Snart kommer Sibiriska bebisar....

Yngsta barnbarnet Ozzy med sin kisemis.. Smulan.
 
Smulan har varit på dejt med Hugo.... och nu  lär det snart bli små bebisar.
 Av rasen Sibirisk.... som är  den allergivänliga rasen.
 
"Sibirisk katt är en intelligent och nyfiken ras som med glädje följer sin familj i hälarna samtidigt som de gärna "pratar". De är lättlärda och det är inte ovanligt att de gillar att plaska med och i vatten."
 
Graviditeten är bara  i början och de vet inte hur många bebisar det finns i magen...  och en är redan  tingad.. men  är du seriöst intresserad så hör av dig till mig och jag förmedlar kontakt !
 
kram & kärlek
 
P.s.  VAR SNÄLLA OCH MAILA MIG INTE FÖR PERSONLIG SEANS UNDER DEN TID SOM JAG ÄR BORTREST. VÄLKOMMEN TILLBAKA MED DITT MAIL FRÅN OCH MED DEN  2/10 !
 
 
1 AnnaK:

skriven

Nej.....är det sant 😻 Vad mysigt! Fasen att jag bor såååå långt bort. Har funderat på en sån där i.o.m att jag är allergisk. Fast det finns ju inga garantier att en sån skulle funka förstås. Pengar saknas också. De kostar ju några tusen 😜

Kram 😊

P.s tyckte ögonbrynen såg helt ok ut 👍

Svar: Ja, det är olika vad man tål... och inte är dom billiga heller.. kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Godmorgon kära Es pratat ut med honom hur jag känner inte berättat allt tror du det blir någon ändring från hans sida. Han har ringt och smsat varje dag och säger att han vill ändra sig och att vi hittar tillbaka till det jag kände tidigare. Behöver se handling inte bara ord. Vi har inte träffats på hela veckan. Tror du hans känslor har ändrats och han inte älskar mig längre ? Känns bra att jag berättat vad jag känner inte är ok för mig i vår relation utan att vara just passivt aggressiv. Ser du om den lilla resan för oss i oktober början på november blir av ?
Kram
💜💜💜

3 Nettan:

skriven

Vilken fin bild!

Ha så trevligt på kryssningen!

4 sus:

skriven

hej
Kul med babys.....
Hur blir det tror du?
love sus

5 Helen:

skriven

Så fint foto.

Ett av mina barn ,vill från en dag till en annan antagligen inte ha kontakt. Hen har inget sagt, det bara upphörde. Tack snälla om du känner in varför.

6 XOXO:

skriven

Hej Es! Ser du en flytt eller en resa för mig inom närmaste tiden? Händer det ännu något roligt under 2016? Har varit ett tuuungt år... Skulle behöva lite positiv påfyllning. Tack på förhand!

Svar: Ja, en resa kommer du snart att planera.. den påfyllningen behöver du verkligen.. kram :)
Esmaralda

7 Skorpan:

skriven

Söta båda två :). Mig ska man sätta ihop med en hund, inte katt...

Fredag, härligt, mycket att göra o vet inte var jag ska börja ;). På jobb först förstås. Min härliga granne som slipade o fixade min bil åtog sig att fixa min cykel också. Okej, jag smörjde honom med choklad o sen stod jag där o berättade det ena å det andra, stackars karl ;), o sen lovade han o fixa cykeln också. Tror du Es at han kände sig tvungen o göra det? Blir ju skyldig honom igen, men det ska nog ordna sig.

Tycker det kunde börja hända något utöver det vanliga nu, är det långt borta det månne? Ingen som skulle kunna tänka sig komma o koka morgonkaffe åt mig ;)? O lite ryggmassage skulle sitta bra det också...

Ha en bra fredag alla!
Kram Skorpan

8 Solstjärnan:

skriven

Yes yes yes!!
Det är fredag!!😊😄

Vi önskar ju ett husdjur att krama och gosa med ett djur att ge och få kärlek av.

Vi har främst tänkt på hund eftersom vi antagit att vi inte tål katter.

Ser du Ez något kring detta?
Kommer vi att ha hund eller katt?

Ha en fin fredag!🌻
Kram Solstjärnan


Svar: Det lutar faktiskt mot hund :) kram :)
Esmaralda

9 Jossan :

skriven

Äntligen fredag!! Tycker dagarna går så segt.. Eller så håller jag på att bli sjuk. Är trött och har ont i hela kroppen.
Det är skönt att veta att man har en fast inkomst i 3 månader. Hur blir der med jobbet på förskolan jag sökte?

Lycka till med packandes!

Kram

10 F.u:

skriven

Godmorgon imorgon är det dax, då åker maken på resa, kan du se om allt kommer gå bra, är lite nervös faktiskt... 😊 önskar dig oxå en trevlig resa. Kram

Svar: Tecknen visar att allt går bra.. kram :)
Esmaralda

11 Lilly:

skriven

Nu har jag fått reda på att väninnan inte hade undvikit mig, hennes mor hade gått bort, kände mig riktigt dum måste jag säga, när jag lät tankarna skena iväg på det sättet. 😞 men kommer det ordna sig för henne.

12 Fatima:

skriven

Finns det något budskap till mig ifrån andra sidan ❤️

13 Söta Nisses matte:

skriven

Har sett att det väntas smått på sidan för sibiriska katter på fb.
Min katt är också en fluffig och go sibir.
Din dotter lägger ut fina bilder då och då.
Vilken underbar ras det är!
Ska bli spännande och se underverken sen :)

Svar: Japp... jag lovar att det kommer uppföljning och foto på de små blivande underverken :)
Esmaralda

14 Bruden med brynen:

skriven

Oj så gosigt med kattungar! :-)

På tal om föregående inläggs bryn:
Jag unnade faktiskt mina yviga och ojämna buskar både plock, ansning och skötselråd på en svindyr skönhetssalong. Det underlättade då jag bara behövde hålla efter dem och inte fixa med formen på samma sätt! Hett tips.

Och nu kommer helgen. Härligt. Lösgodisets dag på söndag, men jag firar i dagarna tre.. suck ;-)

Ser du vilket intryck F fick av mig? Föreslår han ytterligare ett möte om jag har lite is i magen?

Önskar dig och vännen en underbar vecka ihop, kram!

Svar: Ser ut som om han dejtar rätt vilt och är inte ute efter att binda sig... lyckliga du som fått så fina bryn:) kram :)
Esmaralda

15 mm:

skriven

Hej!
Mina chefer beter sig konstig mot mig, får onda blickar..jag vet att jag sköter jobbet bra..va fan handlar detta om?? Börjar bli orolig. .och nej jag tänker inte prata me dem...
Kramar!

16 Tisa:

skriven

Jag vet inte riktigt om jag vågar träffa honom. Jag är så rädd för att benen "skrämmer" honom. Känner du några dåliga vibbar från denne kille, är han seriös?

Svar: Oavsett va so skrämmer inte benen honom... vill han inte så beror det på ngt annat.. kram :)
Esmaralda

17 Gunilla:

skriven

Har läst ikapp din blogg några dagar o fick panik när du skrev att du slutar med personliga seanser !!!! Tur att det bara va tillfälligt ..Du är ju livlinan när det brinner till..!!❤️❤️
Så sant du skrev om oro o katastroftankar ...Har själv varit dö o begraven femtioelva gånger (i huvudet..) de senaste tre veckorna..Men igår kom svaret att jag iaf inte lider av bröstcancer! Det firade jag med skumpa..en helt vanlig torsdag, här ska det levas fullt ut, varje dag!!!

Brynen är skitsnygga, o likaså du!

Tack för alla skratt du ger oss, du är för jävla roligt Esmaralda!!😜😂

O jag svär som en borstspinnare ..Nä nu är det dags att ta tag i fredagen. Kunderna väntar på salongen för att bli fina i håret lagom till helgen!

Kram o ha nu en alldeles underbar resa! O du.., lägg nu inte en spya rakt ner i nån blåhårig kärrings väska !!!

Gunilla i Oxd

Svar: Själv svär jag som en fiskarkärring.. så det osar.. och det är okey det också , tycker jag.. fast barnbarnen brukar rynka pannan och påtala att det INTE är ok... ska försöka parera spyorna.... kram :)
Esmaralda

18 Misstjejen:

skriven

Hej

Kom det blir bättre med mig och mår bättre?

Misstjejen

Svar: Ja, mycket bättre.. kram :)
Esmaralda

19 Dunegull:

skriven

Jag älskar katter! Hoppas de hittar fina ägare!

Jag o pojkvänenn pratar om att springa ett nytt lopp i nov. Klarar min mage det el den kapitulerar igen?

Svar: Pröva.. chansen finns att det går bra.. kram :)
Esmaralda

20 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Vilken fin kisse ! Bra för allergiker dessutom
Jag älskar röda katter .....

Önskar dig en härlig Fredag med packning och annat resbestyr ...man kommer inte långt med bara bling bling ;-)
Se nu till att inte råka packa ned MG...han vill nog med kan jag misstänka...

Själv ska jag in till stora staden..motvilligt...

Önskar alla en härlig fredag !

Kram Anki med flock

Svar: Jodå.. den lille bebisen har redan bäddat ner sig i resväskan :) kram :)
Esmaralda

21 f:

skriven

godmorgon ser du hur det kommer gå för min man imorgon.. kram

22 Mariao:

skriven

Coolt......om jag någon gång skaffar en katt så får det bli en Ragdoll:)...tycker dom verkar så coola!

Min man har idag sporadisk kontakt via sms/ telefon med sina övriga 4 minderåriga barn. Kan du se om den kontakten kommer ebbas ut eller ökas upp med tiden?

Stor kram!

23 Linnean 🌸:

skriven

Goder Morgon!
Vad du lyckas pricka rätt vad det gäller mina tankar numera. Ögonbrynsgrejen i går och kissemisse i dag. Sa till min son i går "Jag vill ha en katt till" Har ju tänkt på en ny sen vår 18-årige Birmahanne gick över. Har en underbar Skogkatt nu, en tjej. Sibirisk är ganska lik Norsk. Skrattar lite...min har sen två veckor tillbaka blivit vattentokig. Hon sitter i handfatet och dricker och slänger vatten på mig när jag är på toa. I alla fall...om det handlar om utställningskatt är jag inte intresserad. Här gör det inget med "färgfel" eller om nu lilla Smulan har råkat "slarva till det" med Hugo. 😉
Tar gärna emot lite mer info för jag har tänkt länge på en kompis till min lilla tös. Hon är åxå väldigt pratsam! Mycket kärleksfull liten varelse. Älskar katter! Har haft katt hela mitt liv. Ja, jag är intresserad!! Du har tom spått att det ska komma en liten vän till min nuvarande mammiga kisse. Vill gärna veta lite mer.
Så är det fredag igen! Klippning står på schemat i dag. Ska bli gott med lite uppfräschning! Ha det så fint och lycka till med första etappen av resan! Det är väl packat nu? 😉 Kram.../Linnean 🌸

Svar: Jo Linnean... pappan har fin stamtavla.. mamman är också utställd och det har gått bra för henne... och hur ungarna kommer se ut vet jag ju inte.... men det är ju absolut inget krav på att man ska ställa ut.... fortfarande intresserad ? Jag mailar dig min dotters kontaktuppgifter.. kram :)
Esmaralda

24 Fatima :

skriven

Finns det något budskap till mig ifrån andra sidan ❤️

25 Madde:

skriven

Så mysigt med katt! Nu ska vi äntligen få flytta till hus! Barnen och jag längtar så efter få skaffa katt! Våran gamle hund kan behöva lite sällskap ❤

Tror du vi vågar avvakta med badrums renovering något år? Eller bör vi göra den omgående?

Många kramar madde

Svar: Gör den så snart ekonomin säger okey.. kram :)
Esmaralda

26 Karin:

skriven

Vi har pratat mycket om framtiden.
blir det som vi tänkt med giftermål o flytta utomlands framöver ?

Kram
K

27 Cissi33:

skriven

Men ååh vill ha! Så fina! Dock är det för långt bort att åka och hämta och säkert lite över min prisklass jag tänkt.... 😄

Fredag och jag och dottern ska ha fredagsmys hade jag tänkt. Kanske köpa sushi, var länge sen jag åt. Förr åt jag det en gång i veckan.

Jag tänker och funderar och försöker ta emot, precis som du sa... Kommer fram till olika saker varje gång, även om det är inom samma område. I morse i bilen tänkte jag tankar som kändes rätt. Men får fundera lite till... Och kanske vänta på mötet med chefen?

Trevli helg och trevlig resa!!

Kram!


Svar: Jag har förätit mig på sushi... fixar det inte längre.... ja, tänk tills du känner att du tänkt klart.. kram :)
Esmaralda

28 Helena Ir:

skriven

Fin bild! Jag tillhör nog den tråkiga typen,som inte har det riktiga intresset för husdjur..därav ska jag inga ha..taskigt vore det mot katten/hunden annars. Men om jag vore,så blev det nog en hund..MG är ju härlig :)..ingen liten råtta..skulle jag ha. En gång i tiden hade jag en Schäfer,jättefin och snäll..men äldsta barnet fick astma..stor sorg!

Jag har fuskat med träningen,några dagar..så tömd på energi och livet..jag behöver träffa roliga människor,glada..så mycket skit som en del sprider omkring sig. Att få veta att äldsta barnbarnet hade ångest i 2 dagar före han träffade sin mormor,och kärringen dessutom sedan skällde ut honom för att han råkat rapa!
Känner mig själv så jefla tråkig..i mitt huvud hör jag; Spotta i nävarna!

Ha en helt underbar resa..det är du och vännen värda!

Kram :)

29 småbarnsmamma:

skriven

Hej!
Skulle en separation få min man att vakna upp? Yngsta barnet är bara 4 månader... Min man är så känslokall mot mig och barnen. Är så rädd för vad omgivningen skulle säga då vi verkar lyckliga utåt sett.

30 Susanne Amalia:

skriven

Så underbart med katt... jag har ju lilla Saga.. som säger mjoff...
Lycka till med kattungarna ... hoppas att de får fantastiska hem.

Långklänning, baddräkt, solklänning, bra skor och fina skor.. så klarar du dig.. allt är så fantastiskt på den båten du ska på.. jag sparade mitt båtkort när jag kom hem och förväntade mig att personalen skulle servera mig frukos lunch och middag när jag kom hem..
men det kom ingen och frågade vad föredrar madam till middag.. frukost eller lunch..
Frustration.. där satt jag ju med mitt kort och inget hände.. men på båten händer det .. magiskt inspirerande och bortskämd..

jag köpte dryckeskort och bara man slog ner rumpan i en bar ombord på båten kom det någon och frågade..

Önskar dig och din partner en fantastisk dag men berikande händelser ..

De har fantastiska utflykter som är underbara och kommer ni till Florens så besök de gotiska kyrkan .. helt magisk.. du kommer att älska den det gjorde jag ..

Jag vill tacka dig för fina svar och funderingar...
Jag önskar dig en underbar dag med glädje EllaBella suckar och säger att vi tvåbeningar inte har någon användbar nos.
Matte har sprungit omkring och letat efter baddräkten hela morgonen... men hade hon frågat mig att hon letade efter klorindränkt klädesplagg hade jag ju funnit den på nolltid..
sänder hundliga tankar till MG och en slick till dig ...

jag vill till Klosters på tisdag.. kommer det att gå bra ??

kärlek och glädje <3 <3

31 Jossan :

skriven


Äntligen fredag!! Tycker dagarna går så segt.. Eller så håller jag på att bli sjuk. Är trött och har ont i hela kroppen.

Drömmer fortfarande om mitt ex... Varför liksom? Vad vill han?

Det är skönt att veta att man har en fast inkomst i 3 månader. Hur blir der med jobbet på förskolan jag sökte?



Kram

32 Helena Ir:

skriven

På tal om husdjur..jag satt i min säng med datorn i knäet,nu på förmiddagen..i ögonvrån ser jag något på sidan av mitt täcke. En stor spindel! Jag tog den i tassen,okej,inte så stor..men i några av benen och la den på balkonggolvet..
Ska kanske tillägga att jag bor nära skogen :) och där finns det husdjur..kan det ha varit ett besök av någon annan,åt det andliga hållet? :)))Tur att inte dottern satt där också..inte hennes favorit :)
Men förmodligen första och sista spindeln i min säng!

Kram :)

Svar: Tänk att skaka tass med en spindel... jag hade dött !! Jag har några gånger haft stora håriga saker i sängen.. och nej, jag menar inte de tvåbenta även om det nog varit av en sorten också. Jag skriker och springer... och sen får nån annan komma och fånga och bära ut En gång väckte jag en granne mitt i natten.. fast näst dag gick jag dit med en flaska fint vin.. som tack.. kram :)
Esmaralda

33 Ia :

skriven

Funderar på att köpa lägenhet, som en investering. Bra val eller inte?? Kramar

34 Louise:

skriven

Åhh vad sugen jag blev på en liten sibirisk katt men jag har inte tid och råd med kisse nu. Ibland bara saknar jag mina förra katter speciellt Tigris som faktiskt liknade en ryss. Han var så elegant.
Jag vill ha en Russian blue i framtiden men de är ganska dyra och jag kollar på blocket dagligen för att kolla om min katt finns där. Den som ska komma till oss.

Om 6 veckor är vi på väg ut på VFU och jag har sådan ångest över det. Jag vill ha en bra handledare så jag klarar det och får min examen. Jag hoppas jag hamnar på en bra förskola. Ska maila hon som har hand om förskolorna nästa vecka för jag vill veta i alla fall en månad innan jag går ut så jag kan kolla upp vad det är för ställe och ta kontakt med min handledare.
Kommer jag ta examen i januari? Klarar jag min praktik?

Intervju på tisdag igen. Barnen är lediga på måndag och då ska vi göra massor av ärenden.

Tacksam för svar.

Ha en bra helg och en trevlig resa.
Kramar

Svar: Det är viktigt att du har kontakt med rätt personer och rätt handledare... lite mer trassel får du helt enkelt räkna med.. men ju mer rätt personer desto mindre trassel.. kram :)
Esmaralda

35 orolig tjej:

skriven

Lämnade honom... har skuldkänslor för det... var det ett bra val för mig att åka? Blir jag lyckligare utan honom... kan du se vad han känner just nu känner mig såååå elak

Svar: Det är inte elakt att lämna.. är man sann och ärlig är det aldrig elakt.. känn in vad du vill och jag tror du tar dig vidare.. kram :)
Esmaralda

36 Skorpan:

skriven

Jösses så fort veckan har gått, svisch så är det fredag. Härligt!

Undrar nu när det gått en tid här på jobbet om de vill ha mig kvar, eller finns detrrisk för ras o jag får gå på plankan? Fokuserar på de positiva och ids inte ens hälsa på vissa människor, löjligt men sant. Vuxen människa...

Hoppas packandet gått bra Es o du börjar ha resfeber :). Jag ska inhandla lite rött idag och njuta av tystnaden ;).
Kram Skorpan

Svar: Japp.. veckan består av fredagar o måndagar tycker jag !! Njut av det röda... jag ska packa... nej, har inte fått gjort det än.. kram :)
Esmaralda

37 Skorpan:

skriven

:D tur att någon är sig lik :).
Kram Skorpan

38 Cissi33:

skriven

Till småbarnsmamma nummer 29:
Min man lämnade mig när vår dotter var 7 månader och jag flyttade när hon var 10 månader. Jag var helt förstörd och ville ha tillbaka honom. Alla blev chockade och även jag. Men idag 2,5 år senare inser jag att han gjorde rätt. Vem bryr sig vad andra tycker, det viktigaste är att du är lycklig. Lycklig mamma, lyckliga barn. Nu vet jag inte hela eran historia men lev inte med en man som är känslokall. Det är inte värt det.

Och att det utåt sett ser bra och perfekt ut men egentligen inte är bra alls är inte ovanligt... Mycket vanligare än man tror....

39 Fatima:

skriven

Finns det något budskap till mig ifrån andra sidan ❤️

40 F:

skriven

Ser du mig o dottern åka nästa månad, på resa o får jag med mig min syster dit😊

Svar: Ja en resa ser det ut att bli för din del.. kram :)
Esmaralda

41 Tissie:

skriven

Hej

Ser du något nytt som händer på kärleksfronten?
kram

42 Lopez:

skriven

Hej

Finns det något meddelande från alltet?
kram

43 Hopp:

skriven

Hej

Ser du någon positiv förändring på väg?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: