Singeltanten ...

Dagens gästbloggare är:  Singeltanten

Jag önskar er alla god morgon.

Med tanke på gårdagens bloggämne vill jag tillföra denna gästblogg.

 När jag läser  och hör om resor så har jag alltid avundats de som reser.

Under min uppväxt och barndom körde vi en gång till Norge med bil  och några andra resor blev det inte.

Jag fick barn tidigt och det fanns inte råd att resa utomlands.

Nu är jag 62 och har en ekonomi som tillåter resor och faktiskt så ofta jag vill. 

Jag bokade  min första utlandsresa med flyg till New York.

Jag vet att du Ez har skrivit om hur mycket du älskar den staden.

Jag hade höga förväntningar. 

 

 

Oron började redan när jag skulle ta taxi till hotellet från flygplatsen.  

 När jag sedan kom till  hotellet fick jag panik.

Jag tänkte hur lätt det är att gå vilse och vågade bara gå nära hotellet.

Jag vågade inte heller handla något för jag förstod inte pengarna och var rädd att bli lurad. 

När det blev mörkt vågade jag mig inte utanför dörren för man har ju hört mycket om våldet i stora städer.

Jag åt bara på den Diner som låg mittemot hotellet.

Jag skäms men jag gjorde ingenting den här veckan mer än promenerade runt hotellet och längtade hem.

När jag sedan kom hem så ångrade jag att jag varit så hemskt mesig.

 

 Jag kontaktade Ezmeralda för  seans. 

Jag fick några bra tips  vad gäller resor och bestämde  mig för ett nytt försök.

  Jag  åkte till Paris.

Nu följde jag Ez rekommendationer fullt ut. Jag hade en lista på det jag ville se i Paris och dagen efter jag anlänt så tog jag en taxi till mitt första mål och det var Eiffeltornet.

 Dag två åkte jag till Louvren.

Varje dag gjorde jag de utflykter som jag i förväg planerat. 

 

Dag 4 så hade jag anmält mig till en sightseeing och stadsrundtur med en liten grupp och jag blev hämtad på hotellet.

Vi var 6 stycken som åkte runt med guide i en minibuss. 

Det var mycket trevliga människor och jag  fick någon att prata med . 

Särskilt ett  indiskt par pratade jag med och  jag blev medbjuden med dem att gå och äta på indisk restaurang på kvällen. 

Jag tackade ja och åkte  dit med taxi. 

Vi har fortfarande kontakt med varandra via mail.  

 

Varje dag under de åtta dagar som jag var där åkte jag iväg på sådant som jag planerat i förväg.

  Att ta mig runt med taxi och ha hotellnamnet uppskrivet  som Ez föreslog  det öppnade dörrarna för mig. 

Det blev enkelt och inte som att ta tunnelbana vars tanke ger mig panik.

Jag använde mig också av tipset att ha ett sannolikhetstänk.

Till exempel att hur stor är risken rent konkret och procentuellt att jag bli rånad och nedslagen när jag rör mig på upplysta gator bland andra människor. Inte stor risk.

Och jag använde också av tipset att tänka på det värsta som kan hända.

  Att jag till exempel kommer vilse, vad kan hända då ?  Jag kom fram till att ingenting kan hända för jag kan bara ta taxi till hotellet. 

Skulle jag bli lurad på pengar och få fel växel tillbaka så gör det ingenting för det handlar bara om småpengar. På  det sättet lärde jag mig att komma över mina rädslor.

 

  Detta var för 6 år sedan och sedan dess har jag rest 3 eller 4 gånger om året och numera njuter jag av resorna fullt ut.

Jag reser alltid ensam eftersom jag lever ensam och har inte så många vänner.

Den sista resan var i juni och då åkte jag till  Prag och allt gick mycket bra. 

Jag ska nu boka resa till Peru för jag vill besöka  Machu Picchu . 

Nu är det bara med glädje som jag bokar resor och reser fast jag fortfarande håller  mig till taxi och har hotellnamnet och adress och telefon dit nedskrivet på en lapp. 

 

  Jag tyckte det var passande att berätta detta som en liten gästblogg och kanske också jag kan  ge lite styrka och mod åt någon annan ensam person som vill resa  ensam men som inte  vågar.

Tack för seanser som öppnade min dörr till världen

Hälsningar till alla bloggläsare och till dig Ez.

”  Singeltanten”

1 Skorpan:

skriven

Där ser man, inte bara spår Es utan ger oss styrka o mod också, att klara av det vi drömmer om :). Härligt Singeltanten att du har möjlighet att resa nu. Vem vet kanske någon passande människ kommer emot o ni börjar resa tillsammans :). Önskar dig många trevliga resor framöver...

Jah, igår var jag på dejt. Ingen bild hade jag på karln, bara bilmärket o färgen, o visst kom han. Han pratade samma språk o det var helt okej. Han vill absolut träffas igen, o det kan jag väl tänk mig, men tror inte mina känslor kommer att bli så varma, att det skulle leda till något mera bestående. Ser du något kring denna man Es? Påstår ju mig veta när det kan finnas något att bygga på så...

Onsdag o det lär bli full rulle på jobbet med anmälningar. I framtiden hägrar inga sådana, bara det fysiska arbetet för anmälningarna. Bra så. Men undrar förstås om ansökningarna kan leda till något? En inervju?

Ja det har jag tid att tänka på under tiden jag trampar till jobbet...
Trevlig onsdag alla!
Kram Skorpan

Svar: En bra man på många sätt men den där rätta känslan för kärlek tror jag inte kommer att infinna sig för din del. Kram :)
Esmaralda

2 Ghostwriter :

skriven

Varför får hn göra allting roligt när hn gjort allting mot mig, och det är jag som får ta skit och leva tufft just nu. Varför ska den elaka få allt det roliga när denne gjort sjukt elaka och vidriga saker? Personen kommer förmodligen idag eller imorn åka iväg utomlands med personen hn var otrogen med. Vem fn gör så.

Hur kan hn slippa karma när det känns som att jag får lida mest.


Jag förstår inte.
Jag kan bara hoppas att jag är den som får sova med gott samvete.


Kram

Svar: Karma arbetar på sitt eget sätt och är ingen hämnd som kommer direkt på en handling.. och även om det inte känns så just nu.. så har du något personligt också att lära av det du går igenom.... kram :)
Esmaralda

3 Susan:

skriven

Tack för det peppet, singeltanten👍 Jag sitter i samma sits, singel, 50*+ o som ska boka en resa nu i höst✈️ Inte så rädd o ängslig men visst e det lite nervöst att inte ha ngn med sig, brukar åka med kompisar annars. Oavsett så ska det bli spännande, ska bara bestämma mig var jag ska åka, lutar åt Paris......lycka till med turen till Machu Piccho, låter helt underbart👍

Kram


Svar: Och för din del kommer det att gå hur bra som helst med resan.. underbara Paris !! Kram :)
Esmaralda

4 Susanne Amalia :

skriven

Singeltanten ...Men vad härligt ... att du reser ... vilken modig kvinna du har blivit .. kul att upptäcka världen .. jag hoppas att din nästa resa till Peru kommer att bli magisk ...
Jag vill åka till Karibien på kryssning .. så jag samlar lite pengar förtillfället .. det kommer att lyckats för jag vill dit och vill man något så öppnar sig universum .. det är jag säker på ...

jag lever efter den tesen att ingen kan göra något åt mig .. jag måste göra något själv ...

Det är så viktigt att komma ihåg .. och jag gillar kreativitet ... du verkar ha mycket av den varan ..

lycka till nu med dina resor och fortsätt att njuta av livet det är du värd ... kramar <3

God Morgon Ezmaralda och MG.. nu är det dags att ta itu med världen ... i dag är jag bostad på energi.. kärlek glädje och ljus energi... i går var jag och beställde glasögon ... härligt ... jag har beställt runda stora glasögon precis som jag vill ha dem ... (måste berätta att min mamma visste om att jag skulle beställa så hon har ringt varje dag och talat om att jag inte får beställa några runda fula) men i går brast det och jag orkade inte höra mer så jag sa att hon inte fick bestämma för det var jag som betalade mina egna glasögon och bestämde bågar ... då la hon på luren ...

Jippi!! tänkte jag och firade med ett glas vin ... hon hittar säkert på någon hämd men då får jag ta det då... jag tänker fortsätta vara glad ...

Hjälpte en tjej som hade tappat hela energin och inte orkade leva ... och hon kom med gråsvart aura.. men gick med ett leende på läpparna skrattande och en ljus aura.. så härligt ... vad glad man blir ... vi möblerade om lite i det undermedvetna och böt ut den svarta energin till ljus energi .. (jag duger som jag är och jag är stark glad och tänker ljusa tankar) för jag är magisk och jag är värd det .. jag är inte rädd för jag är bara glädje ... var det hon fick säga till sig själv ... och tro på det ... härligt .. tänka vad man kan göra i ett hypnotiskt tillstånd .. jag kan inte göra det åt dig sa jag du måste göra det för dig själv ... magiskt att det alltid fungerar och så fantastiskt resultat ... kärlek ... och glädje .. är så tacksam att jag kunde hjälpa henne att hitta solljus till hennes hjärta.
magi ...

nu har jag ju en liten fråga ...
har jag någon chans att flytta till Sälen i år ??


Svar: Ja, du ska inte låta någon... inte ens mamma... styra över dig... för det gör du så bra på egen hand ! Du är bra på att hjälpa andra och du gör det starkt och rätt.... ja, det kommer bli Sälen.. så ser det ut... antingen i år eller nästa... jag ser inte riktigt vilket.. kram :)
Esmaralda

5 sippan:

skriven

Härlig läsning! kram

6 Susanne Amalia :

skriven

Förlåt men mitt avslut föll bort ... jag skulle ju avsluta med att önska er en underbar dag EllaBella hälsar att hon tänker gå till köket och ta en skinkmacka till frukost och kan varmt rekommendera det till er båda...
Stor kram ...
PS: sonen hoppas fortfarande på att få kontakt med han som förhoppningsvis ger honom jobb .. de har ringt om varandra nu i flera dagar .. skänk en god tanke <3 <3 :DS

Svar: Absolut kommer tanken.. kram :)
Esmaralda

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Är det någon nykära i mig just nu så om jag gissar rätt? Finns det mellan något mig och honom under här hösten?

Ha det bra 😊

8 Am:

skriven

Hej.
Vad roligt för dig att du fått uppleva mycket resande. När man reser själv har man ju chans att träffa mycket nya människor. Modigt tycker jag!! Hoppas du får uppleva mycket mer bra på dina resor..
Es, Varför känns det som om han tappat lite respekt för mig? Han kan slänga ur sig lite vad som helst och det känns inte som om han känner att han anstränger sig värst mycket. Skulle han tänka till om jag började strunta i honom lite mer? Har han känslor och gillar han mig?
Kram

9 Jag:

skriven

Hej Esmaralda:
Tror du jag kommer att klara av 3 extra jobb? 😊Tror du det blir något mer fast jobb för inom de närmaste månaderna?
Kram

Svar: Det blir stressigt men en period klarar du det fast på sikt behöver du annat.. och det kommer också.. kram
Esmaralda

10 <3:

skriven

Så härligt att du kom iväg och reste singeltanten. Älskar också att resa till sol och värme. Önskar att man kommer ha råd med en längre resa efter jul till Thailand. Eller redan i november gråaste månaden ever.
Blir båtresan av nästa vecka ? Tror faktiskt att det bästa vore att hoppa av va och åka till stugan istället i skärgården. Blir fast igen tror jag om jag åker och mycket alkohol.Vi pratade minnen igår som när vi åt banan pannkaka i Krabi 🍌och jag fick ett så fint halsband med blommor och pärlor att bära på nyår.
Kram
💗💗💗

11 Moj:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag skulle önska att jag hade möjlighet att resa betydligt mer än vad jag gör.. kanske kommer senare i mitt liv. Nu de senaste åren har det varit svårt.

Es, är det troligare att de blir dem två på en seriös nivå? Eller är det troligare att det inte blir dem? Ser de ut att passa varandra?
Kram

12 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Härligt singeltanten! Fortsätt som du gör. Precis, vad kan gå fel, bara man har hotellnamet till hands. Keep going👍👍
Vaknade med en otäck känsla i magen idag o den besannades när jag kom till jobbet. Är kallad på samtal hos chefen o nu är det nåt på gång. Finns även personal som blivit anklagade för stöld, vad händer här egentligen? Behöver jag vara orolig? Har ont i magen o är illamående...

13 Vv :

skriven

Hej Esmaralda.💖

När kommer jag åka till österrike igen?

Kramkram 💖💖

Ps: vad kostar mail spåfrågor?


Svar: Du kommer resa dit mer... och om du mailar mig på: framtidoradgivning@hotmail.com så mailar jag dig info och kostnad.. kram :)
Esmaralda

14 Solstjärnan:

skriven

Hej😊

Tack "Singeltanten"
för ditt gästblogginlägg.

Intressant att läsa hur du efter att Es gjort en seans och gett råd , tog dig mod och vågade ta för dig mer på dina resor.

Önskar dig många fina resor även framöver😊

Påtal om resor,beställde en utomlandsresa igår.Till mig och mina barn ( ungdomar).

Es,kommer resan att gå bra?

Kram Solstjärnan🌟

Svar: Jadå, visst kommer resan att gå bra.. kram :)
Esmaralda

15 Kicki 🌞:

skriven

Modigt av dig! De flesta vill men vågar inte. Jag är resenär sedan unga år. Jag reser också helst själv. Mest för att jag inte orkar/vill kompromissa och deala med den/de som jag reser med. Vad man ska se, göra på dagarna. På vilken restaurang man ska äta osv.... Jag är anpassningsbar i jobbet, i min vardag. Ok det räcker 😊! Må gott nu ska jag dricka en kopp kaffe till och hänga i soffan liiite till...

16 Milla:

skriven

Sannolikhetstänk,vilket bra ord. Ska jag börja använda.
Hur sannolikt är det att det där mötet om "konflikten" på jobbet blir av och i s f, blir det ett bra möte, tror du?

17 Smöla:

skriven

Snälla kan du berätta vad som händer under hösten?
Vad är det för spännande som väntar?

Svar: Jag ser inga detaljer tyvärr.. då hade jag berättat.. men känslan är stark att något positivt sker... som ger dig god energi.. kram
Esmaralda

18 Rebecca:

skriven

Hur blir det nu när han ska vara borta 2 månader? Kram

19 Iréne:

skriven

Morron Esmaralda
Varför kommer de inga kunder längre å handlar hos mig känns som jag går i kk snart???
Kram

Svar: Se om du kan marknadsföra dig själv lite bättre.. men det är inte lätt.. kram
Esmaralda

20 Jula:

skriven

Hej Esmaralda.
Känner du att han blev något glad över att jag skrev till honom att jag tycker om honom igår? Kändes det i honom?
Finns det risk att han kommer att ångra sig att han kommer att vilja vara med mig igen?
Kram

21 Tisa:

skriven

Jag är så fruktansvärt nervös inför mötet idag. Det är ju mitt liv det handlar om.. Bokstavligt.. Det kan sluta precis hur som helst. Är det ens värt att skälla. Har jag andra sidans stöd? Det är så ologiskt. Jag är så jävla less på allting. Om jag får byta läkare så kan det ju kanske bli bättre. Jag vet inte kanske gör jag helt fel. Kämpar för fel saker. Jag känner mig så liten i denna situation. Är jag ens värd någonting.

22 F:

skriven

Godmorgon så fint inlägg singel tanten , du är modig som gör dina resor själv.😊

Jag undrar esmeralda vaknade imorse med oro i kroppen, finns det något som jag bör vara orolig för? Kram

Svar: Nej, egentligen inte... kram :)
Esmaralda

23 Kvinnan :

skriven

Åh jag skulle vilja göra en resa till usa ser du mig åka dit någon gång? Kram

Svar: Ja det gör jag, helt säkert.. kram
Esmaralda

24 Lilly :

skriven

Något spännande som händer i höst för mig?

25 k:

skriven

Hej

ser du om vi kommer att förlova oss inom det närmaste ?
Och blir det någon resa utomlands över jul, eller ställer jobbet till det ?

Kram

26 F:

skriven

Tack för ditt svar esmeralda ❤ sov med talismanen under kudden inatt och jag drömde väldigt konstiga drömmar blev jagad och sköt en person i drömmen.fy usch.

Svar: Det betyder att du behöver och kommer att göra klart saker och ting.. för att själv växa och utvecklas.. så det var en bra dröm även om den kanske inte riktigt kändes så.. kram
Esmaralda

27 Jobb:

skriven

Hej Esmaralda.
Ska provjobba på en butik idag, ser du något tips eller råd jag ska tänka på?
P.s chefen från mitt andra jobb hörde utav sig och ville att jag skulle hoppa in extra idag för personal var sjuk. Jag svarade att jag tyvärr inte kan för jag är bokad på annat jobb. Blev hon sur? Eller var det ok?
Kram

28 Flirten? :

skriven

Vet att de gått knappt ett ögonblick men undrar om de kan bli något mellan den där mannen och mig som jag känner jag klickar bra med.

Kram

Svar: Chansen finns.. kram :)
Esmaralda

29 Mee:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om han blev glad igår när jag skrev att jag tycker om honom? Ser det helt avslutat ut mellan oss? Eller kommer mer? Har han känslor?
Kram

30 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad tror du om den inbokade dejten? Kan det bli något bra med det?
Kram

31 Lydia💕:

skriven

Hej
Flyttar min dotter idag och är lite nervös för hur det ska gå för henne långt ifrån mig
Även också hur det ska gå för mig sen med alla frågor jag har
Ska jag lämna min tallisman hos henne eller ha den kvar hos mig och är den fortfarande verksam ?
Lydia💕

Svar: Det kommer gå bra för din dotter även om det blir lite ovant i början.... behåll du talismanen.. den är fortfarande verksam.. kram :)
Esmaralda

32 Ghostwriter :

skriven

Tack för dina svar!
Uppskattar det otroligt.Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

33 Susanne Amalia :

skriven

Hej tack för din tanke .. det hjälpte för ägaren har hört av dig och vill träffa Cornelis på Fredag

Svar: Då fortsätter jag hålla tummarna.. kram :)
Esmaralda

34 Isa:

skriven

Hej :) hur ser det ut med lägenhet och jobb för min del? Kram

35 Mojsan:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det någon chans att F kommer att vilja vara med mig igen?
Kram

36 ❤️:

skriven

Hej Esmaralda.
Vill han att jag ringer honom eller vill han inte? Vill han att kontakten trappas av?
Eller vill han ha min uppmärksamhet?
Får dubbla budskap ..
Kram

37 Något vågat - Ghostwriter :

skriven

Måste bara fråga...
Ska göra något vågat ikväll och undrar om de kommer bli roligt?? Eller ska jag avboka med detsamma?Kram!

38 <3:

skriven

Hej kära Es har S mig fortfarande i åtanke ?
Bör jag höra av mig igen. C är så go och vill nog att jag kommer dit.
Kram

39 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Allt känns så otroligt rörigt i mitt liv just nu. Ingen kärlek, ensamstående mamma och bara rörigt med jobb. Jag tycker det är kämpigt och tungt och jag har inte riktigt något stöd. Kommer det vara såhär ett tag till? Ser du positiva förändringar och positiva saker komma till mig?
Har det ganska slitsamt just nu..
Kram

Svar: Ja räkna med slit ett tag till men sedan vänder.. sakta i början men du märker att du mår bättre och känner dig mer fylld av energi... bra ting kommer att ske för dig.. kram :)
Esmaralda

40 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du om min Talisman fortfarande är aktiv?

Kram och kärlek.

Svar: Japp, den är fortfarande aktiv... lyssna av den.. och var modig... kram :)
Esmaralda

41 L:

skriven

Heja singeltanten👍👏👌!! Lever mina talismaner fortfarande🤔.. kommer dom att ge sig till känna.. något av mina önskningar? Kram

Svar: De lever... och det är fullt möjligt att de ger dig en skjuts mot dina önskningar.. kram :)
Esmaralda

42 Browallia:

skriven

Tack Singeltanten för att du delar med dig av dina erfarenheter från att resa ensam. Det inspirerar mig att våga resa själv.

Esmaralda, jag skickade en egen remiss för att få göra en utredning inom vården. I vanliga fall är det minst 2-3 månaders väntetid men jag fick min kallelse efter knappt två veckor. Har Gabbe påverkat detta? :)

Tacksamhet och glädje
Kram

Svar: Det kan han mycket väl ha gjort !! Lycka till nu och stor kram :)
Esmaralda

43 Lena:

skriven

försöker verkligen att ha ett bra tänkt i all bedrövelse...kan du se nått i min omedelbara framtid som kan ge HOPP ....... känner mig utsleta!

Svar: Känns som om någon dyker upp som ger energi och som det är tryggt och bra att prata med.. stor styrkekram :)
Esmaralda

44 TjejeonO:

skriven

Åhh singeltanten! Vilket underbart och inspirerande inlägg! Jag både gläds och inspireras av dig! Heja dig!!

Es, tror du Mauritius blir bra?
Eller blir det något annat resmål?

Stooor kram!

45 Mimma:

skriven

Bra skrivet, gästbloggare!
Jag arbetar på att hitta modet att åka själv. Rätt som det är, kommer jag också iväg.
Esmaralda, kan du se något om hösten och min talisman?
Kran från

46 Michaela:

skriven

Tack för att du delade med dig och härlig läsning :)

Kommer jag behöva göra ännu en njuroperation snart?

Kram!

47 F:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer de bli en relation mellan f och k?
Passar de ihop?
Kram

48 Jenny:

skriven

Hej i helgen som var blev jag arg på en kille som jag ångrar idag, kommer det att bli en stor grej av det ? Jag har bett om ursäkt men inte fått något svar än.
Kram orolig

Svar: Det rinner ut i sanden så småningom.. kram
Esmaralda

49 Hedwig:

skriven

Hejsan!
Jag har precis kommit tillbaka från en liten resa till Sverige efter att inte ha rest på nästan 5 år. Det ger mersmak men jag har tyvärr inte råd att resa ofta. Jag hälsade på en kompis i Stockholm och tog flyget dit (Ryanair från Bremen i Tyskland). Sedan hälsade jag på Therese C i Göteborg. Vi hade mysigt och åkte bland annat till Brännö och kolonistugan som tillhör Thereses familj. Jag visste faktiskt inte att Göteborg var så fin! Jag tog flixbussen från Stockholm till Göteborg och även tillbaka till Holland från Göteborg. Det var billigt (57 euro från Göteborg till Groningen i Holland) och kan verkligen rekommenderas för även om jag fick resa under natten fungerade det bra!

Svar: Vad roligt att allt gick bra... och miljöombyte ger så positiv energi.. kul att du och Therese träffades också :) kram :)
Esmaralda

50 Mirran:

skriven

Modigt att resa själv :) härligt! skulle aldrig våga. Så då får man stanna hemma :)

Ser du Es om jag kommer träffa den mörkhåriga mannen igen? Eller får du in någon annan tilltänkt till mig? Kram

Svar: Jag tror du möter honom igen.. men någon annan kommer som blir viktigare.. kram
Esmaralda

51 Grethe Hagen Sundbom:

skriven

Singeltanten,så göy å lese at du er blitt en bereist dame 😊😊💪👍 Du er TÖFF!!💪😊
Håper jeg er like töff i framtiden jeg oxo 😊


Kjäreste Esmeralda 😊💗💜 (hönsmamma'n jeg er litt bekymra nå..)
Altså, min elskede sönn (han har särskilda behov) og nå må vi söke hjelp både på vårdcentral (specialist läkare),på Försäkringskassan, arbeidskontoret, og LSS..Ser du noe om det kommer gå bra? Tenk at min"lille" Prins Marcus er strax 20år!?!?!?!? Er're muuuuulig lixom 😀😀😀 Som sagt, hans framtid står jo egentlig på spill, for hva som bestämmes! 🤔😊
Tusen hjertelig takk for at du er DU,kjäre Esmeralda 😊💗💜
Önsker deg og MG en knallfin dag 😊💖💜💘🌸🏵🌼
Kleeeeeeeemzi fra Grethe 💐💐💐

Svar: Ja, han behöver ditt stöd och din hjälp... och jag tror absolut att det kommer att lösa sig bra för honom.. att han hamnar på rätt plats i vuxenlivet.. lita på din intuition i detta och när det känns fel.. då ska du ta strid och sätta ner foten.. kram på er båda :)
Esmaralda

52 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag har en fråga gällande N. Jag är lite förvirrad. Då det har varit andra som kör hans skåpbil har jag kollat lite vem som äger skåpbilen och i slutet på april stod det en ny ägare och två veckor senare stod det en annan ägare. Om det nu inte är N som äger skåpbilen, varför plockar den nya ägaren inte bort hans jobb dekal på skåpbilen när dom åker runt i den? Eller är det såna som verkar arbeta med honom? Men varför ägarbyte? Eller är det fler som är delägare i bilen? Ser du något om detta? Tusen tack i förhand! Kram Zoey 💕

53 Virrhönan:

skriven

Hej igen!

Chefsmötet ja....jisses säger jag bara. Ett möte till i eftermiddag. Jag vet med säkerhet att jag är omtyckt av chefen och där ligger jag bra till, men jäklar vilken huvudvärk jag fick efter mötet och tankarna flödar. När jag gick tillbaka så kom snyggingen farande och började snacka som bara den och då blev jag ännu mer förvirrad. Och vet du, jag tror talismanen ville säga nåt för det började bränna som bara den på låret, har talismanen i mobilskalet och hade den i fickan, trodde den skulle börja brinna...vad tänker han nu egentligen?
Vilken dag detta blev....hoppas på mer kul och mindre tråkigheter..

Svar: Ja, talismanen var verksam i detta.. helt klart... och mer kul kommer det absolut att bli.. kram o lycka till nu :)
Esmaralda

54 Fru forna:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han att älska mig igen? Eller finns det risk/chans att han när tiden går lite ångrar sig och vill vara med mig?
Kram

55 Susanne Amalia :

skriven

tack snälla... vi är så tacksamma... för att du håller dina tummar... <3

56 Längtar:

skriven

Hej Esmaralda.
Är jag i ett förhållande inom ett år?
Kram

57 Flirten :

skriven

Hur stor chans är det att det kan bli något mellan mig och mannen? Du sa att det fanns en chans, är det något jag ska göra för att öka chansen? Blir det en bra-klick om.vi ses?


Kram

58 Undrar:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det någon chans att F kommer tillbaka till mig?
Kram

Svar: Det ska du inte räkna med.. kram
Esmaralda

59 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda tror du jag kommer i väg till min dotter i Stockholm i helgen ? Kram😃☀️

Svar: Ja o du tar tag i det nu så kommer du dit..kram
Esmaralda

60 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att vara själv länge till?
Kommer han att vilja vara med mig igen? Eller kommer han fortsätta vara säker på att inte vara med mig?
Kram

61 Lotta:

skriven

Så härligt när det blir bra till slut, singeltanten :) Tycker du är jättemodig :)

Ser du om jag kommer iväg på en resa nästa år och kanske vilket resesällskap det blir då?

Kram Lotta

62 Hoppet:

skriven

Tack singeltanten för att du del med dig,så modigt att resa själv,är själv väldigt rädd för att resa.


Es kommer jag alltid känna som jag gör idag?
kram

63 Milla:

skriven

Hej, kul med gäatbloggare. Speciellt de som du har spått o när de skriver o berättar.
Kommer min manliga kollega/granne måste bättre snart så han orkar jobba?

Svar: Jadå,, han kommer må bättre.. kram
Esmaralda

64 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag har en fråga gällande N. Jag är lite förvirrad. Då det har varit andra som kör hans skåpbil har jag kollat lite vem som äger skåpbilen och i slutet på april stod det en ny ägare och två veckor senare stod det en annan ägare. Om det nu inte är N som äger skåpbilen, varför plockar den nya ägaren inte bort hans jobb dekal på skåpbilen när dom åker runt i den? Eller är det såna som verkar arbeta med honom? Men varför ägarbyte? Eller är det fler som är delägare i bilen? Ser du något om detta? Tusen tack i förhand! Kram Zoey 💕

65 Adad:

skriven

Hej Ez!

Bör jag gå på bröllopet nästa lördag( som en plus etta) eller är det bättre att jg skiter i det?

66 Skrållann:

skriven

Hej!
Idag hade jag planerat helt fel med bemanningen. Jag bröt ihop fullkomligt och chefen kom. Vi pratade länge och väl och han rådde mig att åka hem och fundera över hur jag vill ha mitt liv. Han var supergullig och när jag åkte hem fick jag värsta huvudvärken och käkvärken. Har gråtit liter med tårar och är helt slut och tom. Har nog kommit fram till att jag inte passar för arbetsuppgifterna och jag måste återigen fundera på vad jag vill och hur jag vill ha mitt liv. Min man pratade jag med på telefonen och jag tvivlar på hans stöd och det skrämmer mig lite. Kan du se något om hur det blir framöver eller hur jag ska tänka?

Kram❤

67 Rebecca:

skriven

Kommer min mammas operation gå bra? Är så orolig. Kram

68 Iréne:

skriven

Måste bara få ett svar av dig om de e sant eller inte. E mitt ex ihop med sin chef Malin??
Kram

Svar: Jag kan inte känna in vilket,, men nog finns hon i hans tankar.. kram
Esmaralda

69 lars:

skriven

Hej
Jag säger som i Sällskapsresan Lasse Åberg
Jag kan flyga, Jag kan flyga

70 Misstjejen:

skriven

Hej

visste jag vem var det som kommer jag har romantisk i hösten?

71 Främling efterlyses:

skriven

Härlig blogg idag!!
Heja Singeltanten 🌎👏👏

Och jag spanar å spanar, Es.. Men främling jag hade sådan kemi med förra året har fortfarande inte dykt upp i skolkorridorerna.. Attans också, nu när jag äntligen är tillbaka så är han inte där. Skulle vara jättetacksam vad du såg kring det hela, dyker han upp de närmaste veckorna eller är det too late?

Tur att man tror på ödet..
Det var kanske inte menat.
Kramar!

72 B i Boden:

skriven

Hej jag undrar kommer den man jag väntar på snart ? Min dotter mår kasst kommer det bli någon förändring till det bättre och dröjer det eller finns möjlig förbättring snart ?Den resa en vän vill göra med mig i höst trots svår sjukdom blir den av? Resa till våren med annan vän är den möjligt?

73 Jenny :

skriven

Idag kom det fram två tjejer när jag handlade å ena frågade om jag ville svara på en fråga för de gör ett projektarbete. De skulle filma mig o jag kände tveksam ibörjan. Ena tjejen frågade mig om jag visste hur långt det var till ( kommer inte ihåg namnet) jag sa vart ligger det och fick inget svar. Hon frågade igen så jag sa då nej. Sen plötsligt sa hon tack å gick iväg. Tyckte var lite märkligt :-). Kommer de använda det de filmade?
Behöver nog inte vara orolig men jag är lite nojig ibland.
Kram

Svar: Nej jag tror inte de kommer använda detta.. oroa dig inte.. kram
Esmaralda

74 Fråga om jobb:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag var och provjobbade idag. Tanken var att jag bara skulle vara extra vid behov. men nu hade en tjej sagt upp sig igår och då eventuellt har de fasta tider att kunna ge.
Komme jag att kunna få åtminstone fasta tider? Eller en fast tjänst där?
Kram

Svar: God chans att det i alla fall blir m er jobb för dej här.. kram
Esmaralda

75 Skorpan:

skriven

Tack Es för svar!
Jo en bra man tror jag också han är o typiskt mig känner jag ingenting :(. Kanske fel att gå ut o äta med honom o inge hopp, eller? Undrar om jag ens kommer att känna något nånsin mer? Känns som om jag är vandrande död, typ... Fast kanske jag ändå har några känslor kvar, nånstans, som väntar på at väckas till liv!? DET hoppas jag verkligen...
Ha en fin kväll, jag ska slappa!!
Kram Skorpan

76 Tanke:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser de ut som om han kommer vara nöjd med henne? Går de in i en seriös relation med varandra? Eller kommer han vilja komma tillbaka till mig efter en tid?
Kram

77 Lilla Jaget:

skriven

Hej Esmaralda,

Fasen vad jag blir ledsen av jobbfunderingarna, det går upp och det går ned. Ska jag fortsätta att se mig om eller fortsätta? Kram från mig

78 Korsvägar:

skriven

Singeltanten:
Stort mod har du!
Och det tror jag egentligen vi alla har.
Om vi vågar oss förbi comfort zonen :-)
Härligt exempel på hur man kan resa "på sitt eget sätt" dessutom!

Esmaralda:
Kan den blonde långe som jag har i tankarna dyka upp nästa vecka, eller kanske redan denna veckan?
Skulle bli så glad och det hoppas jag han oxå blir av att se mig.

Kramen.

Svar: Dyker upp gör han o blir glad av att se dej.. riktigt när det sker ser jag inte.. kram
Esmaralda

79 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Har en fråga gällande killen jag är kär i. En av hans kompisar - M gifte sig i helgen som var nu och jag vet att killen som jag är kär i, hans ex var på bröllopet. Kan du se om killen jag är kär i oxå var på bröllopet? Träffade han sitt ex då, jag menar pratade dom med varandra ifall han var där? Har han fortfarande känslor för henne? Tusen tack i förhand! Kramis 🐷

80 Trött:

skriven

Hej Es

varför stirrar dessa folk så mycket?Tycker det är så otrevligt och fult. När jag tittar på de så tittar de bort, men inte alltid de kan stirra ändå? Jag ser ju ut som vem som helst och smälter in i mängden inga utmanade kläder men ändå blir jag inte av med dessa människor som stirrar ögonen ur sig.

Ser du vad det beror på Es?Är det pga mig eller min vän jag brukar gå med?
Tacksam för svar
kram

81 Lisa:

skriven


Hej Ser fram emot att träffa min själsfrände, undrar om jag sett eller stort på honom någonstans eller om han bor i närheten av mig ?
Kram Lisa

82 Fanny2:

skriven

Du kanske inte blir som gårdagens Duracellkanin men du är otroligt modig. Machu Picchu är nog ett äventyr i sig... Es är bra på att ge råd och det är härligt att du inte gav upp efter första resan. En dag vill jag också resa ensam men vi får se när det blir. :3

Till Es: kommer jag någonsin att bo utomlands? Om jag blir gammal så vet jag inte om Sverige ge är rätt plats för mig med vintermörkret...

Kram

Svar: Stor chans att det blir utlandet för dig. kram
Esmaralda

83 F.u:

skriven

Hej undrar om du kan se hur hösten ser ut för mig? Kram

84 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar han vara nöjd med tillvaron som det är nu?
Jag har en känsla att saker kan komma o ändras om ett tag och kanske han kommer vilja vara med mig igen.
Är det bara önsketänkande eller kan det bli så?
Kram

85 Körkort:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag skulle verkligen behöva ett körkort, tror det blir väldigt slitsamt för mig annars. Har övningsköra lite, försöker plugga lite. Kan jag nå målet innan årets slut?
Kram

86 Ghostwriter :

skriven

Hur stor chans är det att det kan bli något mellan mig och mannen? Du sa att det fanns en chans, är det något jag ska göra för att öka chansen? Blir det en bra-klick om.vi ses?


Kram

87 T:

skriven

Hej Esmaralda.
Är det mer troligt att han går in i en seriös relation med henne? Än att de inte gör det?
Kram

88 Mee:

skriven

Hej Es

Ser du något spännande som händer mig i höst?
kram

89 Hjälp! :

skriven

Jag fick inte hjälp med hyra!! Vad ska jag ta mig till?! Jag måste få hjälp!

Nu blir jag rädd.Kram

90 Dejt:

skriven

Hej Esmaralda.
Killen jag pratar med som jag bestämt dejt med. Tror Du det kan bli någe bra här?
Kram

91 Tingeling :

skriven

Modigt! Jag har börjat göra utflykter i Sverige, i närområdet själv med min dotter. Men nån gång får det bli utomlands! Önskar dig många fina resor!

Har läst om alla översvämningar. Och det är nu i Nepal och Bangladesh bland annat. När jag hör och ser om dessa länder känner jag att det är där jag vill hjälpa i framtiden, runt där, i Indien bland annat. Möjligen lite i Afrika med.

Kommer min dotter få kompisar på sin nya förskola? Och trivas där.

Idag orkar jag inte vara förväntansfull. Är bara trött. Och har ont i ryggen. Trycker undan allt märker jag... Och nu när jag sitter här och slappnar av så nästan fryser jag. Trycker undan det med. Ska bli skönt när allt är klart och jag kan börja leva en normal vardag igen. Tacksam att jag har min pappa, syster och moster och kusin. Hela min familj såklart men speciellt dem! Som hjälper mig i detta nu.

Klockan är 20.00 och idol börjar. Får man gå och lägga sig nu? 😁

Trevlig onsdag kväll!
Kram!

92 Carolina:

skriven

Hej Esmeralda!

Jag vill börja med att tacka för en seans du höll för mig för 6 år sedan, väldigt mycket av det du skrev har hänt.

Jag har en ny fråga då jag är i en process med ett nytt jobb. Jag undrar om du ser om jag blir erbjuden jobbet och om jag får den utvecklingen jag hoppas på?
Kram till dig!

93 Carolina:

skriven

Hej Esmeralda!

Jag vill börja med att tacka för en seans du höll för mig för 6 år sedan, väldigt mycket av det du skrev har hänt.

Jag har en ny fråga då jag är i en process med ett nytt jobb. Jag undrar om du ser om jag blir erbjuden jobbet och om jag får den utvecklingen jag hoppas på?
Kram till dig!

94 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du han blev glad eller berörd när jag skrev att jag tycker om honom?
Kände han något liknande?
Kram

95 Adad:

skriven

Hej Ez!

Bör jag gå på bröllopet nästa lördag( som en plus etta) eller är det bättre att jg skiter i det? Är osäker om det är något jag bör göra eller inte

96 Undris?:

skriven

Hej Es

Ser du mig bli lite gladare snart?
kram

97 Moj:

skriven

Hej Ez! Ser du någon kärlek till mig inom kort. I så fall när och var? Kram Moj

98 Signe:

skriven

Hej!
Tack för blogginlägget! Vilket mod, och inspiration för oss som läser! Dessutom - bra tips för oss som är mindre resvana att ta taxi. Inte tänkt just så men taxi till och från hotellet ger ju en trygghet. Dock är jag dessutom förtjust i allmänna kommunikationsmedel. Kul att se det vanliga vardagslivet, ofta billigt och jag frågsr alltid helt ogenerat både chaufför, medpassagerare och väntande om vägen och om jag är på rätt fordon. Så gott som alla verkar bara glada att hjälpa till!

Jobbet framöver...? Hund nu...?

Kram och hälsa Glennan 🤗

99 Utomlands:

skriven

Hej Es

Ser du mig uppleva USA innan jag blir tant?
kram

Svar: Jadå, absolut.. kram
Esmaralda

100 Moj:

skriven

Hej Ez! Ser du någon kärlek till mig inom kort. I så fall när och var? Kram Moj

101 Nervös:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer dem gå in i en seriös relation? Kommer det att vara dem nu lång tid?
Kram

102 F.u:

skriven


Hej undrar om du kan se hur hösten ser ut för mig? Kram

103 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han hålla det vi har kommit överens om? Och lyssna på min önskan som vi pratat om? Kommer han hålla det och är det så det kommer att bli?
Kram

104 Moj:

skriven

Hej Ez! Ser du någon kärlek till mig inom kort. I så fall när och var? Kram Moj

105 Moj:

skriven

Hej Ez! Ser du någon kärlek till mig inom kort. I så fall när och var? Kram Moj

106 Iréne:

skriven

Skulle va intressant å få veta om mitt ex forfarande har känslor för mig eller inte ???
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: