Agnes, you are not alone....

Jag ser att  varuhuset Debenhamns har gjort en undersökning – som visar att män över 55 inte är attraktiva. Det går nån slags magisk gräns vid 55 år.

Sen finns det förstås ett och annat guldkorn… men de är inte lätta att hitta

Värst av allt  och som ger kvinnor rysningar är män över 55 som har högt uppdragna byxor, basebollkepsar, sandaler med strumpor i  och t-shirtar med reklamtryck.

Däremot gillas män som  klär sig  klassigt.. i snygga kavajer… en skinnjacka och ungdomliga solglasögon.  Bara för att man är morfar måste man inte alla lägen  bete sig som en sådan.

 

 

Det har forskats om kvinnor också. Och här går en deadline vid 45 år. Mon Dieu !!

Nånstans mellan 45- 50 upphör kvinnan att ses som ett sexuellt objekt för män… och hon blir inte sedd eftersom hon enligt samhällets normer inte längre är ung och attraktiv.   Jaha, det är nästan så man kräks ju !

Men det är ju så bilden av kvinnan är skapad – bara se på reklamen omkring dig !

Sexiga unga kvinnor i tighta jeans gör reklam .. och de som är äldre får göra reklam för diskmedel och anti-rynk-krämer.

 

 

En kvinna som tar plats blir kallad klimakteriehagga  och bitch.

Och en kvinna som inte  tar plats – blir osynlig.

Helt  krasst är det alltså så att en kvinnas värde sjunker när hon inte motsvarar dagens skönhetsideal.

Och ve den kvinna i 50 års åldern som klär sig för ungdomligt. Dom  älskar andra kvinnor att snacka skit om 

Sen har feromoner sin betydelse också.

 

 

Feromoner – ämnen som kan förmedla sexuell information – är mycket utbredda i djurvärlden, och vissa forskningsresultat tyder på att människor också använder dem omedvetet

Kanske är det så att vi kvinnor över 50 ska börja använda feromonparfym ?

Går man in på  coolstuff.se  där man kan handla feromonerna så kan  man också läsa recensioner   av de som prövat.. och nån har ett helsicke att bli av med svansen av karlar som hänger efter henne. Tro det  ?

 

 

Nån som prövat ?

 

 

Jag har en klok väninna som är singel – men ofta utbjuden och omsvärmad. Hon är 66 år.

  Hennes knep är  framförhållning.

Hon vet vilken typ av karlar hon gillar.. och söker sig dit där de finns. 

På dansgolvet är hon paria men  i jaktlaget är hon prinsessa.   Hon går på veteranbilsrally… där har hon hittat en och annan medelålders boytoy… hon har gått en kurs i knivkastning… hon  fiskar.... spelar biljard…  och karlarna kan ju gå en kurs i att göra batik eller stöpa ljus … då blir de garanterat enda mannen i flocken.

 

 

Kram & kärlek

P.s. Mamma är här på besök  och meddelar att för två  år sedan när hon var 81  träffade hon en jämngammal man som kör motorcykel och seglar… har massa hästar och älskar gå på  stökiga jazzklubbar .. precis som hon. De träffas fortfarande och har jättekul tillsammans.

1 55:

skriven

Jaa intressant. Känner du om jag får vänta flera år till innan min själsfrände kommer. Det ska visst kunna hända närsomhelst. Men inget händer.

2 Hemliga H:

skriven

Det jag skrev till honom sist? Hur tog han det? ... Nyfiken tjej kram

3 AnnaK:

skriven

Jahapp....det var ju upplyftande läsning ;) Inte så många attraktiva år kvar......har bara några dagar kvar innan jag fyller 40. Det där braiga sexet du såg måste skynda sig att infinna sig innan bäst före datum har gått ut ;)

Nåväl....skönt med fredag iaf :)

Kram :)

Svar: Nu ska man inte lita på sån skit som man läser..... jag har haft massor av bra sex när jag var singel och runt de 50... så det så.. kram :)
Esmaralda

4 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
På söndag åker jag hem igen. Ser du om flygresan går bra?
Tack!

Svar: Japp den går hur bra som helst.. kram :)
Esmaralda

5 .....Tesa....:

skriven

Hejj Es!! Är han Shimal den rätta mannen för mig?kram

6 Varis:

skriven

God morgon!

Mkt intressant läsning. Jag tycker att äldre kvinnor och män ofta är attraktiva, vackra. De är också attraktivt med personer som lärt känna sig själv som har liverfarenhet.
Sen ska man alltid kunna klä sig såsom man önskar, hur det än är. Jag personligen tycker det är härligt.

Mysigt att din mamma träffat någon att förgylla tiden med.

Trevlig helg allesamman!
Kram

Svar: Absolut.. man ska klä sig precis som man vill och känner för...kram :)
Esmaralda

7 Skorpan:

skriven

Ja då har man fått veta det varför det är så trögt på karlafronten, bäst före datum har gått ut ;). Inget att göra åt den saken, antar jag. Får leva ensam resten av mitt liv då...

Mina kommentarer försvann igår, någon som vill säga mig något? Att jag inte ska vara här? En blåmes satt igår bredvid min trappa och var inte ett dugg rädd fastän jag stod där bredvid.

Vaknade till en härlig dröm där jag satt med mina ben i famnen på en karl där vi satt framför en bus. Före det hade han förstört min ugnsform genom svetsningeleller nåt...

Fredag hurraa. Hoppas det händer något utöver det vanliga :).
Kram Skorpan

Svar: Märkligt med försvunna kommentarer !! Jag okeyade sent igår....så kanske ditt meddelande kom med då ? Jag säger omigen för det viktigt.. att jag okeyar allt.. förutom spam från sexsajter... ha en god fredag... kram :)
Esmaralda

8 h:

skriven

Hej!
Blev han glad när han fick mitt medelande?
Kommer han skicka någo mer?
Kram!

9 Helena Ir:

skriven

God morgon..din mamma är en förebild i att det faktiskt går att träffa en man,som delar ens intressen. Old boys finns det där jag tränar,så där närmare 70 år..en av dem ville bjuda med mig på en båttur till hans sommarstuga..men det är inte riktigt män i min ålder..inte ännu :) Jag känner mig inte så pessimistisk vad det gäller män..och ålder,för då borde jag vara utraderad..men visst ska man vara ung för att räknas i samhället,på flera sätt. Däremot glömmer jag ibland bort, att även jag bara har något år till 60. Jag önskar därför att jag ska vara stolt över min ålder,för varje år jag får hänga med..för alternativet är för mig inget val :)

Längtar ihjäl mig efter barnbarn..blivit ditbjuden,men det kolliderar med träff med väninna och en eventuell fest. Just på den festen,kanske det finns en trevlig herre,i min ålder :) så varje tillfälle bör tas i akt :)..jag velar..ändå!
Jag har lovat..gillar inte att svika..ibland blir det såhär..och ibland..är det så in i döden trist.
Mina problem är väl inte så stora,ändå?

Kram :) och hälsa till din pigga mamma..


Svar: Nej, det är ju roligt om folk drar i en från olika håll och man kan välja mellan skojigheter :) Hälsningen ska ges till mamma när hon vaknar... vid 10 tiden... så äter vi frukost.. kram :)
Esmaralda

10 <3:

skriven

Så härligt för din söta mamma med den jämngamla mannen som kör motorcykel. Ser du om det löser sig med skolan efter höstlovet kanske inte är dit ändå jag ska igen kära Es ?Men tror min rektor är nöjd ned mig. Ser du mig jobba med det jag vill i framtiden. Något råd och ge mig så jag kommer dit vad jag ska tänka på.
Kram

Svar: Du ska inte bry dig så mycket om andra och vad de tycker.. du ska känna inom dig och göra precis det du vill göra... då blir det bäst....kram :)
Esmaralda

11 Helena:

skriven

Inte lätt att vara människa😄
Vad känner J för mej?
Blir det vi i framtiden?

12 F:

skriven

Godmorgon känsligt ämne angående ålder, fick en fin komplimang om att de trodde jag var 28 år fast jag precis fyllt 38 år 😂😂 men det är ju bara en siffra trots allt, min dröm är att kunna få en utbildning så jag kan arbeta med det jag vill, ser du mig uppnå detta ❤️

Svar: ja absolut, det ser jag.. you go girl.. kram :)
Esmaralda

13 Queen:

skriven

Är orolig för min vännina som hat det jobbigt, kommer det lösa sig för henne kram

14 Cline:

skriven

Ååå jag får ju världens åldersnoja nu 😁😁😩😢..
Fyllde precis 38..
Förbi snart då alltså 😒..
Jag har en liten liten önskan om en liten sladdis men mina barn är 11 och 13 , ser du om det ändå blir så eller ska jag njuta av dom barn jag har och ge dom all min tid och uppmärksamhet ??
Kram och trevlig helg 💞

Svar: Svårt att se.... men jag får en känsla av att du nöjer dig med de barn du har och går vidare till en ny epok i livet istället... kram :)
Esmaralda

15 Bolla:

skriven

45 år! Herregud, jeg jeg begynner å få dårlig tid😲

Så lenge man har glimt i øyet og godt humør så ser man jo ofte yngre ut enn man er. Mennesker som er bitre på alt og alle er vel ikke det mest attraktive uansett alder🤔😏 Man velger litt selv hvordan man vil bli oppfattet.

Es, ser du hva mannen fra Vegvesenet tenker om meg? Begynner å lure på om han faktisk VIL at jeg skal ta kontakt😁Om ikke så er han utrolig hyggelig serviceminded 😊

Ha en fin dag!
Klem Bolla 😊

Svar: ja humor har jag alltid trott på... den kan sätta sprätt på den tråkigaste sällskap och den kan få en gumma på 60 att bli attraktiv :) mannen tycker just så... att du är söt och attraktiv.. kram :)
Esmaralda

16 Solstjärnan:

skriven

Hej

Jaa ni,det finns ju de män som vill påstå att bäst före datum gått ut efter 40 och att det inte finns något att se och drömma om i en kvinna när hon blir medelålders..

Bullshitt!!!!

Dessa män behöver väl först och främst börja med att se sig själv i spegeln.
Men tack och lov finns flera åsikter om detta.


Livserfarenhet.Lite (eller mycket) skönhets rynkor.
Våga vara sig själv.
Ha sin egen stil.
Uppleva att det är ok att förädras såväl kroppsligt som mentalt.
Leva,njut och ha roligt!
Att tycka om sig som man är med fel o brister.
Inte alltid så lätt förstås men..

Dessutom är det ju nu som många får chansen att vända blickarna till sig själv,sitt välmående efter de intensiva barnåren .


Många är utseende fixerade och ser inte den fina personligheten/personen under skalet.
Det är synd.Väldigt synd.

Du vet väl att du är värdefull
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du. 🌸🌸💕


Ez Blir den kommande förälskelsen kortvarig eller ..

Kram Solstjärnan 🌼🌼


Svar: Exakt som du säger ! Den kommande förälskelsen blir nog inte sååå lång.. kram :)
Esmaralda

17 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag är nästan lite kär i din mamma, vilken härlig människa hon verkar vara! Kan hon inte vara gästbloggare någon gång? Hon har säkert massor, både klokt och mer okloka, händelser att berätta om;)

Kram❤️

Svar: Ha ha ha,,, ja, det ska jag faktiskt be henne vara !! Kram :)
Esmaralda

18 Queen:

skriven

Provar igen... Är orolig för min vännina som hat det jobbigt, kommer det lösa sig för henne kram

19 Cissi33:

skriven

För första gången fick jag som en nervös känsla angående att lämna mitt jobb. Och det är för pengarnas skull. Snälla säg att jag gör rätt.... Kommer jag ha pengar så jag kan leva gott och ha det bra? Fast anställning till timanställd, vad har jag gjort! 😱
Det blev helt plötsligt verkligt.

Kram!

20 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Din mamma inspirerar ! Tänk att ha en vän i den åldern som både kör motorcykel och diggar !

Visst är åldern bara en siffra när man blir kär....däremot kan jag tycka att åldern börjar märkas i min kropp...och det ogillas !

Har fått mycket gjort denna vecka ! Så härligt med sensommarväder ! Du bor såå vackert ...vilken solnedgång !

Nu tar vi helg...Ha en härlig Fredag

Kram Anki med flock

21 Agnes:

skriven

Så är det...exakt...sex är det över ett år sedan jag hade...så varför alls existera?

Så när kvinnor har chans till sex, så skall de ta den...för helt plötsligt så anser ens omgivning att man är förbrukad...för allt...jobb, umgänge, män...bla-bla-bla...

Men detta är något som yngre människor inte tror existerar...tills de själva hamnar på den mänskliga gödselhögen!

Kaxigt och arrogant så anser de att just DE givetvis ALDRIG kommer tillhöra de som kommer att ses som biologiskt avfall...men vänta o se...snart är ni där...antingen blir ni utbytta, eller så blir ni förbigångna...

Nepp...livet är skit...helt enkelt...en gång, som typ 50-åring, så var jag kaxig...yrade om att karlar, ja, det finns det hur många som helst...nu vet jag, att det finns karlar i överflöd...men ingen som ens vill ta i mig med tång...för jag är för gammal...thats it...så, varför ens hänga kvar här?

Och som kvinna, varför truga män med att springa på en masa skit som är mansdominerat och inte ens är intressant?

Ha det bra!

22 AnnaK:

skriven

Ja, så sant att man inte ska lyssna till sånt! Men hoppas jag inte behöver vänta till jag är 50 iaf ;)

Kram :)

23 Mareli:

skriven

Hej!
Ser det fortfarande tveksamt ut mellan oss eller finns det nån chans?
Kram

24 Kiara:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om killen jag tänker på kommer bli svartsjuk när jag träffar romansen som du har förutsett? Eller bryr han sig inte? Får en känsla ibland att han är intresserad men jag kanske har fel? Tack i förhand! Kram Kiara ❤

25 Kiara:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om killen jag tänker på kommer bli svartsjuk när jag träffar romansen som du har förutsett? Eller bryr han sig inte? Får en känsla ibland att han är intresserad men jag kanske har fel? Tack i förhand! Kram Kiara ❤

26 Värdelös:

skriven

Hej!

Jag känner mig gammal, värdelös och arbetslös. Livet känns jävligt hopplöst. Ser ingen ljusning alls i min tillvaro. Finns det någon liten ljusglimt. kan du se någon Esmaralda??

kram

27 Chopper:

skriven

Ha ha hej es!! Vilken underhållning å kul läsning men sant 😊

Men man är ju inte äldre än man gör sig. Snart 50 å känner mig ändå fin å nöjd med min kropp 😊😊.

Å får åxo höra att jag inte ser så gammal ut 😊.

Dejtar dock på nätet å inte på krogen men känner att jag blir glad av det 😊.

Så undrar skriver men några är det någon som de kommer att bli något med?

Ha en fin dag alla ❤❤å en fredags puss på nosen till Mg

28 Skorpan:

skriven

Nej det var nog nån som ville knäppa mig på näsan gällande mitt kommenterande ;). Ser det ut som om min dator kommer att gå sönder Es? Den flimrar lite konstigt. .
Kram Skorpan

29 Linnean 🌸:

skriven

Hallå där!
Inte fan går det någon gräns vid 45, inte! Det är ju då det börjar 😜
Det finns en hel del yngre män som just vill ha en kvinna som är lite "äldre" Det som verkar skrämma bort män är de som börjar prata om barnanskaffnimg på andra dejten och ihopflyttning. Vilket yngre kvinnor kan ha en tendens att göra. Tror nog att det beror på hur man är till sättet. Gaggar man ur och är bitter och blänger kritiserande så är man verkligen inte attraktiv! Kan man le och vara som man är
så går det hem. Efter 40
Gaggade jag ur ett tag. Men sen åkte min man ut (12 år yngre iofs) och jag ändrade stil. Är
58 nu och har långt rött hår...åhh, det är
Opassande...enligt en del! Så fan heller! Har tighta jeans och blått nagellack, även svart då och då. Går i grova kängor, korta kjolar och varför inte urringat? Inte till överdrift men jag trivs ju i det! El "konstiga" klänningar (Ja, Tanten...du vet! 😉) som andra sätter i halsen av. Och männen dyker upp! De gillar allt det där men mest att man är i den här åldern och tar det lite lugnt och inte jagar äktenskap på stört. Min senaste är 14 år yngre och det kändes nästan liite mycket men han gillade det som var jag med valkar och annat. Mest mitt tänk. Känner även en man som var 50 år och hade ett hett sexförhållande med en kvinna som var närmare 80 år. Det ger ju hopp, eller hur?
Ha ha, har testat de där feromonerna men det var lika hett utan dem! Det är ju iaf ett bra sätt att tjäna pengar på! Men iaf...ju äldre jag har blivit ju fler flirtar har dykt upp. Tom skamlöst unga...men det finns ju gränser! Men man märker ju att när man pratar, skrattar och skämtar så dras männen till en. Men andra kvinnor blir apsura och anser att en kvinna i min åler bör gå klädd i grått och polotröjor och så där. Vilket jag ger blanka fan i!! Jag är
Tacksam för mitt röda hår och ganska glada humör och även om det dyker upp en massa karlar så inte har jag fallit så där suuuperpladask än. Och den siste är ju fan så komplicerad med sin sjuka. Men jag gillar ju det lite annorlunda. Må han dyka upp snart!
Iaf...män gillar äldre kvinnor! De som har lite bakom pannbenet. Sen att en del gubbar till sig till...det ÄR ju lite sorgligt! Men skrapa lite på ytan så kan det finnas en diamant där under!
Man ska alrig döma hunden efter håren!
Ut och le och ta ögonkontakt i dag! Kram...
/Linnean 🌸

Tror Skorpan nämnt nåt om försvunna inlägg (hann inte läsa inläggen) Ja, flera av mina har åxå försvunnit under veckan!

30 Lena:

skriven

När jag var runt 30 fick jag en vision där jag såg mig själv som gammal i grått hår och stickekofta. Jag var författare och satt och skrev i ett växthus på egen gård....jag tycker det är skönt att vara över 60 nu. Och nu är jag ju gråhårig! Är ju utbildad i klinisk sexologi och på -80talet började man upptäcka feromonerna och vi sniffade och sniffade på diverse doftprov. Problemet var dock att medan vissa gillade en doft tyckte andra att den var avskyvärd .... Tror nog säkraste sättet är att hålla sig hel och ren. Längtar efter att hitta min plats på jorden.... Åhh var är mitt växthus? Läste förslaget om att fin mamma skulle kunna skriva på bloggen-ja vilken underbart bra ide!!!!

31 Hönan:

skriven

Vad roligt att du skriver om detta, sitter och tentapluggar och läser lite om just det här. En liten kort och väldigt förenklad sammanfattning (detta gäller för långsiktiga förhållanden);
Män vill generellt ha attraktiva, yngre kvinnor då detta signalerar fertilitet.
Kvinnor vill generellt ha äldre män med status och som kan ge trygghet, då detta är viktigt vid eventuell avkomma.
Efter klimakteriet runt 40-50 som du skriver, så flyttas fokus från att själv reproducera sig, till att i stället hjälpa sina barn med deras avkommor och på så sätt hjälpa till och sprida sina gener vidare, vilket verkar vara målet med livet ^^
Gällande kortsiktiga förhållanden kan män tänka sig att i princip ligga med vem som helst, medan kvinnorna blir mycket mer petiga med hur attraktiv mannen är.

Sen håller jag fast vid att man skapar sitt egna liv och tycker därför att man kan strunta i ovanstående och i stället fokusera på att ha kul, vara sig själv och njuta av livet och så en dag står mannen där, när båda är redo, oavsett ålder, för så tror jag att livet och universum fungerar.

Tack för hjälpen tidigare, en liten putt satt minsann på sin plats. Tyvärr tenderar jag ju att vara lite tvetydig, så frågan är om han förstår att det fortfarande finns något extra från min sida?

Kram och trevlig helg på er :)

32 Skrållann:

skriven

Hej!
Gruppchef på ett privat älderboende, skulle det vara något för mig? Finns en tjänst att söka! Både att få vara med och leda men också vårda, det bästa av två världar;)

Kram❤️

33 Hemliga H:

skriven

Hej Es! Vad känner han för mig han som jag tänker på?
Kram

34 Mimma:

skriven

Älskar bloggen !
Jag är så orolig för hur min situation ska bli i framtiden.
Hur blir det med jobb, sjukskrivning, pension o "allt" ?
Jag försöker vända det till att se positivt på det, men det är svårt....
Kram från Mimma

35 IeIe:

skriven

Intressant.. Och man får ju vara lite slipad i sina taktiker att hitta de små guldkornen, precis som din väninna gjort. Och varför är ålder så himla viktigt egentligen? Är det bara jag som är trög eller dum men jag förstår inte vad det har för betydelse för alla beter sig ju inte som den gängse normen är specifikt för just den åldern dom är i och ålder säger ju inget om personen mer än just ålder. Och visst, vissa kanske är mer sjuka än andra osv och tvärtom men ja.. Ålder är fortfarande bara en siffra och säger då inte mig så mycket mer än så iaf..

Jag kan bara ta min släkting E som exempel. Hen är över 90år, bor själv i ett hus där själva bodelen är på övervåningen så för att ta sig ut och ner så krävs det att gå i trappan men det är inga problem för det är ju lite motion. Hen sköter om både sig själv samt hem utan nån hjälp mer än när det kommer till handling. Hen har såklart sina krämpor för sin ålder men överlag väldigt pigg och framåt. Skämtar och jobbar på med sitt. Klippa gräset? Inga problem, bara ta det lugnt med gräsklipparen? Odla grönsaker? Inga problem det heller eller favoriten.. Åka till fjällen och stugan samt plocka bär och vara ute i naturen så ja..


Hmm hmm.. Så universum vill alltså att jag bör sträcka på mig och se något, vad kan det tänkas betyda månntro? Jag och min tröghet.. Förstår mig inte alls på de tecken som ges alla gånger, om jag ens lägger märke till dom vill säga.. Funderar rent utav att beställa en ny seans för det känns som jag skulle behöva lite vägledning/stöd/svar på frågor/funderingar kring lite av allt möjligt.. Och jag vet inte vem annars jag skulle kunna vända mig till än just dig E.. För din rådgivning och det kan du hjälpa till med är något utöver det vanliga och inget man hittar så ofta om ens någonsin.. Plus att du verkar vara en sån varm och härlig person också som inte räds att säga vad du tycker och tänker, samt att du har en tendens att klä den ofta, obekväma sanningen i något konkret och vad en kan göra/tänka kring en ev. förändring, vilket iaf jag gillar och uppskattar väldigt mycket :)

Nåväl, dags för mig att avsluta och skutta vidare.. Ha nu en fin helg Es och alla andra vackra själar, njut och må väl samt var rädd om er <3

36 Miltons Mamma:

skriven

Hej 💖
Vågar knappt skriva.
I tisdags ringde soc. Individ och familj och sa att jag fått en anonym anmälan ang min son.Att han alltid är smutsig, att han luktar illa, att han aldrig får lagad mat, mm mm mm. Samma dag tog jag med sonen och hade möte med dem. Märkte direkt att en av dem inte var förtjust i mig.De intervjuade mig i enrum sedan min son. UTAN ATT FRÅGA MIG. Jag visste inte att man kan motsätta sig det. Han är.6 år, snart 7.

Denna granne hade sagt att Noah berättat att vi har larver som kryper omkring, att han aldrig får borsta tänderna, aldrig får mat, att det ligger bajs överallt.

Sonen brukar leka med denna persons barnbarn.

Soc ville komma hem samma dag. Sa att jag inte pallade det, orkade inte efter allt som hänt (dagen innan så fick vi ta bort sonens kanin pga testikeltumör) Ändå kom de.....knackade, ringde, ryckte i dörrhandtaget. En av hundarna som brukar skälla bara någon snuddar dörren bjäffade lamt ett par ggr.

Dagen efter upptäckte sonen att dörren var OLÅST. Ändå kunde de inte komma in dagen innan.

Innan vi flyttade in för 2 1/2år sedan så såg du en varning men inte vad. Jag kände att det skulle vara en granne. Tiden gick och vi blev bra vänner med de flesta grannar. Förra året gnällde någon att jag hade kanin.

I somras blev vi anklagade att sonen klottrat i hela tvättstugan. TROTS ATT HAN INTE VAR HEMMA!!!!

Detta anförtrodde jag till just denna granne. Samma sak till en annan person som jag anförtror mig åt... Hon svarade direkt att det inte är Inger som anmält. Jag sa att jag absolut inte skulle tro att Inger skulle göra så. Sonen och hennes barnbarn älskar varandra. Leker och har roligt. Jag har verkligen sagt att snälla kom till mig om det är något. Inga problem.

I somras när tvättstuga händelsen skedde frågade jag hör, och fick svar att det är någon som vill ha bort oss, inte för egen räkning utan för en närstående.

Jag tror nu att jag vet....Pratar alltid om den röda tråden.. och den lyser starkt som 17.

1)
Inger har gnällt förra året när hon såg mig ute med 2 kaniner.

2)Jag misstänker att det faktiskt är INGER själv som klottrat i tvättstugan. Det var så genomskinligt att ordföranden kom ned precis när jag hade tvättis och gick direkt till klottret och frågade om min son klottrat och att det minsann inte är någon gamling som gjort det.

3) Hon har anmält mig till soc anobymt TROTS att hon vet ang vårdnadstvist mm mm mm.

För min sons bästa säger soc. För egoistiska skäl säger jag.
Hon vill åt lägenheten så hennes dotter, sambo och barnbarn kan flytta dit.

Hjälp mig Es!

Ser du NÅGOT? Är mina farhågor sanna? Känns det som ovanstående
Och var vi beskyddare i och med att dörren tydligen var olåst men att de inte kom in? Vem? Milton är min skyddsängel. Var det han eller någon annan 😊
(Jag ringde dagen efter och de kom samma dag och har varit på hembesök)

Ska skrapa ihop pengar till en personlig seans för nu behöver jag det verkligen.

Kjam 💖

Svar: Ja det är för jävligt.. rent ut sagt... nu får du ha is i magen.. vara tillmötesgående mot soc.. och göra vad du kan för att ta din del i den här soppan som kommer att redas ut.. stor styrkekram
Esmaralda

37 Linda N:

skriven

Asch, kläder och smink, försköning och fix & trix i all ära.
Den viktigaste accessoar du kan bära med dig i alla väder är ditt leende.

Jaaa! Låt mormor gästblogga!
(Nån som kommer ihåg Christer i P3's kloka mormor som kom med råd till alla radiolyssnare? <3)

Kram och trevlig helg till alla i bloggfamiljen och en puss på nosen till MG.

38 Emma:

skriven

Ser du ett långvarigt och kärleksfullt förhållande mellan mig och mannen jag träffar idag?

39 R:

skriven

finns det någon som tittar lite extra på mig? kram

40 Michaela:

skriven

Det här går ju käpprätt åt helvete! Nyss varit hos läkaren igen och bytt antibiotika för spyr mm. Infektionsvärdet har stigit men de vet nu inte om det är njurbäckeninflammationeller någon magsjuka. Och jag är bara så orolig!

41 Fantasilös:

skriven

Saknar en person väldigt mycket.. Ses vi igen även fast vi inte har någon kontakt just nu?

Juste ska försöka komma på ett nytt namn här att kalla mig, vill ha ett unikt namn när jag kommenterar men det är inte så lätt när fantasin står stil! ;)

Kram och ha en fin helg!

42 Jossan :

skriven

Jahapp ingen lärare av mig inte.. Jag blev underkänd så 4 år bortkastat.. På måndag får jag veta hur der kommer gå..

Vad kommer hända? Kommer jag bli lärare? Eller vad kommer hända? Är så misslyckad.. Jag kan inte bli något..
Är krossad..
Kram..

43 G.H:

skriven

No offense, men såna där undersökningar ska man inte lyssna på!!! Utan köra sitt eget race precis som din mamma:)

Kram ☀️

44 Reggie:

skriven

Hej

Är något roligt på väg?
kram

45 Anna E:

skriven

Hej igen, huset som jag svarade på nu, kan det bli vårat? Vi står inte ut här.

46 Utomlands:

skriven

Hej Es!

Ser du någon resa för mig?
kram

47 Lizette :

skriven

Hejsan:)
Hihi, vilken upplyftande forskning.. Fyller 45 nästa år så jag får passa på å roa mig;);)
Förlåt att jag tjatar om kärleken, men kan du ge mig nån info?
Kram

48 Fjäril:

skriven

Ser du något roligt på väg in i mitt liv??

49 erika:

skriven

Hej! Ser du om jag i framtiden kommer att få barn?

50 Virrhönan:

skriven

Herreguuud får ju åldersnoja!! O jag som är nästan mitt i en ålderskris hihi.... måtte man inte bli isolerad när man blir äldre. Man skulle ha en mamma som din, vilken härlig människa. Ni kommer köra på med resor, fester o släktkalas o allt möjligt till 120 bast😀 Idag hade jag en bra dag, har fått höra att jag är omtyckt där jag jobbar, hoppas det stämmer. Dom verkar gilla mej iaf... dessutom sprang jag på den mystiska mannen som inte syns till på sistone, han verkade bli glad att se mej. Tror du vi kommer ses lite oftare? Saknar honom o våra små pratstunder. Hoppas ni får en trevlig helg allesammans. Kram

51 Estelle:

skriven

Hej Es

Händer det något nytt i höst?
kram

52 Dians:

skriven

Vilken tur att jag bara känner mig som 40 då😊
Fortfarande flyt😈


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: