Spådom....

Någon undrade kring de frågor man ställer för sin  seans….. och jag kan berätta att somliga ställer frågor om varenda detalj och det försvårar seansen

 

Tex:

Kommer jag att möta min soulmate?

Var träffas vi ?

När ?

Hur ser han ut ?

Hur är han klädd ?

Ögonfärg och hårfärg ?

Har han känneteckenn ?

Någon tatuering?

Hur gammal är han ?

Hur många syskon har han ?

Kommer hans familj att tycka om mig ?
Vad arbetar han med ?

Är han troende ?

Har han humor ?

 

Och så vidare…. Ibland kan jag få  mer än  50  detaljerade frågor enbart om den kommande soulmaten och detta betyder att jag försöker fokusera på frågorna.. och då KAN annat som är av intresse och som annars skulle komma spontant….  komma i skymundan

Då föredrar jag istället att man ställer frågan så här:

Berätta allt du kan se om min kommande soulmate !!!

Då kan jag bara öppna upp och ta emot och det kan ge kunden mer.

 

 

Det finns de, ett fåtal dock, som ställer hur många frågor som helst och jag sitter där och försöker besvara och när jag kommer till typ sidan 10 och det återstår 10 sidor… då  kroknar jag… för jag är ju bara människa och jag ingen kan vara alert och uppkopplad hur länge som helst.. och risken är att  svaren inte blir så  omfattande som de skulle kunna ha blivit om kunden istället sammanfattat sina frågeställningar…

 

 

En kort beskrivning av sig själv… bra !!

Att man sammanfattar frågor istället för att ställa massor av detaljerade…. bra !!

Att man beskriver  ett problem man har och där man vill ha speciell rådgivning.. bra !

Har man sedan väldigt specifika frågor så får de självklart också ställas…. Bra !!

 

 

Man ska betänka att det är inte jag som sitter och hittar på svaren… jag samarbetar med kundens andliga vägledare och mina egna.. och innan en seans ” kopplar” jag upp mig och detta är en process som tar både tid och energi. 

Därför är kostnaden densamma oavsett man  bara har en fråga eller om man undrar över massa olika !!

Jag vill också säga att om man redan fått seans där man ställt frågor om den kommande kärleken och jag har svarat.. då kommer inte svaren att bli ”bättre” för att man ber om ny seans där man ställer massor av detaljerade frågor

Och det beror på att jag ALLTID skriver ner all jag ser kring ett ämne .. även om kunden inte skrivit detaljerade frågor.

 

Alla mina kunder är lika viktiga för mig och alla får samma tid och energi.. här görs aldrig någon skillnad !!

 

Kram o kärlek

1 <3:

skriven

Godmorgon kära Es och tack för tips inför nästa seans. Ser du några detaljer kring min soulmate ? Finns chansen att vi möts i sommar ?
Kram
💗💗💗

2 Little miss piggy:

skriven

God morgon!
Jag undrar om killen jag tänker på har tittat mot mitt fönster när han står på parkeringen som är framför mitt hus? Om han inte gör det ser du om han tänker på mig någon gång?
Tusen tack i förhand! Kram 🐷

3 Anonym :

skriven

Hur ska jag kunna få äldre mannen på fall ? Vilka verktyg passar honom. Min kvinnliga list är svår med honom. Vi träffades igår. Han kanske inte förstår att jag är intresserad.
Kram

Svar: Han känns inte som rätt för dej... jag kan dock inte se varför.. kram :)
Esmaralda

4 Idde:

skriven

Hej

Snälla Ezmaralda, jag hoppas att du kan hjälpa mig. Jag vet varken ut eller in. Hela kvällen som skulle vara mysig blev istället tårar och vånda.

Min häst visar hälta igen, han är behandlad och jag har lagt ner sååå mycket tid och pengar under vintern. Han kändes hur fin och bra som helst under våren, men så gick han ett lite hårdare jobb och blev omskodd. Och nu halt igen.

Vad är det bästa att göra. Blir det bra så han kan tävla i sommar om jag behandlar igen? Eller är det rent av skorna som är problemet? Eller ska han få bli pensionär nu?


Jag håller tummarna för att du kan ge mig en liten hint om vad som är bäst att göra nu. Jag vill att hästen ska ha det bra.

Kram

Svar: Jag ser inte klart här men får en känsla av att problemet kan återkomma även efter olika behandlingar.. kram
Esmaralda

5 Helena Ir:

skriven

Oj,.det kan bli så pass mycket ibland..jag förstår att det blir tröttsamt för dig då..jag har inte så många frågor,men samma frågor har det nog blivit,ibland..funderar mest på om jag fortfarande går mot en ljus framtid? Så jag inte har schabblat till det för mycket..

Vaken tidigt ..åker nog iväg och tränar tidigt också..skönt att ha det gjort..jag har inte så mycket bokat för helgen..ska hjälpa väninna med packningen av hennes hem..hon flyttar om en 10 dagar..så imorgon packar vi ... jag blir utbjuden på middag..så det är väl det jag vet..

Kram o kärlek :)

Svar: Nejdå inte har du schabblat bort nånting.. det ser riktigt ljust ut framöver... kram :)
Esmaralda

6 Skorpan:

skriven

Det var väldigt bra råd Es om hur det löns att ställa frågor i seansen. Borde kanske ha kommit upp lite tidigare ;D, men man lär så länge man lever. Och så förbannar man sin dumhet många gånger gällande sitt eget agerande... Suck...

Hurraa det är fredag. Ingen telefontid och idag ska valsarna på tryckeriet börja sjunga. Har arbetat som en liten, vet inte vad, med vår trycksak o idag måste den bara börja tryckas. Om jag inte fått svar ja då blir det tyvärr att stryka över vissa människor. Vill inte ha gammal information i den, vilket jag troligtvis ändå kommer att ha, men betydligt mindre nu när jag började rota i det hela. Nåja, det rotandet blev ju till en Dominoeffekt :D... Men jag är nöjd och hoppas ju på att någon annan också är nöjd!? Det sätt som det skötts om på behöver definitivt förnyas på nåt sätt.

Drömde om en massa äppelskivor som vi hällde upp i någon stor så eller dylikt. Det kom mer o mer hela tiden. Har inte ätit äppel på ett tag, kanske ska göra det nu ;).

Lunch med en kompis idag o sen hoppas jag på en kortare dag, får se. Som sagt härligt med fredag o nu är det tre dagar ledigt, hurra. Vädret allt annat än det bästa, men tja, vad kan man åt det?
Kram Skorpan

Svar: Njut !! Kram :)
Esmaralda

7 Hej :

skriven

Kommer det att gå väl för stora barnet i framtiden är orolig att hans humör ska göra att han hamnar snett.

Svar: Han kommer lugna ner sig med åren men var beredd på att det kommer storma rejält ett tag innan dess... det slutar bra dock... kram :)
Esmaralda

8 sus:

skriven

hej
andlig vägledare.....
den borde man ha bättre kontakt med själv...
i allafall jag.....
härligt med fredag....
lång helg....
love sus

Svar: Kram :)
Esmaralda

9 Fina:

skriven

Kära Es! Tack för ditt svar på min fråga, helt otroligt att du kan känna in sådant! På tal om frågor, Ser du vem av mina anhöriga som var ombord på TITANIC? Eller kan det till och med ha varit jag själv i ett tidigare liv? Tänker på min starka, plötsliga reaktion.... kram

Svar: Jag ser inte vem... det kan vara du eller någon av dina allra närmaste.. mamma eller dotter... kram :)
Esmaralda

10 Fians:

skriven

Godmorgon alla fina,
Alla dessa frågor och så lite tid.
❤️
Jag har en besynnerlig en.

Är min advokat ärlig mot mig eller bör jag byta?


Svar: Det känns som om advokaten är ärlig - men ni är olika.. kram :)
Esmaralda

11 Linda N:

skriven

Detta tycker jag är toppen! Här visar Es tydligt hur hennes arbete kan underlättas så att fokus och energi läggs på rätt saker.
Trevlig helg!

12 Fanny:

skriven

Es, idag gäller det verkligen!! Är jätteorolig för hur det ska gå. Har knappt sovit. Jag har bett till alla änglar att de ska skydda oss. Jag hoppas att dem gör det. Jag har tänkt positivt i detta jobbiga läge för jag tror att man drar till sig positivt då.. men såklart att jag är spänd, det får verkligen inte skita sig. Inte idag. Idag måste segern ändå vara våran?! Hur kommer det gå idag Es.. kommer vi få positiva besked? Tack för allt. Kram

13 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Då kaninungarna dog parade jag om honan igår med samma hane. De var inga problem alls utan la sig direkt ner och upp med rumpan mot han och jag såg tre lyckade parningar. Ser du om det blir några ungar denna gången och överlever dom isf? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

14 Kärlek:

skriven

Godmorgon!
Vem skall jag hålla utkik efter? Kram💕

15 Fanny:

skriven

Tänk gärna på oss kl 10 idag kära Es, om du kan och har möjlighet.. Tack och kram på dig

Svar: Ni läste jag det här för sent.. ni är en timme före oss i Sverige.. kram :)
Esmaralda

16 Mn:

skriven

Hej Esmaralda.
Nästa seans jag beställer ut av dig ska jag ställa mer öppna frågor. Jag har ställt detaljerade och jag tror det är som du säger att det inte blir lika bra.

Esmaralda,
Blir det något mellan han och mig?
Kram

17 Elisa:

skriven

Hej!
Ville åka själv men nu vill han komma med ändå...ser det bra ut om han kommer med?
Kram

18 Jossan :

skriven

God morgon!

Äntligen fredag och det är behövs! Solen skiner lite men det är kallt. Ikväll ska jag på after work med mina gamla kollegor! Som jag längtat!

Igår tjafsa jag med A för jag inte vill att han ska ragga på andra tjejer.. Men vi löste det..

Igår fick jag sms av L att han tycker det är tomt när vi inte pratar. Jag ringde upp honom och vi pratade. Jag fortsatte att gråta i telefonen. Han sa åter igen att vi kan ju se om vi kan börja om sen. Och han sa att han har jobbat för mycket och allt sånt. Vet inte.. lönt att han håller på nu. Han sa "jag har kortet kvar som du skrev till mig och bilderna från när vi var i Danmark". Allt för att jag ska få dåligt samvete..

Menar A allvar när han säger att han är intresserad av mig? Vad kommer hända?

Kram

Svar: Bäst är om du bara har fokus på dig själv just nu... inte på kärleken.. kram
Esmaralda

19 Lmy:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det något jag kan göra för att han ska känna mer för mig? Kommer vi att bli en familj igen?
Kram

20 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Min 1 åriga son han ger mig "arga blicken " ibland. Jag har ju börjat jobba nu och han får vara borta från mig lite. Det är ju såklart en del annat att fixa med runtomkring hemma också. Känner sig min son arg på mig?
Kram

Svar: Nej.. ibland kan han känna sig lite sur men det går fort över.. kram
Esmaralda

21 Öppen fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad ser du om hans och min relation?
Kram

22 Ior:

skriven

Hej!
På söndag ska min man åka till Danmark och ställa ut vår hund!
Katastroftänkare som jag är så är jag livrädd att han ska köra ihjäl sig :(
Kan du se om jag får hem honom välbehållen?
En bonus om du kan se om det går bra på utställningen för vår hund förstås ;)
Kram <3

23 fw:

skriven

Jag känner mig träffad här men samtidigt förstår jag vad du menar. Jag tänker att jag brukar ställa de frågor jag vill veta men hade ingen aning om att det kan försvåra seansen.. så det var bra att du sa det. Fast efter jag ställt alla detaljerade frågor har jag även lagt till att du såklart får berätta allt du ser om min kommande kärlek. Jag fick dock inte mycket besvarat på den frågan men det kanske var för att jag skrev detaljerat innan som försvårade det?

Hur som helst Es, jag passar på att fråga dig här och nu. Vad kan du se kring min nästa pojkvän? Kan du se hur han ser ut och vem jag ska hålla utkik efter?

Kram

Svar: Ja, skriver man alltför många detaljerade frågor så är liksom orken slut när man betat av och sedan får en "stor" och öppen fråga... och vad det gäller nästa pojkvän så har han väldigt fina ögon.. du fastnar snabbt för dem.. kram
Esmaralda

24 Jennifer:

skriven

Hej Es! Jag förstår att det kan vara knepigt om folk ställer massor med detaljerade frågor! Och det låter lite överdrivet att göra så, tycker jag! Förstår att människor är nyfikna tex på hur kärleken ser ut och så, men det viktigaste är väl ändå att man är spådd ATT träffa kärleken!! Om man drömmer om att göra det alltså! Och tänk om Esmaralda spår att man ska träffa en lång mörk man, så söker man och letar bara efter sådana män, och kanske missar helt underbara män som inte ser ut så! För att man inte vill ge dem en chans!

Fina Es, såg en platsannons om ett jobb i Australien som skulle passa mig och som jag tänker söka! Kan dock tänka mig att det är hård konkurrans om ett sådant jobb. Hur ser mina chanser ut på ett ungefär, så där procentuellt? Kram

Svar: Just så !! Ja det blir dragkamp om jobbet men du har chansen... jag ser inte hur stor procent.. men chansen finns så det är INTE onödigt att söka.. kram
Esmaralda

25 Tildis:

skriven

Hej Es! Vill de mitt bästa? Kram

26 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag har fått ett par seanser och jag har nog varit ganska detaljerad med vad jag velat veta, och fått svar på det, men också med "fritext" på sådant som dykt upp.
Min knäckfråga och huvudvärk är ju mitt äktenskap. För några veckor sedan kändes det något bättre men nu känns det värre än någonsin. Han är vresig och tjurig både mot mig och barnen och han fräser och höjer rösten både nu och då eller så är han helt tyst och likgiltig. Han har även betett sig riktigt illa vid ett par tillfällen och det har fått muren mellan oss att växa. Vad tänker han på, har han träffat någon annan och vill han skiljas?

Kram från Skrållann

Svar: Jag tror inte han är i form.. men det är ingen ursäkt... prata ut om hur ni ska ha det.. tvekar ni så är det läge för familjeterapi/parterapi.. så här kan det ju inte fortsätta.. kram :)
Esmaralda

27 Mim:

skriven

Hej!

Du ser lite röd ut i ansiktet Esmaralda bara du inte bränner dig i solen. Har du gått ner i vikt? ser ut så på bilden. Törs man fråga hur mycket du väger? jag väger 60kg nu men har lite kg kvar att gå ner. Jag är också 158cm lång.

Kram

Svar: Herregud nej... jag vet inte själv vad jag väger och hade jag vetat hade jag väl fått hjärnblödning !! Din vikt låter perfekt.. kram :)
Esmaralda

28 Louise:

skriven

Intressant att läsa om hur du jobbar.
Jag fick en seans av dig en gång och jag vet inte hur mycket den stämde men en av frågorna var om jag skulle få fler barn. Och ditt svar var i princip att jag var klar med barnafödandet. Tyckte jag inte då, men idag så känner jag att jo det är jag visst :-).
Jag skulle inte orka att genomgå ytterligare en förlossning och ha ytterligare ett spädbarn, vaknätter och sådana saker. I am done oavsett hur mysigt det är. Blir det någon bebis så är det en fyrfotad liten bebis.

Igår fick jag sms från bemanningsteamet om att de inte glömt bort mig och att hon hör av sig nästa vecka.
Jag trodde att jag inte var aktuell där och började tappa hoppet.
Hur ser det ut? Blir jag anställd i bemanningstemaet?
Jag måste ha ett jobb. Är så trött på att vara arbetslös. Jag borde få betalt för att vara hemma och dessutom så är jag trött på att behöva vrida på varje krona i slutet av månaden. Blir galen på alla dessa problemen.
Frågade rektorn på barnens skola om han kunde skriva ett intyg åt mig men han hade inte ork(?) idag för han var förkyld. Helt otroligt att män blir som små barn när de är sjuka. De borde testa föda barn någon gång haha.
Tacksam för svar

Ha en bra dag Kramar <3


Svar: Det finns en chans till bemanningsteamet.. kanske inte så stor.. men den finns !! Kram :)
Esmaralda

29 Madde:

skriven

Alltid varit nöjd med mina seanser, vissa seanser är så klockrena, de är en ett mäktigt arbete du gör, och med din hjälp har jag verkligen kunnat göra fina framsteg och fått bra insikter.

Men snälla ez kan du hjälpa mig att reda ut detta. Dagar inför vissa olyckor har jag fått till mig tecken, antingen tankar som kommer till mig, ibland en olust känsla och sällsynta fall kan en snabb bild visa sig. Men de är så svagt.
Nu när jag skulle hoppa in i duschen så hör jag sirener, jag springer o titta i varje fönster men ser inget. Ljudet försvinner, jag närmar mig badrummet och så kommer ljudet igen. Jag gör samma sak springer o lyssnar, ljudet försvinner. Ju längre jag står i badrummet ju mer intensivt susar de i mitt huvud och jag blir yr. Jag frågar barnen om dom här, men dom har inte hört nått . Är detta nått jag bör vara observant på? Eller va är det? Jag blir orolig när jag inte tyda vad de är.

Ha en fortsatt trevlig dag 💜

Svar: Ja, ibland kan det vara svårt att tyda men detta är klockrent... se upp för fall idag... att du trillar omkull, halkar... risken är inte stor men du är ett känsligt instrument som kan fånga upp varningen såpass starkt.. kram :)
Esmaralda

30 Memme:

skriven

Hej Ezmaralda. Tack för en insiktsfull blog.
Jag bor inneboende hos mina föräldrar just nu och det är inte hållbart i längden. Kommer min boendesituation att lösa sig snart? Kommer jag bo själv eller tillsammans med någon?

Svar: Ja det löser sig och det ser ut som om du kommer bo själv till att börja med och det kommer bli riktigt bra.. kram
Esmaralda

31 Filippa:

skriven

Hej jag får massa äckliga mail på kommer jag sluta få dom eller måste jag byta email adress?

Vore tacksam för svar mår typ illa av dessa mail jag får.
Kram

Svar: Ta en ny mailadress...så slipper du skiten... den stör dig och det känns onödigt.. kram :)
Esmaralda

32 Gill:

skriven

Hur ser min ekonomi ut fr.o.m nu och framåt?
Kram Gill

Svar: Den blir starkare.. men först kan det bli en dipp.. kram :)
Esmaralda

33 Daniel:

skriven

Kommer jag och Antonia att bli tsm?

34 Mimi:

skriven

Hej!

Kommer det bättre tider snart?

Kram

35 Jessica:

skriven

Hej Es,
då testar jag att fråga dig den frågan, berätta ALLT du ser om min soulmate, kram och ha en trevlig helg :)

Svar: Jag ser inte din soulmate som en bild... mer som ett ljus... och allt jag ser är att han är den sorten som du tycker om... att du fastnar för honom snabbt.. kram
Esmaralda

36 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag skulle gärna vilja ha ett till barn eller till och med två till. Jag har inget stabilt umgänge nu och så blir jag rädd tänk om det kommer bli för sent? Jag är 28 år nu och åren går så fort. Kommer jag få fler barn eller bör jag börja tänka på att ta tag i saken själv?
Kram

Svar: Det ser ut som om det blir fler barn.. i alla fall ett till.. kram :)
Esmaralda

37 Mnn:

skriven

Hej Esmaralda.
Han och jag träffas. Hörs och umgås på ett annat sätt än bara vänner. Men är tveksam på hans känslor för mig.
Kan det bli han och jag igen? Finns det någon chans?
Kram

38 F:

skriven

Finns det hopp kvar?

39 Mn:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han fått upp intresset för mig igen?
Blir det vi två?
Kram

40 Jonkan:

skriven

Kommer det ske tidigare än planerat?

41 Lilly :

skriven

Åh ska äntligen till tandläkaren om en stund ... Snart är jag äntligen tandvärk fri, men magen har tyvärr tagit stryk istället, för alla värktabletter jag har tagit 😔

Kram

42 F.u:

skriven

Hur ser det ut runt mig?? Något som jag bör vara uppmärksam på? Kram

43 Bumble bee:

skriven

Hej!
Åh då säger jag samma sak - berätta om allt som du kan se gällande min soulmate ...
Tusen tack i förhand! Kramiz 🐝

44 Michaela:

skriven

Tror att jag ställde 20 frågor om olika saker i min seans. Soulmaten har du sagt skall komma men du nämnde även en ny bästa vän. Hoppas verkligen att det sker för saknar en bästis att hitta på massa roliga saker med. Kram

Svar: Ja 20 frågor är helt okey :) Och bästisen kommer.. kram :)
Esmaralda

45 C:

skriven

Hej

Du har spått mig tidigare och det har stämt in jättebra. tack för det. :)
Jag har träffat min man som du sa att jag skulle göra och det stämmer in perfekt, det är min soulmate.
Han har pratat om att vi ska förlova oss flera gånger men jag undrar om du ser när det blir ungefär och hur det blir ?

Kram
C

46 Daniel:

skriven

Hej esmaralda
Är Antonia min stora kärlek? Blir det vi två?

Mvh Daniel

47 Helena Ir:

skriven

Tack för ditt svar..då känner jag mig trygg..och fortsätter att leva..har ju det rätt bra ändå :)

På t-banan hem från träningen,så satt en ung kvinna och pratade väldigt högt i sin mobil..av samtalet förstod jag ju att hon hade det tufft och besvärligt..jag gjorde som jag ibland gör..skickade min färghealing..och hoppas något fastnade hos henne..kände verkligen för henne!

Kram :)

48 Rebecca:

skriven

En liten flicka sprang fram till mig alldeles nyss och gav mig en maskros och sa: den här ska du ha sen sprang hon iväg och jag blev rörd eftersom det kändes som ett tecken från andra sidan, då jag våndats så mycket för denna dag och klarat den. Var det någon från andra sidan som ville ge mig en blomma? Eller är jag bara sentimental?

Svar: Ja det var en blomma från andra sidan... med väldigt mycket kärlek.. kram
Esmaralda

49 <3:

skriven

Du är underbar kära Es och man känner sig viktig för dig och att du bryr dig om mig och min lilla hund.
Martin har börjat gilla mina inlägg på fb och vi skriver kort till varandra. Som jag skrev förut har han säkert tusen tjejer efter sig...ångrar att jag inte tackade ja till brunchen med honom för fem år sedan. Är han flörtig bara eller intresserad ? Är han singel. Tror han har haft ett förhållande med A till och från i flera år.
Han hade sett lilla 🐶i Aftonbladet med.
Kram
💗💗💗

50 Jullis:

skriven

Hej es,

Jag har varit arg över min arbetssituation med företag A. Dem ger inga besked och jag har ett annat jobb som jag måste ge svar till. Detta får mig att framstå som att jag inte bryr mig när det kommer till företag B och framställer ju mig i dålig dager när det blir jag som inte kan ge besked i min tur.

Efter flera mail och samtal utan svar fick jag igår tag i personen jag sökte som svor dyrt och heligt på att ge mig information om datum osv så jag kan planera med mitt andra jobb. Men inget svar kom idag.
Jag känner bara för att strunta i dem fullständigt!! Jag har möjlighet att jobba mer på det andra stället.

Frågan är om jag tar ett dumt beslut (för att jag är arg) om jag avsäger mig arbetet. Jag tycker bara inte att man behandlar någon såhär respektlöst och jag måste någonstans stå upp för mig själv. Känner du något kring situationen?

Kram

51 Mamman som varit med från början:

skriven

Hej Esmaralda ! Intressant att läsa om hur du jobbar kring en seans. Funderar lite på om jag ibland skrivit för många frågor...?
Kanske det, men inget kan ju göras ogjort ☀️
Nu ligger jag på sängen och ska snart ut och resa men har tappat all kraft och känner mig förkyld och tjock i halsen. Är orolig att det ska bli en resa då jag får ligga på hotellrummet medan ressällskapet är ute och hittar på en massa 😰
Tror du det blir bra ändå med hjälp av panodil...? Det kanske dessutom bara är idag jag känner mig krasslig...?
Från en orolig mamman ...

Svar: Ett tag kan det hålla i sig men du blir piggare... kram :)
Esmaralda

52 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Min pappa kommer snart och jag hoppas det går bra att ha honom här.
Sen undrar jag hur jag ska förhålla mig till G plus familj som han antagligen vill hälsa på. Stämmer det att hon betett sig illa mot mig/oss? Vet inte riktigt vad som hände.
Tack!

53 Fanny2:

skriven

Det låter jobbigt men vad bra att det nu finns ett blogginlägg att hänvisa till...

Jag vet att många frågar men vad ser du om min kommande pojkvän?

Kram

54 Majvor:

skriven

Hej och Glad 1 maj Es och alla andra!

Tack för tips om att inte vara alltför detaljerad.
Jag har fått de svar jag behövde i de två seanser jag beställde och jag känner mig lugn och trygg. Tack.
Kopierar från mitt förra inlägg:

En sak jag har funderat över är om det blir en enda röra om man frågar t.ex. fyra olika sierskor samma sak samtidigt.
Jag testade det en gång då jag var helt förstörd efter ett avslut i en relation. Fick fyra olika svar, inget stämde.
När jag lugnat ner mig och frågade bara en sierska ett år senare så fick jag ett svar som visade sig stämma exakt.
Din åsikt om detta?
Kram!

Svar: Är man alltför ivrig och söker bekräftelse.. då kan det bli rörigt eftersom sierskor kan tolka samma sak olika...och ger man själv ut ett förvirrat intryck... kan tolkningen bli svårare.... kram
Esmaralda

55 Linnean 🌸:

skriven

Hej på er!

Så fint ni har det! Vilka stränder! Har läst ifatt lite och vill åxå bort...till vintern iaf!
Bra inlägg i dag! Klart man inte kan fråga om minsta detalj i sina seanser. Men en del förstår kanske inte hur det fungerar utan tror att det är lite som att titta i den där kristallkulan bara. Bra du förklarar! Här hände det en massa på en gång bara. Karlbesök och även ett dambesök som gick väldigt bra fast jag inte var beredd och inte gillar henne! Är glad att jag kan skärpa mig! Ett litet framsteg! 😊
Mansbesöket förde med sig en hel del tankar. Men kul hade vi. Och den "mytomspunna katten" kommer iaf hit i augusti! Stannar en dryg månad. Måste få ha kvar honom!!! Bara ingen räv börjar tugga på honom innan!
Fick även svar på en hel del frågor om H. Men vilken komplicerad karl jag träffar! Men gillar honom starkt! Den där 5-års planen är den inte en aning...överdriven? Är jag inte med lite mer i den än han låtsas? Visst testar han mig många gånger för att se var jag står istället för att fråga rakt och enkelt? Men jag börjar kunna "tugget" Nåja, det är lite annorlunda men ganska...intressant. Nu ska jag fortsätta röja garderober! Puh! Klarat av en! Oj, så mycket som gick att slänga! Otroligt! Så jädrans skönt! Nu ryker det en hög till!! Ha det gott i solen så gräver jag vidare i graderoben!! 👍
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Men vad roligt att allas vår katt kommer tillbaka !! Du får maila mig ett foto av honom så jag kan visa för alla på bloggen :) Fina dina garderober kommer att bli.. kram :)
Esmaralda

56 Solrosen:

skriven

Intressant bloggämne idag:)

Jag är en av de som vill veta allt du ser,gärna detaljerat:)Men jag skriver bara ett blad med frågor.
Det är alltid lika kul och spännande att få en seans nästan som ett lotterie, man blir glad av dina seanser<3

Här är det regn och tråkigt väder:(.Hur varmt har ni det idag?
kram

Svar: Här var det lovat regn hela dagen.. men solen har tittat fram i alla fall och det har inte regnat sedan i natt... så nu är vi på G igen. :) kram
Esmaralda

57 Daniel:

skriven

Kommer Antonia och jag att bli tsm?

Är hon min kärlek?

58 Helena Ir:

skriven

Jullis(50)..det var ju inte mig du frågade..men jag tycker du tänker rätt..för jag undrar lite grann..om de strular så mycket nu..hur skulle det vara om du jobbar där. Ville vbra säga min känsla..hoppas du inte tar illa upp :)
Lycka till med jobb..lycka till med allt förresten :)

Kram :)

59 Skorpan:

skriven

Tack Es!
2,5h lunch med kompisen, så trevligt 😊. Bra början på ledigheten. Inga kommentarer från kursen så allt blev väl ok där också 😉. No news...
Kram Skorpan

60 marie:

skriven

Hej, Esmaralda!
Vad händer med mig, tårarna har runnit ner för mina kinder i tre dagar nu??
Kram

Svar: Bryt av genom att göra något annorlunda och bra.. något som du inte brukar.. styrkekram
Esmaralda

61 Sofia:

skriven

Åh så fint Rebecca:)

62 Solrosen:

skriven

Så härligt:)ser fram emot fler underbara bilder:)
kram

63 Vanja:

skriven

Tänk att folk inte själva kan räkna ut sådant utan ska försöka suga ut allting och ställa hur många frågor som helst.

64 Mikael :

skriven

Så det är vägledaren som håller inne med information när man inte får så tydlig seans.


Rackarns vägledare!! :)

Fin resa du har!

Kram
Mikael

65 Hälsning:

skriven

Hej Es

undrar om det finns en hälsning från andra sidan?
kram

66 Annika:

skriven

Hej kan vi bli ny kära igen när han är frisk tusen tack vi var rätta partners för varandra kram Frida .

67 Eva:

skriven

Jag står mitt i en separation men han är ganska otydlig med vad han vill och känner inför det här steget. Vi har varit ett par i 16 år.
Min fråga är vad kommer att hända med det som var "oss"
Tacksam för ett svar/råd i känslokaoset.
Ewa

68 Eva:

skriven

Jag står mitt i en separation men han är ganska otydlig med vad han vill och känner inför det här steget. Vi har varit ett par i 16 år.
Min fråga är vad kommer att hända med det som var "oss"
Tacksam för ett svar/råd i känslokaoset.
Ewa

69 Linn Andersson:

skriven

Hej, har en fråga...
Vad tänker B kring allt som hände? Alltså skäms han eller är han arg på mig? Vill han ha kontakt med mig igen?
Och betyder jag något för honom?
Är så förvirrad, tacksam för svar.
Kram Linn


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: