När det oväntade sker....

 

Hadya  skulle fylla 5 år och hon  bodde hos mig tillsammans med sin mamma på den tiden då jag tog emot kvinnor som  behövde en akut skyddad tillvaro.

Hadya  och hennes mamma hade varit i Sverige ungefär ett år… och anledningen att de kom hit var den svenska man som Hadya träffat.

Och anledningen att de behövde ett skyddat boende var  samma man. En sorglig historia för mor och barn som hade kunnat sluta  riktigt illa.

 

Hur som helst.. en kväll satt vi inne hos mig och tittade på  TV tillsammans.. det var barnprogram… vi åt mackor och  drack kaffe och Hadya drack chokladmjölk… och rätt som det är så tittar hon upp från TVn och mackan  och säger högt och tydligt: Jag diggar inte ”Thunder On the Mountin” för det låter som en uppprockad country blues från 50-talet” ....  detta säger  alltså ungen som inte ens fyllt 5 år…. och både jag och hennes mamma stirrar på henne

” Vad är det hon säger?” undrar Hadyas mamma  som knappt pratade någon svenska alls och det gjorde  normalt inte Hadya heller.

Och nu levererade hon en avancerad vuxenmening på svenska.. även om det var taget ur sitt sammanhang. Hon tittade ju faktiskt på barnprogram med  små rosa björnar !

 

Dessutom använde  hon ordet ”diggar” och  i min värld har inte det ordet använts sedan jag var i tonåren.

Tösen  slog ner blicken igen och koncentrerade sig på TV:n och det var som om hon inte alls var medveten om vad hon sagt.   Någon talade uppenbarligen genom henne... någon som hade en väldigt bestämd uppfattning om Bob Dylan och i synnerhet hans  "Thunder on the mountin"

Jag har undrat ibland - men somligt förblir ett mysterium

Kram o kärlek

1 Tingeling :

skriven

Åh bumbibjörnarna! Såg jag när jag var liten, undrar om det finns kvar? Måste jag kolla upp. Till dottern alltså.

Idag ska det bli 10 plusgrader ute. yey. Fåglarna kvittrar. Min dotter har sovit i sin egen säng varje dag, har hänt ett par gånger bara hon kommer till mig på natten. Och nu har jag liksom vant mig, sover mycket bättre! Jag är inte sån som gillar att ligga och sova nära någon. Så när jag flyttar till en trea måste jag köpa en stor säng. 180, eller finns det 200 tro?

Jag ställde mig på den lägenheten, 3 rok utanför grannstaden, så får vi se.

Drömde en tydlig dröm om att jag var i ett hus på skärgården. Och skulle ta kort på utsikten. Men istället för kamera använde jag en kryddburk med kanel i som jag hällde ut från sidan. Jag var där själv, utan kontakt med någon, ingen telefon heller tror jag och bara "va". Vad var denna dröm? Kanske uppmaning att åka någonstans rogivande helt själv och bara göra ingenting? Behöver jag det tro?

Hoppas du får en fin dag!

Kram!

2 <3:

skriven

Godmorgon kära Es märklig händelse. Bob Dylan gillar jag för övrigt.
Var på röntgen igår tror du de kan se vad som gör att jag har så ont i nacke och rygg ? Orkar inte göra mycket på dagarna energi slut och vill bara sova och ligga på värme. Inbillade jag mig eller tittade läkaren jag stötte ihop med tre gånger under dagen på mig av någon anledning ? Det kändes positivt.Var det PM som min sjukgymnast känner ?
Kram
💗💗💗

3 Skorpan:

skriven

Intressant i hur är det ens möjligt? Tala i tungor, är det på riktigt? Ja somligt ska man kanske inte veta...

Å andra sidan finns det sånt som man skulle vilja veta men det får man inte. Jag skulle t ex vilja veta varför det dröjer så länge innan vi träffas, han o jag? Varför kunde allt inte ske snabbare? Men det är väl så det är...

Så Es, vem vann spelet? O vart går pengarna? Undrar om det blir något speciellt till helgen? Kul? Så skönt att det redan är torsdag...

Kram Skorpan

Svar: Jag var den stolta vinnaren minsann !! Jag ska köpa skor för pengarna.. och bjuda ut barnen på middag !! Kram :)
Esmaralda

4 Anonym :

skriven

Hej Esmeralda har G släppt mig nu och det här sista gången det är slut ?
Går vi båda vidare trots ensamheten. Kommer han vilja ge oss en chans till och fira Valborg together?

5 F:

skriven

Hej Esmaralda.
Haha ja det var roligt det sådan liten med så vuxna ord coolt.

Es, jag vet inte om jag har gjort bort mig. Jag öppnade upp lite med vad jag känner och nu har jag inte fått något svar än. Så nu sitter jag som en stel pinne och undrar. Blev han glad? Eller kan han inte känna detsamma? Blev han glad eller besvärad?
Kram

6 Ullegull:

skriven

Hej E!
jag och särbon talar om att flytta ihop. Kommer vi finna ett boende som passar (eller måste vi bygga nytt) oss och kommer vi alla fortsätta trivas tillsammans?

7 Variss:

skriven

God morgon!

Först o främst, Hahahha runke Per ;) kommer aldrig se på den appen på samma sätt mer :) haha..

Det som hände lilla tjejen. Har du varit med om det tidigare? Läskigt o häftigt på samma gång.

kram



Svar: Jag har aldrig varit med om det så starkt förut... lite snarlikt har annars hänt någon gång.. kram :)
Esmaralda

8 f.:

skriven

Man brukar tala om tredje gången gillt, men för mig har den tredje gången passerat för längesen.. kommer jag få en till chans? Kan det bli sjätte gången gillt?

9 Fia:

skriven

Hej Esmaralda.
Har känslan ibland att han hellre vill ha henne. Men vet inte om det är för att jag är rädd eller om det faktiskt är så? Vad tror du är det så?
Kram

10 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Bor jag här i denna stad i min lägenhet jag bor i nu när jag träffar kärleken? Och efter det blir det flytt? Eller blir flytt först?
Kram

11 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Ställde en fråga men glömde kommentera också

Smart kid alltså
Kram

12 Susan:

skriven


Det första jag tänkte på va Poltergeist.... lite läskigt😱 Hoppas det gick bra för tjejen o hennes mamma❤️

Har färdigställt ett av mina dåliga samvete.... bokföring åt en vån... så nu e det dax att ta tag i hem o trädgård... och mig själv, gör ngt kul o njuter lite mer av livet👍

Kram

Svar: Ja det har gått bra för dem....tack o lov !! Låter som om du har en god plan där.. kram :)
Esmaralda

13 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Du har nämnt att en jobbig tid ligger framför mig. Antar att de har med praktiken att göra. Ser du moder blir jobbigare än vad det är nu? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

14 Dunegull:

skriven

Varför är mitt liv sån bergochdalbana? Ska det alltid vara så?
=(

Svar: Nej, det går i perioder för de flesta av oss och det kommer lugna ner sig.. du kommer i en betydligt lugnare och period som blir mer bestående.. kram
Esmaralda

15 Elisa:

skriven

Hej!
Har du tips på hur gå tillväga med detta, konfrontation?
Kram

16 Filippa:

skriven

Hej hur ser min sommar ut?

Vart träffar jag min blivande?

Kram

17 Lättskrämd:

skriven

Hua så läskigt å häftigt!!
Undra om det är menat eller ej. Från andevärldens sida alltså. Eller om det mer är vi som kan ratta in oss på deras frekvens och så blir det lite tokigt och ihopmixtrat.

En fråga till dig E.
Segisen till själsfrände har hållit sig borta ett tag nu. Kan denne bli redo framåt höstkanten månne?

Kram & kärlek



18 Helena Ir:

skriven

Förstår att ni blev förvånade..för vem skulle inte blivit det..tänk att sånt kan hända!

En rätt vanlig torsdag..ska iväg och fixa lite..jag vet att jag skulle behöva få något att hända..
Ha en bra dag..roligt med barn och barnbarnen som kommer.

Kram :)

19 Liv:

skriven

Hej!

Ännu en ny dag utan möjligheter känns det som. Finns det överhuvudtaget någon möjlighet att det ordnar sig så att jag får trygghet och glädje i mitt liv igen???

kram

20 Liv:

skriven

Hej!

Ännu en ny dag utan möjligheter känns det som. Finns det överhuvudtaget någon möjlighet att det ordnar sig så att jag får trygghet och glädje i mitt liv igen???

kram

Svar: Ja, det kommer... inte enkelt eller snabbt men det kommer, jag lovar.. kram
Esmaralda

21 Jennifer:

skriven

Hej! Nästan lite spooky... Är det alltså på riktigt möjligt att någon andevarelse kan "överta" någons kropp? Trodde det bara hände på film. Eller var det månntro flickan själv som använde sig av sin röst från ett annat liv? En gång pratade mitt barn i sömnen på arabiska, fast hon inte kan ett ord arabiska och knappt har hört det.

Gjorde en videointervju igår! Hur stor chans har jag på jobbet? Kram

Svar: Jag tror inte att man "intas" av en andevarelse direkt... snarare kan det vara från det livet man levde tidigare.... chansen på jobbet finns... runt 50 %.. kram o jag håller tummarna.. !!
Esmaralda

22 Michaela:

skriven

Igår bröt jag ihop inför chefen och berättade att jag varit utsatt för sexuella trakasserier av en manlig kollega i 60 års åldern under en längre tid. Har inte vågat säga något då denna man är hemskt dominant och har ett fruktansvärt temperament. Det har andra kollegor och även patienter fått erfara. Är nu på väg till psykolog på företagshälsovården för jag mår inte bra. Kollegan är avstängd sedan igår då även mer än det jag sagt har framkommit enligt chefen. Vilken sörja. Behöver något positivt känner jag. Kram

Svar: Du är inte den ende som drabbats... men du är den första som vågat stå upp det för detta... sträck på dig och var stolt... kram
Esmaralda

23 Skrållann:

skriven

Hej!
Märkligt men det fick mig att tänka på när jag hade mitt första jobb på sjukhuset för 20 år sedan. Jag arbetade på en geriatrisk klinik och en av patienterna var en gammal tant som hade någon psykisk diagnos och hade haft det hela livet. Lika rar som hon kunde vara liks oberäknelig och arg kunde hon bli. En kväll när jag hjälpte henne tittade hon på mig och plötligt säger hon min mammas förnamn. Jag blev ställd och undrade vad hon sa och då säger hon hela min mammas för och efternamn. Jag förstod ingenting och gör det fortfarande inte. Jag pratade med min mamma om det och hon hade ingen koppling med den gamla tanten. Vad kan det ha handlat om tror du?

Kram❤

Svar: Ett anfall av ovanligt stark medial förmåga ? jag vet faktiskt inte.. kram
Esmaralda

24 Fiskarn:

skriven

Intressant!

Samma fenomen har jag upplevt. Vi var på stugan, den nya flickvänen, sonen 4-5 år, min gamla mor och jag.

Vi ska sätta oss till bords för middag och sonen utbrister:

"Vi kanske ska utbringa en skål för att hälsa N.N. väkommen till stugen?"

Det var som att höra min avlidne far, som höll stugan kär, tala genom min son.

Kanske han gjorde det?

Svar: Ja det kan han ha gjort.. kram :)
Esmaralda

25 Fina:

skriven

Kära Esmaralda! Jag skrev häromdagen och frågade dig hur jag kan bli av med mina tankar om att vara fel och ful, och då svarade du att jag ska ge mig själv något positivt så att jag känner mig mera värdefull. Vad menar du med positivt? Någon positiv händelse? Eller någon positiv sak? Kram

Svar: Vad som helst som du vet är positivt för dig.. helst något som blir mer bestående.. jag vet att det inte är lätt att fundera ut.. men du behöver jobba på att visa dig själv att du är värd mycket.. för det ÄR du ju !! kram
Esmaralda

26 Oro:

skriven

Hej Esmaralda!

Blir det någon förändring till det bättre framöver eller fortsätter det i samma gamla hjulspår??

Kram

Svar: En positiv förändring kommer... som sagt var.. kram igen
Esmaralda

27 Linnean 🌸:

skriven

Hejsan!
Men oj då! Klart man hade hajat till! Vad läskigt! En så liten tös som säger så!
Har inte råkat ut för riktigt samma sak men däremot blev jag rejält sviken av min vän för flera år sedan. Och där gällde det att tala och inte att hysteriskt gapa och lipa. Jag var riktigt arg och ledsen. Han en lugn man med talets gåva. Plötsligt hör jag mig själv lugnt hålla världens utläggning på ett ypperligt sätt. Det var verkligen inte jag! Det var någon annan som styrde det "talet" Nästan kusligt!
Skrattade gott åt runke per åxå. Ha ha ha 🤣
Lätt det blir tokigheter och det är roligt!

Helena Ir: Hej, du sköna böna!
Verkar som vi har lite lika problem du och jag. Har åxå sköldkörtelprobelm! Kämpar för att få
Hjälp med eländet. Tröttheten är föööörfärlig!
Har hittat en ny isländsk läk nu som jag ska testa nästa vecka. Om du har lust att höra av dig kan jag lämna min mailadress till Esmaralda. Skulle vara kul att höras!

Dagen kom med sol och...isvind! Dags att slutföra vårröjet nu. I kväll är det dags igen för 3:e finalmatchen i SM! Spännande!

Jo, såg ni "Räddad av änglar" i går? Blev djupt berörd! Helt fantastiskt! Birkan Tore ÄR ju en ängel själv! Såå pricksäker han var! Men den unge killen som hoppade mellan hustaken och överlevde...makalöst! Jag frös och kände av det i hela kroppen. Dom programmen måste ses i fortsättningen. Kan rekommendera dem!

Ha en glad dag alledammans! Kram...
/Linnean 🌸

Svar: Jag kunde inte se det utomlands.. får spara det tills jag är hemma igen.. kram :)
Esmaralda

28 Smöla:

skriven

Men vilket mysterium! Så du kunde inte känna av någon genom henne då?
Tänker A på mig? Vill han något mer med mig?

29 Smöla:

skriven

Det känns som att vi har någon kemi.. Kommer han ta första steget till en beröring, hålla handen eller en puss?

30 A:

skriven

Återigen är man i ett tillstånd där R tror att allt är som förr fast utan "kärleks" biten. Pratared mig om alldagliga saker, skickar sms, skrattar, skriver smilegubbar till höger o vänster...
Han vill att jag ska komma "hem" till honom ikväll när killarna sover. Vad kommer ske om jag gör det? Vill, samtidigt som jag inte vill 😳😭
Kram

31 Helena Ir:

skriven

Ja just det..nu påminde du mig Linnean,vad jag skulle skriva om..det var ju det där programmet med Birkan Tore..han är väl förresten från Island..hmm..något jag fått för mig.

För 7 år sedan så tog jag bort mediciner som jag ätit,,en jädrigt jobbigt process..min kropp förändrades..en av de saker som förändrade mig,(har frågat i en av seanserna Esmaralda,men du visste inte)..det var det som händer med min kropp,den smärta som jag känner utmed benen,varje gång jag ser någon skadas,oftast på tv,n..en skärande smärta. Det var så även med programmet igår..och allra tydligast med killen som gjorde de där akrobatiska övningarna där uppe,och sedan föll ner..Huh! Det lustiga är att jag märkt att om någon blir skjuten,så gör det inte ont..som om någon skär sig..eller blir utsatt för den typen av våld,som en kniv..
Helt sjukt egentligen..men jag funderar ju på vad som hänt där uppe i skallen..någon annan som reagerar på samma vis?
Enligt en väninna som jag umgicks med tidigare så kände även hon av detta fenomen,på sin kropp..


Linnean jag kollar med Es:) senare..nu iväg..

Kram :)

32 Hmm:

skriven

Varför känns det som att jag inte kan lita på min mans bror ... Döljer han något?

33 F.u:

skriven

Hej esmeralda undrar om min skyddsängel har något meddelande till mig kram

34 Anna-Carin:

skriven

Hej Ez! Nästa Söndag ska jag iväg på en fest, där HAN ska vara. Finns det kärlek mellan oss nu & hur blir det mellan oss efteråt? ❤😘 tacksam för svar! Kram från en mkt nervös tjej! 🙈

35 Skorpan:

skriven

Grattis till vinsten Es 😀!
Skor har väl en dam aldrig för många av.. O en middag med barnen, det uppskattas säkert.

Här flrbereds följande veckas kurs o kopieringsmaskinen går het. Hoppas alla anmälningar är ok o jag får med allt som ska dit. Gårdagens möte, gick helt ok, undrar bara varför det var så få deltagare? Hade jag fel lista, någon gammal lista? Tycker det är märkligt att utebli och inte meddela något... Bättre lycka nästa gång 😆.

Undrar förstås om det kan tänkas bli mån slags lycka inom kort? Anything? Samma hjulspår...

Kram Skorpan

36 Louise Maria:

skriven

På väg hem från intervjun och jag kan ju fundera på om jag verkligen vill jobba där. Allt kändes bra dock men då det är mycket konkurrens om platserna som barnskötare så tror jag inte jag får det.
Men blir det inte så kommer jag i mitten av maj hoppa på vfu så enkelt är det. Ska kontakta folket först om det går bra och även registrera mig till nästa kurs.
Om jag hoppar på min näst sista VFU kommer jag bli G då så jag slipper en omtentamen och ny förskola eller blir detta jobbet mitt?

Tacksam för svar och ha en bra dag. Kramar

Svar: Det finns en risk för omtenta... cirka 30 % pekar åt det hållet... kram :)
Esmaralda

37 f.:

skriven

Kära Es. Jag som har så otur i kärlek.. Jag såg en skitfin kille vid bussen idag. Jag kunde inte släppa ögonen ifrån honom. Jag bara hoppades på att han skulle öppna munnen och säga hej till mig och nu ångrar jag att inte jag gjorde det.. men idag var det bara en sån dag då jag har mensvärk och håret känns dåligt. Och de där 10 minutrarna bara flög iväg.. sånt händer aldrig mig! Kommer jag möta på honom igen kanske nästa vecka? Tror jag blivit galen.. kram

Svar: Du möter honom igen.. kram :)
Esmaralda

38 <3:

skriven

Vilken nostalgi med Bumbibjörnarna. Kommer ihåg att man gick och sjöng när man var liten på låten och att jag gjorde egen magisk saft. "Snälla och rara, helt underbara
och deras saga berättas igen,
Hörs deras sånger som för många gånger,
djupt in i skogen där lever dom än
Hipp hurra
För här kommer Bumbibjörnarna
Studsar fram igenom sagorna
Och vi får följa med
Bumbibärsaften,
Den magiska kraften
Och visst blir man stark om man dricker utav den
Onskan och törnar,det klarar små björnar
De kämpar och godheten segrar igen "

Vad ser du om Daniel kära Esmeralda. Sker det någon lösning mellan oss ? Han kommer på måndag Ser du oss tillsammans igen och det blir kärlek. Krävs det att jag skriver ett brev och förklarar hur jag känner. Han är så sårad än av det som hände för 11 år sedan. Han svarade inget om han var ihop med L. Bara att han kommer på måndag.
Hoppas att det inte blir seriöst mellan dem så vi har en ärlig chans. Trots allt som varit är han den enda kille jag litar på som jag varit ihop med.
Kram & Love
<3 <3 <3



Svar: Om du är seriöst intresserad så tycker jag att du ska visa detta för honom och det kan underlätta.. kram :)
Esmaralda

39 EPM:

skriven

Underbart! Barn är sådana självklara kanaler för så mycket, vi borde lyssna mer på barnen....

Det händer saker.... blir det vi?

Kram

40 Tisa:

skriven

Han gör mig alltid så ledsen bara för att mina frågor gör honom rädd och slutar svara på sms. Istället för att bara svara. Frågorna är inte elaka eller dumma på något sätt. Men säger man en sak i verkligen och skriver en annan på sms då blir jag ju så klart förvirrad och frågar om varför eller hur han tänker. Så nu kommer jag väl inte höra av honom på ett halvår. Det är är synd då vi har det väldigt roligt tillsammans, undra om jag borde ha ringt istället. Men jag trodde inte att frågorna skulle uppfattas vara så "farliga". Jag orkar inte med honom snart. Kommer någon annan kärlek dyka upp snart?

41 💕 Zoey 💕:

skriven

God eftermiddag Es!
Du har nämnt att en jobbig tid ligger framför mig. Antar att de har med praktiken att göra. Ser du om det blir jobbigare än vad det är nu? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

42 Mela:

skriven

Vart och när träffar jag honom? Är han intresserad av mig?

43 YR:

skriven

Hello. Jaa du .När det oväntade sker...Det fick jag erfara igår kväll. Fast på ett annat sätt än detta. Råkade höra ett samtal som skulle vara hemligt genom väggen . Han visste inte att jag var där... Hörde att han idag ska titta på ett litet hus,där han skulle vilja bygga garage till osv. Detta utan att säga till mig överhuvud taget. Ska tydligen ordna affären först ,och bara lägga fram faktum-Du får klara dig o sonen själv hädanefter.för nu drar jag. Han ska visst lämna detta hus och lån över på mig. Och jag är arbetslös och mår inte så stabilt just nu.. Mycket pga hans sätt mot oss. Hur ska det gå`och kommer jag kunna bo kvar?..

Svar: Tur att du slipper den pellehönsen !! Förekom honom gärna och gör slag i saken.. du kommer att unna ordna ditt liv på egen hand.. kram :)
Esmaralda

44 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det bra ut att prata med dem om detta?
Kram

45 F:

skriven

Hej Esmaralda. Kommer det visa sig ganska snabbt hur det blir? Eller drar det ut på det?
Finns det en framtid för oss?
Kram

46 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan jag träffa kärleken medan jag bor där jag bor nu?
Kommer jag flytta för kärleken?
Kram

47 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda.
Känns som att jag ger mycket mer än honom. Vill han inte med mig? Verkar han lägga sin energi på henne?
Kram

Svar: Ta ett ordentligt snack med honom.. du måste ju få klart besked och det är på tiden.. kram
Esmaralda

48 Elisa:

skriven

Hej!
Skulle det kunna bli bra att resa dit med honom?
Kram

49 Smöla:

skriven

Har vi nån kemi? Kommer han ta första steget till något?

Svar: Ja någon kemi finns.. gör dig tillgänglig om du är intresserad.. kram
Esmaralda

50 G.H:

skriven

Åhhh vad läskigt,, och häftigt!!!!
Fick gåshud av att läsa😱

Har alltid haft lite fobi för att just "något annat" ska ta över och tala genom en eller någon närstående 😬😝 ... men antar att den risken är minimal.

Här ska det vara oväder hela dagen, med risk för tornados, blä, min största fobi. Aja, skönt att det är vår på gång, hoppas så att saker lättar och det börjar hända roliga saker ☀️ efter en låååång grå och kall vinter.

Kram

Svar: Ja det är ingenting som man behöver gå omkring och oroa sig för inte :) kram
Esmaralda

51 Anna-Carin:

skriven

Hej Ez! Finns det besvarade känslor mellan mig & Andreas? Kommer åka iväg på en fest där han ska vara nästa Söndag. Undrar om det kommer bli en magisk kväll som jag känner på mig & vad som kommer ske framöver mellan oss?
Jag är såååååååå himla nervös inför detta för det är två år sen vi sågs sist!! Känns som om man dras till han! Känns som det är något extra mellan oss!!
Vore tacksam för svar av dig Ezmaralda! ❤🎵🎸

52 Smiley:):

skriven

Detta har hänt mig med två gånger fast i vuxen ålder. Jag fattade inte heller vart min meningar kom ifrån och alla bara tittade på mig,vad vi skarattade åt detta:)

ps: ser du något spännade som sker i mitt kärleksliv i sommar?kram

53 Ljus&kärlek:

skriven

Hej Es

Finns det någon hälsning från min ängel eller andevärlden?
kram

54 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Jag är så orolig för Berit (kaninen).
Jag ringde till veterinären vid tretiden. Hon sa att jag skulle fortsätta mata med Critical Care och att jag skulle hålla fortsatt koll. Men nu är jag så trött att jag bara gråter. Jag kan inte koppla av och vila.
Veterinären sa att om hon börjar sitta i ett hörn och bara kurar så måste jag komma in med henne. Men så allvarligt är det inte. Om det ändå bara kunde vända snart.
På hela förmiddagen bajsade hon ingenting. Nu hade jag nästan bestämt mig för att åka till veterinären även fast hon inte kurar i ett hörn. Mest för att stilla min egen oro och inte för att hon visat tecken på försämring.
Men då började hon äntligen bajsa. Så jag bestämde mig för att avvakta.
Jag orkar inte sånt här egentligen. Blir ju helt sjuk av oro.
Kram ThereseC

Svar: Ja fy så jobbigt... men du vet skillnad på en frisk och en sjuk kanin och är du orolig ska du åka till veterinären med henne.. annars får du ingen lugn stund.. kram
Esmaralda

55 Alltet:

skriven

Hej

Finns det något meddelande till mig från alltet?kram

56 Ullegull:

skriven

Hej E!
jag och särbon talar om att flytta ihop. Kommer vi finna ett boende som passar (eller måste vi bygga nytt) oss och kommer vi alla fortsätta trivas tillsammans?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: