EFTERLYSNING !!!!!

Jag vill efterlysa….. ett boende i Norrland/Lappland… ja, norröver helt enkelt,  för mig och Nettan under  ett par veckor i februari

Hittar vi bara rätt boende så kommer vi att köra samma  koncept här som i Småland … ta emot kunder och jobba via mail & telefon !!

 

 
 

Kan du tipsa oss  om boende ????

Det finns dock  en hel del kriterier som måste uppfyllas…..

 

 
 
 

ATT  det är rimligt avstånd och går att ta sig från närmaste flygplats & tillbaka

ATT  stugan har MINST två sovrum

ATT det finns riktigt snabbt internet – tillräckligt bra för att se film via datorn

ATT det finns mataffär på gångavstånd eller att man enkelt kan ta sig dit

ATT priset  är hyggligt

ATT det är modern, rent och fräscht.

 

 

Sen är det klart – att  finns det mysfaktor också så är det ju bara lite lök på laxen J

Har du en  en stuga eller  känner till någon som har… så tar vi tacksamt emot alla tips med info och foto !!

 

 
 

Solen fortsätter att gassa och nu är jag så galet trött på sommaren….. snart ska jag ju kryssa i  medelhavet också och det blir ännu mer sommar o sol….  så   jag får väl sätta hoppet till regnrusk och höststormar  när jag är tillbaka hemma  från kryssningen !!

 

 

I dag har jag lejt några snickare som ska fixa inför ankomsten  av mitt utomhusspa …. Och nu snackar vi om guldkant på hösten… när man kan krypa ner i det varma bubbliga vattnet närhelst lusten  faller på…. inte konstigt att man  längtar efter höstväder !!

Kram o kärlek

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag träffa personer som jag träffa för längesen i föreläsning?

Ha det bra

2 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Tyvärr har jag inga tips men hoppas du och Nettan får tag i något bra! Utomhus spa! Å de vill jag oxå ha och kommer fixa det när jag bor i hus (hoppas jag iaf) 😄 Något jag undrar över är gällande en dröm jag hade nu på morgonen. Jag vet inte om de var känslorna inombords som fick frispel eller om det är någon varning, men hemskt var det iaf. Stod och gjorde ordning mig när jag hörde ett konstigt ljud och jag precis som andra gick ut på vägen för att se vad det var och då fattade en husvagns däck eld eller den exploderade och polisen var i närheten och försökte be dom stanna då bilen med husvagnen körde. Från ingenstans kom de eld från himlen och satte eld på allt. De låg döda kroppar överallt ... tillochmed en mamma och en nyfödd bebis. 😢 En brandman hjälpte att föra mig i trygghet då jag klarade mig .... Usch! Vilken dröm säger jag bara. Hade denna drömmen något med mina känslor att göra, något från mitt förflutna, en varning eller var det bara en dum hemsk mardröm? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

3 erika:

skriven

Hej! Kan det bli kärlek i höst?

4 Jossan :

skriven

Usch ligger i sängen och måste snart gå upp. Jag har ont i hela kroppen och vill bara ligga kvar i sängen och sova. Tack för ingen helg liksom... Idag ska jag börja mitt tema. Det känns skit kasst men vas förväntar de sig att jag ska göra på 48h..
Hoppas bara jag klarar denna kursen så det var värt att hela helgen blev förstörd.

Nä.. Dags att gå upp...

Kram

5 Helena Ir:

skriven

God morgon..hoppas ni får napp på er upplysning..men det är klart ni får..på ett eller annat sätt :) trevligt för de som bor uppåt landet att kunna besöka er! Sen står Stockholm på tur :)önskar jag..
Wow för utomhusspa..låter som verkligt nice!

Ja,snart får du mycket sommar igen,men så lyxigt och härligt..min dotter har pratat om medelhavskryssningar,och själv skulle jag nog vilja åka med min framtida gubbe :) så där vid firande av 60 år..sist var jag 45 år..när jag var iväg på kryssning.

Så vad ska jag göra idag då?..Tidig träning..har inte planerat mer..hoppas på en fin dag.

Kram :)

6 Skorpan:

skriven

Vad mysigt ni kommer att ha det då :). O kallt o med renar o björnar inpå knutarna, kanske.

Sådan mor sådan son, bägge har ett stort varmt hjärta. Önskar mitt vore det ocksåesten var bra, precis som du sa Es, men det är det nog inte.

Festen var bra precis som du sa att den skulle vara Es,o nu är jag helt slut. Synd att jag inte blev ensam efter festen, hade nollat mig lite annorlunda då. Nåja, om två veckor kanske...

Måndag o det känns lite tungt, men när man väl kommit igång går veckan rätt fort. Ser du något nytt som är på ingående Es, nåt kul o upplyftande kanske?

Önskar alla en trevlig dag!
Kram Skorpan

7 Little miss piggy:

skriven

God morgon Es!
Idag behöver jag din vägledning. Jag har hamnat i en svaka och har ingen att prata med. Jag har mycket att se fram emot nu under höst/vinter och jag försöker tänka på detta och försöker tänka positivt. Jag vet att min tid kommer, men ändå gör det lika ont varje gång. Känns som knivar hugger mig i hjärtat och tårarna bara rinner. Jag har en ENORM barnlängtan och det gör det inte lättare att jobba med barn heller men det är ju min utbildning och jag försöker inte fokusera på det när jag jobbar utan gör mitt jobb. Hur ska jag göra för att hålla ut? Finns ingen som förstår mig så jag har ingen att prata med. 😢 Behöver uppmuntringsord från dig, Es! Pga detta känns de negativt runt ena kusinen som har tre barn. Tänker hon något negativt om mig för att jag inte har barn? Eller mallig för att hon har men inte jag? Ser du om det dröjer länge innan det är min tur? Snälla Es! Hjälp mig att skaka om mig själv så jag kommer på fötter igen! Kramar från mig 💖

P.S. Jag hoppas ni hittar ett bra boende, du och Nettan!

Svar: Din tur kommer... och jag kan inte se att de med barn omkring dig tänker negativt om dig för att du inga barn har... tvärtom så gillar de dig.. kram :)
Esmaralda

8 Makaon:

skriven

Låter spännande med dina resor, själv hoppas jag att jag har upplevelser framför mig. Allt behöver inte vara stora, ibland är man så nöjd med småsaker. I somras var jag till en utsiktsplats som jag har velat komma till länge, man är jättenöjd när man lyckas! Ha det gott allihopa här inne!

Svar: Och det kommer mer fina ting i din väg... håll ögonen öppna nu i höst.. jag tror att du har en fin upplevelse att vänta... kram :)
Esmaralda

9 <3:

skriven

Vad underbart med utomhus spa. Vad känner han för mig ?
Kan det bli det röda huset vi åkte förbi igår. Ser det ut som vi kommer flytta ihop nu. Känner jag rätt att det finns svartsjuka med honom. Smsen han skrev förra veckan var långt ifrån ok. Det sa jag till honom.
Kram

10 Filip:

skriven

Oj vad härligt! Hoppas på massa snö nu då ;) Det verkar som att det inte blir nått då det är ett testamente bakom. Tror du ändå det blir en ombildning som gör att vi kan köpa eller rinner det ut i sanden?

Ha det gott!

11 Tekla:

skriven

Jag har dejtat en man o0ch vi har setts mycket i helgen. Det har gett mig en enorm ångest. Orkade inget igår kväll knappt ens prata av ångest. Jag förstår inte hur jag kan reagera så här. Vad tror du? Är det för att han är fel man? Är det för att jag ännu är kär i mitt ex? Eller vad?

Jag har fått ångest i snart tio år då jag sökt en man. Har endast en gång känt eufori då en man visat intresse och det var med mitt ex som jag var störtförälskad i.

Finns det hopp Esmarlada?

Kramar

12 Karin:

skriven

Hej

Hur ska jag nå fram till honom när han inte vill prata.

Du skrev igår på min fråga att det finns chans att allt löser sig om vi jobbar på det.

Känns som han redan har givit upp..är det så ?

Kram
K

13 Frida:

skriven

Hej. Fick besök av en duva i trädgården för ett tag sedan. Kändes som att duvan var sänt med budskap om kärlek. Kan jag ha uppfattat det rätt?
Hoppas nu ni hittar ett mysigt ställe.
Kramar 💛💜💛

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Sommaren får gärna hålla på ett litet tag till...så jag får veden färdig kluven ...sen kan det ruska på ;-)
Det är ju väldigt gott om rönnbär...så vi lär få kallt i vinter och då är det skönt att tänka tillbaka på den varma hösten ;-)

men jag förstår dig ..ha ett varmt spa att krypa ned ...ljuvligt , det är du värd

Ha nu en bra start på veckan ...här ska det höstbadas hundar Inget någon av dem gillar...men så gott de doftar sen ..

Kram Anki med flock

Svar: Och hunden här är badad och skrubbad och schampad flera gånger om sista veckorna... eftersom han envisas med att rulla sig i allt stinkande elände... :) kram
Esmaralda

15 Jill:

skriven

Hej Es!

Jag har tyvärr inget tips om stuga i Norrland. Kryssningen och utomhus-spa låter ju inte helt fel!😉
Nu måste jag fråga; har fattat tycke för en man som jag skriver med på en dejting-site. Vi ska träffas i veckan och jag får en bra magkänsla kring honom. Dock litar jag inte riktigt på magkänslan längre efter de senaste två rötäggen som jag lät in i mitt hjärta men som inte va snälla mot mig. Får du nån känsla kring den här nya mannen och mig?

Kram J

16 Linda:

skriven

Hade en great träff med mina tjejer i lördags, lite gott att äta och dricka och mycket snack. Sen drog vi ut på krogen, men som det brukar, så var det ingen höjdare! Kanske det är ett tecken på att man blir gammal, då hemmafestkvällarna är bäst :)

Vi pratade en hel del om det mediala faktiskt, visade sig att en av mina bästa väninnor och hennes man har båda varit till en medial tjej för att få vägledning! Jag som trodde jag var ensam i min bekantskapskrets som tror på sånt, där ser man :)

Ha en bra dag alla vänner :)

Svar: Ja, det är en hel del som vänder sig till det alternativa och ibland de som man minst tror... kram :)
Esmaralda

17 YR:

skriven

Åh.Ett sånt utebad skulle man ha.Tänk vad du har att se fram emot.Härliga friska bad,med ett glas gott i handen.. Kolla på stjärnhimlen o andas hög luft.. Blir lite avis,fast man kan bara grattulera. Jag går här och väntar på annat jag. Hoppas på jobbchans. Få nåt att sätta händerna ,och tankarna på. Nu e det inte roligt att vakna. Sur gubbe,Sa till häromdan. Då skulle han flytta istället.För några som helst fel har han inte gjort..Lätta vägen ut.konflikträdd jävel. är det mig det e fel på bara?Har verkligen försökt.Men orkar inte vara sådär tillgjort glad,när man tappat både jobbet o vardagen. Kommer det ske något snart? knasar sönder.. Hoppas kan man ju iallafall..Varma Kramar

Svar: Jobbet kommer och det kommer bli bra.. kram :)
Esmaralda

18 IeIe:

skriven

Jag hoppas verkligen ni kommer till Lappland för då är risken stor att jag haffar en tid..! Skulle föreslå Arvidsjaur isf, finns både hotell å stugor plus B&B som boende.. Flygplatsen är nära och allt du behöver finns nära tillhands.. Finns lite smått och gott att sysselsätta sig med oxå så liten risk för lappsjuka ;P haha.. Och joo.. Ett tips har jag oxå.. Kanske kan "Auktsjaur 313" vara ett alternativ för er? Dock har jag ingen aning om det finns internet eller inte men går ju säkert höra sig för om det verkar intressant.. :)


.. Och utomhusspa, vilken lyx! Det hade minsann varit något att ha, är ju sååå skönt att jäsa i en varm pool med bubblor.. Mmm.. :)

.. Funderar och funderar lite till.. Behöver jag oroa mig för det där som H berättade om ihelgen? Känns lite som så för jag hör alla varningsklockar dåna vilket gör mig osäker.. Är det så eller gör jag en höna av en fjäder? Vet att du sagt att han kan må bra av att gå i terapi och jag har tagit upp ämnet lite försiktigt men han tycker inte sånt behövs då han inte har några problem och det som hänt har hänt.. Han tycker inte det påverkar honom idag, om än jag kan se att det nog visst gör det.. Finns nog en del osagt som inte bemöts och säkerligen en hel del som bara gömts undan utan närmare eftertanke.. Hmm Hmm... Vad tror du? Finns det något jag kan göra, säga eller hjälpa till med? Tacksam för svar :)

Ha en fin början på veckan :)

Svar: Tack för tips... och vad det gäller din relation så finns det faktiskt mer som behöver sägas, pratas om och förhålla sig till... kram :)
Esmaralda

19 f:

skriven

Kommer vi att ses igen även fast vi inte har någon kontakt just nu?

20 AnnaK:

skriven

Oj, vad roligt!! Min lilla stuga i Lappland går bort. Har bara sommarvatten, ett sovrum och noll internet. Är mobilsurf som gäller där. Tipsar återigen om Arvidsjaur :) Har inte stuga där själv men är en trevlig stad tycker jag :)

Tjatmostern i mig undrar om det dröjer hutlöst länge innan jag gör några förändringar?

Kram :)

Svar: tack :) Ta tag i det och börja förändra i det lilla... sedan dröjer det inte länge innan större ting kommer.. kram :)
Esmaralda

21 Dunegull:

skriven

Kommer vi få ihop pusselbitarna?

22 Varis:

skriven

God morgon!

Åh hoppas ni får in bra tips på boende i Lappland.

Vet du vad, det känns galet att erkänna men även jag längtar efter hösten. Jag har laddad med mys här hemma blandannat mängder av ljus.
Hoppas det blir en torr och solig men frisk höst, för lite kyla är bara härligt.
Åh jösses så härligt! Ett sånt utomhusbad ska hag med ha en dag! Så lyxigt!!

Finns mitt drömhus i närheten av mig nu? Det där huset jag verkligen vill stanna i? ( som jag köper med min blivande?)

Kram

Svar: Huset kommer att hittas och det blir stor trivsel.. kram :)
Esmaralda

23 Lilly :

skriven

Godmorgon esmeralda undrar om du ser något roligt o spännande på väg in i mitt liv 😊

24 F:

skriven

Blir det semester resa för oss i år

Svar: I år eller nästa år.. kram :)
Esmaralda

25 Mariao:

skriven

God morgon!
Gud vad skönt med spa:-).......längtar också till hösten. Jag är trött på värmen nu.

Skulle inte du skriva en ny bok? När kommer den?
Tänkte på det häromdagen utav någon anledning:)

Ha det gott!
Maria

Svar: Jo, jag har bok nummer två på gång men har kört fast... vet faktiskt inte hur det blir.. om jag kommer loss... kram :)
Esmaralda

26 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Åh vad mysigt med sådan bad balja! Har tyvärr inget tips på boende där riktigt!

Es, Det känns sådär hopplöst att träffa kärleken eftersom jag inte är ute så mycket i svängen! Kommer jag möta den snart ändå?
Behöver jag "komma ut mer" för att träffa den?
Kram

27 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Vet han om flytten? Berör det honom något?

Kram

28 ❤️:

skriven

Trenger jeg bekymre meg for hca som skjer hvis kjæresten min blir å møte L.C.H?

29 Linnean 🌸:

skriven

God Morgon!
Nix, det kan jag inte! Bor långt söder ut och har inte varit längre norr över än Sundsvall. Hoppas ni hittar något trevligt!
Ja, jäklar vad sommar det är! Har nästan börjar längta efter soppkok och höstmat. Omöjligt i mitt kök som är hett hur man än drar ner. Men kvällarna är magiska! Min väninna och jag sitter och smuttar på vin med glada flin och njuter. Verkar bli en magisk kväll även i kväll. Känns det som det blir lite brunögt sällskap här snart? Eller när hösten kommer på allvar? Det är det som behövs och saknas!
Nu ska jag "klä om" kattens klätterställning med klorep och annat. Ta ett höstdopp och ha det redit göttigt! Kram.../Linnean 🌸

Svar: ja, kvällarna är underbara !! Och sällskapet kommer.. ha bara tålamod.. kram :)
Esmaralda

30 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda min dotter och hennes sambo ska avliva sin hund i morgonHon är tio år gammal. Det har vart en familhehund i fem år. Sedan flyttade hon med min dotter hon har varit deras allt. De har haft henne i 5 år. Efter en sjukdom som hon haft har de beslutat att avliva henne. Tänker på dom. Tror du de kommer att klara denna tomhet som kommer bli. De kommer till oss dagen efter och är hos oss några dagar. Kram

Svar: Det är tungt men de ska känna sig trygga i att de fattat rätt beslut... hunden kommer snabbt gå över till andra sidan och vara frisk och glad... så det är en handling av kärlek in dotter gör.. kram :)
Esmaralda

31 Åsa:

skriven

Suck...Efter en mysig helg,så landar jag tungt i vardagen igen
När f.n vänder det? Vill ju bara ha ett vanligt liv,fullt med vanliga saker men framför allt kärlek,lugn,ro å sinnesfrid. Och att alla,jag,mannen,hans ungar å mina ungar är nöjda och tillfreds..
Är det verkligen för mycket begärt?...
Är så himla ledsen
Tack
Kram

Svar: Ni är många i familjen och mycket som ska stämma... och ibland går det överstyr... kanske du får acceptera att det blir så ibland ? Du vet ju var problemet ligger men åtgärder är svåra... kram :)
Esmaralda

32 Cissi33:

skriven

Jag gillar ju att det är varmt men samtidigt håller jag med dig, skulle va mysigt med lite höst nu! Regn och åska :-)

Kan tyvärr inte hjälpa dig med boende då jag inte bor "där uppe".

Ska inte prata med min chef förens på onsdag, men jag kom på att jag har ju tagit ut alla semesterdagar så om jag slutar nu kommer jag bli återbetalningsskyldig för 3 månader och det blir ju flera tusen... Får se om det kanske går att jobba 50 % kanske. Även om det inte är det jag vill, men bättre än inget antar jag.

Dottern var på judo igår, men tror inte det är nåt för henne. Vi fortsätter på gympa istället på friskis och svettis och förhoppningsvis simskola senare i höst.

I morgon är vi lediga och tänkte vi skulle gå till badhuset.

Kram!

33 C:

skriven

Blir jag aldrig frisk från denna eländiga förkylning? Det går bara runt och nu är jag det igen! Piggnar jag till snart?

Svar: ja det är envist.. ät extra vitamin D och C.. du kommer piggna på dej snart.. kram :)
Esmaralda

34 Orolig mamma:

skriven

Hej Esmaralda!
Tar sonen illa vid sig att vi bor hos hans mormor nu tillfälligt?
Är han orolig?
Tycker han verkar vara lite missnöjd ofta!
Ser du varför?
Kram

35 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer jag att börja tappa mycket hår nu?
Tycker både ögonfransar och hår på huvudet blivit försämrat
kram

36 Louise:

skriven

Vad jag blev besviken på huset/lägenheten i fredags. Men vi tackade ju ändå ja till den så vi får se. Det var så slitet och nedgånget så en helrenovering behövs. Väggar kan man själv tapetsera om men parkettgolvet behövs bytas.
Får vi inte den fortsätter jag att söka bara vi kommer här ifrån.
Huset hade en stor garderob som man kan göra om till ett rum så alla får eget rum utan fönster naturligtvis och jag tror inte de går med på att bygga om det. Jag vill och inte vill ha den men vill bara här ifrån.
Men frågan är bara om vi får den. Min sambo är som vanligt paranoid då han tror att någon ska bryta sig in där medan jag tycker han är tramsig det är sjukt lugnt där och inga bilbränder eller skottlossningar där. Barnen kan vara ute där och cykla själva till mormor och morfar som bor där inte så långt från lägenheten. Perfekt tycker jag. Nu är det faktiskt farmor och farfars tur att åka ner och hämta barnen om de vill ha dem.
Men där var mycket folk som tittade på den s det är ganska många konkurrenter.
men jag pendlar hellre än att bo kvar här.

Fråga: Hur blir det med jobb för mig? Kommer jag få något av de jobben där jag var på intervju denna veckan eller nästa vecka? Både intervjun i torsdags och den andra intervjun kändes bra så jag gärna vill ha något av dem.Tacksam för svar.

Nu ska man hem och hämta väskan och sen ner till skolan.
Jag håller tummarna att vi får lägenheten och attjag får jobb.
Kramar i solen

Svar: Kanske bättre att vänta in något annat ? med lite pengar i plånboken blir det tufft med de renoveringar som behövs.. och utan renovering så blir det nog ingen vidare trivsel. Du har runt 60-70 % chans på de sökta jobben.. kram :)
Esmaralda

37 Smöla:

skriven

Har jag en 30-års kris? Eller kommer jag få en?

38 Michaela:

skriven

Håller med dig! Så fruktansvärt trött på denna värme. Vill ha höst/vinter!

Ny vecka. Händer något intressant eller blir det som vanligt? Kram

Svar: Nja något litet kan mycket väl ske o särskilt i slutet av veckan.. kram :)
Esmaralda

39 Misstjejen:

skriven

Hej

Kom jag träffa andra som jag träffa för längesen i föreläsning?

Ha det bra

40 h:

skriven

Hej!
Kommer d hända någo kul på festen ikväll? Någon som kommer stöta på mig?
Kram!

41 mae:

skriven

Hej Es!

Kommer det där telefonsamtalet snart?

Kram

42 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer jag ha någon att mysa med i höst mörkret?
Kram

43 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Tyvärr har jag inga tips men hoppas du och Nettan får tag i något bra! Utomhus spa! Å de vill jag oxå ha och kommer fixa det när jag bor i hus (hoppas jag iaf) 😄 Något jag undrar över är gällande en dröm jag hade nu på morgonen. Jag vet inte om de var känslorna inombords som fick frispel eller om det är någon varning, men hemskt var det iaf. Stod och gjorde ordning mig när jag hörde ett konstigt ljud och jag precis som andra gick ut på vägen för att se vad det var och då fattade en husvagns däck eld eller den exploderade och polisen var i närheten och försökte be dom stanna då bilen med husvagnen körde. Från ingenstans kom de eld från himlen och satte eld på allt. De låg döda kroppar överallt ... tillochmed en mamma och en nyfödd bebis. 😢 En brandman hjälpte att föra mig i trygghet då jag klarade mig .... Usch! Vilken dröm säger jag bara. Hade denna drömmen något med mina känslor att göra, något från mitt förflutna, en varning eller var det bara en dum hemsk mardröm? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

44 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Tar sonen illa vid sig att vi bor hos hans mormor nu tillfälligt?
Är han orolig?
Kommer det bli bättre när vi kommer i ordning?
Tycker han verkar vara lite missnöjd ofta!
Ser du varför?
Kram

45 Karin:

skriven

Hej

Har han gett upp oss eller finns det en chans att vi hittar tillbaka om vi jobbar på det?
Känns nu som han inte vill mer, eller har jag fel

Kram
K

46 Helena Ir:

skriven

<3 (9)nu är jag förmodligen en riktig skitstövel..bara för att jag själv inte har någon bra erfarenhet från svartsjuka män! Tänk några varv till är mitt råd! Det finns män utan denna sjuka..

Kram

47 Lilly:

skriven

undrar om du ser något roligt o spännande på väg in i mitt liv 😊

48 Fanny2:

skriven

Jag måste erkänna att jag fnissade lite åt internet-kravet... Hoppas någon kommer med riktigt bra tips på ställen. Höst kan vara så mysigt... Du lever drömmen med ett hus nära stranden och ett utomhusspa. 😂


Har min pappa pratat illa om mig med denna kvinna?

Svar: Nej det känns inte som han har det.. kram :)
Esmaralda

49 Lola:

skriven

Hej Es!
Hoppas att det läser sig med stugan upp i norr! Jag har fått problem med hälsan, är det livslångt eller farligt? Vad ser du? Tacksam för svar, ha det gott!

50 Susan:

skriven

Inga kontakter i Norrland tyvärr 🙁
Utespa, ja det hade suttit fint hemma hos mig oxå....men jag har lagt mina pengar på en robotgräsklippare i år så det lär väl ta ett tag tills jag får sparat ihop till ett spa😱
Vädret e ju helt galet nu, sommar i september😎 Åker till värmen i Medelhavet om två veckor så hösten lär väl ha kommit när jag kommer hem igen. Älskar hösten o nu visar den ju sig från sin bästa sida😉
Kram

51 Linnean 🌸:

skriven

Tack, för svaret! Tålamod är nog mitt livs prövning 😇 Men jag är ju ganska härdad så jag väntar väl lite till. Kan se dig i det där tjusiga bubbelbadet en stjärnklar kväll. Ångan stiger från vattnet och du smuttar på ett glas rött. MG funderar kanske på att göra ett svandyk ner i det våta. Stjärnorna viskar hemligheter till dig och mörkret är sammetsmjukt. Lycka till med din SPA-trädgård och hoppas det blir många njutningsfulla stunder där! Kram.../Linnean 🌸

52 Pia 68:

skriven

Hej.
Önskar att jag kunde bidra med tips på boende norröver. Hoppas att det löser sig så att du och Nettan kan ta norra Sverige med storm:)

Vill tacka dig Es, Linnean och Helena Ir för hjälpen. Det här med klimakteriet är ju en hel vetenskap!! Provade ännu ett preparat men fick genast en allergisk reaktion med kliande utslag. Är så evinnerligt trött på skiten!!

Såg på Malou Efter Tiio idag. Det handlade om utmattningssyndrom. Kände igen precis allt och kom på mig själv att jag bär runt på så mycket skuld och skam för att det blev som det blev. Undrar varför man är så snabb på att lägga hela ansvaret på sig själv när det i grund och botten handlar om en chef från helvetet?!
Nåja, det är bara att kriga vidare och jag hoppas innerligt att jag får jobbet jag sökt. Ser du något kring det Es?

Har ständiga besök från andra sidan vilket känns lite störigt. Får inte kläm på vad de vill men det drar ström. Är inte rädd för det alls men retar mig på att jag inte kan trycka på OFF den här gången. Får du någon känsla kring detta?

Hoppas att du och familjen får mycket glädje av nya badbaljan och att hösten snarast gör entré med regn och blåst.

Ha en fin dag.

53 Pia 68:

skriven

Hej.
Önskar att jag kunde bidra med tips på boende norröver. Hoppas att det löser sig så att du och Nettan kan ta norra Sverige med storm:)

Vill tacka dig Es, Linnean och Helena Ir för hjälpen. Det här med klimakteriet är ju en hel vetenskap!! Provade ännu ett preparat men fick genast en allergisk reaktion med kliande utslag. Är så evinnerligt trött på skiten!!

Såg på Malou Efter Tiio idag. Det handlade om utmattningssyndrom. Kände igen precis allt och kom på mig själv att jag bär runt på så mycket skuld och skam för att det blev som det blev. Undrar varför man är så snabb på att lägga hela ansvaret på sig själv när det i grund och botten handlar om en chef från helvetet?!
Nåja, det är bara att kriga vidare och jag hoppas innerligt att jag får jobbet jag sökt. Ser du något kring det Es?

Har ständiga besök från andra sidan vilket känns lite störigt. Får inte kläm på vad de vill men det drar ström. Är inte rädd för det alls men retar mig på att jag inte kan trycka på OFF den här gången. Får du någon känsla kring detta?

Hoppas att du och familjen får mycket glädje av nya badbaljan och att hösten snarast gör entré med regn och blåst.

Ha en fin dag.

54 Smöla:

skriven

Snälla skriv nåt positivt till mig... Känner mig så hemsk å ledsen! Händer de nåt bra snart?

55 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Träffar jag en ny kärlek ganska fort?
Kram

Svar: Du träffar en ny med ingen hets.. ta det lugnt.. annars kan det lätt bli fel.. kram :)
Esmaralda

56 Cecilia:

skriven

Kan tyvärr inte bidra med något tips, men jag hoppas att du hittar något bra! Norrland verkar vara helt magisk, iaf från de bilder jag har sett.

Fick lära känna min brors kompis idag. Verkar som en skön person och inte helt fel att vila ögonen på heller. Tyckte han något speciellt om mig? Kramar

57 Lotta:

skriven

....jag hadeockså velat kryssa i Medelhavet.

Tack för svaret igår om jag skull berätta "otroheten".
Jag gjorde det, men på ett milt sätt. Hon verkade inte bry sig så mycket, vilket var väldigt konstigt. Det känns inte alls bra. Blir jag helt mosad nu?

Ha de
Lotta

58 Mi:

skriven

Hej!

Arvidsjaur har mycket att erbjuda vinterturister. Där finns allt man behöver butiker, restauranger, snabbt internet och flygplats finns det också ca en kilometer utanför samhället. Arvidsjaur är ju ett samhälle men ni kanske är ute efter något liten by med renar runt knuten. Vet dock inte hur mycket det kosta att hyra en stuga. Jag vet att det finns en fin året runt camping där Gielas tror jag att campingen heter. Gå in på Arvidsjaur hemsida och kolla.

59 Mi:

skriven

Hej!

Arvidsjaurs flygplats ligger 1 mil utanför samhället tror att jag skrev 1km blev lite fel.

60 Lilljan:

skriven

Hej Es

Är något roligt på väg att hända snart?

61 Mi:

skriven

Hej!

Glömde säga att det även finns några hotell och vandrarhem i Arvidsjaur. Lapplands Lodge är mysigt.

kram

Svar: Tack :)
Esmaralda

62 Jossan:

skriven

Jag är arg, förbannad, ledsen och USCH!!!! Hade engelsklektion. Det gick rätt åt skogen jag blev osäker och stavade fel på allt. Har aldrig haft sån lektion innan. På eftermiddagen efter lektionerna fick jag höra "har du tänkt att du kanske skulle jobba på förskola istället?" BARA för jag blev nervös med engelska och när dem är i klassrummet. Klarar det själv när de inte är med. Mår så dåligt. Tur jag bara har 7 dagar kvar... Sen 4 veckor där jag ska visa dem att jag kan jobba med detta!!

Kommer jag verkligen klara min praktik? De trycker ner mig så jag tvivlar på mig själv...

Ska på intervju på fredag... Hoppas på tur..

Kram

63 Mimi:

skriven

Hej Esmaralda! Dyker det upp något jobb snart?? vänta och kämpar men inget händer.

Kram

64 Skorpan:

skriven

Jag har haft förmånen att bada i hemmaspa då det regnade ute o var någon grad varmt, det var underbart. Inte gjort det på ett bra tag nu, men kanske det kommer någon inbjudan snart! ?

Vilken tur att inte du heller kommer jämt i gång Es med allt, det vore ju orättvist mot oss alla som inte får tummen ur ;). Borde få tummen ur och taccykeln till reparation, förra veckan då jag cyklade nerför vår stora backe var det knappt att bromsarna tog alls. Tror jag hade änglavakt då :).

Ja ja så gick en timme med coachen. Himmel så mycket som försiggår bakom kulisserna. Borde kanske städa där ;). Eller är det ändå något annat jag ska göra?

Kram Skorpan

Svar: Ja, det är mycket man ska... får man gjort en del av det.. tycker jag man ska känna si nöjd.. kram :)
Esmaralda

65 Mareli:

skriven

Hej!
Ser det ut att bli bra att åka dit för studier eller kan det finnas bättre alternativ?
Kram

66 <3:

skriven

Hej kära Es har farmor det bra i himlen nu ? Känns som det bara är jag i familjen som saknar och pratar om henne. Blev hon och pappa riktigt sams på slutet får känslan att han inte är helt tillfreds med känslorna för henne. Jag har förlåtit henne för allt och det är vatten under broarna. Känner inte hennes närvaro som i början när hon gick bort.
Kram
😇

Svar: Riktigt sams blev de nog inte...och farmor är leden för det som blev fel och hon tar på sig en stor skuld för det... du ska veta att hon älskar dig.. och din pappa... och hon är med er båda två.. kram
Esmaralda

67 AnnaK:

skriven

Såg att fler tipsat om Arvidsjaur :) Kul! Annars är ju Luleå bra.....då kan jag komma ;) Om jag skulle våga.

Tack för svar och kram :)

Svar: Jag lovar.. vi bits inte :) kram )
Esmaralda

68 Tisa:

skriven

Nä, jag tar gärna sommar ett tag till jag :)

Es, idag var jag till en dietist angående min IBS, Jag ska i en månad utesluta gluten och laktosprodukter. Tror du att jag kommer att känna någon skillnad när jag tar bort? Jag önskar så att min uppblåsthet försvinner.

Kram kram

Svar: Allt blir inte ok men lite bättre tror jag att det blir.. kram :)
Esmaralda

69 Norrländskan:

skriven

Jag såg att någon redan hade tipsat om min lilla pärla; Arvidsjaur :)

Hör av mig om jag skulle finna ut en bra hyresstuga till er..

I övrigt tuffar vardagen på. Undrar lite nyfiket om något kul kommer i min väg nu i det närmaste? Kram!

Svar: Tackar :) jo jag tror att både det ena och det andra kommer i din väg.. kram :)
Esmaralda

70 Little miss piggy:

skriven

Tack ändå Es!

71 Hönan:

skriven

Men vilken lyx med utomhusspa :) har badat ute så en gång och kommer ihåg att det var så härligt att ligga där i värmen och spana upp mot himlen och alla stjärnorna. Perfekt plats att spana efter stjärnfall :)
Undrar varför svaret dröjer så?
Får vänta någon dag till och sen får jag nog tolka det som att personen inte vill prata om det.

Kram

72 Mim:

skriven

Vad kul att ni tänker åka norröver finns många vackra ställen och vacker natur. Renar kanske ni får se men knappast någon björn som någon skrev. Björnar går i ide på vintern.

Kommer det att ordna sig med nytt boende och förhoppningsvis ett bra jobb snart??

kram

73 tesa93:

skriven

Hej ES!När kommer den rätta mannen.. ?? hur ser han ut?kram

74 Boudica:

skriven

Har tyvärr ingen info om stugor norröver, men hoppas ni kommer till huvudstaden en vacker dag! Då tänker jag komma på besök! Hoppas det blir en verklighet ;)

Tack för svaret om drömmen, känner att jag sover sämmre de dagar jag minns mina drömmar!
Det du svarade var ungefär som jag tänkte, och tydligare blev det när jag senare på dagen mindes den andra drömmen.
efter första drömmen minns jag att jag mumlade i mina tankar om något som "tack, men kunde fått en lite trevligare dröm, kanske lite om kärlek"
Visst fick jag min önskning, men slutade med att han hade dött...

Men i natt drömde jag åter igen, ännu en irriterande dröm.
Handlade något om att jag hade planerat en resa genom olika länder för mig och vänner, men det verkade vara svalt intresse, men sen läste jag på fb att en annan frågade om andra ville resa, och där ville alla, så de planerade sin egna resa.
Då fick jag för mig att jag ska följa med, så jag såg till att jag kom med på resan.
Och sista innan jag vaknar, nästan som en cliff-hanger från en film.
Är bilden på deras sura/förvånade miner när jag sätter mig med dem på planet. Och av nån anledning var jag invirad i mitt täcke!

Kan du se något även om denna dröm?
önskar att jag fick drömma lite trevligare drömmar, inte med starka känslor som irritation, ångest, utanförskap.

KRAM!

75 Milla:

skriven

Så skönt med spa. Det är en bra idé.
Tror du rektorn kommer att säga att sonen får plats i skolan som jag frågat om o kommer det bli bra där i så fall?

76 Månflickan:

skriven

Hej Es & alla på bloggen!

Nu måste jag allra ödmjukast be varendaste en av er om hjälp, med att skicka healing, ljus & kärlek till min bror. Han ligger nedsövd & uppkopplad i respirator sedan natten mellan torsdag & fredag, efter att han försökt ta sitt liv. Nu har en svår lunginflammation tillkommit under dagen, antibiotika är insatt & jag hoppas & ber att han ska få vakna. Tack snälla för att ni sänder honom den starkaste & ljusaste healingen ni förmår!

Svar: Ja, låt oss alla sända våra starka och goda energier till din bror !! Stor styrkekram.
Esmaralda

77 Carro:

skriven

Hej Es

Har jag någon beundrare?

78 Tisa:

skriven

Tänker på dig och sänder så mycket ljus och kärlek jag kan! Kramar

79 <3:

skriven

Kärlek till dig och din bror Månflickan.
💗💗💗

80 Månflickan:

skriven

Tack Tisa & <3 för ert stöd!💗

81 Mind:

skriven

Jag funderar över mitt hus i Jokkmokk, fast nära nån flygplats är det inte förstås. Man tar tåg eller får ordna bilskjuts till och från flygplats. Däremot är det ju vintermarknaden i Jokkmokk första helgen i Februari. Den är nåt att vara på och se.

Svar: maila mig gärna lite foton... och berätta mer... gångavstånd till mataffär.. internet osv... kram :)
Esmaralda

82 Mandarin:

skriven

Res till Jämtland Esmaralda! Underbart fint och rofyllt. Jag kan ta leta reda på boende om ni är intresserade av att bo i Jämtland.<3

Svar: Ja, har du något boende på lut så maila mig gärna med info och foton.. kram :)
Esmaralda

83 Mind:

skriven

Yes, tar och fixar det i morgon (Fredag)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: