Det lipas och gråts

Jag är den gråtmilda sorten.  Om ett luciatåg kommer i min närhet bölar  jag så tårarna sprutar… det går  inte att  hejda.  Eller när barn uppträder och gör nåt fint.. och inte minst egna  ungarna när dom var små. 

 

En gång skulle dottern spela  en rolig gubbe som drog vitsar och skojade och jag bara grinade och stod i.

Hon skämdes förskräckligt när jag satt där bland de andra föräldrarna i aulan  och snörvlade och hade glömt min näsduk o allt. ” Mamma, det var ju ROLIGT”  sa hon efteråt och la till att jag alltid  är så pinsam.

Och det ÄR jag  i sådana situationer. 

 

Eller när det var skolavslutning och sonen och några av hans kompisar skulle sjunga i kyrkan. De var  väl  7-8 år gamla. Observera att sonen inte har tillstymmelse till sångröst  - men inget fel på  självförtroendet.

Han tog ett steg framåt… lirkade loss micken och  tog i från tårna och sjöng solo och gjorde liksom  Michael  Jackson moves … aldrig varken förr eller senare har denna gamla kyrka skådad något liknande.  

Jag skrattade och grät om vartannat… tårarna skvalade…  och jag tror faktiskt jag kissade på mig lite också.  

 

Jag lipar  bara när jag blir  känslomässigt rörd.  Eller bara och bara, klart jag grinar när något tråkigt händer.   Kungen sa nyss att man blir mer lättrörd ju äldre man blir. Jag vet inte jag… tycker att jag alltid varit lite knas på det sättet.

En gång var min gamla hund, Kelpien Mimmi på utställning och vann en rosett.. och vad gjorde jag? Just det, lipade och stod i. 

 

Somliga gråter av rörelse när de gifter sig.. men inte jag… en gång gifte  jag mig i Norra Vrams gamla bykyrka.. det var sommar och blommor och blad..  tårögda och högtidliga släktingar.. och när Mendelssohns  bröllopsmarsch spelades upp och portarna öppnades fick  jag det mest gruvliga skrattanfall.

Jag bet tag i slöjan men det hjälpte inte.

Att jag inte dog på kudden… och att inte den stackars brudgummen dog av skam.  Ni ser… helt normal är jag inte !

 

 

Nu ska jag skriva seanser… sen måste jag kolla bland kläderna och fundera vad man packar ner i klädväg till  en kryssning.. säkert nåt som måste tvätts och strykas… så för en gångs skull ska jag inte  stuva ner kläderna i flygande fläng en halvtimma innan jag åker.... så det så...

 

Kram & kärlek

1 Bolla:

skriven

Er nok ganske lettrørt ja, men ikke like mye som deg 😂😁

Tror du jeg hører fra han igjen?

Ha en fin dag!

Klem Bolla 😊

2 Elisa:

skriven

Hej!
Har han varit otrogen eller sa han bara så?
Kram

3 Aino:

skriven

Känslor är bra! Men svår depression är tufft....känns som en avgörande dag idag....ska jag rekommendera min syster att byta medicin till litium?
Tacksam för råd!
Kram Aino

4 <3:

skriven

Så härligt och packa inför semestern. Packa ner några fin klänningar till middagen på kvällen. Tror många klär upp sig lite extra då. Brukar vara så på kryssningar.
Fick ett otrevligt och hotfult samtal igår från en killkompis nya fru. Behöver jag vara orolig. Bör jag polisanmäla det. Vi vet inte så mycket längre om honom och blev förvånad när hon ringde både en och fyra gånger. La på och la en spärr på numret. Får känslan att hon är zigenare kan det vara så....det var mycket otrevligt och blev rädd. Jag hoppas att det var något hon gjorde på fyllan igår så jag inte behöver blanda in polisen. Jag hoppas att min killkompis drar sig ur relationen med henne.
Kram
💜💜💜

5 Karin:

skriven

Hej Igen,

Fick svar av dig igår om att det är nog en kvinna i farten och nog vill förstöra mellan oss men du såg inte mer än så.
Men ser du om det är ett ex till min sambo kanske ?
hon har varit jobbig tidigare.
Det går rykten om att min sambo har ihop det med en annan och vi ska separera, men så är det absolut inte.
Eller man blir ju lite tveksam om han har någon mer han tycker om mer som vän, eller om det är ryktena bara som ställer till det för oss.

Kram
K

6 Susan :

skriven

Ibland e gränsen verkligen hårfin mellan skratt o gråt😂😩
Här skvalar tårarna om jag tittar på en romantisk film, då e det kanske tur att man e ensam o mågon slipper se rödgråtna ögon o rinnande mascara😱

Här måste det oxå börja packas, åker till Cypern nästa vecka ... så passerar du där får du vinka😎

Kram

7 m.g:

skriven

Hej!
Kommer J.A skicka någo mer medelande?
Kram!

8 Frida:

skriven

Hej. Kommer det att gå vägen med vårt examensarbete? Känns inte så just nu nämligen. 😯
kramar 💜💛💜

9 M:

skriven

Hej! Kommer han snart att kontakta mig? Kram

10 Susanne Amalia:

skriven

Åhhh jag är ju likadan som dig .. skrattar och gråter .. (en känslig person som som snörvlar vid fel tillfällen.. hmmmm... ;) Säger min son... suck...

Förlåt för alla felskickade inlägg i går.. men jag skulle kommentera din cirkel och den gamla texten låg kvar bakom... det var inte meningen.. kramar ... <3 <3 vet inte riktigt hur det blev.. teknikens mystiska hemlighet...

Tack för svar.. ja.. den knögliga vägen är konstig.. jag vet inte riktigt vad jag sänder ut för signaler eftersom jag bara behöver öppna munnen så blir alla arga.. sist var det över en duk jag hade köpt och bara lite senare över att jag hade varit vänlig mot en person.. (ska du laga mat till hennes gubbe) du blir utnyttjad.. - Nej jag bjuder på det... sa jag då... det är faktiskt åk..
Inte vet jag vad jag ska lära av det heller...
Enligt min tro kan man inte vara för vänlig eller omtänksam... jag vill ju inte få något tillbaka.. jag bara vill ju bara väl.. men jag vet att jag inte vill bli baktalad eller beljugen. Konstigt det där..

På fredag åker jag till Klosters och jag hoppas att denna konstiga signal har släppt för att det är viktigt att jag får mina utställningar.. Jag målar på glas och banken vill att jag ska ställa ut glasen i deras lokal i Zürich.. sedan vill en konstnär i klosters samarbeta. Fantastiskt .. hon har en utställning och jag får ställa ut mina alster där..
De får ju inte bli arga bara för att jag existerar.

En man tillönska mig tur så att jag kunde reda ut mitt hår.. det var tidigt på morgonen och jag vände uppochner på huvudet och borstade igenom håret. ÅÅÅ herregud.. sa han ... Lycka till från mitt hjärta ... det håret kan du aldrig få ordning på.. men det fick jag ju och förvånad vart han. Då upplös jag honom om att mitt hår hade bott på mitt huvud i 55år så jag hade tränat lite.. :)

Men tänka vad folk kan reta sig på mycket.. ett hår.. en middag.. lite vänlighet.. att jag har dragit bröllopskort och byt partner.. attraktionslagen .. folk var upprörda.. att jag har fått en forskningstjänt.. Vi har varit utbildade längre och kan mer hur kan du få denna tjänst.. (jag har ju hållit tyst om den) men hur kan de ha fått veta..?? jo de är ju så att jag litade på någon som visade sig vara såååå avundsjuk.. att hon inte kunde vara snäll... hur kan en människa bli sådan??

Fråga: jag vet att jag är auralysande.. men kommer det att gå bra i Klosters.. du svarade att denna knöglighet skulle hålla i sig ett tag.. men jag försöker att inte reta folk, försöker vara tyst som en mus.. känner mig lite påhoppad.. eller ganska mycket påhoppad.. eftersom jag bara delar ut kärlek. Och inte kan hjälpa att jag har ett stort hår eller att det är rött.. eller att jag har fått en tjänst som de vill ha.. dessutom var det ju bara rykten de reagerade på.. ingen viste om det var sant.. så var kommer ryktena ifrån?? inte från mig iallafall...

Önskar dig en fin dag med kärlek och glädje ...
och så brukar det vara kaptensbal.. så jag rekommenderar starkt att ta med en långklänning...
Solskyddsfaktor..baddräkt och solglasögon.. solklänningar och en regnjacka.. ifall att det blåser och regnar... så gör det det mycket på havet.. men det är så befriande... kramar och njut nu av kryssningen det är magiskt att kryssa... kramar <3 och låt solen skina på dig .. <3 <3

Kramar till dig och MG solsken i hjärtat och glädje i sinnet.. önskar EllaBella och Saga.. som ska ta med deras matte på promenad ... <3 <3





Svar: Får bar skrattanfall när jag försöker se mig själv.. 160 lång och rund som en boll... i långklänning :) men jag kan kanske rota fram något... har en som ser ut som en jättelik snusnäsduk... kanske jag tar den med... och du tillhör de som blir påhoppade då och då... din aura lyser och det stör en del... försök att acceptera... kram :)
Esmaralda

11 Anki:

skriven

Godmorgon Es !

Härligt med känslor tycker jag...jag blev mer "blödig" när jag fick barn...och gråter på känsliga ställen på bio .....det är bara förnamnet ...vilket mina söner brukar sucka om...dom skäms säkert med ...men jag får fortfarande följa med :-)

Släpet gick igenom ..jippi..sonen har ätit sin pasta i Venedig...och den var gudomlig...

Idag ska det handlas på stormarknad ...om magen tillåter..men först ...en härlig långpromenad med flocken i härligt höstväder

Kram Anki med flock

Svar: Stormarknadshandel ska jag också... i morgon kväll får det bli.. måste ju handla hem så mamma har mat & godis när hon passar MG.. under tiden jag är iväg... kram på er :)
Esmaralda

12 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag upplevde helt klart att man blir lättare blödig sen man fick barn! Vad trevligt att kryssningen närmar sen, en semester bort hade inte varit fel...

En fråga, ska köpa en jacka utav en person begagnat! Hon bor ganska långt från mig och jag bad henne skicka den, hon vill ha pengarna innan hon skickar den!
Jag vill inte verka misstänksam utan förtroende tycker jag man ska ha men en liten fundering får man ju!
Kan jag lita på henne att hon skickar jackan och att jag får den?
Kram

Svar: Det känns som att hon är pålitlig.. men du kan ju betala hälften nu.. och andra hälften när du fått jackan... på så sätt är ni båda lite tryggade.. kram :)
Esmaralda

13 Skorpan:

skriven

Är inte gråtmild, men i jämförelse med förr, så är jag definitivt mer gråtmild. Grät inte på mitt eget bröllop heller. Har nog fått skrattanfall i mina dagar, ett var när jag såg konfirmationsprästen vår i profil bl.a. o min kompis skämdes :D. Prästen visste knappast vad det var frågan om så det var ju inte så farligt. Finns inte så mycket att göra när min fantasi sätter sig i rörelse ;)... Trevliga minnen...

Ser du Es hur stor chansen är att mannen dyker upp nästa år? I år lär väl chansen inte vara så stor mera?

Lycka till med packandet och strykandet av reskläderna!
Kram Skorpan


Svar: Chansen FINNS i alla fall !!! Kram :)
Esmaralda

14 Dunegull:

skriven

Hur blir årsfesten?

15 Cissi33:

skriven

=) Själv blev jag mer känslig och "gråtig" efter min mamma gick bort. Sen när jag fick barn så blev jag ännu mera blödig. ;0)

Gör jag rätt.... Eller borde jag vara i vården istället... Eller både och Blir tokig på mig själv. Har sagt högt att jag vill ha hjälp att komma fram till det, har jag blivit hörd? Kommer det klarna? Anledningen till att jag tvekar är ju pengar. Dessa pengar alltså.... =/ tänk om man vore rik!

Åh din resa kommer säkert bli hur härlig som helst!! =D

Kram!


Svar: Det kommer att klarna... ta emot och bearbeta dina tankar... insikt kommer.. kram :)
Esmaralda

16 Tanten:

skriven

Vem i hela friden vill vara normal? Att vara lite knäpp underlättar, i alla fall för mig i denna underliga galna värld med alla tokerier och hemskt som sker. Blötdjur är jag också och att skratta på fel ställe är bara jag. Kan ibland dra på smilbandet när någon pratar om skador och smärtande ställen. Det är ju inte så bra, folk kan ju ta illa upp och tro att man skrattar åt dom. Det gör jag inte, har ju en hel del krämpor själv och om man lägger till allt som händer i min värld så är det ju så mycket att man orkar bara inte ta till sig det, blir att man garvar åt eländet i stället. Folk blir sura och förolämpade och jag kan ju inte förklara, det skulle ju bli en hel följetong, ja usch ja. Bara att acceptera att det är så man är.

Ha en fortsatt fin vecka alla.

Kram


Svar: Ja, acceptans... ett nyckelord.. kram :)
Esmaralda

17 Skrållann :

skriven

Hej!
Jag är med gråtmild och tjuter för allt och det har blivit värre med åren.
Igår var jag på mitt andra coachningssamtal och det känns kul. Inget nytt egentligen men kanske lite redskap för att komma dit jag vill och dessutom fantastiskt att bara få ägna tid åt mig och mina drömmar/mål. Har sökt två jobb också och hoppas komma till intervju. Mitt förkylningsvirus går åt rätt håll och det enda som egentligen känns sådär just nu är äktenskapet. Min man jobbar över mycket nu och är väl trött men han gör ingenting hemma eller med/för barnen utan det är hans intressen som gäller. När jag engagerade mig i vår idrottsförening tyckte han det blev för mycket och sa att det kom att sluta i skilsmässa om jag inte la av. Nu är det han som engagerar sig där och han tycks glömt vad han sa till mig. Känns lite som han också hånar mig när jag går på coachning och något stöd har jag inte. Vad ska jag göra? Prata har jag försökt med men det tycks inte hjälpa!

Kram❤️

Svar: Du ska göra det du VILL göra.. och trampar du maken på tårna.. må så vara !! Ibland anpassar man sig för mycket till någon annans vilja,,,, kram :)
Esmaralda

18 Helena Ir:

skriven

Jag hade velat se din son göra sina Mickael Jackson moves :)..härlig kille!
Själv gråter jag inte så ofta..men varje gång när jag ser Spårlöst på tv;n.

Min dotter har skickat in ansökningar till en förskola,nära,där vi bodde tidigare..kan du se något om hennes chanser?

Minns att jag hade en lila fin långklänning med på min kryssning..jag var singel..träffade massor med folk och var champagneberusad :)

Ha det gott..
Kram :)

Svar: Jodå visst har din dotter chansen... den är över 50 %. Champagneberusningen ser jag fram emot med tillförsikt :) kram :)
Esmaralda

19 AnnaK:

skriven

Tack för svar! Ska tänka på det och idag tänker jag göra ingenting :)

Kram :)

20 Karin:

skriven

Hej,

Är det någon i hans närhet som sprider rykten om han och oss ? Kan det vara hans ex ?

Kram
K

21 Mia:

skriven

Hej,

Vad säger han om jag gör en överraskningsresa med ringar ? Blir han glad eller tycker han att det är för tidigt:)

/ Kram
M

22 Louise:

skriven

Jag är också ganska gråtmild dock inte vid bröllop och sånt men när lyckliga slut sker på filmer eller i verkligheten kan jag fälla en tår. Tårarna sprutar när jag läser något sorgligt men det är väl normalt. Jag gråter när jag blir arg och besviken.
Något jag tyckte var lustigt var när min farmor gick bort var jag nygravid med yngste sonen, inte en tår vet inte om jag ville dölja att jag verkligen var ledsen. När min mormor gick bort var jag höggravid och då sprutade tårarna som aldrig förr. jag tror jag trycker tillbaka mina känslor för att visa att jag är stark.

Intervju i eftermiddag halv fem. Får se hur det går. Förskolan jag var på intervju på förra veckan var inte intresserade av någon av kandidaterna. Märkligt kan jag ju tycka. Nåja jag söker ju hela tiden.
Kommer det gå bra på intervjun i eftermiddag?

Ha en bra dag. Kramar

Svar: ge dig inte... var beredd på att det kan dröja ett tag till.... men det kommer lossna... kram :)
Esmaralda

23 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
För mig känns det som om jag gråter för allting och det gjorde jag inte förut. Om det är åldern eller för att jag är känsligare av allt som har hänt i mitt liv, det vet jag faktiskt inte. Det kanske är en blandning av dom båda? Nåja, jag överlever iaf. 😊 Åh vad skönt med en kryssning! Vart bär det av? Ska ni vara borta länge? MG ska väl inte med?

Jag undrar om det dröjer länge till innan jag får den praktik som leder till arbete? Vet att jag frågade dig för 4 år sedan och det skulle komma snart sa du då. Än så länge har det inte hänt. :( Är det långt borta?
Kram från mig 💖

Svar: Åker på lördag och kryssa i medelhavet 8 dagar... blogg kommer att skrivas under resan :) Så lätt slipper ni inte undan ! Mg stannar hemma och mormor passar. ja det är konstigt att det inte kommit än... jag tycker du ska sätta ner foten och peka med hela armen och KRÄVA en vettig praktik... kram :)
Esmaralda

24 Lilly:

skriven

Inbillar jag mig, eller undviker en vännina mig??? Vad har jag gjort isåfall ? 😁😁tänkt på det sista tiden, hon glömde min födelsedag oxå?

25 Linnean 🌸:

skriven

God Morgon!
Ha ha, det där med att lipa vid lita alla möjliga tidpunkter...det känner jag igen!
Vid rörande stunder, vid glada stunder och så när det spelas hockey! Ja! Jag gillar lite tuffa tag och hockeygossarna är ju ena hårdingar. Men när viktiga mål daskas in eller när bucklan höjs...tåårar! 🙄 Eller när sonen spelade hockey! Varje match var ju i stil med OS el VM final. Där stod vi hockeymorsor med tårarna rinnande på kinderna. Så att vara lite knäpp på
det viset är bara bra, tycker jag. Det visar väl att man är en känslomänniska. Det där med sonen kyrksolo...vem fan hade inte både gråtit och garvat då? Ha ha ha...Underbart! 😂
Tack, för gårdagens svar! Lät fantastiskt med personal som ställde upp så pass för patienten. Privata är lite bättre men nu blev jag remitterad till UMAS. Hm, med lite tur kanske det blev till det privata ändå. Vi får se. Har ju tagit ut det värsta innan det ens är aktuellt. Sbacka om katastroftänk och uppmålning. Ja ja! Nu ska jag ha min grupp. Ute även i dag för solen skiner. Vi har kunnat vara ute en hel månad längre än vanligt pga finväder.
Ha en skön dag! Vink! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Precis detsamma som för mig som var fotbolls och innebandymorsa !! Här lipades det varje gång sonen gjorde mål.. och det gjorde han ofta.... :) Kram :)
Esmaralda

26 F.u:

skriven

Något roligt o spännande på väg in i mitt liv du kan berätta om

27 Karin:

skriven

Hej

Ser du om kvinnan som snackar finns på mitt jobb?

Har fått lite hintar om att det är någon som eventuellt jobbar med mig eller har kontakt via mitt jobb.

//K

Svar: Jag är faktiskt inte säker men det KAN vara så... kram :)
Esmaralda

28 Mimi:

skriven

Hej!

händer det något bra snart?

kram

29 C:

skriven

Vi har börjat få tillbaka kontakten lite smått här nu.. Ser du om vi kommer träffas någon gång också nu framöver? Finns denna chans? Kram

30 Anonym idag:

skriven

Hej kära Es är min oro befogad att jag tror min kompis Mikaela är ute på farliga vägar och säljer sex ?
Kram

31 Kram:

skriven

Kommer det reda upp sig och bli han och jag igen, eller är min magkänsla rätt att han har känslor för någon annan och är på väg ifrån mig?

32 Tildis:

skriven

Hej! Jag har också väldigt lätt för tårar speciellt vid familjesammanhang men jag brukar lösa det med att le mycket hehe...Kommer det gå bra imorgon? Kram

33 Linda:

skriven

Haha, låter som mig! Jag lipar och skrattar jämt, och för det mesta på precis fel tillfälle! Ni skulle se då sonen gör mål i fotboll, då tjuter minsan denhär morsan utav bara den :) de andra föräldrarna msåte tro jag är tokig, har inte sett nån annan av dem tjuta iallfall. Nuförtiden har jag solgalsögon, så kan jag bli lite tårögd utan att någon märker det :)

Blir också full i skratt och gapskratta då jag absolut inte får. Kan leda till en del pinsamheter det också. För alla situationer är ju inte att skratta åt, men man kan ju liksom inte hejda sig då det en gång börjat.

Ha en bra dag!

Svar: Samma här.. varje gång sonen gjorde mål i fotboll eller innebandy så bölades det.. och han gjorde en hel del mål.... kram :)
Esmaralda

34 IeIe:

skriven

Inget fel med att vara gråtmild och lättrörd, förstår mig inte alls på varför det skulle vara så fel? Själv är jag ofta tvärtom, gråter mest för att lätta på trycket (vilket är en skön känsla). Syster min bölar däremot åt det mesta precis som hennes barn, och du, så känner igen mönstret så att säga. Nu är dom troligen hsp:are oxå så kanske beror på det, mer känsliga på allt och inget, om jag förstått begreppet rätt..

Funderar ofta på om det är något fel på mig när jag så sällan gråter och mest gör det för att lätta på trycket. Tycker sen det är allmänt svårt med känslor, både hos mig själv och andra. Arg är inte heller min starka sida, då har det ofta gått för långt och jag blir för arg eftersom jag lätt tappar det helt och blir som ferdinand efter bi sticket, vilket varken är kul eller vidare optimalt..

Jag har jobbat mycket med själv och kommit mig en bra bit framåt jämfört med förr men ja..

Med tanke på min barndom och uppväxt så är det väl inte så konstigt att jag fortfarande dras med diverse olika problem som har en tendens att ställa till det för mig..

Min självkänsla är iaf ljusår bättre nu vilket är skönt och underlättar en hel del plus att jag hanterar, tänker och agerar på ett helt annat sätt idag än förr..

Så ja, det går ju framåt för mig som person men kan ändå känna att det blir för mycket mellan varven. Hinner sällan riktigt landa innan nästa grej sätter igång.. Är mycket som spökar fortfarande oxå..

Men acceptans är ett bra ord, att se saker och ting för vad dom är utan värdering eller bedömning, det har gjort underverk..!

Skulle iaf vilja fråga om det jag upplever som besvärande och störande, tex personligt, är det så eller sitter det mest i mitt huvud? Har det som varit negativa effekter fortfarande, att det har skapat/bidragit till vissa av mina problem och den ohälsa jag har nu, både psykiskt+fysiskt? Kommer jag någonsin fri mina besvär eller kommer dom alltid finnas där?

Tack på förhand och ha en fin dag, njut och må väl! 🌺

Svar: Faktum är att det sitter mest i ditt huvud... du har jobbat på bra och kommit en rejäl bit på väg och du kommer fortsatt vidare.. kram :)
Esmaralda

35 Pia 68:

skriven

Hej Es.
Ja här tutas det också åt stort som smått, det är väl skönt med en sådan ventil. Fast jag skrattar oftare även om det inte är något att skratta åt. Lider av lyfteskomik dessvärre och nätet är fullt av sådant😄.

Jag hoppas att du och vännen får en riktigt härlig kryssning och att packningen inför densamma går bra.

Innan du åker så undrar jag om du kan hjälpa mig? Vad vill min döda mamma? Hon är här och ställer till oreda, kanske är det någon mer här?
Kommer jag att få jobbet jag sökt?

Stor kram//Pia

Svar: Ja, det är något din mamma vill meddela dig... hon kanske still med oreda men hon är full av kärlek... tveksamt om du får jobbet men chansen finns.. kram :)
Esmaralda

36 Skorpan:

skriven

Aah, chansen finns ;)..
Tack svar Es.

Timme med diskussion om vad som är positivt o negativt att få höra. Svårt yycks det vara att sitta tyst och stilla och jobba. Är det faktiskt så att ungar av idag ska ha ett så inrutat program, både i skolan o på fritiden, för att det ska vara lugnt o allt ska löpa på? Vad säger du Es? O jag mitt nöt sa till ett par flickor om att jag också är med och gör det dom gör, i detta fall pausgympa, o dom hade lite roligt åt mig :D. Fast det borde jag kanske inte ha gjort... Världen verkar vara en underlig plats att leva i.. Har åtminstone kommit till insikt om att jag varken ska bli lärare eller assistent inom denna "värld". Alltid något ;).
Kram Skorpan

37 Solen:

skriven

Hahaa jag är också lika dan! Skrattar mycket och för högt...speciellt enligt barnen. Snyftar åt allt. Det kan räcka med att någon berättar om något...snyft...en sorglig eller känslig film..snyft...fin musik..snyft...barns framträdanden snyft...romantiska filmer...jag är hopplös. Har till och med fått tårar i ögonen åt fina barnfilmer.
Värst är nog ändå barnens skolavslutningar i kyrkan genom åren, hinner bara sätta mig i bänken så är det i princip kört. Brukar stirra upp i taket, helt normalt eller inte, under det mesta av programmet för att inte tårarna ska svämma över för mycket.

Känns också som jag är ganska bra på att ta in andras känslor också för ibland kan ledsamhet eller sorg kommma över mig som känns som den inte är min utan egentligen tillhör någon annan.
Ja, jösses man är ett original.

Var kan min date hålla hus? Några tips?

Ha en underbar resa!
Kram

Svar: ja, vi är många :) Tur det !! Dejten kommer... sök blickar och håll fast.. kram :)
Esmaralda

38 G.H:

skriven

Det är väl härligt med så mycket känslor!!:)

Esmaralda, I går satte tvn på sig själv och någon konstig video som såg ut som en en flicka och hennes pappa i en lekpark kom upp?! ... Förmodligen var detta något som streamades från youtube via Apple tvn. Hade vi besök igen?

För inte så länge sen gick radion igång två gånger i rad under natten och du såg en busig flicka ...

För ett par år sen ramlade och flyttade sig min mobil upprepade gånger av sig själv .... Du såg en busig flicka då med.

Vi har också haft lite leksaker som börjat låta utan att någon rör dem ...

Jag är lite nervklen gällande såna hör episoder och hoppas innerligt det är lugnt i slla fall nu någon dag framöver då maken är på tjänsteresa.

Kram ☀️

Svar: Den lilla tjejen blir på bushumör ibland.. men det är absolut ingen fara... hon är hur snäll och go som helst.. du har ingenting att oroa dig för... kram :)
Esmaralda

39 Helena Ir:

skriven

AnnaK,vet du..DET är inget fel på dig..så det så!
Jag tror på dig!
Kram :)

40 Maggan:

skriven

Hej Es

kommer något rolgt min väg?

Svar: Ja, rätt snart till och med.. kram :)
Esmaralda

41 Tisa:

skriven

Om någonting tråkigt, ledsamt har hänt eller om jag blir väldigt nervös så kan jag börja storgarva. Inte alltid så lägligt...

Jag är så orolig för allt just nu allra helst inför slutet av kbtn, exponeringen som är väldigt jobbig med socialfobin just nu, arbetsträningen, julafton och för min trötthet m.m. Varför måste livet vara så här. Kan jag få lite ro i själen. Kommer en bättre period snart?

Svar: Ja, stort ja.. det kommer bli MYCKET bättre.... jag lovar.. kram :)
Esmaralda

42 Helena:

skriven

Hej!

Jag är väldigt orolig över min syster hon mår dåligt just nu och det går allmänt inte så bra för henne. Jag vet ärligt inte vad jag och min familj ska göra för att hjälpa henne. Kommer det gå över eller finns det något vi kan göra för att hjälpa henne?
Kram Helena

Svar: Låt henne veta att ni finns där för henne - det räcker !! Uppmuntra henne att söka hjälp. Och det kommer vända och bli bättre.. kram
Esmaralda

43 Undrar:

skriven

Hej

Är någon intresserad av mig?
kram

44 Lilly:

skriven

Provar igen....Inbillar jag mig, eller undviker en vännina mig??? Vad har jag gjort isåfall ? 😁😁tänkt på det sista tiden, hon glömde min födelsedag oxå?

45 F.u:

skriven

Undrar om du ser mig bli gravid igen

46 Fjäril:

skriven

Något roligt o spännande på väg in i mitt liv du kan se💞

47 F.u:

skriven

Undrar om du ser mig bli gravid igen

48 Skrållann:

skriven

Hej!
Hur stor verkar chansen att jag kommer bli kallad till intervju på dom två jobb jag sökt?

Kram❤️

49 Lunora:

skriven

Hej!
Jag blir så trött på mig själv, varför är det så svårt med känslor?
Jag träffade en man för 4 månader sedan och snabbt kändes allt så rätt, allt stämde och han kände detsamma.
Nu, som det alltid blir för mig efter några månader, så börjar jag vackla i mina känslor. Känner mig just nu mest irriterad på honom trots att han gör allt för mig.

Är han rätt för mig? Är det bara en svacka eller finns det någon annan för mig? Känner mig så förvirrad!!

Kram

Svar: Nej, han ser inte ut att vara den rätte... det är bara att gå vidare.. kram :)
Esmaralda

50 sus:

skriven

hej
är orolig efter hans operation.
hur mår han?
love sus

Svar: Känns inte som att det är någon fara med honom.. kram :)
Esmaralda

51 Lilla Jaget:

skriven

Hej Esmaralda,
Något udda hände mig idag. Jag påverkades av en person, var det ömsesidigt eller vad var det egentligen? Inget och hjärnspöken kanske? Kram

Svar: J, det var en stark ögonblickskänsla och ömsesidigt.. kram :)
Esmaralda

52 Elisa:

skriven

Hej!
Ser du om det finns chans för nya vänskaper i höst?
Kram

Svar: Ja, jag ser en kvinna i din ålder... ni passar jättebra som vänner... ta initiativ.. kram :)
Esmaralda

53 Pia 68:

skriven

Tack för svar🙏❤️.

54 Skorpan:

skriven

Bah, en människa tog kontakt och ville köpa något som som vi hade till salu på nätet. Vet inte varför, men jag kände mig lite skeptisk gällande vårt möte, och ja, ingen människa syntes till o inget svar på mitt meddelande kom det heller. Var människan bara ute efter att luras o i så fall varför? Kändes lite som då jag dejtade o jag blev lurad och ingen kom..
Kram Skorpan

55 Lilly:

skriven

Ursäkta att jag tjatar men kan du se varför en vännina som jag kontakta flera gånger inte hör av sig tillbaka till mig??? Har jag gjort något fel

56 Me myself:

skriven

Hej Es

Blir jag singel länge till?

57 AnnaK:

skriven

Tack Helena lr 💕

58 Fjäril:

skriven

Något roligt o spännande på väg in i mitt liv du kan se💞

59 Signe:

skriven

Hej!

Tack för din text ☺️. Viss igenkänning, kan själv drabbas av hysteriskt skratt-fniss när det är som mest olämpligt. Usch. Fast nästan värre är att jag nästintill gråter via näsan. Det måste finnas kanaler mellan ögon och näsa. Tårarna kan jag diskret torka bort men allt som rinner från näsan... Går åt mkt papper, jag tutar och låter och snörvlar. Inte diskret för fem öre och sååå pinsamt. Gick i terapi och terapeuten hade små tunna fladdrande Klenex. Ingenting för en trädgårdskran, kan jag lova. Det slutade med det konstruktiva att jag tog med mig en toarulle och terapeuten skaffade papperskorg, haha.

Är det långt till jobbyte för mig? Chefen kallat till möte tillsammans med HR och jag tror att de föreslår att jag byter tjänst. Vad tror du?

Trevlig resa!

Kram ❤️

60 Skuttan:

skriven

Undrar om du ser någon varning för mig de närmaste?
kraam

61 ängeln:

skriven

Hej, är precis likadan själv.Gråter alltid vid Lucia :) Varför blir vi inte friska från huvudvärken, ska vi söka läkare?

62 HS:

skriven

Hej Es!
Känner igen det där. Jag gråter ofta, se film är hopplöst till exempel. Har en lång tuff start på mitt nya jobb. Tar tag all skit som den förra lämnat efter sig. När kommer det en ljusning? Finns det något smidigt sätt jag kan "bli av med" J? Kram o trevlig resa.

63 Jhs:

skriven

De hade jag inte gissat. Men de är härligt att ha nära till sina känslor, innerligt! Jag tycker jag bli "fuktig i ögonen" lättre nu när jag är äldre men de där "släppa ut alla känslor-gråten" kan jag sakna den har växt bort. :)

64 Hej.:

skriven

Har blivit mer gråtmild sen jag fick barn. Får lätt till tårar bara jag ska berätta något som sonen gjort om det så bara är att han ritat en fin teckning.

Här är hösten på g nu men känns rätt skönt.
Ser du om vår minisemester om ett par veckor blir bra och kommer vi verkligen iväg?
Önskar dig en trevlig torsdag😀


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: