Födelsedagen....

Så har vi firat  äldsta dotterns födelsedag... 44 år... herregud vad tiden går... och firade gjorde i på Skarhults slott och med 3 guidade visningar om  Den dolda kvinnomkaten !!
 
Det var allt från krinolioner till dildos !!
 
Vi började med en go thailunch... och rundade av med kaffe och hembakade bullar !!
 
Dottern var väldigt nöjd !
 
Skarhults slott utanför Eslöv.. du som bor på rimligt avstånd bör ta dig dit... det är verkligen intressant och  inte långsamt... man hinner liksom inte bli uttråkad !!
 
 
 
 
Jag har nyss kommit hem  till ett nästan tomt hus.. bara MG och min vän är hemma o jag ska njuta i fulla drag.. har ju haft folk omkring mig så gott som hela sommaren.....
 
Dottern fortsatte sitt födelsedagsfirande hos vänner som bjuder på middag.... härligt att själv slippa stå vid spisen ju !!
Nu ska jag slå mig ner i TVsoffan med ett glas rött...
 
Skål och kram
1 Anna-Carin:

skriven

Hej ez! Ett glas rött sitter jag oxå med här hemma efter en dag med ommöblering i mitt hem! ❤ Så skönt att sätta sig ned o må bra sen! :)
Nu till min fråga. 2011 träffa jag en person som tog mitt hjärta i sina händer! 2015 försvann jag in på ny väg som jag ångra men i år, så kom jag in på denna persons väg igen. (:
Han får mitt hjärta att slå miljoner slag, han får min värld att skaka & han får mig att le varje dag! ❤ nästa lördag ska jag på en fest där han är & det pirras i magen redan nu! Nu är frågan, känner han samma som mig & kommer det att bli vi? 😘
(Önskar ett svar!)

2 Skorpan:

skriven

Skål 😊!
Kram Skorpan

3 Anna.L:

skriven

Så härligt! Älskar själv att besöka slott, trivs med det! Ser du om det finns någon mening: att jag ska möta honom igen, efter två år, är han svår att inte tänka på. Han är en bra, snäll och fin kille, men jag vill dock inte kontakta honom om vi inte är redo för kärlek??
Kram

4 Signe:

skriven

Hej!
Fantastiskt bra val! Såg utställningen för en månad sedan och blev imponerad. Underhållande och viktigt. Kvinnorna är de som styr... och håller ihop släkterna...!
Förundrades över nuvarande släktöverhuvudens vilja att uppmärksamma och synliggöra.
Rekommenderas för er som har vägarna förbi, hyfsat pris och fina intryck.
Kram!

Svar: Ja, det var en positiv upplevelse.. verkligen :) kram
Esmaralda

5 Jessica:

skriven

Es,
kommer jag att få träffa han igen i höst?
Har hans känslor för mig bleknat bort eller är dem lika starka fortfarande?
Kan det bli han och jag?
Kommer det hålla isåfall?
Kram :)

6 Mimi:

skriven

Hoppas du har en härlig kväll!
Sitter ensam här och hoppas att allt löser sig bäst för sonen imorgon.
Ser du något angående honom?
Kram..

7 Browallia:

skriven

Vad mysigt att fira födelsedagen på ett slott med olika visningar. Har jag vägarna förbi söder över någon gång ska jag tänka på att stanna till där. Intressant med historia och hur man levde förr.

Kramen

8 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Åker presis hem från ett fantastisk dop hos nin bror o hans tjej i och träffa släkt i Skåne landet Tror du jag får en bra vecka? Något jag ska tänka på? Kram 😃☀️

9 Nettan:

skriven

Grattis på födelsedagen!

10 Susan:

skriven

Visst va de det en fantastisk utställning🤗Va där i början av sommaren, facinerad av slottsmiljöer 😇 Tjolöholm tillhör mitt favoritslott, varit där o tittat på kläder från Jane Austen filmerna och Downtown Abbey... galet härligt 🤗 Rekommenderas!!!

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: