Spåkärringboende sökes....

 
Här har ni oss.. mig och Nettan !!
I går kväll träffades vi och spånade lite om hur vår nästa resa i vårt land ska se ut.
Vi har ju tankarna på  att  bege oss norröver i februari .... och ta emot kunder eller kanske mellanSvrige....
Hur som  helst så letar vi stuga med ljus och lykta... ett bra boende är viktigt.
Och det allra viktigste är ett snabbt och bra internet !!
 
Kan du tipsa oss om något så välkommen !!!
 
 
Kram från oss
1 Adad:

skriven

Es, hur ser min själsfrände ut? 🙈

2 Pia1:

skriven

Röstar på Hälsingland förstås! Kanske en härligt spökig hälsingegård med massa snö och nära till mig haha... Ska kolla lite fint under dagen om jag hinner! Kram!

3 Alexandra:

skriven

Hej Es,

Önskar jag hade något boende att erbjuda er tjejer. Det hade varit ett privilegium att få träffa er båda.❤
Faktiskt.

Es, hur blir min stundande resa?

Finns det något råd/tips att få gällande resan?

(vet redan att jag reser säkert)

Kram & kärlek till alla.

Svar: Resan kommer bli bra... ingenting allvarligt illa sker... ta vara på de små guldkornen.. kram :)
Esmaralda

4 Tildis:

skriven

Vilken rolig idé med en Sverige tur! Mitt enda tips är Blocket men det vet ni säkert om...Kommer jag och min sambo köpa en lägenhet snart? Kram

Svar: Det ser ut som om ni blir med lägenhet inte alltför långt fram i tiden.. kram :)
Esmaralda

5 mm:

skriven

Hej!
Kom gärna te Värmland..fin natur här..

Kommer J skicka någo mer? Lr ska jag gå vidare?
Kram!

6 X:

skriven

Hej! Kommer det att hända något positivt ännu i år? Tack o kram

7 Skrållann:

skriven

Hej!
Så synd att jag bor helt fel till för att kunna erbjuda er boende.
Idag känner jag mig som ny. Jag klippte av mig håret en rejäl bit igår och är så nöjd och glad över det beslutet.
Dock känns det som att dagarna bara går. Jag försöker boka in och göra roliga saker och det funkar rätt bra. Så känns det bra i relationen en stund men så blir det snart lika buttert igen.
Jag är lite less och undrar vad som kommer hända och när?....

Kram❤️

Svar: Ja, det blir att ni får kånka på och jobba på det hela.. spotta i nävarna och ta nya tag... kram :)
Esmaralda

8 Jossan :

skriven

Snart dags att gå upp och åka till jobbet.. Idag blir det stängning! Det är det segaste på hela veckan..

Idag får jag veta om jag har fått lägenheten eller inte.. Vi får la se.. Vill ha den jätte mycket men vill spara mer pengar.. Hoppas ändå den blir min..

Ja jag hoppas festen blir av.. Jag kanske flyttar den och gör sen som inflyttningsfest också.. Annars ja..

Kram

9 <3:

skriven

Hoppas att ni beger er norröver håller tummar och tår. Håller han på och fifflar med saker blev lite chockad när det kom fram att han har en skatteskuld. Den var tydligen på en miljon från början. Hade varit rättegång där han inte blev dömd men ändå åkte han på sköntaxering får inte ihop det riktigt och frågade inte mer om det. Han sa att nu har han ordnat upp sitt liv och kan ta bostadslån igen. Och det han gör nu kommer ge honom en trygg pension och leva av. Många i restaurang branschen vet jag fifflar lite och han har lämnat den och det livet. Bör jag dra
mig undan på grund av det. Alla kan göra dumma saker det har även jag gjort i mitt liv men inte så där. Skulden skrivs av i årsskiftet. Av personliga skäl om jag kommer dela mitt liv med någon igen får man skriva att det lilla jag äger nu är enskild egendom och även arv.
Kram
💜💜💜

10 Kiara:

skriven

God morgon Es!
Tyvärr känner jag inte till något boende där så jag kan inte ge dig några tips, men jag hoppas det löser sig för dig/er! Håller tummarna!

Jag har en fråga angående min praktikplats. Hur stor chans ser du att jag kommer få vara kvar där fram till jul? Tack i förhand! Kram Kiara ❤

Svar: Chansen ser ut att vara runt 40 %... kram :)
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Näpp, ingen stuga, men kommer du hitåt kan jag erbjuda säng, dåligt internet o morgonkaffe ;). Ska bli intressant och höra var ni hamnar nästa år.

Ännu tre dagar jobb, lång vecka, men det kompenseras som tur är nästa vecka.

Kollade in lite kursutbud, blir sugen när jag läser om dom, men sen då jag börjar kan känslan vara en annan. Vill inte binda mig antar jag. Med någon ens? En man?

Ha det gott!
Kram Skorpan

12 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Hoppas såå att ni hittar ngn stuga i närheten av Stockholm...gärna i skärgården ...tänk att få träffa er vid havet...

Nu är höströjning igång för fullt...möbler plockas undan ...sista grönsakerna skördas...vissna växter klipps ned...men så länge det badas i fågelbadet fylls det upp varje dag ...så underhållande att se på årets Blåmes och Talgoxungar bada för fullt

Har lagat staket och snart gjort allt jag kan....men Moses fortsätter att ta sig ut...vet snart inte vad jag ska ta mig till....vågar jag sätta el på tråden ?....är rädd att han ska bli så rädd att han sticker iväg långt hemifrån..

Kram Anki med flock

Svar: Ja du får nog använda el.. vilket är helt i sin ordning tycker jag.. hellre det än en överkörd hund !! Moses är en utbrytarkung !! kram :)
Esmaralda

13 Ester:

skriven

Hej!
Undrar om du kan se försvunna djur. Vår lilla röda katt har varit borta i 5 dagar vilket hon aldrig varit tidigare.
Kram

Svar: Jag är hemskt ledsen men jag är inte alls bra på varken försvunna saker, djur eller människor.. kanske kan någon annan av er mediala hjälpa Ester ? kram :)
Esmaralda

14 E:

skriven

Vad kul, ni hittar nog något riktigt fint boende!

Har snöat in mig lite på det här med anknytningsteorin, kärleksbesatthet och kärleksundvikande. Allt ligger ju i grund och botten i tuff uppväxt och vilken anknytning man fick till sina föräldrar. Har man haft en avisande förälder så blir det svårare att hantera känslor i vuxen ålder.
Jag är mer åt det kärleksberoende, vilket är lite jobbigt, men jag vet vad jag behöver jobba på.
Hur bemöter man som kärleksberoende en kärleksundvikande och någon som är rädd för att komma för nära någon? Ska man vara undviknade tillbaka?Hur kan man hjälpa denna på något sätt? På personen att släppa på tyglarna lite eller är det psykoterapi som gäller i det fallet kanske.

Svar: Det är aldrig lätt när två ytterligheter möts.. och för att klara det bra tror jag man måste lägga korten på bordet och prata om det hela.... så kan man undvika framtida missförstånd.. kram :)
Esmaralda

15 Carolina:

skriven

Kära es! kommer det bli jag och christoffer kommer han svara ja om jag bjuder hem han och barnen på fika.

16 Mimlan:

skriven

Jag hoppas ni hittar något boende:)
Jag är lite bekymrad över dottern, när hon pratar så får jag känslan över att hon inte har några vänner och känner sig ensam/utanför. Ser du om hon har vänner som hon är trygg med? Borde jag vara orolig, eller gör jag det större än vad det är?

Kram

Svar: Hon har vänner men ändå är det inte riktigt som hon skulle önska... fortsätt lyssna in men just nu tror jag inte det är någon anledning till oro.. kram :)
Esmaralda

17 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har tyvärr inte mycket till tips att ge när det gäller boende! Men ni ser fina ut och det ska bli roligt att få "följa" er på resan!

Es, tror du jag får ett trivsamt jobb efter min mammaledighet? Hittar jag något passande?
Kram


Svar: Ja, jobb kommer du att hitta... kram :)
Esmaralda

18 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du att jag kommer få vänta länge på kärleken?
Kram

19 Mamma till tre:

skriven

Tack snälla snälla ni som tagit er tid att ge mig råd. Jag har läst och tagit till mig allt. Sedan har jag lyssnat in min egen magkänsla som säger att jag inte kommer att kunna lita på honom. Och att leva med en man som jag inte litar på, det kan jag inte. I kväll kommer jag att tala om för honom att jag vill ha skilsmässa. Beslutet är fattat och ingenting kan ändra på detta. Jag funderar på att skriva en gästblogg längre fram och berätta hur det gick med allt. Jättetack igen ska ni ha. Kramar

20 Olycklig:

skriven

Letar själv boende så har tyvärr inga tips att ge, men önskar er iaf all lycka till. :)
Och ja, Es.. Jag kunde göra precis det jag ville!!! :D Tack för din kommentar i ett tidigare inlägg som gav mig insikt, styrka och självförtroende.
Kram J

21 Kiara:

skriven

Tack för ditt svar!

22 Pia1:

skriven

Anki, ha honom i koppel tills han har förstått vad eltråden betyder, så han inte skenar ut =)

23 Lizette:

skriven

Hej:)
Vad händer på mitt jobb, pakter o skitsnack m.m. Finns speciellt en kvinnlig kollega som känns falsk. Ser du något om detta? Utvecklingen?
Kram

24 Alexandra:

skriven


@mamma till tre

Bra där!!!

Heja, heja!!!

Yes you can!!!💪

Alla vi på bloggen stöttar dig.

Känn vårt stöd!✌

Styrka & mod i kärlek.

Peace!



25 Tanten:

skriven

Hej Esmaralda och tack för seansen som kom till helgen. Mycket ögonöppnare - förståelse om varför, det behövde jag verkligen. Mycket lärande och en hel del läxor framför mig. Kommer ju att göra mitt allra bästa och kan bara hoppas att jag lär mig med tiden, det får ta den tid det tar. Har ju tid då jag kommer att bli gammal, eller ännu äldre än vad jag är nu. Förklaringen om min mors psykiska hälsa hade jag ju anat, men så skönt med bekräftelse. Allt kommer i ett annat perspektiv. Min starka aura får jag träna på att hantera och bli mer medveten om den. Att veta att vara en blandning av indigo och kristall ger förståelse om så mycket varför. Den sociala fobin antar jag att universum kommer att utsätta mig för att i långa loppet lära mig hantera. Lär nog hamna i olika situationer som måste hanteras. Är det tillräckligt ofta så kanske den ändå tonar bort, tränas bort. Känns både bävande och lite skrämmande. Visste att jag är en gammal själ, men inte att jag varit med SÅ länge och i SÅ många liv. Känns häftigt faktiskt. Kul grej om mina ögon, förändrar inget, men som sagt kul att veta. (Sträcker lite på mig), hehe. Så tack än en gång för ännu en seans som ger mig precis vad jag behöver-behövde och tack för de livsviktiga redskapen du ger hela tiden. Ovärdeligt. Tack för att du finns.

Har tyvärr inget tips om bra boende, hoppas att någon annan kan ge.

KRAM

26 Tanten:

skriven

Hej mamma till tre. Hoppas att det blir av att du skriver gästblogg.

Kram

27 Susanne Amalia:

skriven

God morgon till er båda..
Ni skulle ju åka runt i Sverige på turné..
Vilken fantastisk idé..

Nu börjar det bli höst och kallt.. massa glädje och prassel i höstlöven..
EllaBella älskar att njuta av löven.. hon springer i full kareta och löven virvlar runt tassarna..

Ekollonen jagar hon och livet är full fart frammåt.
I kväll ska jag göra kastanjesoppa .. det ska bli en ny lärdom för jag har aldrig gjort det förut.
Baka lite bröd och tända ljus.

Den 24/10 ska jag undersöka mina tarmar, röntga benet och gå på behandling. På olika sjukhus (får se om dagen räcker till) ..

Tur att jag sansade mig själv och kände att jag bara ska ha tillit..
Jag försöker att skaffa mig en framtid där jag ska kunna jobba och njuta av vardagen.

Jag älskar ju mitt jobb och profession.. men orkar inte alltid stå på mig och det kanske är min läxa.
Jag har ju alltid vikit undan eftersom jag har lärt mig att det är ingen mening med att gå i klynch.. eftersom jag har haft galna människor runt omkring mig.

Men jag får ju jobb och de som jag behandlar är supernöjda .. det är bara dessa kolegor som inte tycker om att jag får dessa jobb..
Det är en konstig värld vi lever i man tycker att vi ska hjälpa varandra ..

Men jag har bestämt mig för att jag ska ha tillit och tro på att jag blir fysikskt bra och jag studerar på i min utbildning.

Min mamma är nu så sur att hon inte vet vad hon ska ta vägen.. hur kunde jag bara åka iväg .. och lämna henne i 12 dagar.. det var det värsta hon hade varit med om. Tänk om hon gjorde sig illa..

Dessa Alper jag besökte är magiska.. helt fantastiska... får se om Cork är lika magiskt ... ;)

Fråga: Ser du en framtid för mig i KLosters.. jag har fått erbjudande om att jobba med friskvård och kan tänka mig att göra det ..
Men vet inte riktig hur tiden ska räcka till.. ;)
den 29/11 och den 3/12 hoppas jag att jag ska träffa de som kan svara på denna fråga... Ser du något??

EllaBella och Jag och Saga önskar er en underbar dag med fantastisk glädje <3 <3

Hälsa Nettan och njut av dagen ... <3


28 Helena Ir:

skriven

Jag träffar er gärna,i Stockholm med omnejd..men inga tips på boende,tyvärr! Fint kort på er två :)

Vet inte om jag håller på att bli sjuk,kanske det som jag känt av en tid. Så mycket man ska göra,ta sig för saker..inget händer av sig själv.Glad att jag orkar träna vissa dagar..

Lite orolig för hur det ska gå för min äldsta dotter..hon vill nu trappa ur läkemedel..hon är frisk och jobbar igen. Jag har gjort det själv..och vet hur tufft det kan vara..det måste göras..kommer hon lyssna på mig,och göra det försiktigt?

Kram :)

29 Virrhönan:

skriven

Wao, välfyllda glas o tom vinflaska, så ska det se ut hihi. Hoppas ni hittar nåt trevligt boende, har tyvärr inga tips att ge. Fick se otroligt vackra bilder igår från Idrefjällen i sina vackraste höstfärger, det är säkert fint där också även på vintern men ni kanske vill ännu högre upp..?
Händer nåt kul här snart? Behöver uppiggande. Är så sönderstressad just nu så ibland känns det som hjärtat ska hoppa ur, det värker både i hjärtat o huvudet av en konstig smärta. Försöker att blunda för saker o ting men det är svårt...

Lycka till i jakten på boendet och hoppas inte era huvuden känns alltför tunga idag... :-)
Kram på er.

30 Louise:

skriven

Har fått min VFUplats. Cykelavstånd från oss.
Skönt iaf att ha det fixat. Det roliga är att jag sökt jobb på den förskolan. Nu hoppas jag det går bra.


Nu är jag sjukt trött på allt. Det ser mörkt ut med allt. Vi vet inte längre om vi får hjälp med ekonomiskt bistånd. På lördag stänger de av vår tv för vi har inte betalt den, på onsdag går vår hyra till kronofogden om vi inte betalt in den då.
Tycker det är sjukt att en barnfamilj måste vänta i flera veckor för att kunna leva och betala hyra.
farmor sparar till barnen men de pengarna får inte vi röra till vårt ändamål, de har även sagt det på både banken och överförmyndarmyndigheten. DET är BARNENS pengar som de ska ha till de blir stora eller fyller 18 år så de pengarna är förbjudna.
Har sökt CSN och på fredag är det dags att lämna in papern och jag verkar vara på rätt väg så förhoppningsvis blir jag G på den vilket är viktigt för att jag ska få CSN.

Mannen ska ringa imorgon till vår handläggare men jag får dåliga vibbar av detta...känns som det där bankkontot sätter käppar i hjulen på oss för att vi ska få ekonomiskt bistånd.
Hur blir det? Kommer vi få pengarna denna veckan?
Får vi avslag kommer vi gå till tidningar och berätta vår historia.
har världens ångest för detta. Känns som vi har motvind igen.

Ha en bra dag. Kramar.

31 Lilla Jaget:

skriven

Hej Esmaralda,
Herregud vilken svacka jag befinner mig i, förståe inte på mig själv mer än att jag är vansinnigt trött....på det mesta och allra mest mig själv. Börjar även se mig om efter andra jobb. Hur uppfattas jag här på jobbet? Kram från mig :)

32 Cissi33 :

skriven

Hur stor är chansen att jag får vikariatet, annars annat vikariat på 75 %? Nu går det verkligen framåt och hoppas det går vägen. Håll alla tummar för mig!!

Kram!

33 Signe:

skriven

Mamma till 3: varmt lycka till, och bra att du står upp för dig själv. Livet blir bra igen, och att leva själv och ha kommandot är bättre än att leva ensam i tvåsamhet och beroende. Allt det bästa till dig!

Kram

34 Mamma Mu:

skriven

Hej!
Jag skrev till dig ang min vuxna dotter som hade gjort slut med sin pojkvän.
Du skrev att du trodde dom skulle göra ett nytt försök och du hade rätt :)
Dom ska ta det sakta och fint och jag hoppas att allt löser sig till slut.
Så nu är det bekymret lite mindre.
Min fråga idag gäller min tandvärk.
Har en infektion i en tand och haft fram och tillbaka sedan i somras.
Nu äter jag penicillin och har blivit bättre.
Är ändå rädd att infektionen inte ska läka ut helt och att jag blir tvungen att dra tanden (rotfylla gör jag inte!).
Vill väldigt gärna behålla min tand då jag redan dragit samma tand på andra sidan.
Kan du se om jag kommer att slippa tandläkarens tång?
En töntig fråga kanske men för mig upptar det mycket av mina tankar just nu.
Många kramar <3

35 !!:

skriven

Hej! Hemsk fråga att ställa egentligen, och vet inte om någon människa vet svaret, men TROR du Esmaralda att Tredje Världskriget kommer att bryta ut?

Såhär osäkert och instabilt läge har det väl sällan varit i världen. Känns som att tex Putin totalt har flippat, för att inte tala om vilket enormt hot Trump utgör för hela världen.

36 Linnean 🌸:

skriven

Goddagens!
Tyvärr, bor jag så långt söder ut så boende norröver är jag icke behjälplig med. Hoppas ni hittar något rart ställe!
Nu har jag klarat av en del läskiga us MEN på onsdag stundar MR. Panik!
Ska åka ner och prata med personalen i morgon för i dag är jag för kass...ironiskt!
Känns det som denna jäkla röntgen blir genomförd och utan att jag blir hysterisk med psykiska men för livet? Låter kanske fånigt men det är mer än jobbig att ens tänka på!
Behöver verkligen göra den för att få svar på höftajet! Att man ska vara så himla...känslig!
Ha det så gott och lycka till m boendesökandet! Kram.../Linnean 🌸

37 Mikael:

skriven

Moderna sp@gummmor kräver Internet med stuga eller stuga med Internet :-)

Som spågumma stolpar man in i en Tele2 butik och pratar med den snofsiga killen i telebutiken

Hej killen, jag är en enkel dam i knipa så jag undrar om du kan hjälpa mig?, du förstår jag ska ut på landet och behöver sånt där Internet, men jag kan ju inte tro
att varenda stugägare i landet ska ha internet ordnat, det är en herrans massa jobb med att ordna Internet har jag förstått, gräva kabel och grejer, ja herregud, värre än att rulla ut röda mattan, bara för att jag ska ut på landet, universum skulle slå nå hårt i huvet på mig om jag skulle ha sådana krav så en liten ängel viskade 4G till mig, är det något ni säljer och vad är det för någon typ av magi och kan du vara snäll och visa mig hur det fungerar med en dator?


http://www.tele2.se/handla/mobilt-bredband-4g/#!

Kram!

Svar: Jo jag vet... så hittar vi rätta boendet utan internet... då gör ja precis som du säger !! :)
Esmaralda

38 Monika:

skriven

Så spännande! Ni är lite som internet-heros och det hade ju varit fantastiskt spännande att bli spådd direkt!


Jag vet inte om jag går på impuls nu. Efter en sommar med besvikelser på grannar och ibland beroende av att inte ha grannar inpå sig har vi börjat förbereda en försäljning. Men ej hittat det rätta huset ännu.


Idag ringde mäklaren som sålt ett annat hus för enligt henne en helt osannolik affär där radhuset gick upp 1,3 'miljoner som exakt ser ut som vårt och tyckte att vi lägger ut det direkt. Vad ser du, vad rycker du? Ska vi rida vågen, sälja och chansa på att det kommer ett objekt för oss att köpa eller blir vi inte lika lyckliga/bra för barnen då?

Kram /Monika

Svar: Ja varför inte ta en chans.. går det så går det.. och går det inte så har ni försökt.. annars är risken stor att ni ångrar er--- men fatta beslutet att om ni ska sälja så sa ni sälja dyrt och tjäna rejält på affären.. kram :)
Esmaralda

39 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Känns lite nere idag! Kanske beror på vädret som är lite väl grått! Men samtidigt så längtar jag efter saker! Även om jag är glad för det jag har också!
Tror du jag kommer få vänta länge på kärleken och det här med att ha en familj?
Kram

Svar: Jag kan inte säga exakt men jag vet att du inte väntar och längtar förgäves... kram :)
Esmaralda

40 Ametist:

skriven

Hej Es!
Det vinet är gott o lätt att bära både i kroppen o i påsen:)
Du såg att det fanns stor chans till en date med P. Ser det fortfarande ut så o tar han intiativ till daten?
Kram o ha en underbar dag🙏

41 IeIe:

skriven

Jag tipsar om Arvidsjaur igen, vet inget boende på rak arm men dom har ju turister så nånstans håller ju dom hus.. Det finns flygplats så det går att flyga dit.. Olika matställen finns så går att få både hamburgare och renstek.. Butiker.. Ja, det mesta finns bara i mindre format och inte lika mycket som i en storstad.. 🙂

Fråga.. Jag hälsade på hos J igår, vi var nära vänner innan saker hände och som slutade med att vi blev ovänner, så under två år har vi inte pratat med varandra.. Förräns nu på sistonde då vi skrivit lite med varandra och som ledde till att ses igår.. En träff som kändes som att tiden stått still, vi tog upp bollen där vi lämnade den. Bad varandra om ursäkt, förklarade vad som hänt utifrån varsitt perspektiv och sen surrade å skämtade vi på som förr med lite mer seriösa inslag oxå.. Lättsamt och trevligt..

Undrar om J är nöjd med gårddagen och vad tyckte hon om allt? Är det något jag behöver tänka på eller så nu när vi tagit upp kontaken igen och begravt stridsyxan?

Tack och ha en fin dag! 🌺

Svar: Jo jag har kollat där.. men de boende som finns är mer som typ hotell och kostar därefter... det blir lite för starkt för vår ekonomi tyvärr... kram :)
Esmaralda

42 Helena:

skriven

Hoppas ni tar er längre norrut än till Mellan Sverige...
Har dock inget boende att erbjuda men ni lyckas nog fixa det.
Såå Es..kommer att jag träffa er i vinter...Vad siar du ? 😉
Kram💕

43 <3:

skriven

Kram till dig Mamma till tre.
Om ni kommer till Gästrikland så tror jag en underbar liten gruvstuga i Högbo skulle passa er för en helg. Finns två sovrum i dem kök,vardagsrum och dusch och toalett. Är lite gammeldags inredning och äppelträd utanför. Romantisk känsla med hihi. Bodde i en sån i Augusti så mysigt. Kan skicka bild till din mejl Es. Ni kan använda spaet ute i Högbo och maten där ute är top notch. Ni kan ta mysiga promenader runt sjön och titta in i glasblåseriet och runt hörnet betar söta alpackor.
Kan du se varför G inte längre frågar om jag ska träffa hans föräldrar ? Är det för att hans mamma tycker illa om mig och de hans kusin hittat på om mig ? Något känns konstigt där. Blir det bra om jag kommer träffa dem.
Kram
💜💜💜

Svar: Låter jättebra och jag lägger det på minnet tack :) Kram
Esmaralda

44 Monika:

skriven

Så spännande! Ni är lite som internet-heros och det hade ju varit fantastiskt spännande att bli spådd direkt!


Jag vet inte om jag går på impuls nu. Efter en sommar med besvikelser på grannar och ibland beroende av att inte ha grannar inpå sig har vi börjat förbereda en försäljning. Men ej hittat det rätta huset ännu.


Idag ringde mäklaren som sålt ett annat hus för enligt henne en helt osannolik affär där radhuset gick upp 1,3 'miljoner som exakt ser ut som vårt och tyckte att vi lägger ut det direkt. Vad ser du, vad rycker du? Ska vi rida vågen, sälja och chansa på att det kommer ett objekt för oss att köpa eller blir vi inte lika lyckliga/bra för barnen då?

Kram /Monika

45 Susanna:

skriven

Hej Esmaralda,

Jag skrev på din blogg i juni och fick ett svar av dig som visat sig stämma på pricken! Stort tack, du är fantastisk!
Kan du se om jag fortfarande är på rätt väg? Har påbörjat min skilsmässa och börjat träffa en annan man som jag hoppas mycket på :)

Kram Susanna

46 Fjäril:

skriven

Hur kommer rörelsen gå i vinter?? Kommer den nya restaurangen som öppnar snart påverka oss negativt?

47 Susanna:

skriven

Hej Esmaralda,

Jag skrev på din blogg i juni och fick ett svar av dig som visat sig stämma på pricken! Stort tack, du är fantastisk!
Kan du se om jag fortfarande är på rätt väg? Har påbörjat min skilsmässa och börjat träffa en annan man som jag hoppas mycket på :)

Kram Susanna

48 AnnLis:

skriven

Hur stor är chansen att bli gravid iår

49 Susanna:

skriven

Hej Esmaralda,

Jag skrev på din blogg i juni och fick ett svar av dig som visat sig stämma på pricken! Stort tack, du är fantastisk!
Kan du se om jag fortfarande är på rätt väg? Har påbörjat min skilsmässa och börjat träffa en annan man som jag hoppas mycket på :)

Kram Susanna

50 F:

skriven

Något meddelande ifrån andra sidan till mig

51 Linnean 🌸:

skriven

Mamma till tre:
Du har allt mitt stöd! Du gör ett rätt val och kommer att få ett ljusare liv utan all den där oron. Önskar dig all lycka och styrka i detta!
Ja, berätta gärna hur det går för dig framöver!

Kom på att någon skrev att kommentarer försvunnit och ja, det gjorde flera av mina åxå för nån vecka sen och ytterligare en vecka bakåt. När jag trycker på "gilla" knappen nedan så MINSKAR antalet gillningar! Vill ju knappast sno gillningar 😉
Nu vet du det! Lite teknikludd!
Kramisar.../Linnean 🌸

52 Mim:

skriven

Hej!

Ser vintern ut att bli bra och innehållsrik?? Nu känns allt så meningslöst.

Kram

53 Michaela:

skriven

Önskar så att jag kunde hjälpa er men är säker på att ni löser detta ändå. Hoppas att ni kommer till Stockholms trakten nån gång.

Idioten svarade inte på varför han bara skickade ett sms med bara :) Varför ens skicka något och sen inte svara när man undra vad han menade. Dåligt!

Kram!

54 Madeleine :

skriven

Hej Ez!
Har den senaste tiden känt mig väldigt ledsen och ensam. Jag har hört av mig till mina vänner men får knappt någon respons. jag är orolig att jag och min bästa vän håller på att glida ifrån varandra. Jag vet att hon har haft en jobbig sommar och nu har hon och hennes kille just flyttat men hon verkar ha tid för alla andra utom mig. Har skrivit till henne och frågat om vi ska ses men hon har inte svarat och det känns jätte tråkigt. hon är den som betyder så mycket för mig så jag vill inte förlora henne

Ska jag fråga henne rakt ut om hon är arg på mig? Eller blir det bättre av sig själv?

55 Pia 68:

skriven

Hej.
Messade min fosterfamilj som bor i Jämtland för att höra om de hade några tips på boende norröver. De ville gärna hjälpa till men behövde veta när och hur länge och om trakterna utanför Åre är av intresse.

Till: Mamma till tre.
Önskar dig all lycka till. Modigt och klokt beslut och jag hoppas att det känns bra att du lyssnat inåt. Hoppas också att du har stöd och hjälp.
Kram på dig.

En fråga Ez (om du har tid). Ser det ut som om jag kommer att få ärva pengar inom en snar framtid? Gör jag rätt i att visa upp testamentet eller blir de bara upprörda? Tacksam för svar.
Kram


Svar: Jadå, de trakterna är av intresse... vi tänker oss 2 i februari.... vi behöver boende med lite mysfaktor... två sovrum minst... internet som är snabbt nog för att se film... möjlighet att ta sig till o från flygplats.... plus att matvaruaffär ska vara på rimligt gångavstånd.... ungefär så... vad snällt av dej att ringa ett samtal får vår skull.. kram :)
Esmaralda

56 Jossan :

skriven

Nehepp jag fick inte lägenheten. Jag blev faktiskt lite besviken samtidigt som jag blev lättad..
Kommer det upp en ny lägenhet till mig?

Kram

57 Varis:

skriven

Åh mamma till tre!

Du har lyssnat till din inre känsla och jag tror du gör helt rätt. Du är stark och modig och som sagt tror jag bara gott kommer ur detta.

Det kan kännas ensamt och tufft läskigt och jobbigt att kliva uppför förändringens väg men jag kan av egen erfarenhet lova dig att det kommer att bli bra tillsist! O då kände iallafall jag att jag önskar jag vågat lämna exet tidigare.

Jag önskar dig all lycka i livet. Jag hoppas du skriver om din resa senare.

Stor kram från mig.

Ps. Ez. Okej så för att träffa en härlig man så ska jag vara "ute" mer.. Jag försöker vara oerhört social och träffar mkt folk hela tiden. Nåt annat tips? Ska jag ut på krogen eller testa nätdejting kanske?

Kramar

58 TjejenO:

skriven

Åh!! Äntligen!! Hade ingen möjlighet att åka till Ullared och hälsa på er sist då jag var höggravid, men nu kanske så!
Jag röstar för att ni kommer till vår vackra huvudstad Stockholm, där jag själv (passande nog) är bosatt 😜 skämt åsido, men det hade varit underbart!!👌🏼 jag och en väninna vill besöka er!

Är min väninnas bror med henne? Var ljuset hon såg ett tecken från brodern?❤️

Stooor kram!

59 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda! Händer det något bra snart?
kram

60 Mikael:

skriven

Internet i fickan, ungefär vartsomhelst, ja ni kan till och med tälta :) gratis router på köpet!

Nu slipper
du leta wifi, Leta svamp istället! Med 100 GB och extra datakort kan hela familjen utforska skogen på sitt sätt. Maxa äventyret genom att maxa uppkopplingen helt enkelt.

Lysande
uppkoppling.

Bara för att du är mitt ute i ingenstans behöver inte uppkopplingen slockna. Med en mini-router kan både du och dina vänner koppla av utan att koppla ner.


http://www.tele2.se/handla/aktuella-kampanjer/maxa/


61 Majsan:

skriven

Hej

Blir det en vanlig jul/nyår ?
kram

62 Skorpan:

skriven

Man kanske behöver vara lite modig också om man hyr ut sin stuga åt spåkärringar ;).

Talade med en kollega om datorn som jag fick för mig att tvätta ;) o hans dom var kort o koncis, inget att göra åt saken :/. O till min stora förvåning o glädje lovade han titta på datorn och se om något går att rädda :). En till hjälpsam karl i mitt liv... Kan ju undra hur det kommer sig att justkkarlarna är så hjälpsamma? Kvinnorna, nja... Lycko mig som är omgiven av såna människor. Men en ny dator behöver jag nog, inte lätt att köpa en sån heller. Men kanske det var ett till steg till att bygga mitt eget liv? O sen söka jobb...
Kram Skorpan

63 Livsglädjen:

skriven

Hej

ser du någon positiv förändring på väg?
kram

64 sense:

skriven

Ni kan väl turnera i Stockholm också !

Svar: Absolut o det kommer :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: