En vanlig dag mitt i veckan...

 
En ny dag & nya utflykter... man får ju passa på när det är  familjeutflykter.... för sen när sonen och hans tre kompisar kommer så  lär det bli lite vildare dagar... de planerar surfing och sånt där som inte riktigt är my cup of thea !!
 
 
 
Vi var på tre olika stränder !!!
 
 
 
Coola Ellisen :)
 
 
Ozzy skattgrävaren !!
 
 
Ännu en strand !!
 
 
 
Sen  bortåt kvällen blev det till Albufeira....  en öl här.. lite shopping där och en god middag !!
 
 
 
Hemkomst vid 23 tiden... och det var inte bara barnen som var helt slut !!
Vilken underbar dag !!
 
Kram & kärlek
 
1 O:

skriven

Härligt!!! Ni är så fina ihop alla tillsammans. Kärlek!!
Ska ut imorn.. händer det något speciellt.. flört💕. Kram

2 Helena Ir:

skriven

Mycket trevligt hinner ni med..
Kram :)

3 smiley:):

skriven

Så kul:)

ser du något spännande som väntar mig?kram

4 Pia1:

skriven

Skulle ge vad som helst för att få skutta runt där nu 😍 Här kommer kanske genombrottet du pratat om ES. Man har hittat ett rejält fel med mätningar. Måste stanna till fredag så de får göra de sista undersökningarna, sedan tar det nog några dagar att få diagnos. Kram ❤

5 Skorpan:

skriven

Oj så mycket ni hinner se o uppleva där, härligt! O stränderna ser så sköna ut. Kanske kunde man hitta en helt privat strand nånstans... Vet vad jag skulle göra där...

Konstigt nog är jag ute i för god tid o måste säga att det är trist att vänta att klockan går 😬. Nåja det är nå växelfel längs spåret så aldrig vet man vad som händer. Känns bra efter dagens jobb, som om jag börjar få ihop "baletten". Åtminstone tills nästa motgång 😆. Nåja...
Kram Skorpan

6 Anki:

skriven

Goéftermiddag Es

Vilka härliga utflykter !
Som det ska vara när man är på semester <3

Har fått för mig att kontakta lillasyster genom syskonbarnet...är det en bra ide ....eller går det åt skogen...

Kram Anki med flock

7 Filippa:

skriven

Hej tur i kärlek snart?

Kram

8 Pöm:

skriven

Hej!

Kommer lägenheten jag ska titta på imorgon vara något för mig? Det skulle bli lite enklare att leva..Om jag ens får den..

9 livsturisten:

skriven

Åh så härliga bilder igen, jag saknar ju havet mer än nånsin då jag ser på dina foton. Vackert! Nästan så jag hör ljudet av havsbrus och känner doften av sanden och annat. Förra inlägget om att man har sina val är precis vad jag tänkt intensivt på i dagarna...jag är sån där jobbig "jag vet inte vad jag ska välja"-människa. Eller så är jag inte det, men har låtit mig bli det av diverse anledningar. Gett upp liksom. Men jag tror mig vara inne på nytt spår i livet igen, positivt känns det o egna beslut tar jag! Men lite velig är jag allt ännu...haha. Otroligt lättad över att ett frågetecken jag burit i många år verkar ha fått sitt svar, som att man gjort klart ett kapitel i sin bok igen eller kanske gett kapitlet nytt liv igen?! och jag har åter fått bekräftat för mig själv att "jag visste ju" även om jag inte ville tro på "det jag visste". En sån stark känsla som jag burit alla år o nu är den liksom bekräftad och jag blir både riktigt glad och väldigt sorgsen av det. Men så är ju livet! Mest glad tänker jag välja att vara dock för jag KAN ju välja. Haha. ;)
Må så gott o kram på dig!

10 Fanny2:

skriven

Vilka härliga bilder, nästan så man känner värmen enda hit. Och vilka sötisar!

Kram

11 Linnean 🌸:

skriven

Herre Guud, vad fint ni har det! Fantastiska bilder! Det lilla vattenfallet i går var helt förtjusande! Sååå ljuvligt!! Dagens förra inlägg var åxå klokt och tankvärt. Tänker verkligen ta mig en funderare på detta och läsa om det igen. Här vändes en seg dag till full rulle. Får både mansbesök och sonbesök samt en fyllande svärdotter. Så det har rasslat till rejält.
Hade förväntat mig totalt lugn men nu blev det roligare. Så nu ska kaffehurran på. Ha en glad kväll! Kram.../Linnean 🌸

12 Jen:

skriven

Hej Ez jag hoppas att du kan hjälpa mig.
Jag känner mig desperat och som att jag gör allt fel. Det finns en pojke på 4 år som jag inte kan få att äta. Hans uppmärksamhet är på andra barn och jag får sällan hans uppmärksamhet och nästan ingen ögonkontakt alls. Är jag helt värdelös??? Jag vet inte om jag har för mycket fokus (sitter för nära) på honom eller om han bara är annorlunda, kanske han inte alls vill lyda mig. Har fått rådet att ta i hans huvud och typ tvinga honom att se på mig, det känns så fel och skulle vara obehagligt om någon gjorde detsamma med mig. Han blir mitt enda fokus, de andra glöms bort och jag blir besviken på att jag inte kan ge de andra barnen min uppmärksamhet. Det här skapar mycket stress och obehag för mig och han verkar lyda andra bättre. Vad gör jag fel/hur kan jag nå denna kille? Jag vill så gärna att de ska fungera bättre mellan oss.

13 Tingeling:

skriven

Åh vad ag längtar utomlands när jag ser bilderna!! Jag längtar ihjäl mig!
Vilket lockigt hår Ellisen ser ut att ha, riktiga korkskruvar, prinsesshår =)

Idag fick jag mina grejer från IKEA. Åh vad glad jag blev, det blir så himla bra. Nu känner jag ännu mera att det blir mitt hem mer och mer. Bort med gammalt och in med nytt. Saknas bara ett eget rum för mig, sen så!! Jag är så feg också, var två yngre killar som kom med grejerna och dem skojade lite och skrattade, och jag skrattade med. Men jag kände ändå att jag kunde skämtat tillbaka, jag hade i huvudet men sa det inte ändå. Var ju ett perfekt tillfälle att prova på att vara modigare. Nästa gång..... Det skulle säkert öppna upp bra och roliga kontakter även om det bara är för stunden.

Hela dagen har jag slappat så mycket jag kunnat. Legat och slötittat på "say yes to the dress" hela eftermiddagen..... =) Herregud vad folk lägger pengar på klänningar! USA såklart. ;0)
Om jag någon gång gifter mig igen vill jag göra det utomlands! I ett varmt land. Har jag nu bestämt =)

Trevlig kväll!

Kram!

14 Sus:

skriven

Hej
Härligt....
Healing koden....
Funkar de?
Love sus

15 Lisa:

skriven

Hej

Vad händer, har I blockat mig för all kontakt ?

Vänligen, Lisa

16 Signe:

skriven

Hej!
Så härligt du och din familj ser ut att ha det! Var är du och vad söker jag på när jag vill hitta positionen på nätet? Kram, och tack för dina så betydelsefulla återkopplingar tidigare i veckan ♥️

17 Anna.L:

skriven

Alla kan, ska och behöver, välja... som det stod i gårdagens inlägg har jag tänkt på ofta.

Jag är ofta den som tänker/överväger detta i relationer. När jag känner mig redo och om det är besvarade känslor, kan valet då bli fel? Även om det bara var en kort fling. (Tänker på en person i min klass) Allt jag göra i kärlek känns viktigt för mig och äkta.

Oavsett vad, blir det bra för mig i framtiden? Vill ut och resa, samt jobba kreativt efter studierna.

Kram

18 Jessica:

skriven

Es,
Är den här killen intresserad och kommer jag att få träffa han igen? Kan det bli något? Kram :)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: