Spådomen förstörde mitt liv

Dagens gästbloggare är:  Carin

Hej

Jag hoppas jag får lov att gästblogga och skickar detta med den förhoppningen.

Jag är en tjej på 45 år och jag vill tala om att spådom nästan förstörde mitt liv. 

Det var så att när jag var 35 år och hade småbarn och varit gift ett bra tag så gick jag och min väninna  och spådde oss hos en man som är välkänd. 

Han talade om för mig att min make var otrogen och att han snart skulle lämna mig för en annan kvinna.

 
 

Han talade till och med om  hur kvinnan såg ut . Att hon var vacker och hade långt mörkt hår och bruna ögon och han sade att de två passade bra tillsammans och att  de skulle leva ihop resten av livet. Själv så skulle det dröja länge innan jag träffade någon. Minst tio år.

Jag blev knäckt av spådomen. 

Han var så säker i det han sade.

Jag gick hem och ställde min man mot väggen men han nekade till otrohet och han såg uppriktigt förvånad ut. Jag valde att tro honom men samtidigt så gnagde det hela tiden i mig. Jag började kolla hans dator och mobil och sökte igenom hans plånbok efter suspekta kvitton.  Jag mådde dåligt och fick ont i magen och livet hade plötsligt blivit en riktig pina.

 
 

Till sist orkade inte min man med misstänksamheten längre.

Han krävde att vi skulle gå i terapi om det var så att jag ville fortsätta äktenskapet.

Och då hade det gått tre år efter spådomen. 

Vi gick i terapi och jag insåg sakta men säkert att denna  man som fortfarande spår är farlig för människor.  Han förstör liv.   Jag lovade min man att aldrig mer spå mig. 

Och det löftet höll jag tills min syster spådde sig hos Es.  Då spådde jag mig också men jag var så orolig när jag väntade på den seans som skulle komma.

 

 

Men det hade jag inte behövt vara.   Jag blev stärkt och mådde bra av den och jag tänker att vilken skillnad det kan vara.

 

Och det är ofta bara slumpen som avgör vilken person man spår sig hos.

Jag och min man  är fortfarande gifta och har det jättebra tillsammans numera sedan  jag släppt den gamla spådomen och glädje i äktenskapet var också vad Es spådde.

Jag vill passa på att önska er alla en riktigt fin helg

Kramar från   Carin

1 Skorpan:

skriven

Ja usch o fy för sådana siare :(, men vilken tur att du stötte på en annan känd sierska och fick livet på rätt köl igen Carina :). O den andra siaren fortsätter väl ännu i denna dag med sitt jobb, eller hur? Vad kan man säga... Hoppas ryktet går... Lycka till i fortsättningen Carina...

Bakade bröd igår av färdiga mjölblandningar o dessa ska jag släpa med mig till marknaden. Kruxet är bara det, att jag inte tidigare använt just dessa, och vet inte alls hur det smakar, är det hemskt som attan o jag får skämmas över att jag kommer med sånt till försäljning, eller är det helt okej? Hoppas på det sistnämnda, för utseendet ser bra ut i alla fall ;). Lite som jag då ;D...

Annars är jag trött pga dåligt sovande, vilket ju inte är så kul då man ska orka vara social o hjälpsam idag... Men kanske det går av gammal ohejdad vana? Ja jag hoppas på att något kul sker inom snar framtid, ser du något Es om det? Idag kanske? Snart? Ja jaa...

Lördagskramar Skorpan

Svar: oroa dig inte... brödet är jättegott !! Händelser ligger på lut i det lilla som ger dig god energi.. kram :)
Esmaralda

2 MollyD:

skriven

Hej
Usch vilken hemsk upplevelse!
Tack för vår goa spåkärring E ❤️

Det blir kanske bättre med myrsteg jag knappt märker men det kommer bli bra. Det ställer jag min tillit till

Kära E ser du om det löser sig med jobb för mig snart? En tärande fråga jag måste få löst


Kram❤️❤️

Svar: Ja jag kan känna din oro.. men det löser sig med jobb och det känns inte långt borta.. kram :)
Esmaralda

3 Tanten:

skriven

Men, vad otäckt Carin. Vilken tur att du fann på sanningen.

Kram

4 <3:

skriven

Godmorgon kära Es det jag ser och märker med GB överdriver jag eller är det så att han tar mig för given och alltid kommer vara strulig och säga saker som inte blir av. Det är små saker som att han inte ska gå ut och dricka på flera veckor och sen är han ute till tre på natten och festar. Och han ska börja träna och vi ska åka dit. Jag blir galen på allt det här och så har vi hans kusin L är det så att hon gör allt för att förstöra mellan oss och snackar skit om mig ?
Kram
💜💜💜

5 Misstjejen:

skriven

Hej

F kvinna igår går förbi mig bredvid mataffären vinka åt mig så bruka hon inte var sån mot mig?

Ångrar hon något? Det är en märklig situation.

För att hon bruka var sur mot mig.

Är det något?

Ha en trevlig dag
Misstjejen

6 Li:

skriven

Låter obehagligt att de spår med sådan självsäkerhet och utan någon som helst ödmjukhet om så känsliga saker.

De kanske har ett ego som är krävande. Trodde nog att folk som håller på med andliga saker, by default, utvecklas själva.

7 mg:

skriven

Hej!
Jag har spått mig hos olika spådamer alla har sagt olika saker.
Har fått några seanser av Es och mkt har stämt så du Es är bara bäst!!

När slutar T på jobbet?? Hon bara förstör för så många där..så fruktansvärd elak är hon..

Kram!

Svar: tack :) ja T är av den sorten att hon hämtar näring ur det destruktiva.. inget kul alls. Hon kommer att luta men det kan dröja ett bra tag till .. kram :)
Esmaralda

8 Minis:

skriven

Men usch va otrevligt och skrämmande och få en sådan spådom till sig...tur du trodde på din man ❤ lycka till i fortsättningen.
Es...har varit lite tyst här ett tag, har varit trött, sliten och orkeslös..av olika anledningar..nu sedan några dagar har tron till att mitt möte med kärleken är närmre..står han runt hörnet någonstans nu? Enligt dig skulle han redan kommit men av någon anledning dröjt..är han närmre nu ? ❤❤ kram och fin lördag ❤

Svar: ja jag har helt slutat att försöka sia tidsmässigt.. när saker och ting ska ske eftersom tid är sådant som lätt ändras.... kärleken kommer, det ser jag... så håll ut ett tag till.. kram :)
Esmaralda

9 Alie:

skriven

Hej och godmorgon,
Jag har själv spått mig en hel del gånger, både via mail och irl hemma hos ett medium. Man kan ju börja med att ställa sig frågan, varför man vill spå sig... vill man ha vägledning för man kört fast eller är man orolig över någonting. Jag blir ju uppriktigt förvånad och arg att ett medium tar upp negativa saker om man inte själv lagt frågan i munnen och förväntar sig det värsta svaret. Sen är det riktigt olyckligt att man tror blint på det som sägs, man har väl en inre känsla, eller? Jag är glad för din skull Carin att allt ordnat sig till slut och att du förhoppningsvis fortfarande är lyckligt gift.

En fråga till dig Es, Har nu fått tid för korrigering efter en operation förra året, kommer jag bli nöjd med resultatet?
Kra och ha en fin Lördag alla! :)

Svar: Ja, kanske inte 100 % men nära... kram o lycka till :)
Esmaralda

10 Christine:

skriven

Gomorron! Är det inte farligt att säga sånt även om man som synsk skulle kunna känna vibbarna? Att det är bättre att fokusera på vägledning istället för varningar? Känns otroligt oseriöst :-S.

Vill fråga dig om vägledning, hihi! Vill bara så gärna veta om jag gjorde rätt som lämnade förhållandet jag var i, trots att jag inte har nåt annat att gå på än att det kändes..fel. Litar inte på min magkänsla längre då den har lett mig in i dåliga förhållanden.
Borde jag ha gett det en längre prövoperiod, han ville ju försöka? Samtidigt tänker jag att man inte kan lura kärleken.
Är så velig, ber om en hint om vilket val som är bäst för oss båda.

Svar: Ja, inte känns det seriöst inte !! Känslor är det enda som kan bära ett förhållande och dina känslor är inte av den rätta sorten.. det vet du... så jag kan inte känna att du valt fel.. kram :)
Esmaralda

11 Jossan :

skriven

Jahapp! Lördag morgon! Ligger i sängen och ska snart gå upp.
Igår hämtade jag min systerdotter på dagis och hon blev sååå glad 😍

Idag blir det EM i gymnastik som står på schemat :) sen blir det lagteäff på Jump..


Nu är jah super förkyld.. Usch hatar det. Om 8 dagar blir man 25 det är sjukt..

Kommer jag och L iväg?

Kram

12 N:

skriven

Hejsan!
Vad synd att det blev så fel! Även om ni nu redde upp det hela! Men att gå med de misstankarna är inte roligt! Det var en tid då jag spådde mig hos andra spådamer! Det var när jag var olyckligt kär och de sa att om jag bara hade tålamod så skulle mannen jag då var förälskad i vilja vara med mig! Och jag väntade ju och hade den förhoppningen! Till slut då ringer det ju en klocka att så kommer det aldrig att bli men jag är ganska tålmodig så jag väntade mycket i onödan och det jag hade att livnära mig på var ju spådomen!
Man drar i de trådar som finns när man vill och hoppas på något!
Efter det har jag nog lite mer förstånd och skulle bara spå mig hos någon jag litade på!
Esmaralda litar jag på även om jag vet att det ibland kan bli fel! Men i det stora hela så är nästan Eamaralda den ända jag spår mig hos nu!

Es, tror du han kommer ta ny kontakt med mig eller att vi ses snart i något sammanhang?
Kram




Svar: Oavsett hur så blir det så att ni ses igen.. men du har du kommit ett stort steg längre.. kram :)
Esmaralda

13 F:

skriven

Hej esmeralda jag drömde inatt att jag o min man hade ett stort bråk på grund av en kvinnlig vän till honom, och jag var så knäckt o ledsen. Vad betyder drömmen. I verkligheten hade vi ett bråk igår kväll innan jag la mig o känner mig så knäckt oxå.

14 Fjäril:

skriven

Idag känns inte som en bra dag, jag har känt mig så glad o uppåt den senaste tiden tills igår, kommer det vända.

Svar: ja, du kommer må väl igen ganska snart.. kram :
Esmaralda

15 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du jag fortfarande bor i den bostad jag bor i nu när jag kommer möta min kärlek?
Kram

16 Helena Ir:

skriven

FY vad hemskt,tänk vad sådana spådomar kan ställa till..men jag är glad att höra att allt är bra mellan dig och din man igen!
Jag vet att ingen är en Gud som kan veta och styra människors liv i den riktning som vi vill. Med Esmaralda kommer hennes terapeut utbildning många gånger till godo. Och det är jag tacksam för i mina seanser.

Magen har strejkat här på morgonen..så idag kommer jag troligtvis inte iväg..vet inte hur det blir framöver..

Kan du Esmaralda se något som lyfter mig den närmaste tiden?

Ha en skön dag!
Kram :)

Svar: Jag får en känsla av att det är något du måste besluta eller hålla dig till... något med en positivt kraft och som blir vägen till bättre mående... jag vet att det låter luddigt men det är de enda jag kan få fram.. kram :)
Esmaralda

17 Ametist:

skriven

Hej Es!
Oj vad jobbigt Carin men skönt att det rättade till sig!
Vi fick ju inte till att träffas häromdagen.Saknar han mycket.
Får vi till det snart?
Kram

18 f:

skriven

Hej esmeralda jag drömde inatt att jag o min man hade ett stort bråk på grund av en kvinnlig vän till honom, och jag var så knäckt o ledsen. Vad betyder drömmen. I verkligheten hade vi ett bråk igår kväll innan jag la mig o känner mig så knäckt oxå.

Svar: Drömmen visar att du inte riktigt vet var du har honom.. kram :)
Esmaralda

19 Sheri:

skriven

Beklagar att du stött på en sådan spåperson, Carina.

Es, hur ser min närmaste framtid ut ? Sker något särskilt? Känner att mitt liv står stilla på något sätt just nu.

20 Sheri:

skriven

Beklagar att du stött på en sådan spåperson, Carina.

Es, hur ser min närmaste framtid ut ? Sker något särskilt? Känner att mitt liv står stilla på något sätt just nu.

21 Helena Ir:

skriven

Tack för ditt svar..jag försöker ta till mig..

Kram :)

22 fw:

skriven

Jaha då ska jag träffa denna kille idag som vi planerat hela veckan.. Känns lite trögt från hans sida dock, får väl avvakta.. Kommer våran träff bli av trots allt eller vad är detta?

Svar: Inte helt säkert att det blir av och på något sätt känns det inte som om det blir lyckat rakt genom.. kram :)
Esmaralda

23 AnnaK:

skriven

Nu känns allt sådär hopplöst igen.....ena dagen känns allt möjligt och nästa är det grått igen. Tröttsamt med dessa svängningar.

Måste fråga om det är samma för hans del att det är tidigare liv kopplingen som gör mig intressant. Jag kan ju inte vara den finaste som visat honom intresse......eller?

Kram 😊

24 Vonsan:

skriven

Hej esmaralda. Jag undrar över en väninna till mig om hon egentligen är en riktig väninna. Hon sa en sak som gjorde mig lite konfunderad men jag vet inte om hon menade på det viset. Jag bryr mig egentligen inte men blev lite förvånad. Hur ska jag tänka?

25 RoseQ:

skriven

Hejsan!
Rätt fin dag idag.
Kommer P höra av sig?
Kram

26 Susanne Amalia:

skriven

Hej Carin..
Ibland kan man tvivla på sig själv och det man har..
Vilken otäck siare som både födde tvivel och förstärkte..

Jag var utomlands alldeles nyligen och där blomstrade huset av andligt siare och kunnande..
Det var universum Jesus Helgon och andliga katter i ett samesorium.. man tolkade in helgon och siare som kom tillbaka i katterna och jag vet inte allt..
Sju års tunga vetenskapliga studier serverades som tilltugg till middagen och den som inte köpte dessa tilltugg tillrättavisade man hårt och uteslöt som helt odugligt okunnig;)
Men det som var så fascinerande var att de som satt runt bordet och fick detta serverat låssades förstå och var mer än gärna med och uteslöt. Om du nu inte dyrkade den som själv ansåg sig ha kontakt med både Jesus och universum eller om den kände ett uns konkurrens blev kvällens eller veckans hackkyckling.. Helt okunnig och oduglig till allt..

Det var då jag förstod hur lätt människan går att manipulera..

exempelvis djuren bryr sig inte utan ger kravlös kärlek..
Man behöver bara ge kärlek till sig själv till all levande organism och till livets existentiella ursprung.. kravlös kärlek ..
Så mår man bra i kroppen .. (lättare sagt än gjort)
jag tvivlade länge på om jag skulle fortsätta mina studier efter denna resa.. ville jag vara med i denna (för mig sandlåda) men bestämde mig för att studera klart och sedan på ett vetenskapligt professionellt sätt ge behandlingar.. jag har bara 3 kurser kvar av sju .. och bara få kurser på medicin ... Men tänk så bräcklig man är när det blir grupptryck..

Min son säger alltid att man ska göra något varje dag så att man kan le i hjärtat..
Det är klokt..
Då mår man bra och kan njuta av tillvaron..
Jag hoppas att du får uppleva glädje och kärlek varje dag.. i den vardagen du lever... kramar till dig /Amalia

God morgon Esmaralda ..
jag önskar dig en underbar dag och en fantastisk lördag.. själv ska jag baka tårtor till mitt barnbarn som fyller år i morgon..

Min son går på behandlingar för sin hudcancer och mår lite dåligt..
Han hade lovat att baka tårtor men orkade inte så jag bakar i stället.. Det kommer 20personer och jag sitter nu och funderar på hur man bakar en Frozen tårta med frostfigurer på.. Det blir två vanliga men barbarnet som fyller 3år har önskat sig en med Elsa och Frost.. (från filmen) ja det blir dagens kluring..

Hur gör man så att det ser ut som is??
Funderar på att köpa ljusblåa karameller och smälta hälla på ett papper och stoppa det i kylskåpet.. Då borde det stelna och jag kan bygga ett isberg .

Om någon har ett förslag så skriv gärna .. jag behöver hjälp här känner jag ..
[email protected]

Nä nu får jag kanske sätta fart så att det blir tårtor ...
Jag ska ven inhandla present till mitt banbarn och min svärdotter..
Barnbarnent är superlätt men vad köper man till sin svärdotter..
Hon har önskat sig handmålade glas av mig .. men hur ska tiden räcka.. skratt..
Det vet jag inte .. men det får den ju göra.. allt ska vara klart till kl:14.00 i morgon..
tillit är det som krävs här.. tillit till mig själv och till universum ..
Det kommer att gå superbra..

FRÅGA: Kommer Jag att flytta till min båt snart.. kommer pengar att ramla in så det blir möjligt :) Kommer då min vän att hjälpa mig med motorn som han lovat..

Önskar dig en underbar dag med kärlek och glädje ... kramar i massor.. <3 <3 <3 till dig och MG .. från mig och EllaBella ... samt Saga som har ätit räkor till frukost och är på ett utmärkt humör MJOFF..






27 Cissi33:

skriven

Blåsig höstig dag. Gjort lite ärenden och varit på bibblan och nu lunch hos morfar, så nu kan jag luta mig tillbaka lite och låta pappa leka med min dotter 😉

Jag mår så bra, är så glad. Det känns verkligen som en ny början. En milstolpe i mitt liv där allt kommer bli till det bättre. Jag har så många planer för vad jag vill göra, men just nu är jag så nöjd med mitt liv. Jag kan nästan fortfarande inte fatta, känns overkligt att det kan gå såhär bra.

Nästa grej blir att köpa en kisse ☺ men det ska vara den rätta kissen.

Trevlig lördagskväll!

Kram!

28 Caroline:

skriven

Hej,

kommer mannen i mitt liv, Feliciano, tillbaka till mig?? Saknaden är helt övermäktig!

29 Linnean 🌸:

skriven

Oj då...det där lät inget vidare. Klart att sådana ord slår rot och börjar gro. Usch!
Verkligen skönt att allt redde ut sig!
Gick till en pålitlig spåkvinna här i stan förr. Hade ett egentligen avslutat förhållande då. Han bodde kvar pga väntan på lägenhet. Jag förstod ju att han hade en annan på gång och det var bara bra som läget var just då. Annars hade min situation varit betydligt jobbigare.
Mannen hade fått ett plötsligt behov av att hälsa på sin faster i Blekinge...efter 14 års ointresse av denna faster. Jag log i lönndom och låtsades svälja lögnerna. Kände ju lång väg vad som var på gång. Så hade jag varit hos denna spåkvinna som utan att jag ens frågat talade om vad "sambon" höll på med. En yngre kvinna, de skulle flytta ihop osv osv.
Började städa när jag kom hem och "sambon" kom hem. Frågade om han kunde tänkas hjälpa mig med att torka golven. Jo visst, men han skulle åka till sin faster så han var lite stressad. Haaa haaa haaa!! 😄
Jag ordnade ett oskyldigt ansikte och sa nåt i stil med "Aha, din faster! Är det den där yngre "fastern" men långt mörkt hår, anknytning t USA som du planerar att flytta ihop med och som har ett namn väldigt likt mitt?"
Milde jävel! Ansiktet blev långt som ett Ystadbröd och kritvitt! Jag log rart! Som sagt tidigare, jag ÄR ingen ängel 😇 Golven blev så väl torkade så oj! I rena skräcken skurade han badrummet och badkaret så man kunde spegla sig och stack iväg fortare än en iller hinner fånga en groda...om de nu fångar sådana. Måste erkänna att jag skrattade hela den kvällen. Och ALLT stämde in åxå. De gifte sig och köpte hus osv. Hennes namn är som mitt så när som på en bokstav i början. Så den stackars mannen har nog varit tacksam att han slapp mig och mina "allseende" ögon. Så den gången stämde precis allt! Har åxå råkat ut för rent flum! Man måste sålla med sitt eget förnuft åxå men det ÄR lätt att tankar slår rot!
Och ja, håller med dig fr i går...lite mer synd piggar upp! Känns det som det blir mer synd i mitt liv nu? När jag betat av onsdagens ev skräckupplevelse, som jag tror fixar sig, blir det lite roligare sen? Lite mer av H t ex?
Skulle fan behövas!! 😉 Allt gott till er!
Kram.../Linnean 🌸

30 Pia1:

skriven

Men fy, det var då en oseriös siare! Skulle det vara sant så är det ändå inget som behöver sägas! Jag har i mina yngre dar gått till en härlig gubbe som är borta nu. Det var mest på skoj men några konstiga detaljer stämde allt =) Och sen en dam som det var lite blandat med. En del udda detaljer slog in, andra inte. Hon sade också att jag kommer gifta mig. Haha kom igen, nu har bäst före datumet på mig passerat... Nä, tyvärr får jag nog inte uppleva det =( Och det var väl skitsamma även om det hugger liiite i hjärtat. Mitt jobb är att bli frisk och orka ge barnen ett bra liv. Kram!

Svar: och nr du mår bra och har god styrfart på ditt liv så tror faktiskt jag också att du kommer att gifta dig.. kram :)
Esmaralda

31 Lena:

skriven

Men det här hände ju mig med fast tvärtom! Jag spådde mig i Indien hos en jättekänd (dyr!) siare som sa att jag och min f d man varit kosmiska tvillingsjälar evigt förbundna med varandra. Vi var så perfekta för varandra som någon kan bli....sade han då.....
Men jag var gift länge och min f d man blev tokkär i en annan och lämnade familjen efter många år. Den spådomen förstörde en hel del för mig i sorgearbetet efter att ha blivit dumpad. Hur går man vidare efter att ha blivit dumpad av en kosmisk tvillingsjäl? Ja det förstörde massor!!!! Jag frågade Ez och hon sa att det inte alls var så.Tänk om jag haft den informationen innan- så många tårar jag kunnat spara. Jag fattar inte hur siaren på Goa kunde lura mig så mycket- fast jag var väl otroligt godtrogen och korkad. Fråga Ez- hur kommer min höst/vår att bli? Är det fortsatt kamp och elände? NÄR vänder skiten i mitt liv? Jag är inte passiv och bara sitter och väntar men ABSOLUT INGET händer!!!!!!!!!!! Desperat faktiskt

Svar: Ja oavsett.. så kan den bästa siaren ha en dålig dag.. men det ska ALDRIG gå ut över kunden... att spå är ett stort ansvar... och till dig kan jag säga att det vänder.. fortsätt var aktiv och tänk positiv och i dynerna efter dessa tankar/känslor kommer något riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

32 Michaela:

skriven

Hemskt hur det kan bli! Tur att du hittade vår kära Es 💕

Nu är det länge sen man fick uppleva lite romantik. Var är killarna?! 😊

Ha en fin lördag allihopa!

33 lilly:

skriven

undrar om min pappa har någon hälsning till mig

34 Monica:

skriven

Tyvärr så finns det personer som har gåvan att spå men de verkar som de säljer sig till låga ockulta mörka krafter. Jag har varit hos två kvinnor som mer eller mindre förstörde mitt liv för lång tid framåt. Den ena är rom och ingift i en romsk familj som har varit lobbyister om hur romer har särbehandlats och diskriminerats. Hon sa att mitt liv har varit dystert och att jag aldrig har fått något riktigt stöd av mina dysfunktionella föräldrar. Det stämmer. Att jag nyligen hade separat från en man som misshandlade mig psykiskt. Stämmer. Sedan sa hon att mitt fortsatta liv skulle kantas av otur. Jag skulle ha otur med jobb, utbildning, dålig ekonomi och ha otur i kärlek. Tyvärr får jag säga att allt har stämt. Det är min totalt kvaddade självkänsla som har ställt till allt. Det är 34 år sedan jag besökte henne. I dag lever jag på sjukpension och har knappt 4 år till folkpensionen som inte heller blir ett lyft.
En annan spåkvinna som jag besökte efter rekommendationer men när jag träffade henne verkade som hon kom från helvetet. Jag var jättekär i en gift man och hon fördömde mig på grund av detta. Jag höll mig på avstånd i från honom men var helt förtvivlad då jag inte kunde hantera den olycklig kärleken. Sedan förnedrade hon mig med att mina två barn hade jag med två utlänningar som hon uttryckte det. Duger inte svenskar sa hon. Jag nämnde ingenting om papporna till mina söner som är spanjor respektive bolivian. Det kunde hon se i korten. Hon bara njöt av att förminska och förnedra min person men njöt av arvodet jag gav henne när jag gick därifrån.
Under årens lopp i förtvivlan har jag besökt så många som har ett ypperligt rykte som siare men deras positiva spådomar för min del har tyvärr inte slagit in. Det finns en doktor i som heter Örjan Björkheim som sa en gång att negativa spådomar har en tendens att slå in medan positiva kan tyvärr vara ett önsketänkande från den som är objektet från spådomsläsningen. Livet är inte helt och hållet ett helvete. Det har gått mycket bra för mina söner som skänker mig uppmärksamhet och kärlek.

35 Louise:

skriven

Ja tack och lov för vår Ez.

När jag skrev till min nya handledare på nya VFUn kändes det jättebra. Hon är nog ganska unge eller i alla fall i min ålder.
Verkar som vi kommer få pengar på måndag från soc, jag pratade med henne igår eftermiddag.
Det känns som det börjar gå rätt väg. Papern hoppas jag att bli G i och även VFun hoppas jag att bli G i. Har en ny lärare också som verkar vara bra :-) som förmodligen lyssnar på sina elever.
jag hoppas i alla fall att min handledare och jag kan kommunicera med varandra och ha en dialog.
Blir jag godkänd denna gången på min VFU?
Jag ser faktiskt fram emot den denna gången.
Det känns jättebra.

Ha en bra dag. Kramar.

36 Hönan:

skriven

Ja det där lät ju inte alls bra. "Får" man ens säga sånna söker när man spår, verkar väldigt märkligt. Skönt att allt löste sig bra till slut ändå och att du hittade till Es :)

Inatt drömde jag så märkligt. Åkte i ett stor skepp, ungefär som en luftballong, som skulle ta oss runt världen. Snabbt gick den, helt plötsligt hade sommarn i Sverige bytts mot snö i Ryssland skulle jag gissa att det var. De sköt något efter oss och jag blev rädd. Sen var det något med en båt som var inbyggd som ett hus. Vi var nyfikna och undersökte men fick snabbt fly då ett alarm gick när vi tog oss in i båten och ägarna var påväg till den. Sen var det något med samlande av gummisnoddar, de var betydelsefulla och jag gav min till min lillebror. Väldigt märkligt, tror detta är något knäppt ihopkok av min hjärna, men frågar för säkerhetsskull om det finns något jag kan ta med mig från drömmen?

Igår var vi på trevlig middag, min lust för sånt har börjat komma tillbaka :) Lite svårtolkad, men min magkänsla säger att kramarna nog var lite betydelsefulla ändå, kanske även blickarna. Oavsett så är jag inte lika berörd av detta längre. Kanske gäller detsamma för den andra parten? Även om jag känner att det fortfarande finns något där.

Till AnnaK: Vill bara säga att jag tycker verkligen du ska ta åt dig av det fina mannen sagt. Även om det har med tidigare liv att göra så blir ju inte det mannen sagt mindre sant. Varför inte suga åt dig och växa av orden, för jag lovar dig att det finns massor av män som finner dig attraktiv. Tro på dig själv och ta för dig så kommer även universum att bjuda till :)

Kram

37 Fanny2:

skriven

Vilken tur att du hade en rätt förstående man som ville gå i terapi tillsammans... Och fy vad det kan gå fel med spådomar...

Jag har en fråga... Är han denna romans?

38 Tildis:

skriven

Vad tråkigt det är att det finns oseriösa spåfolk där ute som bara hittar på en massa strunt. Tur att en så duktig spådam som Esmaralda finns då som kan ställa allt till rätta :) Tror du det går bra på tentan som är den 27 okt? Kram

39 Sheri:

skriven

Es, hur ser min närmaste framtid ut ? Sker något särskilt? Känner att mitt liv står stilla på något sätt just nu.

40 Lambi:

skriven

Hej Es

ser du något om min nästa kärlek?
kram

41 Kristin:

skriven

Ja, det er en "jungel" av spåmennesker.
Veldig mange av disse er inkompetente.
Jeg må virkelig takke for at jeg ble gjort oppmerksom på deg, Esmaralda.
Du er veldig seriøs og dyktig til å forutsi ting, og du har en stor respekt for dine medmennesker og spådommen.
Dessuten, din healing er så kraftfull.
Tusen takk for alt du har hjulpet meg med. Du har gitt meg mer ro i sjelen.
En stor KRAM fra meg til deg

42 ThereseC :

skriven

Hej!
Hemskt med oseriösa siare.

I natt drömde jag bland annat att jag skulle spela i en pjäs men jag visste inte vilken och så hade jag glömt mina repliker. Jag drömde också att jag hade gått vilse och tappat bort min plånbok med ID-kortet.

Identitetskris eller?

Kram ThereseC

43 Lilly:

skriven

undrar om min pappa har någon hälsning till mig

44 Smöla:

skriven

Har jag fått en släng av utbrändhet?

45 Mi:

skriven

Jag frågade en manlig siare om jag kommer ut i arbetslivet igen? han lovade att snart skulle jag få jobb på en stor arbetsplats men inget har hänt, ännu men jag hoppas fortfarande. Hoppas att det inte var samma siare som spådde dig Carin för jag vill verkligen tro att det blir jobb för mig snart.

Kram

46 Bumpy road:

skriven

Hej

kommer det något roligt min väg?
kram

47 Agnes:

skriven

Manliga siare som tramsar till det...hm...får mina funderingar...kan skönja typ två, som åtminstone jag har väldigt liten tilltro till...visst "träffar" de "rätt" då o då...men jag har nog mina aningar...och en av dem skulle jag inte ens rådfråga om jag så fick betalt...min mor pinnade iväg till honom...och den andre är en sådan som väldigt många sätter tilltro till...men jag är skeptiskt, jag...

Är nog, som den osynlige sonen alltid tjoade om, en bakåtsträvare, haha...och nu för tiden väljer jag att ignorera det mesta...jag gitter inte läsa in ditten o datten i saker o ting...även om skumt händer...men sånt händer ju kanske de flesta, vad vet jag...som ex när jag var inne på Engelens hemsida...där kan man gå in på deras fejsbok...och hela tiden dyler det upp en skärmsläckare, om att man ska logga in på sin egen fejsbok...vilket jag inte gjort på drygt 2 år...det där med att liksom "ooorka"...men helt plötsligt så dyker min sida upp...och jag har INTE loggat in...och ALDRIG när jag varit på ENgelens..blev alldeles perplex...och loggade ut...hur FAN kan jag helt plötsligt vara inloggad på min fejsbok UTAN att liksom logga in...kommer inte ens ihåg mitt lösenord...efter en stund så sket jag i det...

Är med i Böckernas klubb...där måste man annulera månadens bok, om man inte vill ha den....om man inte annulerar, så kommer bokskrället "som ett brev på posten" haha...helt plötsligt så dimper en bok ner...som handlar om trädens hemliga liv...men hallå...varför har jag inte fått bladet från klubben, för att kunna avbeställa...vill säga, att jag alltid får detta blad med månadens erbjudande, men inte denna gång...och det dimper ner en bok jag aldrig skulle tänka mig att beställa...får nu betala drygt 300 spänn för att posten slarvat...bah...

Och det där med "kärleken"...oxå ett trams...blivit siad om att en man skulle trilla förbi 1-3 år efter en seans...vilket var i maj-13...nu behöver han inte trilla alls, då jag medvetet valt att fortsätta mitt singelliv intill döddagar...är ju ändå 55, och ändå för gammal för trams...och då mitt syfte med en man är ett glödande sexliv, så är ju även det slut...jag vågar helt enkelt inte riskera att oM jag läggermig med en man, så är fanskapet impotent...eller klent utrustad...därför bättre vara singel...har ju inte haft sex på 13 månader...och man vänjer sig med allt...

Nä, tyvärr...jag har näst-intill upphört med att tro på något alls...blir väl så när man insett, att livet är något som man själv får fixa...och det är fett jobbigt....men fan den som ger sig...jag ska åtminstone orka städa o röja mitt hem...någongång...typ...

Kram!

48 Sus:

skriven

Hej
Me men fy fan.....
Va gör jag för fel....
Love sus

49 AnnaK:

skriven

Tack hönan.....du har så rätt i det du säger 😊

Kram 😊

50 Olga :

skriven

Hej Esmaralda,
Nu ska dom gifta sig, tror inta det är sant!
Är i chock, hur ska detta sluta! Jag vet att jag inget kan göra, men ändå.
Hälsningar orolig mor.

51 Tisa:

skriven

När kommer vi att ses igen?

52 Undris:

skriven

Hejsan Es

Jag undrar om du kan se varför jag haft lite ont under hakan en tag nu. Det är bara när jag känner under hakan som det gör något ont men annars märker jag inte av detta.
KRAM

53 Lizette:

skriven

Hej:)
Ja dessa spådomar man fått ibland.. Jag blev spådd att träffa en gift man som skulle bli min så småningom. Han skulle vara snickare.. Köksinredning m.m.

Jag träffade just en sån kille, var snickare, sålde kök... Var i ett dåligt förhållande sa han. Blev liten fling ett tag. Men han hade inga tankar på att skilja sig.. Jag blev kär men gjorde slut. Han verkade inte känna nåt för mig direkt. Efter några år skiljde han sig dock men lever ensam nu o raggar loss ;);) hade svårt att överge hoppet att det skulle vara han. Vi hörs av nån gång ibland.

Tog mod och ringde upp min fd.. Har tänkt på han ett tag nu.. Vad kan det leda till (L)?verkar som jag trots allt har känslor kvar.. Vad ser du om detta?
Kram

54 Me:

skriven

Hej Esmaralda!
Pratade med en väninnas pojkvän idag när vi var alla tillsammans! Men inte tar hon illa upp för det va? Tanken bara slog mig att jag kanske inte ska prata för mycket med honom? Eller tror du det är lugnt att "prata " på när vi umgås alla tillsammans?
Kommer det föresten att hålla mellan dem? Jag hoppas det för han verkar vara en stabil kille!
Kram

55 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Nu ska jag vara lite cynisk, men tror du hon pratar illa om mig? Är det därför hon är så smörig mot mig när vi ses?
Kram

56 Nettan:

skriven

Vi kommer att ha afterwork den 28/10 och jag undrar om något speciellt händer?

Kram

57 En hälsning?:

skriven

Hej Es

Ser du om det finns något meddelande/hälsning till mig från andevärlden?
tacksam för svar:)

58 Pia1:

skriven

Es nu fick jag en smärre chock! Det vore fantastiskt... Bara att få bli bättre i måendet vore också fantastiskt men tack vare dig vågar jag kämpa för det trots alla som hugger och tvivlar <3

59 b:

skriven

Hej, vet inte ifall du har skrivit om tidigare liv och olika själsgrupper? annars vore det jättekul med ett sånt inlägg =) :D

Tror jag har träffat ett par stycken från tidigare liv och en och en annan från min "själsfamilj".. När det hände senast så var det den starkaste dragningen jag känt hittills, det är egentligen inte en kärlekskänsla jag kände när jag sett honom utan mer jaaa det går knappt förklara haha, mer att man känner igen sig så mycket! Stämmer min feeling, att vi är i från samma själsgrupp? :-)
kram till dig <3


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: