Faran med en alfa.....

Bestämmer du dig för att bryta upp från ett förehållande där du varit alfan så tenderar du att överdriva din egen betydelse. 

 Du gillar ju hens försynta och vänliga personlighet även om du själv tröttnat  och du drivs av dåligt samvete eftersom  hen ju är så  förbålt snäll… och därmed riskerar du att gå  i en fälla som inte är bra för någon av er.

  Separerande alfor  tenderar att ta alldeles för stor hänsyn till sin vekare partner i en separation.

Mest är nog detta ett kvinnligt fenomen… det är som regel de kvinnliga alforna som  alla helst hade velat hitta en lämplig partner till sitt ex per omgående.  Att slussa honom vidare i sin hjälplöshet.

De hjälper honom tillrätta i sin nya bostad.. de möblerar och fixar och  peppar och står i.  Och för varje grej hon gör.. slår hon in  spiken allt djupare.. och befäster partnerns tafatthet.

 

Det bästa hon kan göra är att säga hej hej leverspastej och lämna honom åt sitt öde.

   När hans alfahona är borta… DÅ… börjar han samla ihop sig.. han  borstar av sin eventuella  offerkofta och  inser att han måste ta lite initiativ för att få ordning på bostaden, rena kläder och mat i magen.  Och som regel överraskar han storligen.

I frånvaron av alfan växer han .. något annat är oundvikligt ! Såvida han inte går in i en depression eller börjar missbruka.. men sånt är  sällsynt.

Man ska inse att man ALDRIG kan bära  någon annan på sina axlar.. om man försöker så gör man bara illa och ont… även om det sker i all välmening. 

Det finns också de människor växer och känner sig stora och kapabla  tillsammans med en vekare partner.. och då sker detta på bekostad av partnern och det  blir ett tillstånd  av obalans som permanentas.  I en sådan relation finns bara förlorare och det är dömt på förhand att misslyckas.

Man ska också inse att var och en är ansvarig för sin egen lycka ( och olycka) och man ska ha tillit till att varje människa kan ordna sitt liv på sitt eget sätt.  Punkt.

Kram & kärlek

P.s. Läs bloggen från den 18/8 om att besöka mej och Nettan  i oktober

1 C:

skriven

😂🤣.. huvudet på spiken .. kände mig direkt träffad😜.. så var nog faktiskt mitt giftemål..😄. Tur jag vet bättre idag. Nästa förhållande, om det nu blir något🤔💕.. kommer det att delas likaPå vardagssysslorna. Tror du det sker snart? Kram

2 Skrållann:

skriven

Hej!
Hehe, kan nog vara en del som får sig en tankeställare idag😉
Själv ska jag bege mig till jobbet snart och där blev jag lämnad lite vind för våg igår men jag tycker att jag löste mina uppgifter bra. Hoppas, hoppas att det ska kännas bättre för varje dag och att det kanske kan leda till andra möjligheter för mig;)?

Kram❤

Svar: Ja, så känns det absolut... dörrar kommer att öppnas.. kram :)
Esmaralda

3 Katten:

skriven

Exakt så trodde jag, att mitt ex efter skilsmässan skulle ta tag i sig själv, för allt annat borde ju som sagt vara otänkbart. Men där hade jag helt fel. Under de återstående nästan 20 åren av sitt liv fortsatte han som tidigare att köra sin tillvaro i botten trots att det inte längre fanns någon som redde ut hans trassel.

Svar: Och han valde sitt sätt att leva och detta kunde varken du eller någon annan göra något åt... men måste släppa oavsett.. kram :)
Esmaralda

4 sus:

skriven

Hej
så kan de va....
man försöker hjälpa men de blir stjälpa....
här behöver de ju bara bli lite stabilare....
händer de....
love sus

Svar: Tveksamt, ta tag i ditt eget liv, på egen hand och kommer sedan en stabilitet så är det bra men räkna inte med det .. kram :)
Esmaralda

5 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag är nog en sådan som km grubbla mycket vad jag själv inte gjorde var bra i relationen och jag tänker hur jag skulle gjort. Jag lägger skulden på mig själv och försöker fixa till. Det blir väll inte heller bra eller hälsosamt.

Es, blir det mer kärlek och en relation med H? Eller kommer någon annan i min väg som det blir med ganska snart?
Kram

Svar: Nej, när man avslutar en relation ska man lägga skuldkänslor åt sidan och istället ha fokus på sin egen framtida glädje... känns som om H tonar bort och någon annan kommer.. kram :)
Esmaralda

6 Skorpan:

skriven

Känner inte all igen mig, är ingen alfa då? Antagligen en beta ;). Jag lät nog mitt ex bygga upp sitt liv helt o hållet själv, inget intresse från min sida att blanda mig i...

Något jag däremot är nyfiken på är när han sen hittar nån att leva ihop med, är hon en sån som lägger sig i familjens göranden, eller förstår hon att låta bli? O kommer jag att lägga mig i min kommandes "familjeliv"? Hoppas jag kunna låta bli...

Ingen cykling idag, vågade inte ta den idag o frågade inte grannen om de ännu hade den röda cykeln att låna... Vet inte varför, men den känns opålitlig arr cykla på så länge ingen kollat upp vari felet kan ligga. Synd att det här kom emellan, hade ju kommit så bra igång med motionerandet...

Du är väl ännu effektiv med ditt gymmande Es?
Kram Skorpan

Svar: Det är en balansgång det där.. att inte lägga sig i men ändå vara bra med partnerns eventuella barn... en del klarar det bra och andra fixar det inte.. kommer ett bloggämne om detta... nix jag gymmar inte mer.. tiden räcker inte för att köra emellan och då blir inget gjort... istället tar jag förutom hundpromenader, powerwalks.. kram :)
Esmaralda

7 Ullegull:

skriven

Begriper inte hur du kommer på alla dessa intressesanta blogginlägg?! Älskart!

Arbetsintervju igår. Återstår att se om de vill träffa mig för en andra intervju. Lät iaf spännande och nu är jag ännu mer intresserad!
Nästa vecka ska vi titta på ett hus som inte är utlagt offentligt som till salu. Så spännande för vill vi ha det är chansen stor att vi får det!
Vad tror du E, goda nyheter på påse jobb och husfronten inom de närmaste veckorna?

Svar: Chansen att ni får huset är runt 60-70 % och ökar sakta ju mer ni engagerar er i det... kram :)
Esmaralda

8 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda är kommer jag och U L stt mötas igen ?
Brydde han sig ngt om brevet ?
Kram

9 Anonym :

skriven

Hej får jag ersättning från försäkringskassan för vården? Ser det positivt ut. J H är min handläggare.
Kram

10 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Har varit utan nät ngr dagar och man har känt sig handikappad ! Trodde aldrig jag skulle vara såå beroende av internet...fick mig även en tankeställare ...

Mycket att läsa och som vanligt väldigt bra tänkvärda inlägg <3

Hoppas MG är så gott som bra , ge honom en rejäl puss på nosen från oss

Kram Anki med flock

Svar: Ja när åskan slog ner här häromdagen så blev jag också utan när och fick hanka mig fram via 3 G på mobilen.... MG ska till doktorn i morgon och vi hoppas att han då ska bli av med struten... kram :)
Esmaralda

11 Dunegull:

skriven

Kommer det dröja många år innan du ser mig med barn?

12 h:

skriven

Hej!
Kan du se något om vad som händer i mitt liv nästa år 2018..?
Kram!

13 F:

skriven

Godmorgon vilken underbar dag jag hade igår❤❤ är så glad o lycklig. Fick även viktiga svar igår som gjorde att jag vakna upp om mitt förflutna helt fantastiskt ❤

14 A:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser det ut för mig med arbete nu till hösten? Ser det ut som om jag fortfarande får hatta runt bland olika jobb och vara extra vid behov? Får jag fortsatta timmar på butiken jag är på nu? Eller kommer något fast/stabilare arbete?
Kram

Svar: Det blir lite hattande runtomkring men något mer fast och permanent kommer, det ser jag men jag ser inte vad eller när.. kram
Esmaralda

15 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Inte är det lätt att leva i förhållande inte, det perfekta förhållandet kan ju omöjligt finnas. Och varför ska man mjäka för exet, gör man slut så får han väl klara sej bäst han vill, då om någon gång får han förhoppningsvis upp ögonen för hur bra han haft det....
Vet du Es, vilken underbar morgon jag haft, sovmorgon fast trots det är jag vaken från 6.30. Vad gör det när man i lugn och ro får fixa till lite gofrulle och njuta av sitt kaffe i tystnad när ungarna åkt till skolan. Det var säkert 2 månader sen sist och sånt här njuter jag av. Jag bryggde mej en hel kanna kaffe så jag kan njuta länge...
Det skulle hända en del roligheter framöver, är snyggingen inblandad där tror du? Han verkar lite mer intresserad nu..
Ska njuta vidare av morgonstunden och hoppas du får en fin dag☀️💕

Svar: Vad skönt med gofrukost och ensamt mys !! Snyggingen ÄR intresserad... ha lite is i magen se vart den landar.. det känns skört ändå, intresset... kram :)
Esmaralda

16 Karro:

skriven

Hej!
Min man och jag spånar på vårt företag. Är vi på rätt väg? Blir det inkomstbringande?

Ha en fin dag!❤️

Svar: Känns som att ni är på rätt väg men ta det stegvis.. räkna inte med för mycket i början... ni måste ha framförhållning och vara envisa.. kram :)
Esmaralda

17 Anonym :

skriven

Hej Es är det ngt konstigt med nakenheten jag tänker på med far och son ?
Kram

Svar: Får ingen sådan känsla till mig men jag kan ha fel... kram
Esmaralda

18 Tindra:

skriven

Hej Esmaralda.
Ja herregud någon sådan alfa är jag då inte: tror jag är en sådan som gärna vill bli lite omhändertagen i en relation men på "rätt" sätt. Jag har nog inte fallit för någon sådan "typ" men jag vet kvinnor som faller för män som gärna behöver lite hjälp med det sociala osv. Men de är ofta godhjärtade män. Jag har en vännina hon verkar alltid falla för de som det är lite synd om och hon tar på sig rollen att ta hand om och hon bestämer och styr. Så alla vill ha det olika..
Känner den blonda killen någon längtan, känslor och kärlek till mig?
Kram

Svar: Han tänker på dig då och då men hurpass starka hans känslor är... ja det ser jag inte.. kram:)
Esmaralda

19 Smöla:

skriven

Jag har haft en dröm om en lägenhet många gånger i flera år, å det är samma lägenhet. Vad betyder den drömmen?
Sen undrar jag om det finns en chans till att jag får hyra lägenheten som finns på nedre plan som jag har börjat spekulera i? Kommer ja flytta dit? Sker de en flytt i år?

20 Jessica:

skriven

Es,
kommer jag att träffa den här killen igen som jag träffade igår?
Han verkade va ganska intresserad av mig om jag inte rätt.
Är han intresserad?
Kram

21 Blomman:

skriven

Hej Esmaralda.
Är hans känslor för henne äkta och sanna? Blir det en seriös relation mellan de två?
Kram

22 Helena Ir:

skriven

Jag tror att det i de flesta förhållanden så är den ena partnern den starkare..men det behöver inte betyda, att då den andra, är så mycket vekare. Jag har nog aldrig tänkt i de här Alfa tankarna..men det är intressant,hur det kan vara.

Jag hade en trevlig dag med min syster igår..vi kunde prata om vår barndom på ett roligt sätt utan att blanda in våra föräldrar..
Riktigt skönt att minnas på det här viset..vi var nog rätt tuffa..och en hel del skoj,hittade vi på :)

Hoppas MG mår bättre..

Ha det så bra!

Kram :)

Svar: Mysigt att förlora sig lite i gamla minnen ! I Morgon ska MG till doktorn så då får vi hoppas att an slipper tratten.. kram :)
Esmaralda

23 Fanny2:

skriven

Jag tycker att det är rätt avtändande att ha en partner som är så beroende av en... Men det kanske är den typiska kvinnorollen att vara så omhändertagande.

Tror du P tänker på mig ibland?

Kram

24 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag börjar känna att det är dags att beställa en seans utav dig snart. Men den här gången tänkte jag inte ställa så många frågor utan mer låta dig känna vad som kommer till dig.
I min seans för länge sedan sa du dock att du tror att jag inte möter kärleken via nätet utan att det blir ett fysiskt möte. Men jag vet ju att sådant kan ändras. Nu har jag ju barn och går inte ut allt för ofta. Ser du dock ändå att det blir ett fysiskt möte eller finns chansen via nätet? Ser du dock om det är vardagssituation eller fritid och fest?
Kram

Svar: En seans blir alltid bättre om man ställer frågor OCKSÅ... jag skriver ner allt jag ser i alla fall. Fortfarande ser det ut som om det blir ett mer fysiskt möte med din tillkommande.. kram :)
Esmaralda

25 Pia:

skriven

Hej på er alla!
Ja jag är med all säkerhet en alfa men jag har aldrig daltat med ett ex. De får banne mig klara sig själva, punkt. Slut.

Tack för ditt svar igår Es.

Här händer det saker som Gabben nog är inblandad i. Har stöttat vår gemensamma vän C på hennes turbulenta jobb. Mycket är på gång där och advokat inkopplad.

Igår fick jag veta att advokaten ville komma i kontakt med mig. Han frågade C om jag ville ha jobb som enhetschef. Detta helt utan att ha träffat mig.

Snälla Es, ser du något kring detta så hade jag blivit mycket tacksam.

Stor kram

Svar: Ja det var stort... utan att ha träffat dej dessutom... det finns en risk att det kan stupa längs vägen... men jag får ett seriöst intryck... kram :)
Esmaralda

26 Smöla:

skriven

Kommer jag få hyra nedre plan i lägenhetshuset? Ser du flytt i år? Blir de en bra flytt?

Svar: En flytt blir det.. osäker på var och när.... chansen att du får hyra nedre plan är runt 45-50 %.. kram :)
Esmaralda

27 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Såg en jobbannons igår. Ser du om det är ett jobb som jag skulle ha chans att få och som skulle passa mig? Vad ser du?
Tack!

28 Ma:

skriven

Hej!Jag har mött en man som jag har mycket starka känslor för på ett vänskapligt plan. Det har startat processer som gör mig mycket förvirrad. Är han en själsfrände. Hur ser relationen ut i framtiden. Förvirrad.

Svar: Ta det sakta och se tiden an.. det kommer att ge sig.. kram
Esmaralda

29 Isabella:

skriven

God morgon :) jag tog mig modet att säga upp mig, och de gick fint.. Blir flytt tillbaka hem om tre veckor :D ser det ut som de blir någon kärlek när jag är tillbaka hemma? Kram

30 Susanne Amalia :

skriven

GODMORGON... KÄRLEK ÄR EN GÅVA ATT ÄLSKA ÄR FANTASTISKT...

MEN JAG KAN IBLAND BLI SÅ TRÖTT PÅ ALLA SOM HAR MISSLYCKATS KÄNNER SIG BRÄNDA OCH OFÖRSTÅDDA... SOM VET EXAKT HUR DE VILL HA DET.. BÅDE I SÄNGEN OCH I VARDAGSLIVET.. TRÄFFADE EN MAN SOM I DETALJ TALADE OM HUR HAN VILLE HA DET, VAD HAN SKULLE ÄTA OCH HUR HAN SKULLE ÄLSKA.. OM MAN INTE TYCKTE OM RÄTT MAT ELLER VILLE ÄLSKA SOM HONOM VAR MAN INGET ATT HA. VAR ÄR SPONTANITETEN??
HAN DEKLARERADE ATT HANS LIV SKULLE VARA ROLIGT 😂 JAG SÅ ATT HAN FICK LETA VIDARE EFTER DEN SAKNADE PUSSELBITEN SOM HAN HADE TAPPAT.. SÅ AT TROLIGEN ÄR DU DEPRIMERAD OCH VÄGRAR ATT INSE DETTA... . . NU TILL DAGEN.. JAG SER FRAM MOT ATT TRÄFFA ER (DIG OCH NETTAN) ...OCH TACK JAG KÄNNER MIG BÅDE NYFIKEN OCH VÄLKOMMEN.. SKA BLI HUR MAGISKT SOM HELST.. URSÄKTA ATT DET BARA ÄR STORA BOKSTÄVER NÅGOT FEL HAR UPPSTÅTT OCH JAG FÅR BARA STORA BOKSTÄVER NÄR JAG SKRIVER.. . . . FRÅGA: . . . . . KÄNNS SOM MIN SON CORNELIS HAR MÅNGA JOBB FRAMFÖR SIG. EEBJUDANEN HAGLAR IN..

Önskar dig en fantastisk dag.. Med glädje och solsken ☀ nu funkade tangentbordet.. 💕

31 Susanne Amalia :

skriven

Glömde.. Hur kunde jag.. Lycka till MG.. Det var i dag som du skulle till veterinären... Puss på nosen till dig.... 💕

Svar: Det blev ändrat till i morgon....så MG får leva i tratt i alla fall en dag till o sen hoppas jag han slipper den.. kram
Esmaralda

32 Arbetsgivare:

skriven

Hej Esmaralda.
Ska jag våga fråga min arbetsgivare om jag kommer att få mer timmar där nu även efter sommaren? Eller är det bättre att låta det vara och låta henne komma med förslag isåfall? Hur tänker hon här..
Kram

Svar: Hon tycker nog det är bra om du är lite lagom på och tar initiativ så fråga du.. kram
Esmaralda

33 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Känns det fortfarande okej för honom att vi umgås? Eller har han ändrat sig angående det?
Kram


Svar: Umgänget ser ut att trappas av.. kram :)
Esmaralda

34 Maja Gräddnos:

skriven

NU har jag och min kompis bokat tid för regression hos Nettan. Min mamma har redan fått gjort det förra gången detta erbjudande fanns. Hon var så nöjd och har pratat om det så mycket om det och nu är det min tur. Det ska bli hur spännande som helst. Får man se dig också Es kanske ? kramar

Svar: Jadå, av mej får ni era talismaner och de överlämnar jag personligen :) Kram & välkomna :)
Esmaralda

35 Blomman:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser hans känslor för henne ut att vara djupa och seriösa? Kommer de ta steget in i en seriös relation med varandra Och kommer han låta henne träffa vårt barn och hans familj? Eller ser det hela osäkert ut..
Kram

36 Blomman:

skriven

Hej Esmaralda.
Förlåt att jag frågar detta igen men det här kan bli jobbigt men jag vet att det är något jag måste ta mig igenom,Blir deras relation så pass djup att hon kommer att få träffa vårt barn och hans familj? Kommer hon få göra det?
Kram

37 Blomman:

skriven

Hej Esmaralda.
Har de sagt att de är tillsammans? Och tror du de har eller kommer att ha en seriös relation med varandra? Är den såpass seriös att hon kommer att träffa våran son och hans familj?
Kram

38 Naeano:

skriven

Vet inte om det är samma sak men efter jag gjort slut med mitt ex så brukade jag städa åt honom mot betalning, behövde pengarna men kändes lite knasigt ändå.. Tog även hand om hans pant för en liten slant.. Annars fick han klara sig själv å jag la mig inte i något även om jag var lite sugen nån gång. Var inte min ensak. Och det verkar ha gått bra för han, för nu några år senare så har han tydligen flyttat å förlovat sig med en tjej från asien. Minst sagt oväntat och jag är glad för hans skull. Vi gjorde slut som vänner så har inget otalt med honom och önskar han allt gott å väl här i livet.

Fråga..

Jag längtar efter att resa trots att ekonomin inte håller för såna utsvävningar direkt men kanske om jag sparar och siktar på avfärd om ett år eller två.. Är det realistiskt? eller bör jag spara till något annat/vettigare? eller hade en resa kunnat göra gott för mig?

Tack på förhand och ha en fortsatt fin dag 🌺

Svar: Jadå det är realistiskt.. spar en summa varje månad.. dra in på något.. gör matsedlar som du håller dig till.. det finns lite småknep som innebär att du kan spara lite då och då och din resa kommer.. och den blir jättebra.. kram :)
Esmaralda

39 Nyponrosen:

skriven

Hej Esmaralda!
Det börjar närma sig slutet... Ska jag gå till skolan eller stanna hemma?
Tack på förhand!
Kram

40 Tisa:

skriven

Jag kommer inte attfå en enbart samtalskontakt inom psykiatrin utan få nöja mig med att prata med min telefonkontakt inom psykiatrin en gång varannan vecka.

Borde jag söka samtalskontakt inom primärvården istället, skulle det ge mig något?

41 Jenny:

skriven

Halloj ser det ut som jag har någon chans på jobben jag sökt ?
Kramar Jenny

42 GHOSTWRITER :

skriven

Du sa att det ser ut som jag får hjälp ekonomiskt- nu är jag här för att få hjälp men personen svarar inte ens och kommer inte. Var bara lite sen! Får panik! Jag måste få hjälp senast nästa vecka men de är så sega!

----

43 Signe:

skriven

Hej!

Tack för spännande bloggämnen de senaste dagarna!
Idag tror jag minsann att jag fick lite hjälp av min talisman! Ett praktiskt bekymmer verkar lösa sig, vilket är såå skönt.
Undrar om du ser nytt jobb i detta, för eventellt kan det praktiska som löser sig även ge en möjlighet till en timanställning eller jobb på sikt. Vad tror du?

Stor kram och fortsatt trevlig torsdag!

Svar: Ja talismanen finns där och gör lite input då och då !! Detta kan mycket väl vara connectat till jobb på ett eller annat sätt. ja... kram :)
Esmaralda

44 Förare:

skriven

Hej Esmaralda.
Träffade en kille förut som ville väldigt mycket med mig. Han tog övningskörningskurs 1 vecka efter att vi hade träffats och han ville övningsköra med mig. Nu hann vi inte övningsköra så mycket för det var väll mest jag som inte var intresserad på det sättet. Han har ju dock övningskörningstillstånd med mig. Tror du han skulle kunna tänka sig att övningsköra med mig nu fast vi inte träffas på det sättet längre? Eller skulle det bli fel?
Kram

45 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser pappan ut att vilja ha barnet mer när han blir äldre? Eller kommer det vara som nu?
Kram

46 Blommamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det bli så pass seriöst mellan dem att hon träffar sonen?
Kram

47 F.u:

skriven

Ser du när vi säljer vår verksamhet och blir det en bra affär?

48 Akut! Ghostwriter :

skriven

Behöver råd :(

Du sa att jag skulle få hjälp ekonomiskt men idag gick det inte alls min väg.
Löser det sig?! Det är AKUT verkligen! Lån kan jag heller inte ta!

Svar: Jag ser ju inte hur eller vad.. jag ser bara att du är ekonomiskt trygg i framtiden... kram
Esmaralda

49 Lydia:

skriven

Hej
Jag ser inget just nu med varken jobb eller kärlek är allt långt ifrån mig tror du?
Lydia💕

50 minna76:

skriven

Nog för att man har bufflat på ibland med vissa men jag skulle aldrig dalta så med någon jag lämnat. tack och hej! liksom. :)

Funderar på framtiden med min pojkvän, vi älskar ju varandra men är båda i början av medelåldern nu, kommer vi att skaffa barn tillsammans?

51 Anna E:

skriven

Undrar om du kommer sälja mer talismaner i höst? Kram

Svar: Ja, senare i höst funderar jag på en ny kull... det kommer i så fall att annonseras här.. kram :)
Esmaralda

52 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du om den nya arbetsplatsen kommer vilja anställa mig istället än att ha mig som konsult efter de första månaderna? Nyfiken.

Kram och kärlek.

Svar: Chansen finns.. den är runt 40 % .. kram
Esmaralda

53 M💕:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir nästa ett förhållande eller flört? Blir det den rätte?
Kram

54 M💕:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir nästa en flört eller förhållande? Den rätta? Händer något i höst?
Kram

55 Blommamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir det såpass seriöst mellan dem att hon kommer träffa sonen?
Gör hon det?
Kram

Svar: Möjligheten finns.. kram
Esmaralda

56 Elisa:

skriven

Hej!
Ser hon ut att kunna vara en ok vän för mig eller mer falsk?
Kram

Svar: Pröva dig fram.. det känns ok.. kram
Esmaralda

57 EPM:

skriven

Hej!

Jag tenderar att vara en alfa men stannar aldrig hos någon som tillåter mig att köra över, stannar hos de som ger mig mothugg och som utmanar mig. Dock inte så att det blir destruktivt.☺️

J har börjat ta steget nu, ser du nåt om vår höst?
Sonen (min minsta) började F-klass igår, han är den snällaste som finns men jag är orolig över att han skall skadas pga sin förmåga att känna in andras känslor. Kommer hans skal blir lite tjockare eller hans kontroll över sin fina förmåga öka?

Kram

58 Ma:

skriven

Hej! Hur kommer relationen till den man jag mött utvecklas. Kom mer vi fortsätta vara vänner. Han har påverkat mig stark.

59 pollan:

skriven

Hej, haft Talismanen någon månad och tänkt - varför händer aldrig något? börjar gå igenom mitt liv och alla tankar och konstaterar att - visst, mycket har ändå hänt. Jag har tagit itu med saker jag bara låtit bli liggande Smärtsamma minnen och annat som är en hemlighet mellan Talismanen och mej. Skall jag fortsätta på denna väg?

60 ? Ghostwriter:

skriven

Hej igen...
I ditt svar skrev du att du kan se att jag i framtiden är ekonomiskt trygg.... men det har väl inget med nuet och göra? Alltså, känns det som att jag inte får ekonomi här och nu? Vet att de kan vara svårt och se men jag blir jätteorolig. Jag kan hamna på gatan och du såg att jag inte gjorde detta iallafall, så jag antar att jag får hjälp, för att flytta mot min vilja skulle jag heller inte få göra sa du i en seans...


Tack,
kram

61 Milla:

skriven

Hej, jag har haft det exakt så men orkar inte längre o hoppas att det kan bli annorlunda.
Mår illa idag, magkatarr el gravid kanske,ser du ngt?

62 Rädd:

skriven

Följdfråga: Om de inte anställer mig får jag fortsätta som konsult då?

Kram och kärlek.

63 Michaels:

skriven

Bra inlägg och mycket tänkvärt. Jag jobbar med psykolog nu på att ta hand om mig själv och inte alla andra hela tiden som jag gjort större delen av mitt liv. Svårt men jag skall lyckas :)

Hör J av sig?

Kram

64 <3:

skriven

Hej hej leverpastej med G va ? Nu fick jag skratta lite kära Es.
Tack 🙏.
Vad är problemet med tjejen som hjälper till i köket hon är så otrevlig ? Är det någon idé att klaga på henne ?
Kram

65 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att träffa någon snart som det blir seriöst med? Ser du något i höst? Kommer jag att få vänta på den rätte?
Kram

66 F.u:

skriven


Ser du när vi säljer vår verksamhet och blir det en bra affär?

67 🦋 Monica :

skriven

Haha fick ett gott skratt 😂 Du satte tummen på det.

En fråga:
Finns det en framtid för mig och kollegan Martin? Han känns som min soulmate men han verkar väldigt osäker på mig...ingen av oss verkar våga ta första steget. 😅

68 Tankeläsare:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag tror de kvinnor vill vara lite mammor och uppfostra och ta hand om de män.
Kommer de ta slut mellan F och K innan det blir sådär riktigt seriöst? Eller är det troligare att det något på riktigt av det?
Kram

69 Life:

skriven

Hej Es

Ser du hur 2018 blir för mig?
kram

70 Kvinna:

skriven

Hej esmaralda.
Har hon en fin personlighet? Skulle jag gilla henne?
Kram

71 Smilla🦋:

skriven

Hej
Undrar om du ser något om min framtid med allt som jag funderar på och önskar mig?
Smilla🦋

72 Filippa:

skriven

Hej vill bara tacka dig angående byta mail adress jag gjorde det i dag för jag ville bli av med dom konstiga meddelanden och min gamla adress:)

Du är bäst :)

Kram

73 Signe:

skriven

Varmt tack att du svarar!
Jag ska plugga på och hålla tummarna...!

Kram ♥️

74 sus:

skriven

hej
tycker ju att jag har de ganska ok.....
men vill ju komma till andra basen....
love sus

75 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Har jag chans att träffa någon snart som det blir riktigt seriöst med?
Kram

76 Lisa:

skriven

Hej
Min f.d.var en sådan, höjde sig shälv på min bekostnad.
Ser fram emot en ny relation dock, kan du se utseendemässigt hur han ser ut?
Kram Lisa

77 Skrållann:

skriven

Hej!
Vill egentligen bara ha lite god energi;) Känns som om jag vill stortjuta hela tiden och uppriktigt sagt så vet jag inte om jag fixar det här. Jag kommer väl inte gå in i veckan? Börjar bli lite orolig...

Kram❤

78 Jill:

skriven

Hej Es

Hur kommer resten av året bli för mig?
kram

79 Fröet:

skriven

Godkväll Ezmaralda
Känner han några skuldkänslor..?
Kram

80 Elisa:

skriven

Hej!
Det känns inte helt bra med honom här.. men vill inte åka hem heller.. har du tips på vad jag kan göra?
Kram

81 AnnaK:

skriven

En märklig fråga. Är jag på väg att bli deprimerad? Känner ingen glädje längre. Kan ju liksom inte sörja en hamster på detta vis 🙄

Kram 😊

82 Anna E:

skriven

Tack för svar ☺️ då får jag vänta och se. Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: