När jag var en hora.......

Jag minns när jag gick i sjuan … och alla utom jag viste att om man använde silverfärgat nagellack så var man en hora. Jajamän.

 Jag brukade vara rätt på – men det här hade jag alltså missat. Och jag kom till skolan med glänsande silverfärgade naglar.

 Tjejerna i åttan  glodde och det tisslade och tasslades. I matkön knuffade en tjej mig och  frågade om jag visste vad mitt nagellack stod för.

” Klart jag vet” svarade jag tufft och la till ” tror du jag är dum i huvudet eller?”

Och jag hade inte den blekaste.

 

Jag frågade  några  kompisar som inte heller visste men  en av dem trodde i alla fall att det hade med  afroamerikanare att göra. Men hur, det visste hon inte riktigt.

På gården ( ungdomgården  )  flinade några tjejer upp sig tillgjort och   frågade om jag gjorde det med alla.   Inte heller här hängde jag med.. jag som brukade vara snabbtänkt -  vi har väl alla  våra dåliga dagar.

” Bara med afroamerikaner” sa jag självsäkert… för jag fattade ju så mycket att det handlade om nagellacket igen och Christel hade nämnt nåt om afroamerikaner.

” Fy faen” sa tjejen och backade men jag  såg glimten av respekt i hennes  blick.

 

Innan kvällen var över hade  superbitchen  Carina  i 9 : an med sitt harem i släptåg visat intresse för min ringa person. Ryktet måste ha spridits.

   Hon undrade var jag träffade afroamerikanarna… och man får betänka att den enda svarta kille som fanns i byn  var min bror. I  övrigt var de en sällsynt raritet.. och just de från USA var åtråvärda.  Den statusen hade inte brorsan.

 Och eftersom jag uppenbarligen ( förstod jag sen) enbart horade med dessa  tiotaggare… så förväntades det att jag skulle dela med mig av infon  så fler skulle få glädje av dem.

 

 

Ni började polletten trilla ner och jag  väste konspiratoriskt att det finns en lada  i  Nedre Mjösveda som  somliga nätter gjordes om till disco.. i all hemlighet..  och där höll afroamerikanerna till i stora kluster… men inte vem som helst släpptes in.. ånej...lösen var silverfärgat nagellack

Carina såg tveksam ut -  och hon tillhörde aldrig de vassaste knivarna i lådan – så jag viskade att hon måste hålla det för sig själv… om  ryktet spreds så skulle de  åtråvärda grabbarna sluta gå dit.. men själv var hon välkommen… jag skulle rita upp en karta åt henne

Vilken jag faktiskt gjorde

 

Tack o lov för min del så var detta precis innan sommarlovet…. hon fick en karta till ett gammalt grisstall som aldrig använts till annat….  hon gick ut nian och for till  stan för att böra jobba på fabrik och jag kan inte minnas att jag någonsin mötte henne igen.  

Vilka märkliga barndomsminnen man bär på…..

Kram & kärlek

Ps. I går  kom ryska syster på   oväntat besök.. vi  gjorde danska smörrobröd.. och satt ute hela kvällen i sommarnatten ! Wonderful ! 

1 Hej.:

skriven

Vad mycket du har varit med om
Vad trevligt med besök och att ni kunde sitta ute och njuta av sommarens sista dagar.
Blir det bra när vi åker till Götet?

2 Ester:

skriven

God morgon Ez!
Blir jag erbjuden nytt arbete snart? Närmar mig 60 med stormsteg så det brinner verkligen i knutarna.
Kram Ester

3 Jossan :

skriven

Jag är arg, förbannad, ledsen och USCH!!!! Hade engelsklektion. Det gick rätt åt skogen jag blev osäker och stavade fel på allt. Har aldrig haft sån lektion innan. På eftermiddagen efter lektionerna fick jag höra "har du tänkt att du kanske skulle jobba på förskola istället?" BARA för jag blev nervös med engelska och när dem är i klassrummet. Klarar det själv när de inte är med. Mår så dåligt. Tur jag bara har 7 dagar kvar... Sen 4 veckor där jag ska visa dem att jag kan jobba med detta!!

Kommer jag verkligen klara min praktik? De trycker ner mig så jag tvivlar på mig själv...

Idag kommer min lärare. Ska prata med henne innan jag ska ha min lektion..

Ska på intervju på fredag... Hoppas på tur..

Kram

4 sus:

skriven

hej
ja så kan de va....

minnen som får en att le....
här blir det tufft nu tror du det går bra med allt?
love sus

5 Linda N:

skriven

Underbar historia! Tänk att lyckas vända det till sin fördel trots allt! *skrattar gott*

6 Chopper:

skriven

Hej helt otroligt vad man kan hitta på 😊 när man är ung 😊. Hej es... hoppas ni hittar en stuga å kommer till norrland magiska vackert här.

Kanske vågar prova på då..

I går var det möte å som vi befarade blir det länsklinik.. Men kan ju bli bra de med..

Frågade dig om flytt å du filura å nu undrar jag byter jag jobb framöver eller är de kärlek å flytt 😊😊 å kommer att jobba med de jobb jag har...trivs med mitt jobb som jag har men finns ju på andra ställen...

Kram å ha en jätte fin dag alla ❤❤❤

Svar: Jag ser att det blåser förändringens vindar omkring dig.. inte exakt vad.. men det är positivt, det ser jag.. kram :)
Esmaralda

7 Varis:

skriven

God morgon,

wow vilken story. Nagellack som står för någonting haha måste kanske kolla in vad jag har för färger här hemma, hehe.

Kul att du delar med dig av barndomsminnen.

Kram

Svar: Jag tror bara det var nån sån där galen idé som folk kunde få på landet förr i tiden... kan inte tänka mig att det var utbrett det här med nagellacket... kram :)
Esmaralda

8 Månflickan:

skriven

Hej alla på bloggen!

Nu måste jag allra ödmjukast be varendaste en av er om hjälp, med att skicka healing, ljus & kärlek till min bror. Han ligger nedsövd & uppkopplad i respirator sedan natten mellan torsdag & fredag, efter att han försökt ta sitt liv. Nu har en svår lunginflammation tillkommit under gårdagen, antibiotika är insatt & jag hoppas & ber att han ska få vakna. Tack snälla för att ni sänder honom den starkaste & ljusaste healingen ni förmår!

Svar: Ja, jag uppmanar alla att ge en extra helande tanke till Månflickans bror.. och jag själv gör detsamma.. styrkekramar !!
Esmaralda

9 <3:

skriven

Vad härligt och ha ryska syster på besök.
Ser du om det blir det röda huset för honom och mig som vi åkte och sneglade på i Söndags? Blir det en flytt tillsammans snart ?
Kram

10 ..Tesa..:

skriven

Hej Es!! Är han (Shimal) den rätta mannen för mig?? Kram

11 Skorpan:

skriven

Jaså du har hunnit med det också ;)... Finns det något du inte gjort? Nog ska du väl skriva dina memoarer också Es? O så blev jag förstås nyfiken på Crina som flytade in till stan o började jobba på fabrik, hur gick det för henne sen? Ja det vet du väl inte, men mycket vill ha mer... O jag lär ju aldrig vara nöjd, hmm...

Faktum är att jag är nöjd över hur bra festen gick o att allt som serverades lyckades så bra. O jag är nog kritisk till mina egna alster, må det vara mat eller annat. Exet kom till dukat bord, men i år ska han få delta i kostnaderna, kanske ett litet tillägg för dåliga nätter skulle var på sin plats ;). Vi kom på med mamma att om två år blir det tre stora fester, puh, jag är utmattad redan ;)...

Det verkar som om barnen inte är reserverade mot mig mera, inte ens de tystaste o blygaste, o det är ju bra. Nu undrar jag över killen som du såg, medellängd o cendréfärgat hår, kan hans namn möjligen börja på J? Har fått en sån känsla o i denna skola är kvinnodominansen enorm så det finns inte jättemånga kandidater att välja mellan ;). Undrar vad det är han månne ser i mig då...

Tisda o cykeln fortfarande ofixad, blir o fota sig fram till station o det tar ju mer än dubbelt så länge som det skulle ta om jag cyklade. Bra med motionen, har blivit en massa godsaker nu, kinuskitårta, ökensand, spetskaka.... O allt lägger sig som livbojen kring magen, bah. Nåja, en dag kanske jag är nöjd med det jag ser i spegeln ;).

Ha en bra dag alla!
Kram Sskorpan

Svar: Jag har ingen aning om vad det blev av Carina... såg henne aldrig igen !! Om killen ser jag inga detaljer mer än de jag redan berättat om. Du är en söt tjej som det ibland lyser extra om... så var stolt över dig själv.. kram :)
Esmaralda

12 Månflickan:

skriven

Tack fina Es, för ditt svar igår. 💗💟💖

13 Tanten:

skriven

Hahaha, tack för det garvet, precis vad jag behövde börja dan med.

Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

14 Elisa:

skriven

Hej!
Hur ser studierna ut att gå i höst?
Kram

Svar: Går du in för det och har en bra planering så går det fint.. kram :)
Esmaralda

15 Susan:

skriven

Ooops, ja det va inte lätt att va tonåring.... en tid som både va jävlig o helt underbar..... men så e ju livet fortfarande, bara andra problem o glädjeämnen😊
Kärleksproblemen (eller rättare sagt bristen på) hänger ju i, kroppskomplexen likaså (fast nu kan man skratta lite mer åt det)....ja, det e inte lätt att leva men helt underbart trots allt😉

...o bättre kommer det att bli har jag en känsla av😇
Kram

16 Camilla:

skriven

Haha, rolig berättelse, du var nog tuff! kram

17 Dunegull:

skriven

Ser du oss fortfarande flytta ihop? Löser det då sig med hans barn? Flyttar dem med?

18 BJ:

skriven

Hej E! Min man och jag har hamnat i en ond cirkel med mycket tjafs, han visar inte mycket kärlek just nu utan verkar gå sin egen väg i det mesta. Börjar bli orolig, många tankar poppar upp. Är han trogen, gillar han någon annan, är det stress, osv. Så jag undrar om vi kommer lyckas fortsätta vara tillsammans?

Har du något råd att ge?

Kram BJ

PS. Vilken underbar hämnd 😀 undrar om hon tog på sig silvernagellack. 😂😂

Svar: Ni behöver prata ut ordentligt... anlita gärna familjeterapin.. kram :)
Esmaralda

19 Mo:

skriven

Älskar dina historier,skönt att skratta lite.Ha en fin tisdag <3

Svar: Du med :)
Esmaralda

20 Skrållann:

skriven

Hej!
Haha, gösses så bra gjort av dig;) Hoppas Carina lärde sig en läxa!
Jag ligger sjuk och känner att jag borde vara på jobbet i morgon då intervjuer ska ske, samtidigt känner jag att jag borde vara hemma och bli ordentligt frisk, jag är ju inte ensam om att intervjua....
För övrigt har jag/vi bokat in ett par små helgresor framöver och jag pratar om att vi ska göra om lite här hemma. En nystart lite tänker jag och också något gemensamt att planera. Trodde mannen skulle tycka det var en bra idé och ändra sin inställning lite men han är lika arrogant och disträ som tidigare. Jag försöker ju få allt att fungera nu men tycks inte ha särskilt mycket för det😳

Kram❤️

Svar: Gå du in för och gör det du tycker är viktigt och som får dig att må bra... ha en hög prioritet på detta.. kram :)
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Godmorgon Es !

Härliga märkliga minnen , som lyste upp min Tisdag och fick mig att le :-) Tack o lov att du delar med dig

Inte vart det ngt hundbadande igår inte..till Moses glädje ...det vart fika hos väninnan i byn och samtal om bla vårdcentralen som ska läggas ned...i privatiseringens fotspår så är "vår" vårdcentral inte lönsam...och 6000 patienter måste hitta annan vårdcentral...

För övrigt skördas det tomater paprika och chilli för fullt och idag grävs det upp mandelpotatis till surströmmingslunchen med en granne .

Kram Anki med flock

Svar: Det är så sorgligt när de lokala inrättningarna läggs ner... och surströmming.. inte gott men trevligt brukar det bli :) kram :)
Esmaralda

22 Cissi33:

skriven

Ja det är inte lätt att vara ungdom... Speciellt inte tjej tror jag. Vad mycket dumt man varit med om. Men alla är ju inte så starka som du som ger igen! Bra gjort!

Jag själv kunde vara mesig, men sa ifrån vid orättvisa. Jag är bättre att stå upp för andra än mig själv.
Kommer min dotter kunna stå upp för sig själv?

Kram!

Svar: Ja, det kommer hon att göra... hon utvecklar en god självkänsla.. kram :)
Esmaralda

23 Blåmes:

skriven

Kära Esmeralda!

Har de glömt mig eller kommer jag att få ett svar snart?

Kram

24 Amalia:

skriven

Hej E hoppas allt är bra med dig!

Fick svar förut att jag kunde söka men att det inte dagsläget finns något där jag vill vara...känns inte som att det kommer ge något just nu.

Ska i alla fall försöka söka på ett annat ställe (kanske också med det andra), får se hur det går. Nervöst sådant här.

Svar: Men du landar till sist... det vet jag... kram :)
Esmaralda

25 Kiara:

skriven

God morgon Es!
Jag har en fråga och jag hoppas inte jag blir påhoppad av någon annan eller dig för att jag ställer den. Menar absolut inget illa utan bara undrar av nyfikenhet. Hade tänkt frågat något annat idag egentligen, men innan jag läste dagens blogg så läste jag gårdagens först samt kommentarerna. Igår var det någon som bad om vägledning, men du svarade samma sak som hon själv skrev i sin text till dig, nämligen att hennes tid kommer och att ingen tyckte illa om henne. Läste hennes kommentar senare där hon skrev "tack ändå". Det jag undrar var varför du inte kunde skriva några hjälpande ord till henne? Om inte som spådam, utan som terapeut ... Men som sagt så undrade jag bara och menade inget illa. Hoppas du eller någon annan inte tog illa vid sig. Tycker du är den bästa spådamen och älskar läsa dina inlägg. Tyckte bara lite synd om tjejen som bad om DIN vägledning. Ha en bra dag! Kram Kiara ❤

Svar: När jag läser igenom era frågor .. så flimrar de förbi... ett och annat svar kommer till mig och de kommer snabbt och är korta.. och jag skriver ner dem precis så... jag vet att många i vår bloggfamilj far illa och mår dåligt av olika anledningar och söker tröst och stöd... men det är inte alltid jag kan ge detta.. däremot har jag ofta sagt att ni så gärna får kommentera varann.. stötta varann... bistå varann !! De längre formuleringarna och när jag går in för mina svar... sker i personliga seanser. Hade jag haft mer tid.. då hade jag gått in för var och en och försökt hjälpa på ett mer avancerat sätt också här på bloggen.. men också jag har ju mina gränser för vad jag hinner o orkar.... kram :)
Esmaralda

26 h:

skriven

Hej!
Kommer han svara på mitt medelande? Blev han glad att ja skicka?
Kramar!

27 Helena Ir:

skriven

Det där med silverfärgade nagellacket..det har helt gått mig förbi :) vilken historia..jag gillar slutklämmen stort! :) Du är påhittig du!

Vad tror du om helgen..tror du det kan bli lite fest?
Jag har en väninna som bor i ett kollektiv.

Ha en bra dag!
Kram :)

Svar: Ja, det lutar åt att det kan bli fest.. kram :)
Esmaralda

28 Shiri :

skriven

Hahah vilken rolig historia!

Hur ser mon närmaste framtid ut? Finns det något speciellt som kommer ske, som jag kan se fram emot? Ser du några detaljer möjligtvis?

Tacksam för svar,kramar :)

Svar: Jag ser lite kul med vänner... det kommer en resa.. och en öppning i arbetslivet.. så det kommer b de det ena och det andra till dig.. kram :)
Esmaralda

29 massan:

skriven

Jag vet inte om jag ska vänta och satsa på det stora stället eller om jag ska nöja mig med det mindre? Det större behöver inte alltid vara bättre och tiden bara går. Samtidigt är det ju min dröm. Ska jag bara ha lite mer tålamod? Det är lättare om jag vet att det genererar något att vänta ...

Stor kram och tack!

30 Shirin:

skriven

Hahah vilken rolig historia!

Hur ser mon närmaste framtid ut? Finns det något speciellt som kommer ske, som jag kan se fram emot? Ser du några detaljer möjligtvis?

Tacksam för svar,kramar :)

31 Nettan:

skriven

Jag undrar om du känner av varför det tjuter/ekar i mina öron. Är det något sorts tecken?

Kram

Svar: Nej det känns mer som en form av tinnitus... kram :)
Esmaralda

32 55:

skriven

Jaa vilken historia ez. Tack för att du delar med dig. Kan du känna någonting kring min kärlek som jag tydligen ska möta närsomhelst. Eller är det en bit bort

33 Hönan:

skriven

Ja tänk så det kan bli ibland, skönt att du är sån cool person som kunde ta lite fniss och frågor.
Inget svar än. Tycker det är lite märkligt då han faktiskt tog initiativet till att berätta. Han kanske behöver tänka. Ser du om det möjligtvis kommer ett svar?

Kram

Svar: Känns som att du får höra av honom.. kram :)
Esmaralda

34 Noura:

skriven

Es, hur ser du ut i kärleksfrontwn för mig det närmaste året? Något särskilt att se framemot eller hålla utkik efter?? Kramar

35 h:

skriven

Hej!
Kommer han svara på mitt medelande? Blev han glad att ja skicka?
Kramar!

36 Noura:

skriven

Es, hur ser du ut i kärleksfrontEn för mig det närmaste året? Något särskilt att se framemot eller

Svar: Något kommer.. först e flirt o sedan något mer bärande.. kram :)
Esmaralda

37 Mim i:

skriven

Hej!

Händer det något som gör mig glad och pigg och en ljusare syn på livet??

kram

38 Jessica:

skriven

Es,

Kommer dyka upp någon snart inom kärleksfronten?
Jag har fångat upp blicken för en kille, men han är äldre än mig. Ser du vad han tycker eller känner för mig? Kram :)

39 TjejenO:

skriven

Hahahha, underbar historia (som vanligt), du är en cool tjej du Es!😻👏🏻👍🏼

känner jag och min bebis varandra från tidigare liv?

Stoor kram

Svar: Ja ni är båda gamla själar.. kram :)
Esmaralda

40 Lilly:

skriven

Godmorgon idag är jag trött, fast fått mycket gjort. Så det känns bra, fantastiskt väder ute, nästan så sommar känsla underbar känsla 😊 jag o dottern planerar åka utomlands, ser du oss åka kram

Svar: Japp det gör jag.. och det blir riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

41 mollyD:

skriven

Es
Nästa vecka, ett bröst mindre och ett konstgjort på väg att bli.
Glad att det är bokat nu men är nervös. Efter denna operation ytterligare en och sedan en till med lokalbedövning. Håller humöret och modet uppe men idag känns det tungt att andas. Vill att den här perioden bara ska vara förbi. Vet att det blir ont men .........
Förhoppningsvis har jag snygga bröst till nästa sommar :)
och ett jobb jag finner gläde i och trivs med
och har jag riktigt flyt kanske jag till och med har hittat kärleken

KRAM

Svar: Jag förstår att du är orolig men det känns absolut som om allt går fint.. kram :)
Esmaralda

42 <3:

skriven

Kvittar det för min kompis om vi blir vänner igen ? Känns som hon glömt bort mig.
Kram
💜💜💜

43 Frida:

skriven

😂😂😂

44 Lena:

skriven

Så coolt! Rätt åt henne att rita kartan. Elaka översittare minns man ju från skolan, i alla fall tur att jag hade vettet att vara vettig. En riktig j-l är tydligen lärare idag....hoppas han fått terapi först bara för egna problem. Ett fastighetsbolag har annonserat ut en hyreslägenhet min son anmält sig till....den skall lottas ut bland intresserade....ligger i Spånga.....finns det någon chans? Kommer någon annan än mig hjälpa till med bostad eller måste min son bara kämpa alltid själv.....ibland behöver man ju få lite hjälp.....

Svar: Chansen finns men är inte stor- och får din son den inte så kommer något annat att dyka upp.. kram :)
Esmaralda

45 Jessica:

skriven

Hej Es,
Hur ser det ut på kärleksfronten?
Borde jag hålla ögonen öppna för något?
Kram :)

46 Mich:

skriven

Hej ez.
Jag läste massor roliga kommentarer igårkväll när jag inte kunde sova om vad man hade för sig för knäppa saker som barn.
Så underhållande!

Tror du att jag kommer få tillbaka min älskade milo i mitt liv igen utan att förlora min sambo?

47 Linnean🌸:

skriven

Hejsan!
Tror mitt morgoninlägg försvann men det var inte något super duper. Ville bara tacka för världens garv! 😂😂 Svinstallarna var verkligen topp! Snyggt jobbat 👍
Månflickan: Hoppas av hela mitt hjärta att din bror mår bättre nu. Klart jag försöker sända healing till honom.

Ha det gott i höstvärmen! Kram.../Linnean 🌸

48 Gut feeling:

skriven

Hej <3
Ezmaralda skriver att vi gärna får kommentera varandras inlägg.
Jag läser med med stark oro i magen om flera män som du hela tiden frågar om. Du funderar på att flytta ihop med en man (G) , samtidigt frågar du om det fortfarande kan bli du och ditt ex (F) och i förra veckan undrade du om om det kan bli en fling med en tredje (ME).

Vad håller du på med?

Vad skulle svartsjuka G tycka om han visste det? Hade jag varit som du hade jag inte haft alltför bråttom med att flytta samman med denna man som skriver otrevliga sms "när han inte får som han vill". Jag får en stark känsla av att du borde vara lite försiktig när det gäller denna man. Han kommer att försöka att få dej fast genom att göra dig gravid. Sen, oavsett om du lever med honom eller ej, så slipper du honom inte- han kommer han ALLTID att vara en del av ditt och barnets liv. Använd inte G som en räddningsplanka för att komma ifrån dina föräldrar och till Stockholm.

Du struntar säkert i mina råd, för du lyssnar uppenbarligen inte ens på Ezmaraldas råd. Jag har en mycket dålig magkänsla kring detta. Nånting otrevligt kan kanske komma att hända.

Var försiktig! Du leker med elden.

49 Skorpan:

skriven

Tack för svaret Es! Är glad över att någon kikar lite extra efter mig :).

Ska försöka vara stolt över mig själv. Inte lätt då jag har folk omkring mig vars ogillande är så påtagligt. Eller kanske jag bara inbillar mig? O med detta avser jag inte att alla ska behöva älska mig, nej, nej, men det inverkar på mig en del...

Kortare dag idag. Antar att tvättmaskin borde startas då vädret visar sig från sin bästa sida. Får väl se ;).
Kram Skorpan

50 Lavena:

skriven

God middag!!

MÅNFLICKAN: Jag sänder all min kärlek, omsorg och mina finaste, ljusaste tankar, inte bara till din bror, utan även till er övriga! Ber änglarna vaka över er alla och sprida sitt ljus och sin oändliga kärlek...

Hoppas verkligen att allt går bra!❤️🙏🏽❤️

ESMARALDA: Jag har en känsla av att du och jag var jäkligt lika som barn och tonåringar😱

Nyss kommen till orten i fjärde klass, frågade en av de populära tjejerna, varför jag hade mina byxor (sent sjuttiotal = bruna manchesterbrallor med SUPERVIDA ben, som jag bara HATADE ha fladdrandes runt fötterna!) istoppade i strumporna...

Jag glodde på henne med koögon och drog till med att det var absolut senaste modet i stora staden, som de visste att jag flyttat ifrån - dagen efter hade ALLA byxorna instoppade i strumporna!!!😂

Efter en sjuhelvetes dust med exet, har nu lugnet lagt sig igen! Jag måste säga att jag har haft en väldans tur ändå, med val av vännner/älskare/partners som kommit i min väg sen skilsmässan!

Den jag trodde var den rätte först har stöttat och peppat mig igenom den här sista perioden, utan honom hade jag varit ett vrak!!

Nu har jag dessutom hittat en ny man!

Han bor relativt nära och är underbart snäll, härlig och har exakt samma humor! Dessutom är han självklar med relationer!

Han visar kompisar kort i telefonen, har talat om för sin familj att han träffat mig, pussas offentligt och en massa annat som jag tycker så mycket om, för det visar att han verkligen uppskattar att vara med just mig❤️

Och trots att han har världens längsta lista med tjejkompisar, som han dessutom umgås med regelbundet, så är jag inte det minsta svartsjuk!

Jag säger som Abraham Hicks - Människors äktenskapslöften borde vara: "Jag gillar dig skarpt! Låt oss se hur länge det varar!"

Så tänker jag göra, hädanefter! Inga krav på kärleksförklaringar och tjafs - mötas, göra saker ihop, trivas, prata, skratta, älska, allt som är givande och roligt, och vara tacksam över allt så länge det varar!

Ha en riktigt skön eftermiddag och kväll! Jag ska putsa köksfönstret och diska!😝

Massor med kramar till alla som känner sig nere, ledsna eller bara behöver en i största allmänhet!!

Kramar finns alltid i en storlek som passar ALLA, har ni tänkt på det..? ❤️

Svar: Kram till dig :)
Esmaralda

51 åsa:

skriven

Hej E!
Ja du vad du vart med om . tack för allt du delar . Mannen M kommer vi ses i veckan tro el vänta .? hm.. kram Åsa

52 Mich:

skriven

Hej ez.
Jag läste massor roliga kommentarer igårkväll när jag inte kunde sova om vad man hade för sig för knäppa saker som barn.
Så underhållande!

Tror du att jag kommer få tillbaka min älskade milo i mitt liv igen utan att förlora min sambo?

53 Hopp:

skriven

Hej Es

ser du något roligt glädjande på väg i mitt liv?

54 Kiara:

skriven

Att du skulle vara en super människa trodde jag inte utan var bara lite nyfiken. Jag hoppas du inte tog illa vid dig! Jag är väldigt nöjd över mina svar från dig. 😊 Jag var som sagt bara nyfiken och inget annat. 😊

Svar: Ingen fara.. och inte tar jag illa vid mig inte... man måste fråga för att få veta.. kram :)
Esmaralda

55 Skorpan:

skriven

Lavena: tummen upp :)!!

Månflickan: hoppas din bror mår bättre redan!

MollyD: Tänk vad bra det blir.

Kram Skorpan

56 Helena Ir:

skriven

<3..jag måste säga att det (48) Gut feeling skriver överensstämmer helt med vad jag också tänker!
Jag skrev en liten kommentar om det igår..för jag har ingen bra känsla av det du skriver. Det har varit på tapeten här tidigare..och jag bryr mig!

Kram

57 Mimi:

skriven

Hej!

Har fått två små hårda typ blåsor i munnen en på insidan av kinden och en innanför läppen. Hoppas att det inte är något farligt.
Ser du om jag bör oroa mig??

kram

58 <3:

skriven

Tack för råd Gut Feeling.
Kram

59 Nettan:

skriven

Tack för svar!
kram

60 Rosen:

skriven

Hej Es

När dyker kärleken upp?
kram

61 Rosen:

skriven

Hej Es

När dyker kärleken upp?
kram

62 Rosen:

skriven

Hej Es

När dyker kärleken upp?
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: