Påskafton....

 
Vår påskafton började på stranden.... 30 grader varmt.... gassande sol !!
 
 
 
Sen tyckte vi det kunde passa med en Mojito... det var gott men de allra godaste gör min son... men så är han ju också bartender..... eller, han VAR bartender......numera hinner han inte sånt...
 
Mamma dukade och grejade och gjorde fint  för vår påskmiddag..... i trädgården såklart !!
 
 
Och jag grejade buffén i köket....
 
 
Till å med  färgade ägg....
 
 
Till detta en bajer och en lille en....
 
 
Skål och glad påsk, säger mamma till er allesammans....
 
 
Glad påsk säger jag  också...
 
 Påskägg av bästa sort blev det.....
 
 
Påsktårtan....
 
 
Och sen förstår ni... gick vi till krogen och tog oss ett glas vin, lyssnade på musik och och samtalade med  två par där männen var gifta med varann och kvinnorna med varann... och det tog ett tag innan vi fick rätt på konstellationerna.... himla trevligt folk var det... och det blev många skratt !!
 
En underbar  påskafton...... och jag kan tala om att jag leder i Yatzyturneringen....
 
Kram o massa kärlek
1 Nn:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad fint ni ser ut att ha det.
Jag är helt utmattad, trött utav allt.
Tror du jag kämpar förgäves med honom? Eller uppskattar han uppmärksamheten utav mig? Har han intresse nog att vi kan bygga på något och bli vi?
Kram

2 Skorpan:

skriven

Sicken påskafton ni hade!
Med massor av godsaker.
Gissar att ni bägge tv har lätt att bli bekanta med folk!?

Här har man ätit så byxorna håller på att spricka.
Lekt med en 6-åring, släpat upp ett skrivbord till vinden och nu borde en lina dras i torkställningen. Undrar om du ser mig nästa påskmed en man hos föräldrarna? Eller kommer mannen ens att hinna träffa min pappa? Mamma tycker ju inte att jag ska ha någon karl som redan blivit av med en... Men vem lyssnar nu på sin mamma 😉?

Yatzy har vi inte spelat ännu, ska ta o föreslå det 😊.
Kram Skorpan

Svar: Jodå mamma är av den sorten att hon kan stanna upp på gatan och börja prata med främlingar ! Kram :)
Esmaralda

3 AnnaK:

skriven

Men oj så mysigt och trevligt 😊 Måste bli bättre på att ordna mys jag med. Blir sällan och aldrig inbjuden någonstans men nu i påsk kunde jag gott ordnat det lite mera trevligt för mig och dottern 😊 Får bli skärpning! Skulle ju dock vara trevligt att bjuda in nån också men när alla drar iväg och firar på annat håll är det ju svårt. Är jag så hemsk och tråkig så ingen vill umgås kanske helt enkelt? Har nog aldrig kännt mig så ensam som denna helg. Inte ens en Glad Påsk hälsning från nån i familjen.....

Sorry.....lite ledsen och bitter just nu 😜

Kram 😊

4 Love:

skriven

Vilken underbar härligt vacker mor du har💕. Och så mysigt ni har det.
Kommer jag att inleda något kärleksförhållande snart? Kram

5 Linnean 🌸:

skriven

Det där såg riiiktigt supermysigt ut! Så rart ni hade det! Vad härligt att ha någon familjemedlem att fira med. Min stora familj och släkt har bara krymt under åren och så en flytt söder över krymte den lite till. Nu verkar sonen åxå försvinna allt mer pga min "fiendefamilj" så det är inte alls roligt vid helger längre. Men man kan ju hoppas att saker förändras till det bättre! Nu reser väl snart din mor? Hem till lille Mannabonne. Men ni har verkligen haft det jättefint! Ser så fint och lyckligt ut! Och de härligaste männen är banne mig de som är gay! Den ende man jag träffat som glimmade djupt inifrån och hade en utstrålning som gjorde en varmt glad...han var gay! Och ack så snygg sen! Samt präst! 😉
Tji, fick mitt dunkande hjärta 😀
Nu ska jag heja vidare på HV! 2-1 än så länge!
Ha en kul kväll nu! Kram.../Linnean 🌸

6 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag undrar om du kan se hur sommaren blir för mig? Kärlek? Semester? Behöver något att se fram emot.
Kram Linda

Svar: Det kommer nog hända lite av varje.. kram
Esmaralda

7 Helena Ir:

skriven

Åh,så trevlig påskafton..väldigt varmt på stranden dock,puh!
Du ser ut att fått en hel del färg på huden,men så har du ju varit där i 2 veckor nu. Vackert påskbord..ni har konsten både du och din mamma..att göra det trevligt och fint! Måste kännas mysigt att kunna umgås så där..det har jag aldrig kunnat själv med min mamma..vi är alltför olika.

Tänker fortfarande på det som hände..för första gången på 14 år så tyckte jag inte som min sonhustru..hon fick det till större än vad det var..jag gjorde klart för henne,för husfridens skull,om jag missförstått så bad jag så mycket om ursäkt..och jag vill bara deras bästa. Men det är svårt..för hon har dålig kontakt med sin mamma..och velat ha mig som extra mamma. Det fungerar inte i alla situationer ,för det är hennes man som jag är mamma till..och när saken rör min son och påverkar honom..då kan jag inte hålla med..
Du har tidigare sagt att jag får säga min mening..även om det sårar henne..hon har så lätt att bli osams med folk på sina arbeten..det blir lite som att tassa på tå för denna kvinna. Hon tar fram "tycka-synd-om -kortet" från hennes barndom..
Alla har vi mer eller mindre sådant..i vårt bagage..Jag hade inte min vanliga söta mamma röst ..och hon har gjort en större sak av det här än nödvändigt. Om hon genomför det hon sa till mig,ja,då är risken stor för den skilsmässa som du sett för sonen och henne..
Känns som jag vill backa flera steg..jag kan inte vara mamma åt dem båda! Det här gör mig allvarligt, riktigt ledsen.
Behövde få skriva av mig lite..

Kram till dig och din mamma :)

Svar: Mitt råd nu är att du backar från dem båda... ge ingen av dem några goda råd... låt dem ensamma ta sig igenom detta... kram :)
Esmaralda

8 Mimmie:

skriven

Åh så mysigt ni har det:) dit måste ag bara åka i framtiden med kärleken<3

undrar om min blivande redan har vart gift och har egna barn? eller är han singel som jag nu? kram

9 Alie:

skriven

Hi hi, spännande med "turneringen" vad är potten uppe i? ;-)

Finns det något intresse från hans sida? Kommer vi att träffas?
Kram :)

Svar: Har inte koll men en del papperspengar finns et i den.... något intresse finns men kanske inte jättestort.. kram
Esmaralda

10 Tingeling :

skriven

Ni verkar ha haft det väldigt mysigt. Jag gillar att se på bilderna och höra om resan, antagligen för att jag längtar själv 😄 jag vill åka överallt i hela världen! 😁

Jag läste förresten nånstans, minns inte vart, om att träffa stora kärleken och när den är sann. En relation ska tillföra mer värde till ett liv som redan är fantastiskt, att man byggt upp sitt liv som man vill och lever det och njuter av sitt liv. Man ska inte göra varandra kompletta utan man ska komplettera varandra. Och att man inte ska ha en partner för att bli räddad eller liknande. Tyckte detta var väldigt tänkvärt. Ibland har jag tänkt "om man ändå vore två här hemma skulle det vara enklare",vilket i och för sig är sant. Men att inte vänta på att bli "räddad" liksom. Och jag VET att du också påpekat detta hundra gånger 😉 att man ska leva sitt eget liv och inte vänta.

Så när jag flyttat till min trea, och lever livet, har mitt hem som jag vill, DÅ kommer han? 😄

Trevlig kväll!

Kram!

11 Dilarraa:

skriven

Hej Es,

Jag fyller år idag men jag är besviken,,,
Ang killen som jag dejtade efter 4 månader.
Jag var kär fram rill att jag träffade honom men sen blev jag kall och han märkte.
Han har nervsjukdom och gör olika miner med tics i ansiktet med ögon o näsa,,, jag blev chockad för han var så fin kille.
Han frågade varför jag är kall och om något var annorlunda.
Nu vet jag inte hur jag ska avsluta.
Jag har tappt viljan och mår besvärligt, jag vill inte såra och låtsas lika kär:(
Vad sk jag säga?

Svar: Grattis på din dag :) Var ärlig.. nu och i framtiden.. det vinner du bäst på.. kram
Esmaralda

12 F:

skriven

Hello esmeralda ser du något spännande på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

13 Mackan:

skriven

Så gott ni har det underbart<3

Ser du något nytt positivt som händer i mitt lilla liv snart?
kram

14 Livet:

skriven

Hello esmeralda vad underbart ni har det, vad underbart att ni kan få njuta av resan tillsammans, det är tyvärr något jag inte kan göra med min mor, för hon stänger in sig hemma, istället för att njuta av livet, vilket är synd för hennes tid är nu, men istället får hon ta hand om mina syskon som är i vuxen ålder och bor hemma istället för att hjälpa henne?

15 EPM:

skriven

Glad påsk!
Ser väldans mysigt ut😊

En händelse skulle förändra situationen med mig och J, ser du när i tid denna händelse sker?

Kramar

16 Olycklig:

skriven

Ibland känns det som att jag slösar min tid på fel plats, att jag borde göra något annat med mitt liv, vill känna den lyckan inom mig men var hittar jag den?

17 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Om jag och F skulle försöka igen att få vårt förhållande att fungera skulle vi lösa våran boende situation då och hitta en plats där båda trivs?
Kram

18 Olycklig:

skriven

Ibland känns det som att jag slösar min tid på fel plats, att jag borde göra något annat med mitt liv, vill känna den lyckan inom mig men var hittar jag den?

19 Bellagio:

skriven

Vad lutar det åt. Att vi växer samman eller att vi går åt olika håll. Hon är den mest fantastiska person som finns. Snäll, ödmjuk, trevlig, snygg 😎. Men jag undrar mer och mer om hon kan göra mig lycklig och jag henne. Känns som mitt driv skrämmer henne som behöver lugn och ro. Jag älskar henne verkligen och känslan av att inte ha henne i mitt liv är verkligen jätte jobbig. Suck och svammel.....

20 Undris:

skriven

Ser du mig resa till Portugal?

21 Lilla jag:

skriven

Kommer jag att fira sommaren i tvåsamhet? Kram

22 Olycklig :

skriven

Ibland känns det som att jag slösar min tid på fel plats, att jag borde göra något annat med mitt liv, vill känna den lyckan inom mig men var hittar jag den? Kanske kan du hjälpa mig med den.

23 Lisa.A:

skriven

Så härligt ni ser ut att ha det. Och så roligt att kunna få rå om varandra. Tyvärr har jag inte samma fina kontakt med min mamma, men önskar jag hade haft det. Men hon har nog mest varit "mamma på pappret". Jag hade bättre kontakt med min pappa men han finns inte i livet mer.

Men Glad Påsk på er :)

P.S kan du se något extra tillskott i kassan på ingående? Håller på att däcka totalt pga ekonomin, det har tillkommit några stora extra utgifter.

Kram
Lisa.A

24 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Åh vilken mysig påsk ni har haft det! Får säga att jag upplevde denna påsken bland dom bästa. 😊 Något som gör mig så himla arg däremot även om jag vet att det inte går och göra någonting åt, men ilska får man ju känna då man inte kan rå för det. Det gäller min systers och svågers uppfostran till sin dotter. Min svåger gillar inte när mina föräldrar ger deras dotter lite av det goda utan tycker inte hon ska ha så himla mycket. En annan tycker att det är väl klart en mormor får skämma bort sitt barnbarn - ENDA barnbarn dessutom med lite gott. Fick veta för en stund sedan att mamma nästan fick en utskällning av min syster för att det blev för mycket godis igår och att det dessutom blev före maten. Min syster satte själv inte stopp för sin dotters ätande och planerade själv att påskäggsjakten skulle ske före maten. Hon kunde lätt ha plockat bort godiset för dottern men sket i det och skäller ut mamma idag. Att sedan säga till en 4 åring att "om du äter något gott hos mormor och morfar får du aldrig träffa dom igen" eller "ta du något gott hos dom får du inte din lilla påse med ostbågar sen bara så du vet". Tycker det är så jäkla fel! Och jag blir så arg! Vet att jag inte kan lägga mig i hennes uppfostran men jag ser ju hur ledsen mina föräldrar blir och det gör så ont i mig. Vet att det är svågern som ligger bakom men han är inte alltid närvarande hos mina (våra) föräldrar så varför hota sin dotter om att inte träffa mormor och morfar med. Gud vad arg jag blir alltså! 😡😡😡 Skulle aldrig säga så till mina barn, kanske överreagerar men ändå. Lilla syrran anser bara att mamma alltid tar åt sig, men hur kul är det att höra så varje gång som min mamma får träffa sitt barnbarn. Förstår inte min syster att hon sårar mamma? Eller skiter hon i det? Varför sätter hon sig inte upp mot sin man? Förlåt men kände bara att få avreagera mig lite. 😞 Hoppas du och din mamma får fortsatt trevlig tid i Portugal! Kram Zoey 💕

25 <3:

skriven

Sådan härlig påskafton ni hade älskade Es. Mums med en läskande mojito.
Fick sånt fint stöd av Kicki en vänninas kompis igår. Kan hon bli en bra vän med ? Vi är ute tillsammans idag och kikar på hockeyn 🏒
Kram

26 Misstjejen:

skriven

Hej

hur går det för min brorson? att han var såhär bete mot mig här helgen. hur mår han och vad vill han att säger till mig? har han något tanke om mig? är det positiv eller...

ha det bra

27 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser hans intresse ut för mig? Har han intresse? Kan det bli vi?
Kram

28 Anna.L:

skriven

Personen i min klass, har gett mixade signaler till mig, ibland känns det annorlunda som flörtar, blickar, hon närmar sig och då hon vidrör läpparna. Men hon är så märklig kring mig, jämförelsevis med alla andra. Vad känner hon? Börjar tro att det finns någon annan som hon kanske är tillsammans med, det känns så nära varandra, mer än vänner vet jag inte. Får mixade känslor och vibbar. Kram.

29 Sophia* :

skriven

Kan jag lita på att h*n bara bryr sig om mig på det viset han gör? Att h*n inte bryr sig och lägger vikt alls på någon annan?

Ibland blir jag osäker, men det kanske har mer med mig och göra än faktum.

Fint ni verkar ha det!
Kram :)

30 Helena Ir:

skriven

Tack,ditt svar känns som en lättnad! Jag fick min känsla bekräftad av dig..

Tänkte på din mamma,som stannar upp och pratar på gatan..är det inte så att ju äldre man blir så är det lättare för det..mer okej liksom..:) härligt ju..sånt gillar jag!

Yngsta dottern ska ut på restaurang med kusinerna..så glad när hon kommer iväg ut..när man är ung..så är det så viktigt,tycker jag..och något hon så väl behöver!

Kram :)

31 Anonym:

skriven

En sådan härlig dag ni ser ut att ha haft!
Själv har jag också haft en fantastisk påsk hos min nya kärlek och alla våra respektive barn fick träffa varandra för första gången. Så härligt att vi stod ute och grillade medan vi kunde höra dem prata och skratta tillsammans där inne. Så tydligen klaffade inte bara vi utan även barnen. Bästa påskpresenten. Så glad! Sedan blev det middag, påskgodis och familjespel långt in på natten.
Glad påsk!

32 Hej :

skriven

Vad härligt ni verkar ha det. Här snöade det igår men idag skiner solen.
Längtar efter hus dröjer det länge tills det är dags?
Glad fortsättning på helgen och resan

33 Fanny2:

skriven

Ni vet verkligen hur man njuter av livet... Och söta är ni! Glad påsk till er båda. 🐣

Kram

34 S* :

skriven

Han kommer väl respektera mig med det där vi talat om, dom. Specifika situationerna?

Kram!

35 Hoppas på något positivt:

skriven

Hej!

Har jag något positivt att se framemot något bra som väntar??

kram

36 Olga:

skriven

Tack för svar Esmaralda,
Vilken underbar relation du har med din mamma.Så fint!
All kärlek tii dig !
Vänligen orolig mamma.

37 Dilara :

skriven

Tack Es, då gör jag det du sa.


Jag mår besvärligt, vad ser du om min framtid, när träffar jag den rätta ?
Kommer jag vara lycklig.

Jag fyllde 24 år igår och mår jättedåligt i nuläget, fick ig i matte provet, sårad i dejten, allt är oförväntad.
Jag är chockad Es:(.

38 A.K:

skriven

Hejsan es, det var ett tag sen!
skulle vara jätte tacksam om jag fick lite hjälp från dig. Jag och A har börjat träffas nu och han är hur gullig som helst mot mig men jag vet inte om han är helt ärlig mot mig, kan jag lita på honom? Är han ärlig mot mig?
Kramkram!!

39 A.K:

skriven

Hejsan es, det var ett tag sen!
skulle vara jätte tacksam om jag fick lite hjälp från dig. Jag och A har börjat träffas nu och han är hur gullig som helst mot mig men jag vet inte om han är helt ärlig mot mig, kan jag lita på honom? Är han ärlig mot mig?
Kramkram!!

40 Nina:

skriven

Hej igen es, borde jag lite på A? Allt har gått så snabbt med honom och jag gillar honom jätte mycket, men säger han sanningen? Kan jag lita på honom?
Jätte jätte tacksam för svar!!!
Kraaam💕

41 Nina:

skriven

Hej igen es, borde jag lite på A? Allt har gått så snabbt med honom och jag gillar honom jätte mycket, men säger han sanningen? Kan jag lita på honom?
Jätte jätte tacksam för svar!!!
Kraaam💕

42 Mela:

skriven

Vart och när träffar jag honom igen?
Är han intresserad i mig?

43 RH:

skriven

Blir Heli och jag ihop?

44 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det att hjälpa mig att göra detta? Blir det positiva följder?
Kram

45 M:

skriven

Har det turkiska valet som var idag gått rätt till. Hur kommer det att bli nu efter.

46 Påsk gumman:

skriven

Så mysigt ni har det<3

ser du något kännetecken eller något, på min kommande livskamrat? kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: