TÄVLING MED JÄTTEFINT PRIS !!

 
 
Ombord på båten fanns en swarovski butik... och jag förälskade mig i den här ringen... man ser det
inte på bilden men stenarna gnistrar och den är väldigt vacker.  
Stenarna är stora.
Det är INGEN diskret ring. Den syns.
 
Den kostade en  hel del... och jag frågde speciellt om jag med min nickelallergi kunde ha den och det  lovade man att jag kunde.
 
Sista kvällen köpte jag den !!
 
Sen - nästa dag när vi satt på flygplatsen i Paris började det klia något gruvligt... och jag blev alldeles röd och prickig långt upp på armarna.... satan i gatan.... det VAR nickel i den.. och det behövs bara pyttelite för att jag ska få en reaktion.
 
Jag kan alltså inte ha den.
 
Mina barn eller mina vänner... jag vet många som  så gärna hade tagit emot den med glädje  MEN de har inte fingrar som jag
 
Jag har typ fingrar som fläskkorvar... suck....
 
Du som ska tävla om den här ringen måste alltså vara helt utan nickelallergi och du
måste ha tjocka & präktiga  fingrar !!
 
I dag handlar det bara om tävlingen här på  bloggen.... och frågor får ni vänta att ställa tills i morgon
 
Du som vill ha ringen... skriv några rader.... tävlingen är öppen till kl 12 i natt och i morgon meddelar jag vem som vunnit
 
Kram & kärlek
1 F:

skriven

Godmorgon är tyvärr nickel allergiker oxå 😞 men fin ring iallafall 😊 drömde inatt att jag födde barn o hade blödning, vad betyder det??? Kram

2 Fians:

skriven

Hej fina Ez,
Har du provat pensla klarlack (nagellack)
På ringen?
En så vacker ring kommer göra mina "dassalock" se ut som pianofingrar! ;-)
Välkommen hem <3
Kram F

3 Pollan:

skriven

VAU, DEN RINGEN SKULLE KANSKE PASSA PÅ MINA KNOTIGA fingrar , ingen ring har passat dom sista 10 åren! Hoppas på tur!!!!

4 Backan:

skriven

Hejsan Esmaralda! Välkommen hem!
Här har du en med stora rejäla nävar ;)
Kanske din ring kunde piffa upp mina "dassalock"
Kram!

5 sense:

skriven

Oj va synd om dig med ringen, men en ny ägare kommer med all sannolikhet bli superglad. En Swarovski kan ju verkligen glittra och glimma och har en känsla av lux. Men jag är inte den som "skon" passar tyvärr.

6 Helena:

skriven

Hej Ez

Nu vet jag inte vart jag ska ta vägen längre jag är så fruktansvärt arg och frustrerad över min situation. Jag kommer aldrig hemifrån känns det som, det finns ingen möjlighet för mig att flytta (förutom till min pojkvän men jag känner att det nog är för tidigt). Min mamma blir sur på mig hela tiden för att jag inte sitter hemma i ett hörn och går ut med hunden och jag blir sur för att hon hämmar mitt liv. Jag gråter och är arg nästan varje dag. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra.
Kram Helena

7 Skorpan:

skriven

Vilken otur Es, vilseledande marknadsföring kallas sånt..

Lycka till i tävlingen alla som är med!
O ha en bra måndag...
Kram Skorpan

8 Tisa:

skriven

Jag har förmodligen också nickelallergi :(

Försöker igen med denna.

Det går som en ping ping boll i mitt huvud. Jag känner mig så ledsen. Vill inte berätta något för någon om att jag har träffat honom igen, då skulle jag nog bara få höra hur dum Jag är?

Jag vet ju att det är som det är, att han är som han är. Jag vågar inte ens känna denna gång - kanske känner jag då något jag inte vill känna; Det skulle ju inte bli så här, men varför blir det då alltid så här? Ena dagen jättebra nästa dag var jag nästan som luft. Men det kanske är bättre att vara luft?

Det slutar alltid så fel. Och ändå har vi så kul i hop. Han älskar min katt. Det blir så dubbelt allting. Han är osäker, jag är osäker, nu ser jag väl inte honom igen?

Jag är så orolig att det blir för mycket för honom, men jag tror att jag glömmer bort mig själv. Han frågar inte. Fast egentligen gör det ingenting. Fast jag är också vilsen. Han märker nog inte det. Fast det är inte så att jag inte vill, det är inte så jag menar. Allt är bara så komplicerat. Och nu är nog allt förstört, igen! Varför går det inte att hålla det vänskapligt? Vill vi hålla det vänskapligt? "Vi hörs väl igen", "det gör vi nog". NOG?! Som sagt allt är nog förstört! Visst är det? Fan. Det känns som om allt är mitt fel! Är det så? Det går inte att få tag på honom nu. Åh Es, jag hoppas du kan skriv

9 AnnaK:

skriven

Oj vad fin 😍 Älskar swarovskikristaller! Vad svårt det blev nu. Vill gärna tävla men vet inte om mina fingrar är stora nog. En chansning...

Kram 😊

10 MollyD:

skriven

Så vacker ring!
Får mig att fnissa lite. Stora stenar lika vackra fast olika, precis som mina bröst kommer att bli 😀 - ett vanligt och ett konstgjort. Lika fast olika och förhoppningsvis fina ändå.
Kram

11 labellavita:

skriven

Ååååh vilken fin ring!

Jag har länge önskat mig en riktig "statement-ring" som gnistrar och verkligen syns men inte hittat "min" ring, som känns sådär rätt. Jag har letat i åratal, när jag trott att "ja kaaanske" så har dom bara funnits i ministorlekar. Inte lätt att ha fått pappas fingrar... ;)

När jag såg din ring Es så tilltalade den mig starkt i både själ och hjärta, så jag håller mina små korvtummar hårt och önskar hett och innerligt att jag blir den lyckliga vinnaren den här gången!

Uschamej så fånig jag känner mig, nästan som Gollum i Sagan om Ringen! ;)

Kram
labellavita

12 Mo:

skriven

Åh sån fin ring,den skulle nog passa mig.Så snäll du är som lottar ut den här. Är så glad att på mitt nya jobb får jag ha både nagellack och smycken igen,känns lte lyxigt.Kram

13 XOXO:

skriven

Hej! Jag vill gärna vara med och tävla om ringen, inte till mig själv men till min fina mamma. Ringen är så vacker och det skulle vara härligt att få ge den till henne som tack för att hon alltid ställer upp för mig och på alla vis stöttar och finns där för mig. Jag har själv så dålig ekonomi att jag inte har råd att köpa något smycke till henne, därför skulle det vara extra speciellt att få ge ringen till henne. Kram

14 💕 Zoey 💕:

skriven

Välkommen hem Es!
Tjocka fingrar har ja allt, i den nedre änden av fingrarna om du fattar vad ja menar (tycker ja iaf). Har stl 21 på ringar medan det verkar som om det flesta har stl. 18-20. Jag kan tänka mig vara med på denna tävlingen och kan ja inte ha den så blir det nog en bra julklapp till någon. 😊 Lycka till alla som är med och tävlar!
Kram Zoey 💕

15 Shirinh:

skriven

Hej Esmaralda.. Ser du hans utseende eller något som kommer utmärka honom på något vis?

16 <3:

skriven

Verkligen speciell ring mycket vacker med gnistrande röda stenar. Passar i höst och jul. Det är inte min stil alls på ring och mina fina fingrar skulle drunkna i den. Skulle vilja vinna den till mammas fantastiska och färgglada vännina som är en stor härlig kvinna som överlevt en hemsk hjärntumör. Hon är som Rakel Rask. Står M S på ringen. Du ser säkert precis vem hon är framför dig.
Kram

17 J:):

skriven

Hej Es!

J ska flytta hit till Sverige för att bo med mig, men vi har inte riktigt bestämt exakt när. Kan du se om det blir till nästa år, eller året där på?

Kram

18 Smurfan:

skriven

Jag har en fråga -

Kommer min önskan att gå i uppfyllelse?

19 HS:

skriven

Hej Es!

Vad synd att du inte kunde ha ringen, den är verkligen vacker! Mina fingrar är för smala men jag hoppas någon annan lycklig själ här på bloggen vinner den.

Jag har inlett en relation med en man nu. Vi är oftast hos honom och det huset känns så harmoniskt och hemtrevligt. Men häromnatten drömde jag konstigt och plötsligt var det en rätt obehaglig andlig närvaro i drömmen. Jag började rabbla bönen som jag har lärt mig och vaknade med ett ryck. Han som jag delar säng med säger att jag skrek i sömnen. Vad var detta och varför kommer det till mig i hans hus?

Kram

20 Mim:

skriven

Hej!

Jag har för smala fingrar men ringen är vacker.

Ser du om det kommer att bli ljusare, lättare tider för mig snart?

kram

21 <3:

skriven

Verkligen speciell ring mycket vacker med gnistrande röda stenar. Passar i höst och jul. Det är inte min stil alls på ring och mina fina fingrar skulle drunkna i den. Skulle vilja vinna den till mammas fantastiska och färgglada vännina som är en stor härlig kvinna som överlevt en hemsk hjärntumör. Hon är som Rakel Rask. Står M S på ringen. Du ser säkert precis vem hon är framför dig.
Kram

22 AnnaK:

skriven

Var nog lite otydlig.....är med! Kan jag inte ha den själv har min kollega tjockare fingrar och hon kan behöva blingas till lite 😊

Kram 😊

23 Chatrine:

skriven

Hej Ez, här ligger man sänkt i årets influensa och det är trist. Tänker på killen jag träffat och har i tankarna sen i somras, om hur det kommer att utveckla sig? Han är lugnare och tålmodigare än mig så det känns bra och tryggt. Hoppas att han kan vara rätt?

Jag är gärna med i utlottningen om ringen. Ingen nickelallergi, stora fingrar som tusan, (arbetarhänder) och vilken häftig ring sen. Hoppas att du i övrigt hade en underbar resa!

Kram från golvad Chatrine (i både förkylning och förälskelse.)

24 Jessica:

skriven

Es,

jag har haft den här killen i mina tankar och drömmar. Jag vet inte vart han kom från för jag har inte sett han någonstans innan i hela mitt liv. Utan han bara kom in i min hjärna på nått sätt och stanna där. Jag vet inte vem han är vart han kommer ifrån eller någonting utan det är bara en bild av en kille jag har i mitt huvud. Jag vet inget om honom, han är bara i mitt huvud hela tiden. Så, jag bad till universum för ett tag sedan om att han ska dyka upp i mit liv och komma in i mitt liv. Och nu idag såg jag en bild på honom på nätet bara sådär mitt ut ur ingenstans! Jag surfade runt efter en viss jacka jag vill ha, och han modellade för den och jag blev lite rädd men mest förvånad, att en kille från mina drömmar poppade upp på min dator i verkliga livet!
Han såg precis ut som i mina tankar, jag blev så förvånad! Vad betyder det?? Är det ett tecken från universum isåfall, vad betyder det??
Kram :)

25 Desp:

skriven

Kära Es JAG VILL SÅÅ GÄRNA VINNA DENNA RING SKULLE HA DEN till allt sås bugg och fin den skulle absolut passa mig har tjocka fingrar, jag skulle bli överlycklig!!!! shit så ledsne jag är fyfan?!!! Klarade ej teoriprovet idag jag ...har nästa vecka och kommer stt ställa frågan imorgon om jag klarar det för jag in inte gå runt såhär ledsen kommer förstörs min pluggning!!!

Kramar

26 Elisa:

skriven

Hej!
Har du något tips på hur göra slut på ett bra sätt?
Kram

27 Skrållann:

skriven

Hej!
Den ringen skulle sitta som en smäck på mina korta små tjocka fingrar och samtidigt skulle den påminna mig om alla klokskaper du delat med dig av under flera år. Den skulle också påminna mig om det vackra i livet och vikten av att vara sig själv och göra och ta ansvar för sina egna val. Detta är några av sakerna jag jobbar med och tack vare din vägledning blivit bättre på;)

Så nu håller jag mina knubbiga små tummar och hoppas att turen är med mig😊

Kram❤️

28 Amelie:

skriven

Ringen är fantastisk!!!
"Tyvärr" i detta fallet, har jag inga korvfingrar utan små smala, så då verkar det inte funka...
Men jag skulle ändå vilja vara med i tävlingen, för om jag vann den skulle jag ha den som en lyckobringare, för den kommer ju från dig.. Allt magiskt kan kanske hända, när man har den i sin närhet ❤️
Kram fröken hoppfull

29 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Vad synd att du inte kunde ha ringen! Men den ska nog allt få sig en ägare:) så generöst av dig att skänka till någon i bloggfamiljen! vackra färger som piggar upp! Tjocka fingrar har jag nog ej, skulle tippa på att den ej passar mig! Men den ska nog hitta sin ägare och pryda dennes fingrar!
Kram ES

30 Fröken T:

skriven

Hejsan Es!

Trist att du inte kunde ha den, den är fin. Jag har långa ganska smala fingrar men kanske kan man tryck ihop den lite blir mindre? Så att stenarna möts lite mer? Om du tycker att det är ok så tävlar jag i sånt fall, annars önskar jag ett super stort grattis till den som vinner den.

Ha en fin kväll!

Blessings
T.N

31 Mickan:

skriven

Åh så fin ring, jag är gärna med och tävlar:)kram

32 mormor:):

skriven

Så underbart generös du är Es! Jamen vilken härlig ring, älskar skarpa färger...lite "zigenarhäxa" över den :).
Jag behöver verkligen byta ut mina ringar på långfingrarna som jag inte fått loss på mååånga år. Kan klippa upp den ene lätt men har inte hittat nån som passat mig..
Denna kanske gör det :)

Kram !


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: