Så äckligt !!

Saker och ting får inte bli FÖR nyttiga... då går jag liksom i baklås... som morotsglass... det  är väl vad varenda människa längar efter en varm sommardag..... not !!
 
 
Det finns varierande grader av äckligheter.... vad säger ni om att mumsa i er snorkråkor ?
 
 
 

En studie  ( hur man nu kom på att studera detta…) visar att  peta näsan & äta upp det man gräver ut…är en källa till bakterier och slem som  skyddar vår tänder.

Jojomän, förstår ni. 

Nu hoppas man kunna skapa ett slags syntetiskt snor som kan användas  i tandkräm och tuggummi….

 

Och det är inte nog med detta.

Forskaren  spann vidare och fann att  snorkråkor också  skyddar mor  luftvägssjukdomar, magsår och HIV.   Alltså, HIV !!!   Respekt !!

 Forskaren bakom detta, Friedrich Bischinger, säger alltså att  vi borde uppmuntra våra barn att  käka upp snorkråkorna.. han säger att medicinskt  sett är det fyllkomligt logiskt att göra och även fullt naturligt ! 

Men ändå..... huva.... nejtack !

 Här har vi näspetarFreddan....
 
Jag gillar blodkorv med råröda lingon och det räcker för att sonen och hans kompisar skulle vrida sig  i  äckelkramper.. när de växte upp... och det kanske  de skulle göra fortfarande !
 
Hur har ni det med era äckligheter ??
 
Kram & kärlek och välkomna till en  ny vecka !!
 
1 ghostwriter:

skriven

Bör jag göra som det kom överens om på mötet under tiden jag söker nytt eller är den enda rätta vägen att söka direkt och kommer jag lyckas få nytt jobb snabbare än förr? Det får inte gå åt skogen detta...



Kram!

2 MollyD:

skriven

😂😂😂 nog låter morotsglass väldigt godare än snorkråkor, eller?
Är den forskaren på riktigt? Vem i hela friden har isf beviljat forskningsanslag och vem har han studerat 😂😂 Men mer idiotiska saker har varit sant men för mig låter det som ett aprilskämt

Jag har tunga utgifter - har haft och nu kom en till. Har ju varit hemma 1,5 år pga sjukdom så alla lador är tomma. Kommer jag klara denna utgift också?

Kram

Svar: Jodå, det verkar vara en riktig forskning!! Du kommer klara utgiften.. men det är tajt.. dock blir det bättre allt eftersom.. kram :)
Esmaralda

3 G.:

skriven

Jeg har fått en klokke av Roy. Husker sist jeg brukte den og at jeg så den på soverommet. Vet jeg i ettertid har tenkt på at jeg burde flytte på den, så den ikke er på soverommet. Problemet er bare at nå husker jeg ikke hvor... klarer du å se hvor jeg bør leite?

Svar: Nej tyvärr... sådant är jag inte bra på.. kram :)
Esmaralda

4 AnnaK:

skriven

Nä men usch!! Snorkråkor är bland det vidrigaste jag vet.....får kväljningar bara vid tanken på att äta en. Usch och nej!

Om jag gick med min ångest till läkaren, skulle jag bli hjälpt då. Har haft den i 20 år och kunnat hantera den men tycker den börjar vara jobbig och skulle vara skönt med lite lugn i kroppen. Känns dock som en jobbig sak att gå till vårdcentralen med. Vet ju inte ens vad den beror på.

Kram 😊

Svar: Klart du ska söka hjälp... ångest tar väldigt mycket energi.. kram :)
Esmaralda

5 Jossa :

skriven

God morgon!

Klockan är halv 7 och jag är inte alls sugen på att vakna. Veckan kommer gå rätt snabbt med både planering och kick-off. I oktober byter jag jobb.. känns märkligt att lämna de jobbet.. men jag får alla lov och de ska bli så skönt! Jag ska ge svar på onsdag ska jag tacka ja. Jag har en intervju imorgon också.

Min syster började prata om en ny resa nästa år. Finns der någon chans att jag kommer ha en kille då? Hon tycker jag ska bli medlem på mötesplatsen.. men det känns märkligt..

Vad ser du om det?

Kram

Svar: Ja, chansen finns och är ganska stor att du kan ha någon i ditt liv då... kram :)
Esmaralda

6 Adad:

skriven

Hej Fina Esmaralda!

Ser det ut att bli långvarigt mellan Marwaa och Ahmmed, förlovning/bröllop? Eller verkar det vara en mer tillfällig relation?

Kramar❤️❤️

7 Anna E:

skriven

Rätt härdad med äckelheter efter att ha jobbat inom vården med diverse saker... Lammkött är ju trevligt om man pratar om killar men inte om jag ska äta köttet... Surströmming nja,lyckades öppna en burk av den varan när jag var liten men efter att ha känt av den lukten så kom man inte mycket längre med att smaka och så... Lever? Erhmmm,det där klarar jag heller inte, ingen inälvsmat... Kan dock tycka blodpudding kan vara ok ibland. Nej tack till snorkråkor, minns en gammal klasskompis som åt detta på förskolan, ve och fasa tänkte jag redan då...

En fråga, ser du annat extrajobb för mig? Känns som att jag vill ha nåt nytt som helst inte är vården, lyckas jag tro? Kram

Svar: Ja, du kommer arbeta med något annat så småningom.. kram :)
Esmaralda

8 Katten:

skriven

Dricka urin har jag läst någonstans rekommenderas i nödsituation för att undvika uttorkning, om annan vätska inte finns att tillgå. Äta upp moderkakan som de flesta däggdjur tydligen gör pästås av vissa vara nyttigt även för människomamman. Nej, jag har inte testat vare sig det ena eller det andra, däremot slank det ner en och annan snorkråka när jag var barn. Varför vet jag inte, kanske en instinkt att det skulle vara nyttigt? :-D

Svar: :) Kram :)
Esmaralda

9 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda vilket inlägg. Morotsglassarna såg läskande ut iallafall. Åt en god kaktusglass häromdagen mycket speciell och god smak.
Är det ngt speciellt med mina äkta pärlörhängen som jag haft sen studenten. Har tappat dem flera gånger och blivit så ledsen men hittat dem på konstiga ställen. Senast igår låg ett örhänge i duschen och hade inte blivit nedspolat. Letade efter baksidan och tänkte det är under sängen och det var det. Dammpluggen jag fått med Swaroski kom också tillbaka låg en dag i bilen. Tacksam att en del saker kommer tillbaka.
Hade en vän tidigare som heter Sandra som var en korp är det någon i min närhet jag ska passa mig för ?
Kram

Svar: Ja, det viktiga tenderar att komma tillbaka till dig... du är som en slags magnet.-. jag ser ingen varning för någon i din närhet.. inte just nu.. kram :)
Esmaralda

10 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.
Haha, det kanske är just därför barn gör just på det sättet automatiskt. Petar i näsan och vill stoppa munnen för att det är bra. Men visst är det äckligt!!Däremot brukar jag gilla nyttiga saker. Glass gjort på frukt och grönsaker låter okej för mig! Jag brukar äta yoghurt med bovete just för att det är nyttigt och det mättar otroligt bra. Jag äter nog ganska konstigt enligt de flesta.. haha! Lite speciella matvanor. Min son han äter alltid upp grönsakerna och kidney bönorna innan maten för han tycker det är godast!

Es,finns det risk att han ångrar sig en bit fram i tiden?
Kram

Svar: Låter som om ni är en väldigt nyttig familj :) Jättebra !! Jag har en del att lära på det området.. det känns inte som om han ångrar sig mer än möjligen en liten aning.. kram :)
Esmaralda

11 Jc:

skriven

Usch, usch vad äckligt😳!! Vem vill äta snorkråkor🤔..Även om det nu skulle va bra för tänderna🤔🙄.
Närmar sig det någon höstromantik💕🤔.. eller dröjer det ännu längre .. önskar dig en härlig början på veckan., kram

Svar: Något romantiskt kan mycket väl dyka upp nu under hösten.. ha ögonen med dig.. kram
Esmaralda

12 Akut Ghostqwiter:

skriven

Ska jag strunta i att lägga mer energi på "mitt" jobb och söka vidare? lyckas jag få jobb fort?

kram

Svar: Säg inte upp dig från nuvarande innan du har ett nytt.... ser bäst ut så.. kram :)
Esmaralda

13 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur kommer det var andra mot mig i hösten och kommer dom var bättre mot mig än förut?

Ha det bra 😊

14 Kärlek❤️:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan det bli något helt nytt inom kärlek till höst/vinter? Ser du mig gå in i ett förhållande? Kram

15 Anna E:

skriven

Tack för ditt svar :) kram

16 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Vi kommer att ses om två veckor. Kommer han höra utav sig innan dess av saknad eller för att undran vad jag gör? Kommer han känna saknad?
Kram

17 Räkning:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag vet att det även finns morotsjuice. Man kan tydligen få en fin orange färg av morot som solbränna. Men då måste man nog äta mängder..
Jag är alltid jätte noga med räkningar att betala dem i tid och jag vill inte hamna hos kronofogden. Nu har en räkning och även påminnelse skickats till mig gamla adress och räkningen hamnade hos inkasso och först då har den nu kommit rätt. Kommer det här att lösa sig? Kommer jag få problem nu på grund utav att den hamnade där? Tror du jag kommer få stanna kvar på det ställe jag är på nu även efter sommaren? Har bara schema augusti ut än så länge..
Kram

Svar: Ja jag tror det löser sig.. ta kontakt och försök förklara... kram :)
Esmaralda

18 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Idag är det första dagen på praktiken efter 4 veckors semester. Får säga att dom veckorna gick fort. Flög verkligen förbi men men nu är det dags att möta höstens utmaningar 😊

Jag hoppas det inte vrider sig i magen på dig/er nu men jag hade en klasskamrat som tryckte sönder sina finnar och åt sedan upp de. 😷😷😷 Kan säga att han gick ensam i skolan just pga detta.

Es, jag undrar om N har någon flickvän eller träffar någon just nu?

Ha en bra dag allihopa! Tusen tack i förhand, Es! Kram Zoey 💕

Svar: Trycka finnar okey.. men att ÄTA upp dom !! WOW ! Den här killen måste nästan ha tagit ett rekord i äckligheter !! N verkar ha någon i sina tankar men jag ser inte hur seriöst... kram :)
Esmaralda

19 EPM:

skriven

Hej!

Jag minns en äcklig doftkombo som kanske bara existerade i min då hormonella hjärna; när jag väntade dottern så tyckte jag att hela trapphuset luktade en kombo av vitlök och clementin. Det var det äckligaste jag känt...

Det verkar inte bli den lägenheten heller...😔
Jag börjar misströsta. Ser du om jag hittar en lägenhet inom en snar framtid?

Kram

Svar: Ja att rulla clementinen i hackad vitlök är inget jag skulle pröva.... fortsätt aktivt sök lägenhet.. jag ser ju att något är på väg.. kram :)
Esmaralda

20 AnnaK:

skriven

Ok, tack! Jo, det tar mkt energi. Får jag medicin tror du om jag går dit?

Kram 😊

Svar: Möjligheten är stor ja,, kram:)
Esmaralda

21 Dunegull:

skriven

Fruktansvärt äckligt med snor, navelludd också för den delen ;-)

Hur ser min höst ut?

Kram

Svar: Hösten ser bra ut om du bara gör upp en plan kring dig själv... kram :I)
Esmaralda

22 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon från ett soligt Stockholm .. jag äter inte inälvsmat .. det får mig att må illa innan jag ens har läst färdigt på förpackningen .. eller tagit ut dessa organ ur påsen .. hjärta lungor lever tarmar njurar... hua ... pölsa är en gåta för mig att folk kan stoppa i sig .. eller blodpalt ..

nu önskar jag dig en härlig dag och alla andra på bloggen också ...EllaBella viftar på svansen och säger . kom då så går vi ut ... och det ska vi göra ...

härlig måndag .. nystart .. och en vecka fylld av kärlek ... glada hundskutt och skrivande för mig, skolstart för sonen som ska läsa Japanska på universitetet.. och jag har en FRÅGA: kommer jag att få tid över till att åka till Sandhamn ...men min vän ?? kramar

Svar: Knaperstekt blodkorv med bacon & egna rårörda lingon.. gott :) Likaså en skiva stekt kalvlever med massa lök.... smaken är som baken.. :) Ja det ser ut som om du kommer till Sandhamn även om jag inte ser riktigt när. MG hälsar att han älskar ALL inälvsmat, ju äckliga desto bättre :) kram
Esmaralda

23 Nettan:

skriven

Fy vad äckligt!
Det enda äckliga jag ibland bruka "äta", det är flugor som flyger in i munnen 😛I övrigt håller jag mig till vanlig mat :)

Över halva året har gått och min livssituation ser likadan ut, men... Det finns en man, men jag tror inte att det blir något av det. Han behöver ta ett stort beslut.

Idag packar jag bilen med allt jag kan packa, ger mig hemåt i morgon förmiddag. Har varit på semester i två veckor. Det blåser enormt mycket idag och jag håller tummarna för lite sol 👍👍

Kram

Svar: Ja, sätt inte alltför stort hopp till den mannen. Välkommen hem, säger jag och kör försiktigt:) kram
Esmaralda

24 Fanny2:

skriven

Har svårt för blek korv. Isterband, kalvsylta och inälvsmat är något jag hellre slipper... Numera är jag rätt så svåräcklad. Har ju faktiskt sett en obduktion och känt lukten...

Börjar känna mig nervös inför resan... Jag är både glad, orolig och irriterad över att åka när man knappt har pengar. Nästa gång säger jag nej till min mamma. 👎 tycker om att få planera lite i förväg och inte en och en halv vecka innan... Förstår inte varför vissa människor saknar förståelse för sånt.

Kram

Svar: Trots allt, så tror jag det blir bra i alla fall.. kram :)
Esmaralda

25 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Om det inte blir något med den mörkhåriga killen kommer någon annan som är intressant som jag går in i rätt förhållande med?
Kram

26 Skorpan:

skriven

Ja det har jag också läst om, men over my dead body, ush o fy.

Kom mig upp i tid o iväg på cykel till jobbet idag. Lite letande efter rätt väg blev det, men kom fram i bra tid ändå. Nu fungerar också datorn som inte ville fungera förra veckan, hmm, drar jag till mig teknikstrul på nåt sätt? Stön.

Satte iväg ett mail åt en karl på dejtingsajten, tror du han är intresserad av att träffas? Åtminstone var det ett par som var intresserade i alla fall ;). Det är jag som är upptagen till slutet av augusti så kanske intresset falnar...

Jahapp tekniken fungerar...
Ha en bra dag.
Kram Skorpan

Svar: Någon dejt lär det allt bli... passa nu på med allt så länge tekniken varar :) Kram :)
Esmaralda

27 Tekla:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag har blivit så orolig över allt som kan hända. Har inte haft detta på många många år, där jag tror jag kommer att få eller redan har alla sorters sjukdomar. Men allt som händer runtom med folk jag känner till eller bekanta som blivit sjuka och/eller dött gör att jag själv blir fruktansvärt orolig. Hela sommaren har gått åt till att vara orolig innerst inne trots att jag gjort roliga saker. Är så rädd att drabbas och dö att det känns svårt att slappna av. Eller att någon närstående ska drabbas. Vet inte hur denna oro drabbat mig nu. Jag har ju hittat min kärlek och vi har det bra tillsammans. När jag varit singel har jag inte tänkt på detta i samma omfattning.

Kram

28 Lotta:

skriven

Nej tack till morotsglass. Låter vidrigt...och snuvan...blä.
Annars är ju fiskbullar något som inte alla gillar. Om jag gör potatissoppa här hos mig blir det kräkvarning vill jag lova 😂.
Nu är jag redo för kärleken, känner jag äntligen 😊. Ser du var eller i vilket sammanhang vi kommer mötas?

Kram Lotta

Svar: Nejtack till fiskbullar på bruk men hemgjorda är riktigt goda.. jag ser inte var ni möts men det verkar vara ganska kylslaget utomhus.. kram
Esmaralda

29 Michaels:

skriven

Inga äckligheter här. Håller mig till "normala" grejjer :)

Jissus vilken panik jag haft pga att gå tillbaka till jobbet idag där jag blivit utsatt för det sexuella. Grät och skakade så jag började hyperventilera. Fått tid hos min läkare senare idag. Jag fixar inte detta! Känner mig dålig och svag som inte bara kan bita ihop och jag försöker göra det men kroppen reagerar på egen hand. Var ju utsatt mer eller mindre dagligen flera ggr om dagen i över 2 år och berättade inte för någon. Rädd att jag inte kommer bli som "vanligt" igen o för att inte hitta min plats på nytt jobb där jag kan få må bra. Kram

30 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Tänk just det där med snorkråkorna funderade jag över häromdagen när jag snöt mig. Jag drog mig plötsligt till minnes att jag åt snorkråkor som barn och att jag tyckte att det var gott. Jag ansåg då att om snorkråkor var gott borde även öronvax smaka bra så jag testade men upptäckte att så inte var fallet. Så häromdagen när jag snöt mig undrade jag om det fanns något som var bra eller nyttigt med att äta snor eftersom många gör det (eller gjorde det som barn).
Tydligen har näspetarFreddan undrat samma och forskat på saken 😛. Det var ju intressant att få ta del av hans resultat nu när frågan ännu var så aktuell för mig 😂

Det äckligaste jag kan tänka på är fluglarver i ett köttigt sår. Jag vågar knappt prata om det för jag är rädd att locka fram scenariot i verkligheten 😬.

Kram ThereseC

Svar: Det stod om det här i Aftonbladet också.. så är det inte sant.. ja, då har många blivit lurade :) Fluglarver är genomäckligt !! Kram
Esmaralda

31 Linda:

skriven

I skolan hade jag en klasskamrat som käkade snorkråkor, och fy så äckligt jag tyckte det var. Käkade han inte dem, så smetade han ut dem under stolen. Jag får kräkreflexer bara jag tänker på det. Usch! Tror aldrig någon sa nåt om det till honom, kanske han gör det än idag, vem vet. Fast kanske han har fina tänder :)

Men alla har vi väl våra äckligheter, bara mer och mindre synliga :)

Ha en bra måndag allihopa!

Svar: Så är det.. alla har nåt... kram :)
Esmaralda

32 Anna.L:

skriven

Godmorgon! Jag drömmer om att en dag bo på landet, relativt nära centrum. Men endå så att jag kan ha någon get, häst, höns och små djur på gården. Innan dess lär jag nog resa och jobba kreativt då jag är ung. Men drömmen finns, som ett projekt klipper jag och klistrar en bok med viktig kunskap inför att skaffa just egen häst. Vilket hade varit ett stort steg och dröm. Ser du mig ha en mysig gård, där djur och natur är i fokus? Kram :)

Svar: Ja du har alla förutsättning att leva denna drömmen.. men det dröjer.. du har mycket annat att göra först.. kram :)
Esmaralda

33 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Kan lugna dig och alla andra ...det är inte nyttigt att äta snorkråkor !
Är en sk hoax....
http://hoaxes.org/weblog/comments/is_it_healthy_to_pick_your_nose...

Så lätt det är att luras idag...förr med
Jag har en bekant på fejjan som på allvar tror att militären och regeringen sprider gift med flyg...när man ser vita strimmor efter flygen...
alltså jag har försökt få henne att inse vansinnet i det påståendet...men nej hon hänvisar till sidor på nätet som är rena hoaxsidor...
Fast lite eloge måste jag ge henne att regeringar sprider gift via jetplanen är en skröna som började på 60-talet ...rätt häftigt att den lever kvar !

Lever det gör jag med ;-) Har lyckats undvika älgen ...än så länge
Viltvårdaren på kommunen tyckte jag skulle beväpna mig med en käpp ! Hur nu det skulle gå till med 2 hundar i koppel...

Ha en go start på veckan

Kram Anki med flock

Svar: Jaha,, då var det tur att jag inte försökte vara nyttig då !! Ha ha ha :) Och en käpp räcker väl knappast om nu älgen skulle surna till ordentligt.. kram :)
Esmaralda

34 <3:

skriven

Kan tycka det är lite njutbart och få klämma en finne och få bort talget och sen göra rent. Vet att man inte ska klämma men kan inte låta bli ibland.
Vad vill D egentligen dejta mig igen eller vara vän ? Vi har ju hållt på såhär i elva år nu. Han skrev häromdagen vi ska väl inte dejta igen...nu när L och jag inte är ihop längre. Är inte kär i henne. Dagligen skickar han kort på sig och sin son och vad han gör. Tror allt är utrett mellan oss och han avskyr G och är glad att jag gått vidare. Vet inte vad jag vill inte dejtat något av mina ex med en open mind. Är så knäpp och ändå tror att det jag söker och vill ha finns i Daniel. F kommer nog aldrig komma till skott med något fast han är snäll och det är lättare med honom eftersom han inte har några barn. Var bara han och jag. G kommer jag inte att vilja ha en framtid med eller satsa på igen. Någon nu ja men svårt som du vet att släppa D. Hoppas att du kan se vad han vill egentligen.
Kram

35 Tildis:

skriven

Fy vad äckligt!🤢 Jag är väldigt orolig för min killes pappas hund. Hon är väldigt mager. Kommer han göra något åt det? Kram

Svar: Han tänker bort det men bör ta henne till veterinären.. försök att påverka.. kram :)
Esmaralda

36 Naeano:

skriven

Nog för att nyttigt kan vara gott men morotsglass? Nej tack, det hoppar jag gärna över.. Ett annat skräckexempel på något äckligt är makaronvällig, huvaligen.. Fick det som barn en gång och aldrig mer säger jag bara.. Helt vedervärdigt äckligt och fick mig att avsky makaroner för ett bra tag efteråt.. Och något som är än mer äckligt än det.. Nagelbitning offentligt! Speciellt dom få som liksom gnager på hela fingret/nagelband samtidigt som både det ena och det andra äts upp/spottas ut mer eller mindre diskret.. Huvaligen.. Mår illa av bara tanken.. Uäck! :/

En fråga sen..

Jag funderar så vars jag har min släkting K i allt det som varit och är mellan oss två. Kommer vi någonsin få bra kontakt/umgänge igen eller är det dömt att misslyckas?

Tack på förhand och ha en fin måndagsstart på den här nya veckan 🌺

Svar: Ni kommer knyta nya band men det kan ta sin tid och det blir skört i början.. kram :)
Esmaralda

37 Klara:

skriven

Morotsglass lät inte speciellt gott och haha tack för info om snor, de visste jag inte!

Tror du att Phim kommer få reda på mig och C? Kommer hon bli sur tro? Och ser du något speciellt ske mellan mig och C?
Ha en trevlig dag, Mvh Klara

38 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Kyligt i luften idag!!
Men svalt och skönt, hoppas du njuter vid dit underbara ställe!
Es, ser du mig som själv länge till?går jag in i rätt förhållande i år eller nästa?
Kram

39 Lydia:

skriven

Hej
Det lät inget gott något av det
Kommer något att hända snart för mig
Vill ha kärlek och jobb snart
Lydia💕

Svar: Japp, det kommer.. kram :)
Esmaralda

40 Inte äckelmagad:

skriven

Skulle va kul att höra forskar-Freddans svar på "vad jobbar du med då" på finmiddagarna, 😜

Jag tillhör nog de som inte är speciellt äckelmagade. I Afrika testade jag b.la. friterade larver, vilket tydligen ska tillhöra framtidens protein!

Smaken då? Ganska god, salt och seg. Oklart om det var smaklökarna eller proteinbristen av att bo i ett fattigt land som talade hehe.

Esmaralda! Vad tror du främlingen och handlar om jag börjar ta lite initiativ? Leenden och ögonkontakt kan den här mesen sträcka mig till, till en början 😊

Kram!

Svar: Känns inte som om larver är min grej.. friterade eller ej... ta du lite initiativ.. absolut.. kram
Esmaralda

41 F:

skriven

🤣🤣 äckelheter ja det är ingen trevlig syn när man ser barn äta sina kråckor 😅

Tänkte passa på ställa en fråga o undrar hur ser karriär livet ut för mig.

Svar: Satsar du så kommer du vinna en hel del.. kram :)
Esmaralda

42 Nyttigt glassmonster:

skriven

Morotsglass lät inte som någon hit..

Men! Fryst mango, en halv banan, lite pressad citronsaft som stavmixas ihop; mmmm..👌👌

Tips från en dietsyster till en annan! Går lika bra att frysa in till isglass som att äta direkt ur bunken, och då mer sorbeliknande i sin konsistens.

Jag funderar på hans respons i höst, hur stora är oddsen att han söker kontakt med mig om jag visar intresse? Ha det gott!

Svar: Man tackar... vågen visade 1 1/2 kilo ner den här veckan... men å andra sidan gick jag upp ett kilo förra veckan... en evig pina detta !! Kanske man skulle se till att få binnikemask ? På tal om äckligheter.... oddsen att han söker kontakt ligger på runt 60 %.. kram
Esmaralda

43 Gina:

skriven

Hej Esmaralda
Jag har tidigare blivit spådd av dig och det har hjälpt mig genom svåra perioden i mitt liv. Stor tack för det ))

Känns som jag har tappat bort mig igen vet inte om jag är på rätt bana, jag vill verkligen lyckas med det jag har börjad, min har rädslan av att misslyckas. Sedan känner mig så ensam vill så gärna träffa min soulmate och börja älska igen och bli älskad. Ser du något kring min kärleksliv, kommer jag träffa min soulmate såsmonnig om ? Är jag på rätt spår när det gäller yrkeslivet ?

Jag skulle vara så tacksam för svar, och önskar dig en fin dag !

Svar: Visst träffar du din soulmate, det är jag helt säker på.. kram
Esmaralda

44 Fia:

skriven

Min syrras lillasyster brukade lukta på sitt bajspapper som hon torkat sig i baken med, det det är superäckligt.

Svar: Fy för sören !!
Esmaralda

45 lars:

skriven

Hej Ezmaralda
Fy snor inget för mig, morotsglassen såg ganska god ut. Blodpudding fyyyy,Medisterkorv FYYYYYY, Gädda FYYY
Annars gillar jag det mesta i matväg, insekter rostade,sjögräs, sörpla musslor och ostron mm.
Jag har jobbat i avloppsbranschen i många år och sett och luktat mycket skit. OK inget mer om det

Svar: Ha ha ha.. kan tänka att du sett en hel del :) Fast gädda är gott !! Kram :)
Esmaralda

46 Jensko:

skriven

Allt hittar de då på...

Ser det ut som det löser sig med praktik och studier under resten av året. Ser tungt och tajt ut för min del. Löser det månne sig?

47 Kvinnan :

skriven

Det finns mycket som är äckligt 😅 odör som fotsvett som vi får lida av pga en person som inte kan ta hand om sin hygien 😑

Tänkte fråga om du ser oss få fler barn kram

48 Anna:

skriven

Tror du att jag kan vara gravid? kramar Anna

49 F.u:

skriven

Hur ser det ut för mina syskon någon framgång där ännu?

50 Alma:

skriven

Får jag jobbet på min nuvarande arbetsplats som jag har sökt?

51 Diana:

skriven

Hej när jag såg K bild för första gången så kände jag mig hemma utan att vi ens pratat än. Fick denna känsla en trygghet o att jag hittat rätt, vad betyder det?

52 Klara:

skriven

Hej Es!
Tror du att Phim kommer få reda på mig och C? Kommer hon bli sur tro? Och ser du något speciellt ske mellan mig och C?
Ha en trevlig dag, Mvh Klara

53 minna76:

skriven

Jag drömde i natt att jag besökte mitt ex. Han poppar upp i mina tankar i bland. Vi bröt upp för 3 månader sedan, och jag har inget intresse av att bli tillsammans med han igen. Jag har också blivit tillsamman med en annan man. Jag och mitt ex har ingen kontakt alls och han visade inget intresse för mig när vi var tillsammans. Varför finns han där som ett hjärnspöke?

Svar: Det tar ett tag att komma vidare också för det undermedvetna.. du är på god väg... kram :)
Esmaralda

54 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja det har hängt upp sig ett par gånger redan :(,så i morgon blir det att ta kopia på allt som behöver tas kopia på. Tror den gamla datorn ger upp närsomhelst! O det om nåt ser jag som ett tecken på att vi behöver modernisera oss.

Tror inte det blir något fler svar idag, men jag blev sur gällande mötet i slutet av veckan där jag blev informerad om att min plats är bara på vårt möte, det andra ska jag inte delta i, annat än om därom överenskommes. Är definitivt satt på plats, igen, o undrar om jag läste lite fan över meddelandet jag fick, var det ens menat så? Nästa år ska jag se till att jag bara deltar i mötet då... Skulle verkligen vilja ha ett jobb där jag känner mig jämställd med andra... Är det för mycket begärt?
Kram Skorpan

55 Lollo:

skriven

Hej Esmaralda.
Tycker han att det känns lite lustigt? Lite konstigt?
Kram

56 Little miss piggy:

skriven

Hejsan Es!
Gud vad sommarn har gått fort. Har läst i kapp lite här på bloggen då jag har varit bortrest. Blev en underbar läsning igår innan jag gick och la mig. 😊Kommer inte på några äckligheter bortsett att ja vet många som äter upp sitt eget snor. Hua mig vad äckligt! 😷
Ser du vad hösten har att erbjuda mig; någon flirt, resa, ny praktikplats? Ser du något? Kram 🐷

Svar: Ja något positivt sker.. helt säkert... jag ser inte vad men jag ser dig glad.. kram
Esmaralda

57 AnnaK:

skriven

Tack för svar! Ja, kanske behöver medicin. Skulle vara så skönt att få lite lugn i kroppen en stund 😊

Kram 😊

58 Natalie❤️:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du att jag blir själv länge till?
Eller är något bra påväg inom kärlek? Ser du något om det nu i höst/vinter?
Kram

59 Dejt:

skriven

Hej Esmaralda.
En kompis har fixat en dejt till mig.
Vet vem killen är men känner honom inte. Är lite tveksam.
Kan det bli bra?
Kram

60 Flytt:

skriven

Hej Esmaralda.
Du har tidigare sett en flytt för mig såsmåningom. Vad ser du om den? Blir det att jag flyttar ihop med någon då? Är jag i ett förhållande inom 1 år?
Kram

61 Mannabonne fan:

skriven

Hej!

Tror du att jag är den enda tjejen för Viktor?

Sen undrar jag även om det är lång kö för seanser just nu?

Kram Mannabonne

62 Erika.F:

skriven

Jag kunde knappt läsa det med snorkråkor en del skummade jag lite fort förbi eftersom det är så kräk-relaterat så det var ett under jag inte fick upp frukosten. Har sett barn som gör så, senast på annan ort där vi vandrade runt, fick fort vända ögonen åt ett annat håll, och hoppas att det lika fort försvann från min näthinna. Det är så äckligt att dom orden finns inte i svenska språket att förklara hur äcklig och vämjeligt det är.

Faktum är att mina barn aldrig gjorde så, jag förklarade tidigt att det ska snytas ut eller att jag hjälpte till med ett papper och tog bort det på så sätt.

Finns vuxna också som ät äckelpaddor. Så till morotsglass, ja ja, vad kommer det härnäst, potatisglass? Finns alltid personer som klurar ut det ena efter det andra.

Måste bara berätta om min ängel som jag känner av nere vid mina fötter när jag lagt mig på kvällen. I går var det reella tryckningar under mina fötter för varje sak jag frågade, och pratade om.
Det är en sådan stor glädje att få vara med om det här, det går knappt att förklara hur glädjande det är. Så tacksam för den ängeln!

Kram och har en bra dag!

63 en_mormor:):

skriven

Morotsglass kan väl inte va så illa? Morotskaka o juice är ju jättegott...

För många år sen gick det ett tvprogram om en hypnotisör som kunde hjälpa en att gå ner i vikt. Man skulle tänka sig det där chokladet, tårtan eller nåt annat gott som man va som tokig i o tänka sig att det va fyllt av det som va det äckligaste man vet.

Va en tjej som såg sitt choklad på bordet o hon kunde knappt hålla sig från att slita upp det men efter att han hypnotiserat henne att chokladet va fyllt av hår så kunde hon inte äta det.
Så det kan ju va ett bra bantningstips....haha..

Marabou med hår, snor o tånaglar...yeiick :O

SUSANNE-AMALIA!

Har tagit tyrosinet som du skrev om. Beställde det samma dag o vikten ger sig!! TACK !!

KRAAAM <3 o gottaste köttabenet till MG :p

64 Louise:

skriven

Idag mejlade jag administratören som har hand om min sida på högskolan. Ska även mejla prefekten om en individuell plan för VFU.
Jag är ganska splittrad där. Jag måste ha ett jobb men även göra mina praktikperioder. Att springa på intervjuer ger mig inga pengar.
Jag hoppas jag får jobb bästa vecka.
Hur länge ska jag behöva vänta på jobb?

Ha en fin dag. Kramar.

Svar: Dina praktikperioder känns viktiga... kanske behövs det att du är helt klar och att du sedan lättare får jobb... kram
Esmaralda

65 Diana:

skriven

Hej när jag såg K bild för första gången så kände jag mig hemma utan att vi ens pratat än. Fick denna känsla en trygghet o att jag hittat rätt, vad betyder det?

66 Kvinnan :

skriven

Ser du oss få fler barn

67 Förhoppningsfull:

skriven

Hej Esmeralda,

är tillbaka på jobb igen och undrar om H kommer att ta någon kontakt, som leder vårt flörtande framåt till något mer? Går jag på så backas det istället. En jobbig situation, som jag hoppas leder till något bra i slutändan då det finns en oerhörd stark laddning mellan oss.

68 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har nu funderat lite! Gör jag rätt i att avböja att jag umgås med han och sonen nästa helg?
Kram

Svar: Gör vad du innerst inne vill och det tror jag är att avböja o då blir det rätt... kram :)
Esmaralda

69 J:

skriven

Hej Esmaralda.
Det har blivit lite strul med schema. Och jag har frågat chefen två gånger om jag ska jobba ett visst datum. Tycker hon det ger intrycke att jag inte vill jobba? Tror du jag får förlängt efter sommaren?
Kram

70 Filippa:

skriven

Hej hur går det för min bästa kollega och hennes bekymmer kommer det bli bra till slut?

Kommer vi umgås någon helg hon och jag? Vet att jag frågar ofta men känner mig lite osäker i bland.

Kram

71 Undris?:

skriven

morotsglass låter gott:) men när jag kommer till snorkråkorna kunde jag inte läsa mer usch blä

undrar om den ekonomiska biten blir bättre snart för mig:( ser du någon ljusning?
kram

72 desp:

skriven

Hej es, jag kommer inte att fortsätta på jobbet..
Men jag kommer resa och jag längtar!! ...men har mycket oredigheter kvar..är rädd mitt barn blir matförgiftad utomlands och att ngn kidnappar henne hon är ju som en docka.... jag liksom undrar om allt kommer att fixa sig snart i privatlivet med?
KRAMR

Svar: Allt kommer att fixa sig och klart du ska resa... du är medveten och du ska inte låta rädslor styra.. kram
Esmaralda

73 Tintin:

skriven

Hej Ez!
En form av livskris satte igång i veckan pga jobbet. Blir det bra? Löser det sig så som jag önskar? Jag tror jag borde sjukskriva mig, men hör tyvärr till dem som väntar in i det sista (=för länge) för att göra en sån sak...

Tack och kram!

Svar: Det kommer lösa sig men kan bli en tung period.. kram
Esmaralda

74 MIkaela :

skriven

Hej E!


Jag undrar lite om du ser hur vi ska ta oss till vägar ang försäljning av lgh och köp av hus!
Vi är nu redo att släppa lgh och börja på nytt i hus med mer utrymme! Snälla em hur ska vi ta oss tillväga ? Ska vi bygga eller köpa ? Grejen är Att vI behehöver kontantinsats till huset innan vi ens få buda sa märklaren och då måste vi sälja lgh ( men var ska vi bo innan vi köp eller byggt hus! ) vad ser du kring detta hos oss? Vi måste hitta någpt denna höst kram

Svar: Hitta en hyreslägenhet, vad som helst, och ha ingen panik... fundera och tänk igen och titta på olika hus... det måste sjunka in och kännas rätt... kram
Esmaralda

75 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.
Tänker han på mig?
Tycker han det känns olustigt på något sätt?
Kram

76 Anna E:

skriven

Kan du se orsaken varför min morbrors katt dog nyligen?

Svar: Känns som att det handlar om sjukdom.. kram
Esmaralda

77 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.
Tänker han på mig?
Tycker han det känns olustigt på något sätt?
Kram

78 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Fick ett mejl att jag har ett paket att hämta ut från post nord. Som jag inte har beställt eller känner igen. Har jag blivit bedragen eller kapad på personnummer? Något att oroa sig för eller har mejlet bara kommit fel?
Kram

79 F.u:

skriven


Hur ser det ut för mina syskon någon framgång där ännu?

Svar: Det kommer... men det tar sin tid.. kram
Esmaralda

80 Nettan:

skriven

Tack, då har jag rätt magkänsla, men hjärtat har inte riktigt vilja lyssna på magen.

Lovar att ta det lugnt hem!
Kram

81 F:

skriven

Ser du oss få fler barn kram

82 Sjuklingen:

skriven

Halloj hörni!

Någon morotglass blir det inte till dessert. Glass i stora lass däremot då jag gått och blivit förkyld. För att pigga upp mig lite undrar jag om du ser nån kul detalj om kommande månader?

Kramen :)


Svar: Stackars dej, du får krya på dej,,,, en fest lär det bli som piggar upp och kanske en flirt också,om du har ögonen med dej.. kram :)
Esmaralda

83 Lilly :

skriven

Undrar finns det något budskap till mig ifrån andra sidan

84 Mamma? :

skriven

Hej! Jag hoppas verkligen du kan hjälpa mig, jag har tusen tankar. Mitt liv blev liksom inte alls som jag trott och jag håller nu på att skaffa barn ensam genom donator. Jag undrar om allt kommer att gå bra, eller kommer kärleken emellan?

Tack på förhand, PS äter bara onyttigt ny så morotsglass finns inte på tapeten :)

Svar: Allt kommer gå bra... och kärleken kommer men jag ser inte om den kommer nu eller lite längre fram... saker och ting faller på rätt plats så oroa dig inte.. kram :)
Esmaralda

85 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Fick ett mejl att jag har ett paket att hämta ut i en annan stad som jag inte beställt. Verkar jag ha utsatts för bedrägeri? Finns det anledning att vara orolig?
Kram

86 Anonym :

skriven

Vad har hänt med födelsedagsbarnet inte hört av honom på länge ?
Har han träffat någon kvinna?
Kommer intresset tillbaka ?
Trodde han gillade mig 😂

87 L:

skriven

Hej Esmaralda
Tror du han tänker på mig? Tycker han det känns olustigt att det är som det är mellan oss?
Eller funderar han inte så mycket över det.. känns det bra för honom?..
Kram

88 Trötter:

skriven

Hej Esmaralda

kommer hösten med något nytt roligt?
kram

89 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du mig som själv länge till?
Blir nästa flytt till tvåsamhet?
Kram

90 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att träffa någon jag går in i ett förhållande med från dejtingsidan tinder jag använder?
Kram

91 Anna E:

skriven

Tack, kram

92 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser han på saken om vi skulle umgås? Tvivlar han också på det eller att det inte känns riktigt bra?
Kram

93 Jula:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser det ut för mig med kärleken i höst vinter? Jag har fått för mig att jag ska ha någon vil jul. Är jag i ett förhållande som känns bra då?
Kram

Svar: Jag kan ingenting lova men det ser alls inte omöjligt ut att det blir som du tänker.. kram
Esmaralda

94 Höst-taggad:

skriven

Hihi - ja alla ska väl hitta sin forsknings nisch!

Es. Jag undrar om du ser någon kul detalj kring de kommande kalla månaderna för mig? Det ska i vilket fall som helst bli skönt att med gott samvete kunna krypa ner med en filt och bra film. Hösten är en riktig favvis.

Kram 🍁💭🍂

95 isabella:

skriven

Hej :)
Mår så dåligt över att berätta för mina arbetsgivare att jag vill säga upp mig och sluta om ca 2 månader.. Tror du att dom hittar en bra ersättare för mig och att det blir bra ändå? Vill inte förstöra stämningen mellan oss dom sista veckorna heller.. :/ kram..

Svar: Somligt måste sägas och det finns inga genvägar, du fixar det bra.. kram:)
Esmaralda

96 Karln:

skriven

Hej Esmaralda.
Mannen som visat intresse för mig, det har hela tiden känts som om han vill skynda på relationen mellan oss. Binda upp mig innan jag ens har fått tid att känna efter. Nu har han dock slutat svara lite. Jag skrev att jag känner så att det måste få ta sin tid. Börjar han tappa intresset?
Kram

97 B:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du mitt ex skaffar fler barn innan mig? Jag vill gärna ha fler barn men har ju inget förhållande just nu.
Kram

98 Kvinnan :

skriven

Hur ser det ut för oss kommer vi kunna få fler barn kram

99 Katten:

skriven

Jag har lagt min talisman i saltbad ikväll och där ska han ligga tills imorgon bitti då han ska flytta tillbaka till min BH. Snart kommer jag att få besked om en av mina önskningar som han är laddad med; om jag ska jobba kvar efter nyår och då med helt nya villkor. Min chef har köpt idén och har skickat den vidare till sin chef som säkert bollar den högre upp i organisationen. Jag är såååå nyfiken på hur resultatet kommer att bli. Kan du se något om det, Es?

Min talisman kommer från kullen innan gabbekullen, har även min talismans kull något namn? Vore trevligt att veta vad han heter. :)

Kram

100 Lily :

skriven

Undrar om det finns något budskap till mig ifrån andra sidan

101 Mee:

skriven

Hej Es

Hur ser hösten ut för mig?
kram

102 isabella:

skriven

Tusen tack för ditt svar.. :) Nu är det bara att återstå och se, kram :)

103 Bellagio:

skriven

Stanna eller gå vidare?

104 Sydney:

skriven

Hej Esmeralda,
Andra dagen på jobbet efter semestern och jag grips nästan av panik av tanken att sitta framför en dator 5 dagar i veckan... det känns som ett fängelse. Samtidigt tar det emot att byta till ett jobb med mer social kontakt och rörelse om jag får gå ner massor i lön. Ska jag strunta i pengarna och stoltheten över ett "fint" jobb och ta ett jobb med mindre lön? Känner att jag deppar ihop fullständigt. ( har äntligen anmält mig till en fotokurs iallafall)
Kram

Svar: Det är viktigt att du har ett jobb som du trivs och som ger dig glädje... ta hänsyn till detta i första hand.. kram
Esmaralda

105 Diana:

skriven

Hej när jag såg K bild för första gången så kände jag mig hemma utan att vi ens pratat än. Fick denna känsla en trygghet o att jag hittat rätt, vad betyder det?

106 Diana:

skriven

Hej när jag såg K bild för första gången så kände jag mig hemma utan att vi ens pratat än. Fick denna känsla en trygghet o att jag hittat rätt, vad betyder det?

107 Diana:

skriven

Hej när jag såg K bild för första gången så kände jag mig hemma utan att vi ens pratat än. Fick denna känsla en trygghet o att jag hittat rätt, vad betyder det?

108 Diana:

skriven

Hej när jag såg K bild för första gången så kände jag mig hemma utan att vi ens pratat än. Fick denna känsla en trygghet o att jag hittat rätt, vad betyder det?

109 Diana:

skriven

Hej när jag såg K bild för första gången så kände jag mig hemma utan att vi ens pratat än. Fick denna känsla en trygghet o att jag hittat rätt, vad betyder det?

110 Diana:

skriven

Hej när jag såg K bild för första gången så kände jag mig hemma utan att vi ens pratat än. Fick denna känsla en trygghet o att jag hittat rätt, vad betyder det?

111 Diana:

skriven

Hej när jag såg K bild för första gången så kände jag mig hemma utan att vi ens pratat än. Fick denna känsla en trygghet o att jag hittat rätt, vad betyder det?

112 Diana:

skriven

Hej när jag såg K bild för första gången så kände jag mig hemma utan att vi ens pratat än. Fick denna känsla en trygghet o att jag hittat rätt, vad betyder det?

113 Diana:

skriven

Hej när jag såg K bild för första gången så kände jag mig hemma utan att vi ens pratat än. Fick denna känsla en trygghet o att jag hittat rätt, vad betyder det?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: