Jag räddade min son....

Dagens gästbloggare är; Aina

Jag vill berätta om spökigt som jag vart med om.

Det är många år sedan och jag var i 40 års ålder. 

Jag har alltid haft  känslighet med övernaturligt och det skrämde mig alltid lite.

Den gången så vaknade jag tidigt av oro.

Klockan var bara fem

Jag blev klarvaken direkt och kände att jag måste göra något.

Vad jag skulle göra visste jag inte.

Det kände viktigt att jag vaknade och steg upp så det gjorde jag. 

 

 

Jag sätter på  kaffe i köket och när jag häller i kaffebönorna så  förvandlas diskborsten framför mig till en pil som pekar mot min äldsta sons rum.

Det var kusligt.

Den börja blinka och visa tydligt att jag ska gå dit som pilen pekar. 

Jag går in på sonens rum. Han är 16 år då och han sover i sängen sin .

Vid sidan av sängen står ett ljus i en träljusstake och ljuset har precis brunnit  ner och det har börjat att glöda i träet.

Hade jag inte vaknar och inte sett den konstiga pilen så hade det börjat brinna och min  son hade inte haft en chans för sängkläder brinner ju lätt.

 

Efter att det hänt så var jag alltid mycket ödmjuk inför tecken och övernaturligt. Jag har aldrig berättat för någon  vad som hänt för folk skulle nog tro att jag blivit lite tokig.

Kram och hälsningar ifrån  Aina

1 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det bra ut att jobba det sista skiftet? Funderar om det blir mest slitigt..
Kram

2 AnnaK:

skriven

Oj, det var ett tydligt tecken! Vilken tur!!

Själv märker jag inget 😜 Kanske inte får några tecken om något och får jag så måste de vara frustrerande för den som försöker ge ett då jag inget fattar!

En gång har jag fått vad jag tror är tecken att jag ska försöka ta kontakt med en person jag inte kände. Varför vet jag inte riktigt än dock. Eller så var det inga tecken alls 😊

Saltbadade ju talismanen för någon dag sen och tror den vaknat lite! Har börjat vinna i wordfeud igen som jag gjorde när jag nyss fått den. Då var jag oslagbar 😉

Ha en bra dag!

Kram 😊

Svar: Ja, jag tror nog att talismanen hämtat ny krafter och kommer att bistå dig... kram :)
Esmaralda

3 Li:

skriven

Wow!

4 Cmj:

skriven

Usch vad läskigt 😱😇🔥!! Vilken tur att du lyssnade på din intuition 🙏..ja det finns krafter som hjälper till när man som mest behöver det.
Ska ha en kräftskiva på lördag🦑🍷.. har bjudit en massa vänner.
Sen ut på galej😉.. något speciellt som sker💕😉.Är det någon jag ska hålla 👀På?? Kram

5 <3:

skriven

Godmorgon kära Es och Aina. Skönt att pilen visade faran.
Es vad kan du se kring D ? Känns som vi rett ut missförståndet som blev i vintras och jag tackade ja när han bjöd ut mig på middag innan jag åkte till Spanien.
Han skrev igår vi ska väl inte dejta igen...
Har han fortfarande mer än vänskapliga känslor ? Känslorna mellan oss har varit starka i alla år. Trodde inte att jag skulle känna att det känns ok igen mellan oss. Är slut mellan honom och L som du förutsåg för länge sedan.
Kram

6 Tingeling :

skriven

Hände en grej en gång för flera år sedan, över 10 år sedan, precis efter min mamma gått bort. Det var julafton och vi skulle iväg för att fira jul. När vi kommer hem flera timmar senare är det sot i hela huset. Ljusen från adventsljusstaken, som var gjord i trä, hade vi glömt släcka innan vi gick. Den stod på ett träbord, nära vägg och gardiner. Taket var svart. Ändå blev det "bara" ett hål i bordet. Inget annat. Änglavakt. Och jag var helt övertygad om att mamma hjälpt oss att släcka branden.

Kram!

Svar: Ja, jag tror också att mamma rycket in som hjälp här.. kram :)
Esmaralda

7 Jossan :

skriven

God morgon!

Usch drömde något fruktansvärt inatt...

Jag öppnade dörren på toaletten i mina föräldrars hus. Där inne hade en fågel tagit sig in. Jag öppnade fönstret för att den ska ta sig ut men den sa att den vill ta sig ut där den tog sig in. Helt plötsligt var fågeln en människofågel. Jag tar bild på den och så försöker hon ta min telefon och säger "man ska inte ha sånt liggande framme" jag försöker få ut henne från huset men hon försöker ta sig in så jag får ropa på grannen så han får bort henne. När jah kommer in igen har hon gömt sig bakom dörren. Jag får ut henne och ringer polisen. Jag vakna och var helt febrig

Betyder detta något?

Kram

Svar: Någonting gammalt biter sig kvar inom dig.. något som du behöver släppa.... kram :)
Esmaralda

8 Skorpan:

skriven

Vilken tur du hade som blev varnad Aina! O jag förstår att du är ödmjuk för tecken. Tror nog inte att folk hade tyckt du är tokig ändå, eller ja, beror väl på hurudan människor man har runtom sig...

Tecken via drömmar här, kanske. Drömde om en kompis som kom hit med ett fat färdigbredda smörgåsar, olika sorter så de skulle passa envar. Vi gav oss iväg nånstans o efter promenaden sade hon åt mig att jag borde se åt hur jag promenerar, sitter o står. Blev verkligen sur och sade åt henne att berätta då hur det ser ut. Ett stort trafikmärke var nedsänkt i vägen, en pil som sade åt vilken sida av refugen man skulle köra (gå). Nåja, allt det här har knske o göra med sånt som händer här just nu?

Före drömmarna hade jag ett mycket gråtfärdigt barn som kom in till mig o berättade om hur stresen slagit till just då. Det tog en lång stund innan lugnet infann sig o jag undrar nu Es om det här är något som kommer att återkomma? Ofta? Man känner sig ju så hjälplös...

Idag blir det seminarium hela dagen, undrar om jag stupar på min post ;). Inte van vid dylikt o det var rätt älnge sen jag satt rakt upp o ner flera timmar i sträck... Nåja, det ska väl gå det också.

Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

Svar: Ja man känner sig hjälplös när man inte kan hjälpa sina barn... det återkommer men inte så ofta och det blir sakta men säkert helt okey igen.... ditt seminarium tar du dig igenom även om det kan bli lite segt.. kram :)
Esmaralda

9 k:

skriven

Hej

Kommer vi att förlova oss snart ?

Kram

10 Morsan:

skriven

Hej.
Vilken himla tur andevärlden gav de tecken. Och att din son var oskadd. Jag har även jag fått förnimmelser av andevärlden men skulle vilja ha närmare kontakt med den.
Es, saknar han mig? Finns det möjlighet att han och jag flyttar ihop och har ett förhållande efter sommaren? Kan du se ett till barn mellan oss?
Kram

Svar: Jag får en känsla av att du mår bättre om du går vidare framåt.... kram :)
Esmaralda

11 Sus:

skriven

Hej
Tydligt tecken....
Tack för att du delar....
Vad vore livet om man fick ett tecken?
Love sus

12 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda.
Bör jag ge den mörkhåriga killen mer chans? Kan det bli bra och kan jag få de rätta känslorna för honom om jag ger han en chans?
Kram

Svar: Pröva gärna.. men var sann mot dig själv och vad du känner.. kram :)
Esmaralda

13 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Du sa det, segt :D, inte utbildad inom området så... Men jag är ju där eftersom det hör till mitt jobb, blir en hel del timmar, vilket behövs för lönen för förra månaden var så liten att... Det är sjuttons tajt just nu o jag tycker inte om sånt :(. Har inte fått hjälp av Gabben alls, tycker jag, behöver något särskilt göras åt det Es, eller har han bara gett upp? Snyft...
Tack o kram - Skorpan

14 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Runt jul ser jag ut att ha någon då en kärlek?
Kram

15 Kvinna:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du att han tänker och saknar mig?
Kram

16 Mikael:

skriven

Öden är intressanta, det fina är att man behöver behöver inte berätta, hur stor är chansen att man springer på någon som förstår vad man pratar om...

nuförtiden är det så mycket enklare vara med om olika upplevelser då man kan finna liknande saker på internet, och inse att man är inte galen :)

Här är en polis som kryper på en vind för att jaga en brottsling, två olika ficklampor går oförklarligt sönder och han får vända tillbaka,tredje gången har han en kollega och hund med sig, kollegan skjuter brottslingen innan brottsligen hinner skjuta...

Vid ett annan tillfälle är han polischef vid en skjutning i Södertälje där man skjuter 60-70 skott in i en bil med fyra personer i, utan att träffa en enda person, polisen anser att gud hade ett finger med i spelet :)


https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/927243?programid=2071


Kram
Mikael


17 💕:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han något mer pågång med henne än vänskap?
Verkar han ha större intresse och känslor för mig? Eller ser han ut att vara mer känslomässigt engagerad i henne?
Kram

18 Dunegull:

skriven

Tar vi oss genom detta?

19 TjejonO:

skriven

Hej älskade Es!

Har lönesamtal imorrn, är precis tillbaka från en lång mammaledighet från jobbet.

Kan detta gå vägen?

Stooor kram!

20 Filippa:

skriven

Hej vill bara säga tack för ditt svar angående gå ut och äta med jobbet, Vi ska ute och äta tillsammans om 2 veckor!

Hoppas bekymmerna löser sig för min bästa vän.

Kram

21 k:

skriven

Hej

Vi har pratat om förlovning och giftermål senare, ser du om vi kanske gör det nu när vi åker bort kring jul/nyår ?

Kram

22 Lydia:

skriven

Hej
Ser du något som händer mig snart
Lydia

23 fw:

skriven

Hej Es, nu var det länge sedan jag var här på bloggen. Det är så att jag har äntligen hittat kärleken. Men tro inte att jag glömt dig!

Undrar egentligen två saker. Det ena är om du ser oss som familj stanna kvar här vi är? Vad jag minns från tidigare så har du sagt det och jag blev så glad. Det du såg då har väl inte ändrats? :)

Den andra frågan är om du ser oss på rätt väg för nu har vi verkligen testat alla vägar. Ser beslutet ut att bli positivt för oss?

Hoppas du har en härlig sommar. Krm

Svar: Jag kan inte känna in att något förändrats.. grattis till kärleken.. kram :)
Esmaralda

24 Lotta:

skriven

Vilken tur ni hade :). Ja, jag tror det är svårt att berätta om övernaturligheter, tecken för folk tycker man är galen, eller mer galen än annars 😂😂😂.

En fråga...hur blir det om jag åker på festen utomlands. Hade jag haft sällskap hade jag åkt utan att tveka och det kanske blir konstigt att komma själv. Är inte jättesocial precis. Hur blir det?

Kram Lotta

Svar: Jag tror det blir bra om du åker.. känn in.. avstå inte för att du åker ensam.. kram :)
Esmaralda

25 Anki:

skriven

Godmorgon

Skönt när tecknen från andra sidan är så tydliga !

Här har jag fastat på mornarna och försökt ätit "rätt"...veckovägning...inte ett hekto har jag gått ner...nu sluta väga mig !

Hur går det för dig Esmaralda ?
Kram Anki med flock

26 Skytten:

skriven

Hej E. Tror du min talisman behöver ett saltbad? Det är fortfarande lugnt med den, fungerar den än? Är det havssalt man ska använda då?

Svar: Än tror jag inte det är dags för saltbad och ja, du täcker den havssalt.. i en liten skål.. kram :)
Esmaralda

27 Mamma:

skriven

Stämmer det att min sons tjej inte är så bra? Jag har hålllt med henne men känner att hon ikanske inte är så snäll på min son? Lurar hon honom på pengar och annat?

28 Mamma:

skriven

Stämmer det att min sons tjej inte är så bra? Jag har hålllt med henne men känner att hon ikanske inte är så snäll på min son? Lurar hon honom på pengar och annat?

Svar: Jag kan inte se att hon luras direkt.. även om hon har en del negativa sidor.. kram :)
Esmaralda

29 Helena Ir:

skriven

Fantastiskt att du kunde rädda din son,Aina..och du ska vara stolt över din gåva..för en gåva är det! :)
Lycka till med den även i framtiden..

Inatt drömde jag om ett mötte igen, med kärleken..det är en kärlek som jag inte alls känner igen från verkliga livet..en härlig känsla ger den mig..jag hade gärna fortsatt drömma :)

I går kom dottern hem..och jag mår så bra av henne..:) fina tjejen! Tänker att vi ska göra något vi ännu inte gjort fast vi bor i Stockholm..vi ska åka till Abba-museet ute på Djurgården..

Ha det så bra..denna torsdag!

Kram :)

Svar: Vad roligt med ABBA museet.. där har inte jag heller varit.. kram :)
Esmaralda

30 .:

skriven

Så tydligt och så välsignat att få hjälp på det sättet, Aina.

Es, har jag någon beundrare i närheten?

Kram

31 Madde :

skriven

Oj! Vilken tur! ❤

Ez, jag har en av talismanerna du gjorde sist. Och jag tror den stackarn ha fått arbeta hårt. Och de känns som den har börjar tyna ut nu. Iaf om jag jämför med min energi nivå. Men till ni förskräckelse har den gått sönder på flera ställen 😵 fungerar den ändå?

Svar: Jadå.. även om den gått sönder så funkar den... pröva att lägg den i ett saltbad.. i en skål fylld av havssalt.. då kommer den nog att piggna på sig.. kram :)
Esmaralda

32 Solstjärnan:

skriven

Hej😊

Aina, vilken tur du tog till dig dessa tydliga tecken och steg upp och agerade därefter.
Förstår att du är evigt tacksam.

Es, ser fjädrar nästan dagligen.Det är väl tecken i nån form.
Men, av vem? Min ängel? Mamma?, eller?...

Ha en fin dag!
Kram Solstjärnan 🌟

Svar: Ja när man ser så mycket fjädrar som du gör är det ett tecken och det känns som om de är en hälsning från din mamma.. kram :)
Esmaralda

33 Linda:

skriven

Hu så hemskt, det hade kunnat gå riktigt illa. Vilken tur att du blev uppmärksammad av "pilen". Själv kommer jag inte på att jag skulle ha fått någon varning eller blivit varslad om att något ont ska hända. Ibland har jag en viss förmåga att tänka saker, som visar sig vara sanna i slutändan. Men jag tror mest det beror på livlig fantasi och lätt paranoja :) (det sista sagt med lite ironi :D)

Har satt in två jobbansökningar igen, ser det ljust ut för någon av dem. Snart ger jag upp, och finner mig i att jobba med det jag gör!

Svar: Särskilt ett av jobben har du en god chans på.. runt 70 % ... kram :)
Esmaralda

34 Ingela:

skriven

Vilken tur att du fick så tydliga tecken Aina, helt otroligt ju!

Min semester börjar gå mot sitt slut, helt ärligt har det varit lite av en skitsemester...
Har hängt en hel del med sonen och det har ju så klart varit positivt!:)
Dock har jag en sorgsen känsla, kanske för att vi inte tog oss iväg från stan, semesterveckorna känns lite bortkastade...
Men men, vilan från jobbet har varit absolut nödvändig, hade nog inte stått ut en dag till!;)

Es, vad kan du se kring min jobbsituation? Måste bara iväg, fortast möjligt, trots världens bästa kollegor så känner jag att jag måste vidare, tänk om det gick att ta med dem...
Måste hitta ngt där jag utvecklas, där jag känner att jag fyller en funktion, gör jag ju förstås på nuvarande jobb oxå, men jag är så jäkla less!!
Letar runt men det känns, precis som med kärleken, att det är ett jättemotstånd, inget ska liksom gå lätt. Jag har lärt mig läxan nu, vore kul att få lite medvind...

Ha en fin dag, själv funderar jag på att leta kantareller!
Kram Ingela

Svar: Ja det är rätt i tiden för dig att gå vidare och du kommer hitta något.. kram :)
Esmaralda

35 Tisa:

skriven

Aina; Vilken tur att du fick denna varning och att du kunde tyda den.

Har mamma eller pappa någon hälsning till mig?

36 Lena:

skriven

Hej!
Skaffade en talisman för säkert en månad sedan.
Inga stora saker har inträffat.
Har känt mig lite gladare och piggare.
I morse fick jag nog hjälp både från den och änglavakter.
På väg med bil till verkstad och service kommer
plötsligt en mötande bil över i mitt körfält.
Han missar mig med kanske någon centimeter
och kraschar sin bil totalt.
Jag och min bil helt utan skador och
mannen som somnat bakom ratten kliver ur oskadd.
Man är minst sagt omskakad och tacksam!
Tack tack tack...

Svar: Ja här jobbade både talismanen och din ängel... skönt att du kom undan med bara en chock... kram :)
Esmaralda

37 Festivalare:

skriven

Jösses Aina, jag bara häpnar. Att du fick sådana tydliga tecken. Vilken tacksamhet!

Es: När det där rätta slår till. Får du upp någon bild av frieriet?

Nu drar jag på konsert! Med massor av ungdomar hi hi.

Åldern inombords som räknas, right? Kram :)

Svar: Härligt med konsert.. ha det så kul :) kram :)
Esmaralda

38 Anna :

skriven

Tack så hemskt mycket för svar Ez! Jag har en känsla av att jag är gravid. Kan det stämma?
Kramar

39 Michaels:

skriven

Läskigt! Och jag bara fortsätter att drömma mardrömmar. Hållt på sedan 19/4 nu då jag berättade om kollegan. Är drömmar om att jag blir jagad och försöker fly. Hur länge kan detta hålla på? Kram

40 Mim:

skriven

Hej!

Händer det något som får mig att må bättre och trivas med livet igen?? mår inte alls bra och känner mig värdelös.

kram

Svar: Du behöver boosta dig själv.. var aktiv o sitt inte o vänta på att något bra ska ske.. ta dig ett steg vidare och sedan går det lättare.. kram
Esmaralda

41 Mim:

skriven

Hej!

Har jag ett spöke i sovrummet?? sover dåligt och vaknar flera gånger per natt. Vet inte vad jag ska göra.

Kram

Svar: Nej, jag kan inte känna av något spöke i din närhet.. kram :)
Esmaralda

42 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer det var förändringar för mig i hösten? Har sett svart och vit fjäder i stan när jag går förbi så jag googla lite i nätet att det kan var förändringar så kommer det var i hösten?

Det låter en riktig spännande

Ha det bra 😊

43 💕 Zoey 💕:

skriven

Aina: Gud 😱 vilken tur att du vaknade. Det kunde ha slutat riktigt illa.

Es: Just sitter jag i bilen påväg för att hämta en ny kaninunge på 9 veckor. Något jag tycker är lite synd är att båda kullarna jag fick strök med. 😞 Något jag gärna hade velat var att ta en kull på min hane innan han dör, han är 7 år, för att jag vill behålla mitt gamla blod. Ser du om jag hinner ta det innan han dör? Ser du någon mer kull för mig i år eller lutar det mer åt nästa år? Tusen tack i förhand! Kram Zoey 💕

Svar: Det blir fler kullar.. som klarar sig fint.. dock kan jag inte se om gammelkaninen blir pappa .. kram :)
Esmaralda

44 F:

skriven

Drömde inatt att en gammal barndomsvän gifte sig, men jag blev inte bjuden och kände mig ledsen , vad kan det betyda kram

45 Skrållann:

skriven

Hej!
Fjärde dagen på mitt nya jobb och jag är helt förvirrad. Kommer jag verkligen lära mig allt och kommer jag bli bra på det?

Kram❤

Svar: Javisst lär du dig... ha lite is i magen bara och oroa dig inte.. kram :)
Esmaralda

46 S)+shima:

skriven

Es! Ser du någon graviditet snart för mig? När?kramar

47 Online jakt:

skriven

Hej goa spådam.

Jag undrar om min Tinder app kan leverera ngt härligt snart? Ser du?

Häftigt med tecken. Jag tillhör de lite mer trögfattade. Mina skyddsänglar har det nog inte så lätt. Lyllos dina Aina 😉 Kram!

48 Klara:

skriven

Hej Esmaralda, jag har redan frågat denna fråga några gånger men tänkte fråga igen.

Nu är det så att jag har en liten crush på killen jag brukar se på tåget och ute, vet ju inte vad han heter men jag kallar honom gul byxa haha. Nu undrar jag om du kan se något emellan oss? Han verkar intressad men är han det?

Kram Klara

Svar: Känns som om han har någon annan i tankarna.. kram :)
Esmaralda

49 CA:

skriven

Hej
Jo jag har pratat med en jurist, de han sa var nog bra men någon känsla blev inte rätt.
Jag har via mejl kallat två personer till, till mötet.
Det kändes bra
Och bett om att byta ut en person som skulle följa med
Räcker det så länge eller ska jag ta med juristen också?
Kram

Svar: Fråga juristen vad som blir bäst.. och lita på svaret.. kram
Esmaralda

50 Smöla:

skriven

Kan du berätta vad som kommer hända under höst?

51 Mannabonne fan:

skriven

Hej!

Om jag frågar Viktor om vi är tillsammans, får jag bra respons?

Känns ju på ett sätt som att vi är det men vill ju veta helt säkert!

Kram Mannabonne fan

Svar: Gör det... känns som att det går bra men oavsett så behöver du få det sagt.. kram :)
Esmaralda

52 G.H:

skriven

Hej Esmaralda!

Har börjat det nya jobbet och det känns både spännande och överväldigande! Kommer jag klara detta ?trots att det var ett tag sen jag jobbade och allting är på engelska 😬 Hoppas talismanen är vaken, det var lite för det här ändamålet som jag behövde honom!

Kram och ha en bra dag:)

Svar: Talismanen är vaken.. och visst klarar du det... du är hus vass som helst så tappar inte i självkänsla.. kram :)
Esmaralda

53 Lainen:

skriven

Hej Esmaralda,

Kan du se om min ekonomi förbättras inom det allra närmaste nu när jag avslutat det projekt som tidigare slukat mina pengar? (Oärliga människor inblandade som sitter på alla pengar).

Ser du även om jag på egen hand kommer att få ordning på min mage som är ett stort bekymmer?

Önskar dig en fin torsdag!
Mvh L

54 Jenny:

skriven

Hej, jag undrar om herr Benny har några känslor för mig ?
Kram Jenny

55 Fanny2:

skriven

Vilken tur och tänk vad illa det kan gå med ett litet ljus... Ibland behövs det inte mycket. Otrolig tur att få så tydliga tecken i tid.

Kram

56 Dammigt partydjur:

skriven

Fy sjutton... där snackar vi tur... vilken story...

Esmaralda.
Ikväll dammas mingelklackarna av... Ska jag hålla utkik efter något särskilt? Lite flirtsugen... Tyvärr inte min starka sida att upptäcka intresse... Därav önskas en liten spådoms knuff :)

Trevligt blir det i alla fall... Oavsett!

Kramen.

Svar: Trevligt blir det... behåll en ögonkontakt och le.. kram :)
Esmaralda

57 ThereseC:

skriven

Hej!
Tänk vilket tydligt tecken du fick Aina!
Jag ryser när jag läser om det.

Nu håller jag på att rensa ut en massa skräp hemma hos mig. Blev väl lite inspirerad av det där inlägget för ett tag sedan om att döstäda. Fast jag planerar inte att dö förstås 😀.
Jag har känt mig lite energilös en vecka ungefär och nu tänkte jag att om jag rensar ut ordentligt så kommer allt kännas lättare sedan. Det är så mycket jag har här hemma som inte känns aktuellt längre och som jag inte har någon användning för.
Det känns lite som att göra avslut med sådant som har varit och göra plats för något nytt.

Kram ThereseC

Svar: Ja, rensar man ut så brukar detta generera ny och god energi.. kram
Esmaralda

58 Mimmi:

skriven

Hej Esmaralda.
Full fart på jobbet idag phuu...
Finns det någon anledning till att han inte hör av sig?
Kram

59 Dröm:

skriven

Hej Esmaralda.
Det var så mystiskt, jag drömde om ett par som är vänner till min närmaste vännina. Att de skulle separera i drömmen. Har för mig att jag även skulle ha kontakt med den här mannen. De höll på att renovera sitt hus i verkligheten och det fanns inga tecken på seperation. Nu en månad senare har hon lämnat honom utan förvarning. Varför drömmer jag om det här? Kommer jag ha något att göra med den här mannen?
Kram

60 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser mitt kärleksliv ut kring jul? Har jag någon då?
Kram

61 💕:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han något mer pågång med henne än vänskap?
Verkar han ha större intresse och känslor för mig? Eller ser han ut att vara mer känslomässigt engagerad i henne?
Ser du om han tänker och saknar mig?
Kram

62 M:

skriven

Hej
Nu har han hört av sig och ska komma hem som jag har väntat på så länge J
Under tiden har en annan hört av sig efter 27 år och han vill att vi ska träffas igen men bor i ett annat land vilket blir jobbigt
Va kommer att hända träffa J igen eller han som jag inte har träffat på 27 år ?
M❤️

63 F:

skriven



Drömde inatt att en gammal barndomsvän gifte sig, men jag blev inte bjuden och kände mig ledsen , vad kan det betyda kram

64 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser mitt kärleksliv ut kring jul?
Kram

65 Lilly :

skriven

Hur ser framtiden ut framöver för mig kram

66 Fatima :

skriven

Ser du om min talisman fungerar fortfarande

Svar: Jadå, den fungerar.. kram
Esmaralda

67 F:

skriven

Har jag förstört min talisman genom att lägga den i salt vatten.

Svar: Det ska ju bara vara salt och inte vatten... men inte har den blivit förstörd.. den verkar fortfarande.. kram :)
Esmaralda

68 lars:

skriven

Hej Ezmaralda
Jag ska inte ställa någon fråga idag. Jag har fått rådet att följa din blogg av en bloggkompis. Hon skriver du är bra. Jag återkommer
lars G

Svar: Jamen det var ju roligt :) kram :)
Esmaralda

69 Mirran:

skriven

Hej Es!
Ser du nåt om jag kommer att korsa väg med den mörkhåriga killen igen? Eller kommer min soulmate i höst? Tror inte min Gabbe lever längre, har gett honom saltbad. Men ingenting ifrån honom :(
Kram

70 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
Tusen tack för ditt svar! Sitter nu i bilen påväg hemåt och den nya lilla kanin honan sitter bredvid mig i en transportbur. Hon har fått namnet Nagini efter ormen i "Harry Potter". Jättesöt är hon! 😍 Hoppas hon får bra poäng i framtiden.

Jag kom på en annan frågade om du vill svara mig denna gången oxå. Det är gällande N:s ex L. Mötte henne i en spelaffär igår. Det kände lite spänt mellan oss när vi tittade på varandra, iaf kändes det så. Vet hon vem jag är? Vet hon om min "lilla" historia med N? Eller inbillade jag mig bara igår om att det var spänt? För flera år sedan kändes det som om hon blängde på mig när hon fick syn på mig. Var hon avundsjuk eller något då eller inbillning det oxå? Ser du något kring detta? Tusen tack ännu en gång! Kram Zoey 💕

71 MalinS :

skriven

Det har varit spännande att läsa dina inlägg om resan i Polen. Svårt att uttrycka i ord men det måste varit riktigt intressant samtidigt fruktansvärt att gå runt i koncentrationslägret. Har själv alltid velat åka dit men det får bli en annan gång.

Har även tänkt mycket på din kära väninna som nyligen gick bort. Gick in i länken du lade in, hon måste ha varit riktigt omtyckt och älskad verkligen med tanke på alla meddelanden och artiklar som skrivits. Det gick verkligen in i hjärtat på en.

Snart är det dags för min semester, den var efterlängtad fram till att allt bara gått käpprätt åt helvete som vanligt för hela familjen. Vet att jag alltid beskriver det i mina seanser jag beställer men det är verkligen en förbannelse över mig och min familj.
Det är det ena efter det andra och nu blir jag helt livlös varje gång telefonen ringer då jag fruktar att något värre hänt. Hur i hela friden ska jag kunna slappna av på semestern?

Jag har beställt många seanser och fastän mycket av det positiva inte inträffat så ger det mig en slags ro iallafall när jag läst svaren. Jag ser nog det lite som ad hoc terapi :)

Läser även mitt årliga horoskop och tydligen ska det här året vara det bästa någonsin, känns som ett dåligt april skämt när jag tänker på allt som hänt hittills.

Ibland undrar jag hur jag ens orkar gå upp på morgonen och på sistone har jag nästan velat fly från allt. Bara försvinna spårlöst men inser i samma sekund att det bara är tramsigt. Tänk vilket helvete det skulle bli hahaha. Det vore nog en riktig spök historia.

Nej det får bli en ny seans som jag får läsa på beachen om några veckor.

Esmaralda ser du under tiden om det snart löser sig för min bror och om vi får ett lugn snart?

Kramar

Svar: Ja, Marina är verkligen saknad.. hon var en stor personlighet med ett stort och gott hjärta !! Lugnet kommer... och det ska inte dröja länge innan du märker av det .. kram :)
Esmaralda

72 Mirre:

skriven

Hej Es!
Har frågat om min crush sedan innan men då sa du att han mest tänkte på sig själv. Men det hände en sak sist och vi fick ögonkontakt, han log mot mig med världens största leende och följde mig med blicken. Det var helt magiskt och jag ler när jag tänker på det, har nog aldrig känt sån attraktion till någon förut. Han är precis min typ hehe..
Men vad känner han för mig egentligen, är han intresserad av mig? Han verkar lite blyg samtidigt som han ger mig blickar hela tiden. Kanske är det uppmärksamhet han vill ha och inget annat. Kanske har han flickvän och flörtar vid sidan om. Hmm kan du hjälpa mig en gång till med att tolka honom, denna killen gör mig galen!kram

73 Browallia:

skriven

Tack Aina för att du delar med dig av din otroliga berättelse om hur de på andra sidan gjorde allt vad de kunde för att göra dig uppmärksam på att något illavarslande var på väg att hända i sonens rum. Gläds med er att det slutade lyckligt! :)

74 S:

skriven

Tack fr att du del med dig Aina & vilken tur att du vaknade och fick ett så tydligt tecken.

Jag har själv vart med om många olyckor som vart nära döden och vet att min ängel alltid vart framme sista sekunden eller när det vart ett mirakel att jag klarat mig ur olyckan.Är Så tacksam för vad min ängel gör för mig

Es kommer hösten med något bra?
kram

Svar: Ja du har en stark ängel vid din sida... till hösten sker något roligt.. som gör dit glad.. kram :)
Esmaralda

75 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda har M glömt bort mig ? Har han lugnat ner sig nu ? Vi har inte stött på varandra sen vi bröt. C frågade om honom idag. Inte tänkt på honom på länge.
Tror faktiskt att jag kommit över honom.
Kram

76 Lisa:

skriven

Hej
Härlig berättelse!
Orolig för min äldsta dotter, finns det något vi kan göra ?
Kram, Lisa

77 Skytten:

skriven

Hej!
Kan du se några förändringar i mitt liv inom en snar framtid?

Hälsning Skytten

78 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Den arbetsprövningsplatsen jag ska vara på verkar ju som ett drömjobb. Att både skriva och med inriktning mot kaniner, vad skulle kunna passa mig bättre? Trots det känner jag ingen entusiasm alls. Vad är det för fel? Det känns lika motigt som om jag skulle tvingas studera matematik och jag hatar matte. Jag vill inte. Jag vill verkligen inte. Vad ska jag göra nu? Det finns ingenting som jag verkligen vill göra. Det känns som om jag har funderat igenom alla alternativ och jag vill ingenting.
Varför känner jag sådant motstånd? Ska jag dra mig ur?
Kram ThereseC

Svar: Försök att sätt dig över motståndet och ge det en chans... det kan bli bättre än du känner just nu .. kram
Esmaralda

79 Johansson:

skriven

Hejsan,
kommer jag få något nytt jobb/ ekonomiska möjligheter så jag kan säga upp mig från nuvarande. Vill verkligen inte gå tillbaka nu efter semsstern

Svar: Det kommer men det kan dröja en tid till.. kram
Esmaralda

80 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Tänker han på mig och saknar han mig?
Tror du vi går in i ett förhållande?
Kram

81 Jobb:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer min chef få veta att jag vet vad hon sagt till de andra? Kommer hon skämmas då isåfall?
Kommer de fram till henne att jag vet?Kram

82 Maria:

skriven

Hej E.
Kan du se om jag och H kommer få tillfälle att reda ut allt?

83 Susanne Amalia :

skriven

Äglarna sänder så mycket kärlek <3 ara att öppna och ta emo .. kärlek är en gudagåva <3 önskar dig och alla andra en magisk dag fylld men gyllene visdom .. kramar<3

84 Anneli:

skriven

Oj, vilken tur att du inte ignorerade din känsla och tecknen.
Fråga: vår katt, som jag fått veta är sänd till oss av andevärlden, skadar sig ideligen i huvudet. Är det andra katter, fåglar eller kanske någon människa som ger honom skadorna och kan jag på något sätt förebygga att det händer igen? Han är en väldigt speciell katt.

85 Louise:

skriven

Igår hade vi intervjuträning och min coach sa att jag gör allt rätt och att jag är lugn och ja jag fick beröm. Då kan jag ju fundera på vad jag gör för fel på de riktiga intervjuerna.
Jag ger inte upp men det känns meningslöst att söka jobb om man bara snubblar på mållinjen. Varken i Sverige eller Danmark hör någon av sig.
Jag börjar tro att arbetsgivare ignorerar mig.
En rekryterare inom fsk bad mig mejla min referens att ringa henne så vi kunde gå vidare med jobbert där. Ja jag vill ju ha ett jobb. Kommer det snart?

Ha en fin kväll och tacksam för svar. Kramar.

Svar: Ta tag i din coach och fråga om det kan finnas något annat omkring dig som blir fel... kam o jag hoppas verkligen jobbet kommer nu.. du är såååå värd det.. kram :)
Esmaralda

86 ängeln:

skriven

Vad skönt att du kunde tolka tecknet och räddade din son Aina! Esmaralda, jag har flera gånger i livet fått förvarningar om tråkiga saker som kommer att ske med mig själv och personer i min omgivning som tex sjukdomar. Varför det? Det känns som om det inte tjänar något till utan oroar mig? Kram

87 en_mormor:):

skriven

Jisses Aina! Härligt med ett så tydligt tecken! Hade för många år sen mardrömmar o typ föraningar om att min pappa skulle bli skadad eller sjuk o åka ambulans men ingenting hände förrän efter ca 5 år, då jag blev jättedålig o fick åka in till akuten. Hade jättejobbigt att andas, yr o ont över höger axel o ner över revbenen.

Efter ca 1/2 år körde pappa omkull med motorcykel, bröt högra nyckelbenet o alla revbenen på den sidan + blödningar i huvudet. Tror jag kände av honom fysiskt innan det hände. När mamma fick stroke på vänster sida fick jag några dagar innan en kraftig blödning i vänstra ögat så tja...?

Esmaralda, snälla du!! får vi huset sålt innan årsskiftet ?

KRAAM på er o puss på MG :)

Svar: Chansen till försäljning i höst är god.... MG pussas tillbaks.. kram
Esmaralda

88 Lilly:

skriven


Hur ser framtiden ut framöver för mig kram

89 M:

skriven

Hej
Ser du eller får du en hint om jag o A kommer hitta tillbaka till varandra?

90 Skrållann:

skriven

Hej!
Försöker intala mig själv att ha is i magen men jag vill kunna allt direkt;) Vill ju så innerligt att det ska bli bra....ser det ut att bli det så jag kommer trivas med mina arbetsuppgifter?

Kram❤

91 S:

skriven

Oj, vilken berättelse. Tur att det gick bra.
Har nu jobbat snart en vecka o börjar redan känna mig sliten av att vara ensam med 3 barn o ett krävande arbete, oxå med barn. Kommer jag få mer kraft & energi?

92 CA:

skriven

Hej
Tack för dina svar, du är otrolig som svarar så många av oss varje dag.
Tack för ditt tålamod.
Antar att det var Gabbe som varnade mig, då jag vaknade och bara hade ångest över detta, så nu har jag agerat, hoppas det leder till något bra, för mig.
Det har du ju redan sagt många gånger, så jag ska bara tro på det.
Tusen tack för att du finns för mig och många andra.
Kram

Svar: Ja tro... och fortsätt agera... kram :)
Esmaralda

93 Lydia:

skriven

Hej igen
Får reda på i min lilla stad där jag bor att jag inte fattar något och bor kvar i huset för jag inte vill flytta.
Har han sagt det själv till folk eller är det rykten bara.
Håller på att leta jobb hade ett förut som jag trivdes med och nu vet jag inte vad jag ska tro längre ville reda ut det men han kom aldrig och pratade om det med mig
Trodde han ville komma tillbaka och reda ut allt men får bara höra rykten om allt inget ifrån honom va ska jag göra nu?
Jätte jobbigt och få svara alla själv fast jag inte vet hur han tänker om allt
Lydia

Svar: Skit i honom och allt som har med honom att göra... lyssna inte till rykten.. gör upp din egen framtidsplanering för dig själv... och det kommer bli riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

94 :):

skriven

Hej! är simon intresserad av mig?

Svar: Ja. lita grann i alla fall.. kram
Esmaralda

95 A:

skriven

Hej Es

Har jag någon beundrare:) eller ser du något om vem min nästa kärlek är?
Kram

96 Lolo:

skriven

Hej Esmaralda.
Nu pratade jag med honom ikväll och jag fick dra ur honom att han hade träffat henne i veckan och att han trodde att det var henne han vill vara med sa han.
Jag berättade att jag tyckte det var lite dåligt att det inte var något han kunde sagt till mig själv med eget intiativ. Jag har blandade känslor, på ett sätt känns det som att nu vill jag verkligen gå vidare. Sen är det en sida som inte är lite skakis. Jag berättade att jag tycker han behandlat mig som värdelös. Det är ju handlingarna som betyder något och han har ju inte visat något annat, jag går vidare nu... och hoppas så att det kommer in någon annan för mig ganska snart? Så, ville han bara ha kvar mig ifall det inte skulle bli något med den här tjejen? Var det henne han velat vara med hela tiden. Ser du om han känner sig nöjd och belåten på sitt val nu på vad som bestämts mellan han och mig? Ser du om de blir en seriös relation mellan dem?
Kram

Svar: Gå du vidare med stora steg...och ta för dig och av livet och framtiden.. en ny kärlek kommer när du är redo.. kram :)
Esmaralda

97 N:

skriven

Hej Esmaralda. Hur ser kärlekslivet ut kring jul? Har jag träffat någon i kärlekens tecken då?
Kram

98 Vän:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han att känna något behov utav att prata med mig om saker och ting? Vad som hänt, känslor och ventilera?
Kram

99 en_mormor:):

skriven

TACK snälla du för svar!

Kramar o pussar till dig o MG-mysgrabben :)

100 Lydia:

skriven

Bra svar men hur ska jag klara mig med jobb hund en dotter och sen utan bostad hur ska jag göra med det
Lydia

101 Maria:

skriven

God kväll E.
En snabb fråga. Kommer det att lösa sig snart? Mvh m

Svar: Ja så ser det ut.. kram :)
Esmaralda

102 S:

skriven

Tack snälla för svaret Es kram:)

103 Anna E:

skriven

Typ detta har jag också varit med om men en ljusstake på väggen som jag och min mamma hade somnat ifrån och rätt som det är vaknar jag som att någon väckt mig och går bort till ljuset på väggen och släcker det. Ser du vem som som hjälpte till kanske?

104 Li:

skriven

Wow!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: