Jag blev dödad.....

Nu är jag hemma igen efter en underbar  helg i Tyskland…  men det har inte alltid varit  så att  jag trivts där. 

Under många år var Tyskland bara ett land som jag  snabbt passerade på väg någon annanstans.

Jag och Tyskland har helt enkelt inte alltid kommit överens.  

 

I ett av mina gamla liv i  blev jag dödad av min make.. efter en lång tid av misshandel och förödmjukelse.

Jag  var kuvad  redan från min tyska barndom  av en dominant pappa och gjorde den berömda upprepningen när  jag valde man. Friedrich  var en komplett galning.   Snäppet värre än min pappa.

Det dröjde  bara några veckor in i äktenskapen innan han började slå och när han inte slog så hånade han och den lilla självkänsla jag hade, den avdunstade snabbt.

 

 

Jag fann mig i situationen länge. Inte förrän jag var gravid med barn nummer  två vaknade  min överlevnadsinstinkt.

Kanske för att såväl det födda som det ofödda barnet var i fara. 

Jag  visste  att jag inte kunde skiljas. Friedrich skulle  söka efter mig , hitta mig och slå ihjäl mig.

Det skulle bli hans mission in life.  Det var helt enkelt sådan han var.

Jag var tvungen att fly och gå under jorden, i alla fall  under ett antal år. 

Det skulle bli en flykt till Polen där min syster ordnat boende hos goda vänner på landsbygden. 

 

Jag planerade väldigt noga. Ingenting fick gå fel. Några spår om vart jag tog vägen fick jag inte lämna efter mig.

Jag gömde  undan lite pengar och ett klädesplagg då och då för jag hade ju min dotter att tänka på också. Att fly utan henne fanns inte  i tankarna.  

Så kom dagen. Allt var så noga förberett. 

Friedrich var på arbetet och  skulle inte komma hem förrän framåt kvällen och än var det bara  morgon… och jag packade ner våra saker i en stor väska & när jag skulle öppna ytterdörren för att ta första steget ut i frihet så rycktes  den upp. Där stod Friedrich.  Du kan tänka dig vilken chock !  

Jag blev så att säga tagen på bar gärning med packad resväska och   Friedrich var så upprörd att mustascherna hoppade. Han spände sina svarta psykopatiska  pepparkornsögon i mig.. slet ifrån mig väskan.. låste in dottern  i städskrubben och sedan påbörjade han den misshandel som skulle ta mitt liv. 

 

 

Cellminnena är  tydliga, som de kan vara om man blivit utsatt för ett  trauma men det gäller att  kämpa emot och  inte leva de gamla rädslorna på nytt. 

 

Det är viktigt att man inte låter gamla rädslor vinna – för gör man det, då blir nya livet kringskuret och man föder lätt fler rädslor. Det blir som ringar på vattnet.

Som barn åkte jag med familjen till  Tyskland flera gånger och det var obehagligt till en början.. fast sakta men säkert återtog jag makten över mitt nya liv. 

Jag tyckte inte om Tyskland och jag kände mig hotad men kunde kontrollera det.  Och så småningom var minnena från det  gamla bara minnen och ingenting som hade någon betydelse länge.  I dag är jag till och med glad i Tyskland och älskar alla de  små byarna som ser ut som något i en saga!

 

 

Nu är jag alltså hemma igen… och har packat upp…godis och dricka till Julbocksfesten på lördag… och den goda rödkålen med äpple som jag serverar till kalkonen….  plus en massa gott till glöggfesten för grannarna….tvättmedel i storpack, thaisoppor till min vän, Amaroneviner och en hel del annat !!

Välkomna till en ny vecka men nya möjligheter

Kram & kärlek

 

P.s. Och nu när jag är hemma igen  så tar jag emot och spår via mail som vanligt.

Vill du ha en personlig och omfattande spådom - maila mig då på:

[email protected] och jag mailar info tillbaka till dig om hur det fungerar

1 Ht:

skriven

Hej!
Kommer C.K stanna kvar länge på jobbet?
Kram!

2 EPM:

skriven

Hej!
Välkommen hem.
Skönt att du vann över rädslorna... Är det samma könslor med människor som tidigare skadat en, att man bara känner intuitivt att "denna litar jag inte på"?

Vad händer om jag ställer ett ultimatum...?
Ger det en välbehövlig press? Eller har jag redan pressat honom nog?

Kram

Svar: Så KAN det vara med det är väldigt komplext och svår att känna vad som är vad.... ställ ultimatum men inte som press utan för att du i så fall verkligen menar det du säger.. för din egen skull... kram
Esmaralda

3 Tisa:

skriven

Jag mår skitdåligt. Finns det någon chans att få stanna en natt till?

4 Hjälpa:

skriven

Hej!

Ibland så undrar jag om min uppgift är att hjälpa andra. Min första sambo var sjuk och blev rullstolsburen. Min nuvarande man hade gått in i väggen och var i psykisk obalans när jag träffade honom. Kan det vara så att min uppgift är att hjälpa?? Någon jordängel tror jag inte att jag är.

Kram

Svar: Nej, du har levt liv med uppgift att hjälpa och du lever kvar i detta gamla.. vilket är vanligt.. i detta livet ska du lära dig hur du satsar på dig själv.. kram :)
Esmaralda

5 Lollo:

skriven

Bästa Esmaralda
Ser du om jag kommer att klara min tredje uppkörning i veckan?
Önskar dig den bästa måndag

6 Rebecca:

skriven

Intressant med tidigare liv. Beställde ju en regressionsseans av dig för ett halvår sedan. Man ska ju försöka att inte ge efter för sina rädslor. Undra vilka jag fått från tidigare liv. Tror att min sociala ångest härstammar därifrån, kanske även skräcken för att flyga. Dock nu på senare tid så har jag blivit rädd för saker jag inte var tidigare. Till exempel att åka bil. Inte så bra eftersom jag planerar att ta körkort så snart som möjligt! :P
Jag är medveten om rädslorna, vilket känns bra för d kan jag sätta dem i kontext och försöka övervinna dem :)Kram

Svar: Ge inte efter för rädslor för då bara växer de och blir fler... de sprider sig som elaka ringar på vattnet.... ta tag i det ordentligt...kram :)
Esmaralda

7 Jen:

skriven

Usch vad jag blev illa till mods av din berättelse. Har själv i detta liv blivit misshandlad och visst sätter det sina spår.
Önskar att jag kommer vidare från det redan i detta liv.

Jag blev väldigt orolig för min hälsa och hur jag ska klara av livet positivt samt ändå kunna få barn (som inte är aktuellt på ett tag) efter samtalet med min mamma. Bör jag oroa mig? Fick ju nästan panik... och det för mig inte för min mammas skull.

Välkommen hem o härligt att resan gick bra

Svar: Ja, med bearbetning tar du dig vidare och det är du på god väg att göra fullt ut. Du ska ha positivt fokus och inte oroa dig.. kram :)
Esmaralda

8 Michaela:

skriven

Välkommen hem efter några härliga dagar i Tyskland :)

Ny vecka som jag hoppas blir bättre än förra som var en smärre mardröm. Väntar på återkoppling från facket ang kriget på jobbet. Bokat resa på torsdag. Lite julmarknad mm :) Tror du att det blir av och blir bra? Kram!

Svar: Stor chans att det blir av och jag tror absolut att det blir bra.. kram :)
Esmaralda

9 Tingeling :

skriven

Ush så hemskt. Detta är ju tyvärr vardag för vissa i dag. Blir väldigt illa berörd. Min mamma råkade ju ut för detta och som barn mår man inte bra av det.

MEN till något annat, lite roligare. Jag skulle så gärna vilja ha katt, och min dotter älskar djur och hon skulle ta väl hand om den, det vet jag. Nu vill jag ju också resa och göra annat. Är kluven. Skulle vi kunna vara jourhem för katter? Risken är väl att man kommer ha svårt att lämna katten vidare sen om man fäst sig vid den. Eller tror du det vore något för oss? Annars kanske enbart hjälpa till på katthemmet?

Välkommen hem igen!

Kram!

Svar: Hjälp gärna till på katthemmet.... och låg det sjunka inte lite mer innan du skaffar egen katt. Och när du får din katt.. för en katt blir det så småningom.. så se till så att du har någon form av backup när du ska resa bort.... kram
Esmaralda

10 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Välkommen hem !

Otäcka minnen du har ....Jag är glad att jag inte kommer ihåg tidigare liv...

Nu är en härlig tid med alla ljus och adventsstjärnor Har två stjärnor och en jätteadventstake runt mig .(Sitter i en hörna ) Jag känner mig nästan utvald där jag sitter vid mitt skrivbord och knappar på min gamla dator...tänk vad lite "ljus i vårt hus" kan förändra sinnet och mörkret..

Ha en härlig start på veckan !

Kram anki med flock

Svar: Nämen så mysigt du har det på jobb !! Härligt !! Kram :)
Esmaralda

11 Smulan:

skriven

Hej Esmaralda.
Det låter som en otäck händelse!!
Men att minnas de förflutna kan ju hjälpa en framåt. Ser iallafall ut som ni haft en trevlig resa. Skönt att få komma hem igen. Kanske fick du några julklappar gjorda.

Es, han använder ofta ord som ”det är inte omöjligt” ”vi får se hur det blir”
Finns det en chans att vi kan hitta tillbaka till en bra relation? Jag skrev något igår om att det går att lösa boende situationen och jag är beredd att flytta. Har inte fått svar än. Om vi hittar tillbaka till varandra. Kanske inte de känslor finns som en gång fanns men om vi kan hitta tillbaka till varann.
Kan det bli så att vi får till en relation igen och flyttar ihop?
Kommer han vilja jobba för detta?
Kram

Svar: Som jag sagt innan.. ge honom inte hela kontrollen. Lev ditt liv nu och häng inte upp dig på honom. Du ska ta steget ut och leva.. hitta glädjen och växa i dig själv. Chansen att det bli ni igen och att det blir bra.. den är inte stor men oavsett så bestäm dig för att gå vidare nu !! Kram
Esmaralda

12 Moj:

skriven

Hej Esmaralda.
Välkommen hem!
Ny energi efter att fått kommit bort ett tag.
Händer något inom kärlek och ett förhållande innan sommaren?
Kram

Svar: Chansen finns och är god.. kram
Esmaralda

13 Hmm:

skriven

God morgon läskigt o samtidigt spännande med tidigare liv.

Vi åker nästa vecka. Ser du hur resan blir för oss?

Kommer våra kunder tillbaka till oss när vi öppnar igen? Kram

14 Skrållann:

skriven

Hej!
Välkommen hem!
Usch vilka hemskheter du berättar om.
Själv är jag ledig idag och tänkte åka till stan för lite julklappsinköp. Sedan blir det jobb hela veckan och jag tror det blir hektiska dagar ända fram till julafton och det ser jag fram emot.
En nyinrättad tjänst som chef för en specifik yrkesgrupp (min yrkesgrupp) på sjukhuset är ute just nu. Det låter som en fantastiskt rolig tjänst och jag har den utbildning som efterfrågas och de kriterier man söker efter men saknar dock erfarenhet från konkret chefsskap. Är vansinnigt sugen på att söka tjänsten men samtidigt vet jag att det finns stora problem på arbetsplatsen och en massa missnöje med den ledning som är idag. Har jag någon chans och kulle jag fixa en sådan tjänst eller vill min framtid något annat?

Kram:)

15 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Tack för väkomnandet till en ny vecka med nya möjligheter.
Jag läste mitt horoskop och tydligen gick min styrare Merkurius baklänges den här veckan, vilket skulle leda till en massa förtret. Jag kände mig helt sänkt efter att ha läst det där. Jag försöker skaka av mig det hela och berätta för mig själv att den där Merkurius inte ensam kan bestämma hur min vecka kommer att arta sig därför att det mesta hänger på mig själv. Min inställning inte minst. Om jag möter den nya veckan med attityden att allt kommer att bli jobbigt, besvärligt och ångestfyllt så kommer det säkert att bli det också.
Så nu får jag gaska upp mig och samla ihop min energi och ta mig an den nya veckan med den posivitet och glädje som faktiskt finns inom mig just nu. Här ska levas fullt ut oavsett vad stackars Merkurius håller på med!

Kram ThereseC

Svar: Exakt.. skit i Merkurius och visa att du är den ende som har rätt att styra ditt liv... kram :)
Esmaralda

16 ?:

skriven

Undrar om min väninna som precis kommit hem efter en jobbig tvist.

Undrar om exet till henne talar sanning till henne om det blir ett samarbete mellan dom o att det blir utomlands?

17 Carina ST:

skriven

Välkommen hem igen. Ett bloggämne idag som gav resonans. Att inte låta rädslan ta kontrollen.

I den händelse som nu skett i min nära familj så ploppade det igår upp i mig minnet från ett liv där mina barn brann inne. Ett liv som du berättat om i en seans och som jag i regression upplevt. Alla känslor av att inte kunna skydda barnen och skapa trygghet för dem kom upp i mig.

Jag tänker inte låta det styra mig och mitt liv! Att inte ha full kontroll på allt i livet hör till livet. Att låta glädjen, kärleken och livet spira ändå mitt i sådant som är svårt blir viktigt. Livsviktigt. Svårt men viktigt.

Han har fått löfte om hjälp efter sjukhuset nu. Skydd. Och jag hoppas att han ska få hjälp på flera sätt att bygga upp ett liv. Från grunden. I trygghet. Det kommer dröja. Och nu kommer han befinna sig på sjukhuset länge först. Men det finns hopp i oss. Hos honom finns just nu mest rädsla. Vi gör allt vi kan för att på olika sätt stötta varandra och hitta hjälp åt honom.

Händelsen har skakat om grunden i oss alla. Känslan av trygghet är djupt skakad. Framför allt i barnen. Det finns stöd för dem men det kommer ta lite tid att bygga upp igen.

Tack för det stöd du har gett Esmaralda. Seansen och healingen har varit värdefulla för mig, oss.

Stor kram,
Carina ST

Svar: Vad bra att det gamla livet också kom upp i regression.. brukar vara en perfekt bearbetning. Vad glad jag blir att faran nu är över - och det är viktigt han tar emot den hjälp som ges.. och att han håller sig inom ramarna.. annars går det lätt fel igen och det vill vi ju inte.. kram på er alla :)
Esmaralda

18 Sus:

skriven

Hej
Minnen....
Varför är det så svårt....
Händer något snart?
Love sus

19 Helena Ir:

skriven

Låter ruskigt..det liv du hade då!
Skönt att du kan njuta av dina resor dit idag..

Vet att även jag haft liv som varit hemska..

Poff..sa det så gick luften ur mig..tänk om jag visste vad som hänt. Ja,ja..blir väl bättre igen.
Bara man har huvudet upp och fötterna ner..så ordnar det nog sig!

Ha en bra början på veckan :)

Kram :)


Svar: Ja, de flesta av oss har en sjö att ösa ur när det gäller gamla liv och en hel del av oss har ju också trauma som skapats för länge sedan.... du fyller på med ny luft.. det kommer gå bra.. kram :)
Esmaralda

20 Anonym:

skriven

Hej! Esmaralda
Vad mysigt det såg ut! Fast jag har med något för Tyskland! Får ta en reakanation! 😀 tror du våran jul och nyår blir bra? Ska åka och fira Jul med min äldsta dotter och hennes kille och Goa hund Molly jätte gosig Rothvailer.
Nyåret blir nog i Stockholm hos min mellandotter. Kramar😃✨

21 Cissi:

skriven

Hej Ez! Kan du se nåt om mitt kärleksliv? Är min nästa man på väg? När?
Kram

22 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Vad mysigt det såg ut! Fast jag har med något för Tyskland! Får ta en reakanation! 😀 tror du våran jul och nyår blir bra? Ska åka och fira Jul med min äldsta dotter och hennes kille och Goa hund Molly jätte gosig Rothvailer.
Nyåret blir nog i Stockholm hos min mellandotter. Kramar😃✨

23 Hej.:

skriven

Välkommen hem skönt att du kan njuta av Tyskland nu trots det tidigare livet.
Var med om något märkligt för några dagar sedan. Jag hade skrivit ett brev och lagt fram till andarna. Jag bad om ett tecken om det barn som kan komma till oss i framtiden hälsade också till barnet att det var välkommet när rätt tid är inne önskade dom även en trevlig första advent.
Sen när jag slog in julklappar och skulle skriva mina barns namn så dök ett 3e namn upp i huvudet och fick verkligen anstränga mig för att inte skriva ner det också. Hoppas och tror att detta var ett tecken som jag bad om, var det det eller bara hjärnspöken?
Idag blir det till att göra lite julgodis.

Svar: Ja, ditt brev nådde hela vägen fram.. det blir ofta så.. kram :)
Esmaralda

24 åsa:

skriven

Hej E!

Oj vilken berättelse du skriver. intressant o otäckt. Vad bra att du har jobbat med rädslor o njutit nu i Tyskland. Gott.
Kommer det bli en bra jul m familjen ?el är min ena bror sur el arg på mig sen nu i helgen ? För jag ska väl åka dit o möta alla hos dom i jul. jobbigt.
kram Åsa

Svar: Ha positivt fokus, bjud på leenden och är du avslappnad så lättar också stämningen och det kommer bli bra... kram
Esmaralda

25 Nj:

skriven

Usch vilka minnen😢😱!!
Undrar och ät orolig för mötet på onsdag.. kommer det att gå bra? För jag tänker efter regn kommer sol.. och kärlek💕. Kram

26 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda tror du våran jul och nyår blir bra? Firar med våran äldsta dotter och hennes kille och Goa hund Molly en Rothvailer! och nyår blir nog hos dotter i Stockholm.

Svar: Ja, det ser ut som det kommer bli bra... ha normala förväntningar, kram :)
Esmaralda

27 Berg:

skriven

Det ser så mysigt ut på bilderna på julmarknaderna! Perfekt att kunna åka till Tyskland och fylla på förråden inför jul! Vore inte dumt att komma ut på en liten tripp.
En undran..Stora barnens pappa verkar ha ännu en agenda, då han vill ändra veckor och dagar. Vet inte vad han är ute efter, mer än att bråka? Kommer något att hända under nästa år som förändrar läget?

28 Aa:

skriven

Hej Esmaralda.
Min ena arbetsgivare gav mig ett schema nu i sista sekund för december men jag är redan uppbokad på mitt andra jobb då så då var jag tvungen att säga ifrån. Blir hon sur nu? Så att jag inte kommer få jobba kvar där? Har jag chans att få en tjänst som florist? Om det inte blir här på ett annat ställe
Kram

29 M.m:

skriven

Hej Esmaralda.
Denna jag är inte en robot blir det varje gång man skriver inlägg nu för tiden.
Es, finns det en risk att jag blir singel hela nästa år också? Är det mest troligt att den rätta kommer innan eller efter sommaren? Eller finns risken att jag blir singel hela året?
Kram

Svar: Risken finns men det är större chans att du möter någon.. kram
Esmaralda

30 Carolina:

skriven

Kära Es! Jag tror jag har funnit min kärlek kan du se om Fredric är mitt livs kärlek?

31 Susanne Amalia :

skriven

Välkommen hem till Svedala.. Skönt att du kan åka till Tyskland och känna dig trygg..
Men vist är det så att gamla minnen gör sig påminda och extra starkt blir det om det är platsbundet.
Blir som en osynlig mur och den forserar man inte så lätt..

Önskar dig och MG en magisk dag.. 💕 stor kram.. 💕

Svar: Ja exakt så är det, kram :)
Esmaralda

32 Emma:

skriven

Hej

Vi har bokat en resa nu över jul o nyår, blir den romantisk och bra som jag vill. Hittar vi tillbaka till varandra genom denna resa eller blir saker värre ? Känns 50/50 chans på allting. Roligt med resa men tråkigt att det inte allt är på banan med oss.
Därför blir man ju själv tveksam om det blir bra eller inte.

Själv ser jag framför mig massor med upplevelser och romantik, kanske en ring på fingret. Men vi kanske tycker olika ??

Kram
E

Svar: Det kan gå hur som helst under resan och jag ser inte vartåt det drar... kanske aning mot att problemen djupnar när ni kommer hem. Ett gott råd är att ni tar tillfället i akt och pratar ut med varann .. kram
Esmaralda

33 CA:

skriven

Hej
Behöver några positiva ord, om vad som helst.
Känner mig lite deppig.
Kram

Svar: Du är en fin och underbar person... och du ska bara veta så mycket ljust och gott det finns i din framtid.. kram :)
Esmaralda

34 Jessica:

skriven

Es,
nu är jag väldigt arg och känslomässigt frustrerad.
Den här killen jag var väldigt intresserad av för ett tag sen, han träffade jag i förrgår av en slump så det var inget planerat. Och innan jag glömmer, han har en tjej nu,
MEN när såg mig så beteer han sig som om han skulle va typ helt dödförälskad i mig, jag ser liksom hur han blir nervös när han tittar på mig.
Men varför fattar jag inte. Han har en tjej redan liksom, varför skulle han vara förälskad i mig för? Är han inte lycklig med henne eller vad? hjälp! vad känner han för mig? Vad vill han ska hända mellan oss? Vad känner han för sin tjej? jag behöver verkligen hjälp.




och kan du se hur jag levde och hur jag dog i mitt förra liv? Hade vart jätteintressant att veta.


Kram

35 Anonym:

skriven

Hej! Esmaralda du är inte en Ribit dyker upp nästan hela tiden så det tar minst nästan 5 min innan man kan dömda i väg meddelandet! ? Kram 😃

Svar: Ja, vilket elände.. men det är något som blogg.se fixat och ingenting jag kan göra något åt.. tyvärr.. kram
Esmaralda

36 Madeleine :

skriven

Hej ez! Det var roligt att följa din helg i Tyskland. Själv vill jag också åka på julmarknad men det får nog vänta lite.
Jag har alltid haft konstiga drömmar och visa drömmar känns så verkliga att dagen efter att jag är helt utmattad och ibland ser jag konstiga människor. Dom är blonda och har stora svarta ögonen och så ler dom så otäckt. Men jag vet inte vad dom är eller vad dom vill.

Vet du?

Kram.

Svar: Drömmarna verkar vara någon slags budskap.. antingen försvinner det eller så får du klarhet i vad de handlar om... kram
Esmaralda

37 Muminmamma :

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du en flytt snart för mig?
Ser du något om den?
Om den blir med en kärlek? I närheten eller en bit bort?
Kram

38 Monja:

skriven

Hej! Har också obehag för vissa situationer , som jag inte hittar någon förklaring på. Har det att göra med tidigare liv?Känner att jag kommer att förbli ensam. Skall jag stanna i denna känsla? Ha en bra dag alla!!

Svar: Det KAN ha att göra med tidigare liv men det är inte nödvändigt.. ibland blir vi lurade av tidiga barndomsminnen också.. stanna i känslan och försök lev den klart.. kram
Esmaralda

39 Carin:

skriven

Välkommen hem!

Svar: Tack så hjärtligt :)
Esmaralda

40 Linda:

skriven

Jag har av någon anledning stor rädsla för vatten, speciellt hav, då det är mörkt och kallt. Har också återkommande drömmar om att jag är på en båt, flotte eller annan typ av flytetyg, och det är alltid samma historia, i olika skepnad. Jag är på en båt som sjunker, men lyckas hålla mig vid ytan med hjälp av något, sedan lyckas jag ta mig så långt att jag i drömmen tror att jag kan ha en chans att överleva. En gång kom jag nästan i land på en ö full av gula löv, till exempel. Men jag vaknar alltid, innan jag vet hur det går. Ibland har jag funderat om jag har varit med om någon typ av närapå drunkningsolycka i något av mina tidigare liv.


Svar: Ja, det har du definitivt.. kram
Esmaralda

41 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser något nytt på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

42 Mikael:

skriven

Vad nedrigt när du hade planerat noggrant, nästan övernaturligt han dök upp.

Vore intressant veta om han visste, hade på känn eller bara råka dyka upp.

Kram
Mikael

Svar: Ja, jag har funderat mycket på det men aldrig fått någon klarhet.... det var nästan som om han lurpassade utanför dörren men det hela kan ha varit en slump också.... kram
Esmaralda

43 Solstjärnan:

skriven

Hej😊

Så otäckt.Misshandel är grymt.Måste vara hemskt att bli offer.
Otroligt att du har så detaljerade minnen från tidigare liv.

Es,undrar ser du något angående mitt nya jobb?

Kram Solstjärnan 🌟

44 <3:

skriven

Välkommen hem Es. Vad tror du om den rätta Patric ? Skrivit lite till varandra efter H tips. Han skrev spännande men jag vet inte om han är så intresserad känns inte så just nu. Borde jag skriva ngt ner till honom ? Vi kanske inte alls skulle passa för en dejt. Han är nog snart hemma från sin semester i Las Vegas.
Kram

45 CA:

skriven

Tusen tack

46 f:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser något nytt på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

47 ?:

skriven

Undrar om min väninna som precis kommit hem efter en jobbig tvist.

Undrar om exet till henne talar sanning till henne om det blir ett samarbete mellan dom o att det blir utomlands?

48 hmm:

skriven

God morgon läskigt o samtidigt spännande med tidigare liv.

Vi åker nästa vecka. Ser du hur resan blir för oss?

Kommer våra kunder tillbaka till oss när vi öppnar igen? Kram

49 åsa:

skriven

Hej igen E!
Tack snälla du för ditt svar. Ja det ska jag verkligen göra.Tack!

Ska jag vara orolig i min kropp söka doktor? äter nyttigt nu o renar lite. el är det all stress viiiilar mkt för den är så trött. njurana?
Det känns gott att ta tablett för att landa lite känner jag. Ska ut i solen o andas.
Kram o ha en fin dag .Åsa

50 fråga:

skriven

hej esmeralda ser du om jag har någon beundrare ....

51 Anna.L:

skriven

Hej! Tagen av detta inlägg, trauma och rädsla är relaterande då jag upplevde mitt tidigare liv. Men precis som för dig är det en lärdom, jag är stark! Mycket om mig själv och utveckling har skett efter det.

En tjej i min klass är öppen och pratsam med många i klassen, men runt mig är hon blygare och lite tystare. Vi har ofta ögonkontakt och en undermedveten medkänsla för varandra.
Det roliga och lite märkliga är att när vi är själva pratar vi, först då öppnar hon sig. Tar initiativ, ger komplimanger och vill prata med mig, när ingen annan ser. Vi skrattar och har det trevligt ensamma, men så fort vi är i klassen, blir det mer subtilt nästan som att vi håller vår gemenskap hemlig.
Vad känner hon? Varför beter hon sig så olika mot mig?
Kramar

Svar: Hon vet inte riktigt... hon skulle kunna ställa samma fråga som du ställt här.. kram
Esmaralda

52 Luna:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir det en flytt snart? Vad ser du om den?
Kram

53 Razawa:

skriven

Bästa Esmaralda,

På fredag ska jag på kubtest och mitt första ultraljud för min lilla bebbe i magen (är i V 12 nu.) har ju varit lite nojig o orolig till o från i graviditeten.. kommer allt visa sig vara bra på fredag?? så nervös.. kram <3

Svar: Ja, allt känns positivt och rätt... kram :)
Esmaralda

54 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar något inom kärlek vara påväg mot mig? En stabil partner som jag går in i ett förhållande med?
Kommer jag att flytta innan? Eller blir det såpass snart?
Kram

55 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur kommer det var i 2018 år för mig av allt?

Något speciellt för mig i 2018 år?

Kommer något kärlek för mig med Någon?

Kram

56 Willkommen! 🎄:

skriven

Välkomnen tillbaka!
Ett stort tack för att du delar med dig av din vardag och inte minst reseupplevelser. Jag har nu på min önskelista att få uppleva en tysk julmarknad.

Men det är inget jag vill göra ensam. Inte för att jag är feg eller rädd för att göra saker själv. Jag har ofta besökt tillställningar som utställningar och marknader men bara kännt mig ännu mer ensam.

Jag vet att frågor om kärlek är vanligt och ospännande.
Men jag frågar ändå. Ser du om det kommer en kärlek, en livspartner? Hur möts vi isåfall?

Svar: Det kommer.. det ser jag helt säkert.. men jag ser inte hur.. kram
Esmaralda

57 Lenafena:

skriven

Intressant hemsk läsning....känner mig knäckt och orkeslös...bättre tider verkar vänta.....en ‘ god vän’ sa att jag dragit på min det här livet för att jag var rik och mäktig i mitt förra och missbrukade min makt.....vilket hjälpte till att få mig ännu mer ner i skiten. Försöker hålla bilderna du gav mig i regression levande....kan inte fatta hur mycket jag tappat i kraft sedan 2000. Jag som hade sådana planer....och idag intna...

58 Mulle:

skriven

Hej Esmaralda.
KAN det bli han och jag som kommer att ha en relation med?
Eller är det någon annan?
Kram

59 Skorpan:

skriven

Usch o fy vilket liv, förstår att det har varit svårt att åka dit o du är ju mycket mera känslig än gemene man, skulle jag vilja påstå. Själv harjag till för några år sen haft svårt att se på filmer som handlar om fyhrern, o det är ju definitivt ett cellminne. Undrar om jag skulle klara av att besöka ett läger från den tiden, eller skulle jag tuppa av på kuppen, det undrar jag. Kände inte av nåt de gånger jag varit till Tyskland...

Skickade iväg två ansökningar igår, kan nåt av dom platserna vara nåt för mig Es? En kompis som äntligen ska byta jobb har flera gånger sagt åt mig att börja mednågot eget. Visst,, men vad är jag bra på o kngöra business med? Inte vet jag...

Nu fortsätta med lunchen, kall mat är inte det bästa ;).
Kram Skorpan

Svar: En av platserna ser ut att passa dig bra.. kram :)
Esmaralda

60 MK Gbg:

skriven

Hej!
Undrar bara OM ni, du och Nettan, möjligen planerar ha något erbjudande som ni har ibland... 2-3 frågor till ett billigare pris? Julen står för dörren och pengarna går ju åt i hiskelig takt. En stilla undran bara... Kram!

Svar: Nej tyvärr.. detta kommer inte ske förrän till våren när vi gör en liten resa tillsammans.. kram
Esmaralda

61 Den sanna frågan - Ghostwriter :

skriven

Killen jag träffar är den enda jag har kontakt med på "det sättet" men undrar om han tänker lika dant där eller träffar/skriver med andra på samma sätt?
Jag vill inte ens fråga redan nu, det skulle han säkert tycka va konstigt. Men jag tror han trivs med mig som jag med han iallafall.



Kram!

62 Louise:

skriven

Andra veckan och imorgon kommer min lärare. Jag känner mig i alla fall trygg här och känner att jag äntligen har landat.
Imorgon ska jag hålla rörelse med Mora träsk med femåringarna. Det ska bli jätteroligt. Jag tycker själv att jag har börjat med att ta för mig med och konversera med barnen. Idag höll jag på med bokstäver tillsammans med ett barn. Så himla roligt. Jag älskar detta stället och nu ska jag klara det.
Pratade med min handledare som är jättegullig. Hoppas hon ger mig bra omdöme. Ser det bra ut?
Känns i alla fall att det blir ett G.

Tacksam för svar

Ha en fin dag. Kramar

Svar: Här har du god chans att bli godkänd... när du känner dig trygg gör du så bra ifrån dig.. det lossnar... och i grunden är du ju väldigt duktig i jobbet...
Esmaralda

63 Mimlan:

skriven

Vilka minnen, vilken tur att du känner att du har makten igen:) undrar hur det gick med den stackars dottern också.

Jag känner mig så okunnig och osäker nu på praktiken. Ser det ut som de gillar mig och jag klarar det?

Kram

Svar: Ja jag tror att de gillar dig.. slappna av... var dig själv och ha positivt fokus.. kram
Esmaralda

64 U:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han att fördjupa sin relation med henne?
Eller går det åt andra hållet? Hur lutar det mest åt att det blir?
Kram

65 Elisa:

skriven

Hej!
Har svårt att förmå mig till att ta avslut och åker ändå snart iväg.. Ser det ut att vara en dålig idé att bjuda in honom till detta?
Kram

Svar: Här får du själv känna in... kram
Esmaralda

66 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Gud vad mysigt ni har haft det! Har du varit där förut eller var det första gången?

Jag vet att jag kommer få barn i framtiden men jag undrar om jag kommer få alla mina barn innan jag blir 40 år eller är det någon som kommer efter jag har fyllt 40? Tusen tack för svar! Kram 🐝

P.S. Jag älskar att läsa om dina resor. Å MG verkar har haft det bra med.

Svar: Just i Lubeck var det första gången men annars har farit runt där mycket..framförallt i Berlin :) Det kan komma en sladd styax efter 40... ja MG älskar våra resor :) Han hälsar :) Kram
Esmaralda

67 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Gud vad mysigt ni har haft det! Har du varit där förut eller var det första gången?

Jag vet att jag kommer få barn i framtiden men jag undrar om jag kommer få alla mina barn innan jag blir 40 år eller är det någon som kommer efter jag har fyllt 40? Tusen tack för svar! Kram 🐝

P.S. Jag älskar att läsa om dina resor. Å MG verkar har haft det bra med.

68 Igångsättning:

skriven

Hej!
Jag ska föda kring jul och har problem med smärta och dessutom över 10 mil till förlossningen.
Ska be om igångsättning så snart barnet är moget för att födas.
Tror du jag kommer beviljas detta?

Svar: God chans att du får igenom detta .. kram
Esmaralda

69 Mimi love:

skriven

Välkommen hem Es:)Oj lite läskigt iv du hade innan:(Mina fobier är många men framörallt att bli ensam resten av livet:(kommer jag vara det?
kram


Svar: Nix det kommer du inte att vara... no way.. kram :)
Esmaralda

70 Mamman som varit med från början :

skriven

Usch det där var verkligen inget roligt liv du haft...skönt att du har lyckats bearbeta dina känslor inför Tyskland nu i detta livet och att du numera kan glädjas när du är där!

Esmaralda, jag har gjort en stark resa senaste månader. Från förtvivlan - som tvingat mig att mycket målmedvetet jobba med mig själv - vilket nu gör att jag känner mig starkare än nånsin! Och glad oavsett vad! Men visst finns en längtan efter kärlek!!! Jag har faktiskt ingen lust att gå genom livet ensam mer även fast jag vet att jag klarar mig och känner stor glädje ändå!!! När kommer han? Blir det något med D som jag haft ett gott öga till ett halvår nu? Vi tycker om varann, vi umgås, vi lär känna varann mer och mer hela tiden men än så länge har vi inte tagit steget. Vi har ju inte varit singlar så jättelänge nån av oss. Eller blir det någon annan man som kommer....? Kram från Mamman!!!

Svar: Du har gjort en fantastisk resa och du ska vara så förbaskat stolt över dig själv !! Nu i skrivande stund ser jag inte vem.. jag ser bara att kärleken kommer för att stanna och det blir rätt.. och det är du minsann värd.. kram
Esmaralda

71 antonia:

skriven

Hur vet jag om jag kan lita på ett medium?

Min mamma var hos ett medium i somras och hon frågade då om sina barn. Han sa att jag och min kille skulle ha en tuff höst (vilket sedan stämde), att det skulle gå upp och ner men bli vi tillslut. Vintern 2018/2019 ska jag bli gravid. Jag behöver äta d-vitamin då jag enligt mediumet lider av brist (detta sa han alltså i somras) och när jag är 46 år kommer jag få en cellförändring, men att det kommer gå bra.

Stämmer allt detta med det som du ser? Berättar verkligen medium om cellförändringar eller mer negativa saker?

Svar: Helt ärligt så vet du aldrig om du kan lita på ett medium. Somliga luras medvetet och andra tror sig veta men har fel. Och andra är sanna och äkta. Dock är det så att INGET medium har alltid 100% rätt så du ska ska somligt med en nypa salt, oavsett !! Tro inte blint på det du får veta och LEV INTE EFTER VAD ETT MEDIUM SÄGER !! Kram :)
Esmaralda

72 B:

skriven

Hej :) kommer jag att må bättre snart igen och hitta tillbaaka till mitt lugna jag? Som det är nu står jag snart inte ut mer :( kram och tack..

Svar: Du kommer ur detta.. det är bara en period.. det blir så mycket bättre.. kram
Esmaralda

73 Anna.L:

skriven

Vad menar hon med sina olika beteenden beroende på situation? Ibland pratsam, men mer blyg när vi är i hel grupp, vi trivs att prata med varandra & har en undermedveten förståelse men inget demonstrativt i verkligheten. Kram


74 AnnaK:

skriven

Usch så hemskt!! Blir så förbannad när jag hör om såna där kontrollerande as till karlar! Fy för att inskränka någon annans liv på det viset. Har haft/har med en sådan att göra......dock i betydligt lindrigare grad än det där.

Fasen......försöker handla en julklapp från barncancerfonden som jag tänkte ge till kyrkans insamling av julklappar. Men hur jag än gör lyckas inte betalningen gå igenom. Störigt! Får försöka senare.

Kram 😊

75 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag ska går till en spåtanten om två veckor så kommer det var stämmer med vad hon sagt till mig.

Det blir spännande att få vet.

Kommer det var stämmer med vad hon säger till mig?

Svar: Något kommer stämma och annat inte.. kram
Esmaralda

76 Fanny2:

skriven

Försöker föreställa mig vad du sett i Tyskland och ryser. Hoppas du inte tog med dig något negativt från det livet... Det är fruktansvärt att sånt kan ske. Tänker mig hur det blev för barnen...

Går ju på behandling nu och då dyker dessa minnen upp från barndomen. Rädslan och hjälplösheten. Jag är superglad över att få chansen och känner mig lite mer hoppfull inför framtiden. Det är som en inre resa.

Es, har börjat chatta med en kille. Tänker inte att han kommer att bli något långvarigt men är det värt att träffa honom? Verkar han ok?

Kram

Svar: Ja han ser ju inte ut att vara farlig på något sätt men troligen klickar det inte.. kram
Esmaralda

77 W:

skriven

Jag har upplevt något liknande under tillståndet meditation. Min man var en otrevlig alkoholist, som ofta misshandlade mig, även under graviditeten. Det slutade med att han misshandlade mig till döds med en yxa som slutgiltigt vapen. Jag fick intrycket av att detta liv var i vilda västern någonstans.

Tror du att denne man finns kvar i min närhet under detta liv?

Kram till den som vill

78 Doris:

skriven

Hej Esmaralda.
Är deppig och utan energi. Blir ekonomin bättre? Blir jag gladar? Och framför allt flyttar jag ihop med en kärlek? Ser jag ut att få vänta några år?
Kram

79 Fialotta:

skriven

Hua.. Vilken historia.. Antar att vi alla har en del sådant i vårt bagage.

Skulle vara spännande med en regression av samma anledning..

Är inne i ett bra flow just nu. Som om auran är ren och stark på något vis? Väldigt svårt att förklara.. Skulle i alla fall vilja fråga om du ser om det bringar frukt, något kul i sikte för mig? 😊

Kramis å välkommen hem!

80 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det ut som att jag kommer tillbaka hit till hösten eller finns chansen att jag kommer att göra annat vid sidan om? Tanken att fysiskt komma tillbaka känns trygg men lite tråkig..
Kram

81 Fialotta:

skriven

Vad märkligt. Min kommentar gick bara raka spåret till kommentarsfältet utan granskning.. Kanske var att jag läste och du satte inne här och pysslade samtidigt?

Undrar i alla fall om något kul är på ingång. Håller tummarna för något mysigt.

Ha det gott. Kram igen!

82 Skorpan:

skriven

Tack Es :)!
Måste samtidigt göra reklam för en film som jag såg nu i eftermiddag: Sameblod. Har ni inte sett den, gör det!
Kram Skorpan

83 Mimi love:

skriven

Tack snälla för svaret skönt att höra kram:)

84 AnnaK:

skriven

Måste bara fråga.....inte är väl "ungen" på smällen? Hon är 21 så inte världens undergång.

Kram 😊

85 Tingeling:

skriven

Tack för svar! Då är det precis det jag ska göra, hjälpa till lite då och då i katthemmet, och min dotter kan ju följa med ibland. Jag har ju henne 70-75 % av all tid så det måste passa.... Förut såg jag bara hinder, nu försöker jag se möjligheter istället. Det går framåt 😉

Tror det är dags att göra en ny lista med mål jag vill uppnå nästa år. Den tidigare listan jag gjorde för 1-2 år sen lyckades jag uppfylla nästan alla mål. Inte alla men nästan.

Trevlig kväll!

Kram!

86 Nettan:

skriven

Välkommen hem!

Jag fick en blodpropp för ca 2v o imorse hade jag återbesök på ultraljudsröntgen o jag har gått en till propp. Fått medicin jag ska äta först o främst i 6 månader.

Ha det bäst!

87 Boudica:

skriven

Tidigare liv är så intressanta, läste precis genom min regressionsseans som jag fick från dig ett par år sedan, de liven du räknande upp kändes verkligen som jag!
Det händer att jag får en snabb uppfattning om att "denna person gillar jag, eller inte" men om det har med tidigare liv att göra vet jag inte.
Har funderat lite, om jag kan ha varit in schaman eller något liknande i tidigare liv, med tanke att jag många gånger får tecken genom djur, inte minst nästan anfallen av kråkor för att få mig att fatta att de har ett meddelande!
Kanske dags för en ny seans ;)
Obearbetade rädslor tror jag inte mig ha, kanske lite obehag av att inte veta vad som finns bakom mig, och att inte ha fötterna på marken. Kan möjligen ha att göra med att jag ramlade ner i vattnet när jag var barn. (Vilket jag inte har minne av, men bara vet inom mig att det har hänt)

Tillbaka till dagens liv, ser du möjligen något om min kommande helg? Händer något speciellt, eller finns det kanske något jag ska tänka på?
Känner mig frusen idag, en man skulle inte vara fel just nu, men... men...

KRAM!

88 Ghostwriter :

skriven

Killen jag träffar är den enda jag har kontakt med på "det sättet" men undrar om han tänker lika dant där eller träffar/skriver med andra på samma sätt?
Jag vill inte ens fråga redan nu, det skulle han säkert tycka va konstigt. Men jag tror han trivs med mig som jag med han iallafall.



Kram!

89 Lotta:

skriven

Vilken himla otur att han stod i dörren just då. Fruktansvärt alltihop. Man blir ju lite nyfiken när i tiden detta var. Det fanns nog mer våld i hemmen på ett brutalare sätt förr...tror jag...
Cellminnen sitter kvar. Vetskapen om vad som hände är bra för då förstår man varför man tycker eller känner på ett visst sätt...eller beter...intressant.

Ser du om min blinddate på torsdag blir lyckad? Tänk om det är han, tänker jag och får en massa förväntningar.

Kram L

90 F:

skriven

Något nytt på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

91 Hmm:

skriven


Vi åker nästa vecka. Ser du hur resan blir för oss? 

Kommer våra kunder tillbaka till oss när vi öppnar igen? Kram

92 Fggg:

skriven

När kommer mina syskon träffa sina respektive

93 Sus:

skriven

Hej
Skulle behöva lite Puch ....
Love sus

94 Cattis:

skriven

Hej bästa Es!
Jag har haft en jobbig höst och nu förra veckan hade vi begravning för min kära pappa. Jag undrar så ifall du kan se om han var med oss?
Kram Cattis

95 Smöla:

skriven

Vad kände A när vi va där så länge i fredags? Trivdes han i värst sällskap? Tyckte att jag kände någon närvaro från andra sidan i hans hus, stämmer det?

96 Smöla:

skriven

Vad kände A när vi va där så länge i fredags? Trivdes han i värst sällskap? Tyckte att jag kände någon närvaro från andra sidan i hans hus, stämmer det?

97 Smöla:

skriven

Stämmer det att jag kände någon närvaro i hans hus? Tycker han om att vi umgås?

98 Maria:

skriven

Hej!
Välkommen hem igen :-)
Otäcka minnen från tidigare livet.
Jag undrar hur det kommer bli? Är vi på väg emot slutet eller kan det ta fart? Han kom inte sist.. rädsla håller honom kvar.. får han mod till sig tror du? Känns jobbigt❤️
Kram

99 Maria:

skriven

Undrar bara om inläggen går direkt till bloggen utan att du läser dem?💕

100 EPM:

skriven

Oj...

Vad har jag gjort nu..?😳

Kran

101 Lilly:

skriven

När får jag gå på bröllop o på vems 😊

102 Maria:

skriven

Blir det Fredrik o jag till sist? Vad ser du😍❤️

103 Fullmånan:

skriven

Hej!
Tur att gamla liv ger med sig lärdom. Mindre bra med rädslor.

Fråga:
Kan något hända mellan honom och mig på kryssningen?
En kram
En puss
Eller mer eller mindre?

104 Bluesky:

skriven

Har känt mig så ångestfylld och deppig på senaste tiden... kommer det här gå över?

105 Helena Ir:

skriven

Tack!
Kram :)

106 Musen:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han idén i tankarna? Och bollar om han vill eller ej? Tänker sig in i hur det kan va med mig?
Kram

107 Usen:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han mig i tankarna? Bollar han med idén?
Kram

108 Musen:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han mig i tankarna? Bollar han med idén?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: