Den törstiga ormen.....

 
Det var torka i Indien och en jättelik kungskobra - som normalt undviker människor - ringlade desperat in  till byn på  jakt efter vatten. 
Och han får vatten.. ur en flaska... sånt värmer hjärtat eller hur ??!!
 
Kram & kärlek
1 Skorpan:

skriven

Visst var det snällt gjort, men hur visste de att den var törstig? O minsann hade de respekt för den, beredda till tusen att den eventuellt kan attackera. Eller attackerar dom? Ormar är nog så skrämmande djur på nåt vis...

Jag drömde att jag red på en häst, men en sån version som tjuren som kastar av folk efter ett tag då den vispar med vindens fart, verkar det som i alla fall. Jag satt på den hur länge som helst o bara väntade att jag skulle falla av. Farten blev inte speciellt hög o till sist klev jag av, smått besviken att jag inte föll av, att det inte blev den upplevelse som jag väntat mig. På nåt sätt tror jag att denna dröm har ett budskap Es, ser du månne något?

Redan torsdag o hushållet är upp o ner. behöver få nån ordning idag, i morgon blir det full rulle en vecka framöver o då tryter orken att göra något. Sån tur att måndagen är ledig :). Förutom för dem som jbbar förstås...

Önskar alla en trevlig dag!
Kram Skorpan

Svar: Drömmens budskap handlar om att något som kan tyckas skrämmande och som du gärna skjuter upp.. är i verkligheten mycket mer hanterbart än du tror.. kram :)
Esmaralda

2 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
I tisdags kom kaninungarna, men tyvärr så hände de något som kan hända med förstföderskor - alla ungarna dog utom en. Vi trodde först att de var fyra ungar men de visade sig vara fem. Den lille skrutten som lever bryr hon sig inte om utan de blir att vi får lägga henne på rygg för att föra ungen till spenan så den får mjölk. Det jag undrar är om du ser om vi lyckades rädda denna lilla skrutt eller kommer den stryka med? Om den överlever kommer den gå bra i utställning då? Tusen tack på förhand! Kram Zoey 💕

Svar: Det blir inte lätt det här.. risken att ungen inte klarar sig är mycket stor.. kram
Esmaralda

3 Anna:

skriven

Lite annorlunda i alla fall. :)
Mannen i mitt liv.. ser du honom vid min sida i framtiden?

4 Fina:

skriven

Kära Es! Kollade på filmen TITANIC häromkvällen och nu kan jag inte sluta tänka på den. Vilket fruktansvärt öde människorna ombord gick till mötes! Tror du att en del av människorna som dog i katastrofen har återfötts på nytt?

Och en annan sak jag undrar är... varför måste en del människor dö på ett så fruktansvärt sätt? Varför kan inte alla dö lugnt och fridfullt i sömnen? KRAM

Svar: Filmen berör dig speciellt djupt eftersom någon omkring dig var med på Titanic och omkom...alltså i ett tidigare liv.... livet är grymt ibland... och visst känns det onödigt.. kram :)
Esmaralda

5 Jennifer:

skriven

Hjälp, har bara sovit 2 timmar inatt på grund av sömnproblem, och har en jobbintervju idag!! Hur ska det gå?? Hur stor chans har jag att få jobbet?? Tack o kram

Svar: Det går bra... jag håller tummarna.. chansen finns.. kram :)
Esmaralda

6 Rebecca:

skriven

Ja fint, men jag hade inte vågat :P

Ser du om det går bra för mig att jobba imorgon?

7 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda. Martin och jag skriver lite sporadiskt till varandra. Kommer vi mötas igen. Han har väl tusen tjejet som står på kö. Är han singel eller seriöst ihop med A. Fått känslan att det är upp och ner där inga barn på tio år.
Kram
💗💗💗

8 <3:

skriven

Hej Esmeralda blir det guld ikväll? Kan du se vad jag lagt den pliserade guldtoppen med lång ärm. Hade den sist på middagen med Daniel.
Kram
💗💗💗

9 Mn:

skriven

Hej Esmaralda.
Haha vad fint ja sådant värmer. Han såg ordentligt törstig ut.

Es, igår kom han och vi umgicks sexuellt med varandra. Efteråt känner jag mig osäker och liten. Jag vet inte på vilket sätt han gillar mig. Känner han kärlekskänslor för mig? Om inte, kan de komma att han känner så för mig så det blir något mellan oss?
Kram

Svar: Du känner mer.. så var rädd om dig och dina känslor.. kram :)
Esmaralda

10 Anna.L:

skriven

Alla kan, ska och behöver, välja medvetet...
Jag är ofta den som tänker/överväger detta i relationer. När jag känner mig redo och om det är besvarade känslor, kan valet då bli fel? Även om det bara var en kort fling. (Tänker på en person i min klass) Allt jag göra i kärlek känns viktigt för mig och äkta.

Oavsett vad, blir det bra för mig i framtiden? Vill ut och resa, samt jobba kreativt efter studierna.

Kram

11 Jossan :

skriven

Jag gråter för det gör faktiskt jävligt ont.. Jag har gett upp något jag kämpat för i 2,5år.. Jag vet verkligen att jag gjorde rätt men det borde inte kännas såhär. Jag tänker på honom hela tiden. Jag vill krama honom.. Han ville att vi skulle försöka igen senare men jag sa vi får se.. jobbigt med så svåra beslut...

Ser du oss som vänner i framtiden?

Dags att ära frukost och sen blir det jobb! Hoppas på en after work imorgon med mitt gamla jobb!

Kram

Svar: Ja det är jobbigt och tungt med somliga beslut men i själ och hjärta vet du att beslutet var rätt... och allt kommer bli bättre.. det är en process som tar tid.. kram :)
Esmaralda

12 Jag:

skriven

Än finns det hopp för djur och mänskligheten. Karma!!
Händer det något romantiskt under helgen? Kram

13 Mimi:

skriven

Hej Es! Finns det någon chans att jag får jobb till sommaren??

kram

14 Cecilia:

skriven

Så fint!
Ez, tror du att planen går i lås? Kram

15 Razawa :

skriven

Snälla esmaralda hjälp. Är så frustrerad. Kommer jag o maken bli sams? Inte pratat på 4 dagar (fortfarnade i samma hus) hade ett onödigt bråk som verkligen eskalerade. Blir detta bra? :(

Svar: Ja, det kommer att lösa sig.. kram :)
Esmaralda

16 F:

skriven

Det är fantastiskt, verkligen! Jag tycker dock att ormar är så otroligt obehagliga så jag vågar inte kolla på videon. Ormar känns väldigt opålitliga..

Jag saknar och tänker mycket på F. Undrar om inte F saknar och tänker på mig också? :) Kram :)

Svar: Titta du på filmen så får du se en glad orm som tacksamt tar emot vatten och inte gör det minsta utfall ! F tänker på dig emellanåt men det ser ut som om du är mest berörd.. kram
Esmaralda

17 ledsen:

skriven

Hej Es!

Jag är så orolig för vår son. Han hamnade i bråk med en klasskamrat igår och hela klassen såg och kompisen ville inte ta hans förlåt sedan när han ångrade sig. Han hade sån ångest igår, sa själv "Jag är ju dum i huvet" etc. Jag är så orolig. Kommer det lösa sig. Han känner sig ensam även om han har kamrater i skolan. Kommer han sluta hamna i trubbel snart och kommer han få någon vän? Eller ska vi byta skola?

Mvh
ledsen

Svar: Lös problemet.. det hjälper inte att byta skola.. då finns det risk att problemen upprepas och din son kommer må ännu sämre... se så att han får den hjälp han behöver med bland annat impulskontroll.... han är en fin grabb men rusar iväg ibland.. kram :)
Esmaralda

18 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Känns som att jag har hängt kvar känslomässigt hos mitt ex. Men vet inte om det blir något riktigt här? Jag drömmer ändå om att möta en annan man som ger mig den bekräftelsen jag längtar efter. Möter jag någon annan? Ser det ut att bli snart?
Kram

Svar: Gör dig helt fri känslomässigt ... kan du helt lämna det gamla så går du framåt och längs den vägen möter du ny kärlek.. kram
Esmaralda

19 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Undrar varför G inte bjöd in oss sist? Jag tycker det var jättekonstigt. Vad ser du?
Tack!

20 c:

skriven

Nej nu skrämde du nästan iväg mig när jag läste rubriken!! Jag trodde den törstade efter annat!!

Vad får du för känsla Es, tror du att han kommer att stå där idag? Känns bara så onödigt att åka annars om han inte gör det!!

Ha en fin och varm dag, kram

21 Jonkan:

skriven

Kommer det ske tidigare än planerat datum?

Kram

22 Helena Ir:

skriven

Otroligt!

Kram :)

Svar: Ja, jag är ju ingen ormvän precis men det här var riktigt rörande tycker jag.. kram :)
Esmaralda

23 Filippa:

skriven

Hej tur i kärlek snart?

Kram

Svar: Japp, det kommer.. kram
Esmaralda

24 Smöla:

skriven

Vilken kroppsdel gillar A med mig? Vad tycker han mest om, och vad skulle han vilja röra..?

25 Tisa:

skriven

Kan min nya blogg (som jag förövrigt håller på att designa) om tankar och känslor kring döden få andra att känna igen sig?

Svar: Ja det tror jag.. lycka till.. kram
Esmaralda

26 Madeleine :

skriven

Hej ez! hoppas allt är bra med dig.
Jag har en väninna som är gravid och jag tycker det är jätte kul men vi har knappt någon kontakt längre. Jag smsar och får sällan svar eller så tar det lång tid. Hon hittar på massa annat roligt men andra men vi träffas nästan aldrig. hon kan inte på helger för då vill hon umgås med sin karl och just nu har jag svårt på vardagar då jag har mycket i skolan.

ser du om hon försvinner som vän? eller hittar vi tillbaka till varandra?
kommer det gå bra för hennes bebis?

kram och ha en trevlig dag!

27 Virrhönan:

skriven

God morgon!

Visst måste man även ta hand om dessa otäcka djur också, det värmer även om det skrämmer...
Har du varit i Indien och träffat nån kungskobra?
Idag är det strålande sol men förskräckligt kallt, vädret kämpar och kämpar men vårvärmen snålar och håller sej på avstånd. Känner mej trots det på strålande humör idag,solen gör en glad i själen. Kan det ske nåt skoj idag tro med hetingen? Tror nånstans att vi måste få ihop det innan vi båda kan släppa varann för han verkar ha fastnat i sina känslor till mej också på nåt sätt. Vill gärna komma honom in på skinnet och ta reda på varför han är så svår att förstå sej på, kommer det funka tror du?
O ni njuter väl vidare idag i värmen, så sköna bilder du visar. Njut njut njut. Kram

Svar: I Vietnam träffade jag en hel del ormar... bland annat en jättestor , har aldrig sett dess like... i vilt tillstånd och då blev jag lite stressad.. särskilt som jag bodde i typ en hydda vid stranden... ta ett tag med tankarna och kärleken och gör klart, på ena eller andra hållet, det börjar bli dags.. kram :)
Esmaralda

28 Michaela:

skriven

Åh fy sjutton!! Snällt gjort men gillar inte ormar.

Känner mig som en urvriden disktrasa. Har varit för mycket senaste tiden och luften har gått ur mig. 15/5 är det operation igen. Ljumskbråck.Ingen aning om hur jag skall orka med det. Nojjig över att jag inte vaknar ur narkosen eller att något annat allvarligt händer. Tillvaron känns mörk just nu. Kram

Svar: Bara andas lugnt.. inget allvarligt kommer hända, allt går bra.. kram :)
Esmaralda

29 f:

skriven

fy vilken natt jag haft med hemsk tandvärk, och inte förrän på tisdag har jag fått tid.

trodde de skulle laga tanden itisdags istället tog de bara kort. vilket lidande det är med tandvärk. fyyyy

30 Naeano:

skriven

Det var fint gjort :)

Fråga.. Jag har så smått börjat släktforska å kom att tänka på min moster, att morfar adopterade henne å ingen tycks veta om det.. Är det så eller vet släktingar det men håller tyst? Tänkte vem som vet eller inte.. Känns som ännu en familjehemlighet som tystas ner å hålls gömd..

Tack på förhand å ha en fin dag 🌺

Svar: Någon vet och någon vet inte.. kram :)
Esmaralda

31 Jessica:

skriven

Es,
Är den här killen intresserad och kommer jag att få träffa han igen? Kan det bli något? Kram :)

32 Rädd:

skriven

Hej E!

Usch inatt var en jobbig natt, sov oroligt och vaknade flera gånger och mådde dåligt. Är så trött på det här! Ser du om jag får veta vad det är jag lider av nästa vecka? Ska träffa en specialistläkare på tisdag.

Kram och kärlek!

Svar: Det kan ta sin tid men jag tror att man kommer fram till vad problemet är.. kram
Esmaralda

33 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
Det blev en liten missuppfattning/oenighet med chefen på stället jag har visstidsanställning på. Är det något som kommer att påverka? Verkar hon sur eller misstro mig?
Tror du jag kan få fast här?
Kram

34 Louise:

skriven

Ja de är ju också törstiga och finns där inget vatten så gör de nog vad som helst för att få vatten. Modig orm och fint av byborna att ge den vatten. <3

Hyran är betald men kontot gapar snart tomt. Jag hoppas innerligt att vi får positivt besked från CSN för vi behöver verkligen dessa pengar för att kunna leva.
Igår fick vi brev från förvaltningsrätten då soc inte ville ändra sitt beslut och idag ska jag mejla överförmyndarna och höra om de kan hjälpa oss mot soc så förvaltningsrätten inte avslår vårt överklagande.
Kan vi få lite positiva nyheter snart?
Kommer csn med positiva besked?

Tacksam för svar.

Ha en bra dag. Kramar.

Svar: Tyvärr ser det inte ut som om problemen är riktigt över... räkna med ytterligare lite strul innan det vänder.. styrkekram :)
Esmaralda

35 Malina:

skriven

Helt underbart! Det finns kanske lite hopp för mänskligheten iallafall...
Och åsnorna på stranden värmde också hjärtat... Och du och alla dina goa vänner och familj också såklart😄
Här sitter jag hemma i det sämsta aprilväder på långleliga tider och det känns så mysigt att kolla vackra Portugal då och då . Nästan som att vara där själv.
Jag håller på med renovering hemma så det är fullt upp och rätt kul det med. Passade riktigt bra den här våren.
Ha en härlig fortsättning i värmen!
Kram!

Svar: Jättekul med renovering !! Och bra blir det också !! Kram :)
Esmaralda

36 Familymam:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer vi att bli en familj igen? Jag och han?
Kram

37 Kristin:

skriven

Ja, kjære Esmaralda, det er alltid godt å se mennesker som er gode med dyr, uansett hvilke dyr. Alle arter vil forsvare livet og leve <3.
Ønsker alle en god dag. Kram :)

Svar: Ja visst värmer det hjärtat !! Kram :)
Esmaralda

38 sus:

skriven

hej
alla behöver vatten.....
hett om öreónen här fixar ja de?

love sus

Svar: Du fixar det.. stanna upp lite och tänk till .. kram :)
Esmaralda

39 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han de kärlekskänslor för mig som krävs?
Kram

40 Ormslukerskan:

skriven

Jag måste ha varit ormslukerska i ett tidigare liv, tycker dem är så vackra :-)

En fråga, E! Har han undrat vart jag tagit vägen?

Kram från andra sidan jorden!


Svar: Ja det känns som om han undrat.. kram :)
Esmaralda

41 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag föreslog att vi skulle åka på någon semester i sommar, fick något tveksamt svar inget konkret. Verkar han inte vilja åka på semester med mig? Kommer vi att göra någon utflykt i sommar?
Kram

42 Mim:

skriven

Hej!

Kommer jag att få tummen ur och förändra mitt liv???
så trött på min eländiga situation.

kram

43 Pia1:

skriven

Man ska vara snäll mot alla! Å herregud nu är jag rädd för att det här blir FEL! Fått tillbaka min gamla doktor som skrivit i många år att jag är psykiskt störd eftersom han inte hittat felet. Och han har inte beställt "rätt" undersökningar. Hjälp! Kommer de göras till slut? DÖR om jag inte får rätt diagnos nu! De ser att något är galen men det måste bli rätt nu...

44 Susanne Amalia :

skriven

Så klart att ormen ska ha vatten 💧 tack för svar förut och jag är glad att det blir bättre med min strok och huvudvärken behandling utomlands låter fantastiskt ser fram mot det skriver mig på postbox. Under tiden så praktiskt önskar dig en fin dag och undrar om du kan se pengar som kommer in kommer jag att starta min verksamhet det vore bra önskar dig en underbar dag med sol ock kärlek stor kram 💕

Svar: NU ska du först jobba på att bli frisk och det lyckas du med... sedan kommer du att ta tag i det du då känner är viktigast.. saker och ting kommer att lösa sig... stor styrkekram :)
Esmaralda

45 Lilly:

skriven

Drömde att jag kunde flyga, vi flög i väg jag o käraste iväg ifrån orättvisor, jag satt i rullstol idrömmen, vad betyder drömmen

46 Håkansson :

skriven

Hej .så fint gjort av befolkningen att ge vatten till en törstande orm.Det värmer gott i hjärtat att se .Skulle gärna vilja ställa dig en fråga som jag hoppas du kan se lite om .
Jag seperarede för en tid sedan och nu börjar jag känna mig redo för något nytt.ser du något inom snar framtid och är det någon som redan finns i min närhet eller någon för mig okänd ? Tacksam om du ser något kram kram

Svar: Ser ut som om det först blir lite flirtar och tillfälligt.. innan du möter den kärlek som är rätt.. kram :)
Esmaralda

47 SOL:

skriven

Hei Es :)

Orm, å krype ut av sitt gamle skinn.

Hva kjenner du inn mellom meg og M som plutselig dukket opp i min hverdag? jeg har haket opp meg litt kjenner jeg. Men han er fin og populær,så hvorfor skulle han se åt mitt hold tenker jeg lite så. As usual. Hahaha jada.
Er det noen advarsler eller lyst og fint?
Ha en fantastisk dag :)

Svar: M är intresserad och det är inte konstigt.. du är en himla fin tjej.. men jag ser ingenting mer seriöst från hans sida.. kram
Esmaralda

48 Mimio:

skriven

Tjenare E.

En fråga som pirrar lite extra; kommer min främling bli glad att se mig när jag e tillbaka i höst?

Ikväll väntar långkok, vin och goa vänner. Hoppas ni också har det mys :)

Kramen!


Svar: Ja det tror jag !!! Härligt kväll du ska ha !! Kram :)
Esmaralda

49 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det bra ut att resa dit ensam?
Kram

Svar: Ja, det ser bra ut.. kram
Esmaralda

50 Smöla:

skriven

Vad är det han gillar mest med mig?

51 Smöla:

skriven

Tycker han om mina ögon eller nån annan kroppsdel på mig?

52 f:

skriven

Kommer det att gå bra för min älskade mamma imorgon? Jag vet att hon är orolig.. kram

53 Smöla:

skriven

Finns det något som A gillar hos mig?

54 Smöla:

skriven

Vad är det bästa han tycker om med mig?

55 <3:

skriven

Ormar är inte riktigt min grej men det var gulligt. Blev så irriterad på Margareta en tant på badet i förrgår.Hon pikar och vill liksom vara förmer än andra. Gör hon detta med flit ? Tog illa upp igår och sa faktiskt till henne att hennes beteende inte är ok. Hon skrev sen att det inte var menat till mig men nja...
Kram
💗💗💗

56 Helena Ir:

skriven

Inte heller jag är en ormvän..men gesten att ge en törstig orm vatten..det var fint!

Kram :)

57 Tisa:

skriven

Jag menade hjälpa :/

58 Lilla mee:

skriven

Hej Es

Ser du något roligt spännande som händer mig?
kram

59 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!

Ja tyvärr hade du rätt. Knappt tio minuter efter jag skickade in mitt inlägg ringer min mobil och det visade sig vara syrran som berättade att den lilla skrutten inte levde länge. Ser du om de tar sig på andra omgången? Blir de fina ungar? Kram Zoey 💕

60 Fanny2:

skriven

Stackars orm... Undrar om männen i klippet är djurvårdare. De verkar vana... Det är fint att det finns folk som bryr sig. Ormar är fascinerande vackra, undrar om det hänger kvar från något tidigare liv...

Es, helt ärligt... Tror du att han saknar mig något alls?

Kram

61 C:

skriven

Hej

han har sagt nu flera gånger senaste veckorna att vi ska förlova oss, blir så nyfiken.

Blir det snart ? I sverige ?
Säg vad du ser

Kram

62 livsturisten:

skriven

Ormar är inga favoriter hos mig...skulle jag ha gett den vatten? näe hemskt att säga men det tror jag verkligen inte. Usch så elak jag känner mig för det men ärlig...
Apropå djur...ser du om min hund får valpar i år? o går allt bra i såfall?
Kramar!

63 Skorpan:

skriven

Tack för svaret!
Kanske de drygt tusen medlemsavgifter som ska göras, printas o postas, för hand o sen föras in i banksystemet, en o en, för att tekniken inte fungerar!? Kan orsaka lite ångest nog...
Kram Skorpan

64 Luck:

skriven

Hej Es

Ser du något bra som väntsr mig?
kram

65 Rik och lycklig:

skriven

Hej Es

Ser du mig bli rik någon dag innan jag blir gammal tant eller blir det inte i detta livet?kram<3

Svar: Inte omåttligt rik eller förmögen.. men du kommer att ha råd att unna dig en hel del så småningom.. kram
Esmaralda

66 Rik och lycklig:

skriven

Tack fina för svaret kramar:)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: