Dag 2 - vedervärdigt !!

 
Hela dagen har vi tillbringat i Auschwitz ... och det slet på oss alla
Fy tusan så hemskt och man känner  ångestens vingslag över platsen
Ni kan lita på att jag var avständ..  till punkt och pricka men ändå slank lite bilder igenom.. och  mycket förtvivlan. 
Men jag tänker som så,  att om  så många tvingades leva i detta helvete... så  ska väl jag stå med att titta på det i efterhand.....
 
 
Till på köpet stukade jag ju foten igår och fick linka omkring  bäst jag kunde och äldsta barnbarnet som är 15.. fick feber. halsont och huvudvärk igårkväll...    med men hjälp av febernedsättande... poska mirakelmediciner.. så fixade han det mesta under dagen.... det var bara i slutet som både han och jag kroknade...
 
 
Barackerna...  de som bodde här dödades ju som flugor ju folk som flugor...  ofta direkt de kom av tåget.. om de hamnade i  fel kö... och över hela platsen låg ett tjockt moln av ren och skär ångest.
 
 
Massa människor från Israel... som hade vita t-tröjor med tryck av en stjärna på ryggen.. lite kaxigt på ett bra sätt  kan jag tycka.. ...
 
Det var hur mycket folk som helst.. och jag vete tusan hur sonen bar sig åt men plötsligt hade han ordnat fribiljetter till oss... annars kostar det en  rejäl slant att komma in....
 
 
Som man känner igen från filmer... så klev de arma människorna av här...
 
 
Det var ju mycket att läsa.. och alla tre killarna var väldigt 
intresserade... 
 
Grabbarna på väg in....
 
Jätten & hans galna fru...  ha ha ha.... det kändes inte riktigt okey att ta en slefie   just här så vi rappade på... snabbt som en höna skiter.... och så blev det som det blev.. världens stressminer....och stollefaces :) 
 
Vid 20 tiden var vi hemma   i våra lägenheter igen.. vilade en timme..  duschade, stärkte oss med en virre och sen blev  det middag på Kinakrog... efter  deomkratisk omröstning !!
 
Mitt enda bidrag till omröstingen var att det måste vara nära... med  tanke på den stukade foten...
 
I dag blir det  Segway... men det känns som att jag får stå över...och sitta högt med foten istället... attans...
 
Kram & kärlek
1 Susan:

skriven

Har varit i Theresienstadt o det är inte utan att utan att håret reser sig på armarna när man går runt i dessa fasansfulla lägren😔
Men trots det kan jag ju inte låta bli att småle åt den underbara selfiesen😉

Kram o krya på foten

Svar: :)
Esmaralda

2 Bumble bee:

skriven

God morgon Es!
Kan tänka mig att stämningen där inte var så trevlig men måste vara fräckt att ha gått där ändå? Jag hoppas din fot blir bra snart!

Ser du om något speciellt sker i höst, resa? något inom kärleksfronten? ny praktikplats? Ser du om något av dessa sker? Kram 🐝

3 Skorpan:

skriven

Usch o fy, nej, nej... Hur kunde sånt få ske, hur kan en enda människa ha sådan makt? O kommer det att komma någon likadan ännu? Ve o fasa!!

Stackars dig Es som inte kan gå med pojkarna idag, men kanske det ordnar sig med foten o du är fit for fight i morgon då?! Krya på dig!

TAck för svar igår gällande jobbet. JAg kan men är ändå osäker o det tar på. Skulle jg vara bättre nån annanstans är min undran? Kommer jag att hitta det bättre? Vad är det då? Massor med frågor som jag önskar få svar på fort ;), men...

Här regnar det rejält, kanske tur man ska till jobbet ;).
Ha en bra dag i värmen alla!
Kram Skorpan

4 Hej :):

skriven

räckte med att se bilderna så började det krypa i kroppen av obehag :(stackars arma människor som slutade sina liv på denna hemska plats.
hoppas att foten känns bättre snart.

5 Tisa:

skriven

Jag är så ångestfylld över morgondagens utskrivning. Jag sökte hjälp väldigt fort återigen för att jag kände att detta kan sluta dåligt. Fast läkaren tar mig inte på allvar utan lever i sin lilla egotrippade värld. Byta läkare får jag inte heller göra. En samtalskontakt för att träffa en gång i veckan har jag fått avslag på "jag har ju redan fått så mycket insatser". Då är det nästan så att jag vill stoppa svansen mellan benen. Varför ska jag (som jag inte gjort innan, men faktiskt börjar göra) ta mig själv på allvar när han inte gör det, är jag inte värd mer än så?

6 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Åh fy man känner förtryck och ångest bara man kollar på bilden! Jätte intressant att vara där det hade jag också tyckt!!! Men jag är också känslig för energier och det hade känts av. Ni gjorde rätt som dränkte er med vin efteråt haha. Det är hemskt men det är historia nu som tur är. Stackars din fot, i morgon kanske det blir något närmare.

Es, ser det ut som en helt ny man, en som är rätt är påväg in i mitt liv? Träffar jag honom Medan jag fortfarande är ung?
Kram



7 Tisa:

skriven

Usch kommer ihåg mycket från Auschwitz när jag ser bilderna. Så fruktansvärt hemskt!

8 Tingeling :

skriven

Har aldrig varit där men man blir påverkad bara av att se bilderna för man vet vad som hände där. Ska nog åka dit när man dotter blir äldre. Man får aldrig glömma.... Alla generationer måste få veta.... Tycker jag.

Det sägs ju att varje generation kommer uppleva krig, stämmer det?

Här fortsätter jag njuta av semestern. Vi gör utflykter och vi packar och vi slappar. Ingen regn än så länge, men molnigt och bitvis kallt. Jag är nöjd! Är lagom väder enligt mig.

Och inte längtar jag tillbaka till jobbet. Alls.... Har fått för mig att den nya tjänsten jag blivit erbjuden inte kommer bli av? Jag tänkte om jag inte får den lön jag vill så skriver jag inte på.... För grejen är ju att jag inte är rädd om detta jobb, och då kan man väl ställa lite krav? Gör jag rätt? Eller ska jag bara säga "ja tack" till allt...?

Hoppas ni får fortsatt trevlig semester! 😄

Kram!

Svar: Det ser tveksamt ut med nya tjänsten..och du ska inte säga jatack till allt.. bara till det du verkligen vill... kram :)
Esmaralda

9 C:

skriven

Krya på dig och foten nu👍🍷🙏!
Blir det romance till helgen? 💕. Hur mår min gabbe💕? Kram

10 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Sjukt att en man kan få sådan makt? Man känner just den hör kontrollen och makten han kände han måste ha. Frågan är om han var ond? Eller bara skadad?

En fråga, vad har har han för känslor eller intresse för henne? Hur stor chans ser det ut att han väljer att gå in i en relation med henne istället för mig?
Kram

11 Naturvän:

skriven

Godmorgon kära Esmaralda!

Usch, jag blir alldeles kall när jag ser bilderna, borde verkligen aka dit, ofattbart hur det kunde ske. Vilken grumhet! Kan du alltid stänga av när du känner det behövs? Trakigt med din fot o barnbarn som blev sjuk, hopppas verkligen ni mar bättre idag.

kram fran Naturvän

Svar: Tack :) Jag linkar fram och barnbarnet käkar febernedsättande.... men det är okey i alla fall....kram
Esmaralda

12 Li:

skriven

Bra att du skriver om detta, men svårt att ta till sig att sånt här har skett och sker fortfarande.

Svar: Ja.. och som du säger de händer fortfarande på somlig platser.. kram
Esmaralda

13 Orolig själ:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det att hjälpa mig att backa så han får känna efter? Kommer det hjälpa så han tar beslut och förhoppningsvis går In i en relation med mig? Eller är det troligast att han inte gör det:/
Kram

14 YR:

skriven

Hejsan. Hu så hemskt.Men va nyttigt. Många unga fattar inte att detta hänt. Jobbar med 14-15 -åringar o de flesta har ingen aning,eller bryr sig. Jag skäms nästan att fråga efter vad du har sett...Men jag har en annan sorts ångest. Fick igår höra av sonen,att hans pappa skriver kontrakt på en stuga idag,och ska börja flytta ut sina saker dit. Inget sagt till mig dock... Hur ska det gå för mig och sonen då.?Kommer jag att kunna bo kvar? Och ska han lämna huset för gott eller vill han sälja`Snurrar som faan i huvet.o fråga han... nä de går inte.De ska du skita i!!! Skyll dig själv..osv. Tilläggas ska att pelletsbrännaren e trasig,det börjar bli kallt.Aldrig pysslat med sånt.Taket läcker osv.Lägligt att dra nu... Sorry jag gnäller. fult i jämförelse med vad du ser just nu. Men jag går sönder.Och ska finnas för sonen så om vi har tur han går i skolan iår...Ha det så gott. Kramar

Svar: Prata med honom och fatta beslut hur ni ska göra.. känns som om du skulle må bättre i annat boende.. kram
Esmaralda

15 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Tungt turistmål....man tappar andan...
krya på er nu i värmen

Kram Anki med flock

Svar: Tackar :)
Esmaralda

16 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Träffar en man lite. Kan inte känna in honom på djupet än. Ser både bra sidor och sidor som kan göra mig lite tveksam just nu. Är rädd att han är för överkörande och kontrollerande? Men ändå snäll och givmild. Ser den här mannen ut att kunna vara rätt för mig?
Kram

17 Michaela:

skriven

Horribelt säger jag bara vad dessa människor fick vara med om. Mår dåligt bara jag tänker på det. Hua! Och så din fot... herregud vilken otur. Hoppas det blir bättre snart!!

Han är den första kille som jag verkligen trott på när han sagt fina saker om mig och hur han kände för mig. Kändes för första gången genuint men nu när han gått upp i rök så känns det inte som han menade det han sa och det får mig att känna mig rätt så dum och ledsen som trodde på det :/ Och om 1.5 vecka skall vi jobba tillsammans igen. Hur sjutton skall jag då komma över detta när jag måste träffa honom?! Suck! Kram

18 Tildis:

skriven

Så fruktansvärt! Att människan kan vara sä hemsk😢Kommer vi klara av att göra maten själva? Kram

Svar: Ja det tror jag ni grejar.. kram
Esmaralda

19 Miss Baby Peaches:

skriven

Jag skulle också besöka Auschwitz. Så fruktansvärt men så viktigt. Det får inte glömmas.

20 <3:

skriven

Krya på dig kära Es. Vilken historisk och viktig resa ni är på. Vill passa på att tipsa dig att läsa boken om du inte redan gjort det.Jag heter inte Miriam. Kanske nämt den tidigare.Läste ut den på två dagar blev så tagen av den. Ska inte avslöja mer om den nu. Men den handlar om en kvinna som suttit i koncentrationsläger.
Svarade upp C förra veckan och chefen Susanne N igår. Tror du hon nappar på mitt förslag. Ser det fortfarande positivt ut ? Kan jag göra något mer ?
Drömde om auktion och loppis och att jag sålde saker som mamma tyckte jag sålde för billigt och jag ångrade mig med en mörkblå lite velour skepparkavaj av Busnell. Älskar det märket mitt favvo. Jag och F skulle på auktion idag. Men beslöt att tacka nej till minisemestern med honom. Vill åka men dumt att göra det när jag är stressad och ska åka bort utomlands en längre tid. Han förstod och ringde och sa att jag var välkommen när jag är hemma igen. Betyder drömmen och allt något jag ska ta till mig ?
Kram


21 Sus:

skriven

Hej
Ja vilken upplevelse....
Ibland undrar man varför man gnäller.....
Behöver förändring på alla plan ...
Men får inte till någonting....
Tips....

Love sus

22 Mariao:

skriven

Usch ja....du skrev i en av seanser jag fått av dig, att jag och min lilla dotter dog där i koncentrationsläger under 2a vkriget. Jag kämpade med att försöka hålla min lilla tjej vid liv men en dag låg hon där, död brevid mig. Kort därefter dog jag också, av hjärtesorg och ångest.

Detta kan mycket väl stämma, och det var förmodligen mitt sista liv innan detta i Sverige. Har sedan liten haft en stark känslomässig koppling till Tyskland, en känsla av "hem".

Undrar just om min lilla flicka i det livet finns med mig i min närhet i detta? Eller har hon gått vidare till nya äventyr kanske.....

Stor kram,
Maria

Svar: På något sätt känns det som att hon finns med dig.. kram
Esmaralda

23 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Provar om du ser något kring detta igen, vet inte om man får fråga kring andra såhär men får inga tydliga svar vad har har han för intresse för henne? Hur stor chans ser det ut att han väljer att gå in i en relation med henne istället för mig?
Kram

24 Dunegull:

skriven

Krya på din fot!

Hur ser min höst ut?
Kram

25 Livsturisten :

skriven

Ord för att beskriva känslan inom sig när man är där o efteråt nör man ser bilder nånstans som här på bloggen t ex, ja de orden finns inte. Att stå där idag framför brännugnarna, inne i gaskammaren eller se montrarna med barnskor osv. Nej det är så ofattbart men påtagligt så man kunde skära med kniv i luften. Orden räcker inte o som du säger så pågår detta än idag på sina håll på olika vis mot olika folkgrupper. Att man inte lär av historian är för mig ofattbart.
O så nåt helt annat, vad ska jag ta mig till med "min vän", ja vi är ju verkligen vänner även om mina känslor är starkare än så. O just därför blir det ibland så slitsamt, som ett strävsamt par som ändå inte kommer längre än så. Ibland vill jag lämna för vänner har jag ingen brist på, ibland vill jag mer. Kluven o sliten helt enkelt. Råd?
Kramar o krya på fot o sjuka barnbarnet.

26 Smöla:

skriven

Det känns som jag kommit in i min depression eller utmatthet igen! Vad kan jag göra för att slippa detta? Jag vill verkligen må som jag gjorde i maj, den styrkan jag hade är obeskrivlig, de måste ha varit tack vare talismanen! Snälla kan du skicka lite healing och styrka till mig.. kram!!

27 Rebecka:

skriven

Hej Esmaralda

Ser du något om min relation till min mamma om den kommer att förbättras inom kort tid? Kommer hon höra av sig?!
och relationen mellan min familj och make? Kommer de någonsin att bli bra?

Svar: 100% bra ser jag inte att det blir men finns viljan och ni jobba på det så finns möjligheten att det bättre i alla fall.. kram
Esmaralda

28 Smöla:

skriven

Ska jag låta min vän följa sitt hjärta? Eller ska jag berätta för henne att jag inte tror att deras "nya" förhållande inte kommer hålla? Eller ser du om det kommer funka mellan dom om dom satsar igen?

29 Smöla:

skriven

Det känns som jag kommit in i min depression eller utmatthet igen! Vad kan jag göra för att slippa detta? Jag vill verkligen må som jag gjorde i maj, den styrkan jag hade är obeskrivlig, de måste ha varit tack vare talismanen! Snälla kan du skicka lite healing och styrka till mig..

Svar: Jag föreslår att vi alla tar oss en stund sänder dig healing !! Kram
Esmaralda

30 Anonym :

skriven

Hej Es kommer det att lösa sig med försäkringskassan i mitt rehab ärende. Hoppas inte sjukgymnast kommer förstöra och sätta käppar i hjulen för mig ?
Kram

31 nj:

skriven

kämpa ES, kämpa!! Krya på dig!! Låt dina nära och kära ta hand om dig idag...

Undrar om min talisman.. börjar göra sig iordning för något av mina önskningar? Tycker den surrar mindre nu..den kanske laddar sig för något stort :)

Blir det chans till något kärleksfullt under helgen? önskar er en härlig dag!! kram

32 Rädd:

skriven

Hej E!

Idag känns det tufft. Jag gör mitt bästa för att försöka njuta av den här veckan med lilltjejen och tänka att nästa vecka hittar jag någon som kan hjälpa mig bli frisk. Alla jobbiga symtomer gör sig påminda stup i ett och jag önskar så att det var måndag idag så jag kan göra något åt saken. Jag oroar mig att inte hitta rätt person och/eller mina symtom ska bli allvarligare. Ser du något upplyftande? Är min Talisman fortfarande aktiv?

Kram och kärlek

33 c:

skriven

Hej! Nu kommer jag hit med en kanske liten galen fråga. Men jag undrar om min mens ser ut att komma igång snart? Den är lite försenad men fortfarande inom det normala. Vad får du för känsla kring det? Kram

34 Anonym :

skriven

Hej kära Esmeralda, Johan B är han lite konstig ändå ? Vi var på väg att dejta förra året men han var så inne i sin skillsmässa. Och höll på med bitcon någon låtsas valuta. Stavade nog fel nu. Han skriver ofta nu och en gång skickade han ett kort på sin du vet. Kändes lite avtändande faktiskt. Känns inte som vi skulle passa ihop va eller vad tror du ?
Han verkar reko på ytan med barn och jobb.
Kram


Svar: Känns inte som att han är rätt för dig... kram :)
Esmaralda

35 Mrs självständig:

skriven

Så oliiidligt irriterande med stukfot.. just när semestern är baserad på att gå.. spännande stopp ni gör.. och viktiga..

Här ska husfasaden tvättas.. semesternöje det oxå 😉 ska bli intressant att se om mitt vita hus finns därunder ytan.. grönt just nu he he.. Fråga! Ser du om den rätta börjar bli redo.. någon speciell tidpunkt eller situation jag ska spana extra under..

Kramen 🌻

Svar: Så fint huset kommer att bli... ni närmar er varann... kram :)
Esmaralda

36 Helena Ir:

skriven

Det måste känts hemskt att känna av de där energierna..och starkt gjort av er att gå där..men det får ju aldrig glömmas bort ,de här människorna och deras hemska öden,så hemskt!

Hoppas både barnbarnet och du kryar på er snart..

Det blev några glas bubbel för mig till middagen med en väninna igår..mår väl inte helt okej..träningen idag var tuff..ingen bra kombination..ska inte upprepas! :)

Jag känner mig så mottaglig för kärleken..är den nära nu?

Allt gott till er där borta..i värmen?

Kram :)

Svar: dagen efter o träning är ju sällan en bra kombo... men starkt av dej att träna i alla fall :) Ja du är redo för kärleken men jag kan inte se om soulmaten är lika redo.. kram
Esmaralda

37 Fialotta:

skriven

✝ alla som utsattes för detta förfärliga...

Es. Nyfiken på vad du ser kring min närmaste tid framöver. Mycket framtidsångest just nu. Men försöker njuta och vara "här och nu".

Kram och såklart lite krya på dig-healing till foteländet!

38 F:

skriven

Godmorgon drömde inatt att vi flytta till ett fint hus...vad betyder det? Jag har även börjat drömma om min mamma vilket inte sker ofta, är det något jag bör veta kram .

Svar: Genom drömmarna så förbereds du på förändring och denna förändringar verkar vara av det positiva slaget.. kram
Esmaralda

39 Kvinnan :

skriven

Hej esmeralda krya på dig med foten , vilken otur du har. Undrar om något spännande händer i mitt liv du kan berätta om kram

40 Filippa:

skriven

Hej är det så att någon av mina släktingar känner min blivande man?


Kram

41 M:

skriven

Hej vilken otur med foten du får vila den
Kan du se om det blir något med allt som jag tror på eller ska jag lägga ner allt nu?
❤️

42 Lunora:

skriven

Hej!
Ja, vilken fruktansvärd plats, men så viktig att besöka och inte glömma.

Jag har två frågor till dig.....
Nästa vecka är det dags för jobb igen. Min chef är på gränsen till utbrändhet, kommer hon att vara kvar hela läsåret. Kommer jag få ta ett större ansvar?

Jag har kontakt med en kille via nätet. Vi har mailat massor, då vi inte har haft möjlighet att ses. Det känns väldigt intressant, kan det vara något? Kan det vara Mr Right?

Ha en fin dag och hoppas foten känns bättre.

Kram

Svar: Stor risk att chefen blir sjukskriven en längre tid... jag tycker du ska träffa killen som du har kontakt med via nätet.. du märker snabbt om det är något för dig eller inte.. kram
Esmaralda

43 Hedwig:

skriven

Fruktansvärda bilder..Det var i alla fall modigt av er att ta er dit!
Jag blir väldigt emotionell när jag tittar på sådana bilder. Jag såg i en regression att jag själv omkom på ett koncentrationsläger (inte Auschwitz utan något lika hemskt) i mitt förra liv. Jag var ingen jude utan verkar ha hjälpt dem i Lettland. Jag kunde skriva en bok om mina upplevelser men har ingen ork. Jag har alltid vetat att det var ´något´ med kriget och känt mig traumatiserad men trodde att det berodde på släktens upplevelser i detta liv för min farfar hade även hjälpt judar och blev torterad av nazisterna, även om han överlevde.
Något som jag inte tycker om är judarnas offermentalitet. För mig känns det inte trovärdigt längre att det alltid ska läggas så mycket fokus på judarnas öde under WWII. Det var många andra som omkom under liknande förhållanden. 7 miljoner icke-judiska polacker omkom (som ´Untermenschen´)och även väldigt många andra vanliga europeer, bland annat i arbetsläger.
Det är inte realistiskt att skylla på 1 enda man, Hitler var bara naziregimens ansikte utåt. Bakom låg en maktelit och mycket ondskefulla krafter. Ett av målen verkar ha varit att stifta staten Israel. Vill vi förebygga att något liknande kommer att hända även i Europa i framtiden, ska vi fokusera på de bakomliggande motiven och (kollektivt) inte acceptera längre att en icke-demokratisk maktelit styr över våra liv och att vi utspelas mot varandra. Vi ska kräva vår egen makt och autonomi tillbaka och hitta tillbaka vår egen kraft och mänsklighet!

Svar: Helt rätt det du säger !! Och tänk på Stalintiden,,, hur många som avrättades... och på många platser runtom i världen...fortfarande... maktelit är bland det farligaste som finns.. kram :)
Esmaralda

44 Ghostwriter :

skriven

Kommer jag träffa den där killen jag skriver med? Och kommer det vara bra? :)


Kram

45 Linnean 🌸:

skriven

Men vilken otur ni har! Stukad fot och febersjuk pojke samt supervärme. Oj!
Räcker att bara se bilderna för att känna av ju. Hu! Förstår att du bli djupt påverkad.
Kul bild på jätten och hans pyttelilla fru 😉
Du ser lite lidande ut bilden. Fot och ångesten som ligger kvar på platsen?
Var försiktig med foten, hörru! Själv hade jag en ruptur på hälsenan så nu är det ännu mera övningar som kommit till dem jag redan har.
Gör ont som fan!! Men IMC är ett bra ställe med en oerhört noggrann sjukgymnast. Så du hade nog rätt...att jag har hittat rätt! Ingen idé att dribbla med VC när det handlar rörelseapparaten. De viftar oftast m en cortisonspruta bara. Så nu sätter jag igång!
Önskar er en fin dag och krya på er!
Kram från Linnean 🌸

Svar: Den konstiga minen på fotot var nog situationen just då.. det blev ett supersnabbt foto eftersom jag kände att det var lite fel plats att ta en selfie på... bra att du hittat rätt ställe... det känns positivt... kram :)
Esmaralda

46 EPM:

skriven

Hej!

Visst är det tungt av ångest och minnen på de ställena... jag förstår inte hur vissa kan förneka att detta inträffat, än mindre glömma historien...

Jag har väl ett kärt bekymmer just nu, är poppis men jag börjar vantrivas med det. Jag blir missuppfattad. R har ett ont öga till mig igen, ser du varför han har det och om jag kan göra något...?
Det är ju bara J jag vill ha, men jag är lite orolig över att han ska banga...

Kram

Svar: Ligg gärna lite lågt ett tag... både vad det gäller R och J... det kommer lösa sig nästan av sig själv och du kommer att veta.. kram
Esmaralda

47 Filippa:

skriven

Hej kommer jag va förlovad om några år?

Kram

48 H:

skriven

Hej!
Krya på dej!

I min seans sa du att jag kommer ha stor chans att vinna pengar sista veckan i augustig. Det är spel med sifferkombinationer..
Kommer jag vinna om jag spelar?
Kram!

Svar: Chansen är inte stor.. den finns... spela för lite pengar bara, som du kan undvara och är turen med dig så är den med oavsett hur mycket du satsar.. kram
Esmaralda

49 Mikael:

skriven

Det ni tittade på är vad modern djurfödning är idag, same but different.

http://www.independent.co.uk/life-style/food-and-drink/hatched-discarded-gassed-what-happens-to-male-chicks-in-the-uk-10088509.html

De flesta som köper äggprodukter och kött produkter idag supportar samma princip, vare sig de vill eller inte.

Kram
Mikael



Svar: Ja och det är hemskt... kram
Esmaralda

50 Dahlia:

skriven

Hemskt ställe men värt att besöka.
Kommer dessa kollegors falskspel att synas? Blir det konsekvenser för dem inblandade i så fall?

Svar: Ja men det kan ta tid.. kram
Esmaralda

51 Lydia:

skriven

Hej
Jobbigt med din fot just nu.
Ser du om han kommer hem igen och är min talisman vän med mig och ger mig den turen jag hoppas på
Lydia💕

52 Bumble bee:

skriven

Hej Es!
Ser du om något speciellt sker i höst, resa? något inom kärleksfronten? ny praktikplats? Ser du om något av dessa sker? Kram 🐝

53 M:

skriven

Hej
Nu har vi kommit på gång lite och pratat med varandra idag faktiskt och hoppas på att det blir en liten förändring av tystnad mellan oss kan det vara så att det kanske löser sig med något iallafall
M❤️

54 F.u:

skriven

Undrar om det finns något budskap till mig kram

55 Bolla:

skriven

Det er et sted jeg må få besøkt en dag. Fikk også lyst til å se Theresienstadt etter å ha lest boken Hele livet på en dag. Forøvrig en bok som anbefales. Kanskje det blir biltur til Europa neste år 😊

Klem Bolla 😊

Svar: Ja man behöver se sådana här tråkigheter också.. kram
Esmaralda

56 Mimmie:

skriven

Så fruktansvärt hemskt😔 Bra att du skriver om detta, jag visste inte om denna plats,tror inte jag skulle kunna sova efter jag besökt en sådan plats, har svårt för att besöka begravningsplatser med.Hoppas foten blir frisk snart

undrar om du ser någon positiv förändring komma för mig?
kram

57 Flytt:

skriven

Hej Es

Vad kan du säga om min framtida (nästa) flytt?
kram

58 En fråga?:

skriven

Hej Es

Ser du någon varning kring min hälsa?
kram

59 Susanne Amalia :

skriven

God kväll!!
Jag har tittat på bilderna och berörts...
Jag tackar för svaret i går och jag tackar för informationen .. i morgon ska jag köpa en dator hade jag tänkt ... Nu blir det skriva av... tack för att du delar med dig av det du ser och din gåva... kramar <3

60 S:

skriven

Vilka hemska bilder o på ngt sätt har jag liknande bilder o minnen inom mig, vet inte om det är från exakt samma ställe. Jag tror att jag levt ett tidigare liv, livet innan där här i ett koncentrationsläger. Tyska har jag lätt för så det kan vara där. Dessutom är jag ganska mörk i utseendet i det här livet. O i det här livet har det oxå handlat mkt om mat, känslan av att det inte räcker till, samt pengar. Kan det vara där o kan man bli fri? Jag tror jag förlorade min hela familj då familjen är väldigt viktig i dag.Vore kul att höra om du ser ngt. Ett tungt besök.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: