis...

Ha det gott alla!
Kram Skorpan

Svar: Man gör lut på sitt eget sätt.. och det har man all rätt till !! och jag tycker också det är dags för dig att träffa en kärlek.. vilket du gör.. men varför det dröjer, det ser jag inte.. kram :)
Esmaralda

10 Linda :

skriven

Hej
dycker det upp någon kärlek snart ?
Mvh//Linda

11 <3:

skriven

Vilken bra mall med råd för att göra slut.
Det är inte så lätt alla gånger och göra det rätt. Men slut gör man aldrig via ett sms eller mejl. Gyllene regel.
Vad känner han för mig egentligen älskar han verkligen mig som han säger och vill vara seriös ? Mina känslor är upp och ner. Besviken och känt mig åsidosatt av honom blir det bättre. Kommer jag lämna snart väntar min soulmate runt hörnet.
Kram


12 IeIe:

skriven

Bra inlägg och jag kan inte annat än hålla med. Nu har jag "bara" ett avslutat förhållande i bagaget men håller helt och hållet med om att det är lite av en konst att få ett bra avslut samtidigt som det egentligen inte är svårare än att hålla det enkelt och ärligt utifrån dig själv. Men visst, nog vill sårade känslor och hoppet lägga krokben men funkar det inte så funkar det inte och då är det bäst med avslut. Samt att inte ha någon kontakt med varandra förrän saker och ting lugnat ner sig, då kanske det passar att säga hej och eventuellt börja umgås igen men det beror ju på från person till person, hur avslutet gjordes osv.. Det passar inte alla att hålla kontakten med ett ex helt enkelt, och det kallas ex av en anledning också..

Skönt att du kommit hem välbehållen, verkar som det var en lyckad kryssning utifrån vad du skrivit om. Kul! Och säkert mysigt och trevligt också :)

Vet inte om jag hade gett mig på en kryssning på ett så stort skepp.. Jag skulle nog föredra ett mycket mindre fartyg isf.. Lite mer personligare och lugnare.. Fast skulle inte förvåna mig om jag blev sjösjuk bara för att isf..

Och om du svarar på frågor idag så har jag en liten fundering.. Det är något jag funderar en del på.. Nu kan jag säkert tyckas knasig eller så men.. Var jag och mina syskon önskade av vår mamma? Eller var det bara något som hände och/eller en orsak till att få mer bidrag? Jag har nämligen svårt att se mig själv som önskad med tanke på hur min barndom var och hur knepig min relation är idag med den person som är min mamma, ett ord som varken säger mig mycket eller ens har någon betydelse.. Låter säkert hårt men ja.. Finns som inget som kan förmildra omständigheterna till det..

Tack på förhand och ha en fin dag! Själv ska jag nu göra mig iordning och sen bli upphämtad för att åka till stan ca 2h bort för en dag med lite kul och lite allvar, kommer bli trevligt iaf :)

Svar: Tack för din hälsning och ja, jag tror att du var planerad och att din mamma verkligen ville ha dig men sedan hade hon inte förmåga och kunde inte bättre än det blev... och det är sorgligt när det blir så... kram :)
Esmaralda

13 Ångest:

skriven

Kommer allt att bli bra igen?

Kram

Svar: Ja, även om det är tufft nu så blir det bra. kram :)
Esmaralda

14 Linnean 🌸:

skriven

God Morgon!
Välkommen hem fr resan. Jättekul att följa dig! Ringen är jättefin men jag reagerar på nickel och ringrarna är mer långa och smala. Annars hade jag varit med. Att göra slut är inget kul!
Tyvärr sker det nog mången gång i ilska. Eller att någon bara drar och så...tystnad! Usch!
Hoppas slippa sådant ett tag nu.
Om tre timmar ska jag göra finnålspunktion på sköldkörteln. Fy fan!! Är lite livrädd! Men ändå lugn. Mest rädd för svaret sen! Jag joddlar inte nu på morgonen precis! Det är bara en massa skräckundersökningar nu. Fy för!
Tror healingen gjorde sitt för vännen hördes av och planerat att komma hit när han mår bättre. Varför ska karlar ha så svårt att berätta om hur de mår? Ja ja, jag blir bara snurrig! Men alla är
ju inte som jag som alltid berättar allt och ska förklara det mesta. Helgen som gick var jag hos min son ute i den idylliska "spenaten" Det hände tre saker. Hunden blev rädd igen, för "ingenting alls", en konstig sak med min toffel...för långt att förklara! Altandörren som jag verkligen stängt och låst men som var öppen när sonen kollade. Men det är lugnt i huset och jag känner inget obehag alls. Men ÄR det någon som busar där? Någon liten rar ande? Eller inbillar jag mig bara? Men dörren är jag såå säker på!! Även den "nerbäddade" toffeln. Nu ska jag vandra vidare...snälla, håll tummarna för mig i dag. Ha en fin höstdag!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Lycka till med punktionen av sköldkörteln... jag har gått igenom det för länge sedan och hade "giftstruma" och sen dess lever jag helt utan någon sköldkörtel och äter medicin dagligen. Inga problem med detta. Japp... i huset finns en liten tjej som är go och glad och så älskvärd och snäll.. och hon är inte från vår dimension. Kram :)
Esmaralda

15 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Kloka ord' tydlighet är vad som gäller..

Es, en tarvlig fråga' en diskmaskin är nog den bästa investering jag gjort! Det skulle nämligen vara ett berg av disk här för jämnan annars! Nu köpte ju jag min begagnad. Men iallafall igår så startade den inte direkt och jag fick trycka några gånger! Till slut hoppade den igång iallafall, nu undrar jag ska jag räkna med att den börjar gå sönder? Eller kommer den funka ett tag till?
Kram


Svar: Något ser ut att vara slitet på den men med försynens hjälp kan den funka ett tag till.. kram :)
Esmaralda

16 Michaela:

skriven

Bra inlägg! Jag har ingen kontakt med något av mina ex. För mig gäller att kapa kontakten helt.

Mamma är sliten pga min otur gällande hälsan och undrar om det någon gång skall ta slut eller vad blir nästa smäll?
Jag får dåligt samvete och blir ledsen över att höra att jag aldrig kan få ge henne något positivt utan bara oro mm. Hur skall jag förhålla mig till detta? Kram

Svar: Nu är det så att dina problem är dina.. och en mamma kan stötta och försöka hjälpa men det finns ingen anledning att ge sina barn dåligt samvete i detta... så här gör hon fel men hon menar väl.. kram :)
Esmaralda

17 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Lite nyfiken vem tror du det blir av han och mig som träffar någon ny partner först seriöst?
Kram

18 Dunegull:

skriven

I lördags avlivades en häst som står i mammas stall. Det gick lungt till men precis när hon somna in börja alla andra hästar gnägga oavbrutet i par minuter. Vad betyder det? Har hästen det bättre på andra sidan?
Kram

Svar: De andra hästarna kände det på sig på djurs intuitiva sätt.... och ja, hästen som gick över springer på gröna ängar nu och är så glad och mår så väl... tillsammans med andra hästar och människor som tar om hand.. kram :)
Esmaralda

19 Skrållann:

skriven

Hej!
Tungt ämne som är nog så viktigt att det sköts korrekt.
Jag försöker verkligen få min relation att fungera och hålla och ibland tycker jag det går bättre men i bland faller man hårt och får börja om. Ser det ut som vi kan rädda vårt äktenskap eller kommer det sluta med ett uppbrott?

Kram:)

Svar: Det finns en god chans att ni fixar det.. men ni behöver vara lite mer öppna mot varann och agera aktivt för att rädda det som räddas kan.. kram :)
Esmaralda

20 Loppan :

skriven

Hej
Kommer jag vara ensam på nyårsafton ?
Kram

21 Olga:

skriven

Tyvärr har min dotter tagit tillbaka sin pojkvän.Polisanmälan lades ner. Då blev det fritt fram för honom,jag vet att hon gör sina egna val. I mina och familjens ögon ett farligt val.
Hur kommer detta sluta?
Orolig mamma!

Svar: Hon tar sig samman och nästa gång så går hon definitivt och lämnar honom bakom sig... var ett stöd under tiden när du kan och orkar.. kram :)
Esmaralda

22 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Inte lätt med relationer inte....

Måste dela med mig av ngt helt annat...äldsta sonen spelar innebandy på söndakvällar och fick fel på bilen när han lämnade jobbet ...hann inte äta...drack en sån energidricka på stående fot och en under färd ned med flickvännens bil..
När han kom hem mådde han inte bra utan la sig direkt ...som tur är var flickvännen vaken ...sonen fick en kraftig reaktion på det där f-bannade energidryckerna ! Med kraftig hjärtklappning och andnöd , svimmade av bla...

Nu gick allt bra ...denna gång ..

Var uppmärksam om din vuxna tonåring dricker sk energidricka i detta fall var det Nocco, det kan leda till hjärtsvikt. Det verkar vara livsfarligt att kombinera energidryck med fysisk aktivitet

Jag själv fattar inte detta drickande av konstgjord "kaffe" ...när det bara är att ta en vanlig kopp kaffe utan en massa tillsatser...

Ha en fortsatt trevlig höstvecka

Kram Anki med flock


Svar: Jag hoppas alla läser och tar till sig !! Herregud vilken skit det göra.. och folk dricker ju utan att tänka efter. Kram till dej & flocken
Esmaralda

23 Linda:

skriven

Hej
Är det positiva förändringar på gång för mig ?
Kram

Svar: Ja, du spårar in rätt .. kram :)
Esmaralda

24 Elisa:

skriven

Hej!
Tusen tack för ditt svar Ez! Skall försöka hitta något passande tillfälle fastän det känns svårt..
Kram

25 F:

skriven

Godmorgon min kollega har börjat bete sig konstigt , kan du se varför?

26 Fjäril:

skriven

Vad betyder det om jag drömt att jag födde barn i drömmen ?

27 F.u:

skriven

Ser du om min dotter kommer få ett syskon till?

Svar: Om det ska ske så bör det bli ganska snart.. känns det som.. kram :)
Esmaralda

28 Linnean 🌸:

skriven

Tack, för ditt svar!
Så gulligt med en liten busig andetjej!! Det kändes ju ganska lugn och lite kul. För mig! Sonen trodde jag var lite koko. Men det är ju inget ovanligt. Okej, hellre ingen sköldkörtel alls än att må så skumt som jag gör. Det försvinner fler och fler organ 😉 Kanske...
Sonen hälsar och tackar, smsad just, han verkar åxå gilla lilla andetjejen 😀
Grattis till fina ringen labellavia! Den för nog tur med sig! Kram till er alla.../Linnean 🌸

Svar: Ja, den lilla tjejen kan busa till det ibland.. men hon menar inget illa.. hon är som barn är mest.... tur att din son tar det på rätt sätt... kram :)
Esmaralda

29 JJ:

skriven

Hej! Jag blev lämnad så att han bara stack iväg, försvann utan att ge någon förklaring alls. Ingenting. Bara ignorerade mig totalt. Det var svårt för mig att gå vidare då jag aldrig fick något avslut.

Kvar blev jag med en massa frågor och funderingar. Tycker det är fel att lämna på det sättet, utan att ge partnern en chans att få prata och förstå varför. Så är det förstås också svårare att lämna om man har barn tillsammans.

Kram

Svar: Ja, det är eländigt gjort och sätter sina spår. Och precis som du säger, särskilt om man dessutom har barn tillsammans.. kram :)
Esmaralda

30 virrhönan:

skriven

God morgon!

Alltså, skämskudden fram men blir det nåt hett med mystiske mannen innan han försvinner, det verkar vara på gång...??

Svar: Ja, om du bejakar så kan det mycket väl bli.. kram :)
Esmaralda

31 Cajsa:

skriven

Hej,

Tack för ditt svar, hoppas verkligen att vi reder ut det.
Fattar inte mig själv att jag undanhållit saker och även ljugit för honom när han bett mig att inte göra det.

Tror du vi fixar detta själva eller ska vi ta hjälp.?
jag har börjat fundera på det men vet inte om jag får med mig honom på det.
Han är borta nu och vi pratar inte med varandra, jobbigt. !
Han skriver bara att han är less på mig och är väldigt kort. Hur ska jag hantera honom, bara låta han vara tills han kommer hem eller försöka prata.

Kram
C

32 Jessica:

skriven

Es,

jag har haft den här killen i mina tankar och drömmar. Jag vet inte vart han kom från för jag har inte sett han någonstans innan i hela mitt liv. Utan han bara kom in i min hjärna på nått sätt och stanna där. Jag vet inte vem han är vart han kommer ifrån eller någonting utan det är bara en bild av en kille jag har i mitt huvud. Jag vet inget om honom, han är bara i mitt huvud hela tiden. Så, jag bad till universum för ett tag sedan om att han ska dyka upp i mit liv och komma in i mitt liv. Och nu idag såg jag en bild på honom på nätet bara sådär mitt ut ur ingenstans! Jag surfade runt efter en viss jacka jag vill ha, och han modellade för den och jag blev lite rädd men mest förvånad, att en kille från mina drömmar poppade upp på min dator i verkliga livet!
Han såg precis ut som i mina tankar, jag blev så förvånad! Vad betyder det?? Är det ett tecken från universum isåfall, vad betyder det??
Kram :)

33 F:

skriven

Vad betyder det om jag drömt att jag födde barn i drömmen ?

34 F:

skriven

Godmorgon min kollega har börjat bete sig konstigt , kan du se varför?

Svar: Jag får en känsla att hon lyssnat på någon som sagt negativa ting.. kram :)
Esmaralda

35 Lilly:

skriven

Kan du se hur länge till vi kommer arbeta som vi gör nu, o lyckas med vårt utomlands projekt ? Kram

36 Amalia:

skriven

Hej E!
hoppas du har en bra dag och att du kanske kan svara på detta.

Kommer jag vidare i intervjun eller blir det inte så.
Just nu så känns det inte så...

37 Jossan :

skriven

De ringde från en lägenhets fastighet igår. Jag ska få gå på visning på fredag. Jag började känns att det känns jobbigt att behöva flytta, att jag inte är redo men jag måste ändå snart. Planera var till hösten. Jag är rädd att jag inte kommer klara det ekonomiskt. Har jag en chans på denna lägenheten eller kommer det dröja med flytt?

Kram

38 Browallia:

skriven

Apropå att bli dumpad och att det kanelbullens dag idag så blev jag dumpad av en kille för några år sedan efter en månads intensivt dejtande där båda tyckte det kändes rätt. Han överraskade mig med att vilja ses en förmiddag innan vi båda skulle jobba på eftermiddagen. Han hade köpt alldeles nybakta kanelbullar på vägen. Inte förrän vi fikat färdigt klämde han ur sig att han kommit för att säga att han inte ville träffas mer. Han hade inte gett mig någon som helst förvarning innan så jag fick en chock och kände mig så lurad att jag mer eller mindre kastade ut honom. Han menade säkert väl men det blev så fel...

Esmaralda, igår när jag skulle bifoga mitt foto till mailet så krånglade det. Hoppas du får fram mitt foto annars får du höra av dig! Kram

Svar: Inga problem.. kram :)
Esmaralda

39 Desp:

skriven

Kära Es!!!! Jag har en sto fega då jag är enorm stressad idag ska jag på intervju 😀men undrar meat om mitt körkort?! Jag har teoriprovet nästa vecka jag vet inte.... Hur stor är chansen att jag lyckas klara det nästa vecka? Kramar L u 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

40 Skytten:

skriven

En sak jag funderar över. Påverkar jag på nåt sätt så att det förhalas det du sett nu i 10 årstid att jag ska komma in i en relation och leva tillsammans med en man? Det verkar gå väldigt trögt på den fronten känner jag.

41 Louise:

skriven

Välkommen hem bästa Ez.
Igår mailde jag kvinnan som har hand om VFU och jag skrev som det var att jag vill kunna lära känna min handledare lite innan vi går ut på VFU. Hon skulle fötsöka ge mig besked denna veckan. Det känns skönt men jag har sådan kaos i kroppen och ångesten sköljer över mig.
Jag är livrädd att inte klara min utbildning. Jag vet att jag klarar det och jag tror om jag lär känna min handledare lite innan vi går ut tror jag att jag klarar det.
Tror du jag kommer klara min VFU om jag lär känna min handledare innan?
För mig är det extremt viktigt att kunna ha en dialog med min handledare för hon är där för.

Ha nu en bra dag alla. Kramar.

Svar: Ja, dina chanser ökar om du känner dig trygg med din handledare så det var ett bra initiativ du tog.. kram o lycka till :)
Esmaralda

42 Shirin:

skriven

Hej Esmaralda.. Ser du hans utseende eller något som kommer utmärka honom på något vis?

43 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag och min man har fått jättetråkiga byråkratiska problem. Sen har boendesituationen ickfp ändrats och ingen av oss mår särskilt bra av det. Känner att jag inte riktigt har huvudet på plats för allt detta. Behöver lugn och ro och kunna fokusera på den lilla sol är på väg, men allt detta tar över. Ser du någon lösning för oss?
Kan vi komma ur den här situationen?
Tack!!!!

Svar: Prata er igenom vilka steg ni ska ta och hur ni ska förhålla er.. är ni bara enade och ger varann stöd så går det lättare.. det kommer en lösning.. kram :)
Esmaralda

44 Michaela:

skriven

Tack för svar ang min mammas agerande just nu. Ser du om något positivt är på väg? Känns som att jag håller på att bryta ihop av allting snart. Kram igen

45 Kram:

skriven

Kan du se ifall jag och C kommer att utveckla vårta förhållande eller kommer det att sluta här?

46 Mirran:

skriven

Hej Es!

Finns dom som inte säger något, utan bara går och aldrig mer hör av sig.

Ser du om min soulmate närmar sig?

Kram

Svar: Ja det är ett jäkla sätt !!! Soulmaten närmar sig.. kram :)
Esmaralda

47 Mim:

skriven

Hej!

Vågar jag att anmäla mig till en utbildning som butikssäljare kommer det att bli bra??

kram

Svar: jadå, visst vågar du det.. kram :)
Esmaralda

48 Alina:

skriven

Off topic, men jag måste skratta lite åt svaret du gav personen med diskmaskinsproblem. Att den med försynens hjälp kommer funka ett tag till :D

Jag har blivit lämnad ett par gånger. Trots att det var på ett schysst sätt och enligt ovanstående instruktioner, gjorde det fruktansvärt ont och världen gick faktiskt under för mig. Jag vill aldrig göra detsamma mot någon som står mig nära.

Ändå har jag svårt att släppa det du spådde mig för ett halvår sedan, att om jag fortsätter vara med min nuvarande partner och det inte känns 100 % rätt, då finns det en liten risk att jag missar min soulmate. Ve och fasa! Det känns kanske inte helt hundra alla gånger och det här är inte den bestående kärlek du siat om, det vet jag, men för det allra mesta trivs jag i relationen och om jag inte hade fått den här varningen hade jag knappast gått och tänkt på att göra slut i ett nuvarande skede. Jag kan tänka mig att det någon gång i framtiden kan ske ett uppbrott, men det är inte vad jag vill just nu. Samtidigt vill jag ju inte missa den rätta. Usch, vilket kval! Jag kan liksom inte slappna av i relationen.






Svar: Bbara slappna av och lev och må bra.. och tänk att det som ska hända, det händer.. no matter what !! kram :)
Esmaralda

49 Helena Ir:

skriven

Linnean, hoppas det gick bra för dig idag..

Tack Esmaralda för ditt svar..hon vet inte ännu, om hon gått vidare till en andra intervju..det visar sig. Det ordnar sig :)

Kände doften av kanelbullar i köpcentrumet idag..jag äter inte sånt..men bullar är nästan det godaste jag vet,i fika form.Och bakar inte heller,för då låg de i min mage efter stund :) i min värkande mage..aj,aj aj

Kram :)

50 Desp:

skriven

Köra Es! Hur går det ? Jsg var på intervju idag igen på samma arbetsplats. Undrar hur stor chans har jag attf få jobbet? Mvh menar Kramar😂😂😂😂😂😂😂

Svar: Chansen är god.. runt 70 %.. kram :)
Esmaralda

51 Körkortet:

skriven

Phhhhhh Es jag har klarat uppkörningen men nu gäller teori provet är sååååå rädd ... Jag ska göra den nästa vecka!!! Så jag undrar hur stor är chansen att jag klarar den ? Ser du att jag klarar det inom dessa två månader? Skulle vara guldvärd. Vill ocksp säga tack för att du tror på mig.

Love u ❤️🌹❤️

Svar: Du fixar det med stor chans första gången.. men oavsett så ser jag att det blir gjort och du får ditt körkort.. kram :)
Esmaralda

52 Blomman:

skriven

Intressant inlägg!
Tänker att vi människor skulle behöva bli mer medvetna och "utbildade" på att göra en respektfull och ärlig exit i olika relationer alternativt hantera när vi själva bli utsatt för det.Som om avslut inte var riktigt ok eller att vi inte vill ta höjd för att inget är för givet. Livskonst som sällan lärs ut eller delas med varandra som du just gjort.
Varför?

Så en fråga;
Vännen Lasse som jag har så mycket utbyte och känner mig omtyckt av (som god vän), kommer vi att inleda ett kärleksförhållande i framtiden? Han är gift idag.

Ha en härlig höstdag!

53 Bambi:

skriven

Hej

Vad har min nästa pojkvän för utseende?
tacksam fö svar

54 Kiara:

skriven

Hahahaha! 😂 Nä, jag blev garanterat inte klokare på ditt svar. Allt jag vet är att du har sagt tidigare att det blir en romans och kanske en flirt innan min soulmate dyker upp och gudarna ska veta att jag längtar. 😊 Det jag undrade mer var om jag vet vem romansen eller flirten är? Känner jag dom sedan innan eller är dom främlingar för mig båda två? Blir det intimt (typ sex) med flirten? Kan du se något om det? Eller var detta inget du kunde se? Tusen tacksam för svar! Kram Kiara ❤

55 Jossan :

skriven

Jag har funderat hela dagen på vad jag ska skriva om detta.. Jag har ju det dilemmat.. Jag är inte lycklig med honom men jag vill ändå vara med honom... Allt vore lättare om han avslutar det och inte jag... Jag vet knappt ut eller in.... Det är så jobbigt.

Kram

Svar: Tänk ett varv till... det är ingen panik.. kram :)
Esmaralda

56 fff:

skriven

vad betyder det om jag drömt att jag födde barn i drömmen ?

57 Hopp?:

skriven

Hej Es

När vänder det till det positiva?
kram

58 Lilly:

skriven

Kan du se hur länge till vi kommer arbeta som vi gör nu, o lyckas med vårt utomlands projekt ? Kram

59 Maggan:

skriven

Undrar om du kan se ngt om nytt boende till mig?!
Mannen jag har kontakt med, finns det kärlek mellan oss? Vad kan du se?

Kram

60 F:

skriven

Angående kollegan så känns det mer som han har kärat ner sig i mig 😁😁 det är en jobbig situation !!!!

61 Tildis:

skriven

Hej!
Har lite svårt att läsa av min chef, förstår inte riktigt om han är missnöjd eller var det är...Har jag gjort nått särskilt?

Svar: Chefen verkar allmänt stressa och lättirriterad just nu.. kram :)
Esmaralda

62 Skorpan:

skriven

Tack för svaret Es!
Hastbullar med socker smör och kanel i blev det i alla fall idag. Tyvärr hann vi inte smaka på dom innan det var dags att åka till hobbyn. Blir sen efterrätt istället ;). Hoppas tjejerna är nöjda med sin eftermiddag tillsammans!? Nästa gång ska det minsann lagas snabbmat, inte mods o biff o grönsaker..
Kram Skorpan

63 Kiara:

skriven

Hej igen!
Det jag undrade mer var om jag vet vem romansen eller flirten är? Känner jag dom sedan innan eller är dom främlingar för mig båda två? Blir det intimt (typ sex) med flirten? Kan du se något om det? Eller var detta inget du kunde se? Tusen tacksam för svar! Kram Kiara ❤

64 Kiara:

skriven

Hej igen!
Det jag undrade mer var om jag vet vem romansen eller flirten är? Känner jag dom sedan innan eller är dom främlingar för mig båda två? Blir det intimt (typ sex) med flirten? Kan du se något om det? Eller var detta inget du kunde se? Tusen tacksam för svar! Kram Kiara ❤

65 Calli:

skriven

Hej

kommer jag flytta utomlands inom snar framtid?
kram

Svar: En utlandsflyt blir det men jag ser inte när.. kram :)
Esmaralda

66 Lotta:

skriven

Ja, att göra slut, bli ihop igen, göra slut, bli ihop.....så kan det också se ut :)))). Inte så lätt att göra rätt. Fel blir det och alla gör sina misstag. Kanske lär man sig nåt eller inte. Det har iaf inte med ålder att göra. Hmmmm....

Ser du om kärleken närmar sig för mig. Var är han någonstans? Hmmm. Vill nästan ha tillbaka mitt ex.

Ha en fin kväll
Lotta

67 Filippa:

skriven

Hej finns det en chans till tur i kärlek för mig i höst?

Kram

68 Smöla:

skriven

Just i det läget står jag... Vad är det bästa för mig? Ska jag göra slut? Eller ser du en lycklig framtid med barnens far?

69 Lizette:

skriven

Hejsan:)
Gjorde slut i somras.. Ibland undrar jag om det var rätt? Han var kanske värd en chans till..?
Ser du om han L, tänker på mig?
Kommer vi ses nån mer gång elr är allt borta för alltid..
Kram

Svar: Nja.. trots allt tror jag du gjorde rätt för jag ser en annan kärlek för dig framöver.. kram :)
Esmaralda

70 Jessica:

skriven

Vad känner den killen för mig?
Känns som om han har känslor för mig, men jag är inte säker. Vad tror du? Kram :)

71 Lilla Jaget:

skriven

Hej Esmaralda,
Jag tror att det nog inte finns det perfekta göra-slu-receptet. Jag har inte kontakt med något av mina ex, inte heller är jag osams med någon av dem- men det har aldrig blivit så att en kontakt återupptas efter den jobbiga slutfasen. Nu är jag mer fokuserad på jobb. Vid åtsskiftet går min projektanställning ut och jag blir lite fundersam på om jag ska leta nytt eller känna mig "trygg" med en förlängning. Har blivit kallad till möten för hela 2017 av en person som inte brukar bjuda in fler än nödvändigt. Som jag funderar :) kram från mig

72 Dua:

skriven

Hej! Ser det ut att bli några problem efter det jag gjorde? Kram

73 Boudica:

skriven

Börjar ju med att välkommnna er hem! :)

Att göra slut är jag ingen höjdare på, Har en tendens att fly problem och svårt, vilket inte gör det lättare för mig. Men nu har jag ju ingen att göra slut med som tur är ;)

Flyr gör jag också många gånger i mina drömmar, vilket troligen reflekterar det. Har blivit jagad av all från ryssland, bin ladin, ninjor, och nu senast någon maffia.

På tal om drömmar så drömde jag en märklig dröm nu igen, natten till igår, kanske inspirerat av ditt "the shining" inlägg.
Det var som en skräckfilm, jag var huvud personen men ändå inte. Först såg jag det som en film nästan,någon ond kraft hade fått personen att mörda folk, det utspelade sig på ett hotell!
Sen var jag personen, kom in på ett rum, såg fjädrar på golvet och tänkte direkt på min ängel.
Såg sen fjädrar på fönstret som formade en ängel. Och sen vaknar jag till att jag ställer mig på knäna och verkligen bedjar min ängel att hjälpa mig.

Slut om drömmar nu, men lite drömmande frågar jag om du ser mig i ett förhållande i år, eller åtminsonne något innom det intima? ;)

Kram!!

Svar: En dröm som heter duga... och det finns god chans att det ganska snart blir att ligga.. om du känner för det... lite lägre dröjer det innan Mr right dyker upp.. kram :)
Esmaralda

74 Mia:

skriven

Hej

Jag har ljugit för honom, han är hätteless på mig nu och det förstår jag. Han har bett mig flera gånger att tala om som det är men ändå har jag inte gjort det. Har förskönat sanningen en del.
Det gäller inte saker jag gjort mot honom utan innan vi träffades, men vi lovade varandra att vara helt ärliga o öppna med varann men jag var inte det, hade svårt att prata om vissa saker jag gjort. Dumma saker.

Nu har han ledsnat mycket på mig och kan inte lita på mig mer säger han. Han vill inte prata. Vi bor ihop med barn och allt.

Reder vi ut det här eller är det kört, kommer han att lämna mig nu?
Livrädd för det och jag ångrar allt jag gjort mot honom.

Kram
M

Svar: Somligt får man lov att behålla för sig själv... ALLT måste inte sägas om vad som hänt innan man träffades.... nu ser er situation låst ut... men jobba på det... det finns god chans att ni reder ut det.. kram :)
Esmaralda

75 Cecilia:

skriven

Hej! Min lilla katt, min kärlek, har försvunnit och jag är så förkrossad och ledsen... Kan du se vad som har hänt henne eller vart hon är?

Vore så tacksam för svar, kan inte slappna av eller tänka på något annat...

76 Mellos:

skriven

Hej

Har jag någon beundrare du kan se?
kram

77 Mia:

skriven

Ja vår situation är verkligen låst, vi pratar inte o han vill inte.
Hur ska jag hantera detta på bästa sätt?
Hur ska vi jobba på det?

Tjata om att vi ska prata eller bara låta honom vara ett tag?.

Hjälp mig!

Kram
M

Svar: Tjat bara förvärrar... skriv ett ärligt brev... men håll det ganska kort... och sedan finns det inte så mycket mer du kan göra....kram :)
Esmaralda

78 Anonym:

skriven

Hej Es

vad faller jag för hos min nästa?

79 Anonym:

skriven

jag gillar den här killen jättemycket Es, men vet vinter vad han känner för mig kan du se vad han känner för mig?
Känns som om han har känslor för mig, men jag är inte säker. Vad tror du? Vad får du för vibbar av honom?
Kram :)

80 Lilly:

skriven

Provar igen 😊😊Kan du se hur länge till vi kommer arbeta som vi gör nu, o lyckas med vårt utomlands projekt ? Kram

Svar: Jag ser att ni har mycket stor chans att lyckas... att det går er väg... men stanna ibland och gör små bokslut.. kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: