Vackert....

 
Massa vackra hästekipage  i stan.... ett lite mysigare alternativ till  traditionell taxi...
 
Visst är dom fina !!!  Och väldigt välskötta... som det  verkar....
 
Kram & kärlek
 
 
1 See:

skriven

Hej Esmaralda.
Det hade jag gillat. Gillar gamla stuket:
Es, mannen jag träffar nu med mörkt hår och glasögon kan han vara rätt för mig? Min magkänsla är tom. Eller ser du en annan man som kommer i mitt liv ganska snart?
Kram

2 See:

skriven

Hej Esmaralda.
Det hade jag gillat. Gillar gamla stuket:
Es, mannen jag träffar nu med mörkt hår och glasögon kan han vara rätt för mig? Min magkänsla är tom. Eller ser du en annan man som kommer i mitt liv ganska snart?
Kram

3 k:

skriven

Hej

Ser du om det förlovning eller giftermål inom närmaste året för oss.

Kram

4 Michaela:

skriven

Fiina!! Tror inte min talisman Frans fungerar så undrar om det är någon ide' att ha honom i BHn då. Kram

Svar: Lägg honom i saltbad och se om han piggnar på sig.. det gör ibland susen.. kram
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Ja det var något utöver det vanliga!

Voice massagen var skön o det finns alltså ställen på mig som är spända, inte bara lös o slö o slapp 😆. Kan jag säga, om nån tycker jag är lös 😉... Finns en risk för det..

Hemåt på min häst..
Kram Skorpan

Svar: :) kram
Esmaralda

6 Filippa:

skriven

Hej kommer jag få ser när min bästa kollega tävla i framtiden med sin häst?

Kram

7 Anna.L:

skriven

Ja, hoppas det hästarna har det bra!
Drömde i natt att jag red en fux häst med endast en halsring, aldrig känt den friheten tidigare. Stor snäll och nöjd häst utan massa redskap. Inspireras av detta sätt att rida och alltid drömt om det själv, av någon anledning har jag i sommar varit omringad av massa spindlar och när jag googla om hästar/drömde om min framtid pga min dröm. Så kom en vit spindel gående framför mig på min filt. Vad ska detta betyda?
Vet i varje fall att tanken gör mig lycklig.
Alltid haft svårt för tävlingshästar, som att man känner av energin i stora stall där det inte alltid känns positivt och ganska tungt/stressat i luften.
Kram!

8 Sibbe:

skriven

Tur att de ser välskötta och fina ut. Det är det jobbigaste med resor...att se djur som inte sköts om ordentligt.

Kommer jag slippa känna mig ensam snart? Det tär extra nu då det varit kämpigt ett tag.
Känns som jag harvar på i nått segt elände..
Kram

9 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Vad trevligt ni verkar ha. Fina hästekipage 😍 och tur för dig att grabbarna ville ha pizza 😂 mina brorsbarn hade förmodligen valt ankbröstet och hade det inte fallit dem i smaken så hade de sagt "det smakar lite grynkorv om det här." och då hade du tänkt "bortskämda ungar! Varken pizza eller ankbröst duger, vad äter de egentligen?" 😁
De är lite speciella, bara det bästa är gott nog och ibland inte ens det ☺️

Själv har jag haft besök ifrån Nederländerna. Min kusin och hans flickvän ville komma förbi. Det var otroligt trevligt. De fick sova i gäststugan och vi badade i sjön, promenerade vid havet, käkade lunch hos mamma och tittade på älgar i slottsskogen. Älgen hade precis fått en jättesöt kalv!
Willem Berit och Nova tyckte märkligt nog också att det var skojigt med besök. Annars kan de vara hemskt blyga när det kommer folk. Men nu var de i sitt esse. Nova tiggde hela tiden godis, Berit tiggde klapp och Willem visade upp sina bästa konster (han sprang superfort och visade hur han kunde stanna tvärt och hur snabbt han kunde accelerera och vilka fina busiga skutt han kunde göra och hur snabbt han kunde ta sig upp och ner från soffan och genom rummet i högsta fart). Det var kul att se dem så exalterade 😃
Kram ThereseC

Svar: Barn kan ha en märklig smak !! Vad roligt med besökare :) Och så kul att kaninerna uppskattade besöket. Jag var hemma hos en kompis en gång som hade en sådan där jättekanin och den ville absolut sitta i knät hela tiden !! Kram :)
Esmaralda

10 <3:

skriven

Vackra hästar hoppas att de är välskötta och har det bra. Men kan inte vara så bra för dem att trava runt på asfalt och i värmen och skjutsa runt turister. Vad negativt det lät nu.
Svarade Camilla förra veckan och hennes chef Susanne tisdags. Tror du S nappar på mitt förslag och att det går vägen i höst? Har jag gjort det jag kunnat nu ? Första gången på länge jag tycker något verkar roligt igen.
Kram

Svar: Jag fick intryck av att man är glad i sina hästar o stolt över dem.. de blir omskötta ordentligt... och arbetar inga överdrivet långa pass....du har gjort vad du kunnat och nu får du vänta och se.. kram
Esmaralda

11 Pia1:

skriven

Åååååhh som tvättäkta hästtjej (fast jag inte längre kan) så smälter jag och gläds åt välskötta djur 💖 Fina hästar som är stolta över sitt fina jobb 😀 Tack snälla Es för svar om katten. Har nu satt upp fler läppar och varit till polisen. Hon måste hem nu, ska föda snart 😩

Svar: Ja jag blir också glad när ser välskötta och välmående djur och ska djuren jobba åt oss då är det ALLTID vår skyldighet att se till så att det har det bra... jag hålla alla tummar att katten kommer tillrätta.. kram
Esmaralda

12 Bee:

skriven

väldigt vackert är det<3

ser du hur hösten blir för mig?
kram

13 sommar:

skriven

Hej
Kommer jag o träffa nån ny man i vilket sammanhang och är det i nån snar framtid??

Kram sommar


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: