Dagens gästbloggare...

Dagens gästbloggare är: Ingela

 

Hej alla ni

Jag  beställde en seans och läste igenom den och tyckte inte att så mycket stämde.

Kände mig inte riktigt nöjd och kände inte igen vad där stod som skulle ske.

Sen gick tiden och jag glömde bort seansen.  

Det gick fem år och för ett tag sedan  hittade jag seansen i en pärm och läste igenom den och då reste sig nackhåren.

Plötsligt var det så mycket som hade hänt och seansen stämde till mer än dom 80 % som vart utlovat. 

Bland annat så skulle jag börja  i en kreativ verksamhet där jag fick ”spela ut” – och för fem år sedan  var jag som mest drabbad av min panikångest och bara tanken på en verksamhet var fjärran .

Men nu sedan ett år är jag medlem i en teatergrupp.

 

Mannen som var snickare som jag skulle träffa, han träffade jag också på en fest och jag bor i det egna 1 ½ plans huset som spådomen sa att jag skulle.

Jag skulle inte få fler barn och trots försök så har det inte blivit fler.

Jag skulle  få en sjukdom som var besvärlig men som skulle ge med sig till sig och jag fick  borrelia som jag drogs med länge. 

Jag skulle få en ny släkting som jag inte vetat om och jag fick en bror som jag inte visste om innan,  när min pappa dog.  Det var mer som stämde.

Man känner sig ödmjuk och liten på jorden när man får sådant här och  jag som skrev till dig Ez och klagade. Förlåt mig för det.

 

 

Häromdagen så fick jag  min nya seans och nu kunde jag bättre ta den till mig och jag fick en helt annan upplevelse med mycket energi. Det var som att jag omgående hade lust att göra den resan till  Indien som Ez kunde se för mig. 

Nu hälsar jag till er alla och önskar en fin vår med mycket positivt

Kramar ifrån Ingela

1 <3:

skriven

Klart du ska göra resan till Indien Ingela. Det är ett fantastiskt land.
Esmeralda vad är det med Johan min tremäning. Vi har känt varandra sen jag var liten träffats med släkten någon gång om året. Har inte alltid följt med. Inte känt att jag och hans syster haft något gemensamt. Nästan mått dåligt och känt att systern och mamman tisslar och viskar med varandra vid bordet.
Han har skrivit i tre dagar nu som han inte gjort tidigare. Lite djupt sent inatt. Och flört som att jag kunde följa med honom på jobbresa. Finns noll intresse attraktion från min sida. Snälla Es vad ser du om situationen?
Kram
💗💗💗

2 55:

skriven

Vad spännande. Kul att du delar med dig. Ez ser du om jag gör en större eller liten resa till sommaren. Jag både vill och inte vill fara iväg. Det behöver inte vara utomlands

3 Skorpan:

skriven

Oj så mycket som har slagit in för dig Ingela, härligt! Rätt mycket detaljer har du också fått :) även om alla kanske inte var positiva. Fast det är ju livet det...

Vad jag undrar är hur det kommer sig att några får veta var de ska träffa sin tillkommande, hur hen ser ut, vad den jobbar med, medan andra inte får veta något annat än att det sker när man minst anar det? Hör till den sistnämnda ;) o har tänkt som så att jag kanske skulle låsa mig för mycket, eller ja, vad tror du om saken Es? Vad jobbar han med, var kommer han ifrån?? Så sabla nyfiken jag är ;D...

Plötsligt kom ja ihåg vad jag drömde, det var att man måste vattna ordentligt det som man planterar, annars blir det bara ynkliga växter av det hela. Lustig dröm :)

Redan tisdag o det utlovade regnt är här, det var morgonrådnad och det blev slask i hatt, slask minsann kommer det ner, vågrätt. Hmm, kanske inte värt att cykla idag i denna blåst.

Annars är det jobb ,lite mera jobb o mycket mera jobb. Fick positiv feedback igår i alla fall :) o det är ju roligt. Serverade själv några sanningar också ;), men visst behöver arbetsgivaren veta hur jag har det också.

Njut av solen, den som kan!
Kram Skorpan

4 Little miss piggy:

skriven

God morgon Es!
Har en fråga som jag undrar av nyfikenhet, hoppas du kan se svaret även om den är lite dum kanske, men kommer jag vara vaken på alla mina framtida förlossningar? Tack i förhand! Kram 🐷

5 Anonym :

skriven

Hej Esmeralda vad känner G för mig? Han var kort i telefonen när han fick reda på att jag var ute och kikade hockeyn. Märkt av hans mindre trevliga sätt flertal gånger. Vad är hans problem ?

6 MollyD:

skriven

Godmorgon från ett regnigt Göteborg

Dom senaste dagarna har jag hamnat i en loop. KAn inte släppa irritationen över attinte få parkering/garage till min nya lägenhet, dom har valt att bygga för få.Är bilburen då jobb ligger 1 timme hemifrån. Kommer detta lösa sig? Eller måste jag redan tänka på flytt igen.? HAr väntat i 2 år på att få bo i min nya lägernhet. Ser att det är fullt på gatorna redan och paniken växer.HJÄLP!mig att inte fastna i denna negativa loop.
Kommer min lille vovve klara hunddagiset? Han gnällde i 3 timmar i går:(

Njut av värme o sol
KRAM


Svar: Känns som att det löser sig såväl med parkering som för vovven som kommer acceptera sitt dagis sakta men säkert.. kram :)
Esmaralda

7 Ester:

skriven

Hej!
Börjar få lite "kalla Fötter" nu när det närmar sig att jag ska börja på en ny arbetsplats. Var ingen tvekan från min sida tidigare. Tror du fortfarande att det kommer vara rätt för mig?
Kram

8 Solstjärnan:

skriven

Hej 😊

Vad glad jag blir när jag läser detta.
Förstår dig Ingela att du nu känner på ett helt annat sätt när du sett att det som Es spått stämde.

Önskar och lever i hoppet att mina seanser som jag fått av Es skulle komma att stämma lika bra.

Kram Solstjärnan🌟

Svar: Om inte allt stämmer fullt ut så kommer det viktigaste och största att stämma.. kram :)
Esmaralda

9 O:

skriven

Härligt Ingela.. Du var nog inte redo/mogen att ta in din första seans. Ja våran E är bäst!!

Väntar oxå på att få skriva om mina seanser.. soulmaten💕. Undrar varför han dröjer.. 🤔🤔
Ha en härlig ☀️Dag!! Kram

Svar: Ja, man undrar.... men han kommer och det är ju viktigast.. kram :)
Esmaralda

10 Jossan :

skriven

Tisdag, en dag som är fullspäckad av jobb, cellprov, fixa till naglarna och träning..

Igår tog jag beslutet.. Jag sa till honom att jag bara ville att vi ska va vänner. Han blev inte glad men han förstod mig. Han tyckte jag skulle landa och sen skulle vi se om vi kunde börja om men det kommer aldrig bli så.. Jag är ledsen och igår grät jag så mycket. Jag ljög att jag inte träffat någon annan.. Det har jag egentligen inte..

Ja jag mår väl skit men gjorde jag verkligen rätt? Jag tror det.. hur tog han det?

Kram från en ledsen tjej..

Svar: Du gjorde det du beslutat dig för och det känns rätt.. ha nu fokus framåt.. kram :)
Esmaralda

11 Skrållann:

skriven

Hej!
Härligt att läsa om Ingela;)
Jag var på intervju igår men vet inte vad dom tyckte. Dom hade inte så många frågor och jag tyckte dom kändes oförberedda och det är svårt att säga hur det gick?! Hoppas ändå att dom tyckte lite om mig men så tänker jag att tänk om jag får jobbet och så kommer jag även in på utbildningen i höst, vad gör jag då?!
Sedan ringde jag hem och möttes av en tjurig man som var missnöjd över att sonen skulle göra omprov på ett prov. Kändes som han skuldbelade både mig och sonen för det och det gjorde mig både besviken ich ledsen😩

Kram❤

Svar: Sådant där ska du låta rinna av dig... kram :)
Esmaralda

12 Misstjejen:

skriven

Hej

Tänkt fråga om i kväll kommer jag var på svettis och friskis att tränar så kommer någon som jag känner på platsen också?

13 Filippa:

skriven

Hej tur i kärlek i maj?

Kram

14 Dunegull:

skriven

Ser det ut som vi löser vårat pussel?

15 Laura:

skriven

Hej
Ingela, tack för din fina gästblogg. Den ger nog många av oss hopp.
Hopp och tröst är något av det viktigaste för oss människor.

Kan du ge något tröstande besked till mig om min ekonomi då våndan över den äter upp mig inifrån? Min pension är tyvärrr liten. Kan jag försörja mig i framtiden eller tvingas jag leva på bidrag? Jag spelar ibland, kanske finns det någon vinst? Kanske en hjärtevän med god ekonomi? Jag gör så gott jag kan med de små medel jag har.

Stort tack för att du tar av din privata tid för att hjälpa oss i bloggfamiljen.

Svar: På något sätt kommer det att reda ut sig.. jag ser ett bra liv för dig... du blir inte rik och vinner inga storvinster så spela med försiktighet.. men jag ser ändå mycket glädje i din framtid.. kram :)
Esmaralda

16 Kicki :

skriven

Inatt drömde jag att jag blev förälskad i en man som jag känner, lite grand. Men pappa var med i drömmen som jag var tvungen att dölja ifrån? I verkligheten så är jag gift o pappa finns inte längre , vad betyder drömmen. Känslan kändes fantastisk. Kram

17 Kvinnan :

skriven

Godmorgon ja det är en häftig känsla med att få en seans. Stenen som jag hittade igår har två ansikten på en manlig o en kvinnlig ... Ser du om det finns ett budskap bakom?

Svar: Ja jag tror det är ett budskap men det är bara ditt budskap...så du måste själv fundera ut vad det kan betyda.. kram :)
Esmaralda

18 Mn:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har också beställt seanser utav dig och varit nöjd.
Kommer jag att gå in i ett förhållande snart tro? Kan det bli i år?
Kram

Svar: Det kan bli när som helst... jag ser inte exakt.. kram :)
Esmaralda

19 Föredetta fegis:

skriven

Ingela, visst är det fantastiskt att bli "seans överraskad"! Samma hände för mig vid min första..

Es! Tack för alla goa seanser först och främst. Second of all; slänger in en liten undring när jag väl kikar in. Om jag nu tar modet till mig att ta kontakt med denne person lär det ske i vardagen eller i ett mer festligt helgsammanhang, finns det chans till lite känslor eller blir bemötandet ej bra?

Kram på er båda :)

Svar: Tack.. och vet du...ta ALLTID de kontakter som du känner du vill ta.. chansen finns.. kram :)
Esmaralda

20 TjejeonO:

skriven

Hej älskade Es,
Din semester ser ju fantastik ut! Vill bara säga att du och ditt liv inspirerar mig!😻Keep up the good work!👌🏼
Kul med seansen Ingela. Es är ju fantastik duktig på det hon gör, men kanske kan inte vissa ta in allt från en seans på en gång beroende på vart i livet personen står. Men klokt som du då - att spara seansen och titta på den senare. Antar att du kommer känna dig mer ödmjuk för den nya seansen?! ❤️

Es, har bokat en liten weekendresa till champagne nu till helgen utan bebis (för första gången). Ska jag verkligen genomföra den, är orolig. Kommer resan bli/gå bra?

Stooor kram till er alla! ❤️

Svar: Tack :) Ja jag ser inga varningar och utflykten ser ut att gå fint.. kram :)
Esmaralda

21 F:

skriven

Jag har upplevt min seans likadan ibland. Eller jag blir glad för det som jag fått svar på men ibland kan jag tvivla. Fast det gör jag med allt i livet.. Jag tror att jag tvivlar för att jag är rädd för att bli besviken.

Nu en fråga till dig Es! Tror du att min kära vän skulle vilja träffa mig något i sommar om jag bara frågade? Kram

Svar: Ja, det är ett normalt att försöka skydda sig från besvikelser..... hur mänskligt som helst ! OM du frågar så finns det en chans..,70 % att det blir till att träffas i sommar men det ser ut som om du måste vara den drivande i frågan.. kram
Esmaralda

22 Jennie:

skriven

Hej. Tänk vad mycket som stämde in på din seans Ingela, och vilken detaljerad seans du fick!

Fina Esmaralda, vilket känns bäst: Kap verde, Myanmar eller Indien? Eller något annat land? Kram

Svar: Kap Verde kan bli riktigt bra... men även Indien.... egentligen finns det väldigt många olika länder.. dock inga typiska turistplatser för dig... du är inte den typiske turisten helt enkelt.. kram :)
Esmaralda

23 Helena Ir:

skriven

Tack för att du delar med dig..tänk hur det kan bli..att det som man inte trodde om..det blev så ändå :) Lycka till med allt det nya du har framför dig..och en resa till Indien..spännande!

Här är det mest tvättstugan som gäller idag..en något lugnare dag..

Men jag har en fråga..är det något som jag behöver tänka på?

Ha ännu en härlig dag med barn och barnbarn ..

Kram :)

Svar: Nej jag tror inte du ska tänka alltför mycket på detta.. kram :)
Esmaralda

24 Pia1:

skriven

Es är fantastisk och ja jag håller med om att tidsmässigt kan man få fundera en stund 😀 Gissa! Inlagd på Karolinska sen igår. Det här är illa och mitt sjukhus ju skickat hem mig fyra gånger och tycker jag är lat och ska gå... Det går inte, försökt men benen gick sönder. Nu har de två diagnoser att välja på här, bägge går över men kan ta år. Och bägge beror på botox. Jättestor bromskloss i min kamp men så tacksam att jag ändå vågade söka hjälp. Kunde slutat illa det här om mitt sjukhus fått bestämma. Kram ❤

Svar: Ett steg i rätt riktning... stor styrkekram !!
Esmaralda

25 Smulan:

skriven

Tjing bloggvänner!

Och speciellt Esmaralda den här gången. I mina seanser har du alltid skrivit att jag ska ta för mig av livet, och det planerar jag bannemej att göra lite extra nu hehe.

Nämligen närma mig en heting som jag spanat in i min vardag i norr. Ser du månne om det kan leda till lite pirr och värme?
Kram från Smulan

Svar: Det kan det.. chansen finns.. u go girl !! Kram :)
Esmaralda

26 H:

skriven

Jag var också väldigt missnöjd när jag först fick min seans. Men knäpp på näsan fick jag, för mycket som jag inte trodde skulle stämma, faktiskt stämde! Nu har jag tyvärr råkat radera min seans, men tror de finns nån mening med det för jag blev för insnöad på alla ord och läste den dagligen ett tag. Men är lite sugen på att beställa en ny seans, men måste fundera om jag är redo för det :)

Svar: Ibland händer det som ska hända.. och jag tror du analyserade helt rätt... man ska INTE snöa in på en seans... man ska leva sitt liv .. det är viktigt.. kram :)
Esmaralda

27 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Så roligt för dig Ingela .Trevlig resa :-)

Tittade i kapp utflyktsbilder....säger bara...
WOW vilka stränder !
Njut !
Här snöar det.....

Kram Anki med flock


Svar: Ja fy tusan för snö nu... vi ska få lite sämre väder nu är det lovat men det kan man leva med :) I dag lyser solen i alla fall.. kram :)
Esmaralda

28 Tildis:

skriven

Verkligen imponerande hur Es prickar så rätt! Hoppas du kommer iväg till Indien snart :) En fråga till dig Es, jag har inte hört något ännu. Tror du det har skett en miss i kommunikationen? Kram

29 X:

skriven

Hej Esmaralda!
Hade en härlig dröm inatt, kände en sådan stark attraktion och värme mot en man (upptagen i verkliga livet).... och nu minns jag nästan bara KÄNSLAN från drömmen. Vad betydde drömmen och när får jag uppleva en liknande känsla i verkliga livet? Min kropp och själ längtar efter att känna så!!!

30 Nn:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du förändringar för mig som kommer?
Kram

31 Kristin:

skriven

Tusen takk for din beretning.
Ja, at Esmaralda sin spådom stemmer, er det ingen tvil om hos meg.
Jeg har hatt mye uro i meg, og hennes seanser har hjulpet meg veldig mye og gitt meg mer trygghet.
Jeg tør påstå at ca 100% av det hun har skrevet har stemt.
Hun har også en veldig stor respekt for sine krefter og for de hun skriver seanser for.
Det er fantastisk å finne slike mennesker som Esmaralda.
Hennes healing er også veldig sterk og god.
Jeg forsøker på nytt med spørsmålet mitt til Esmaralda: Om det til høsten skulle bli en hanhund etter min hund, vil jeg klare å gi denne hunden et godt liv?
Takk og KRAM!

Svar: Tack för alla fina ord !! Och självklart ska du behålla en valp... du kommer ge hunden ett riktigt bra liv !! Kram :)
Esmaralda

32 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda.
Han träffar henne men skriver ändå till mig. Verkar han ha behov utav kontakt med mig? Verkar han bli tillsammans med henne?
Kram

33 Fanny:

skriven

I min spådom fanns det så mycket känslor att jag började gråta när jag läste. Tack Esmaralda för att du ger mig nytt hopp när allt känns omöjligt!!

På fredag gäller det!! Kommer vi att få positiva besked?

Kram

Svar: Stor chans till positivt besked.. kram :)
Esmaralda

34 A M:

skriven

Väldigt intressant att läsa!

35 Anna E:

skriven

Klarar han teorin idag?

36 Smöla:

skriven

Jag är inte riktigt nöjd med min seans...saknar några svar på vissa frågor som du inte svarat på! Men de kan ju va så att du inte såg något kring det? Men de va många frågor jag hade kring A, som jag inte tyckte jag fick svar på..tyvärr!

Sen undrar jag vad alla skriver för frågor till dig i en seans? Kan du inte göra ett inlägg om det?

Svar: När jag håller en seans så tar jag emot information från din och min vägledare.. och det är svårt att styra.. särskilt detaljerade frågor... jag skriver helt enkelt ner det jag får till mig.. ibland blir det mer och ibland blir det mindre... bra förslag till bloggämne.. det kommer.. kram :)
Esmaralda

37 F:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar han ha ett seriöst intresse av mig?
Kram

38 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som att jag går in i rätt förhållande i år?
Kram

39 Mannabonne fan:

skriven

Hej!

Tror du att jag och Viktor kanske får en flirt? Blir dejten bra?

Vet nämligen inte om jag ska tacka ja eller inte!

Kram :)

Svar: Det kan bli en lite flirt men ni är inte det ultimata paret.. kram :)
Esmaralda

40 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
En larvig fråga men ändå.
Vi skickar bilder till varandra på oss själva. När han skickar på sig själv så skriver jag, Vad fin och så vidare. För det tycker jag och då vill man ju höra det. men han säger inget positivt om de bilder jag skickar på mig själv eller ger någon komplimang. Tycker han inte att jag är fin?
Kram

Svar: Jo det gör han men han har svårt att ge bekräftelse.. kram :)
Esmaralda

41 Louise:

skriven

Och vårt elände bara fortsätter. Fick brev från vår soctjej igår att hon vill ha fler handlingar från mig. Min lönespecifikation och ett anställningsavtal från förskolan där jag är som vikarie. Lönespecen kan hon få det är inga problem där men jag vet inte om hon kan få något anställningsavtal för jag är ju inte anställd där, jag är bara på vikarielistan liksom. Men jag har dock mejlat förskolechefen och hoppas hon kan skicka något intyg på att jag är på deras vikarielista så vi kan få ut pengarna. Vi har precis till hyran. Så de pengarna som kommer från soc går till mat och presenter till födelsedagsbarn.
På lördag och söndag ska Izabella på kalas och jag fick panik att hon har minsann inga presenter till sina kompisar. Men det har hon då min syster köpte i Ullared när hon var där så på lördag har hon present till en av hennes kompisar. jag var nära att hon bara fick gå på ett kalas.
Hemsk tanke. Bara för att myndigheter inte kan någon gång samarbeta.
Denna veckan bör vi få besked av CSN om det blir utbetalning i mitten av nästa vecka eller om vi måste skrapa ihop pengar för att han ska kunna få ut CSN. Vi kan ju inte leva på luft direkt.

Kommer vi att få ett positivt beslut från CSN?

Snart kommer vår husvärd upp och ska dokumentera saker som behöver fixas och så ska vi förhoppningsvis få persienner i alla våra nya fönster. Sen när vi kommit hem från utvecklingssamtalet ska vi städa innan vi ställer tillbaka allt.

Tacksam för svar och ha en underbar dag. Kramar.

42 Linda:

skriven

När jag tittar tillbaka, så stämmer det mesta i min seans. Hade flera svåra val att göra, och genom seansen fick jag på något sätt kraft och mod att göra det jag måste. Ez berättade att det inte skulle bli någon lätt resa, och det blev det inte heller, men det enda rätta!

Känner att det nog snart är dags för en ny seans, med nya frågor :) Tidigare handlade mina frågor mest om kärleken och livsval, nu är det andra frågor, jobb och boende var jag känner att jag behöver vägledning.

Det blev visst inget av jobbet jag sökte sist heller, fast jag kom så långt som en intervju. Ingen brydde sig om att meddela mig att jag inte fick jobbet, men jag insåg ju det till slut. Så värdelös man känner sig, kunde man inte ens ha varit värt ett nej tack?

Nu finns det ett nytt jobb att söka, som skulle passa mig, som jag väldigt gärna skulle vilja ha, men kanske mer avancerat än det tidigare, så om de inte ville ha mig, hur i hela friden ska de vilja ha mig till den nya tjänsten då... Känns som att man tappar hoppet. Men det är väl bara att resa sig och försöka igen, och igen. Frågade Ez och hon sa att hon ser ett nytt jobb för mig, där jag trivs. Jag hoppas innerligt att det stämmer! Vill bara att det ska hända nångång. Har jag en chans på dethär nya jobbet, eller är det lika bra att låta bli att söka?

Svar: Ja det stämmer.. ett nytt jobb kommer.. jag ser dig på en ny arbetsplats och jag ser glädje kring detta. kram :)
Esmaralda

43 Flirterskan:

skriven

Hejsan E. Hur skulle denne man reagera om jag bröt isen och inledde konversation med honom, kan det leda till något bra i känsloväg?

Ha de fortsatt gott med familjen!
Kram 💕

44 Linnean 🌸:

skriven

Hejsan!

Ingela: Men så fantastiskt att allt föll på plats! Härligt! Tror jag ska leta upp lite gamla seanser och läsa! Blev spådd för många år sedan att jag skulle bli förälskad i en granne. Och det kunde bli "nåt" Jag tittade med förfärade ögon runt mig! Hjäälp! Näe, det måste vara fel!! Nej då! Plötsligt var de där bruna ögonen där och der blev en het fling.

Så underbara bilder du lagt ut i går! Verkligen underbart! Här är det fortfarande en isande äcklig vind och hagel ska det bli! Var glad att du stack iväg! Ska till en ny läkare i dag. Nu känns det lite "konstigt" Vet inte om det bara är inbillning. Åker dit och ser vad som sker. Är ju bara att gå igen om han inte är ok. Men letar efter energin med ljus och lykta!
Ser det ut att kunna bli lite kul utflykter med skogsmannen? Eller ska det åxå skita sig pga alla omständigheter med närstående och jobb och allt vad det nu är?

Så vill jag sända styrka och kramar med healing till Susanna Amalia och Pia1!!
Hoppas så att ni får må bättre alldeles strax!

Ha en rar tisdag! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Det blir lite positivt och lite negativt... allt blir inte som du tänker och vill men jag får en känsla av att något annat bra dyker upp så ha antennerna ute.. kram :)
Esmaralda

45 Michaela:

skriven

Intressant läsning Ingela. Tack för att du delade med dig.
Undra om man får uppleva någon romantik i sommar. Vore mysigt. Finns det något hopp? Kram

46 Lena:

skriven

Ez har guidat mig igenom en LÅÅÅNG jättesvår period-har inte det liv alls jag vill idag trots egna tagna myrsteg framåt men vad jag fått är ett HOPP vilket i sig är obetalbart. Och hoppet är ju det sista som överger en........ Idag kan jag faktiskt se klarare på hur jag levt mitt liv och hur jag gjorde mig helt till dörrmatta för att stötta min fd man under många år- sedan drog han i alla fall...... och tvärdog kort tid efteråt. Nu förstår jag ju att jag levde med en fullfjädrad narcissist!!!!!!! Hemsk insikt!!!!! Ez har ju inte direkt använt det ordet men jag har läst mellan raderna och insett. Det är HEMSKT hur mycket en narcissist kan mosa vem som helst som är nära. Ja som sagt jag lever på hoppet!!!!!!!!! Vore ekonomin och ryggen bättre hade jag ICKE suttit här i snöslasket. Men som sagt HOPPET LEVER!!!!!!!! Allt gott till er i Portugal, vilken fin mamma du är!

Svar: Och du Lena är en underbar människa.. som har så mycket gott framöver att se fram emot.. kram :)
Esmaralda

47 Miss M:

skriven

Vad roligt att höra om din seans!

Alltid spännande att höra om er andra.

En fråga.... vad tror du om daten på lördag?

Svar: Det lär bli okey men inte mer.. kram :)
Esmaralda

48 J:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om jag får fast på den blomster butik jag är på nu? Trivs så bra där.
Kram

49 Anonym :

skriven

Hej kära Esmeralda har M lugnat ner sig nu efter alla missförstånd. Han hade ingen anledning att vara arg på mig. Var han som var otrogen mot sin fru. Kom upp som FB minne att vi var i Stockholm den här helgen för två år sedan och myste i gamla stan och knäppte kort bland körsbärsblommorna 🍒🌸🌸. Läste han mitt sms imorse ? Börjar ana att vi kommer mötas på torsdag...vad ser du ? Kommer han vara otrevlig mot mig. Vad hände med känslorba för honom. Kvävde sjuka frun dem för honom.
Kram

50 💕 Zoey 💕:

skriven

Hejsan Es!
Idag kom kaninungarna, på den beräknade dagen. 😊 Två klarade sig tyvärr inte, men det är ju så tyvärr. 😢 Ser du om dom andra två överlever? Tusen tack i förhand! Kram Zoey 💕

51 Agnes:

skriven

Blir hela tiden så förvånad att dessa seanser stämmer för så många...då min egen seans för snart exakt 4 år sedan, inte stämt något alls...kanske ytterst marginellt, men alltså nästan inte alls.

Nu har jag insett, att det inte kommer att ske något alls längre av vad som stod där...men det blir ju även ett frö av tvivel på om något alls liksom stämmer öht på mig...och visst blir jag även förvånad över det som står när det liksom inte stämmer.
För vem är då seansen gjord för...då det inte stämmer, eller det inte känns igen?

Detta gör ju även att jag inte ens vågar tänka tanken på en ny seans...att tro att något finns där i fjärran, men så händer ingenting...eller så händer saker som inte alls fanns med, trots frågor.

Visst är det kul för er som nu får det ni är siade om...men det kanske är bra att ha i tanken, att en seans inte är en manual över hur det kommer att bli...och inte hänga upp sig på det...det blir enklare så, när inget liksom sker...

Jaja...för min del så är det väl så att jag helt enkelt inte ska vara så nyfiken på vad som ska ske...

Kram!

Svar: Din seans stämmer inte och du tar inte heller emot healing... och jag vet inte vad det beror på...men önskar jag visste ! Ibland vill man kunna trycka på en knapp.. plopp... så rättar det till sig !! Och det är som du säger... en seans ska INTE avgöra några livsval.. man måste själv alltid välja och ta ansvar för sitt liv.... kram !!
Esmaralda

52 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad är det första som jag lägger märke till hos min kärlek?
Ser han mig först?
Kram

53 f.u:

skriven

godmorgon esmeralda undrar om det kommer något spännande in i mitt liv snart.. det känns lite som det står still. kram

54 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har ett arbete på gång och jg var på möte igår. Ingenting är klart än. Kan det bli rätt att ta det här?
Kram

55 kicki:

skriven

inatt drömde jag att jag blev förälskad i en man som jag känner, lite grand. Men pappa var med i drömmen som jag var tvungen att dölja ifrån? I verkligheten så är jag gift o pappa finns inte längre , vad betyder drömmen. Känslan kändes fantastisk. Kram

56 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Känns mötet nära nu är vi påväg? Vad är det först jag kommer lägga märke till hos min kommande kärlek?
Kram

57 f.u:

skriven

godmorgon esmeralda undrar om det kommer något spännande in i mitt liv snart.. det känns lite som det står still. kram

Svar: En hel del positivt är på väg.. kram )
Esmaralda

58 kicki:

skriven

natt drömde jag att jag blev förälskad i en man som jag känner, lite grand. Men pappa var med i drömmen som jag var tvungen att dölja ifrån? I verkligheten så är jag gift o pappa finns inte längre , vad betyder drömmen. Känslan kändes fantastisk. Kram

59 Smöla:

skriven

Vilken ägodel på mig gillar A mest?

60 💕 Zoey 💕:

skriven

Hejsan Es!
Idag kom kaninungarna, på den beräknade dagen. 😊 Två klarade sig tyvärr inte, men det är ju så tyvärr. 😢 Ser du om dom andra två överlever? Tusen tack i förhand! Kram Zoey 💕

61 Ångest tjejen:

skriven

Hej E!

Allt har löst sig vad jag vet och det känns redan bättre... men ångesten ligger kvar? Ont i magen ( Dock inte lika mycket som innan... ont i bröstet, nervös , bekymrad ) Har du tips att hjälpa mig ? Jag är väl nervös för att möta personen fast jag ibte gjort någpt fel är jag väl nervös för första mötet!? Känner mig så känslig och sårbar... vill vara stark ich känna lite hermoni i livet igen. Vill att barnen ska vara lyckliga och ha en mamma som när bra det är det viktigaste just nu ❤️ Kram för en bra blogg

62 Virrhönan:

skriven

Va härligt Ingela att så mycket stämde in till slut, det är nig så att många blir helt insnöade på vad det står i seansen men det är kanske bra att "glömma bort" emellanåt och bara leva. Det gäller nog i allra högsta grad dej Agnes. Det känns som du redan bestämt att inget funkar på dej varken seanser, healing eller ens att få tag på en karl. Försök att släpp alla hämningar och bara va, då kanske allt släpper till slut. Öppna upp och släpp in människor i ditt liv och då även karlar förstås, Lycka till!!

Även jag har blivit spådd av Ez men tänker inte så mycket på innehållet, går ibland tillbaka och läser men tänker mer på att jag vill leva nu och här, kan inte häkta upp mej på innehållet i seansen. Jag lyssnade inte tex att jag skulle ge upp den jag har ett gott öga till, det gör jag nog en annan dag men inte just nu, jag gillar honom på nåt konstigt sätt och jag vet att han har blickarna åt mitt håll också, kanske håller vi oss på avstånd eller så plötsligt händer det nåt en vacker dag, vad tror du Ez kommer vi hamna i armarna på varandra? Känns lute genant att tänka så men fantasin spelar en ett spratt ibland...😊
Nu måste jag återgå till jobbet, slut på denna smygrast...
Kram kram

Svar: Nå, det kan bli så.. inte alls omöjligt men något långt o seriöst förhållande ser jag ju inte med honom.. utan med en annan... kram :)
Esmaralda

63 Minna:

skriven

God dag Ezmaralda. Jag ska på en anställningsintervju på Torsdag. Jag vill verkligen ha det jobbet. Kommer det att gå bra?

Svar: Ja jag tror du kommer göra bra ifrån dig och du har en chans.. kram
Esmaralda

64 Sophia* :

skriven

Skrev dom/den något mer jag inte fick se?
Eller kan jag släppa det där nu.

Kram

Svar: Släpp du det nu.. kram
Esmaralda

65 MarieP:

skriven

Hej. Kommer det att bli en kärleksfull sommar för mig?

66 YR:

skriven

Åh,Va skönt de vore att typ "veta" vad man har framöver. Önskar jag hade pengarna. Men det sista nu e ju att han ska dra bara han hittat nytt jobb eller nytt hus.Så jag vågar inte ta pengar till seans jag måste ha om jag blir ensam med sonen.Har panik både som vaken o på natten i drömmarna.Vaknar flera gånger varje natt efter maror, där jag tappar koll.Aldrig får nåt jobb.Blir utanför . Sviken osv eller annan kaos.Ligger dyngsvett o har svårt att somna om. Bara jag visste att jag skulle hitta ett jobb, så jag får redig inkomst. Kan du se nåt,som ger lugnande besked ? Kramar i massor

67 Fanny2:

skriven

Man vet aldrig vart livet tar en men vilken skön känsla det måste vara när man tagit sig över trösklar och saker man aldrig trott sker. Vad kul att så mycket stämde tillslut!

Jag tvivlar inte på Es förmåga för att jag vet att hon är fantastisk, men något rädd är jag för mindre positiva besked och just nu är jag mindre nöjd med livsval... ser ju att många har blivit hjälpta. Någon dag får det bli av...

En stor styrkekram till Pia1, du är en riktig kämpe.

68 Browallia:

skriven

Tack Ingela för att du delar med dig av dina erfarenheter av Esmaraldas seanser. Roligt att så mycket har stämt och slagit in.

Jag har beställt flera seanser av Esmaralda genom åren och över 80% har stämt med det hon har siat om i samtliga seanser. Jag instämmer med Agnes att man inte ska se seansen som någon manual eller facit över vad som sker i framtiden.

69 Ali:

skriven

Hej Es,
Hur kommer min chef ta min uppsägning i morgon?
Kram

70 A.D:

skriven

Hej Es först vill jag säga tack detsamma o härligt med ny Energi 😊

Kan huset bli vårt vi så gärna vill ha kram😊

Svar: Det finns en chans men den är inte så stor... kram
Esmaralda

71 gara:

skriven

Kommer jag snart träffa någon som uppskattar mig. Känns det står stilla ett tag nu

Kram

Svar: Det kommer.. kram
Esmaralda

72 Helena Ir:

skriven

Tack för svar..ja är lite osäker på vad du svarade jag inte skulle tänka så mycket på..det var nog en lite mer generell fråga..kanske jag skrev lite otydligt :) Det gör inget..jag slutar helt enkelt att grubbla på det mesta..hjärnkontoret får vila..skönt ju :)

Kram :)

73 Skorpan:

skriven

Tror bestämt nån polett har fallit ner gällande jobbet 😉. Fått en hel del gjort om än allt inte riktigt gick som det skulle, tekniska grejer. Verkar som om jag o tekniken inte är ❤️, alltid nåt som hänger upp sig... Nå det är något att skratta åt o min tekniska hjälpare har fått sig ett antal skratt med mig, tror faktiskt han gillar mitt sällskap 😆.

Nu hoppas jag på att lugnet infaller sig hos mig o att vårkänslorna o kärleken dyker upp... Hoppas hoppas..
Kram Skorpan

74 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor är chansen att jag får mitt andra barn under nästa år?
Ser det ut att vara med "rätt" man?
Kram

75 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Har en fråga som jag undrar av nyfikenhet, hoppas du kan se svaret även om den är lite dum kanske, men kommer jag vara vaken på alla mina framtida förlossningar? Tack i förhand! Kram 🐷

Svar: Ja så ser det ut och jag ser inga problem.. kram
Esmaralda

76 Min vägledare?:

skriven

Intressant tack för att du dela med dig Ingela.

Hej Es
Har jag någon vägledare och vill de säga mig något?
kram

77 Hoppet:

skriven

Hej!känner mig nere & trött blir det bättre?
kram

Svar: Ja absolut.. kram
Esmaralda

78 Kicki:

skriven

inatt drömde jag att jag blev förälskad i en man som jag känner, lite grand. Men pappa var med i drömmen som jag var tvungen att dölja ifrån? I verkligheten så är jag gift o pappa finns inte längre , vad betyder drömmen. Känslan kändes fantastisk. Kram

79 Fatima:

skriven

Hej esmeralda ser du mig komma iväg på någon lyckad resa snart 😊 känner att jag behöver göra något väldigt snart!!!

Svar: Ja börja planera.. kram
Esmaralda

80 Mikael:

skriven

Skrev du och klagade haha :)

Det kan jag med, men inte på Ez eller nån annan, en del får så pricksäkra seanser!

Kram
Mikael

81 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.
Om han vill träffa mig frågar han själv då? Eller måste jag putta på?
Kram

Svar: Han frågar själv.. kram
Esmaralda

82 Susan:

skriven

Så härligt Ingela, tror inte heller att jag kommer att fatta förrän efteråt... men bättre sent än aldrig😉 Kram

83 Liverpool:

skriven

Hej Esmaralda
Ser du mej på en ny arbetsplats och en flytt inom en snar framtid?

84 JustMe:

skriven

Hej!

Blir jag och P ett par igen? Ungefär när isf?

Kram!

Svar: Chansen är inte stor... jag ser dig med en annan kärlek.. kram
Esmaralda

85 A:

skriven

Då va sonens framtänder borttagna i fm efter hans olycka på dagis. Han va så ledsen när han fick medicinen och när de skulle bedöva tandköttet. Det gjorde och gör fortfarande så ont i mig att se honom ledsen.
Vi var där tillsammans, jag, R och Z. Tilltryckt situation, konstig stämning. När vi satt på rummet där Z fick ligga o vila innan o efter ingreppet satt R med sin mobil, skrev på messenger o smilade. Flörtade säkert med någon, han har liksom ingen respekt i sig. Gillar uppmärksamheten och bekräftelsen han får. Han har alltid krävt mycket av det pga sitt dåliga självförtroende.
När vi skulle åka hem ville Z följa med mig hem, ville vara med mamma men han fick inte det. Såna här situationer som är jobbiga när man inte bor tillsammans. Jag vill ju vara där för honom när han inte är helt 100 o har ont :(
Nej, nu ska jag försöka tentaplugga lite till denna hopplösa tentan, återigen... Känslan är återigen inget vidare med skrivningen på torsdag :(
Kramar

Svar: Ja min vill vara med sina barn när de har extra stort behov.. och det är du ju ofta.. han upplever inte att du sviker och du far mest illa själv av dessa tankarna.. och det tror jag du är medveten om... lycka till med tentan.. min son tentar också på torsdag.. kram :)
Esmaralda

86 CA:

skriven

Hej
Det ska nog bli ett nytt möte snart med facket, det ringde en person idag som är min fackliga person.
Vet ännu inte vad det nya möter ska handla om
Blir den som ringde mig idag ett bra stöd?
Kommer jag att behöva försvara mig?
Kram

87 AnnaK:

skriven

Tror om jag tagit tag i saker som du rådde mig i min seans och vandrat ett tag på min egen väg så hade vissa saker varit annorlunda nu. Känns som att jag sumpat nåt viktigt. Jäkla klantarsle man är.....

Är det pga hennes far hon har så svårt att äta ibland? Blir alltid pikad och tjatad på vid matbordet. Tror hon fått nån slags ätstörning. Har jag rätt? Säger man nåt åt honom om saken så blir det ett jävla liv. Jävla mupp...

Sorry....lite bitter idag.

Kram 😊

Svar: Du har inte sumpat nåt stort...ingenting är för sent !! Ta ett seriöst snack med henne pappa... kram
Esmaralda

88 Sofia:

skriven

Hej,

Är jag och min nya kontaktperson Caroline lika och kommer jag att trivas med henne?

Kram

Sofia

Svar: Det kan ta ett tag innan du lär känna henne.. men hon är en bra tjej så ge henne en chans.. och jag tror ni kommer att trivas med varann.. kram
Esmaralda

89 Rebecca:

skriven

hej! Går det bra att jobba igen på fredag?kram

90 Fråga:

skriven

Hej Es!Ser du någon ny man påväg in i mitt liv?
kram

91 <3:

skriven

Vilka vackra bilder du la ut igår på bloggen Es. Vad jag längtar till sol och värme igen.
Vad är det med Johan min tremänning. Vi har känt varandra sen jag var liten träffats med släkten någon gång om året. Har inte alltid följt med. Inte känt att jag och hans syster haft något gemensamt. Nästan mått dåligt och känt att systern och mamman tisslar och viskar med varandra vid bordet.
Han har skrivit i tre dagar nu som han inte gjort tidigare. Lite djupt sent inatt. Och flört som att jag kunde följa med honom på jobbresa. Finns noll intresse attraktion från min sida. Es vad ser du om situationen...?
Kram
💗💗💗

92 Nn:

skriven

Hej Esmaralda.
Var på en tjejfest i helgen och jag blev medbjuden utav en vän till mig så hon som hade festen känner väll mig minst. Jag är väll den hon står minst nära. Nu skrev hon ett meddelande till andra att en sak försvunnit från festen och nu är jag ju rädd att hon tror att det är jag som tagit i första hand eftersom vi känner varandra minst. Vilket jag absolut inte har. Misstänker hon mig för den försvunna saken?
Kram

Svar: Nej det tror jag faktiskt inte att hon gör.. kram
Esmaralda

93 Maleficent:

skriven

Trevligt med en seans som stämmer!
Jag tycker att det verkar som om denna tjej har ett intresse av mig. Stämmer det?

Svar: Ja, så tolkar jag det också.. kram )
Esmaralda

94 Mm:

skriven

Godkväll Esmaralda.
Hur stor är chansen att jag är i ett förhållande nästa år? Hur stor är chansen att jag får mitt andra barn under nästa år?
Kram

Svar: Chansen att du är i ett stadigt förhållande är runt 60 % men det dröjer nog lite längre innan nästa barn kommer.. kram
Esmaralda

95 Kicki:

skriven

inatt drömde jag att jag blev förälskad i en man som jag känner, lite grand. Men pappa var med i drömmen som jag var tvungen att dölja ifrån? I verkligheten så är jag gift o pappa finns inte längre , vad betyder drömmen. Känslan kändes fantastisk. Kram

96 Meme:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir dem ett par?
Kram

97 Agnes:

skriven

Virrhönan: Lutar mig endast mot fakta och det jag upplever.

Seansen verkar gjord för någon annan...eller så är det jag som är kluven utan att veta om det....gällande healing, så blir jag så deprimerad, sänkt och totalt urlakad...även när jag inte ens vet om att jag är utsatt för healing...

Och en man...fakta även här...jag söker en specifik typ av man...då jag nu vid 56 vet vad jag INTE vill ha....än har jag inte stött på någon som ens kommer i närheten av det jag söker...då jag inte gillar vare sig skägg eller hår, övervikt, att de är kortare än mig, mellan två jobb, eller har jobb jag inte vill att min blivande ska ha.

Jag vill inte heller att de har barn. De ska inte vara en sådan där soffpotatis...liksom, varför involvera mig med någon som inte är som jag vill...De ska även dansa och träna...vara självgående...

Alltså så finns det ingen man som synkar med mig, och då är jag hellre singel än pysslar med någon jädrans kompromiss...då i min värld kompromiss innebär att det är kvinnan som ska förändra sig för att mannen skall stanna kvar...no way...den tiden är förbi...

Litar helt enkelt inte på en man...den tiden är förbi...umgås gärna med män, men jag släpper inte in dem mer än nödvändigt...jag har lärt mig den hårda vägen vad en man är...så är det...

Kram!

98 Pia:

skriven

Vi har en dotter som jag och min sambo oroa oss väldigt mycket över just nu dessutom har vi olika åsikter hur det änn är hon våran dotter.Min fråga är kommer det att bli bättre med allt runtomkring har så himla ont i magen o oroar mig mycket gråter mycket just kram <3


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: