Wild night....

Jag och en kompis  var på väldig stort hotell.

På  kvällen skulle vi  på fest och hade finklädena med oss.

Jag gick ut en stund… minns inte  vad jag skulle men när jag sedan skulle in igen hade jag ingen aning genom vilken dörr.

Hoteller var alltså  fett stort och alla dörrar såg likadana ut. Det fanns inga numer på dem. Så jag tänkte att okey.. jag får väl vänta till det kommer någon.. att  fråga…

 

Plötsligt blir det liv och rörelse på hotellet – som befinner sig i anlutning till ett handikappanpassad tivoli. Nån kommer in i  vår hall.. vi hade typ en hel svit och  en man lägger  en skrikande unge på soffan… jag far dit och ser ett väldigt fult barn med ögonen liksom vända ut och in och BARA ett huvud.. ingen kropp alls…. och barnets pappa säger att sonens absolut vill vara med mig.

 

Men bara ett litet ögonblick, säger jag… och ungen hoppar upp i nån lustig kostym som gör att den kan hoppa runt och röra sig fritt. Och det var ju bra. 

Han hoppade fram till mig och klappade mig på kinden och vi pratade och allt var frid och dröjd. 

Men jag ska börja göra vid mig inför kvällen.. och hinner inte vara lektant .. så jag  ringer efter pappan.. som dröjer och plötslig bir ungen riktigt elak.. han spottar på mig och biter   mig för även om han saknar mycket annat så har han rejäla tänder.

 

Så blir festen inställd.. och istället festar vi i min hotellsvit.. hög musik, drinkar, somliga dansar, några snortar gud vet vad… min  nuvarande vän är med.. och jag skymtar  mammas döda fd särbo i vimlet.. jag ser  Stellan Skarsgård som dansar en het dans med Gudrun Schyman…. Och en le rälig unge från barndomen stolpar omkring på klumpfot som han fått  av universum som straff för sin lehet.

 

Tiggerskan utanför min Icabutik envisas med att dansa poldance  och hon är väldigt vågad och avklädd för att vara en  korpulent dam i 70 års åldern.

Massa kända och okända rör sig runt varann.

Ett enormt fyrverkeri över himlen och vi trängs på den rejäla balkongen.. där finns drinkar står uppställda på ett bord och där står ingen mindre än  MUSSE PIGG och häller i sig ur en stor rosa rink. Det är när Musse  rent till sig vrålar:  FESTA FESTA FESTA… som jag inser att herregud jag drömmer.

 

Det här är en dröm, såklart. 

Jag började slå mig själv på  kinderna, jag nöp  mig på  armarna och Stellan Skarsgård bet mig i skinkan… jag kunde märka att jag var på väg ut ur drömmen.. men det funkade inte riktigt. Poff så var jag tillbaka.

  Det tog många försök innan jag  vaknade på  soffan utanför hotellet. 

Och det var värsta var att där var jag så trött så jag somnade om och hamnade i exakt samma dröm… den började från början och avvek inte ett tum från manus…. till sist vaknade jag.. bara för att somna om och leva allt exakt på samma vis igen…. 3 eller 4 gånger hände detta och jag hade full panik. Allt jag ville var att vakna ordentligt.

 

Och det gör jag till slut. 

Jag sätter mig upp där på soffan utanför hotellet  och märker att det blivit sent.

Mot mig hoppar en..... hallå... huvudfoting  … och jag tänker att herregud, finns det verkligen sådana på riktigt ?   Min kompis ropar på mig och jag hittar rätt. Så jag byter om till festen… och då får vi ett besked.. att festen är inställd och min kompis ropar käckt:  Men det är ingen fara, jag bjöd hem alla hit istället.

Direkt  en gruvlig panik. Nu vet jag inte var jag hör hemma länge.

Jag har vaknat från en dröm i drömmen !!  Hur många drömmar & verkligheter  finns det ?
Kommer jag någonsin att hitta rätt ?

 

Sen vaknar jag hemma i min egen säng.. det är ljus ute.. datorn står på sängen en bit bort… och jag undrar om jag kanske sovit hela  natten sådär… men det har jag inte. Dock 2 timmar, i går eftermiddags !

Som det kan bli !!

 

Men att  veta att man drömmer och inte kan vakna är räligt.. och sen lättnaden när man äntligen vaknar.. och så vaknar man till en ANNAN dröm…. har jag aldrig varit med om förut... tänk att hjärnan kan jobba så invecklat när man sover,,,

 

Kram & kärlek

1 Nettan:

skriven

Jag undrar om jag blir kvar på min nuvarande arbetsplats, den jag har på dagtid? Kommer jag att lämna den för något annat. Det är tufft men ändå inte.

Har även pågång en annan arbetsplats med mitt fritidsintresse och jag undrar om det endast blir kvällsjobb där.

Tack!
Kram

2 Tanten:

skriven

Ja, jösses haha, det kan man kalla en dröm och tur att det bara VAR en dröm.

Fredag och helg framför en. Ha det gott alla.

Kram

3 Cajsa:

skriven

Hej

Har funderat lite fram och tillbaka, är han svartsjuk eller vad är det frågan om ?
Han rotar mycket i mitt förflutna och i mina sociala medier för att få reda på allt om mig och vad jag gjort. Han har blivit rejält bränd och lurad innan mig och klart det sätter sina spår.

Jag älskar denna man överallt annat men är osäker på hans känslor för mig nu.

Kram C

Svar: Antingen bestämmer han sig för att ha tillit.. och lyssnar på det du säger eller så går det överstyr med has rotande och detta ska du inte acceptera.. kram
Esmaralda

4 Helena Ir:

skriven

Det var en tuff dröm du haft,,måste känts lång som en arbetsdag! Tänk vilket minne du har från den..hjärnan kan verkligen jobba under sömn.

Själv drömde jag på morgonsidan att jag flyttat in i ett stort hus,när jag gick till matsalen fick jag veta att i mitt boende ingick en tjänst som föreståndare för ett boende för utvecklingsstörda. Jag försökte tala om att det måste vara ett misstag för jag måste även hinna med mina studier på KTH. Jag minns att jag satte folk i arbete och t.o.m delade ut blommor till den som hade det övervakande ansvaret för varje avdelning..Och sedan vaknade jag..undrar om den har någon betydelse..eller bara en vanlig dröm?

Ha en bra fredag idag.
Kram :)

5 Kiara:

skriven

Hej igen Es!
Det jag undrade mer var om jag vet vem romansen eller flirten är? Känner jag dom sedan innan eller är dom främlingar för mig båda två? Kan du se något om det? Eller var detta inget du kunde se? Tusen tacksam för svar! Kram Kiara ❤

6 Skorpan:

skriven

Ja vart kommer allt ifrån? Okej att vissa saker som hänt under dagen kan poppa upp i drömmen, men inte allt, o allt är väl inte budskap till oss heller? Fast endel drömmar är ju så sköna... Det var en fartfylld dröm som heter duga Es :).

Talko ikväll o sen hem o sova, antar jag. I morgon blir det teatergala med treräters middag o dans efteråt, wow, o nu undrar jag om det där sexet du spåde är jätenära nu? I morgon lär jag träffa en hel del folk o jag tror ju att chansen finns ;). Eller så är jag så f*ns sur att ingen vill ta i mig med tång ens... Nä :), det ska jag väl ändå inte vara.

Fredag, så skönt, o förhoppningsvis mer än en vecka ensam, om nu exet går med på lite annat arrangemang än det normala vecka-vecka?

Ha det gott!
Kram Skorpan

Svar: Härligt med teatergala.....och sex kan dyka upp varsomhelst i höst ..... kram )
Esmaralda

7 h:

skriven

Hej!
Tänker J.A någo på mig? Finns intresse?
Kram!

Svar: Inget stort intresse nej, kram :)
Esmaralda

8 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Herregud vilken dröm! Biten av Stellan Skaragård i skinkan till på köpet. Om det hade varit hans ena son Alexander så hade jag gillat det. Fniss! 😂

Mina föräldrar har bestämt sig för en fjärde hund och jag undrar om den blir en tik? blir det även en tigrerad som dom vill ha eller får dom ta en annan valp? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

Svar: Det se ut som om de får en valp som de inte riktigt tänkt sig... men vad/hur och varför kan jag inte se.. kram :)
Esmaralda

9 F:

skriven

Godmorgon det kan inte vara roligt o drömma samma dröm flera gånger, vad betyder drömmen om jag var gravid o förlöstes i drömmen??

10 F.u:

skriven

Mådde så dåligt igår med smärta i ryggslutet och magen var dålig, kan du se vad det är?

11 Dunegull:

skriven

Pengarna börjar verkligen sina nu, =(
Ser du några mer pengar komma in den närmaste tiden förutom lönen?
Trevlig Helg!

12 Lilly :

skriven

Undrar om du ser mig studera iframtiden

Svar: ja det gör jag.. kram :)
Esmaralda

13 Misstjejen:

skriven

Hej

Undrar om det är bra idé att berätta min känslor för honom. Kom det fortfarande samma som förut med relation ?

Känns behöver gör det att var ärlig. Så ska jag hitta en bra ställe att kunde tala om det?

Ha det bra
Misstjejen

Svar: Ja tala om det... annars tror jag att du ångrar dig.. kram :)
Esmaralda

14 <3:

skriven

Vilka drömmar kära Es.
Kommer jag och U L mötas igen ?
Kram

15 AnnaK:

skriven

Ja jösses vilken dröm! Jobbigt när man inte kan vakna. Brukar bli så för mig när jag somnar för tungt på eftermiddagen typ. Tror jag vaknar men har bara hamnat i en annan dröm där jag är "vaken". Mycket frustrerande 😜

Tack för svar igår!

Kram 😊

16 Cajsa:

skriven

Hej

känns som han känslor svalnar av för mig nu, han är bara deppig.

Älskar han mig ? vill han att vi ska försöka igen ?

Kram

17 Pöm:

skriven

Hej.

Ska jag sluta söka? Det är kul att kolla runt men ger inte så mycket..
Kommer någon att ramla på mig?

18 Anonym:

skriven


Kära Es!
Dina råd brukar stämma!
Har börjat umgås med en man på ett djupare plan. Vi har känt varann sen 2009. Vi har inte gjort ngt fysiskt än, vi tar det väldigt lugnt. Det känns bra o vi passar bra ihop. En kanon kille! Det enda som skrämmer mig är hans ex: En girig psykopat som ständigt bråkar o kräver mer o mer pengar. Dom har en 3 åring ihop. Han tar sitt ansvar o bidrar m mer än han borde. Jag är rädd att hon kommer förstöra/gå över lik för att få honom tillbaka om hon får reda på att vi har fördjupat våran kontakt. Hon har kontaktat mig tidigare. Enligt honom vet hon om våran kontakt.
Kan du ge något klokt råd i detta?

Stor kram
Anna

Svar: I detta måste du och mannen ha samma förhållningssätt... och det är han som måste sätta tydliga gränser gentemot sitt ex.. kram :)
Esmaralda

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Hujedamej vilken dröm ...läskig...jag hörde ngn säga mitt namn högt i morse i mitt imellan vakenheten...kanske min guide.. en varning ?..kände inte igen rösten.

Tack för svar igår om grannkärringen...hon tar all energi just nu ...är nog en psykopat i stora mått och precis som du sa hon "föder sig" på detta bråk

Ha nu en ljuvlig Fredag

Kram Anki med flock

20 Linnean 🌸:

skriven

Men usch, vilken läskig dröm du har haft! Skönt att vakna och inse att det var just en...dröm!
Minns inte mina drömmar, bara om jag somnar om på morgonkvisten. Gjorde jag i morse och såg samma ansikte som i healingen, tror jag. Sen var det min granne som gick på taken och hoppade ner...landade leende på fötterna. Jag och nån mer tvättade oss i en pool! Knäppt! Sen var jag ute och "gick" liggande i en säng invirad i badlakan m en karl. Vet inte vem! Men jag tyckte det var obehagligt att inte vara påklädd! Knäppt som fan!
Dags att göra lite nytta nu, eller inte! Man kan ju bara tat lugnt åxå. Tar lite kaffe till och grunnar på alternativen 😉 Ha det gött!
Kram.../Linnean 🌸

21 Queen:

skriven



finns det något roligt och spännande på väg in i mitt liv du kan berätta om... kram

22 Kiara:

skriven

Hej igen Es!
Det jag undrade mer var om jag vet vem romansen eller flirten är? Känner jag dom sedan innan eller är dom främlingar för mig båda två? Kan du se något om det? Eller var detta inget du kunde se? Tusen tacksam för svar! Kram Kiara ❤

23 Kiara:

skriven

Hej igen Es!
Det jag undrade mer var om jag vet vem romansen eller flirten är? Känner jag dom sedan innan eller är dom främlingar för mig båda två? Kan du se något om det? Eller var detta inget du kunde se? Tusen tacksam för svar! Kram Kiara ❤

24 Sheri:

skriven

Hej Esmaralda, behöver verkligen hjälp!

Har blivit erbjuden en ny tjänst men har ju mitt vikariat just nu. Ser du om det löser sig så att jag påbörjar det nya arbetet inom några månader eller ser det ut att jag blir tvungen att vara kvar tills vikariatet tagit slut?

Hälsningar
Shirin

25 Sindri:

skriven

Hej! Jag velar fram å tillbaka hela tiden... Göra slut eller stanna, göra slut eller stanna. Gjorde slut för några månader sen men ångrade mig. Det som var problemet då är bättre nu. Men istället har det dykt upp annat. Han låter fortfarande mig betala hela boendet. Och ingen närhet på snart 9 (!) veckor. Nu minns jag inte hur man gör längre. Och tror inte att jag vill längre. Tror han tycker om mig, men att problemet är att han inte kan ta initiativ. Och det gör mig galen. Jag orkar inte vara den som hittar på eller "bestämmer" jämt. Samtidigt är han så snäll och fixar här hemma så det är ju rätt praktiskt och trevligt att ha honom här. Ja det ser ju helt idiotiskt ut när jag skriver ner det? Visst verkar det som det är dags att göra slut? Eller ska jag försöka ett tag till? Åååååå jag blir knäpp av det här :(. Kram / Sindri

26 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda,

Jag börjar få lite av min ångest nu som jag tyvärr alltid får innan jag ska sätta mig på ett flyg. jag får panik och tänker på det i veckor och gråter m.m Hittils har jag alltid rest med familjen eller min man (kan alltså då gråta mot deras axlar.) men nu den 19 oktober ska vi till Malmö med mitt jobb, mina kollegor. De alla vet min flygrädsla, men tror inte de riktigt förstår hur grov rädslan verkligen är, även om jag är bekväm med dem och de är underbara vill jag ju visa mig lite lugn framför dem och inte börja gråta m.m som jag alltid gör..

Snälla Esmaralda, vi åker dit 19 oktober och hem 21 oktober, vad ser du? kommer det gå bra? inga olyckor? är så himla rädd :(

kram


Svar: Flygresan på båda håll går fint.. det kommer inte att ske några olyckor... bara ta det lugnt och andas djupt.. kram :)
Esmaralda

27 Helena Ir:

skriven

Din dröm är som filmen.."måndag hela veckan"

Svar: :)
Esmaralda

28 Smöla:

skriven

Kan du va snäll å svara mig på mejlen... Är de lång väntetid på seans?

Svar: Nu bör du ha fått svar. När jag är inne i en period med seanser så kan det dröja några dagar innan jag öppnar min mail... jag vill helt enkelt inte bli störd under en sådan period.. kram :)
Esmaralda

29 Pia1:

skriven

Haha, känner igen det där... Måste vart nåt in the air tonight. Igår trampade en cykel lite för sig själv i ögonvrån och jag började vackla i om jag är frisk i huvudet. Kunde sen inte somna. Tänk om jag trots allt är galen. Min hjärna bara spelar kroppen elaka spratt? Alla kommer säga samma sak. Kan höra det eka. Det är psykiskt... Jag vet innerst inne att det inte är så. Men orden jagar mig och prövar min styrka.

30 Lotta:

skriven

Hua, vilken dröm du hade 😳. Både läskigt och spännande.

Undrar...jag har tappat livsgnistan. Inget är kul. Jag är inte nere. Jag är under :(. Vänder det detta året. Händer något kul snart. Är orolig för jag orkar liksom inte att hålla humöret uppe.

L

Svar: Sätt dig ner och skriv upp tre punkter... punkter på sådant du vill göra som ger dig glädje men som du av någon anledning dragit dig för. Nu är det dax att leva dessa drömmar och de för gott med sig.. kram :)
Esmaralda

31 Litet Hopp:

skriven

Undrar om du kan se om min ex bästis alls vill prata med mig? Eller har hon helt gått vidare? Jag känner mig redo att prata med henne, och reda ut våra problem, men jag vill inte ta kontakt om hon inte är intresserad, om hon vill bli helt lämnad ifred så vill jag inte störa! Jag saknar henne, vi var bästisar i 7 år, sen unga, och jag klantade till det rejält och en sak ledde till det andra..
Allt bara för att jag var överkänslig!
Undrar helt enkelt bara om hon alls vill veta av mig mer, och kommer hon initiera kontakt eller kommer vi, på något sätt, kunna reda ut allt snart? Jag vet att vi båda stör oss på varandras närvaro, fast vi aldrig pratar. (Kan inte ta kontakt med henne bara sådär för jag vill hemskt gärna respektera hennes gränser, vill inte vara jobbig och påträngande. Väntar bara på något tecken att hon skulle vilja prata/vara redo, saknar henne väldigt mycket.)
Hon var min enda riktiga vän, och jag tvekar på att det kommer komma nån ny in i mitt liv, så jag kommer nog förbli ensam utan henne isåfall. Vill bara veta om det är hopplöst och om jag borde gå vidare..
Kram!!

Svar: Skriv till henne och berätta precis vad du känner och ta på dig det som är ditt fel... och tala om hur mycket du saknar henne i ditt liv... det finns en god chans att hon svarar.. kram :)
Esmaralda

32 Mim:

skriven

Hej! Jag har sån oro i kroppen. Bör jag oroa mig för något eller blir det bättre snart??

kram

Svar: Det blir bättre... kram :)
Esmaralda

33 Cissi33:

skriven

Aldrig varit med om det! Men låter läskigt.

Finns en kille på mitt jobb som är väldigt trevlig och jag gillar. Men var inte förrän igår när han gick förbi och nuddade mig som det rös till (inte rös som negativt). Kände han samma sak?

Trevlig helg!

Kram!

34 Michaela:

skriven

Jissus vilken dröm!
Till helgen önskar jag mig en snygg och trevlig man som kunde pyssla om mig lite. Det sker ju inte men drömma kan man 😜

Svar: MG säger att det är bara ut och jaga.. kram :)
Esmaralda

35 Mikaela:

skriven

Hej E! <3

Tänkte fråga dig en sak... könner ingen närvaro av min mamma! Besöker hon mig något ? Varför lämnade hon mig? Vad har jag gjort för ont i mitt liv att förtjäna detta ? Hur kan man göra så mot sitt barn ? Känner mig övergiven:( vet du något spesifikt tecken hon gett mig som jag ibte förstått? Hon kanske kan säga dig något ? Hon vet att jag brukar skriva till dig ibland när hon fortfarande levde,,, vi va med på en stor healing ... synd bara att den inte hjälpte henne så pass att hon kunnat stanna hos mig tills det var dags på riktigt. Än så här... när man väljer själv :( mitt hjärta är sönder

Mikaela

Svar: Din mamma besöker dig.. hon tittar till dig så ofta... men hon är försiktig i sina besök för hon vill inte skrämma dig.. hon vill dig allt gott som tänkas kan.. i jordelivet orkade hon inte mer och det är hon så ledsen för... hon önskar att hon haft er ork för det sista hon ville var ju att gör dig ledsen... stor styrkekram
Esmaralda

36 Äventyraren:

skriven

Puh, svettigt att bara läsa om...

Vinkar lite extra från kommentarsfältet idag. Höst förknippas i min mening med myskvällar och friska promenader. Finns det möjlighet att de delas med någon speciell i år, eller vad får du till dig i kärleksväg för lilla mig nu i det närmaste?

Stora helgkramen på er! :-)


37 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har börjat fått ont i kroppen, vet inte om det är i muskler, är det något allvarligare?
Kram

38 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Kontaktar han mig igen? Eller tror du att vi är ganska klara såhär?
Kram

39 Jossan :

skriven

Jahapp, först tandläkaren ö check av tand. Där efter jobb. Asså det är kaose... Ska operera bort min visdomstand den 26/10 3 dagar efter min födelsedag.

Ikväll blir det lägenhetsvisning 👍

Kommer jag bli förlängd på detta jobbat?

Kram

40 Shirin:

skriven

Hej Esmaralda! Det finns en ny tjänst ute som jag är intresserad av och även blivit rekommenderad. Ser du hur stor chansen är att jag får tjänsten? Vad ser du kring mitt arbetsliv under närmaste året?

otroligt tacksam för svar. :) kramar

41 shirin:

skriven

Hej Esmaralda! Det finns en ny tjänst ute som jag är intresserad av och även blivit rekommenderad. Ser du hur stor chansen är att jag får tjänsten? Vad ser du kring mitt arbetsliv under närmaste året?

otroligt tacksam för svar. :) kramar

Svar: Runt 60-65 % att du får tjänsten så sök.. kram :)
Esmaralda

42 Pia1:

skriven

Mikaela. Det är det värsta man kan vara med om förutom att förlora sitt barn. Vill bara säga att jag känner så med dig och sliter med samma själv efter att det hände i våras. Önskar dig stor styrka och ljus i ditt liv.

43 Lizze:

skriven

Hej Es! vad faller jag för hos min nästa pojkvän?
kram

44 Tanten:

skriven

Mikaela, STOR KRAM.

45 Ljuset i tunneln..:

skriven

Hej Es

kan du se någon ljusning.. i min ekonomi Es:(?

46 Lizette:

skriven

Hej:)
Häftig men jobbig dröm, hihi ;) drömmar kan vara riktigt konstiga ibland o man undrar hur sinnet kan få ihop det ibland..
Ser du något romantiskt runt hörnet? Längtar så efter kärlek❤️
Kram

Svar: Ja, har du ögonen med dig så dyker något upp snart även om det är av den mer tillfälliga sorten.. kram :)
Esmaralda

47 Skorpan:

skriven

Varsom helst kan sexet dyka upp? Hade varit jäkla kallt och göra det ute idag ;0. Nej jag vet att det inte var det du menade Es. Så många karlar på gång där, inte konstigt eftersom det var vår fotbollshall som skulle upp. Månne de som kommer i morgon blåser upp den. Hoppas de har bra lungor ;), det har inte jag. ..

Nu har jag öppnat min röda och ska avnjuta det. Aah vilken lycka... O sjukhusbesöket gick bra, so far so good...

Kram Skorpan

48 Skyddsänglar:

skriven

Hej

Har min skyddsängel något att meddela mig?
kram

49 Betty:

skriven

Hej
Är kärleken på väg?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: