Kärlek livet ut ?

 
Känns det igen kanske ?
 
 IBland kan man sukta efter någon... man väljer in vilka egenskaper man vill se  hos personen och det som är positivt förstärker man... det negativa sopar man bort.... och detta mina vänner är förälskelsens rosa glasögon.  Och de kan vara riktigt grymma.
 
Har vi de glasögonen på oss.. då kan vi  bestämma oss för att leva med en psykopat  eller narcissist utan att vi  är medvetna om det... but be aware... den blinda förälskelsen är övergående och rätt som det är så landar vi i verkligheten med ett.. splash !!
 
Vi ser sidor hos vår partner som vi TROR är nya..  men så är det ju inte som regel.
De sidorna har funnits där hela tiden men vi har valt bort att se dem.
 
 
 
Det måste ju inte vara så illa att den vi valt har en allvarlig psykisk defekt.. oftast mynnar förälskelsen ut i vänskap och irritation , blandat.
 
MIn mamma  älskar ordspråk som att  " Man gifter sig inte med sin fästman" och i detta menar hon att fästmannen förändras...  och det gör han en aning när vardagen kommer men hon tänker inte på att den som förändras mest är fästmön... i sitt sätt att tänka, känna och uppleva.
 
Är vi människor menade att leva ett långt monogamt liv tillsammans ?
 
Det vete tusan... med tanke på alla separationer och platmammor/pappor och styvsyskon så får man nog acceptera  att vi är varelser som vill leva i par... men  inte med samma partner livet ut.
 
Under ett människoliv händer mycket... bland annat händer utveckling.. och det är ju inte givet att man utvecklas åt samma håll..... förr kalladels det " lång och varaktig söndring"
 
Själv har jag gjort alla generalfel som tänkas kan... och man skulle kunna tro att en relationsexpert/familjeterapeut som jag... skulle kunna välja klokt... men icke sa Nicke... men  med tre skilsmässor i bakvattnet  tror jag ändå på  kärleken !! High five !!
 
Vi människor behöver någon att älska och bli älskade av... och förmålet för detta behöver inte vara samma person livet igenom...
 
Alfahanen och alfahonan i en vargflock håller ihop hela livet.. medan resten av vargarna  i flocken får leva som  singlar.
 
 
Shingle Back Shink ödlan träffar sin partner på våren och får ungar tillsammans när det är sommar.. sen skils de åt ett tag men nästa vår träffas de igen...och så fortsätter det för de strävsamma ödleparen..
 
 
Fransk  Ängelfisk... de simmar bredvid sin partner hela livet och de jagar tillsammans och hjälps åt att hålla inkräktare borta...
 
 
Pingvinhanen letar upp den vackraste sten han kan hitta och ger den till honan som han är kär i..... om hon tar emot den.. lite som en bröllopsring.. så är de sedan tillsammans livet ut
 
 
 
Kram & kärlek
 
 
 
 
1 <3:

skriven

Godmorgon kära Es intressant läsning. Vad champagne sangrian 🍹 såg god ut. Vad tror du om min idé som kan bli ett kul extrajobb ska jag höra med hon på kundtjänst om det? Har hon ett gott öga till mig och 🐶.
Kram
💗💗💗

Svar: Ja hör dig för.. absolut... kram :)
Esmaralda

2 Agnes:

skriven

Ödlorna var ju söta!

Jo...visst lär man sig till sist att vara jädrigt försiktig med män...men det tog 14 år att inse att de ska hållas kort.

Att vara gift med en narcissist/möjlig psykopat, och att sedan inte ha förstånd nog med att inse att ett ex är ett ex, så släpper jag inte inte en ny karlslok inpå livet.

Blir mer o mer anti mot att vara ägd, vilket syftet med 2-samhet är från män...att kvinnor låter sig bli duperade av män som tramsar med att de "älskar" dem...jo tjena...vilken man vill inte ha ett kinderägg...hembiträde och älskarinna i samma paket...

Nu har jag äntligen ett liv där jag gör som jag själv vill...och de få gånger jag får kontakt med en man, så blir jag mest irriterad över att de på något konstigt sätt helt självklart tror att JAG ska komma ilande för att DE vill umgås....

Nej, det vill jag inte...det går inte att ge en man utrymme då han tror att han är en kvinnas hela värld...

Har helt enkelt vant mig vid att vara singel...och dessutom så är jag inte längre intressant för rätt man...och då inser åtminstone jag, att det sista jag tänker göra, är att sitta o vänta på något som inte längre är intressant...

Tror inte på att människor behöver någon att älska o bli älskade av...mest en illusion som blivit en form av "falsk sanning"...däremot finns det behov hos många att äga en annan människa...och det är något jag aldrig mer tänker bli!

Visst är jag krass o cynisk...men jag är formad av livet, helt enkelt!

Kram!

3 Anonym :

skriven

Drömde om en kille som kallas Slangen. Att det blev kärlek mellan oss mot alla odds. Han har nyss blivit delägare i en restaurang och vi hejar ofta på varandra. Han bor något kvarter från mig.Tror inte att han egentligen gillar mig sen en gammal incident med ett knäppt ex M. Han ringde igår. Blev väldigt förvånad inte hört av honom på länge. Exet alltså. Hoppas att han mår bra och dricker mindre. Tror han fortfarande har känslor för mig ? Slangen kanske inte dömer och lyssnar på snack.
Kram

4 Jennifer:

skriven

Godmorgon! På tal om kärlek, undrar om du kan se varför jag levt nästan hela mitt liv utan kärlek? Vad är meningen liksom? Fyller snart 40 år, det betyder snart 40 år utan kärlek. Kram

Svar: Det finns ingen djupare mening tror jag... ibland blir det bara så.... du är stark och du har visat universum att du kan stå på egna ben.... och nu kan det räcka tycker jag.. kram :)
Esmaralda

5 55:

skriven

Jaa det där är intressant. Men många istället för att skilja sig inte är sig själva. De blir som den de lever med. Eller ez?

Svar: En sådan anpassning gör ingenting gott... det brukar brista efter ett tag.. kram :)
Esmaralda

6 Johansson:

skriven

Kommer min ekonomi att ordna upp sig snart?

Svar: Ta kontroll och gör en planering och det vänder ganska snart och bli positivt.. kram :)
Esmaralda

7 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Vilket roligt inlägg att läsa. Intressant.

Ser det ut som om detta fram och tillbaka grej kommer att fortsätta från hans sida? Han ger mixade känslor, mixade signaler och det blir tyvärr inte schysst. Han ger. Tar tillbaka. Jag upplever samma känslor om igen. Jag går igenom hopp och förtvivlan om igen. Kommer detta fortsätta? Spelar han spel?
Kram

8 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Det är så jobbigt att "leta". Hå igenom seperationen är förjävligt. Men det blir väll som det är meningen.

Jag känner mig lite olycklig nu. Ingen att älska. Ingen som på kärlekssättet älskar mig tillbaka. Igår startade jag en seriösare dejtingprofil för att jag längtar. Kan jag träffa min kärlek där? Kommer jag att träffa en seriös kärlek snart?
Kram

9 Vän:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag blev så glad en vän som tidigare bott utomlands ska flytta till en stad ganska nära mig. Jag tänker att jag ska åka och hälsa på henne då när det blir lite lättare. Hon är lite för att gå ut och så. Du har ju sett att jag träffar kärleken från en annan stad.
Ser det ut som om vi kommer att börja ses mer nu när hon flyttar närmare? Är det genom henne jag träffar kärleken?
Kram

Svar: Ni kommer att ses men jag ser inte du möter kärleken genom henne... kram
Esmaralda

10 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Kärlek är härligt ...men har man blivit försmådd så dröjer det innan man vågar lita på någon igen

Trevlig Valborg på dig och de dina

Kram anki med flock

11 Vän:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag tog intiativ i helgen. Många intiativ till försök med kontakt att försöka träffa en vän. Jag smsade och frågade faktiskt ett par tre stycken. Men ingen kunde. Hade jag bara "otur" att de var upptagna? Eller är det såhär det kommer se ut?
Kram

12 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Vi påbörjade och skrev lite roliga meddelanden, lite flörtiga till varandra. Sedan var han här under två dagar och vi sågs. Sedan skriver han att han nog är ganska säker på att han inte vill vara med mig. Jag kommer ju backa nu. Men vad hände? Kände han när han var här att han inte hade dem känslorna?
Kram

13 prillan:

skriven

Vad allt ser du om min "rätta" kärlek?

14 Filippa:

skriven

Hej hur ser min blivande ut?

Hur ser min sommar ut?

Kram

Svar: Lite snygg.slarvigt klädd.. och jag tror du får en bra sommar om du planerar lite i god tid.. kram :)
Esmaralda

15 HIM:

skriven

Kära Es! Jag tror att det är ytterst få förunnat att leva tillsammans hela livet med en och samma partner!

Vet Malin och Jonas om vilka usla gudföräldrar de är? Ångrar så att jag valde dem! Kram

Svar: Nej jag tror inte de är medvetna om detta.. kram :)
Esmaralda

16 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad ser du om min kärlek? Hur är hans sätt?ser mötet ut att ligga i år?
Kram

17 Ingela:

skriven

Så sant , så sant, detta känner jag igen! Efter en tid märks de mindre positiva sidorna, men man vill ju så gärna att allt ska vara bra...
Sen kommer separationen efter många år, å då mina vänner, då förstärks de sidorna än mer å även andra obehagliga sidor visar sitt fula nylle, OMG säger jag bara!

Men, som Es skriver, man vill ju tro på kärleken! Dock är jag lite tvivlande fast jag inte vill vara det...
Frågan är bara hur man ska våga satsa igen, iaf jag tvivlar mkt på mig själv, att ngn verkligen ska falla för mig, och det har väl till viss del att göra med vad man har med sig i bagaget.
Min exman hade en förmåga att kasta ur sig kommentarer, ej positiva, som liksom borrat sig fast ordentligt å de gör sig påminda med jämna mellanrum.
Jävla skitgubbe, eller gubbe å gubbe, men en skit är han iaf!
Visar sig ff då han alltid sätter sin nya kärlek å sig själv främst, sen känns det som att ungarna ska passa in lite däremellan, sorgligt att se å faktiskt lite patetiskt. Visserligen fyller de 19 å 17 å är ju inga småbarn, men jag märker en besvikelse, framförallt hos sonen som är yngst, det känns deppigt att se!

Idag firas det ordentligt i min stad! Våren välkomnas med buller å bång men jag håller mig hemma, har överansträngt en fot å "skyller" lite på den för att jag inte riktigt orkar ta mig iväg på partaj redan på morgonen... Dock har jag förbannat ont så det är ingen lögn å det får bli soffläge idag!

Es, tror du att det ljusnar inom en snar framtid, känns så motigt att inte springa på nån kärlek, hoppet finns ju trots allt, jobbet jag känner mig klar med men inte kommer ifrån för att jag inte hittar nåt annat. Har det ju i stort bra men är så sugen på lite positiva förändringar, känns som att åren bara går och att det nu är dags för nåt som livar upp det hela, tycker faktiskt att jag kan vara jävligt värd det, kaxigt va...?;)

Ha en bra dag och Es, ha en fortsatt härlig resa!
Kram Ingela

Svar: Kärleken av den rätta sorten kommer till dig också !! Kram :)
Esmaralda

18 Elsa:

skriven

Jag hoppas få leva med min partner livet ut!

En fråga Es talade de sanning när vi fråga dem om de fått ett bidrag? Kram

19 Fanny:

skriven

Jag har kommit in i en period i livet där de flesta av mina vänner hittar kärleken, förlovar sig och skaffar barn. Jag är såklart väldigt glad för deras skull, men här sitter jag helt ensam och har inte en enda att dela de drömmarna med. Det gör så ont.. Jag vill också förverkliga mina drömmar tillsammans med någon. När hittar jag någon att förverkliga dem med? Inom tiden på 1 år, 3 år, 5 år eller ännu längre? Tacksam för svar. Kram

Svar: Jag ser inte när... men det kommer och det känns inte som om det kommer att dröja så länge.. kram
Esmaralda

20 Helena Ir:

skriven

Och så svanarna,som ska sägas hålla ihop hela livet..

De där rosa glasögonen har jag haft..för att jag ville se något,som inte fanns..
Det vore fint med livslång kärlek..jag beundrar det gamla paret som hållit ihop sedan de var väldigt unga..för det är klart att det inte är solsken hela tiden.

Just nu skulle jag vilja ha en kärlek hos mig..ett stöd..för min äldsta dotter har råkat ut för saker som gör ont i mitt mamma hjärta.."någon" har skadat henne. Nu hoppas jag hon får hjälp..
Och jag känner mig rätt ensam i det här också..försökt få sonen att ringa mig..sånt här kan inte tas på sms,anser jag ..det är inte kul just nu..nästa gång jag tänker att livet är på topp..så ska jag passa mig för att kvittra för mycket..

Trevlig valborg!
Kram :)

Svar: Ja, flera fågelarter håller ihop livet ut ! Det kommer lösa sig.... och nästa gång livet är på topp.. ta vara på känslan fullt ut... och kvittra allt vad du kan ...kram :)
Esmaralda

21 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag "hittade" en man på en dejtingsida som jag kanske kan tycka vore intressant. Så jag tog intiativ och skrev till honom.
Men du har ju sett att den kärlek jag ska träffa att det är han som tar första initiativet.
Verkar inte den här killen vara den "rätta" då? Eller kan sånt ändras?
Kram

Svar: Du får pröva och se.. man ska aldrig leva slaviskt efter en spådom och det är bara jättebra att du tar egna initiativ.. kram
Esmaralda

22 Skorpan:

skriven

Ja nästa gång, om det blir nån nästa gång, tar jag på mig de svarta glasögonen 😉. Visst är allt rosenrött o som ung kanske man tål mera? Sen då man kommit upp i åren vet man kanske bättre vad man vill av ett förhållande (man) o då är man kanske försiktigare med de rosenröda glasögonen!? Jag vill bli kär och galen 😍!

Drömde stt jag på en hälsogranskning fick veta att jag har massor med "fel" vilket var tvärtemot vad jag hade trott. Parkeringsplats sökte jag också länge o väl o till sist stod ja på en förbjuden plats...

Valborgsmässoafton med grått o trist väder, +2 grader o snö på taken 🙁.
Glad Valborg alla!
Kram Skorpan

Svar: Och kär & galen kommer du att bli !! Kram :)
Esmaralda

23 Solstjärnan:

skriven

Hej 😊

Första maj imorgon och här snöar det 😕.Not good ..
Bilen fick sina sommardäck igår så idag blir det att ta sej fram till fots.
Suck.

Fortsätter det i samma takt får vi väl inhandla snöskor att gå med😕Har prövat såna i Norge en gång.
Då tog jag mig fram med långa steg och brett mellan benena Det gällde att inte trassla in sej o vurppa omkull.😊
Rekomenderar , pröva om ni får en chans.Det var kul!

Av dagens blogg kom jag att tänka på följande fråga:
Es ,är min kommande soulmate äldre eller yngre än jag?

Ha en avkopplande skön sö.😊
Kram Solstjärnan🌟

Svar: I ungefär samma ålder... det kan skilja något år hit eller dit men inte mycket.. kram
Esmaralda

24 AnnaK:

skriven

För en del varar det nog livet ut skulle jag tro 😊 Som för min farmor och farfar tex och de har kännt varandra sen de var barn och är nu över 90 år gamla. Även om de alltid har trätit på varandra 😜

Själv skulle jag vara nöjd om jag nån gång i livet fick vara med nån som inte såg till sig själv först alltid och som jag helt och hållet kunde vara mig själv med 😊 Har aldrig hänt.

Kram 😊

Svar: Det kommer hända och med mindre ska du inte nöja dig.. kram :)
Esmaralda

25 Elisa:

skriven

Hej!
Tänker att det kan vara en dålig idé att han kommer dit med tanke på att vi gjort slut..?
Kram

26 Sus:

skriven

Hej
Kärleken består objektet skiftar....
Love sus

27 Tingeling:

skriven

Kärleken är blind heter det ju.... Råkat ut för det där. Nästa man ska jag ha mycket högre krav på..... ;0)

Borde jag boka en sista minuten resa typ nu eller vänta till höst? Vad känns bäst? Eller inte boka alls nu, utan åka på småutflykter istället i sommar? Jag vill både och! Men pengarna räcker inte till för både och.....

Glad valborg! (Eller hur säger man?)

Kram!

28 Camilla:

skriven

Jaa, vem väntar inte på kärleken? Jag har ju alltid dragits till "fel" sorts män, av det har jag fått lida i flera år... Men du Es har sagt att det skall vända för mig, att jag skall finna en bra man! Väntar på den dagen!! Kramar

Svar: Och du väntar inte förgäves !! kram :)
Esmaralda

29 Mimia:

skriven

Kloka tankar! Alla behöver och vill ha kärlek, men samtidigt förändras vi med åren. Denna utveckling är nödvändigt för de flesta. Därför är det viktigt att våga förändra sin livssituation ibland. Det är inte bra för någon att fortsätta i en kärlekslös relation. Själv har träffat min själsfrände relativt nyligen. Det finns ett par praktiska hinder mellan oss. Kommer han att följa med mig eller stanna där han är?

30 Desp:

skriven

Hej Es .. kan du se varför stämningen har blivit så mellan mig O Robin? Har någon ett finger här mellan ? Kramar

31 Barbie :

skriven

Hej Es! Ser du något bra som händer? E så ledsen

Svar: Det kommer blåsa över.. du blir glad igen.. kram :)
Esmaralda

32 Smöla:

skriven

Jadu...kärleken är ett mysterium!
Jag har varit tillsammans med samma kille i 10 år.. Jag visste redan från början att han inte va "bra att ha"! Jag försökte göra mig av med honom år efter år... Nu har vi två barn, det va oplanerat, men dom var så välkomna! Iaf från min sida. Pappan har aldrig tagit något stort ansvar för dom! Nästan aldrig närvarande, bara jobbar, och kommer när dom sover, ger mig ingen "egentid" till att göra något annat, plus att han dricker och är otrogen! Jag har alltid känt mig som ensamstående tvåbarnsmor.. Och jag håller fortfarande på att göra mig av med honom, gång på gång!!! Men han respekterar inte mig..så jag hoppas snart att han flyttar ifrån mig så jag får möta min soulmate, och få ett riktigt liv med massa kärlek och bekräftelse!
Ser du om det är långt borta?

Svar: Här blir det bättre om du själv tar kontroll och kastar ut honom... eller flyttar.... det kan bli drygt om du försöker vänta ut.. kram :)
Esmaralda

33 f.:

skriven

Kommer han och jag att prata med varann igen?

Ha en riktigt fin valborg idag! Kram till er alla

34 Mjau 😻:

skriven

Been there done that...;-)
Egentligen är det ju rätt fantastiskt att det kan bli så.

Man tror man träffat den stora kärleken och så visar det sig att denna stora passion är inte var något annat än ett självbedrägeri - en tillfällig, men alldeles för lång, sinnesförvirring.

Tankeväckande..och lite skrämmande. Hur mycket av förälskelsen som sker inuti ens egen hjärna. Rosa glasögon 😎
Att man flera år senare som känslomässigt tillnyktrad inte förstår vad som gjorde en så galet kär. Man tittar och tittar och hittar inget och vet med sig att hade man inte reagerat på hans charm eller utseende.

Att man idag gladeligen hjälper denne, en gång min underbare man som jag så svartsjukt vaktade och där bara tanken på honom med en annan kändes som en kniv i magen, att hitta en ny kvinna på en dejtingsajt!
Men man känner inte något sånt längre, han är som vilken manlig kompis som helst! Och efter dejterna är jag nyfiken på hur det gick, precis som jag skulle vara med vilken väninna som helst.
Livet är bra konstigt!

Men jag tror på Kärleken och väntar med öppet hjärta och öppna armar på den du Esmaralda sagt ska komma, Soulmaten ❤️

Kärleken, detta outsinliga och uråldriga ämne tycker jag att vi tar i en esoterisk diskussion över ett glas eller två sen i sommar :-) 🍷

35 Misstjejen:

skriven

Kommer det går bra på den söndag om två veckor för mig musik och annat grejer.

Är så nervös för det och kommer jag få mycket uppmärksamhet efter dagen?

36 Pia1:

skriven

Pingvinerna! Där lärde jag mig något nytt och fantastiskt 😍 Jag är hemma med barnen nu, underbart! Mår likadant men det utreds äntligen, tack Karolinska... Hoppas verkligen det heter något annat än "dum i huvudet" som de senaste sexton åren. Det vore en enorm seger bara det. Kram 😀

Svar: Äntligen.... kram :)
Esmaralda

37 S:

skriven

Finns det några drömprinsar? Jag vet inte, har nog haft några på kroken ibland men blivit rädd o avslutat. Nu är jag mer bränd o vet inte vad jag har.

38 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Funderar han över om jag är sur på honom eller ej? Kommer han göra något för att förbättra situationen?
Kram

39 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag flyttade "hem" till min hemstad men allt känns så tveksamt. Det blev inte så bra som jag hoppats. Jag känner mig mest ensam just nu. Kommer det att bli bättre. Är jag på "rätt" väg? Och kommet bra förändringar ?
Kram

40 Lillajag:

skriven

Hej Esmaralda.
Hoppas han på henne nu?
Kommer dem att bli ett par?
Kram

41 Fanny2:

skriven

Jag har alltid förundrats över par som lever tillsammans livet ut tills jag fick veta sanningen om mina farföräldrars livslånga relation. De träffades när farmor var 15 och det var så många år av ett osunt förhållande. Det är med andra ord inte alltid något man bör sträva efter...

De flesta kanske måste ha flera olika partners under en livstid inte enbart för den personliga utvecklingens skull utan för att veta vad de söker... Mycket funderingar där men jag är också typen som inte tror på ett för alltid och definitivt inte för mig...

Fina bilder. 😍

Kram

42 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer denna fram och tillbaka grej fortsätta från och med nu från hans sida? Vad tycker han om mig?
Kram

43 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Vi påbörjade och skrev lite roliga meddelanden, lite flörtiga till varandra. Sedan var han här under två dagar och vi sågs. Sedan skriver han att han nog är ganska säker på att han inte vill vara med mig. Jag kommer ju backa nu. Men vad hände? Kände han när han var här att han inte hade dem känslorna?
Kram

44 EPM:

skriven

Hej!

Vilket lämpligt ämne! Jag behöver få veta att jag inte är fel nu eftersom mina känslor är som de är.

Kan du se nåt om mig och J?
Fler människor vet om oss nu men jag längtar till en tid där vi slipper smyga med vår kärlek. Kommer den tiden att infinna sig?

Jag behöver hopp nu...

Kram från en splittrad Emma

45 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda betyder det något speciellt när man vid flertal gånger hittar tomma gamla plånböcker ?
Kram
💗💗💗

Svar: Det bör betyda att pengar kommer.. kram
Esmaralda

46 Mya:

skriven

Hej fina Esmaralda
Jag har gått på många nitar och efter att jag lämnade senaste relationen har jag varit singel i många år. Bara att inse att inte alla träffar kärleken som håller. Börjar undra om jag är en av dom. Ärligt? Kanske träffar jag någon jag gillar och kan tänka mig att bli sambo med? Eller så står det i stjärnorna att jag ska leva ensam? Ingen fara jag klarar det också. Om kärleken ändå finns, var finns den och är den långt borta?
Tusen och åter tusen tack för din blogg!

Svar: Nej jag tror inte du kommer att leva ensam i långa loppet.. nu en tid ja.. men inte på sikt.. kram :)
Esmaralda

47 Skorpan:

skriven

Undrar fyr den galenskapen tar aig uttryck då 😆?
Tack Es!!

Här ordnas det upp o det är ta mig sjutton inte klokt så mycket saker det ryms på litet utrymme?! Tur att jag inte är intresserad av att basta, pinfull med grejer som den är.... Tror att det kommer att bli bra, energin kanske börjar föda o allt annat också 😉...
Kram Skorpan

48 Louise:

skriven

Avslag från CSN på grund av hans jäkla årsbelopp som vi inte har råd att betala alls för att han ska få ut CSN. Det han kan göra är att han ringer dem och pratar med dem. Jag fattar inte hur vi ska få fram dem och att inte de sociala vill hjälpa oss med att betala årsbeloppet så han kan avsluta sin utbildning för han är garanterad jobb efter detta.
Vi måste få ut dessa snarast.
Jag hoppas att ett samtal till dem kan få oss att få loss dessa. Han ska ringa dem på tisdag för detta måste lösas snabbt.
Han hoppas ju på lottovinst vilket är 1 på miljarden att lyckas med.
Alltså ligger det en förbannelse över oss? Man ska inte behöva ha det så jäkligt som vi har det. Jag skäms för att vara fattig att inte kunna ge mina barn lördagsgodis eller annat som alla andra kan ge sina barn.
Jag ska börja lägga ut lite annonser på saker som vi kan sälja på shpock eller blocket för att få in lite pengar.
Jag hoppas hoppas att han får ut pengar från CSN nästa vecka och att jag får ett jobb inom en månad, helst nästa vecka.
Jag vill bara se en ljusning snart. Låta förbannelsen försvinna.
Tacksam för svar.

Snart lämna Izabella på kalas.

Ha en bra dag.
Kramar

Svar: Ja det är hur tufft som helst.. men någon förbannelse ser jag inte... det är en mix av otur att ni blir prövade men oavsett så tycker jag att det kan räcka nu....jag ser ju att det kommer att vända men kan bara hoppas att det sker riktigt snart.. kram !!
Esmaralda

49 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan jag träffa någon via nätdejting?
Kram

50 Skrållann:

skriven

Hej!
Tror inte på längre på livslång kärlek men som du så tror jag på kärleken;)
Har nu äntligen landat i Göteborg och ska ge oss ut på Liseberg.
Det jag kände med min gamla vän på lunchen i fredags var så härligt. 100% tillit och trivsel och ett litet lugnt pirr. Vad står det för och hur ska jag hantera det?

Kram❤

51 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han känslor kvar för mig?
Kram

52 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Kände han när han var här att det inte kändes rätt med mig?
Kram

53 Valborg:

skriven

Trevlig Valborgsmäss önskar jag dig och alla andra som läser. Vågar egentligen knappt fråga.
Jag är en kvinna som närmar mig 60 och idag lever själv. Jag saknar ofta en man vid min sida. Kommer jag att bli kär igen? Kommer jag att bli sambo eller gifta mig? Livet kanske är kortare än man tror!

Svar: Ditt liv blir inte kort... OCH en ny kärlek kommer... bara vänta får du se så underbart det blir !! Kram
Esmaralda

54 <3:

skriven

Tack för svar kära Esmeralda. Plånboken jag hittade förra veckan lät jag ligga kvar under balkongen. Ser den varje morgon när jag går ut med hunden. Känns lite tryggt.
Glad Valborg & kram till dig. Hoppas att MG har det bra hemma och att det inte smäller så mycket raketer idag.
Kram
💗💗💗

55 N:

skriven

Hej Esmaralda. Hur är min kärlek? Vad är det första jag lägger märke till hos honom?
Kram

56 <3:

skriven

Tack för svar kära Esmeralda. Plånboken jag hittade förra veckan lät jag ligga kvar under balkongen. Ser den varje morgon när jag går ut med hunden. Känns lite tryggt.
Glad Valborg & kram till dig. Hoppas att MG har det bra hemma och att det inte smäller så mycket raketer idag.
Kram
💗💗💗

57 kattflickan:

skriven

Intressant inlägg idag. Som alltid!
Läste precis om narcissism. Funderar på om mitt ex har de dragen. Tycker jag känner igen mycket.
Ha en fin valborg!!
Kramar!

58 Kiara:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om du kan berätta allt om min soulmate? Jag är jättenyfiken på honom. 😊 Kram Kiara ❤

59 Michaela:

skriven

Åhh älskar pingviner! :) Istället för att fira Valborg med mig så är personen ute o fiskar med kompisar. Orkar inte med sånt. Det är inte intresse i mina ögon. Så vad är bästa hämnden? :) Tystnad? Kram

Svar: Nej, the silent treatment är aldrig bra... prata med honom om det hela istället... kram :)
Esmaralda

60 Smöla:

skriven

Har han tagit avstånd ifrån mig?

61 Kärlek❤️:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han endast kompis känslor för mig?
Kram

62 Sophia* :

skriven

Var han ärlig mot mig om kvällen?

Kram

63 Mirran:

skriven

Levt ensam i 12 år nu... när kommer kärleken? Eller kommer jag leva ensam resten av mitt liv?

Kram

Svar: Kärleken kommer men var beredd på att det kan dröja ännu en tid.. kram
Esmaralda

64 Mam:

skriven

Hej Esmaralda. Upplever han seperationen som smärtsam? Han visar inget! Eller har han redan kommit vidare?
Kram

65 Lena :

skriven

Viktigt! Bara så tråkigt när illusioner KROSSAS.....jag tror ju på den eviga kärleken till en soulmate.....synd bara att det inte blev så......Vill bara önska dig en riktigt fin Valborg!

66 Sofia:

skriven

Hej igen!

Som vanligt är det en fröjd att läsa dina texter. De är SPOT ON! :)

En kille som heter Ashmed och jobbar i närbutiken här verkar ha något lurt i kikaren. Är han ute efter sex?

Kram

Sofia

Svar: Sex skulle han inte tacka nej till.... kram :)
Esmaralda

67 F:

skriven

Vad får du för känsla Esmaralda.. tror du han vill träffa mig om jag skulle fråga? Finns det något intresse för det? :)

68 A:

skriven

Hej! Har blivit spådd att jag har en väldigt speciell kärlek på väg in i mitt liv. kan dock inte slippa undan undran över hur länge förhållandet kommer att vara? såklart att jag drömmer om livslång kärlek (som så många) men ÄVEN OM det bara varar en kort tid ser jag fram emot det och kommer väldigt glatt ta emot det...så jag förstår inte varför jag fixerat mig på detta så mycket att det stör min vardag, vill återgå till mina vanliga intressen och sluta tänka på det, oron gör mig nervös och stressad. antar att jag blir upprörd över att inte veta om det kommer ta slut eller inte, kan inte slappna av, vara lugn och njuta utan att veta i förväg.
Kommer det vara ett långt eller kortvarigt förhållande?
Kram

69 Lisa:

skriven

Hej

Ja, jag gjorde ett val, ett val som resulterade i en över 20-årig relation med en narcissist. Jag var helt ovetandes i många år att denna störning fanns, trodde att det normalt att bli behandlad som "avfall". Hade ingen att vända mig till, det är svårt att förklara vad som händer, inga slag och så men totalt nedbrytande. Väldigt få, har jag insett vet egentligen vad narcissism är, även de som borde veta.
Är nu rädd för att min äldsta dotter också råkat i klorna på en sådan, ser att hon mår dåligt men enligt henne är allt "jättebra", kan du se något Es?

Kram, Lisa

70 Smöla:

skriven

Händer det nåt bra ikväll? Nån flirt?

71 Virrhönan:

skriven

Kärleken är blind, kärleken är evig, äktenskap är orsaken till skilsmässa, det kan sägas mycket om denna kärlek. En sak är säker, det ställer till det hur eller hur. Man blir galet kär, flyger på rosa moln och sen pladask in i vardagen när allt inte alls skimrar i rosa längre. Undrar om det verkligen finns någon som lever det där perfekta äktenskapet och allt är hur bra som helst, det tror jag inte! Folk vill bara visa utåt och sen kanske de lever ett helt annat liv inom husets 4 väggar. Alltså, kärleken är ett mysterium som väcker mycket frågor o känslor och funderingar...
Valborg visar sej från en bra sida idag, sol o värme men iskallt när solen går i moln. Förmiddagen spenderades utomhus men nu får det vara nog, magen börjar knorra...
På tal om dessa kärleksbekymmer och funderingar hit och dit så undrar jag ju fortfarande över mitt bekymmer. Blir han så glad som han visar när vi ses? Vill han att jag tar kontakt med honom? Undrar så varför han har snöat in på mej..?
Är det nya gäster på ingång nu? Antar att det blir mer liv i luckan av kommande besök😀
Ha det så bra. Kram

Svar: Jadå lite mer liv i luckan lär det allt bli.. kram :)
Esmaralda

72 Undris:

skriven


Vad kul att läsa om hur djuren har det:)

Vad kan du se om min blivande och kommer jag vara gift en eller fler gånger?kram

73 U?:

skriven

Hej Es

vill min ängel eller guide meddela mig något?
kram

Svar: Jag ser ingenting speciellt.. det krävs en personlig seans för sådant.. då jag ser betydligt djupare än jag gör här.. kram
Esmaralda

74 U?:

skriven

Jag förstår, då får jag snart göra en seans, tack för svar Es kram:)

75 (¯`’•.¸*♫♪♥(✿◠‿◠)♥♫♪*¸.•’´¯):

skriven

ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノHärligt Strålande soligt väder hela dagen igår och idag fast väderprognosen visade annat:)
önskar alla en underbar valborg kram(ღ˘⌣˘ღ)smiley:)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: