Färganalys !!

 
Nån som minns hur det gick till på färganalysens tid ?? Det var riktigt stort då på  80 eller 90 talet och  nu verkar det som om det fått en nyrenässans !! 
 
En kompis dotter har just fått gjort sin analys och vet exakt vilka färger och material hon ska använda i kläderna för att mest komma till sin rätt  - och genast begav hon sig ut för att shoppa !!
 
 
 
Jag fick en analys i födelsepresent för massor av år sedan...... och skulle ha tradiga färger.. kanske var jag höst... jag minns inte så noga.
 
Det var på den tiden som alla krullpermanentade sig och såg ut som nån slags afrikanska avarter... fast jag hade sånt där spike hår upptill som spretade  och sedan långt stripigt  uttunnat  runtom... det såg ju inte klokt ut det heller !!
Och så drällde jag omkring i  långa lappade jeanskjolar..skjortor med speglar och tofsar och skit.. och höll mig alltid i närheten av min älskade Afghanpäls som stank gammal get på flera kilometers håll  !!
 
 
Jag brukade åka till Köpenhamn och handla på Flipmashine... på den tiden det begav sig.
 
Och vad det gäller kläder så tror jag att man är jättefin i det som man verkligen trivs i . och färgen spelar inte så stor roll !!
 Mår man väl i sina kläder... då KÄNNER man sig väl... och några analyser kan jag inte tycka skulle behövas !!
 
Kram & kärlek
 
1 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda. Intressant. Ska iväg på lite frukostshopping och shoppa lite vårnytt är det tänkt. Sett en sån fin långklänning med blommigt mönster i ljusa pastellfärger.
Varit väldigt törstig sista tiden och inte i form. Känner mig rund som en boll. Och gått upp tre kilo väldigt fort. Är det något fel tror du i kroppen ?
Eller resultatet av goda trerättersmiddagar och viner ? Känns som det kanske inte bara är det. Ska försöka med gåbandet fyra dagar i veckan igen.
Kram
💗💗💗

2 Helena Ir:

skriven

Åh yes..jag minns..krullet i håret..huh.Även färganalys har jag gjort..säkert på 80-talet. Minns inte vilken årstidsfärger jag passade för..men jag gillar marinblått..lite tråkig är jag,klär mig oftast i jeans.
Axelvaddarna på kläderna minns jag också..på slutet hatade jag dessa..plockade ur det mesta..

Drömmer så härliga drömmar..med mannen inblandad..det finns hopp..:)

Åker väl och tränar..man ska visst bli piggare av det :)..

Ha det skoj med barn och barnbarn..

Kram :)

3 Browallia:

skriven

Jag har resonerat precis som dig sedan jag var tonåring och alltid köpt kläder jag trivts i. Jag fullkomligt struntar i om det är på modet eller inte men det har hänt att kläder jag känner mig bekväm i varit på modet som tex. Snickarbyxor som var inne i slutet av 80-talet.

Jag är så kluven, trivs inte riktigt med de arbetsuppgifter jag har inom sjukvården, kānner mig lika tafatt och klumpig som Chummy samtidigt så brinner jag för att arbeta med svårt sjuka patienter. Arbeta på intensivvårdsavdelningen känns lockande och just nu söker de undersköterskor men vet inte om det ens är lönt att söka då jag inte har har rätt utbildning och ingen erfarenhet. Kanske bättre att sadla om och byta branch, vad ser kring mig och arbete?

4 Skorpan:

skriven

Precis en sån har jag som den på bilden 😀. O jag tycker nog om de färgerna som jag har i min "palett". Hemskt mycket kläder har jag inte i de färgerna, svårt att hitta mera färggranna kläder o mindre billigt är det att handla "bättre" kläder. Tänk att bara få gå in i en butik o handla det man vill ha, utopi...

Trött efter veckans jobb. Hade tänkt gå ut o dansa men får väl se om jag irkar? Får jag ingen med mig så går jag inte. Det är trist att gå ensam. O lär nog inte hända något utöver det vanliga heller, eller? Kaffemässa kunde man gå på i morgon, orkar jag? Så trött..

Njut av värmen o dagen, här är det grått o trist...
Kram Skorpan

5 O:

skriven

😃.. ja det minns jag så väl.. är vinter.
Har sökt nytt jobb.. vad är chansen på det? Kram

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Tänkt fråga om kommer jag få barnet i ett lång framtiden?

7 Camilla:

skriven

Kära Es. är desperat och väldigt lessen och orolig, min äldsta dotter har vänt mig ryggen, en månad har gått och hon skriver inte till mig eller pratar med mig mer, vad skall jag göra? Jag vill bara gråta, hon är ju min kära dotter??!!
Kram åt dig

Svar: Det kommer lösa sig.. ge henne lite tid bara.. kram
Esmaralda

8 Jossan :

skriven

Jag har fått en färganalys. Det vär lite roligt faktiskt. Kommer dock inte ihåg vad det var för färg.

Idag börjar vi om med Viktväktarna. Är trött på att se min kropp såhär. Det har blivit lite för mycket nu när jag varit sjuk. Ingen ork.

Idag ska vi på kurs skön dag idag faktiskt. Vara där hela förmiddagen sen planering och fritids! :) jag trivs jätte bra och hoppas de trivs med mig också!

Jag har fortfarande inte pratat med L om vad vi måste göra men jag mår inte dåligt över det faktiskt. Kommer säga att jag inte vill ha något förhållande längre utan att vi ska va vänner istället.

Kram

9 Dunegull:

skriven

Ser du mig starta ngt eget företag längre fram?

Svar: Ja men det dröjer ett bra tag.. kram
Esmaralda

10 sus:

skriven

hej
håller med....
man måste trivas....
folk brukar ju ha problem med mina val....
kläder ger signaler....
och är laddat....
love sus

11 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Nja det där med färganalys har jag aldrig förstått mej på. Jag sätter på mej det jag tycker är snyggt o nu på äldre dar även sånt som var otänkbart förr i tiden, är nog lite mer vågad idag fast på normalt sätt...
Ligger i sängen med huvudvärk idag, så himla onödigt på min lediga dag, får hoppas det försvinner. Blir det en dag på stranden idag då? så härligt med barn och barnbarn i huset. Tack för svaret senast, kul att han börjat tänka lite mer den där snyggingen,det kan kanske t om bli ett hett möte eller vad tror du?
Ha det så trevligt allihopa och ta hand om varandra💕

Svar: Krya på dej nu... ett möte kan det faktiskt bli.. kram
Esmaralda

12 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Som det ser ut nu så kommer jag inte flytta själv till en annan ort med sonen. Om det inte skulle dyka upp någon jätte möjlighet inom jobb eller liknande. Jag skulle även kunna tänka mig flytta till en annan ort nogorlunda i närheten för en kärleks skull. Du har ju sett mig flytta till en annan ort vad ser anledningen ut att vara? När jag flyttar är vi en större familj då eller ska bli det? Än bara jag och sonen?
Kram

13 F:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag tycker det är olika perioder vad man trivs i för färger just nu trivs jag i vitt. Gärna slappt vitt, lätt ledigt och jag känner mig som en ängel Haha:) nä men jag trivs i vitt just nu..

Es, jag bad honom berätta hur han vill ha det, men än inget svar.. jag vet inte vad jag tror att hoppas på, ser han en framtid för oss? Finns det en framtid för oss?
Kram

Svar: Han måste svarar.. du behöver veta.. kram
Esmaralda

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Fredag redan och äntligen plusgrader när man klev upp ....

Härligt med mer familjemys för dig ..Njut !

Afganpälsen ...den hänger på vinden och luktar get ;-)

Kram Anki med flock

15 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda.
Om det inte blir en fortsättning med honom, jag vet inte vad som är mest troligt? finns det en annan kärlek för mig då? Som kommer
Kram

Svar: Ja det finns.. kram
Esmaralda

16 YR:

skriven

Ha ha. Det va kul.Jag har ochså gått i exakt samma utstyrsel. men jag var en av dem som blev stapelpermanentad för syrran gick frisör..Barnen älskar dessa bilder,med band påsydda nertill på jeansen o fransväst. Tider det! Tack för svaret om ynknisse igår. Fortsatte att tala med älsta dottern om stugan i mobilen igår... Och då v ar den lite liten,och så hade den ju inget garage.mm. Hittade negativa sidor den va ju så jävla bra när han pratade med jobbarkompisen dan innan. Tror han faan vill att jag ska höra och bli byxis. Sonen sitter dock tyvärr också o hör att pappa tänker lämna oss ( nån gång) ... Mår piss o e hemmasittare på 17 år. OM han kommer iväg.-Kommer jag o sonen kunna bo kvar?och klarar jag det ekonomiskt.?Orkar inte ens söka jobb som de e nu.Går som i vakum o väntar på hur de ska gå.Flyttar han om en månad eller inte alls? när ska han berätta för mig?Efter 34 år o 4 barn så e jag inte ens värd att sitta ner med o diskutera,det ska ske bakom ryggen. Värre än om han hade varit otrogen... och hur e de tänkt.Ska han ens ha kontakt me sonen sen? verkar totalt ointresserad av konsekvenserna av att flytta flera mil bort.. Läste om begreppet "vardagspsykopat" och de stämmer på mycket...Tyvärr börjar jag bli van.. Usch.

17 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Skulle jag trivas i Stockholm? Eller har jag "vuxit" ifrån det. Tror du det är därifrån min kärlek kommer?
Kram

Svar: Du skulle säkert trivas i Stockholm men det finns platser där du trivs mer.. kram :)
Esmaralda

18 Anonym :

skriven

Hej Esmeralda är det over för gott från G sida ? Har han släppt mig nu. Han verkar mest trött och sur hela tiden och gnäller att allt kostar pengar.

19 Mia :

skriven

Borde jag berätta för henne vad han gör bakom hennes rygg? Kommer hon att få reda på hur han gör? Vet inte hur jag ska agera.

Svar: Känn in... du vet hur du ska agera.. kram :)
Esmaralda

20 fw:

skriven

Jag tror att oavsett kläder och vad man bär för färg så lyser det i ansiktet om man trivs i det själv!

Skulle han bli glad om jag skrev till honom? Det var längesen vi pratade.

Svar: Ja skriv du... kram :)kram
Esmaralda

21 Filippa:

skriven

Hej kommer jag och min bästa kollega hitta på något roligt i sommar?

Kram

Svar: Något kul kommer ni nog att ha.. ta initiativ själv..det uppskattas.. kram
Esmaralda

22 Cissilisko:

skriven

Tack snälla Ez för ditt svar, vi får göra så gott vi kan med det lilla förstånd vi har..

Kram

Svar: Förstånd har du gott om minsann :) kram
Esmaralda

23 Lena:

skriven

Färganalys- jo just det har jag testat för länge länge sedan. Vinter var tydligen min grej och svart är ju min absoluta favoritfärg. Kul att minnas! Vilken härlig färgstark kvinna du är, coolast var ju dom som hade afghanpäls. Hade aldrig någon själv, själv hade jag min farmors fotvida svarta kappa med STOR sjal och näbbstövlar. Nostalgi! Tack älskade Ez att du tror på bättre tider för mig. Förstår INTE varför det är så SEGT runt mig. Må solen lysa på er....vilket det såklart gör!

Svar: Det vänder... du tar själv några steg framåt... gör något som du verkligen vill och sakta vänder det.. kram :)
Esmaralda

24 Tingeling :

skriven

Ja det är svårt det där! Ibland tror man att man passar i något. Sen ser man ett kort på sig själv och inser att det gjorde man inte alls.... Själv försöker jag hålla mig borta från tajta tröjor, men heller inte för stora, då känner jag mig mest bekväm.

Igår satte jag inte mig ner förrän 20.30, helt slut, hållt på hela kvällen. Och reflekterade över hur man kunde göra saker lättare. Så har bestämt att köpa en bänk diskmaskin, det skulle verkligen underlätta. Det är så dyyyrt. Men troligen värt det. Runt 2000 borde man få en riktigt bra. En bänk diskmaskin kan man ju sen ta med när man flyttar också.

Trött idag. Skönt med fredag! Och idag blir det tacos, ☺ jag som annars äter tacos typ en tisdag. 😉

Hoppas du får en mysig dag med din familj!

Kram!

25 Smöla:

skriven

Hur lång väntetid är de på seans nu? Skickar nog iväg en senare..
Va han väldigt intresserad igår? Skulle han vilja göra något närmande på mig, eller väntar han på att jag tar steget? Om jag skulle ta steget att hålla hans hand, hur reagerar han då?

26 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer kärleken för mig ske digitalt eller rent fysiskt? Finns min kärlek på nätet och vi kan träffas där? Eller mäts vi första gången fysiskt? Kommer han ta första intiativ?
Kram

27 Anniina:

skriven

Ja det viktigaste är att själv trivas i sina kläder.
Min kommande lilla resa.. kommer det att hjälpa min älskade?

28 varis:

skriven

God morgon!
Håller helt med dig. Man ska ha på sig det man bäst trivs i för då tror jag man utstrålar mest bekvämlighet och sig själv helt enkelt.
Färganalyser har jag inte hört talas om ens.

En fråga angående mitt kärleksliv. Jag är lite förvånad över hur lite intresse killarna visar för mig efter första kontakten. Det är som att något hänt med mig eller min energi som gör att de tappar intresset. Kan du se vad som är på tok? :)

kram från mig

Svar: Jag tror inget är på tok... du är bara inne i en period då du inte strålar ut särskilt mycket.. det vänder snart.. kram :)
Esmaralda

29 Mim:

skriven

Hej!

Tror att jag är vinter. Mörkt hår och mörkbruna ögon. Har hört att man passar i de färger man dras till.
En fråga bara. Börjar det hända bra saker snart förhoppningsvis mycket snart???

kram

30 Mim:

skriven

Hej!

Tror att jag är vinter. Mörkt hår och mörkbruna ögon. Har hört att man passar i de färger man dras till.
En fråga bara. Börjar det hända bra saker snart förhoppningsvis mycket snart???

kram

31 Li:

skriven

Tror man, om man mår bra, trivs i de köäder som passar en. Ska ha kalla färger..fast en sån där analys sa fel....och jag trivs bara i kalla färger. Jag blir glad av dem.
Hade en sån märklig upplevelse. Hade en dipp och tyckte fruktansvärt synd om mig själv, typ ingen kommer tycka om mig.. Sen kände jag in känslan och gick djupare och där fanns en tjej med göimten i ögat och sa WTF vad spelar det för roll, se till att ha kul...så nu går jag istället omkring med ett bubblande skratt i mage.... Betydligt mer konstruktivt och kul!

32 Cotronfjärilen:

skriven

Hej
Nu är jag så trött på mitt liv och på allt. Långvarig psykisk ohälsa gör så jag inte orkar allt jag skulle vilja.
Kommer jag aldrig att träffa någon att leva med? Jag är så trött på att vara ensam och att leta högt och lågt efter en livspartner. Jag har snart förlorat tron på kärleken. Finns den alls?

Ps jag tror att du är en "Vår" enligt färganalysem!

Svar: Visst träffar du den du ska leva med och må väl tillsammans med.. helt säkert... ja, jag kan nog vara " Vår" :) Kram
Esmaralda

33 Solstjärnan:

skriven

Hej 😊

Färganalys.Jodå det har även jag gått på.
Kommer dock inte ihåg så mycket av slutresultatet.
Minns att man fick färgkort på de rätta färgerna.De var kartongkort med tyg på.

Instämmer i det du säger.
Färger rätt eller fel , viktigast är nog att man trivs i det man bär på sig .

Kram Solstjärnan 🌟

34 Louise:

skriven

Idag är en sådan dag där man bara ville gå och lägga sig igen och dra något gammalt över sig.
Morgonen började bra alla gick upp i tid...nästan.
Och när vi ska gå så kommer Xander på att han inte hittar sina nycklar. Jag är redan stressad som jag är och säger att han får minsann vara utan idag. De har huvudnycklar på skolan till alla skåp. Izabella ska simma idag och hon har sin baddräkt under och jag tar gympapåsen och reflekterar inte över det förrän vi är halvvägs..ingen handduk inga underkläder bara gympaskor jag tog fel väska och då ville jag bara gråta. När vi kommer till skolan packar jag ner underkläder som finns på hennes hylla(påminde hon mig om för det hade jag glömt eftersom min hjärna fick härdsmälta) och fick springa ifatt gruppen som skulle simma. Vi catcha dem på busshållplatsen och jag berättade att jag har tagit fel väska hon har ingen handduk...men det skulle fixa sig. Nu kan jag bara skratta åt eländet Och när jag hade som mest bråttom kommer vår lilla granne ut och undrar om jag kan hjälpa henne hitta sina glasögon men jag fick ju tyvärr säga nej.
Men hon mötte mig i trappen och jag gick in en stund till henne och då hade hon hittat dem. Jag hjälper henne så gärna för hon är viktig för mig för ingen hjälper våra äldre. Hemtjänsten har inte tid att sätta sig ner i 10 minuter för att prata med henne. Det är hemskt hur stressigt samhälle vi bor i.
Jag hoppas resten av dagen går lite bättre haha.

Inatt drömde jag att vår före detta socsekreterare var hos oss och jag frågade om hon inte kan prata vår nya att hon ska betala ut de pengar som barnen skulle ha.Att överklahgan skulle godkännas och hon sa till vår socsekreterare och vi fick resten av pengarna för barnen. Det känns som att det var en sanndröm att vi kommer vinna mot dem.
Hur kommer det gå med CSN? Kommer de fortsätta klydda med oss eller makens särskilda skäl kommer ge honom studiemedel?
Vi hoppas för det skulle komma som en räddande ängel.

Ha en bra dag ochtacksam för svar.

Svar: Ja, somliga dagar skulle man bara stanna kvar i sängen :) Ni bör snart få besked från CSN.. kram
Esmaralda

35 illgrön:

skriven

:-D
Vilken flashback!

Följde det där slaviskt ett tag och inte blev jag då snyggare he he. Måste även fråga om mannen med stort m kan vara redo för ett möte i höst? Ser du något där. Nu är det slutsnokat här och åter till arbetsuppgifter! Ha det gott alla.

Kramen.

36 Linnean 🌸:

skriven

Tjena!
Mm, minns det där! Men jag har inte låtit någon analyser mig...har valt det jag gillat!
Det var ganska härligt med jeanskjolar med "jox" på. Pälsar och allt med kedjor och grejor. Tycker åxå att man ska ha det man trivs i! Men då sluter en viss "tantmaffia" upp och bräker om ålder, färger, frisyrer osv. Har haft lyckan att ha fått ett tjockt hår. Det har jag alltid haft långt i olika varianter. Nu är det röda påbättrat men långt och lite uppklippt är det ju. Aj aj!!
Det strider tydligen mot någon oskriven lag!
Den lagen skiter ju jag i!!! Men har märkt att det oftast är de som själva är nästan utan hår som går på mest. Min väninna har ett fantastiskt blont, tjockt hår som andra får föna, locka och jobba för att få och hon bara tvättar det och mjuka lockar uppenbarar sig som på den mest stylade lucia. Och hon får inte höra att hon har ett fantastiskt vackert hår...näe, hon är FÖR GAMMAL för sitt hår!! Så fan heller!! Tror det där stavas "avundsjuka"
I dag tror jag det behövs något knallrött! Grått, kallt och blåsigt ute! Har tappat sugen lite efter att ha jobbat som en städslav här hemma nu.
Saknar mitt "skogstroll" Känns det som han dyker upp snart? Eller ska han vara sjuk ett tag till? Nä, nu får jag dra igång här! Önskar er en kul dag nu med döttrar och de små!
Kram.../Linnean 🌸

37 F:

skriven

Hej esmeralda hur ser framtiden ut för mig o familjen, kommer vi att kunna leva gott i framtiden kram

38 Lizette :

skriven

Hej!
Du har så rätt! Man ska ha det man trivs o mår bra i😊Den egna känslan är så viktig.
Jag längtar så efter att det ska ta riktig fart mellan oss ❤men får ha tålamod o tillit. Ser du något gemensamt för oss framöver? Resa elr annat fina du❤
Kramar o fin helg

39 Smöla:

skriven


Hur lång väntetid är de på seans nu? Skickar nog iväg en senare..
Va han väldigt intresserad igår? Skulle han vilja göra något närmande på mig, eller väntar han på att jag tar steget? Om jag skulle ta steget att hålla hans hand, hur reagerar han då?

40 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar det vara från Stockholm min kärlek kommer?
Kram

41 F.u:

skriven

Ser du oss komma iväg på semester iår?

42 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Inom vilken ungefärlig tidsgräns har jag ett fast förhållande?
Kram

43 Kvinnan :

skriven

Ser du min man få tillbaka sina pengar som han har lånat ut i politiskt syfte?

Svar: Det ser mycket tveksamt ut.. kram
Esmaralda

44 Lilly:

skriven

Har min skyddsängel något meddelande till mig? Kram

45 Anki:

skriven

Hej Ez! Nästa Söndag ska jag träffa Andreas för första gången på 2 år. Ser du nåt om den kvällen och är det kärlel mellan oss?? ❤

46 Naeano:

skriven

Färganalys är väl inte helt fel, finns ju färger som passar en bättre och lite mindre fast egentligen är ju inget fel. Viktigare att man trivs med det man har på sig och så för sånt syns :)

Själv blir jag glad av alla regnbågens färger och mönster i alla dess olika varianter och jag är inte rädd att blanda hejvilt på de två så folk tror nog säkert jag är både färgblind och en smula tokig när jag gått lös som värst ;P .. Favoriten är tunikor och leggings i olika varianter och allmänt vackra och sköna plagg.. Ogillar syntetiska material och sånt som kliar och sticks så håller mig till det som är mjukt och skönt mot huden, som bomull och viskos :) .. Och sen är det även viktigt med roliga/udda detaljer och perfekta skärning/halsurringning på det plagg jag bär så håller mig oftast till att köpa second hand/tradera för att hitta min stil och smak för den finns oftast inte som nytt från affärn förutom indiska då..

Kanske någon som kan tipsa om bra affärer/sida som har kläder i det stuk jag skrivit om? Gärna med stort utbud av leggings och lite större storlekar oxå, allt är ju så smått annars.. :)

...

Ja just det, att inte förglömma.. Jag har en liten fråga oxå som jag hoppas du, Es, kan svara på..

Här om natten när jag skulle sova så fann jag mitt täcke vikt på ett lite ovanligt sätt och tyckte allmänt det rörde på sig lite extra i huset den kvällen så funderar.. Var det någon på besök som kanske ville något eller? Täcket kan ju annars H ha slängt iväg i sömnen men det låg lite för snyggt för att vara så kan jag tycka, om han nu inte vaknat och fått för sig något..

Och på tal om vaknat..
Fick höra av H om hur några av hans jobbarkompisar vaknat till vid samma tidpunkt här om natten när en en stenbumling passerade jorden. Lät ju lite märkligt? Att en vaknar kan ju man ju tolka lite som man vill men mer fler än det oberoende av varandra på olika ställen är ju lite mer udda.. Undra varför eller så var det bara så att de drev med varandra.. Inte omöjligt.. Vem vet..

Nåväl, lång kommentar och lunchen kallar så nu tackar jag för mig och önskar alla en fortsatt trevlig start på helgen och denna fredag. Njut och må väl :)

47 Helena Ir:

skriven

Till YR: Ursäkta ordvalet..men fan vilken skitstövel han är den där mannen..en riktig feg skit! Och till dig önskar jag allt gott..att du ska känna att ditt liv är så mycket bättre..utan honom! Vet du jag tror på det..

Stor kram!

48 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda blev en lyckad frukost shopping och sen promenad med lilla 🐶och plockade vitsippor. Nu börjar det verkligen kännas som vår 🌼🌼🌼.
Blir det en bra kväll om jag går ut med vänninorna imorgon? Är inte så party och taggad som jag brukar vara. Blir det någon flört ute ? Kan jag möta någon bra och trevlig kille i den här trista stan...
Kram
💗💗💗

49 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda blev en lyckad frukost shopping och sen promenad med lilla 🐶och plockade vitsippor. Nu börjar det verkligen kännas som vår 🌼🌼🌼.
Blir det en bra kväll om jag går ut med vänninorna imorgon? Är inte så party och taggad som jag brukar vara. Blir det någon flört ute ? Kan jag möta någon bra och trevlig kille i den här trista stan...
Kram
💗💗💗

50 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Min mamma gjorde såndär färganalys minns jag. Hon blev vår. Sen fick hon nåt slags erbjudande med gratisanalys. Men då blev hon sommar 😃.

Jag är på väg till veterinären nu. Jag orkar inte med mer ovisshet. Håll tummarna för att det inte är tänderna för det går inte på försäkringen. Fast får jag gissa så gissar jag nog dessvärre på just tandproblem.

Kram ThereseC

Svar: Håller tummarna.. kram :)
Esmaralda

51 Hedwig:

skriven

Det är ganska roligt med färganalyser tycker jag. Det är dock tyvärr så att färgerna som är snyggast på mig knappast finns i butikerna. Ljusare och mjukare (pastell)färger verkar inte vara modet längre. Modet skulle ta mer hänsyn till ´färgtyperna´ och vara mer varaktigt anser jag.

52 Rik:

skriven

Hej Es

Ser du om jag blir rik i framtiden och ha det lyxigt?
kram

53 Life:

skriven

Hej Es

Hur ser min livsväg ut?
kram

54 S:

skriven

Har oxå gjort färganalys, tv gg, en gång var jag vår o nästa höst.
I morse mådde jag illa o hade huvudvärk, sedan blev jag alldeles gråtfärdig. Vad var det som hände? Självförtroendet är inte på topp men jag skulle iväg på begravning o samma sak hönde, förutom gråten i höstas med när jag skulle på begravning. Ingen gång kom jag i väg, tyvärr.

55 S:

skriven

Har oxå gjort färganalys, tv gg, en gång var jag vår o nästa höst.
I morse mådde jag illa o hade huvudvärk, sedan blev jag alldeles gråtfärdig. Vad var det som hände? Självförtroendet är inte på topp men jag skulle iväg på begravning o samma sak hönde, förutom gråten i höstas med när jag skulle på begravning. Ingen gång kom jag i väg, tyvärr.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: