Se upp för psykopaten....


Många är de som möter en psykopat och blir blint förälskade eftersom de tas med storm… och då är det lätt att tro att det är den stora kärleken som slagit till. Särskilt om man i sin historik känt sig åsidosatt och bortvald

Psykopaten kommer nämligen med stora kärleksförklaringar väldigt tidigt.

 

Ni har knappt hunnit träffas förrän hen överraskar med blommor och presenter.. och hen skickar fem sms i timmen.. kräver att ni umgås varje ledig stund för hen kan inte vara utan dig.   Och somliga kvinnor/män  tar detta som en stark kärleksförklaring.

Egentligen är hen inte kär… psykopaten  gör bara vad situationen kräver för att kunna vira dig runt sitt lillfinger.

 

 

Så börjar hens humör skifta.  Hen är supergullig ena minuter för att få ett raserianfall kort efter. Och hen är noga med att påpeka att det är ditt fel. ALLT är iditt fel.

Hen är noga med att påpeka att ni två har en special connection… ett ovanligt band… men låt dig inte luras. 

Psykopaten tar till sådana överord för att få dig dit hen vill.

 

Redan i början av relationen charmar hen inte bara brallorna av dig utan liksom tar sig in i din själ.  Hen är otroligt bekräftande redan första veckan och det är ingen ovanlighet att det föreslås giftermål efter bara några veckors umgänge.

 

 

Charmen är påkopplad… och det är som om hen vet vad som ska sägas för att du ska falla som ett övermoget äpple.

Psykopaten kan charma nästan alla och ge alla vad de söker… men bara för en liten stund.. sen vänder det och helvetet brakar loss.

Psykopaten ljuger. Oftast handlar det bara om småsaker som tex alla platser i världen hen besökt, vilka kändisar hen känner och så vidare. Struntsaker kan tyckas men det är en allvarlig varningsklocka.

Psykpaten gör klart för dig att det finns bara du i hens liv .. men i verkligheten kan hen ha flera olika partnerns på gång.

Psykopaten lovar runt och håller tunt.

 

 

En psykopat känner inget dåligt samvete…utan kopierar känslor utan att det ligger något djup bakom.

En psykopat har en allvarlig mental störning.

Gör slut direkt. Spring så långt du kan. Omgående. Glöm inte tidigare kränkningar.  Håll fast vid regeln ” ingen kontakt”.

Psykopater finns överallt i samhället och strör offer omkring sig.

Medan vanligt folk följer rutiner så följer psykopaten istället stundens ingivelse och  nycker.

Vanliga människor har en identitet men psykopaten saknar genuin identitet och byter sin identitet som det passar dem

 

 

Psykopaten saknar personliga värderingar och  därför saknar sanning värde och lögn saknar skam.

Livet med en psykopat är omöjligt.... efter den första berusande känslan... trycks du ner allt mer... och tar du dig inte loss blir du knäckt till sist.

 

Kram & kärlek

1 Cissi33:

skriven

En ytlig bekant, som jag inte har kontakt med idag var tillsammans med en psykopat. Hon beskrev honom precis som ovan. Han hade välbetalt jobb och många vänner. Alla gillade honom. Ute på restaurang gav han alltid massor av dricks och var generös och var social. När hon till slut tog mod till sig och berättade för gemensamma vänner att mannen misshandlade henne trodde dem inte på henne! "han som är så trevlig". Han kontrollerade även allt hon gjorde. Hon lyckades fly till slut som tur är.

Psykopater är luriga!

Kram!

2 Chopper:

skriven

God morgon es...
Du skriver så bra..sista mannen som jag nu var med U var en person som ville ha bekräftelse hela tiden. Ville styra å kollade å talade om hur han ville man skulle vara. Man tappar bort sig själv helt. Å tror faktiskt att han kanske hade en annan brevid eller börjat med någon.... När jag ställde krav å ville mer slutade han att höra av sig bara inte gjorde slut eller något ....
Å där stog jag jätte ledsen å sårad har tagit lång tid att komma tillbaka å varit så ledsen... Å hittade din sida tänkte att jag måste spå mig å se om vi skulle hitta tillbaka jag var ju så kär... Lite gladare nu å nät dejtar å skoj många vänner fått. Men åxo lite klappande hjärta för 3 killar 😂😂😂. Så tänkte försöka träffa en i helgen ser du om någon av dom är min tilltänkta kärlek?

3 Varis:

skriven

God morgon Ez,

På många sätt kändes det som att läsa om mitt ex.
Låter bra likt måste jag säga.
O det var ett helvete att komma ur det förhållandet men jag lyckades tillslut o de har varit mitt livs största vinst.
Mötte en person som tycks veta mer än han riktigt vågar säga om mitt ex o vad han gjort mot mig. Är helt övertygad om att exet var mer otrogen än jag fått veta.

Efter ett sånt förhållande vet man vad man vill ha.
Nästa man ska vara motsatsen. En trygg trogen o kärleksfull man! Annars förblir jag ensam!

Vad tror du om det?
Kram

4 Tanten:

skriven

Usch ja, har också mött. Dock inga män, vad jag vet i alla fall, bara av kvinnligt kön. Könet spelar nog ingen roll, finns nog många oavsett. Otäckt är det. Brukar kalla att dom har två ansikten. Ett när publik finns och ett utan publik.

Kram

Svar: Så sant !! Kram :)
Esmaralda

5 Ametisten :

skriven

God Morgon Es!

Har nog mött ngt liknande psykopaten en gång. Vissa av dragen iaf.
Kan det bli en date med P snart?
Vet att han nästan jobbar dubbelt men saknar ju honom så mycket.
Ha en fin dag🌷🌷🌷

Svar: Han tänker på dig då och då så chansen är stor att det blir en dejt.. kram :)
Esmaralda

6 lilian:

skriven

Hej E,

Imorn ska jag va med johan, vad vill han mig? Är vi enbart vänner enligt honom?

Varma kramar
Lilian

7 <3:

skriven

Godmorgon kära Es och tack för råd. Fick veta igår att fysioterapeuften betett sig illa mot andra med. Kommer min läkare stötta mig och förstå i det här eller kommer han hålla sin kollega i teamet om ryggen ? Jag hoppas och tror att han är empatisk och profisionell i det här. Han är den bästa läkare jag haft sen jag var tonåring.
Kram
💜💜💜

8 R:

skriven

jag undrar om inte mitt ex va en psykopat. I alla fall åt det hållet. Han sa så himla mycket vackert tidigt. Jag älskar dig kom efter en månad. Han hade aldrig känt såhär för någon annan. Vi hade distansförhållande så hade säkert märk mer annars men han kunde få raseriutbrott. Han blev så arg på mig. Och allt var mitt fel jämt. anklagade mig för diverse saker, att jag hade borderline. Skröt om sig själv att han var så bra. Pratade ALLTID om det förflutna, även det som hänt i barndomen. hotade med att slänga ut mig på gatan om jag inte skötte mig. Jag behövde ändra mig sa han alltid, och att jag skulle vara perfekt om 5 år :P Höll fast mig ibland så jag inte kunde komma loss fast jag bad om det. Höll stryptag en gång. osv osv. Har dock aldrig varit så charmad av någon någonsin :/ farligt. Men glad att jag kom loss från det. och har ändrats mycket själv efter det, skulle nog inte stå ut med det idag. Vet att jag är värd mer. Och har ju världens bästa pojkvän nu :D

9 Skorpan:

skriven

Nej usch o fy för sådana. Kan bara tänka mig hur svårt det skulle vara att komma loss ur en sådan människas grepp.

Undrar om jag i mitt kommande jobb ska använda mina händer? Eller blir det pappersjobb som hittills?

Ha en bra höstdag alla!
Kram Skorpan

10 mg:

skriven

Hej!
Detta stämmer in på min kollega som är så fruktansvärt sjuk, ljuger, hittar på historier, vill hela tiden vara i centrum..snackar skit om alla..otroligt manipulerande...
Är hon psykopat?
Så elak är hon..
Kram..

11 MollyD:

skriven

Pust och stön! Läkprocessen går långsamt. Fyllt på med vätska och det är oskönt, minst sagt. Ser du E om tillfrisknandet är nära?
Vill så gärna komma igång med jobb = hitta ett och bara vara vanlig igen.
Kram

Svar: Och du kommer tillbaka till det vanliga livet så bara kämpa på.. snart väder det.. kram :)
Esmaralda

12 Tildis:

skriven

Hej!

Jag känner mig lite nere just nu för det är så mycket med jobb och skola.Känns som att vår chef i på oss konstant och även om jag förstår henne så blir det så mycket att leva upp till hela tiden. Kommer det gå bra att kombinera båda delarna? Kram

Svar: ja du fixar det men det blir tufft och så småningom får du nog räkna med att gå ner lite i tjänst.. kram :)
Esmaralda

13 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har faktiskt varit i ett förhållande med en kille där jag hade en misstänka om han var psykopat eller åt fet hållet men nu tror jag inte riktigt det! Men lite annorlunda var han! Tror du inte det? Han hade liksom inte alltid de "normala" gränserna!
Kommer föresten jag bli kontaktad utav honom mer?
Kram

14 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Som jag skrivit tidigare så vaknar sonen flera gånger per natt! Nu funderar jag, skulle det bli bättre om jag flyttade ut min säng och sov i ett annat rum än han?
Kram

Svar: Ja, det tycker jag att du ska pröva med... kram :)
Esmaralda

15 Malin:

skriven

Hej!
Du skrev i seans för drygt ett år sedan att du såg jobb i Göteborg "eller snarare i dess omnejd." Som du kanske minns blev jag förtvivlad för den typen av tjänster jag kan söka FINNS bara i centralt i städer.. Och jag hade redan tvingats bo två år 25 mil hemifrån i flera år för att få arbete.. Nu har jag iallafall fått en tidsbegränsad anställning 5 min från Avenyn till årsskiftet! :)

Svar: Äntligen, måste man säga !! Kram :)
Esmaralda

16 Cajsa:

skriven

Kommer han att få till baka förtroendet för mig och kunna lita på mig igen. Om vi pratar ut och går och tar hjälp ?

Han är jättebesviken på mig nu, det är jag som varit dum och ljugit om saker för honom som jag gjort innan vi träffades. För jag hade svårt att berätta och gjorde om historierna så det skulle låta bättre. Om o om igen vart det så, nu är allt bara knasigt.

Kram
C

Svar: ja ibland blir det knas... är er relation och stark och om de är meningen.. så kan han ta emot din ursäkt och själv upprepar du inga fler lögner.. kram :)
Esmaralda

17 Agnes:

skriven

Gör som jag...skit i att lyssna...bry er inte om alla de där vackra orden om hur jävla focking underbar du är...hur speciell, originell och sprudlande du är...allt är ändå skitsnack!

Det har livet lärt mig, att en kvinna tros vara till för en mans nöjen och nyckel till att känna frid med sig själv...det finns inget som kallas "kärlek", "soulmate", "one-and-only"...förälskelse, eller annat bla-bla-bla...

Inse, och livet blir bra mycket enklare att leva...jag lovar...jag har själv insett, att jag nu får det jag förtjänar för att troligtvis helt enkelt varit mig själv...för det skall jag nu straffas, genom att helt enkelt lära mig att resten av mitt liv inte blir bättre än så här...och när jag nu bestämt mig för att inse fakta, att jag helt enkelt till sist gett upp och nu föröker bli sådan folk förväntar sig att jag ska vara...så är livet uthärdligt...men roligt, inte ett skit...däremot uthärdligt...

Gör er till en själslig och mental zombie, så ska ni se att det bli bättre...skit i att leta kärlek, för den finns inte...och sex...bara att inse och glömma om ni nu inte får något...och är ni den typen som tar vad ni får, så pippa som om varje samlag är det sista i livet...bara enkla tips, för att härda ut o tro sig vara nöjd med vad livet gör...typ...

Kram!

18 Tekla:

skriven

Hej!

Finns det någon chans för mig och mitt ex att bli tillsammans igen eller för mig att få tillbaka honom? Saknar han inte alls mig? Det känns som han inte överhuvudtaget bryr sig och jag förstår inte hur han kan vara så oberörd.

Kram

Svar: Ha går vidare snabbt... och du kommer också vidare och möter en annan kärlek.. kram :)
Esmaralda

19 Jill:

skriven

Hej Es,

Känner igen de personlighetsdragen både här och där i min omgivning.

Har träffat en underbar kille som än så länge känns rätt för mig:) kan dock ändå inte släppa tanken på att D kanske hör av sig som du i min seans sa att han till över 80% skulle göra. Vad tror du, är D och jag helt klara med varandra?

Kram J

20 f:

skriven

hej esmeralda fick idag ett meddelande om en vän som ligger inne på psyke hon är inte gammal, vad kan jag göra, hennes foster mamma är förtvivlad. kommer hon bli bra.

varför är hon så dålig,vad är det som gör henne så dålig.

Svar: Jag ser inte vad eller varför.. men hon behöver de människor som tycker om henne.. och hon kommer må bra igen.. kram :)
Esmaralda

21 queen:

skriven



finns det något roligt och spännande på väg in i mitt liv du kan berätta om... kram

22 Anki:

skriven

Godmorgon Es !
Vilka hemska människor det finns . Jag har klarat mig ...men min syster hade en som dessutom slog...
Är detta könsbundet tro ....man hör sällan om kvinnor som slår sina män ....

Själv börjar jag sakna manligt sällskap ....
någon att stöta o blöta vardagshändelser...

Har blivit så sårad av elak hysterisk grannkärrings lögner som hon spridit runt till styrelsen i föreningen där jag är revisor...hittepålögner för att släta över sin egen dumhet
ser du om detta eskalerar ...
Hon är nämligen ute efter min spanska granne...
som inte kan försvara sig här nu....jag försöker ...försvara rätt o riktigt...

Idag handling stormarknaden...

Kram Anki med flock

Svar: Jodå, visst finns det kvinnor som slår !! Du kämpar mot grannkärringen och det är ingen lätt kamp för hon får energi av sådant.. men ger du dig inte så "vinner" du.. tur att grannen har dig.... du kan se skillnad på rätt och fel.. och det är en gåva.. kram :)
Esmaralda

23 Dunegull:

skriven

Kommer jag någonsin bli lycklig? När?

Svar: ja jag lovar... det vänder... kram :)
Esmaralda

24 M:

skriven

Hej och hallå. Jag är kanske ingen psykopat, men ett riktigt PMS/PMDS monster varje månad... En riktig jävla hagga blir jag, förbannad på allt och alla. Borde sitta inspärrad de dagarna...

Finns det något positivt för mig kvar av året 2016, eller kommer det att sluta lika dåligt och meningslöst som det varit?

25 Carolina:

skriven

kära es! undrar om kärleken dyker upp snart och vad möter jag han. tycker det är svårt att uppfostra barn själv hur uppfostra man barn på ett bra sätt mina har börja betee sig illa mot varandra och mot mig jag vet inte vad jag ska göra längre gråter varje kväll då jag är totalt slut behöver massvis med råd. är verkligen inte lätt att vara ensamstående dem uppför sig bara illa hemma men är dem borta uppför dem sig jättebra. känns som jag gör fel.

26 mini mus:

skriven

Hej!

Jag hoppas att du kan stilla min oro. Just nu har jag en underbar praktik på ett underbar jobb. Nu är det så att jag är lite orolig hur det ser ut i framtiden. Vad tycker min chef om mig? Jag har fått känslan att min ena arbetskamrat känner sig lite hotad?! Har jag fel? Mår riktigt dåligt. Jag känner att jag inkräktar på ett känsligt område. Behöver jag oroa mig?

Kram

27 Linnean 🌸:

skriven

God Morgon!
Tack och åter Tack, för "drogen" inför biopsin!
Kände det i väntrummet. Tanken gick till dig.
Så jätterart!!! Blir varm i hjärtat!
Psykopater ja! Har råkat ut någon gång men känt varningen i tid och försvunnit. Har dock haft en väninna som dels försökte väva in mig i sitt nät men det tog hus i helvete ganska snart. Dock har jag hjälplöst stått brevid och sett henne snärja fyra män. Så mycket lögner! Så mycket falskhet så många hot om att ta livet av sig och fan vete allt. Tycker så synd om den siste rare killen. Han sitter i ett järngrepp nu! Hon gjorde dem beroende av sig. Hämnderna var hemska när det inte gick hennes vilja till mötes. Men det verkar inte som hon mår så bra nu. Hon har även sabbat sin dotters liv! Är glad att jag ändå alltid kunde hålla en viss distans till henne innan jag begrep allt detta fullt ut. Vi har ingen kontakt längre. Bara ytterst sällan. Suck!
Nu ska jag till en tygaffär som har en massa saker som sätter fantasint i rörelse och väcker stora ambitioner att fixa en MASSA. Ska tat lugnt 😄 Ha det så gott! Kram...
/Linnean 🌸

Svar: Ja, kvinnorna är inte bättre ön männen om nu nån till äventyrs trodde det... och du gör bäst i att hålla avståndet... kram :)
Esmaralda

28 Queen:

skriven


finns det något roligt och spännande på väg in i mitt liv du kan berätta om... kram

29 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Är inne på Tradera och budar på en vinter overall till sonen!
Tror du jag får den eller kommer någon lägga bud över? :)
Kram

30 Hjälp :(:

skriven

Hej!
Kom precis från tandläkaren som sa att jag har en infektion i en tand.
Finns en liten chans att det ska läka av sig själv annars blir det rotfyllning.
Kan du se om jag blir tvungen att dra tanden?
Är rädd :(

31 Sorgsen singel idag:

skriven

Satt på fjärde dejten och kände att det var fel. Ännu en snygg och omtänksam man till spillo..

Magen säger alltid såhär, och jag blir så frustrerad och lite sorgsen av det aldrig kan kännas sådär lätt och självklart..

Helt ärligt, Es. Kastar jag bort mina chanser? Blir orolig att jag har en förstorad bild kring hur kärlek ska vara.

Kram..

32 Helena Ir:

skriven

Usch,jag hatar själva ordet ,tyvärr använder en hel del,det, alldeles för lättvindigt. Jag vet hur en sådan fungerar,precis som du skriver...otroligt charmerande..för att sedan bli mer och mer det motsatta..i mitt fall var det psykiskt..men knäckande. Någonstans var jag stark..för att jag tog mig därifrån..men det tog tid innan han lämnade mig ifred. Och visst finns det kvinnor också..för en tid sedan träffade jag en man,han hade levt ihop med kvinnan, i 15 år,för barnens skull, enligt honom!

Jag börjar känna något..en förväntan ..som jag inte riktigt kan ta på..ett hopp..kanske något är på väg mot mig..en bra känsla..den gör mig trygg! Kanske det räcker att bara vara sig själv :)

Ha en fin,fin,dag :)
Kram :)

Svar: Ja, det räcker fullt ut att bara vara sig själv.. kram :)
Esmaralda

33 Desp:

skriven

Kära Es! Jag har fått vänta på förskolan som jag vill barn ska till.men der verkar vara mYCKET K!!! Ser du om hon kommer gå där i stan eller någon annan stans?

KRABAR HAR PANIK

34 Agnes:

skriven

Suck...att jag inte lärt mig än, att hålla styr på mina fingrar.

35 Michaela:

skriven

Viktigt inlägg!

I mitt jobb inom psykiatrin har jag mött många psykopater. Glömmer aldrig en man som lyckades manipulera alla läkare till att få det han ville ha. I mitt privatliv har jag tack och lov sluppit dem.

36 Virrhönan:

skriven

Till Agnes!

Vet du vad du behöver? Ett skjut som heter duga av en rejäl karl. Efteråt skulle du vara så tagen av situationen att du inte skulle minnas varför du är så bitter. Vakna upp, lev livet människa ta för dej för fan! Jag lever o tar för mej av det roliga som händer just nu för snart är jag tillbaka till det gamla vanliga igen. Klart som fan att man suger åt sej när man får uppskattning från annat håll när man egentligen ska få det från den man lever med, men som sagt, man lever bara en gång så ta vara på stunden, allvaret o uppskattningen. Hoppas innerligt att du får det där skjutet, det skulle göra dej SÅ gott!!

37 Desperaten:

skriven

Köra Es hur stor är chansen att jag klarar körkortet på tisdag?? Jag ska göra teoriprovet och klarar jag det så har jag mitt körkort men det är tredje gången jag gör den och är verkligen jötte nervös och kan inte tänka klart när jag väl börjar testet😔😔😔😔😔😔😔kramar es

38 Pia1:

skriven

Idag vill jag bara än en gång tacka för ditt stöd Esmaralda. Sjukhuset haft möte om mig och säger jag har sagt saker jag alls inte har sagt. Syrran skogstokiga för att jag drar till en vettig doktor i Finland. Doktorn som jag blev osams med medger till slut att han vill veta hur det går. Men min teori vill han inte höra. Står som en fura och blundar för de som försöker välta mig. Min journal är hemlig eller raderad. Allt är jätteskumt. Hoppas verkligen den konstiga "nya" knölen är boven i dramat, den som de låtsas inte se. Tack för att du finns Es <3

Svar: Och det viktiga är att du nu under en ny utredning får klarhet för dig själv i hur det ligger till.. kram :)
Esmaralda

39 <3:

skriven

Känns som en del män man mött haft lite tendenser till och vara psykopat. Svårt och veta om det endast är ren svartsjuka. Har GB känslor förändrats för mig till det sämre ? Tror det är jobbet som gör honom stressad. Han säger att han älskar mig och vill att vi ska vara ett par. Ser du några sådana drag hos honom som du beskrev i bloggen.
Kram
💜💜💜

Svar: Ren svartsjuka är illa nog och den sorten ska man passa sig för !!
Esmaralda

40 Liverpool:

skriven

Hej Esmaralda
Läste i tidningen om den rullstolsburna kvinna i 30 års åldern som blev gruppvåldtagen av 6 st utländska män i 20 års åldern på Gotland.polisen har redan släppt dessa på fri fot, Kommer dessa vidriga individer bli utvisade ?

41 Körkort:

skriven

Hej Es! Jag älskar din blogg den innehåller inte Affilate länkar uran bästa inlägg varje inlägg är unik och grym att läsa, tack för att du tror på mig❤️Kära du jag har gjort teoriprovet två gången och inte klarat det men med uppkörningen klarade jag med första. Så jag har den tredje teoriprovet på tisdag är ett nervös vrak har ingen aning hur det kommer Gå? Jag är rädd atT jag måste göra om allt med uppkörning och allt ohh herregud hoppas inte Annars är det kaos! Es hur stor är chansen att jag klarar provet på tisdag är Ettt jävla nervveak😔😔😔😔😔😔😔😔😔😐😐😐

42 IeIe:

skriven

Jag tror inte jag träffat på någon psykopat men däremot andra som måste ha haft nån form av störning/diagnos.. Inte lätt det där, hade nån lovat mig guld å gröna skogar redan från början å försökt charma sockarna av mig så ehh.. Näe, hade inte funkat på mig.. Hade förmodligen blivit otrolig misdtänksam å undrat vad sjutton person i fråga ville egentligen..

Tack för svaret här om dagen, känns nästan lite overkligt att jag var önskad för det är inget jag märkt av då jag växt upp.. Hur kunde det bli så fel för hon? Vad hände egentligen? Var det för att hon valde fel sällskap redan som ung och/eller bidrog hennes uppväxt till det som blev sen? Jag tror nästan det..

Hmm.. Nåväl, dags för mig att dra vidare.. Tack och ha en fortsatt fin dag, njut och må väl🌺

Svar: Ja hennes uppväxt formade henne... och det blev tokfel.. och sorgligt nog drabbade detta dig... kram :)
Esmaralda

43 johanna:

skriven

Kära E,

Har ett bra liv med bra arbete osv men längtar så efter egen familj/barn ser du om jag får det jag längtar efter och när:)?

Kram

44 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Finns det någon som spanat in mig eller som kommer?
Kram

45 Cajsa:

skriven

Relationen har varit bra och stark, men nu känns det som allting bara rinner iväg. Vi pratar inte och han är bara arg och besviken.

Så rädd att vi inte löser det här nu.

Vad har han för känsla om oss ?

Kram
C

46 Smöla:

skriven

Jag har skickat ett mejl till dej.. Är det lång väntetid på seans?

47 Vinna pengar?:

skriven

Hej

undrar om du ser mig vinna stora pengar?
kram

Svar: Jag ser inga stora pengar på ingång genom spel under de närmaste åren - sedan kan det vända och turen kan komma men det är inget jag ser just nu.. kram :)
Esmaralda

48 Anna:

skriven

Kära Es!

Har börjat umgås med en man på ett djupare plan. Vi har känt varann sen 2009. Vi har inte gjort ngt fysiskt än, utan tar det väldigt lugnt. Det känns väldigt bra o vi passar väldigt bra ihop. En kanon kille! Det enda som skrämmer mig är hans ex: En girig psykopat som ständigt bråkar o kräver mer o mer pengar. Dom har en 3 åring ihop. Han tar sitt ansvar o bidrar med mer än han borde. Jag är rädd att hon kommer förstöra/gå över lik för att få honom tillbaka om hon får reda på att vi har fördjupat våran kontakt. Hon har kontaktat mig tidigare. Enligt honom vet hon om våran kontakt.
Kan du ge något klokt råd i detta?

Stor kram

49 Kiara:

skriven

Hej igen Es!
Det jag undrade mer var om jag vet vem romansen eller flirten är? Känner jag dom sedan innan eller är dom främlingar för mig båda två? Kan du se något om det? Eller var detta inget du kunde se? Tusen tacksam för svar! Kram Kiara ❤

50 Kiara:

skriven

Hej igen Es!
Det jag undrade mer var om jag vet vem romansen eller flirten är? Känner jag dom sedan innan eller är dom främlingar för mig båda två? Kan du se något om det? Eller var detta inget du kunde se? Tusen tacksam för svar! Kram Kiara ❤

51 Helena:

skriven

Hej Esmaralda!
Måste bara få veta om J menar allvar med mej eller är han bara blyg?Tack på förhand!

52 Mim:

skriven

Hej!

Ser du någon förändring bra sådan för mig??
Hoppas att det händer något i mitt liv snart.

kram

53 Hönan:

skriven

Obehagligt att det är så lätt att luras av en psykopat. Vet inte om jag någonsin stött på någon, och hoppas att jag slipper det i framtiden också.

Känns som tiden bara springer ifrån mig, har så mycket jag vill göra men slutar med att inget blir av. Har skalat ned och satt fokus på träning nu. Vet ju att jag behöver det, både fysiskt och mentalt. Börjar litet för att inte falla innan jag ens kommit igång. En inre stress har börjat infinna sig, meditation underlättar nog. Kommer aldrig till ro, så mycket tankar och känslor som finns men som trycks undan. Lättast så. Vet att jag måste ta tag i det, snart. Övar mig på att ha större tilltro till mig själv och min intuition. Vet ju att jag vet. Vet att mina änglar hjälper mig, även om jag önskar att jag upplevde det tydligare. Vet att jag kan det här och vet att jag har kontroll. Är bara känslorna som svänger så snabbt. Plötsligt känns allt kaos och jobbigt och livet är grått. Förstår inte varför jag springer från allt. Rädsla tror jag. Jag vet att det blir bättre, men vill ju leva och vara lycklig nu. Men en sak i taget. Träning först så följer kanske det andra mer naturligt. Tack för mig och ursäkta för dagboksinlägget!

Kram

54 Psykopaten :

skriven

Hej Es

kommer min soulmate vara en Psykopat:(? Du beskrev han som ett charmtroll med stark personlighet och utstrålning
kram

Svar: Nej, herregud nej, han är helt normal .. kram :)
Esmaralda

55 Cecilia:

skriven

Läste detta inlägg imorse och kände bara "oh my god". Det är läskigt hur bra du lyckats pricka in i min systers ex. Allting gick så himla fort! De blev förlovade, hon blev gravid och för drygt 2 veckor sedan skulle de gifta sig, men tack och lov så lyckades min syster dra sig ur kvällen innan. Så som han behandlade henne vill hon inte längre ha honom längre.

Jag vet att vi är bättre utan honom, men kommer det att ordna sig för min syster och barnet? De kommer att bo hos oss den första tiden så att vi i familjen kan hjälpa till, men kommer min syster att klara sig efteråt? Finns det en kärlek till henne där ute? Kramar

Svar: Ja din syster har det mycket bättre utan honom och hon kommer att kunna stå på egna ben och ta hand om sitt barn. Det finns en rätt kärlek för henne så småningom.. kram :)
Esmaralda

56 Queen:

skriven



finns det något roligt och spännande på väg in i mitt liv du kan berätta om... kram

57 des:

skriven

kära es, undrar om jag kommer ha en mycket bra inkomst?

mvh

Svar: Ja en dag har du en riktigt bra inkomst.. kram :)
Esmaralda

58 Emira:

skriven

Hej ES

Ser du mig med några egna barn framöver?
hoppas på svar:)

59 Pia1:

skriven

Tack, exakt så är det. Det är min kropp som har buggar i systemet och det är otroligt viktigt att jag kan få veta hur det ligger till. Kram!

60 Titti:

skriven

Hej Es

Hur kommer 2017 bli?
kram

61 Agnes:

skriven

Virrhönan:
Haha....rejäl karl...var finns det en sån...de jag sett hitintills, som visat intresse, är gamla slibbiga gubbar...ungtuppar är jag inte road av...lägger mig inte med vad som helst, utan är väldigt kräsen...alltså så är det färdigsexat för min del...

Kort o gott...jag gillar inte ludna män...

Bitter? Tycker jag inte...less, ja...

Realist...cyniker...skulle aldrig tillåta mig själv att göra mig beroende av en man...likaså så skulle jag aldrig lita på en man...då de säger vad som helst för att snärja en kvinna för sina egna syften..

Ser ju dessa par, som vaktar varandra som hökar...känner faktiskt obehag...och inser att jag är lyckligt lottad att finna nöje i mitt eget sällskap...

Och egentligen...sex går så bra att fixa på egen hand...det går snabbt, och jag slipper att tramsa och boosta en mans ego...får dessutom sova när jag vill...

Nepp...någon rejäl karl är det sista att finna...de jag söker, väljer yngre kvinnor...så är det...att plocka vad skit som helst, är inte min melodi..

Tack för omtanken, i alla fall!

62 Psykopaten:

skriven

Tack snälla för svaret:)

63 Agnes:

skriven

Glömde...har även ytterst svårt för svenska män...så utbudet av just rejäla män är ytterst snävt...

Haha!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: